cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis Prima 18-04-2012

Algemene score

8,5
Prima. Ik ben uiterst tevreden over de snelle en punctuele levering helemaal volgens afspraak.
Verdiend zeker een aanbeveling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frenk12 18-04-2012

Algemene score

8,0
Ik heb drie keer gebeld om even precies te checken hoe en wat. Daarbij ben ik 3x prima en adequaat te woord gestaan. Zeer behulpzaam.

De aflevering had iets beter gecoödineerd kunnen worden. Ik heb wel keurig een e-mail ontvangen met datum en tijstip. Maar geen telefoonbericht of SMS of ingesproken op mijn voice mail, was mijn indruk(?) (Of ik moet iets over het hoofd hebben gezien(?))

Verders allemaal helemaal prima.
Dank voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groeten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex024 18-04-2012

Algemene score

10,0
Mooie en duidelijke website met een groot aanbod van producten en goed geprijst !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantalmylo 18-04-2012

Algemene score

9,0
Cameranu is de goedkoopste, en ik bestelde mijn product om 22.00 savonds en had het de volgende dag al om 11.00 uur in huis! Snellere levering kun je niet wensen!!!
Ook was het product net zo als de omschrijving voldeed, dus je krijgt wat je besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aeri 18-04-2012

Algemene score

9,0
snelle (prijs)updates, snelle leverantie, goed telefonisch bereikbaar, duidelijke antwoorden, zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Valentijn 18-04-2012

Algemene score

9,3
Vandaag besteld en de volgende dag in huis vind ik een zeer vlotte levering.M.b.t. de aftersales kan ik geen oordeel geven omdat ik het produkt pas een paar dagen in bezit heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon40 18-04-2012

Algemene score

8,3
Op tweede paasdag een camera besteld.Op dinsdagmorgen gelijk een email dat de bestelling was ontvangen en werd klaargemaakt.Op woensdag in goede staat ontvangen.Prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

blommetjemac 18-04-2012

Algemene score

8,0
Bestellen is eenvoudig en snel. Artikel was op voorraad en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik12356 18-04-2012

Algemene score

9,5
Handige website en extreem snelle levering. Bereikbaarheid en after sales zijn in mijn beoordeling niet van toepassing: ik heb geen contact nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane Doe 18-04-2012

Algemene score

10,0
Uitstekende service van cameranu.nl
Bestelling geplaatst, bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Nu had de Sandisk Sansa clip 4G een technische storing. Teruggestuurd naar cameranu.nl, netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en van de week keurig een nieuw exemplaar thuis gestuurd gekregen.

Uitstekende service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kortekaas 18-04-2012

Algemene score

8,7
uitstekende afhandeling en snelle verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lee24 18-04-2012

Algemene score

9,0
Vlotte levering van de bestelde camera. De prijs was natuurlijk de voornaamste reden. Echt laag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex45555 18-04-2012

Algemene score

10,0
Hele snelle levering, minder dan 24 uur, echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will-Vee 18-04-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke website, soepele iDeal bestelprocedure en met afstand de laagste prijs.
Om ~22:00 uur met verschillende accessoires besteld, volgende dag om 13:00 uur, degelijk verpakt, afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob7171 17-04-2012

Algemene score

9,0
Perfect de ene dag besteld en de volgende geleverd, niets op aan te merken! Duidelijke beschrijving produkt op website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TonKa2 17-04-2012

Algemene score

9,2
De digitale fotolijst was binnen een dag na bestelling binnen. Supersnel.
Helaas werkte het apparaat niet (fout van Sony), maar via het DOA formulier en een telefoontje (snel en duidelijk) had ik per kerende post een nieuwe. Beter kan niet, dus een 10.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana Paula 17-04-2012

Algemene score

8,5
De bestelling is zéér snel en correct geleverd. Computersite is duidelijk en overzichtelijk, zo ook terugkoppeling status van de bestelling.
Prijsniveau t.o.v. concurrentie is ook prima te noemen.
Ik zal me zeker nog melden voor een volgende bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hofmanator 17-04-2012

Algemene score

9,3
Super aankoop en geweldig snelle levering. Ook aftersale prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hetty hengeveld 17-04-2012

Algemene score

9,5
Hallo
Ik werd erg kundig en rustig te woord gestaan
Iets wat ik heel erg waardeer.Samen (vooral)
tot een goed resultaat te komen,(juist ook door het énorme aanbod wat jullie hebben)ging ook prima.
Ik kreeg ook het gevoel nóg eens terug te kunnen bellen,je voelde dat dat ze níet te veel was en heb dat ook gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nouwen 17-04-2012

Algemene score

10,0
-elke vraag onmiddelijk en correct beantwoord
-geswitched van betaling per bank naar betaling per creditcard tijdens telefoongesprek op 2 seconden
-afgeleverd 1 dag na ontvangst van betaling ( standaard ups)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie05 17-04-2012

Algemene score

9,0
Goede afhandeling, geen problemen. kortom een zeer tevreden klant met een mooie nieuwe camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Matthe E 17-04-2012

Algemene score

9,3
De bestelling verliep zeer soepel en ik ontving mijn producten, zoals beloofd, de dag na de bestelling (terwijl ik 's avonds de dag ervoor besteld had!)

Alles zat keurig verpakt en werkt naar behoren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk157 17-04-2012

Algemene score

9,3
Alleen jammer dat er bij het Botero scherm geen beschrijving zat hoe deze op te vouwen, maar leverering door cameranu.nl was zeer snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dicasanl 17-04-2012

Algemene score

9,0
Kortom erg goed, bij al mijn voorgaande bestellingen ook alles netjes en perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitry Andric 17-04-2012

Algemene score

8,0
CameraNU had een scherpe prijs voor deze iPad, hij was op voorraad, en kon dus direct geleverd worden. Ik heb de order om 18:06 ingeschoten, en om 20:03 kreeg ik al de bevestiging dat hij verstuurd was via TNT. Prima snelheid dus!

De order was goed verpakt, met ruim genoeg vulmateriaal om beschadigingen te voorkomen, en in een vrijwel anonieme (buiten)doos, zodat het minder gevoelig is voor diefstal.

Ik heb de iPad nog minder dan een week in bezit, en hij werkt prima, dus ik kan niets vertellen over eventuele aftersales. Ik hoop het in ieder geval niet nodig te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

PuMa22 17-04-2012

Algemene score

9,7
Super afhandeling en zeer vlotte levering. Produkt was netjes verpakt in doos. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimvdVrande 17-04-2012

Algemene score

9,5
Had ook een Sony LA-EA2 aangeschaft, maar die bleek niet te passen op mijn Minolta objectieven.
Bij telefonisch contact werd direct gezegd om het product terug te sturen en was binnen een week het bedrag teruggestort op mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lostmyname 17-04-2012

Algemene score

7,2
Duidelijke website, bestellen kan prima zonder account er wordt je niets opgedrongen en voor 22.30 besteld is inderdaad de volgende dag in huis (om 22.15 besteld). Product was verder prima verpakt. Kan dus alleen maar positief zijn over deze webshop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Karel0212 17-04-2012

Algemene score

8,3
Geweldige Service en snelle levering.Alles was keurig in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ARF Fotografie 17-04-2012

Algemene score

9,0
Goede voorraad en super snel geleverd. En een goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renatexxx 17-04-2012

Algemene score

10,0
De site is erg overzichtelijk en je vindt snel wat je nodig hebt.
Verder is de levering erg snel en is het product goed verpakt.
Erg tevreden over cameranu dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenmers 17-04-2012

Algemene score

8,7
Het bestel proces was makkelijk en duidelijk. Het artikel was als belooft netjes de volgende dag geleverd. De webshop hanteerd aantrekkelijke en concurrerende prijzen. Het enige wat ik op te merken heb is dat het menu aan de linker kant wat onoverzichtelijk is. Je moet goed nadenken waar je ergens kunt vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ulicoten 17-04-2012

Algemene score

8,0
Mooie camera. Veel waar voor zijn geld. Tevreden over zowel website als bereikbaarheid, bestelling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

meejo 17-04-2012

Algemene score

8,0
De camera is scherp geprijsd. De levering was compleet en binnen de afgesproken tijd. De camera was veilig verpakt. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

valk63 17-04-2012

Algemene score

8,2
Toegankelijke website, snelle aflevering (doen wat ze beloven) Klantenservice correct en behulpzaam.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob1986 17-04-2012

Algemene score

9,0
Vind het een duidelijke website met mooie prijzen. Wat mij vooral opviel was de snelheid van het bezorgen. "Voor 22.30 uur dezelfde werkdag verzonden!" Ik had mijn camera om 18.30 uur besteld en de volgende dag werd hij om 12.30 uur bij mij thuis bezorgd.

Ben er heel tevreden mee en het werken allemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ybrynky 17-04-2012

Algemene score

9,7
Een kleine week voor vertrek met vakantie bleek de oude camera het ineens te hebben begeven. In het weekend een nieuwe camera besteld met het verzoek of deze voor vertrek ontvangen kon worden. Keurige reacties vanuit CameraNU.nl en de camera 2 dagen voor vertrek in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Bos 17-04-2012

Algemene score

9,0
Ik heb de nikon in het paasweekeinde besteld. Normaal gesproken levert dit bij de gemiddelde webshop 1 a 2 dagen vertraging op. Echter bij CameraNU.nl was dit geen probleem en had ik woensdag, zoals beloofd, mijn nieuwe camera al binnen. Ook had ik een foutje gemaakt in de order waardoor hij per ongeluk twee maal aangemaakt was. Dit was dinsdags om 800 's morgens als verholpen. Terwijl ik dit maandagavond (paasmaandag) pas gemeld had.

Cameranu.nl bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Lippod 17-04-2012

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst, betaald, goed op de hoogte gehouden omtrent de status. Vervolgens is de bestelling snel geleverd. De prijs was overigens ook ERG goed!!

Ik ben heel blij en zal in de toekomst zeker meer gaan bestellen bij cameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 15 16-04-2012

Algemene score

8,8
super camera
veel mogelijkheden maar toch simpel te bedienen
zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeTiEpWi 16-04-2012

Algemene score

8,8
Prima website, keurige levering volgens afspraak, scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazzy66 16-04-2012

Algemene score

8,0
Zo als altijd een prima levering top (web)shop om te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Druif53 16-04-2012

Algemene score

8,5
Op de website zouden extra filters wel handig zijn. Zeker bij accessoires moet je veel pagina's door om het overzicht te krijgen en dan je keuze te maken.

Bereikbaarheid (winkel?): n.v.t. Via post laten bezorgen.

Bestelling en levering: perfect.

After sales: niet nodig gehad. Alles prima verzorgd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

levi6 16-04-2012

Algemene score

8,0
Tot nu toe een fijne camara met een duidelijke, begrijpelijke handleiding.
Een snelle levering en geen verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

BvdP123 16-04-2012

Algemene score

7,3
Goede website. Ik had mijn bestelling binnen een aantal dagen (= de gestelde levertijd op de website) in huis. Helaas was mijn product wel duurder geworden nadat deze eerst niet meer leverbaar was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

scheffer 16-04-2012

Algemene score

7,5
Volgens afspraken netjes op tijd geleverd. Bestelling is goed te volgen via tracking pagina.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Michael adK 16-04-2012

Algemene score

9,5
Naast de uitzonderlijk snelle levering, geen bijzonderheden. De lay-out van de website is duidelijk.

Op vrijdagavond heb ik de producten om 21:00 uur besteld, en op zaterdam om +/- 12:00 uur werden deze bij mij thuis afgeleverd door de pakketdienst van (volgens mij) PostNL.

Na een even zo vlotte levering van de in Juli 2011 door mij bestelde Nikon D90 had ik dit niet verwacht!

Dit is voor mij een dikke plus en ook een reden om hier in de toekomst te blijven bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Walker 16-04-2012

Algemene score

8,8
Goede service en snelle levering.
Perfecte toelichting op de site mbt de afmetingen ed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.H. van der Sande 16-04-2012

Algemene score

8,8
Mijn oude Epson fotoprinter werkte niet goed meer bij het printen van foto's. Na zoeken op internet kwam ik toch weer bij Epson als maker van de beste kwaliteit foto's. Uiteindelijk koos is voor de PX830FWD.
CameraNU.nl bood hem aan voor de gunstigste prijs, dus daar besteld. Alleen maar lof voor bestelling en levering, alles keurig bezorgd. De printer werkt zoals ik had verwacht naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.snoeren 16-04-2012

Algemene score

8,5
Goede service / snelle levering van produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews