cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daph01 24-04-2012

Algemene score

8,5
Camera.nu bood dit artikel aan voor de laagste prijs met de snelste levertijd. En ze maakten waar wat er beloofd werd! De volgende ochtend had ik het in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marczm 24-04-2012

Algemene score

9,0
Ik kreeg van Cameranu keurig een maitje waarin werd aangegeven dat de camera op voorraad was. Ze waren ook nog eens de eerste in Nederland dit dit model kon leveren ! Volgende dag stond TNT al voor de deur dus prima service van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneJanssen 23-04-2012

Algemene score

9,0
Omdat het product (ondanks op de site vermeld stond) toch niet meteen leverbaar bleek werd ik hier netjes over gebeld en de dag erna lag het pakje in de bus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

muguet 23-04-2012

Algemene score

8,3
Snelheid van levering zeer snel tegen lage kosten.
Website gaf goede informatie.
Bestelproces simpel en effectief.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

s1ngle89 23-04-2012

Algemene score

9,0
Deze camera werd eerst geleverd en was niet goed. Ik heb contact opgenomen en krijg gewoon een nieuwe camera opgestuurd. De service van cameranu.nl vind ik erg goed.

De camera is erg goed, maak mooie foto's en je hebt er veel mogelijkheden mee en is toch eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita van Es 23-04-2012

Algemene score

9,0
CameraNu.nl is voor mij vertrouwd, safe en goed.
De prijs en aflevering zijn prima.
Heldere taal, nooit geen verrassingen.
Precies waar ik van hou.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchC 23-04-2012

Algemene score

9,0
Goede, overzichtelijke website. En prima opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvision 23-04-2012

Algemene score

8,2
Om 22.00 uur besteld en de volgende dag al om 9.00 uur thuis. Keurig ingepakt en verzorgd. Makkelijk afgehandeld via iDeal en alle informatie duidelijk op de site, geen vraag was onbeantwoord bij de specificaties.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Istvan Penzes 23-04-2012

Algemene score

9,7
Zeer snel, goede prijs prestatie verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon 40d gebruiker 23-04-2012

Algemene score

9,2
Prima prijs maar ook excellent after sales als het product het even niet doet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram2306 23-04-2012

Algemene score

8,0
Omdat ik niet in buurt woon besloot ik een aantal artikelen uit de webshop te bestellen .
Aangezien ik nog een aantal vragen had die niet in de product info stonden heb ik deze per mail gesteld aan camera nu. Hier kreeg ik heel vlot en duidelijk antwoord op. Klasse!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilly1970 23-04-2012

Algemene score

9,0
De bestelling is zeer snel bezorgd! Alles werd geleverd zoals afgesproken, ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker hier weer een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EuroMarco 23-04-2012

Algemene score

8,0
Correcte en snelle levering. Bestelde spullen zaten goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HVIS 23-04-2012

Algemene score

8,0
Prima aanbod, scherpe prijzen, div verzendopties. So far so good!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ivo Kouters 23-04-2012

Algemene score

10,0
Cameranu is gewoon de beste winkel in zijn soort met internetprijzen. Ik wou dat ze meer verkochten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Lourens 23-04-2012

Algemene score

9,3
Geweldige service, om 9 uur s'avonds besteld, volgende dag al in huis. Alles in perfecte staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieverdink 23-04-2012

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een duidelijke website. De prijzen zijn zeer gunstig. Deze lens was elders niet goedkoper te krijgen. Omdat deze ook nog op voorraad was, was deze de dag erna al bij mij bezorgt. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bood1982 23-04-2012

Algemene score

8,5
Heb de Flash Bounce Universal Flash Diffusor gekocht.
Ik heb hem eerder gehad maar na verlies nu weer blij met de nieuwe. stond versteld van de levering bestellen voor 22:30 en de dag erna al in huis Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dedeepies 23-04-2012

Algemene score

9,3
Fotolijst werkt perfect, de bestelling en de levering liepen ook perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem68547 23-04-2012

Algemene score

8,5
Goede en snelle levering. Erg goede en overzichtelijke website met een makkelijk bestelproces.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MLSmits 23-04-2012

Algemene score

9,0
Voordat ik ben overgaan tot koop van de camera ben ik uitstekend te woord gestaan door de klantenservice en heel duidelijk antwoord op al mijn vragen gekregen. Een aantal jaren geleden heb ik een digitale spiegelreflexcamera + extra lens gekocht bij CameraNu.nl en doordat ik toen zo tevreden was, heb ik besloten weer via deze webwinkel mijn aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanieS6200 23-04-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg van het product,goede prijs en verrassend geweldig goede en vooral supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther069 22-04-2012

Algemene score

8,7
Het is heel makkelijk om te bestellen via deze winkel. Alles is duidelijk en mocht er iets fout gaan reageren ze gelijk. Levering ging snel en goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N aam 22-04-2012

Algemene score

9,5
Goed werkende website en zeer vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Zoutenbier 22-04-2012

Algemene score

9,7
Vorige week heb ik op CameraNU een nieuwe flitser gekocht. Op de site die erg overzichtelijk is heb ik het model wat op mijn camera past snel gevonden. Ik heb het product op zondag besteld en had het dinsdag thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Willeman 22-04-2012

Algemene score

9,0
De scanner werd spoedig conform de bestelling geleverd. Daarnaast werden er diverse e-mails gestuurd over de voortgang van de bestelling. Het product is netjes ontvangen en doet het naar verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcogti 22-04-2012

Algemene score

9,0
Een zeer goede website en hele snelle levering ik ben erg tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koentje01 22-04-2012

Algemene score

9,0
prima service, snelle levering, geen verzendkosten, uitstekende prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans haanskorf 22-04-2012

Algemene score

8,2
Betaling en bezorging zonder problemen.
Bestelde spullen zijn snel in huis.
Prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karmannetje64 22-04-2012

Algemene score

7,8
De website is overzichtelijk en goed toegankelijk. De levering van de bestelling is precies volgens afspraak gegaan. Bij de documenten miste ik de garantietermijn. Er zat wel een garantie formuliertje bij, maar die is niet erg duidelijk wat je er mee moet doen. De verpakking zag er verzorgd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anton de Weijer 22-04-2012

Algemene score

9,0
Zeer bereikbare site
Telefonisch snel en adequaat gereageerd op wijziging
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Abraham 22-04-2012

Algemene score

8,3
Aankoop prima afgewikkeld, correcte product informatie, nette bevestiging,snelle levering,prima apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom van Doesburg 22-04-2012

Algemene score

7,8
Helemaal niets mis mee. Keurig op tijd en werd allemaal netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

dblobsang 22-04-2012

Algemene score

8,3
Ik ben zeer te spreken over de afhandeling van m,n aankoop, die ik de volgende dag al binnen kreeg.
Complimenten voor de snelle en net verzorgde bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henrique50 21-04-2012

Algemene score

8,3
Zowel de site als telefonisch goed bereikbaar, bestelling en levering op de aangegeven dag en tijd. Aftersales vanwege de goede levering niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

max koot 21-04-2012

Algemene score

9,0
Flitser was niet op voorraad, was me bekend, stond aangegeven op de site. Binnen twee dagen kon cameranu.nl die toch leveren. Prima informatie en communicatie over het bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge schokkenkamp 21-04-2012

Algemene score

9,0
prima produkt goede prijs leuke actie tijdschrift erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansDirk 21-04-2012

Algemene score

9,5
Website: Zeer overzichtelijk
Nooit problemen m.b.t. bereikbaarheid
Levering op tijd en onbeschadigd
Telefonische vraag goed opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoekUp 21-04-2012

Algemene score

10,0
Super webshop, nu voor de 2e keer een bestelling gedaan, makkelijk simpel en sipper snelle service! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy2013 21-04-2012

Algemene score

9,0
Alles is prima verlopen, website is heel duidelijk en bestelling en levering is ook goed gegaan. Alleen had ik mezelf een dag vergist, er stond namelijk voor 22.30 uur besteld, volgende werkdag in huis. Nu had ik het zaterdag besteld en verwacht dat het maandags er zou zijn, mijn fout... zaterdag zelf is natuurlijk geen werkdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annekemperman 21-04-2012

Algemene score

8,5
Bestelling de volgende dag al binnen! Ook na enkele dagen prima telefonisch geholpen door een medewerker van cameranu na het stellen van een aantal vragen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caatje33 21-04-2012

Algemene score

8,3
Snelle levering. Website is overzichtelijk met goede zoekmachine. Camera heeft veel mogelijkheden. Kwaliteit van de foto's is heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees98 21-04-2012

Algemene score

9,3
Website heeft mogelijkheid om een bestelling te doen zonder overbodige gegevens in te tikken, en vrij te zijn van aanbiedingen in de toekomst.
Levering zonder transportkosten.
Uw levertijd klopte exact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard___68 20-04-2012

Algemene score

9,0
Eerste levering keurig op tijd, had per ongeluk 1 kleinigheid verkeerde maat besteld -- zonder meerkosten keurig omgeruild. Goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mi18 20-04-2012

Algemene score

9,3
De camera op vrijdag rond 20.00 uur besteld. Direct een mail met de order bevstiging. Na tien minuten een mail met de uitleg over de procedure. Na twee uur per mail een bevestiging dat de bestelling is verstuurd inclusief code voor de bezorgings status.De bestelling werd de volgende dag (zaterdag) rond 14.00 uur bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 28 20-04-2012

Algemene score

8,8
De winkel is prima te bereiken en de verkoop ging naar volle tevredenheid met goede tips en aanbevelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John de W. 20-04-2012

Algemene score

9,7
-De website is duidelijk, volledig en klantvriendelijk.
-De bestelling is in goede orde ontvangen na een zeer
snelle levering.
-De after sales was naar volle tevredenheid door de
status informatie van de bestelling en de mail met de
leverdatum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EOS DSLR filmer 20-04-2012

Algemene score

9,2
Alles verloopt heel vlot. Zoals op de site staat is de bestelling binnen twee dagen bij mij in België toegekomen. Top. Van mij ben je nog niet af, ik kom terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lou12 20-04-2012

Algemene score

9,0
Tweemaal telefonisch contact over levering geen wachttijd en correcte afhandeling van de vragen.
Levering conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anitadiana 20-04-2012

Algemene score

8,2
Een duidelijke site. De producten zijn makelijk te vinden. De bestelling is foutloos gegaan. De verschillende manieren van betalen en leveren is een pre. Mijn bestelling was er binnen 2 dagen zoals beloofd. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews