cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

miep spijk 30-04-2012

Algemene score

8,5
de bestelling werd correct uitgevoerd en de volgende dag al afgeleverd. Product voldeed aan de verwachting en op de website had ik reeds veel informatie verzameld over de scanner.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Foto Meijerink 30-04-2012

Algemene score

8,5
Cameranu.nl is altijd snel met leveren en bieden als een van de weinige pakjegemak als levering aan . Hierbij kan je een afhaalpunt van de postnl kiezen en zelf het pakje afhalen, ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ikzhnix 30-04-2012

Algemene score

9,2
De levering was snel 's avond besteld de volende dag in huis. Ook de telefonische informatie vooraf was uitstekend. De sigma lens heb ik nu een paar weken en gebruikt hem nu al dagelijks. Prijstechnisch is het een van de laagste prijzen die ik op internet gevonden heb. Het is een prima keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FreerkP 30-04-2012

Algemene score

9,3
Eerst naar Urk gereden, artikel was thuis nog op voorraad, maar op Urk niet meer. We zouden bericht krijgen als de camera binnen was. Eind van de middag een mail ontvangen dat de camera binnen was. Om nog een keer naar Urk te rijden was een beetje te veel van het goede. Geen probleem, iDeal link via de mail ontvangen en om 22.00 uur betaald. Volgende dag om 15.30 uur camera in huis.
Vlot, snel, goed contact en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan in Apeldoorn 30-04-2012

Algemene score

8,3
vlotte levering via PostNL en gelukkig niet via DHL of vrachttaxi of hoe ze ook heten. Daardoor was afhalen bij "postkantoor" voor mij goede optie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan van Goethem 30-04-2012

Algemene score

9,0
Website is duidelijk zonder teveel onnodige info.
Snelle levering en reservering product geen probleem.
Klantvriendelijke opstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan buitelaar 30-04-2012

Algemene score

8,5
Na schade aan mijn net geen 1 jaar oude manfrotto 055xprob.
Cameranu.nl gebeld foto,s gestuurd naar de service afdeling.
Het onderdeel binnen een week thuis gestuurd gekregen geheel kosteloos.
Ben hier erg blij mee in het voorjaar kan Ik niet zonder mijn statief.
Netjes en snel geholpen. (Hulde aan Cameranu.nl).
Ook blijkt (ook hulde aan manfrotto) dat ieder onderdeel van dit statief apart verkrijgbaar is.
Waardoor Ik binnen een week weer aan het fotograferen bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

meneer Zjeroen 30-04-2012

Algemene score

9,2
Ten eerste goede naamkeuze : site hoeft niet eens in de bookmarks, CAMERANU...

Overzichtelijke site, en wat opvalt dat zij snelle servers gebruiken, wat ook naar voren komt tijdens het afrekenen, nooit storing o.i.d.

Indeling van de site werkt erg prettig, waardoor je ook sneller op toebehoren etc uitkomt.

duidelijk omschrijving van het gezochte produkt, waardoor je zelden buiten deze site meer info moet gaan zoeken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. de Linel 30-04-2012

Algemene score

8,3
Het gemak van opzoeken, bestellen en levering is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elbert jan 30-04-2012

Algemene score

8,3
Snelle reactie op vraag, inhoudelijk deskundig. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Syklist 30-04-2012

Algemene score

9,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Belofte wordt helemaal waargemaakt. Keurige en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Herman.1958 30-04-2012

Algemene score

8,8
Goede website, concurrerende prijzen en zeer snelle levering! Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HD80 30-04-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, scherpe prijzen!
Het was alleen fijn geweest om meteen suggesties te krijgen van bijbehorende/ noodzakelijke accessoires (bijv. memory card moet erbij, dat wisten we pas nadat we de camera thuiskregen).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John Bervaes 30-04-2012

Algemene score

9,7
Zeer goede informatie ter plaatse. Diverse verrekijkers kunnen testen. Zeer gemotiveerde verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kheyshawne 30-04-2012

Algemene score

9,8
ik zie me zelf in de toekomst ZEKER meer camera onderdelen bestelen bij Cameranu !En ik vind het Heel goed dat ze makkelijk te berijkbaar zijn een geven gelijk juiste informatie bij bellen ook per email .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron-001 29-04-2012

Algemene score

10,0
De camera werd binnen 24 uur geleverd, precies volgens de aanduidingen op de website. Verder goede service: na ontvangst v/d camera werd een email met daarin een vraag t.a.v. de werking van een macro-voorzetlens binnen 10 minuten adequaat beantwoord. Fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Keulen 29-04-2012

Algemene score

9,5
Ik koop al tijden naar volle tevredenheid voor een scherpe prijs regelmatig fotoapparatuur bij Camera.Nu! Ook nu weer bij de laatste aankoop goed advies gehad als je Camera.Nu benaderd. En als gewenste artikel niet op voorraad is wordt je, als je daarom verzoekt keurig geïnformeerd wanneer het betreffende artikel weer voorradig is. De aflevering van het bestelde product is ook altijd pico bello! Bij vorige aankopen ben ik vaak na de reservering voor de aankoop in de shop in Urk geweest en daar wordt je steeds -zeer- professioneel te woord gestaan. Hetgeen zich tenslotte vertaalt na aankoop van het betreffende artikel, in een tevreden klant die prettig werkt met de gekochte fotoapparatuur en bij de volgende aankoop min of meer automatisch focust op Camera.Nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor53 29-04-2012

Algemene score

9,0
Het ging allemaal zeer voorspoedig tot het bij TNT kwam. De track and trace reageerde te traag. Produkt was al binnen toen track en trace aangaf dat het onderweg was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opzijnfrans 29-04-2012

Algemene score

9,8
Aan de telefoon geweldige service. Op tijd bezorgd netjes verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaby S 29-04-2012

Algemene score

10,0
Alles was zeer prettig goed en netjes verpakt aangekomen.
Compliment voor de website via de balk zie je hoelang het produkt vordert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spartandx11 29-04-2012

Algemene score

8,3
Dit product was snel en duidelijk op te zoeken, vervolgens binnen te tijd geleverd zonder afwijkingen
en/of problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MFeldbrugge 29-04-2012

Algemene score

9,0
Eenvoudig vinden wat je nodig hebt, eenvoudig te bestellen tegen een goede prijs, eenvoudig af te rekenen en snel geleverd. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma28 29-04-2012

Algemene score

9,2
Prima winkel, snelle levering en direct de juiste producten voor een heel fijne prijs! Stevig verpakt en goed beschermt aangetekend aankomen. Ik zou er zo weer iets bestellen, ik heb niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijzekop 29-04-2012

Algemene score

9,0
Vorig jaar bij CameraNU.NL een Nikon D3100 gekocht, nu een Sony DSC-HX9V. Die paar euro die je meer betaalt ten opzichte van de allergoedkoopste moet je niet naar kijken. CameraNU.NL staat voor een snelle levering, goede communicatie en een goed verpakt product voor een goede prijs. Niks dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efefes1 29-04-2012

Algemene score

9,2
Besteld en direct geleverd, goed verpakt. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canongebruiker123 29-04-2012

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over de duidelijkeheid van de website en de snelheid waarmee ik mijn bestelling binnen had. ik zou hier zeker nog een keer gebruik van maken bij een volgende bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Schoffie nature 29-04-2012

Algemene score

8,5
Prima prijs, geen verzendkosten, prima levering en prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. 227 29-04-2012

Algemene score

9,0
Alles, prima helder en daarnaast vlot afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden CameraNu klant 29-04-2012

Algemene score

8,7
Op de website zijn de producten die je zoekt goed te vinden met een duidelijke beschrijving en specificaties. Het bestelde objectief werd nog sneller bezorgd dan beloofd was en goed verpakt. Pluspunt is dat Cameraland scherpte prijsstelling heeft en dat de bezorgkosten inclusief zijn. CameraNu is een aanrader voor ieder die per internet kwetsbare en kostbare artikelen als objectieven e.d. op een veilige manier wil kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Syberich 29-04-2012

Algemene score

7,2
Helaas was onze bestelling naar iemand, die een verrekijker had besteld, gestuurd terwijl de postbode mij een verrekijker wilde bezorgen. Door de bestelling te weigeren kon e.e.a. nog snel door CameraNu worden hesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

M.westveer 29-04-2012

Algemene score

10,0
Heel tevreden! Goede voorlichting in de winkel en bij bestelling via webshop super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer_V 28-04-2012

Algemene score

8,0
De bestelde flitsers werd netjes volgens afspraak geleverd. Er wordt een losse groothoekdiffuser bijgeleverd. Wij hadden ook nog een Omni-Bounce meebesteld. Het werkt allemaal prachtig.
Toen ik nog vragen had over de diffuser en Omni-Bounce werd ik vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen. ik werd zelfs teruggebeld, zodat men de flitser er zelf ook even bij kon pakken. Goed geregeld!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FP Video 28-04-2012

Algemene score

8,0
Prima service en overzichtelijke bestelshop. Kreeg het aangetekend verzonden, zonder dat ik dat aangefinkt had. Schijnbaar zat het bij het product in. Toch wel top, omdat ik daar vanwege het kostenplaatje niet voor gekozen had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RogerC 28-04-2012

Algemene score

9,7
Als enige winkel was dit artikel op voorraad en na bestelling ook de volgende dag al op de mat!
De informatie ,via de telefoon, was uitstekend. Een zekere aanrader om via CameraNu je arikelen te bestellen. Dit is niet mijn eerste aankoop via CameraNu dus ik spreek uit ervaring.Gewoon grote klasse en service waar dit bedrijf voor staat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan Koekkoek 28-04-2012

Algemene score

8,3
In de winkel ben ik deskundig geholpen en kreeg goede adviezen, waarbij de nadruk werd gelegd op de kwaliteit en niet zozeer op de prijs.

Het was druk maar door een goede organisatie hoefde ik niet lang op mijn beurt te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lucky one 28-04-2012

Algemene score

8,2
prima en duidelijk voorraadbeheer, klantvriendelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilco77 28-04-2012

Algemene score

9,2
Het product werd erg snel geleverd. Helaas voldeed het product zelf niet aan mijn verwachtingen. Via de website van Kieskeurig kon ik snel en eenvoudig het product weer teruggeven. Zonder problemen en met prima begeleiding van de klantenservice. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dreupiet 28-04-2012

Algemene score

9,3
De bestelling is vlot geleverd en prima verpakt zodat beschadigen bijn uit gesloten is.
je wordt prima op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedk 28-04-2012

Algemene score

8,7
levering kwam bij tweede poging twee uur eerder dan melding van vroegste aflever-tijdstip. Dit is echter niet te wijten aan cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan13 28-04-2012

Algemene score

9,0
gemakkelijk te vinden en te bestellen
snelle en correcte afhandeling
prima ervaring, ook vorige keer met de aankoop van de camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jilles Gracia Y Madariaga 28-04-2012

Algemene score

9,0
Buiten de kwaliteit van het aangeschafte product ben ik ook zeer tevreden over deze webwinkel. Ik had al eerder een aankoop gedaan welke ook zeer snel geleverd werd ook het artikel was nergens goedkoper evenals het nu aangeschafte product. Al met al genoeg redenen om er in het vervolg als eerste bij deze webwinkel te gaan kijken bij een volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flipje uit Tiel 28-04-2012

Algemene score

8,7
De Colormunki Display was op voorraad volgens de website. Besteld op zaterdag en maandag werd alles keurig verstuurd. Dinsdag heb ik het in goede orde ontvangen. Ik kreeg maandag keurig een verzendmelding met track- en trace nummer. Prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van der Horst 28-04-2012

Algemene score

9,3
Zowel de snelheid van afhandelen, als de berichtgeving omtrent de status van mijn order verliep vlekkeloos. En inderdaad was het voor half elf 's avonds besteld, de volgende dag al in huis.
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dickneuf 28-04-2012

Algemene score

9,2
Digitale camera gekocht bij cameraNU.nl op aanraden van een vriend, ik heb er geen spijt van goeie service savonds gekocht en de andere dag al in huis supper!!! ook de prijs nergens goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NikonAad 28-04-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop. Je kan heel specifiek zoeken met de filters of juist even "rondneuzen" op zoek naar een produkt van je keuze.
De prijzen (incl. verzendkosten) zijn concurrerend en de levertijd kort.
Mijn volgende aankoop doe ik denk ik weer bij CameraNU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diesel 701 28-04-2012

Algemene score

8,8
Helemaal super,had de volgende dag mijn camera in huis,tegen een erg lage prijs !Hartelijk dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riny1961 28-04-2012

Algemene score

9,8
Nu 3x bestelling geplaatst bij cameranu (2x compact cameraatje- deze keer 'n objectief voor DSLR). Telkens weer aangenaam verrast door de supersnelle levering. Deze keer had ik 'n algemene vraag over het geleverde product, ik kreeg na 20 min. al een reactie per e-mail !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonboeijen 27-04-2012

Algemene score

9,0
CameraNu staat achter haar product met goede service, snelle levering en staat open voor o.a technische vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knilloh 27-04-2012

Algemene score

9,2
CameraNU was de snelste die de scanner op voorraad kreeg en was ruim goedkoper dan b.v. Bol.com.
Levering snel: binnen één dag.
Koop er zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHramed by AmPHoria 27-04-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke site, bestellen ik gemakkelijk (je hoeft geen account aan te maken) en er wordt goed afgestemd over de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews