cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harm75 01-07-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering? Daarnaast via de mail regelmatige update gehad over de status van mijn bestelling. De prijs van het artikel is zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ducodas 01-07-2012

Algemene score

8,0
zondag besteld en dinsdag geleverd. alles keurig en compleet. prima hoor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

zwollerob 01-07-2012

Algemene score

9,0
Super winkel gewoon, erg netjes en professioneel. Altijd een goede levering en support gehad.

Zeker een winkel waar ik nog vaker zal komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariJo 01-07-2012

Algemene score

9,5
Het lukte niet mijn IDeal betaling te doen, heb 7 pogingen gedaan, dus 7 keer een camera besteld.
Via een gestuurde link door cameranu.nl lukte de betaling wel.
Ik kreeg een bevestigingsmail en tevens, zonder te hoeven vragen, bevestigingen dat de andere bestellingen waren gannuleerd. Ik werd vervolgens goed geinformeerd over verloop van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi K 01-07-2012

Algemene score

9,3
we vonden vrij snel precies wat we zochten en zijn er héél content mee. het kwam ook erg betrouwbaar over, veel updates van aankoop en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petertje45 01-07-2012

Algemene score

10,0
super vlot en correct geleverd!
Vrijdag in de namiddag besteld en betaald en op zaterdagochtend al geleverd.Wie doet ze na?
Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelguris 01-07-2012

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en geen problemen met het retourneren van twee lenzen die ik verkeerd had besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korver Media 01-07-2012

Algemene score

9,5
Artikel snel gevonden op de website, heldere omschrijving en goede check-out via de winkel. Aankoop vervolgens snel thuis ontvangen. Kortom: soepel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Loosbroek 01-07-2012

Algemene score

8,7
Camera was netjes ingepakt in een stevige doos en de volgende dag afgeleverd. Bij verscheidene andere was de camera niet op voorraad en was er een lange wachttijd. Bij cameranu.nl was ie wel op voorraad en de volgende dag al bij mij aangeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janssen1946 01-07-2012

Algemene score

8,2
Op de website heb je een goed overzicht en goede detaileringen. De bestelling met de opvolging is zeer goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

annie H. 01-07-2012

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website.Zeer snelle levering.Telefonisch ook goed bereikbaar .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graadje 01-07-2012

Algemene score

9,5
De in eerste instantie bestelde beschermkap paste niet. Hierover gebeld en binnen 2 dagen geruild voor andere beschermfolie. Dit verliep perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesje_s94 01-07-2012

Algemene score

9,0
Ik heb de lens op internet besteld en kon invullen dat ik hem in de winkel ophaalde zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. De service in de winkel is uitstekend. Je wordt zo geholpen en je krijgt duidelijk uitleg over je product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nomme 30-06-2012

Algemene score

8,8
Kodak playsport telefonisch besteld. Had een paar vragen en ben zeer goed geholpen. De levering was ook snel. Ben zeer tevreden en zou volgende keer weer bestellen via telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick2000 30-06-2012

Algemene score

9,2
Na een teleurstellende ervaring met een draadloze trigger voor Strobist (jjc-tf-t2 die niet op mijn camera paste, heb ik gebeld met Cameranu.. Kon hem omruilen en heb toen een Yongnuo ST-E2 gekocht..

Jammer van de 2 uur rijden, maar uiteindelijk toch goed afgelopen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.M. Siebum 30-06-2012

Algemene score

9,5
Goede service en snelle afhandeling van de klacht. Zoomlens defect (herstelkosten na 3 jaar deels onder coulance van Canon), maar dankzij CameraNu/ TechRepair nu weer prima werkend. Top service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SilviaB 30-06-2012

Algemene score

8,8
De prijzen van cameranu.nl zijn veel voordeliger dan in de winkel. Ook heb je het aangekochte product binnen enkele dagen in huis. En tevens geven ze ook de gewone garantie. Super dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurriaan Luksch 30-06-2012

Algemene score

9,3
Een cameratas gekocht van Panasonic / Lumix.

Echter was hij te klein en Cameranu.nl heeft alles keurig netjes afgehandeld en mijn geld terug gestort!

Dit zijn dus ook de dingen die belangrijk zijn om te weten. Ook al is het niet goed ze behandelen de klant zoals het hoort!

Top Top Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Zweers 30-06-2012

Algemene score

8,8
Ik heb mijn D1000 Nikon pok bij uw zaak gekocht,
Prima voorlichting en service!
Nu een telezoom gekocht! Snelle levering uitsteke nd verpakt.
Lens inmiddels uitgeprobeerd werkt uitstekend.
Tip: geef aan dat de lens geleverd wordt zonder foudraal of etui.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

i.nienhuis 30-06-2012

Algemene score

8,2
De cameralens werd na 2 dagen bezorgd door hun eigen courier. De avond er voor werd er door cameranu.nl gebeld met de tijd waarop de volgende dag bezorgd zou worden. De lens werd de volgende dag keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gab121 30-06-2012

Algemene score

8,7
Snel, accuraat, website met goede info en logische structuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t2438 30-06-2012

Algemene score

8,7
supersnelle levering .
betaling via ideal verliep niet zo als het moest .
na de laatste invulling werd de verbinding verbroken en moest je via email de gegevens weer invullen .
de eerste bestelling verliep echter probleemloos .
bezorging verliep gewoon goed .
een aanrader dit bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mons 30-06-2012

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen. Voorwaarden en andere informatie zoals betaalwijzen en verzendkosten eenvoudig op te zoeken. Levering volgens opgegeven termijn. Alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joest76 30-06-2012

Algemene score

8,5
Een duidelijke, complete en overzichtelijke website. Bestelling gedaan en door Cameranu.nl keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken d.m.v. email. Pakketje was er de volgende dag. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

valk53 29-06-2012

Algemene score

7,0
Duidelijke website en beloftes worden waargemaakt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ZetW 29-06-2012

Algemene score

8,7
Zoals beloofd binnen een dag ontvangen. Overzichtelijke website met heel veel keus. Ik vind de verzendkosten wel vrij fors, maar omdat de artikelen zelf scherp geprijsd zijn ben je hier toch vaak voordeliger uit. Op de site staat ook veel informatie en een (fysiek) adres en telefoonnummer.
Ziet er allemaal erg betrouwbaar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan Kam 29-06-2012

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd dat ik tot 22:30 kon bestellen om dezelfde dag nog mijn bestelling in ontvangst te kunnen nemen. Cameranu heeft scherpe prijzen, mooie acties en een geweldige bezorgregeling. Erg tevreden en zal in de toekomst nog vaker aankopen gaan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lemontrees 29-06-2012

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle levering. Telefonisch keurig en snel geholpen toen Ideal afbrak in de betaling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennnnis 29-06-2012

Algemene score

9,8
Goede prijs, snelle levering. Vrijdag om 21.30 besteld, zaterdag om 13u binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertvw 29-06-2012

Algemene score

10,0
CAMERANU.NL belooft wat ze schrijven, geven een buitengewone klantenservice, hebben een uitmuntende dienst klantopvolging, en last but not least, leveren heel snel van uit het hoge Nederland naar België, wat een service, daar mogen veel internetbedrijven een voorbeeld aan nemen.
Voor service klantopvolging en levering : gewoonweg 10 op 10 !!!
Echt toppie deze onderneming ! Zeker een aanrader voor iedereen die goedkoop maar ook met een uitstekende klantenservice wil te maken hebben.

Een zeer tevreden klant van CAMERANU.NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANTOON Grislo 29-06-2012

Algemene score

8,7
Bestelling was aanbieding via advertentie in blad Kampioen.Werd vlot na 1 dag afgeleverd , maar het pakket was onvolledig ( tas en geheugenkaart ontbraken)
Na 1 telefoontje werd de rest keurig en weer binnen 1 dag nageleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trijntje51 29-06-2012

Algemene score

8,5
De website is prima overzichtelijk.
De aflevering door koerier is mijn keuze geweest bij een paar afleveringen en daarbij is de service optimaal, ben heel erg tevreden met de gehele procedure van begin tot eind bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christel40 29-06-2012

Algemene score

9,0
Het was eenvoudig te vinden wat ik zocht, vergelijking met andere lenzen mogelijk, direkt na betaling verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kimmelaar 29-06-2012

Algemene score

9,5
Al een aantal jaren naar volle tevredenheid klant bij CameraNU.nl. Scherpe prijzen, bijna alles op voorraad en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukkerman 29-06-2012

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend al binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ton C. Kroon Fotografie 29-06-2012

Algemene score

9,2
Uitstekende service en goed overleg met de klantenservice nadat ik een niet passende speedring had besteld. Prima afgehandeld, vlotte en kwalitatief goede service. Zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob174 29-06-2012

Algemene score

9,5
De levering was snel en zoals afgesproken. Waarom er bij levering geen tien staat is om de volgende reden:

De drie artikelen zaten in een veel te grote doos. Wanneer de maat van de verpakking beter afgestemd wordt op de inhoud van het pakketje, is dit beter voor het milieu, de afval stapel wordt verkleind en de postbode kan meer pakjes meenemen en dus zijn er minder transportbewegingen nodig.

Maar ondanks dat, snel geleverd, en de artikelen voldoen aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree111 29-06-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website met voldoende informatie over het product.
Snelle levering met informatie mails betreffende de status van de bestelling en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veertje53 29-06-2012

Algemene score

9,0
's Avonds besteld en betaald en inderdaad de volgende dag al in huis. Echt super snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eric van der Heijden 29-06-2012

Algemene score

9,0
Uitstekende info op Website en perfecte snelle levering - geen verassingen - Goeie scherpe prijzen -Super !

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rutte 29-06-2012

Algemene score

9,3
De site is overzichtelijk en ook de informatie van de producten staan uitgebreid vermeld. Wij hadden s'avond rond 9 uur besteld en hadden het inderdaad de volgende dag in huis. Alles netjes verpakt en alles compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dilis 29-06-2012

Algemene score

8,0
Op basis van een radio commercial getriggerd om een Canon camera bij Cameranu.nl te kopen. Zoeken op de site is wat lastig navigeren, maar de bestelprocedure/afhandeling was super efficient. Erg blij met onze aankoop en mijn keuze voor cameranu.nl

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Niels8188 28-06-2012

Algemene score

8,2
Ik heb kort geleden via Cameranu.nl deze verrekijker gekocht.
Het bestellen en ontvangen van deze aankoop verliep erg goed en snel. De webshop waar ik deze verrekijker heb gekocht is erg overzichtelijk en de specificatie's erg duidelijk.
In het kort, Top product en een top Webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom Manse 28-06-2012

Algemene score

8,5
In de webshop kuin je makkelijk vinden wat je zoekt,
de winkelwagen is gemakkelijk te vinden en het afrekenen is met iDeal een fluitje van een cent.
Mijn bestelling deed ik rond 17.00 uur en de volgende dag om 15.00 uur werd mijn bestelling afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elzen 28-06-2012

Algemene score

9,7
Ik had en vraag over het product en kreeg zeer snel telefonisch contact en een snel en helder antwoord.
De bestelling was binnen 1 dag binnen zoal beloofd. Echt super service en scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 54 28-06-2012

Algemene score

8,0
Heb savonds om 20 uur besteld en twee dagen is het bezorgd . Verder ben ik dik tevreden over de bereikbaarheid ,beschikbaarheid en afhandeling. Het is ook fijn dat je het product via je mail kunt volgen . En er wordt op een paar uur nauwkeurig aangegeven wanneer het wordt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paulux 28-06-2012

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website, met duidelijke omschrijvingen

Ook worden er geen grappen gemaakt over de leverings tijden savonds om 22:15 bestelling afgerond en betaald (iDeal) en dag erna het product in huis!!
natuurlijk alleen mogelijk met op voorraad producten

fijne mails over status met link naar verzend gegevens

goede winkel imho

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Krul 28-06-2012

Algemene score

9,0
Gisteren om 20 uur besteld en vandag om half 1 al aan het fotograferen met de nieuwe lens. Top service van Cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Kok 28-06-2012

Algemene score

8,8
Het zoeken naar producten is soms wat omslachtig als je niet precies weet wat voor product je wil hebben. Voorbeeld: cameratassen. De andere aspecten zijn prima verzorgd. Helaas al twee keer gebruik moeten maken van de reparatieservice voor mijn Sony hx9 v, maar alles is prima afgehandeld. Niet altijd is alles voorradig in de shop. De electronische zoeker voor mijn Sony NEX kon ik tenminste niet vinden. Jammer, want anders zou ik deze zeker bij Camera NU hebben gekocht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Case66 28-06-2012

Algemene score

8,2
CameraNu.nl heeft een duidelijke en prettige site. Het hele bestelproces is duidelijk en eenvoudig. De bevestigingsmails zijn ook goed. Fijn dat er meteen een tracking bij zit waardoor je zending goed kan volgen. Snelle levering is altijd een plus!
De geleverde lens is overigens ook top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews