cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Flipje uit Tiel 28-04-2012

Algemene score

8,7
De Colormunki Display was op voorraad volgens de website. Besteld op zaterdag en maandag werd alles keurig verstuurd. Dinsdag heb ik het in goede orde ontvangen. Ik kreeg maandag keurig een verzendmelding met track- en trace nummer. Prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van der Horst 28-04-2012

Algemene score

9,3
Zowel de snelheid van afhandelen, als de berichtgeving omtrent de status van mijn order verliep vlekkeloos. En inderdaad was het voor half elf 's avonds besteld, de volgende dag al in huis.
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dickneuf 28-04-2012

Algemene score

9,2
Digitale camera gekocht bij cameraNU.nl op aanraden van een vriend, ik heb er geen spijt van goeie service savonds gekocht en de andere dag al in huis supper!!! ook de prijs nergens goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NikonAad 28-04-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop. Je kan heel specifiek zoeken met de filters of juist even "rondneuzen" op zoek naar een produkt van je keuze.
De prijzen (incl. verzendkosten) zijn concurrerend en de levertijd kort.
Mijn volgende aankoop doe ik denk ik weer bij CameraNU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diesel 701 28-04-2012

Algemene score

8,8
Helemaal super,had de volgende dag mijn camera in huis,tegen een erg lage prijs !Hartelijk dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riny1961 28-04-2012

Algemene score

9,8
Nu 3x bestelling geplaatst bij cameranu (2x compact cameraatje- deze keer 'n objectief voor DSLR). Telkens weer aangenaam verrast door de supersnelle levering. Deze keer had ik 'n algemene vraag over het geleverde product, ik kreeg na 20 min. al een reactie per e-mail !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonboeijen 27-04-2012

Algemene score

9,0
CameraNu staat achter haar product met goede service, snelle levering en staat open voor o.a technische vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knilloh 27-04-2012

Algemene score

9,2
CameraNU was de snelste die de scanner op voorraad kreeg en was ruim goedkoper dan b.v. Bol.com.
Levering snel: binnen één dag.
Koop er zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHramed by AmPHoria 27-04-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke site, bestellen ik gemakkelijk (je hoeft geen account aan te maken) en er wordt goed afgestemd over de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jkoljpolkfnen24 27-04-2012

Algemene score

8,5
In eerste instantie werd aangegeven dat het product niet op voorraad was. Je wordt goed op de hoogte gehouden en wellicht een dag later werd het al bezorgd. Snelle service, goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kramer 27-04-2012

Algemene score

10,0
website ontdekt via kieskeurig, naar aanl. van positieve reviews en voorwaarden besloten bij CAMERA NU te bestellen.

bereikbaarheid : duidelijk en helder met uitvoerige berichtgeving over het aan te schaffen produkt

bestelling: eenvoudig, op voorraad en snel te regelen
levering echt supersnel, volgende ochtend binnen, geweldig kon niet beter
after sales alle vertrouwen in mocht dit nodig zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seoba 27-04-2012

Algemene score

10,0
Ik ben snel en vakkundig geholpen, men heeft tijd aan mij besteedt, zowel per telefoon en ter plaatse in Urk.Problemen werden direct opgelost. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicor 27-04-2012

Algemene score

9,0
Goede concurerende prijs voor het toestel.
De voornaamste keuze voor jullie webshop is omdat er geen verzendkosten zijn, wat de drempel voor aanschaf heel klein maakt. De snelle levering is absoluut een pluim waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.de Waal 27-04-2012

Algemene score

10,0
Uitstekende website "makkelijk te bestellen"snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddo de Leeuw 27-04-2012

Algemene score

9,2
Over Sigma niets dan lof, dus ook wat dit objectief betreft. Aanvankelijk ontving ik een verkeerde lens. Na telefonisch contact met een medewerkster (helaas ben ik haar naam vergeten)van CameraNu bleek dat dit een fout van de fabrikant betrof. Drie dagen na retourzending heb ik de juiste lens alsnog ontvangen. Mijn complimenten voor de medewerkster aan de telefoon en de snelle oplossing van CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvdVeen 27-04-2012

Algemene score

9,5
s,avonds om halt tien besteld en betaald via ideal, volgende half een al op het aangegeven bezorgadres (afhaalpunt) super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olekl 27-04-2012

Algemene score

8,7
geleverde remote control bleek lekkende batterijen te hebben. zeer adequate snelle reactie op mail en na enkele dagen een nieuw exemplaar in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc de Roeck 27-04-2012

Algemene score

10,0
Zeer goede website, zeer snel antwoord op bijkomende vragen en zeer snelle levering. Het is de 2de x dat ik een bestelling plaats bij CAMERANU en het zal zeker niet de laatste zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moi.erik 27-04-2012

Algemene score

8,5
Informatieve site. What you see is what you get. Plus vriendelijke en adequaat handelende dame bij order admin - uniek!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tango10 26-04-2012

Algemene score

9,8
Camera Nu is voor mij een uiterst betrouwbare zaak die waarmaakt wat ze beloven en vaak meer dan dat.
Ik zelf kom regelmatig naar deze zaak ondanks dat ik hiervoor 150 km er vandaan woon. Als dat niet mogelijk is, kan ik terugvallen op de heldere betrouwbare site en (after)sales.
TOP...doorgaan zo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Arentsen 26-04-2012

Algemene score

9,2
Altijd een beetje terughoudend bij een webshop, maar CameraNu heeft zijn beloftes totaal waar gemaakt. Zeer snelle levering, veel email contact, uiterst correct in communicatie en alles wat men afgesproken heeft met mij, hebben ze helemaal waar gemaakt en nageleeefd.
Kortom een uitstekende partner om te bestellen en te kopen n dus zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.vruggink 26-04-2012

Algemene score

8,8
Ze maken waar wat ze beloven: zeer snelle levering en concurerende prijzen. Meerdere producten aangeschaft bij deze firma ( printer, scanner en recentelijk een Panasonic video camera. De aangeschafte artikelen werden snel geleverd en werken zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blauwvinger12 26-04-2012

Algemene score

8,3
Artikel precies volgens afspraak bezorgd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aeverbeek 26-04-2012

Algemene score

9,5
Prima website. Keurige hulp aan de telefoon, en accurate informatievoorziening daarop volgend. Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Kepel 26-04-2012

Algemene score

8,3
De website is duidelijk en overzichtelijk.
De bereikbaarheid is goed.
De bestelling en de levering is keurig en op tijd volgens de gestelde regels op de website.
Met de after sales heb ik nog geen ervaring omdat ik er nog geen gebruik van heb gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco2307 26-04-2012

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering!
Deze camera was nog bijna nergens op voorraad en op zo'n korte termijn leverbaar.
Bij CameraNU.nl was de prijs gunstig en ze konden deze super mooie camera in de juiste kleur (zilver) de volgende dag al leveren! Top service!
De volgende dag direct nog andere spullen voor de camera besteld. Ook deze werden binnen 1 dag geleverd!
Geweldig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameranu fan 26-04-2012

Algemene score

10,0
Zoals een webshop hoort te zijn, goede prijs, snelle levering, en heldere snelle communicatie, daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrislbr 26-04-2012

Algemene score

8,3
Het vinden van een moeilijk product ging gemakkelijk op de site. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Touring02 26-04-2012

Algemene score

9,7
Website is overzichtelijke en bestelsysteem werkt probleemloos. Prijs voor dit toestel was scherp en zeker zo belangrijk ook op voorraad in deze kleur !
Continue updates via e-mail m.b.t. de afhandeling van mijn bestelling, levering binnen de toegezegde termijn. Daar valt niets tegen in te brengen. Uitstekend voor mekaar, een voorbeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvrees 26-04-2012

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke website, groot produktassortiment,
Vlotte afhandeling, vriendelijk en adequate hulp bij telefonische informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.C. BVos 26-04-2012

Algemene score

8,8
vaste klant; en niet voor niets. Het enige dat ik op CameraNU heb aan te merken, is dat ik door hen gedwongen word digitale facturen te accepteren, zonder enig alternatief. Hoewel dat absoluut onbehoorlijk is, staat daar qua pakket, prijs en klantvriendelijkheid zoveel tegenover, dat ik blijf terugkeren en het bedrijf links en rechts aanbeveel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel Broerse 26-04-2012

Algemene score

8,0
Gekochte scanner (Reflecta) begaf het binnen een jaar. Opgestuurd naar Cameranu. Reparatie duurde lang en kreeg daarom een nieuwe, vervangende scanner opgestuurd. Informatievoorziening en service zijn werkelijk top.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor1959 26-04-2012

Algemene score

9,5
een prima site
en een perfecte snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcellodisarronno 26-04-2012

Algemene score

8,8
Goede webshop; scherpe prijzen en een prettige snelle service. Ik had een product gekocht wat tegenviel, ik kon het zonder problemen retourneren en er is persoonlijk contact met me gezocht. Fijne winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin_H 26-04-2012

Algemene score

8,5
Snelle service, precies wat er beloofd is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Depicker 26-04-2012

Algemene score

9,5
Ik had volgens de gegevens op de website een ucb kabel voor mijn Nikon D5000 besteld. Er stond echter een foutje op de site waardoor ik de verkeerde besteld had. Na contact met de webshop kon ik deze inruilen voor de juiste kabel. Het verschil in prijs en mijn verzendkosten om de kabel terug te sturen kreeg ik teruggestort. Prima service na verkoop en het kabeltje werd ook vlot ingeruild. Ik koop hier zeker nog !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whatsaname 25-04-2012

Algemene score

8,3
Apparaat goed verpakt en snel ontvangen na bestelling. Inmiddels getest en ok bevonden. Een NL talige handleiding zou nog prettig zijn, maar ik had ook niet veel moeite met de duitstalige handleiding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edith4321 25-04-2012

Algemene score

10,0
Ook nu weer een goed advies en snelle levering.
Camera nu blijft in de "picture"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Repelstee1tje 25-04-2012

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en adequaat.
Antwoorden op vragen per mail komen vlot.
Levering is heel vlot, gewoonlijk de volgende dag bij iDeal-betaling.

Ik heb geen problemen gehad, da's mooi natuurlijk, maar kan dus de aftersales niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex Kruijer 25-04-2012

Algemene score

9,7
De camera en de lens waren overal slecht verkrijgbaar. Op een avond werden ze op voorraad gemeld op de website.
Beiden besteld, met de afspraak ze de volgende dag in Urk af te halen. De website vermeldde dat de voorraad altijd klopte. De volgende dag bleek dat er slechts 1 camera en 1 lens geleverd waren, en die lagen voor mij klaar. Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen. Deze zaak verdient zijn reeds opgebouwde reputatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.jonker 25-04-2012

Algemene score

9,7
's avonds besteld en de volgende dag in huis. Netjes verpakt inclusief Nota. Ze maken hun belofte waar. Grote klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fototiel 25-04-2012

Algemene score

8,3
Eerlijk gezegd heb ik er op gegoogled.
Maar CameraNU.nl bleek de enige firma te zijn die het artikel in voorraad heeft.
Geen wonder, de Cactus V draadloze flits en camera bediening waren een paar weken geleden ook zonder dralen leverbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Buskens123 25-04-2012

Algemene score

6,0
Ik was blij met de snelle levering, maar na ontvangst zag ik dat het zegel was verbroken. Het product zelf was niet goed ingepakt, plastic zakjes met onderdelen waren opengemaakt en daarbij had het product op het glas een klein vlekje dat lastig te verwijderen was. Ik heb die dag cameranu.nl aan de lijn gehad en mijn ongenoegen geuit. Zij hadden zich verontschuldigd en boden aan om het product om te ruilen voor een onaangebroken product. Uiteindelijk heb ik besloten om het product te houden, omdat ik de vlek heb weten te verwijderen en verder alles compleet was. Helaas maak ik het nog te vaak mee dat producten die ik via het internet bestel zijn aangebroken. Dit neemt helaas het gevoel van iets nieuws hebben weg.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Ria uit Hoogland 25-04-2012

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website. Website laadt ook snel. Super snelle bezorgservice. Bestelling om 20.45 uur bevestigd en betaald en de volgende dag om 13.00 uur al in huis. Product is goed en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlinder1951 25-04-2012

Algemene score

9,3
Eenvoudige bestelling. Snelle en correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kskrg 25-04-2012

Algemene score

10,0
Wat valt er te zeggen als alles goed verloopt en alles geleverd werd binnen de aangegeven tijd? Kortom, een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip van Ees 25-04-2012

Algemene score

8,3
Er was iets fout gegaan bij het afgeven van het T&T nummer maar er werd vlot op mijn mail geantwoord en het is verder goed afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem Sangers 25-04-2012

Algemene score

10,0
Ik bestelde een weekje geleden een cameratas NIKON via internet op advies van m,n schoonzoon. Ik twijfelde eerst omdat internet aankopen soms behoorlijk mis kunnen gaan. Maar hij vertelde mij dat CameraNu volledig betrouwbaar is. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen en bij u een Cameratas heb gekocht.na twee dagen ontving ik de tas en ik ben er heel erg blij mee m,n Nikon camera met telelens past er perfect in en er is zelfs nog ruimte achter de ritssluiting. Ik zal zeker meerdere dingen bij u bestellen als ik weer wat nodig heb.Een betrouwbaar bedrijf en een goede schoonzoon is tegenwoordig goud waard. Perfect geregeld en hartelijk dank voor de uitstekende verzending en verzorging betreffende de verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

belle1971 25-04-2012

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en erg informatief! En je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending van de bestelling en die is keurig ingepakt etc. TOPZAAK!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jellema 25-04-2012

Algemene score

9,5
Zeldzaam snel en accuraat is mijn bestelling afgehandeld.
Zelfs een foutieve dubbelbestelling werd verwijderd en dat expliciet aan mij gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews