cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24076 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2284 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anitaz 12-11-2012

Algemene score

8,5
na bestelling wordt je direct goed op de hoogte gehouden van wanneer je de bestelling zult ontvangen. Zelfs in het weekend besteld op maandagochtend al bevestigd. Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariusHindriks 12-11-2012

Algemene score

9,5
Uitstekende en informatieve website. Bestelling ging op één ding na helemaal goed. Ideal betaling weigerde tot 3 keer toe (reden onbekend). Telefonisch kontakt om dit op te lossen was heel snel (werd vrijwel direkt te woord gestaan) en adequaat, ook toen herhaalde Ideal betaling niet goed verliep. Betaling toen per overschrijving gedaan en camera met 1 dag vertraging ontvangen. Alles verliep verder keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lebe 11-11-2012

Algemene score

8,3
bestelling via website heel overzichtelijk. direct meerdere mails ontvangen over ontvangst en komende levering.
nog binnen 24 uur bestelling in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

annelies otten 11-11-2012

Algemene score

9,0
Toch altijd weer gewoon dat je kunt bellen en een mens te spreken krijgt ipv een computer of een email alleen maar kan schrijven. Het is fijn wanneer je kunt overleggen.
Ook prettig: ik wilde toch liever een andere camera bestellen en het terugsturen was een makkie. Ze mailden ook nog dat het retourgeld was overgemaakt. Service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

camera.59 11-11-2012

Algemene score

9,0
handig zoeken, snelle complete levering.
Duidelijke website. Artikel goed te vinden.
Goede uitleg betreffende eigenschappen camera. Prima accessoire pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandenBroeke 11-11-2012

Algemene score

9,7
Via website beschikbaarheid van het product nagegaan en vervolgens deze opgehaald in Urk. In de winkel professioneel en snel geholpen door één van de medewerkers. Ik kom hier beslist nog eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAVideo 11-11-2012

Algemene score

9,0
Goede website met ruime sortering, op voorraad is ook op voorraad. Bestelling de andere dag afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gitzo 10-11-2012

Algemene score

9,0
In de winkel advies gevraagd over Statieven. Medewerker heeft goede kwalitatieve uitleg gegeven en ze nemen echt de tijd voor je. Ze dringen niets op. Met als resultaat Statief en Kop gekocht. We komen zeker terug. Trouwens mooie locatie bij Urk en Urk is ook zeker de moeite waard. We maken er meestal een gezellige dag van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2006Bert 10-11-2012

Algemene score

7,8
Artikelen zijn goed te zoeken op de website, na bestelling snelle levering, prima geregeld. Na de aflevering aan PostNL, de 3e dag ontvangen!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jang21 10-11-2012

Algemene score

9,3
Diverse bestellingen gedaan bij CameraNU.
Altijd zeer snelle en correcte levering en goede prijs.
Dez verrekijker om 20:30 uur besteld en de andere dag om 09:30 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleinkinderen 10-11-2012

Algemene score

8,3
Na bestelling volgende dag in huis via Post.nl Snelle behandeling van bestelling en met toestel tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eerbeekh 09-11-2012

Algemene score

8,3
Artikelen zijn goed te zoeken op de website, na bestelling snelle levering, prima geregeld. Na de alevering aan PostNL, de volgende dag ontvangen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elise1987 09-11-2012

Algemene score

8,0
De bestelling was makkelijk gemaakt op de overzichtelijke website. Toen het pakketje aankwam was ik in eerste instantie heel blij: alles was netjes verpakt. Tot ik de cameratas (van Crumpler) openmaakte: er zat een enorme vlek rond het handvat van de binnentas. Ik heb snel een email gestuurd aan CameraNU. De volgende dag had ik al een antwoord terug, dat ik de tas kon retourneren naar aan antwoordnummer zodat het mij geen geld zou kosten. 3 dagen later had ik de nieuwe tas alweer in huis, vol met ontzettend veel binnenkantstukjes (de handigste ontbrak jammer genoeg, maar zonder is het ook wel te redden). Máár: de raincoat zat er niet bij. Weer gemaild, antwoord: o, we vinden hem hier inderdaad nog en maandag sturen we hem op. Conclusie: anderhalve week na aankoop had ik eindelijk een volledige tas. CameraNu stuurt alles wel heel braaf na, maar het zou fijner zijn als het in één keer goed was gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

femsas 09-11-2012

Algemene score

9,5
Gekocht,sigma objectieven resp. 17-70 en 70-300 alsmede een flitser van Sigma, ben er zeer tevreden over,voldoen helemaal aan mijn verwachtingen.
Zeer snelle levering,nette verpakking,duidelijke webshop.
Zal zeer zeker in de (naaste toekomst) nog iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mesloo 08-11-2012

Algemene score

9,2
Duidelijke productomschrijving, goede navigatie, regelmatige prijsaanpassing. Scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Zeer snelle levering. Geen gedoe, gewoon goed. Denk dat er weinig (web)shops aan Cameranu.nl kunnen tippen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Leufkens 08-11-2012

Algemene score

9,0
Goede, overzichtelijke website. Snelle keuze gemaakt. Vlotte, probleemloze levering. Ik ben nu aan het experimenteren met mijn nieuwe aanwinst. Verloopt moeiteloos.
Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbav 08-11-2012

Algemene score

8,8
Prima product en correcte afhandeling aan de balie. Pakket wordt uitgepakt en gecontroleerd. Vakkundige medewerkers!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ClikQ 08-11-2012

Algemene score

9,5
Ik heb al eerder bestelt bij CameraNU.nl en voor de tweede keer aangenaam verrast door prijs, kwaliteit, snelheid levering en correcte afwikkeling bij vragen.
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.evers 07-11-2012

Algemene score

8,7
De site is duidelijk. 's Avonds besteld en de volgende dag geleverd. Echt supersnel en netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cdboogert 06-11-2012

Algemene score

8,3
Snelle en correcte levering, heb niet via webshop gezocht maar bij concurenten waren ze duurder of kwamen er artikelen bij die ik helemaal niet wilde zodat mijn keuze van deze bestellingvia kieskeurig bij hen terecht kwam

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gijsd 06-11-2012

Algemene score

9,3
fraai produkt, zeer snel geleverd in degelijke verpakking. wil je zeker zijn van een kwaliteitslevering bestel dan hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hentiel 06-11-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering. Keurig verpakt. Duidelijke informatie over het verloop van de bestelling. CameraNu, bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.Droogh 06-11-2012

Algemene score

9,0
Zoals altijd weer een goede en stipte levering van de door mij bestelde produkten. De ene dag besteld en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JAH333 06-11-2012

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site, veel te koop. Je kunt tot laat je bestelling doorgeven (22:00)en dat is heel erg fijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roon86 05-11-2012

Algemene score

9,2
alles netjes geregeld.ben zeer tevreden.
snelle levering goede prijs verhouding.
om 21:00 besteld volgendedag om 15:00 binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klankkast 05-11-2012

Algemene score

10,0
Probleemloze bezorging, met opdracht status via email
, en tracking code. De verpakking was naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groen fredje 05-11-2012

Algemene score

9,0
product met spoed nodig, product was op voorraad en gelukkig binnen 24 uur geleverd.
Helemaal top
5 jaar geleden ook al een paar lenzen besteld, gewoon a-kwaliteit goederen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan1949a 05-11-2012

Algemene score

9,5
Eeen paar dagen gezocht naar de camera. CameraNu de voordeligste incl. de voorwaarden. Geen
verzendkosten. 's avonds om zes uur besteld,
de volgende in huis. De camera is naar wens en
maakt de verwachting waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HendrikWillem1950 04-11-2012

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment , snelle levering, geen computer aan de lijn, een prettig en veilig gevoel! Ben al jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik_73 03-11-2012

Algemene score

8,0
In de winkel goed advies ontvangen, zeer zeker níét het idee gekregen dat men "wilde of moest verkopen", men was niet pushering of aan-/opdringerig. De tijd werd genomen voor een goed advies.

Over de uiteindelijk aangeschafte camera (Nikon D3100 + 18-55 VR kit) ben ik (totnogtoe) ook zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

groene90 03-11-2012

Algemene score

9,8
ben zeer tevereden over de snelheid van leveren en de behandeling in de winkel maar ook op de wepwinkel produckten zijn ook gewooon echt goed en super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-11-2012

Algemene score

9,7
CamerNU.nl is een ruim gesorteerde, mooi ogende webwinkel met lage prijzen en veel artikelen op voorraad. Produkten die ik er bestel worden vrijwel zonder uitzondering de volgende dag bezorgd en ze worden goed ingepakt. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mentra 02-11-2012

Algemene score

9,3
Tijdens het rondsnuffelen op internet stuitte ik op de site van camera.nu en die zag er duidelijk uit. Prijsgunstig; artikelen te vergelijken en snel te leveren. Ik heb het artikel nog niet uitgepakt omdat het een verjaardagscadeau is. Hoe het precies met eventuele teruggave zit, weet ik niet zo één twee drie.
Omdat alles tot nu toe naar tevredenheid is, wil ik er ook op vertrouwen dat dat zo blijft.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjohn 02-11-2012

Algemene score

9,5
voor 22.30 uur besteld en echt ook de volgende dag in huis. super snelle service. Trouwens wat mij ook bevalt (wie niet) is dat ze geen verzendkosten berekenden. Scanner op zich is erg goed, kwaliteit is ok. MAAR voor deze prijs echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Hendriks 02-11-2012

Algemene score

10,0
Zeer correcte afhandeling van onze bestellingen vanaf begin 2 jaar garantie.Vragen worden altijd snel goed en afdoende behandeld per mail of telefoon,geweldige service.In Urk is het een mooi bedrijf de moeite waard om er eens te gaan kijken.Men stuurt direct een website over het product of merk vergelijkingen op.
Als ik iets nodig heb ga ik altijd direct weer naar Cameranu in Urk.Carla

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.H. 01-11-2012

Algemene score

8,2
De bestelling wordt zeer snel afgehandeld en was de volgende dag al in de ochtend bezorgd. Het contact met de after sales was zeer aangenaam en heeft mij verder geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zwabertje 01-11-2012

Algemene score

10,0
Heb al verschillende artikelen bij Cameranu besteld (vanaf 2007) en tot op heden geen enkel probleem opgeleverd.
Gewoon een super service en een super zaak.
Een zaak waar de klant nog koning is en vriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slumpie 01-11-2012

Algemene score

9,5
Een aantal maanden eigenlijk "per ongeluk" bij CameraNu terecht gekomen. Na deze ervaring heb ik er meerdere producten besteld en een reparatie laten uitvoeren. Tijdens de reparatie werd ik erg goed op de hoogte gehouden van de status en ook na een prijsopgave van de reparateur werd ik keurig voorgelicht over prijsverhouding. Nu is CameraNu mijn "huisleverancier" geworden en weet ik dat ik de bestelde producten snel geleverd krijg. Na de laatste aankoop heb ik telefonisch advies ingewonnen en werd snel en kwalitatief goed geholpen. Kortom: prima service en kwalitatief goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennisvb77 01-11-2012

Algemene score

8,8
Prima service, direct naar vriend in Duitsland geleverd binnen 1 dag omdat het spoed had.
Klantenservice is goed te bereiken en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoKomiso 01-11-2012

Algemene score

9,0
CameraNu is mijn 'hofleverancier' en dat is niet voor niets.
Mooie winkel (zowel in Urk als On-line), personeel met kennis van zaken die goed advies willen/kunnen geven.
Levering is doorgaans snel (zolang Post NL mee werkt), en bij problemen laten ze je niet in de kou staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benlicher 01-11-2012

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker spullen gekocht bij CameraNU en was ook al eens in de winkel. Prima service, bediening, levering etc.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

63Anne 31-10-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering van bhet juiste product! Helaas is de winkel niet handig bereikbaar met openbaar vervoer, maafr via internet gaat het prima!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

relratje 31-10-2012

Algemene score

9,3
De dag nadat ik hem besteld had kreeg ik hem al binnen. Perfect verpakt niets mis mee..dus een supersnelle levering. Op de site liep alles ook prima. kon alles goed vinden. Erg goed vond ik ook dat je bij je bestelde artikel meteen eventuele bijpassende produkten te zien krijgt zodat je dat niet nog eens moet gaan zoeken. After sale heb ik nog niet nodig gehad dus geen mening over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonzy04 31-10-2012

Algemene score

9,8
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding,in dit geval de goedkoopste,vlotte en overzichtelijke bezorging en duidelijke correspondentie tijden de koop en verzending.een 10 is op zijn plaats.
Ik ben dus erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkleiden 30-10-2012

Algemene score

9,0
Delivery with courier took a few days (expected the day following order). Courier arrived about an hour late. (reasons for 9/10 on delivery)
No English manual was included, after sales request was turned down, although received response promptly. (reason for 9/10 on after sales)
Everything else was great.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdwerken 30-10-2012

Algemene score

9,2
CameraNu geeft een goede prijs, de website is duidelijk en ze leveren snel en zonder verzendkosten. Aan iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noveenia 30-10-2012

Algemene score

9,3
The deliver is super-fast. After the payment I got the product the next day (maybe because I lived in NL).
Again the package is little crude, but the product is still alive.
BTW, this nikon binoculars possess good optic quality (but purple fringing appears when observing distant things), but low build quality (the point disappointed me a lot).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera3 29-10-2012

Algemene score

10,0
Prima zaak. Juiste prijs, informatie en afhandeling. Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen. Hoeven werkelijk niet meer woorden aan toegevoegd te worden. Wel vreemd, dat hier dan weer minimaal 100 tekens voor nodig zijn...? ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youngkies 29-10-2012

Algemene score

8,7
Normaal koop ik mijn camera's de laatste jaren bij concullega's van CameraNU.nl. Deze hadden de door mij gewenste Canon Powershot SX50 HS nog niet eens op hun site, laat staan op voorraad. CameraNU.nl had daarbij de beste prijs, de combinatie trok mij over de streep.

De website was mij al eerder opgevallen als overzichtelijk en compleet. In mum van tijd dus ook de gewenste accessoires erbij weten te zoeken. En wat dan leuk is dat CameraNU.nl je ook goed werkende gunstiger geprijsde alternatieven aanbied als, zoals in mijn geval een zonnekap.

Levering was qua snelheid conform verwachting. Zondag besteld, maandag verzonden, dinsdag aan het fotograferen met mijn juist ontvangen camera.
Verpakking viel in eerste instantie wat tegen. Deze had duidelijk geleden onder het vervoer. Dat betrof na openen echter alleen de omdoos. Alle artikelen zaten zonder enige schade in de vulling.

Kortom ruim tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hankipanki 28-10-2012

Algemene score

10,0
Ik heb op basis van internetresearch gekozen voor de Canon SX50 HS. Vervolgens op Kieskeurig gekeken naar de goedkoopste en best beoordeelde leverancier (webwinkel). Hieruit mede op basis van de levertijd, prijs en de winkelbeoordeling CameraNU gekozen en vervolgens de website bezocht. Deze zag er verzorgd uit en gaf goede duidelijke informatie over de SX50 HS maar ook over de aanschaf- en betaalprocedures. De camera was op voorraad en doordat er geen verzendkosten bij kwamen heb ik vervolgens als gastbezoeker (je kunt er ook voor kiezen om je te registreren) de camera via de site besteld. Enkele uren later kreeg ik reeds bericht dat de camera naar mij was verzonden. De volgende dag werd hij, ofwel supersnel, geleverd. De website is prima bereikbaar en daarbij overzichtelijk. Alle benodigede informatie kon ik direct en snel vinden. De camera werd snel geleverd in een stevige neutrale verpakking. Ik heb geen gebruik gemaakt van after sales service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews