cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

salsaboy 22-05-2012

Algemene score

8,5
Er staat veel keuze op site met veel info en de levering was erg snel. Je wordt prima op de hoogte gehouden van alle stappen vanaf je bestelling! Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Kassenberg 22-05-2012

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe eyecap voor mijn Olympus E-5. Niet iets wat voorop de plank ligt. Maar bij CameraNu.nl meteen gevonden en voor een veel lagere prijs dan de concurrentie. 's Middags besteld, de volgende dag in huis. Prima website en sales afdeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCh 22-05-2012

Algemene score

9,3
Snelle aflevering. Uitstekend support en after sales. Product zelf is prima! Website is goed, maar kan beter. Informatie op sommige tabs op de producten paginas (bijvoorbeeld specificaties) ontbreekt voor bepaalde producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dustin vogel 22-05-2012

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een 85 watt power adapter voor mijn 17" macbookpro. Deze stond niet op de website. Na een email hadden ze hem toegevoegd. Lekker snel. Na bestelling had ik hem nog sneller jn huis dan ik dacht. Super.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Phil_A 22-05-2012

Algemene score

10,0
Bestelling en afrekening ging perfect.
Het product was de volgende dag keurig geleverd zoals belooft.
Deze leverancier is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veldski 22-05-2012

Algemene score

8,5
aflever adres was ver van de bewoonde wereld, daardoor waren de kosten van de koerier tehoog. Ik heb de compact camera toch de volgende dag per post ontvangen. In dit geval heb ik de camera(lx5) pas na ontvangst betaald.
Opvallende service, en vertrouwen in de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex782 22-05-2012

Algemene score

10,0
Goede site, wist al wat ik zocht en cameranu.nl was de goedkoopste. geen verzendkosten en de volgende dag in huis, super! De camera die ik heb gekocht lag nog niet eens in de winkels, die zouden hem pas over 2 weken krijgen voor 150 euro, dat is 25 meer dan dat ik nu heb betaald. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zara Bo 22-05-2012

Algemene score

9,0
Goede produktomschrijving, zeer snelle betrouwbare levering. Bij telefonische vraag over gebruik product een zeer snelle, correcte en bekwame terugkoppeling en vakkundige hulp gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Peters 22-05-2012

Algemene score

9,8
In principe perfect, altijd snel en correct geleverd. Perfecte after sales maar die heb ik maar een keer nodig gehad. Sommige exotische accessoires weet ik soms niet onmiddellijk te vinden op de website vandaar een 9 ipv 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara.B 21-05-2012

Algemene score

10,0
Ik was zo enthousiast over de levering (en natuurlijk de camera zelf) dat ik er een paar dagen later meteen een voor mijn vader heb besteld. Snelle terugkoppeling over je bestelling, snelle en duidelijke meldingen over de status van je bestelling en nog een bevestigingsmail wanneer de camera verstuurd wordt. Kortom: een goede service! Ik zal zeker nogmaals bestellen bij deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Pieters 21-05-2012

Algemene score

9,5
Het werk zoals het wordt beloofd. voor 21h00 bestellen de volgende dag bezorgd; keurig verpakt.
Dit is mijn derde bestelling binnen een kalenderjaar; het bovenstaande geldt voor alle bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mapils 21-05-2012

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering (om 21.00 uur besteld, volgende dag in huis). Handige site met de diverse filters.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Roukens 21-05-2012

Algemene score

10,0
Twee weken geleden via CameraNU.nl reeds mijn 3de aankoop gedaan via de webshop. Ik moet zeggen wat een uitermate goede service en levering.

Ik ben heel erg tevreden over CameraNU en zal in de toekomst zeker vaker via de webshop bestellen.

De gekochte flitser kwam ruim voor de door CameraNU geplande levertijd en ik ben hier dus ook zeer tevreden over.

Conclusie: CameraNU.nl is een dikke aanrader voor al je Foto en Videografie artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikonD70s gebruiker 21-05-2012

Algemene score

9,2
Ook nu ben ik zeer tevrede over de geleverde service.
Het bestelde product was boven verwachting snel binnen. Ik ben zeer tevrede over de manier hoe zij te werk gaan. Zo door gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Louwe 21-05-2012

Algemene score

9,8
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl Het lukte mij eerst niet om te betalen via iDeal door een eigen fout. Hierna heb ik het bedrag zelf overgeschreven. Een paar minuten later kreeg ik een e-mail met link naar de iDeal betaling die ik alsnog kon doen. Ik heb gemaild dat ik inmiddels al had betaald en ik ben netjes terug gemaild dat mijn betaling was ontvangen.

Voor de rest veel mailtjes met de status van mijn bestelling wat ik erg nuttig vond.

De gekochte producten zijn natuurlijk ook fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sugamilk 21-05-2012

Algemene score

10,0
Super goede service! In eerste instantie had ik per ongeluk de ideal link weggeklikt, na gebeld te hebben zat hij meteen in de mailbox! En een dag later was mijn bestelling er al! Netjes en goed verpakt! Ben echt super tevreden over zowel de site, de service als de klantvriendelijkheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niekka 21-05-2012

Algemene score

8,7
Super duidelihjk,wat je wilt te zoeken. Ook de info en de bestelling gaat zeer snel. Ook de levering geen probleem. Zal in de toekomst zeker weer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nath81 21-05-2012

Algemene score

9,3
De website ziet er overzichtelijk en duidelijk uit. Voor mijn man zocht ik een camera lens van Canon. Ik heb de camera lens vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend werden de lens en benodigdheden bij mij afgeleverd. Helemaal TOP!!
Ik had nog een aantal vragen en die werden netjes beantwoord door de medewerker van cameranu..
Mocht ik nog iets nodig hebben voor de camera, kom ik zeker terug bij deze site.

OOk de prijs en kwaliteit is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam AH 1971 21-05-2012

Algemene score

9,5
Na bestelling volgende dag al in huis! Geen verzendkosten, dus scherp geprijsd. Anderen proberen te lokken met lagere prijs, maar dan komen er nog verzendkosten bij zodat de prijs toch hoger is.

Tabje "In de doos" op de site erg overzichtelijk, zodat je precies weet wat er bij de bestelling zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Keur 21-05-2012

Algemene score

7,7
Bereikbaarheid is iets minder, omdat een simpele offerte aanvraag per mail niet werkt. Je moet per se naar de website gaan, de producten in een reservering zetten en dan mailen/vragen om een offerte. Klantenservice is toch wel belangrijk voor een goede verkoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wkuijt 21-05-2012

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd !
Super ook om te zien dat er eens andere maten geleverd kunnen worden dan de standaard maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Griessel 20-05-2012

Algemene score

8,7
Zoals altijd gemakkelijk selecteren op de site , bestellen en ontvangen op de gemelde dag op de site .
Betrouwbaarheid op en top .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Oliekan 20-05-2012

Algemene score

8,2
Al meerdere keren via camera nu een camera besteld en altijd goede en snelle levering (te volgen via een link met duidelijke instructies)
Ook al een keer defect aan een toestel gehad, binnen de garantie en dat is perfect afgehandeld.
Ook prijstechnisch voldoet camera nu!

Ben echt zeer tevreden en zal in de toekomst ook zeker mijn eerste keus zijn op camera gebied

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke Kamies 20-05-2012

Algemene score

9,5
Goede website met duidelijke informatie. Producten overzichtelijk en gratis verzending. Verzending dezelfde dag en bezorgd op de dag na plaatsing bestelling. Factuur via mail, waardoor je hem zelf kunt afdrukken. Er worden veel mogelijkheden geboden, waaronder met korting accessoires en uitbreiding van garantietermijn. Ben tevreden over het product en de levering, waardoor ik geen telefoontjes hoefde te plegen of mailtjes hoefde te sturen. Vandaar geen mening over bereikbaarheid en after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verschbo 19-05-2012

Algemene score

8,0
De bestelling duurde heel lang (5 maanden), maar daar kon cameranu.nl niets aan doen (Sony kon niet leveren door de overstroming in Thailand). Ik ben wel telkens op de hoogte gehouden van de status.
De bestelling was meteen verzonden op het moment dat deze binnen was.
Gelukkig nog geen after sales nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

geefeerstdecriteriavooreennaam 19-05-2012

Algemene score

9,0
Voor de geringe bestelling werd ik toch uiterst correct en zorgvuldig op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces; alle lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk052 19-05-2012

Algemene score

8,7
's avonds om 22:00 uur besteld, de volgende middag om 14:00 uur in huis. Een mail werd binnen een paar uur beantwoord. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NatuurlijkGenieten 19-05-2012

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft een goede specificatie omschrijving van het product.
Héél duidelijk kwam naar voren dat je bij dit product én aanschaf in deze winkel van de geld terug actie van Sony gebruik kunt maken. Heel duidelijk daarbij ook alle links naar voorwaarden sony-actie etc.
Zodra de ideal niet lukte, kreeg ik wat later een mail met een nieuwe link om de opdracht alsnog via ideal te betalen.
Het product zat nog in een gesloten doos, die met voldoende vulmateriaal in een andere doos was verstuurd.
De verzendkosten waren gratis, ondanks dat het aangetekend verstuurd werd.
Handig dat je gebruik kunt maken van pakjegemakje van postnl, dat kan niet via alle webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxx68 19-05-2012

Algemene score

9,0
de lens was hele tijd niet leverbaar maar zodra hij er was kregen we een mail en direct daarna besteld en de volgende dag in huis supersnel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfje05 19-05-2012

Algemene score

8,8
21 uur besteld en andere dag( zaterdag) via Post geleverd. Perfect. Had al eerder een printer besteld, en ook toen dezelfde positive ervaring gehad.
Ga zo door Camera Nu !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sosso 18-05-2012

Algemene score

8,5
Ik check altijd telefonisch wanneer een product via de website wordt aangeboden en ik de site nog niet ken. De telefoon werd vrijwel direct opgenomen. Dat geeft vertrouwen. Ook de vraag die ik stelde werd duidelijk beantwoord. Ook werd alles correct en op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aace 18-05-2012

Algemene score

8,0
Snelle bezorging. Had er 2 besteld en waren netjes in een grotere doos samen verpakt. Had info ingewonnen via de site en had snel een duidelijk antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost de Jong 18-05-2012

Algemene score

8,7
Op vrijdag ochtend besteld en via iDeal betaald, zaterdag in huis. Prima info via de diverse mails (bestelling bevestigd, betaald en verzonden).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gbert1946 18-05-2012

Algemene score

9,5
Product was eenvoudig te vinden op de website, met goede informatie. Bestelling ging gemakkelijk, aflevering supersnel, de verschillende stappen van verwerking van de bestelling steeds gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BudS 18-05-2012

Algemene score

10,0
Website is makkelijk berijkbaar en tevens simpel een bestelling te plegen.
De bereikbaarheid is email trechnisch voortreffelijk, vwb update en verzending.
De levering is 24 uur! Toppie!
De aftersales is toppie, email onderhoud geschiedt na ontvangst goederen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luneya 18-05-2012

Algemene score

8,0
Gemakkelijk bestellen, snelle levering en een duidelijke afhandeling op de website.

Top dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjtm 18-05-2012

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website met ruim voldoende informatie over de producten en alternatieven.
Bereikbaarheid heb ik geen ervaring mee.
De bestelling en levering was grandioos, ongelofelijk snel en daardoor in dit geval superfijn.
Aftersales geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daisymelissa1963 17-05-2012

Algemene score

9,7
Stipte levertijd, binnen 24 uur in huis, alles ordentelijk verpakt en compleet geleverd, produkt komt geheel overeen met beschrijving op website.Fantsatische webshop, erg handig dat alles zo snel verkrijgbaar is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snijer 17-05-2012

Algemene score

9,5
Donderdag besteld en volgende dag netjes thuis bezorgt.
Duidelijke site en goede prijs voor artikelen.
zou er zeker meer bestellingen bij doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

netsky 17-05-2012

Algemene score

9,2
Laat in de avond tegen 22.00 uur besteld en de volgende dag het pakketje binnen. Supersnelle levering.Ik ben hier zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trve 17-05-2012

Algemene score

9,2
Buiten alle goede ervaring wat betreft de toegankelijkheid van de website, de bereikbaarheid, het bestelproces en de levering geeft CameraNU.nl mij vooral een vertrouwd, betrouwbaar gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad19 17-05-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website met groot assortiment. Bereikbaarheid is uitstekend. Snelle levering in degelijke (transport)verpakking. Wordt goed op de hoogte gehouden van voortgang bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BearsBelly 17-05-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke website, goede en logische verwijzingen. Correcte en snelle bevestiging van de bestelling en vervolgens ook levering op de aangegeven tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luneya 17-05-2012

Algemene score

7,3
Bestellen was makkelijk!
Alleen had ik het product de dag erna thuis verwacht. Echter werd er bedoeld dat de zending de dag van bestelling aan postnl aangeboden werd, waarna het nog een dag duurt voor het daadwerkelijk geleverd wordt.

Ik zit vol smart te wachten op mijn nieuwe speelgoed! ;)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Luneya 18-05-2012

Mijn stomme fout!
Het was natuurlijk hemelvaart en lag de vertraging aan PostNL!

Reageer

Jos van Adrichem 17-05-2012

Algemene score

9,7
Enorm snelle levering. S'avonds half 10 besteld en de volgende dag geleverd. En ook nog de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartmetdeverrekijker 17-05-2012

Algemene score

10,0
Zocht een goeie verrekijker voor niet al te veel geld
de site cameranu.nl beloofd op werkdagen voor 22.30 uur besteld volgende dag in huis
Nou super ! ff over 22.00 uur besteld volgende ochtend rond 10 uur in huis echt top !
ook voor vragen over het product krijg je snel reactie terug, genoeg informatie en vergelijkbaar materiaal op de site kortom gewoon een top webwinkel waar ik zeker nog eens iets ga bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooserd 16-05-2012

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik hier mijn camera gekocht. Super service!
Had hem gelijk de volgende dag al, de betaling ging goed en werd genoeg geïnformeerd.
Ook de site is duidelijk waar alles op staat en heb het met een combo deal gekocht! Alles ging heel erg soepel en ben heel erg te spreken over CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjup 16-05-2012

Algemene score

8,8
Mijn bestelling werd zoals altijd, door CameraNu snel en accuraat geleverd. Ook toen ik moest besluiten om mijn bestelling te retouneren, werd alles correct en snel afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem K van Es 16-05-2012

Algemene score

8,2
Wat leveren ze snel. Ik heb nu al een aantal keren wat foto apparatuur besteld via internet en steeds was het de volgende dag in huis. Het leek spreekwoordelijk 'Overtoom' wel. Het komt stevig verpakt en daarmee onbeschadigd aan.
Voor mij is de winkel in Urk te ver dus internet is een goed alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fidelus 16-05-2012

Algemene score

7,8
Hoger oordelen kan alijd nog, ik vind alleen nog dat men moet waarschuwen als een product niet binnen een week leverbaar is, en omdat we meestal vooruit betalen kan het bedrag dan weer terug gestort worden naar de betaler.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews