cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EE1234 04-07-2012

Algemene score

8,0
Ik kon gemakkelijk mijn bestelling plaatsen. Ik heb van te voren nog telefonisch contact gehad over mijn aankoop en kreeg prima antwoord op mijn vragen. Verder was de levering gewoon in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coo013 04-07-2012

Algemene score

8,5
Prettige website met eenn eenvoudige wijze van bestellen. Snelle levering en indien product niet naar wens, dan is dit ook eenvoudig qua retourneren. De (financiele) afhandeling van de retournering is ook snel verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erwin weerts 04-07-2012

Algemene score

9,3
goede en overzichtelijke site,bestel procedure is makkelijk,snel en nauwkeurig!
levering na betaling erg snel en netjes verzorgd,zeker een aanrader,hier ga ik vaker wat bestellen!bovendien hebben ze veel en op voorraad!
ook erg fijn,de lens die ik bestelde was goedkoper dan bij menig andere aanbieder! TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Buteijn 04-07-2012

Algemene score

8,0
Niet zo lastig natuurlijk, alles voldoet prima.....
Heel plezierige winkel/.webshop maar niet altijd de voordeligste.....
Wel veel deskundigheid en altijd goede adviezen, ook als het een keer niet in het voordeel van Cameranu.nl is.
Waardeer is zeer.
Geen minpuntjes? Ik heb inmiddels aardig wat nieuwe klanten aangeleverd en enige korting of bonus is toch niet gebruikelijk bij jullie.
Maar over het algemeen cijfer 8..... Kom graag bij jullie !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pinkie217 04-07-2012

Algemene score

9,0
De ene dag besteld, de andere dag in huis. Via track en trace kon ik zien hoe laat de bestelling ongeveer bij mij thuis zou zijn. Dit klopt exact. Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kj-events 04-07-2012

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld, maandag betaald ( België) en woensdag geleverd. Proper verpakt. Gewoon top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjtukker 04-07-2012

Algemene score

10,0
Goede website met veel informatie en redelijke prijzen en levering van het op voorraad zijnde artikel de volgende dag. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris-dkb 04-07-2012

Algemene score

8,8
Heb vorige week doordat mijn ouwe lens kapot was gegaan een nieuwe besteldt na t vergelijken op kieskeurig.nl bij en had m de vorige dag CameraNU.nl

Het bestellen ging vrij gemakkelijk de site lade alles lekker snel en zoals ik al zei de volgende dag had ik m thuis!!

Over de aftersales kan ik nog niet veel vertellen maar gezien de mail die ik kreeg of alles goed was gegaan met het bezorgen ga ik er vanuit dat als ik een probleem heb dat ik snel en correct word geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric-010 04-07-2012

Algemene score

9,0
Goede, overzichtelijk website. Concurrerende prijzen en alles binnen een week netjes en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metvanderheijden 03-07-2012

Algemene score

7,2
ging prima en snel. er kwam antwoord op de vragen via de website. aflevering in de buurt bij de ah, lekker makkelijk en lang open

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

piwi44 03-07-2012

Algemene score

8,0
Ik had eerst een probleem met de betaling via creditcard maar na 1 belletje liep alles heel soepel. Levering was prima op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fotograafjeeee 03-07-2012

Algemene score

10,0
Mijn camera viel waardoor mijn Canon lens kapot ging. Toen hebben we savonds nog een Tamron lens bestelt en die werd de volgende dag al netjes geleverd! Ook was deze goed verpakt waardoor er geen schade tijdens transport kon ontstaan. En dat voor een mooie prijs van E159,95 en de lens werkt prima dus zijn tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.H. 03-07-2012

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met mijn aankoop. De prijs was lager dan op een andere site, vandaar dat ik de keuze voor CameraNU.nl heb gemaakt. Aankoop was snel bij mij in huis, keurig! Al met al een erg goede service. Product zag er mooi uit en werkt naar mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuubH. 03-07-2012

Algemene score

10,0
Gewoon heel goed adres voor al je electronica: én een lage prijs én een goede bereikbaarheid ( had diverse malen contact gehad, ook om advies gevraagd red. ) én een tijdelijke actie met geen verzendkosten.

zie verder de beoordeelde bovenstaande aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hazenoot 03-07-2012

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website, wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering, track&trace is prettig. Bij het niet thuis zijn na bestelling de keuze om zelf een andere datum te kiezen / bij postpunt op te halen of bij buren te laten bezorgen.
Snelle levering. Geheel tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Welkenaamdan 03-07-2012

Algemene score

9,5
Heel prettig. Meteen na bestellen een bevestiging, melding van verzending en de volgende dag in huis! Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David A 03-07-2012

Algemene score

10,0
Topservice. Ging van alles mis met mijn betaling door eigen toedoen, en hebben me erg
Goed geholpen. Uiteindelijk mijn brstelling weer gedaan en de volgende dag in huis

Super!!!!!!!!

Tot de volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 72 03-07-2012

Algemene score

9,5
Ik heb de videocamera nu een paar dagen in bezit en ben er blij mee. Scherp beeld en mooie foto's. De service vooraf was ook super! Ik wilde graag een zwarte handycam, maar deze was uitverkocht. De witte variant liep ook hard. Twee weken lang zou CameraNu een witte voor mij vasthouden zonder vooraf te betalen, om de zekerheid te hebben dat ik niet mis zou grijpen. Na enkele dagen werd de zwarte alsnog geleverd. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bree1405 03-07-2012

Algemene score

7,7
CamaraNu.nl was enige die het product op voorraad had op dat moment. Heb rond 17.00 besteld en de volgende dag voor 10 in huis. Het pakketje was ook keurig verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Canonfanaat 03-07-2012

Algemene score

8,7
DE website is zeer duidelijk en biedt een gemakkelijk overzicht van hetgeen er tav. de aankoop van een camera mogelijk is.

In dit speciale geval : aankoop Kampioen actie heb ik toch andere mogelijkheden w.b. de SX reeks bestudeerd, alvorens in te gaan op het aanbod.

De website maakt derhalve een weloverwogen keuze mogelijk, waarbij alle noodzakelijke aspecten als zoom bereik ed. ter sprake komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneFP 02-07-2012

Algemene score

8,5
Volgens belofte geleverd. Goede orderafhandeling: adreskeuzes, emails

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

j0anne1970 02-07-2012

Algemene score

9,5
Informatie via Kieskeurig uitgezocht en jullie website gevonden via een scherpe prijs.
Vervolgens met een combodeal aangeschaft, was precies wat ik zocht.
Pakketje besteld en dit ging allemaal heel professioneel, duidelijke bevestiging.
pakketje opgehaald bij aangegeven pakketdienst.
Kortom: heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CK te B 02-07-2012

Algemene score

7,8
Verkoper aan de lijn niet echt vriendelijk, maar gaf wel de juiste info. Te betalen bedrag via Ideal was te hoog.
Ik moest terugbellen, na correctie verliep alles goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter Keuning 02-07-2012

Algemene score

9,0
Objectief besteld via internet. Ben vervolgens keurig op de hoogte gehouden door cameranu.nl over de status van de levering. Ben dik tevreden. Heb buiten de bestelling geen contact gehad en geen klachten gehad vandaar nvt bij bereikbaarheid en after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels000 02-07-2012

Algemene score

8,7
Goedkoopste winkel die te vinden was voor dit product. 's Avonds om 21:30 besteld en de volgende dag al in mijn middagpauze kunnen oppikken bij een afhaalpunt in de buurt van mijn werk. Prima verpakt en helemaal in orde. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marius62 02-07-2012

Algemene score

9,3
Snel en goed antwoord op technische vraag. Uitgebreide informatie over de producten. Snelle website. Ondanks 'niet op voorraad' werd binnen twee dagen uitgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eerbeekh 02-07-2012

Algemene score

8,5
duidelijke website, zoekfunctie. Goede info over voorraad en levering. Levering was binnen 24 uur.....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Titia Huigen 02-07-2012

Algemene score

9,5
Overzichtelijke en duidelijke website. Informatie en factuur enz. worden direct gemaild. Bij vragen wordt je vriendelijk, duidelijk en afdoende te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irk 02-07-2012

Algemene score

10,0
Fantastisch ondersteuning tijdens het bestellen en tijdige emails met relevante informatie. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam64 02-07-2012

Algemene score

10,0
'savonds om 22.28 besteld en inderdaad de volgende dag binnen!!! EN ook nog de laagste prijs voor deze camera. De canon powershot 2300 bevalt heel goed. Klein, mooi en alles erop en eraan. 1klein puntje van kritiek: er staat rood, maar deze is fucsia roze...vind ik wel leuk, maar mn man wat minder..hahaha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Linge 02-07-2012

Algemene score

9,5
Duidelijke info via website,gelijk kijken of het op voorraad is.
Winkel is goed te bereiken en overstrof mijn verwachtingen,qua uitstraling en voorraad.
Heb daarna een deel online besteld in de niddag en de volgende dag rond de middag al in huis SUPER!
In de winkel is voldoende deskundig personeel aanwezig die je op een professionele manier helpen/te woord staan.
Camera Nu is met recht een AANRADER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene D. 02-07-2012

Algemene score

10,0
Dit is mijn eerste bestelling bij Cameranu.nl. Zondagavondhet produkt besteld. Produkt was niet op voorraad en zou pas na 5 tot 10 dagen geleverd worden. Woensdag, 3 na zondag werdt de camera al geleverd. Ook goed ben ik goed geinformeerd omtrent de status van levering.

M.vr.gr. Rene.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitspunt 02-07-2012

Algemene score

9,2
Snelle afhandeling na bestelling via de webshop en de verzending die te volgen is met het track en trace systeem. Is handig zodat je weet wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Effenix 02-07-2012

Algemene score

8,7
Ik heb op zaterdagavond besteld. Kreeg keurig een bevestiging en op maandag een mailtje dat het verstuurd was met een Track&Trace nummer.

Volgens afspraak keurig op dinsdag afgeleverd. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youngstyling 02-07-2012

Algemene score

9,5
De website is zeer uitgebreid en je kunt met weinig muisklikken vinden waar je om zoekt. Alle artikelen worden uitgebreid beschreven zodat keuzes makkelijker worden. Mocht je er niet uitkomen is een telefoontje geen probleem en krijg je een medewerker aan de lijn die je zonder problemen verder helpt. Mocht je er dan nog niet uitkomen dan is een bezoek aan Camerunu in Urk de oplossing. alle toestellen kun je testen en aanraken. Door een medewerker wordt je goed en zeer vriendelijk geholpen zodat je een goede keuze kunt maken. Ik ben zeer goed geholpen en ben zeer te spreken over Cameranu uit Urk. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetervWe 01-07-2012

Algemene score

8,5
Een snelle efficiënte aflevering, goede bevestiging, website niet spannend qua zoek mogelijkheden, maar toereikend voor deze eenvoudige aankoop.
Denk dat ik het lastiger zou vinden om moeilijkere producten op deze website te scouten en te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan0303 01-07-2012

Algemene score

9,5
Zijn zeer tevreden over de duidelijkheid van de website, de prijzen (!) en de snelheid van levering. Het bestelde is keurig verpakt en snel geleverd. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haay1971 01-07-2012

Algemene score

10,0
De bestelde camera was bij CameraNU.nl het goedkoopste en op voorraad. Na betaling via iDeal werd de camera dezelfde dag nog aangetekend (bij de prijs inbegrepen!) verzonden en de volgende dag netjes bezorgd door PostNL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hakkert 01-07-2012

Algemene score

9,0
Heldere website, direct contact via mail toen levering niet mogelijk was. Ook snel reactie op via mail gestelde vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana74 01-07-2012

Algemene score

10,0
Snelle en nette aflevering. Telefonisch contact vooraf met vragen over wat precies met de camera geleverd werd (o.a. wel/geen accu) werd alemaal prima beantwoord (en meteen iemand aan de lijn i.p.v. wachten.) Pakket werd de dag erna al bezorgd en camera werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.oorsouw 01-07-2012

Algemene score

9,0
Vrijdagavond om 21.30 uur besteld en op zaterdagmiddag om 14.00 uur dingdong, de bezorger van TNT post. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swier Oosterhuis 01-07-2012

Algemene score

9,3
Snelle en adequate levering. After sales is nvt omdat ik het product net binnen heb. De belofte omtrent leveringsduur en hoe dat in de praktijk werkt is waargemaakt. Alleen nog nieuwsgierig hoe de productondersteuning is (hopelijk niet nodig).
Gezien de adequate afhandeling ben ik geneigd, wanneer ik meer materiaal nodig heb, om deze ook hier te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Lelieveld 01-07-2012

Algemene score

9,0
Bestelling zeer correct in behandeling genomen en met tracking-service goed te volgen. Vandaag bestelt, betekent morgen in huis. Ook zeer goede ervaring met after sales. Het betrof hier een niet meer goed functionerende Sigma zoomlens, die zonder kosten werd doorgestuurd naar Sigma en daarna ook weer zonder kosten naar mijn adres werd geretourneerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm75 01-07-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering? Daarnaast via de mail regelmatige update gehad over de status van mijn bestelling. De prijs van het artikel is zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ducodas 01-07-2012

Algemene score

8,0
zondag besteld en dinsdag geleverd. alles keurig en compleet. prima hoor.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

zwollerob 01-07-2012

Algemene score

9,0
Super winkel gewoon, erg netjes en professioneel. Altijd een goede levering en support gehad.

Zeker een winkel waar ik nog vaker zal komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariJo 01-07-2012

Algemene score

9,5
Het lukte niet mijn IDeal betaling te doen, heb 7 pogingen gedaan, dus 7 keer een camera besteld.
Via een gestuurde link door cameranu.nl lukte de betaling wel.
Ik kreeg een bevestigingsmail en tevens, zonder te hoeven vragen, bevestigingen dat de andere bestellingen waren gannuleerd. Ik werd vervolgens goed geinformeerd over verloop van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi K 01-07-2012

Algemene score

9,3
we vonden vrij snel precies wat we zochten en zijn er héél content mee. het kwam ook erg betrouwbaar over, veel updates van aankoop en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petertje45 01-07-2012

Algemene score

10,0
super vlot en correct geleverd!
Vrijdag in de namiddag besteld en betaald en op zaterdagochtend al geleverd.Wie doet ze na?
Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelguris 01-07-2012

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en geen problemen met het retourneren van twee lenzen die ik verkeerd had besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews