cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niels000 02-07-2012

Algemene score

8,7
Goedkoopste winkel die te vinden was voor dit product. 's Avonds om 21:30 besteld en de volgende dag al in mijn middagpauze kunnen oppikken bij een afhaalpunt in de buurt van mijn werk. Prima verpakt en helemaal in orde. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marius62 02-07-2012

Algemene score

9,3
Snel en goed antwoord op technische vraag. Uitgebreide informatie over de producten. Snelle website. Ondanks 'niet op voorraad' werd binnen twee dagen uitgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eerbeekh 02-07-2012

Algemene score

8,5
duidelijke website, zoekfunctie. Goede info over voorraad en levering. Levering was binnen 24 uur.....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titia Huigen 02-07-2012

Algemene score

9,5
Overzichtelijke en duidelijke website. Informatie en factuur enz. worden direct gemaild. Bij vragen wordt je vriendelijk, duidelijk en afdoende te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irk 02-07-2012

Algemene score

10,0
Fantastisch ondersteuning tijdens het bestellen en tijdige emails met relevante informatie. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam64 02-07-2012

Algemene score

10,0
'savonds om 22.28 besteld en inderdaad de volgende dag binnen!!! EN ook nog de laagste prijs voor deze camera. De canon powershot 2300 bevalt heel goed. Klein, mooi en alles erop en eraan. 1klein puntje van kritiek: er staat rood, maar deze is fucsia roze...vind ik wel leuk, maar mn man wat minder..hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Linge 02-07-2012

Algemene score

9,5
Duidelijke info via website,gelijk kijken of het op voorraad is.
Winkel is goed te bereiken en overstrof mijn verwachtingen,qua uitstraling en voorraad.
Heb daarna een deel online besteld in de niddag en de volgende dag rond de middag al in huis SUPER!
In de winkel is voldoende deskundig personeel aanwezig die je op een professionele manier helpen/te woord staan.
Camera Nu is met recht een AANRADER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene D. 02-07-2012

Algemene score

10,0
Dit is mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl. Zondagavondhet produkt besteld. Produkt was niet op voorraad en zou pas na 5 tot 10 dagen geleverd worden. Woensdag, 3 na zondag werdt de camera al geleverd. Ook goed ben ik goed geinformeerd omtrent de status van levering.

M.vr.gr. Rene.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitspunt 02-07-2012

Algemene score

9,2
Snelle afhandeling na bestelling via de webshop en de verzending die te volgen is met het track en trace systeem. Is handig zodat je weet wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Effenix 02-07-2012

Algemene score

8,7
Ik heb op zaterdagavond besteld. Kreeg keurig een bevestiging en op maandag een mailtje dat het verstuurd was met een Track&Trace nummer.

Volgens afspraak keurig op dinsdag afgeleverd. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youngstyling 02-07-2012

Algemene score

9,5
De website is zeer uitgebreid en je kunt met weinig muisklikken vinden waar je om zoekt. Alle artikelen worden uitgebreid beschreven zodat keuzes makkelijker worden. Mocht je er niet uitkomen is een telefoontje geen probleem en krijg je een medewerker aan de lijn die je zonder problemen verder helpt. Mocht je er dan nog niet uitkomen dan is een bezoek aan Camerunu in Urk de oplossing. alle toestellen kun je testen en aanraken. Door een medewerker wordt je goed en zeer vriendelijk geholpen zodat je een goede keuze kunt maken. Ik ben zeer goed geholpen en ben zeer te spreken over Cameranu uit Urk. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetervWe 01-07-2012

Algemene score

8,5
Een snelle efficiënte aflevering, goede bevestiging, website niet spannend qua zoek mogelijkheden, maar toereikend voor deze eenvoudige aankoop.
Denk dat ik het lastiger zou vinden om moeilijkere producten op deze website te scouten en te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan0303 01-07-2012

Algemene score

9,5
Zijn zeer tevreden over de duidelijkheid van de website, de prijzen (!) en de snelheid van levering. Het bestelde is keurig verpakt en snel geleverd. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haay1971 01-07-2012

Algemene score

10,0
De bestelde camera was bij CameraNU.nl het goedkoopste en op voorraad. Na betaling via iDeal werd de camera dezelfde dag nog aangetekend (bij de prijs inbegrepen!) verzonden en de volgende dag netjes bezorgd door PostNL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hakkert 01-07-2012

Algemene score

9,0
Heldere website, direct contact via mail toen levering niet mogelijk was. Ook snel reactie op via mail gestelde vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana74 01-07-2012

Algemene score

10,0
Snelle en nette aflevering. Telefonisch contact vooraf met vragen over wat precies met de camera geleverd werd (o.a. wel/geen accu) werd alemaal prima beantwoord (en meteen iemand aan de lijn i.p.v. wachten.) Pakket werd de dag erna al bezorgd en camera werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.oorsouw 01-07-2012

Algemene score

9,0
Vrijdagavond om 21.30 uur besteld en op zaterdagmiddag om 14.00 uur dingdong, de bezorger van TNT post. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swier Oosterhuis 01-07-2012

Algemene score

9,3
Snelle en adequate levering. After sales is nvt omdat ik het product net binnen heb. De belofte omtrent leveringsduur en hoe dat in de praktijk werkt is waargemaakt. Alleen nog nieuwsgierig hoe de productondersteuning is (hopelijk niet nodig).
Gezien de adequate afhandeling ben ik geneigd, wanneer ik meer materiaal nodig heb, om deze ook hier te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Lelieveld 01-07-2012

Algemene score

9,0
Bestelling zeer correct in behandeling genomen en met tracking-service goed te volgen. Vandaag bestelt, betekent morgen in huis. Ook zeer goede ervaring met after sales. Het betrof hier een niet meer goed functionerende Sigma zoomlens, die zonder kosten werd doorgestuurd naar Sigma en daarna ook weer zonder kosten naar mijn adres werd geretourneerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm75 01-07-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering? Daarnaast via de mail regelmatige update gehad over de status van mijn bestelling. De prijs van het artikel is zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ducodas 01-07-2012

Algemene score

8,0
zondag besteld en dinsdag geleverd. alles keurig en compleet. prima hoor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

zwollerob 01-07-2012

Algemene score

9,0
Super winkel gewoon, erg netjes en professioneel. Altijd een goede levering en support gehad.

Zeker een winkel waar ik nog vaker zal komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariJo 01-07-2012

Algemene score

9,5
Het lukte niet mijn IDeal betaling te doen, heb 7 pogingen gedaan, dus 7 keer een camera besteld.
Via een gestuurde link door cameranu.nl lukte de betaling wel.
Ik kreeg een bevestigingsmail en tevens, zonder te hoeven vragen, bevestigingen dat de andere bestellingen waren gannuleerd. Ik werd vervolgens goed geinformeerd over verloop van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi K 01-07-2012

Algemene score

9,3
we vonden vrij snel precies wat we zochten en zijn er héél content mee. het kwam ook erg betrouwbaar over, veel updates van aankoop en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petertje45 01-07-2012

Algemene score

10,0
super vlot en correct geleverd!
Vrijdag in de namiddag besteld en betaald en op zaterdagochtend al geleverd.Wie doet ze na?
Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelguris 01-07-2012

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en geen problemen met het retourneren van twee lenzen die ik verkeerd had besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korver Media 01-07-2012

Algemene score

9,5
Artikel snel gevonden op de website, heldere omschrijving en goede check-out via de winkel. Aankoop vervolgens snel thuis ontvangen. Kortom: soepel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Loosbroek 01-07-2012

Algemene score

8,7
Camera was netjes ingepakt in een stevige doos en de volgende dag afgeleverd. Bij verscheidene andere was de camera niet op voorraad en was er een lange wachttijd. Bij cameranu.nl was ie wel op voorraad en de volgende dag al bij mij aangeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssen1946 01-07-2012

Algemene score

8,2
Op de website heb je een goed overzicht en goede detaileringen. De bestelling met de opvolging is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

annie H. 01-07-2012

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.Zeer snelle levering.Telefonisch ook goed bereikbaar .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graadje 01-07-2012

Algemene score

9,5
De in eerste instantie bestelde beschermkap paste niet. Hierover gebeld en binnen 2 dagen geruild voor andere beschermfolie. Dit verliep perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesje_s94 01-07-2012

Algemene score

9,0
Ik heb de lens op internet besteld en kon invullen dat ik hem in de winkel ophaalde zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. De service in de winkel is uitstekend. Je wordt zo geholpen en je krijgt duidelijk uitleg over je product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nomme 30-06-2012

Algemene score

8,8
Kodak playsport telefonisch besteld. Had een paar vragen en ben zeer goed geholpen. De levering was ook snel. Ben zeer tevreden en zou volgende keer weer bestellen via telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick2000 30-06-2012

Algemene score

9,2
Na een teleurstellende ervaring met een draadloze trigger voor Strobist (jjc-tf-t2 die niet op mijn camera paste, heb ik gebeld met Cameranu.. Kon hem omruilen en heb toen een Yongnuo ST-E2 gekocht..

Jammer van de 2 uur rijden, maar uiteindelijk toch goed afgelopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.M. Siebum 30-06-2012

Algemene score

9,5
Goede service en snelle afhandeling van de klacht. Zoomlens defect (herstelkosten na 3 jaar deels onder coulance van Canon), maar dankzij CameraNu/ TechRepair nu weer prima werkend. Top service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SilviaB 30-06-2012

Algemene score

8,8
De prijzen van cameranu.nl zijn veel voordeliger dan in de winkel. Ook heb je het aangekochte product binnen enkele dagen in huis. En tevens geven ze ook de gewone garantie. Super dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurriaan Luksch 30-06-2012

Algemene score

9,3
Een cameratas gekocht van Panasonic / Lumix.

Echter was hij te klein en Cameranu.nl heeft alles keurig netjes afgehandeld en mijn geld terug gestort!

Dit zijn dus ook de dingen die belangrijk zijn om te weten. Ook al is het niet goed ze behandelen de klant zoals het hoort!

Top Top Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Zweers 30-06-2012

Algemene score

8,8
Ik heb mijn D1000 Nikon pok bij uw zaak gekocht,
Prima voorlichting en service!
Nu een telezoom gekocht! Snelle levering uitsteke nd verpakt.
Lens inmiddels uitgeprobeerd werkt uitstekend.
Tip: geef aan dat de lens geleverd wordt zonder foudraal of etui.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

i.nienhuis 30-06-2012

Algemene score

8,2
De cameralens werd na 2 dagen bezorgd door hun eigen courier. De avond er voor werd er door cameranu.nl gebeld met de tijd waarop de volgende dag bezorgd zou worden. De lens werd de volgende dag keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gab121 30-06-2012

Algemene score

8,7
Snel, accuraat, website met goede info en logische structuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t2438 30-06-2012

Algemene score

8,7
supersnelle levering .
betaling via ideal verliep niet zo als het moest .
na de laatste invulling werd de verbinding verbroken en moest je via email de gegevens weer invullen .
de eerste bestelling verliep echter probleemloos .
bezorging verliep gewoon goed .
een aanrader dit bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mons 30-06-2012

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen. Voorwaarden en andere informatie zoals betaalwijzen en verzendkosten eenvoudig op te zoeken. Levering volgens opgegeven termijn. Alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joest76 30-06-2012

Algemene score

8,5
Een duidelijke, complete en overzichtelijke website. Bestelling gedaan en door Cameranu.nl keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken d.m.v. email. Pakketje was er de volgende dag. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

valk53 29-06-2012

Algemene score

7,0
Duidelijke website en beloftes worden waargemaakt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ZetW 29-06-2012

Algemene score

8,7
Zoals beloofd binnen een dag ontvangen. Overzichtelijke website met heel veel keus. Ik vind de verzendkosten wel vrij fors, maar omdat de artikelen zelf scherp geprijsd zijn ben je hier toch vaak voordeliger uit. Op de site staat ook veel informatie en een (fysiek) adres en telefoonnummer.
Ziet er allemaal erg betrouwbaar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan Kam 29-06-2012

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd dat ik tot 22:30 kon bestellen om dezelfde dag nog mijn bestelling in ontvangst te kunnen nemen. Cameranu heeft scherpe prijzen, mooie acties en een geweldige bezorgregeling. Erg tevreden en zal in de toekomst nog vaker aankopen gaan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lemontrees 29-06-2012

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering. Telefonisch keurig en snel geholpen toen Ideal afbrak in de betaling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennnnis 29-06-2012

Algemene score

9,8
Goede prijs, snelle levering. Vrijdag om 21.30 besteld, zaterdag om 13u binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertvw 29-06-2012

Algemene score

10,0
CAMERANU.NL belooft wat ze schrijven, geven een buitengewone klantenservice, hebben een uitmuntende dienst klantopvolging, en last but not least, leveren heel snel van uit het hoge Nederland naar België, wat een service, daar mogen veel internetbedrijven een voorbeeld aan nemen.
Voor service klantopvolging en levering : gewoonweg 10 op 10 !!!
Echt toppie deze onderneming ! Zeker een aanrader voor iedereen die goedkoop maar ook met een uitstekende klantenservice wil te maken hebben.

Een zeer tevreden klant van CAMERANU.NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANTOON Grislo 29-06-2012

Algemene score

8,7
Bestelling was aanbieding via advertentie in blad Kampioen.Werd vlot na 1 dag afgeleverd , maar het pakket was onvolledig ( tas en geheugenkaart ontbraken)
Na 1 telefoontje werd de rest keurig en weer binnen 1 dag nageleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews