cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk052 19-05-2012

Algemene score

8,7
's avonds om 22:00 uur besteld, de volgende middag om 14:00 uur in huis. Een mail werd binnen een paar uur beantwoord. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NatuurlijkGenieten 19-05-2012

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft een goede specificatie omschrijving van het product.
Héél duidelijk kwam naar voren dat je bij dit product én aanschaf in deze winkel van de geld terug actie van Sony gebruik kunt maken. Heel duidelijk daarbij ook alle links naar voorwaarden sony-actie etc.
Zodra de ideal niet lukte, kreeg ik wat later een mail met een nieuwe link om de opdracht alsnog via ideal te betalen.
Het product zat nog in een gesloten doos, die met voldoende vulmateriaal in een andere doos was verstuurd.
De verzendkosten waren gratis, ondanks dat het aangetekend verstuurd werd.
Handig dat je gebruik kunt maken van pakjegemakje van postnl, dat kan niet via alle webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxx68 19-05-2012

Algemene score

9,0
de lens was hele tijd niet leverbaar maar zodra hij er was kregen we een mail en direct daarna besteld en de volgende dag in huis supersnel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfje05 19-05-2012

Algemene score

8,8
21 uur besteld en andere dag( zaterdag) via Post geleverd. Perfect. Had al eerder een printer besteld, en ook toen dezelfde positive ervaring gehad.
Ga zo door Camera Nu !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sosso 18-05-2012

Algemene score

8,5
Ik check altijd telefonisch wanneer een product via de website wordt aangeboden en ik de site nog niet ken. De telefoon werd vrijwel direct opgenomen. Dat geeft vertrouwen. Ook de vraag die ik stelde werd duidelijk beantwoord. Ook werd alles correct en op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aace 18-05-2012

Algemene score

8,0
Snelle bezorging. Had er 2 besteld en waren netjes in een grotere doos samen verpakt. Had info ingewonnen via de site en had snel een duidelijk antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost de Jong 18-05-2012

Algemene score

8,7
Op vrijdag ochtend besteld en via iDeal betaald, zaterdag in huis. Prima info via de diverse mails (bestelling bevestigd, betaald en verzonden).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gbert1946 18-05-2012

Algemene score

9,5
Product was eenvoudig te vinden op de website, met goede informatie. Bestelling ging gemakkelijk, aflevering supersnel, de verschillende stappen van verwerking van de bestelling steeds gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BudS 18-05-2012

Algemene score

10,0
Website is makkelijk berijkbaar en tevens simpel een bestelling te plegen.
De bereikbaarheid is email trechnisch voortreffelijk, vwb update en verzending.
De levering is 24 uur! Toppie!
De aftersales is toppie, email onderhoud geschiedt na ontvangst goederen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luneya 18-05-2012

Algemene score

8,0
Gemakkelijk bestellen, snelle levering en een duidelijke afhandeling op de website.

Top dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjtm 18-05-2012

Algemene score

10,0
Heel duidelijke website met ruim voldoende informatie over de producten en alternatieven.
Bereikbaarheid heb ik geen ervaring mee.
De bestelling en levering was grandioos, ongelofelijk snel en daardoor in dit geval superfijn.
Aftersales geen ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daisymelissa1963 17-05-2012

Algemene score

9,7
Stipte levertijd, binnen 24 uur in huis, alles ordentelijk verpakt en compleet geleverd, produkt komt geheel overeen met beschrijving op website.Fantsatische webshop, erg handig dat alles zo snel verkrijgbaar is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snijer 17-05-2012

Algemene score

9,5
Donderdag besteld en volgende dag netjes thuis bezorgt.
Duidelijke site en goede prijs voor artikelen.
zou er zeker meer bestellingen bij doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

netsky 17-05-2012

Algemene score

9,2
Laat in de avond tegen 22.00 uur besteld en de volgende dag het pakketje binnen. Supersnelle levering.Ik ben hier zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trve 17-05-2012

Algemene score

9,2
Buiten alle goede ervaring wat betreft de toegankelijkheid van de website, de bereikbaarheid, het bestelproces en de levering geeft CameraNU.nl mij vooral een vertrouwd, betrouwbaar gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad19 17-05-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website met groot assortiment. Bereikbaarheid is uitstekend. Snelle levering in degelijke (transport)verpakking. Wordt goed op de hoogte gehouden van voortgang bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BearsBelly 17-05-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke website, goede en logische verwijzingen. Correcte en snelle bevestiging van de bestelling en vervolgens ook levering op de aangegeven tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luneya 17-05-2012

Algemene score

7,3
Bestellen was makkelijk!
Alleen had ik het product de dag erna thuis verwacht. Echter werd er bedoeld dat de zending de dag van bestelling aan postnl aangeboden werd, waarna het nog een dag duurt voor het daadwerkelijk geleverd wordt.

Ik zit vol smart te wachten op mijn nieuwe speelgoed! ;)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Luneya 18-05-2012

Mijn stomme fout!
Het was natuurlijk hemelvaart en lag de vertraging aan PostNL!

Reageer

Jos van Adrichem 17-05-2012

Algemene score

9,7
Enorm snelle levering. S'avonds half 10 besteld en de volgende dag geleverd. En ook nog de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartmetdeverrekijker 17-05-2012

Algemene score

10,0
Zocht een goeie verrekijker voor niet al te veel geld
de site cameranu.nl beloofd op werkdagen voor 22.30 uur besteld volgende dag in huis
Nou super ! ff over 22.00 uur besteld volgende ochtend rond 10 uur in huis echt top !
ook voor vragen over het product krijg je snel reactie terug, genoeg informatie en vergelijkbaar materiaal op de site kortom gewoon een top webwinkel waar ik zeker nog eens iets ga bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooserd 16-05-2012

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik hier mijn camera gekocht. Super service!
Had hem gelijk de volgende dag al, de betaling ging goed en werd genoeg geïnformeerd.
Ook de site is duidelijk waar alles op staat en heb het met een combo deal gekocht! Alles ging heel erg soepel en ben heel erg te spreken over CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjup 16-05-2012

Algemene score

8,8
Mijn bestelling werd zoals altijd, door CameraNu snel en accuraat geleverd. Ook toen ik moest besluiten om mijn bestelling te retouneren, werd alles correct en snel afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem K van Es 16-05-2012

Algemene score

8,2
Wat leveren ze snel. Ik heb nu al een aantal keren wat foto apparatuur besteld via internet en steeds was het de volgende dag in huis. Het leek spreekwoordelijk 'Overtoom' wel. Het komt stevig verpakt en daarmee onbeschadigd aan.
Voor mij is de winkel in Urk te ver dus internet is een goed alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fidelus 16-05-2012

Algemene score

7,8
Hoger oordelen kan alijd nog, ik vind alleen nog dat men moet waarschuwen als een product niet binnen een week leverbaar is, en omdat we meestal vooruit betalen kan het bedrag dan weer terug gestort worden naar de betaler.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

S.Eltink 16-05-2012

Algemene score

9,3
fantastisch, goede website, makkelijk te bestellen en IDEAL betalen. om 20.00 online besteld en betaald, de volgende middag in huis!
alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne de G 16-05-2012

Algemene score

8,7
Ik bestelde mijn printer om 18.00 en ik had hem de andere dag al om 12.00 in huis. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrew Kleian 16-05-2012

Algemene score

10,0
'S avonds besteld en de volgende dag in huis. Zoals beschreven op de site. Goedkoopste die ik kon vinden.
Alles makkelijk te vinden op de site.
Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Binh Tran 16-05-2012

Algemene score

9,5
lenscoat bpdubag pro legergroen nog niet in bezit. Zit in de bestelling.
Had de LensCoat BodyGuard Pro - Zwart gekocht, maar terug gestuurd. Het was toch niet mijn ding. De Service via mail is heel erg goed. Lekker snel. Ze hadden me eerder gebeld, maar had de call gemist, en dat was ook erg snel nadat ze binnen een dag het retour hebben gekregen. Een aanrader. TOP.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram_D 16-05-2012

Algemene score

9,8
Ze doen wat ze beloven: als ze zeggen dat het op voorraad is, is dat ook zo, en er wordt meteen verzonden. Bedrijf is makkelijk telefonisch bereikbaar. Ik heb er al enkele keren iets besteld, en zal zeker niet aarzelen om er volgende aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmmmmmmmmmmmmm 16-05-2012

Algemene score

9,0
Producten netjes ontvangen! Zegt wat het doet. Alleen de hoeveel te bestellen producten waren niet op voorraad. Echter wel binnen een week alsnog bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

57rob 16-05-2012

Algemene score

9,5
Duidelijk en overzichtelijke website.
Bij de bestelling aangegeven dat er op een andere datum bezorgd moest worden. Direct bevestiging en goed uitgevoerd op de door mij aangegeven dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauricer71 16-05-2012

Algemene score

8,5
Het was op de website erg makkelijk te vinden en een goede uitleg van product en omschrijving na het besteld te hebben en betaald via ideal was het binnen 2 dagen binnen goed verpakt en klant vriendelijk af geleverd
ben helemaal tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Beenhakker 16-05-2012

Algemene score

9,5
Zonnekap paste niet op dit systeem en dit was niet vermeld op de website, dus moest de filterhouder met de zonnekap geretourneerd worden wat toch weer extra handelingen zijn. Vandaar de 8. Alles in voor de rest netjes geregeld en het geld van de zonnekap teruggestort. Je wordt prettig geholpen. Zeker een bedrijf om klant bij te blijven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Folkers 15-05-2012

Algemene score

9,0
Dit is de 2e camera die ik bij CameraNu.nl heb gekocht. De eerste levering was zeer vezorgd, snel en probleemloos. Daarom nu weer een camera gekocht, was nu weer de goedkoopste, eenvoudig te bestellen en de levering was inderdaad de volgende morgen. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreM 15-05-2012

Algemene score

9,5
Snelle reactie op een gestelde vraag, goed advies over het product en wat ik erbij kon bestellen.

Niets dan zeer positief!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillegonda23 15-05-2012

Algemene score

9,8
Het meest blij wordt ik van de service die CameraNu biedt. Voor de derde keer heb ik nu een aankoop gedaan. Alle keren heb ik een uitstekende service ervaren. Als klant word ik pro-actief op de hoogte gehouden, op vragen wordt snel gereageerd en de levering verloopt heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OG77 15-05-2012

Algemene score

9,3
De eerste ervaring met deze webshop en meteen een hele goede. De printer werd de volgende dag na bestelling al afgeleverd. Ik had hier voorheen nooit wat besteld maar door de hoge beoordelingen op andere betrouwbare websites en tevens de laagste prijs, voor cameranu gekozen. Uitstekende keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke1952 15-05-2012

Algemene score

10,0
's Avonds laat de all in one printer besteld en de volgende ochtend werd hij al afgeleverd. Het is zo super snel gegaan alleen wij hebben nog geen tijd gehad hem te installeren. Komt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Vollebregt 15-05-2012

Algemene score

9,0
Aldabra fotoboek besteld. Mooi zwaar fotoboek. Werd super snel geleverd en was uitstekend, voor een boek met dat gewicht, keurig verpakt zodat het fotoboek ook mooi uit de verpakking kwam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne58 15-05-2012

Algemene score

8,8
Prima communicatie en zeer klantvriendelijke klantenservice. Email wordt niet standaard afgedaan, maar met persoonlijke benadering.
Jammer, dat het artikel in de fabrieksverpakking werd verstuurd, zonder beschermende doos eromheen.
Hierdoor was de verpakking niet helemaal mooi meer. De inhoud heeft hier gelukkig niet onder geleden.
Prijsniveau is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kwakman 15-05-2012

Algemene score

9,0
Had een filter besteld die degene voor wie hij bestemd was al had een ik kon hem zonder probleem terugsturen.
De volgende dag weer wat besteld en dat kon ik gelukkig wel behouden, al met al prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans ten Brinke 15-05-2012

Algemene score

9,0
de website is erg overzichtelijk en compleet en vooral de filmpjes bij sommige producten zijn erg handig , als je belist om iets te gaan kopen.Verder is het uitgebreide assortiment erg goed en dat tegen scherpe concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin ten Wolde 15-05-2012

Algemene score

8,7
Bestelling gedaan s'avonds, volgens info website zou deze de zelfde avond nog de deur uit gaan. Inderdaad volgende dag bezorgd door de TNT.
Middels trackingoptie was dit ook goed te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cireroog 15-05-2012

Algemene score

8,5
Makkelijke manier van bestellen. Snelle levering (next day) terwijl het laat op de dag besteld was. Netjes verpakt in een doos en gedocumenteerd. Helemaal zoals je het van een service gerichte webshop mag verwachten. Prijs was ook goed in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Glenn1234 15-05-2012

Algemene score

9,0
De site is erg overzichtelijk. De zonnekap was vrijwel overal in bestelling maar jullie hadden hem wel in voorraad. ik ontving de bestelling binnen 2 dagen. de voortgang was goed te volgen.
Zeer tevreden met CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerben de G 15-05-2012

Algemene score

8,7
Er word een duidelijke uitleg gegeven over het product en het is makkelijk te bestellen. De levering is snel en goed geregeld. Ook worden er alternatieven geboden voor het product of eventuele producten die ermee samen werken. Samengevat: een erg fijne winkel!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josienr 15-05-2012

Algemene score

9,5
Ik heb de printer (en een pakje fotopapier) rond 21.30 uur besteld en had het de volgende ochtend voor 10.00uur in huis. Wat wil een mens nog meer? Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Berger 15-05-2012

Algemene score

9,7
Camera Nu is een begrip in Nederland voor diegene die wat willen aanschaffen op het gebied van video of foto apparatuur, Deskundig personeel en vriendelijk en betrouwbaar.
Wat jaren geleden kocht ik mijn eerste printer bij camera Nu op een zolderkamer in Urk.
Mijn complimenten voor hetgeen ze in de jaren daarna hebben opgebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs V. 15-05-2012

Algemene score

9,2
Snelle en goede levering, hoewel ik wel wat verbaasd was niet te hoeven tekenen bij het afhalen van mijn pakket bij een PostNL afhaalpunt.
Omdat ik wat problemen had bij het afsluiten van een aanvullende verzekering voor de door mij aangeschafte lens, heeft Cameranu.nl alles voor mij in orde gemaakt; uitstekende aftersales door zeer professionele en behulpzame mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MFeldbrugge 15-05-2012

Algemene score

8,5
Na de goede ontvangst van de micro SD, brak deze bij het eerste gebruik in twee. Een nieuwe werd direct opgestuurd. After sales zoals het hoort. Chapeau!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews