cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

semperflora 07-07-2012

Algemene score

10,0
eerste maal in mijn leven online gekocht
dinsdag besteld en betaald , donderdag geleverd in Belgie.
een mailtje gestuurd met een vraag ,direct een antwoord
verwittigd bij verzending met een link zodat ik de zending kon volgen.
alles gekregen wat er bij moest zijn goed verpakt.
tevreden klient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Awassenaar 06-07-2012

Algemene score

9,5
Snelle levering, volledig conform voorwaarden en verwachtingen, zoals gepresenteerd op de website. Nette aflevering; goed verpakt, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BerryZ 06-07-2012

Algemene score

9,3
Zeer duidelijke site. Geen verborgen kosten of zaken welke je opgedrongen worden. Levering zeer snel om 20:45 uur besteld en de volgende ochtend om 10:00 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thexder1 06-07-2012

Algemene score

9,2
Hier wel leverbaar. Snelle levering Vrijdag om 19.00 uur besteld en de volgende dag om 13.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

521506ho 06-07-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke site, goede info. Extra service zou nog zijn per product een link naar de site van de fabrikant (zie bijv. site van de 4Launch Shop).
Winkel uitstekend te vinden. Bestelling afhalen (met mogelijkheid een kop koffie te drinken: perfect!) ging goed, al moest de medewerker de spullen nog wel in het magazijn opzoeken, hoewel ze de dag ervoor waren besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Orie 06-07-2012

Algemene score

10,0
De site is héél overzichtelijk en het zoeken uiterst simpel. Het product was op voorraad en werd derhalve al de volgende dag afgeleverd. De communicatie hierover en bijvoorbeeld de track en trace mogelijkheid worden hier zéér gewaardeerd. Ook de factuur is duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Haacke 06-07-2012

Algemene score

9,0
Bestellen gaat heel erg soepel.
Bezorging de volgende werkdag ging prima.
Aandachtspunt:Pakje wordt aangetekend verzonden.Dit geeft aan dat de geadresseerde hiervoor moet tekenen.
Ik vind persoonlijk dat dit pakje niet bij de buren moet worden afgegeven.
In mijn geval is het toch goed gegaan,maar het is niet verstandig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMPfotos 06-07-2012

Algemene score

7,8
Door omwisseling werd er een ander pakket dan het bestelde afgeleverd. Inmiddels is het juiste pakketje geleverd, maar een en ander heeft wel geleid tot het nodige ongemak. Voor CameraNu was dit reden voor een zeer ruimhartige compensatie in de vorm van een cadeaubon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Niko N. 06-07-2012

Algemene score

9,0
Tijdens de online bestelling lukte de betaling via IDeal niet. Na driemaal proberen even gebeld. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd direct een e-mail gestuurd om de betaling alsnog te doen. De zending was de volgende dag al binnen. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulKampman 06-07-2012

Algemene score

9,5
Enkele dagen geleden via de website van CameraNU.nl de LumoPro LP633 Umbrella Swivel + HotShoe adapter en een witte soft paraplu besteld. Ruime keuze in merken, maten en prijzen. Helaas bleek de paraplu van mijn keuze niet op voorraad maar middels contact via e-mail en telefoon werd snel een ander gelijkwaardig type gevonden en werd de bestelling meteen opgestuurd en de volgende dag geleverd. De zending was ook te tracken, dus we wisten ook precies wanneer er geleverd werd. De umbrella swivel is van uitstekende kwaliteit en ik ben er dan ook erg tevreden mee.
Al met al weer een uitstekende aankoopervaring bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoschutter 06-07-2012

Algemene score

9,3
Het is mijn eerste ervaring met CameraNu.nl, maar zeker niet de laatste! Ik heb gebeld met diverse vragen en kreeg meteen de juiste links via mijn E-mail en kon daardoor gemakkelijk bestellen voor mijn camera. Wat ik ook SUPER vond is het feit dat mij nog niet eens de duurste producten werd aanbevolen, iets dat vele winkels nogal eens doen! Nee, er werd mij gewoon verteld dat een JJC zonnekap in kwaliteid net zo goed is, als het origineel van Canon, maar wel een stukje goedkoper. Ook de levering was snel en goed. Om een lang verhaal gewoon kort te maken......niets dan lof over jullie mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liet0015 06-07-2012

Algemene score

9,3
In de avond om 8 over tien bestelt en het pakketje was de volgende dag netjes binnen. De website is iets minder goed dan de service. Niet heel overzichtelijk, te veel categorieën en het zoeken werkt ook niet zoals ik zou willen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Willemsen 05-07-2012

Algemene score

9,2
Moest snel bestellen voor de cashbackservice over was.
Ging nog mis met betalen omdat ik te vroeg drukte in de haast, geen probleem, als nog geld over gemaakt en de volgende dag de zending ontvangen. Keurig netjes en goed te volgen via de tracking van de zending,nee, ze laten je niet in de steek bij Cameranu.nl. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ncox 05-07-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke site met goede prijs. Voordeel was dat ze Sony partner zijn waar door ik extra korting kon krijgen op mijn producten. 's Avonds besteld en binnen 1,5 uur bevestiging dat het pakketje verzonden was; volgende dag in huis. Netjes verpakt, niets op aan te merken. Erg tevreden over deze webshop en zal zonder te aarzelen nogmaals durven te bestellen en deze shop aan te raden aan derden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dajana 05-07-2012

Algemene score

9,0
Zeer makkelijke bestellingsprocedure, om 22.15 besteld en de volgende ochtend om 12.00 mijn bestelling al binnengehad. De camera was bovendien ook nog het goedkoopst op CameraNu.nl. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BVBE 05-07-2012

Algemene score

9,5
Prima site en zeer goede klantenservice en aftersales. Prima voorlichting en hulp bij schadeclaim ivm garantie. Zo wil je het als klant hebben, Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vakantiepret 05-07-2012

Algemene score

8,7
Duidelijke website.
We waren niet thuis bij aflevering, dus briefje door de
Bus. Morgen levering tussen 2 uur en half 4.
Wij fietsen, 1 uur thuis, kwam camera om kwart over 1.
Oeps, beetje vroeger dan beloofd, gelukkig waren we thuis.

Prima levering overigens. Savonds uur of 9 besteld, gelijk volgende
Dag al aan de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

name1934 05-07-2012

Algemene score

10,0
Toen ik de gondel wilde bestellen was hij niet op voorraad. Maar ik kon een sms-je krijgen, wanneer hij weer binnen was. Al snel kwam dit seintje binnen. Mijn bestelling plaatste ik om 22.20 uur. De andere dag kwam de gondel binnen om 14.15 uur. Fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klopstramalawi 05-07-2012

Algemene score

9,7
Fijne website, betrouwbaarheid, goede reputatie, gemakkelijke bestelling, goede prijs. Wat wil je nog meer? Ook prettig dat de belofte van datum van bestelling bekend is en nagekomen wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim1982 05-07-2012

Algemene score

9,5
Nadat ik door de vele keuze aan camera s het bos niet zag heb ik via email een advies gekregen die was opgesteld nadat ik mijn wensen bekend had gemaakt. Super snelle reactie en goed advies! Tevens super snelle levering en niet te duur!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcT1976 05-07-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijke en eenvoudig te bedienen website met een goede zoekfunctie.
Veel mogelijkheden en je merkt dat men in deze winkel zeer kundig is op het gebied van camera's.
Zeer snel geleverd en uitstekend verpakt.
After sales nog niet nodig gehad maar gezien mijn eerste indruk ben ik er van overtuigd dat ook dit meer dan goed zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies1955 05-07-2012

Algemene score

10,0
Prima webshop, goedkoper dan elders. Snelle verzending.
Wel jammer dat er niet bij vermeld werd dat een geheugenkaartje los bijgekocht moest worden, dan had ik dat meteen meebesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 1967 05-07-2012

Algemene score

9,0
Via de webwinkel goede levering en in de winkel wordt je goed geholpen , en als je je bestelling in de winkel ophaald mag je eerst kijken of het bestelde objectief wel bevalt voordat je echt tot de koop overgaat. Ik kom er al heel lang en de service is nog steeds erg goed, daar kunnen een hoop andere winkels nog wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees68 05-07-2012

Algemene score

9,7
Zoals altijd weer vlekkeloos verlopen. Prettige website met voldoende productinformatie. Vragen per mail worden eigenlijk altijd snel en afdoende beantwoord, bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden. Kortom: een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ameky 05-07-2012

Algemene score

9,0
Op een heel duidelijke webside kon ik gemakkelijk mijn keus maken en was de bestelling zeer snelgeregeld. Die werd vervolgens uiterst snel en helemaal correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBlok 05-07-2012

Algemene score

8,5
Website is overzichtelijk en de filters zijn handig en goed bruikbaar.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabermann 04-07-2012

Algemene score

9,0
Zeer compleet, groot assortiment, kleine prijs. Heldere site, en de aanbevelingen zijn erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akra 04-07-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website, goede prijs, snel bestellen, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden, en als verrassing was het fototoestel ingepakt in een mooi kadopapier met strik! Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D H Prak 04-07-2012

Algemene score

9,2
De bestelprocedure gaat vlekkeloos. Het traject tussen bestelling wordt uitstekend begeleid. De aflevering is prompt: binnen 24 uur. De verpakking garandeert een smetteloze ontvangst. Kortom: zéér tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DA80 04-07-2012

Algemene score

9,0
sinds een tijdje de samsung wb850 in bezit, heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar het toestel heeft genoeg mogelijkheden. super heldere foto's.
Er stond eerst een aanbieding op de site van het toestel, maar toen ik besloten had om het toestel te bestellen was de actie over, terwijl hij er een dag ervoor nog opstond. Toen met cameranu.nl gemaild en wat vond ik het super dat ze me de aanbieding nog 1x wilde aanbieden. echt super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Lith 04-07-2012

Algemene score

9,8
Ik ben zeer tevreden over CameraNu.nl en wel om de volgende redenen:
Camera besteld met LCD hood (passend accessoire vlgs website) en deze is 1 dag al geleverd. leuke camera maar de LCD hood paste niet.
Dit aangemeld via de website en mijn fout op een reparatie melding geklikt.
Telefonisch direct contact kunnen leggen en alles werd gecorrigeerd. Passende LCD hood was niet te leveren (- puntje website. In een email werd dit gemeld en hel geld werd teruggestort.
alle lof.
Daarom bij deze zaak ook een nikon flitser sb-700 besteld.
Wederom snel en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EE1234 04-07-2012

Algemene score

8,0
Ik kon gemakkelijk mijn bestelling plaatsen. Ik heb van te voren nog telefonisch contact gehad over mijn aankoop en kreeg prima antwoord op mijn vragen. Verder was de levering gewoon in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coo013 04-07-2012

Algemene score

8,5
Prettige website met eenn eenvoudige wijze van bestellen. Snelle levering en indien product niet naar wens, dan is dit ook eenvoudig qua retourneren. De (financiele) afhandeling van de retournering is ook snel verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erwin weerts 04-07-2012

Algemene score

9,3
goede en overzichtelijke site,bestel procedure is makkelijk,snel en nauwkeurig!
levering na betaling erg snel en netjes verzorgd,zeker een aanrader,hier ga ik vaker wat bestellen!bovendien hebben ze veel en op voorraad!
ook erg fijn,de lens die ik bestelde was goedkoper dan bij menig andere aanbieder! TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Buteijn 04-07-2012

Algemene score

8,0
Niet zo lastig natuurlijk, alles voldoet prima.....
Heel plezierige winkel/.webshop maar niet altijd de voordeligste.....
Wel veel deskundigheid en altijd goede adviezen, ook als het een keer niet in het voordeel van Cameranu.nl is.
Waardeer is zeer.
Geen minpuntjes? Ik heb inmiddels aardig wat nieuwe klanten aangeleverd en enige korting of bonus is toch niet gebruikelijk bij jullie.
Maar over het algemeen cijfer 8..... Kom graag bij jullie !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pinkie217 04-07-2012

Algemene score

9,0
De ene dag besteld, de andere dag in huis. Via track en trace kon ik zien hoe laat de bestelling ongeveer bij mij thuis zou zijn. Dit klopt exact. Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kj-events 04-07-2012

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld, maandag betaald ( België) en woensdag geleverd. Proper verpakt. Gewoon top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjtukker 04-07-2012

Algemene score

10,0
Goede website met veel informatie en redelijke prijzen en levering van het op voorraad zijnde artikel de volgende dag. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris-dkb 04-07-2012

Algemene score

8,8
Heb vorige week doordat mijn ouwe lens kapot was gegaan een nieuwe besteldt na t vergelijken op kieskeurig.nl bij en had m de vorige dag CameraNU.nl

Het bestellen ging vrij gemakkelijk de site lade alles lekker snel en zoals ik al zei de volgende dag had ik m thuis!!

Over de aftersales kan ik nog niet veel vertellen maar gezien de mail die ik kreeg of alles goed was gegaan met het bezorgen ga ik er vanuit dat als ik een probleem heb dat ik snel en correct word geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric-010 04-07-2012

Algemene score

9,0
Goede, overzichtelijk website. Concurrerende prijzen en alles binnen een week netjes en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metvanderheijden 03-07-2012

Algemene score

7,2
ging prima en snel. er kwam antwoord op de vragen via de website. aflevering in de buurt bij de ah, lekker makkelijk en lang open

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

piwi44 03-07-2012

Algemene score

8,0
Ik had eerst een probleem met de betaling via creditcard maar na 1 belletje liep alles heel soepel. Levering was prima op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fotograafjeeee 03-07-2012

Algemene score

10,0
Mijn camera viel waardoor mijn Canon lens kapot ging. Toen hebben we savonds nog een Tamron lens bestelt en die werd de volgende dag al netjes geleverd! Ook was deze goed verpakt waardoor er geen schade tijdens transport kon ontstaan. En dat voor een mooie prijs van E159,95 en de lens werkt prima dus zijn tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.H. 03-07-2012

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met mijn aankoop. De prijs was lager dan op een andere site, vandaar dat ik de keuze voor CameraNU.nl heb gemaakt. Aankoop was snel bij mij in huis, keurig! Al met al een erg goede service. Product zag er mooi uit en werkt naar mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuubH. 03-07-2012

Algemene score

10,0
Gewoon heel goed adres voor al je electronica: én een lage prijs én een goede bereikbaarheid ( had diverse malen contact gehad, ook om advies gevraagd red. ) én een tijdelijke actie met geen verzendkosten.

zie verder de beoordeelde bovenstaande aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hazenoot 03-07-2012

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website, wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering, track&trace is prettig. Bij het niet thuis zijn na bestelling de keuze om zelf een andere datum te kiezen / bij postpunt op te halen of bij buren te laten bezorgen.
Snelle levering. Geheel tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Welkenaamdan 03-07-2012

Algemene score

9,5
Heel prettig. Meteen na bestellen een bevestiging, melding van verzending en de volgende dag in huis! Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David A 03-07-2012

Algemene score

10,0
Topservice. Ging van alles mis met mijn betaling door eigen toedoen, en hebben me erg
Goed geholpen. Uiteindelijk mijn brstelling weer gedaan en de volgende dag in huis

Super!!!!!!!!

Tot de volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 72 03-07-2012

Algemene score

9,5
Ik heb de videocamera nu een paar dagen in bezit en ben er blij mee. Scherp beeld en mooie foto's. De service vooraf was ook super! Ik wilde graag een zwarte handycam, maar deze was uitverkocht. De witte variant liep ook hard. Twee weken lang zou CameraNu een witte voor mij vasthouden zonder vooraf te betalen, om de zekerheid te hebben dat ik niet mis zou grijpen. Na enkele dagen werd de zwarte alsnog geleverd. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bree1405 03-07-2012

Algemene score

7,7
CamaraNu.nl was enige die het product op voorraad had op dat moment. Heb rond 17.00 besteld en de volgende dag voor 10 in huis. Het pakketje was ook keurig verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews