cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aat G 12-08-2012

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering (volgende dag na bestelling). Apparaat functioneert geheel conform verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

timmmmmmm65 12-08-2012

Algemene score

9,3
Product voldoet prima aan het geen besteld was. Keurig op tijd geleverd op het aflever adres wat opgegeven was. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smatkov 12-08-2012

Algemene score

10,0
Levering was snel, goed contact met service-afdeling!
Ben over het algemeen een kritische consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pj.langhorst 11-08-2012

Algemene score

10,0
op maandag besteld en betaald,maar de kleur was uitverkocht,telefonisch contact opgenomen om een andere kleur te bestellen,geen probleen,de volgende dag om 1600 uur bezord doot tnt post, klasse camera.nu voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling ,een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeromico 11-08-2012

Algemene score

9,0
Snelle aflevering, conform de afsprak. Ideal betaalsysteem werkte niet op moment van bestellen, maar de volgende dag kreeg ik weer een mail dat ik t nog eens kon proberen. Toen ging t wel, en had ik 48 uur later de accu binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruna 11-08-2012

Algemene score

9,0
Goed advies en prima service. Mocht in alle rust de spullen uitproberen en ook het beschikbaar stellen van een camera voor het testen van de lens was geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus12 10-08-2012

Algemene score

9,5
Inmiddels heb ik voor de derde keer een camera met accesoires bij Cameranu.nl gekocht. Ook deze keer ben ik weer erg tevreden. Uiteraard heb ik van tevoren wel weer even rondgeshopt, maar qua prijs en aanbod kwam Cameranu.nl absoluut het beste uit de bus. De website is overzichtelijk en bevat veel informatie. Het aanbod van accesoires is opvallend groot. Ik vind het ook erg prettig dat bij iedere camera wordt aangegeven welke artikelen erbij passen, dat maakt het online kopen van apparatuur een stuk makkelijker.

Enige minpunt was dat door mij bestelde cameratas bij aankomst niet de goede maat bleek te zijn, ook al stond hij als aanbevolen voor mijn camera. Maar daardoor heb ik nu wel kunnen ervaren dat ook de after sales echt goed is. Probleem is prima opgelost, ik ben zeer vriendelijk en adekwaat geholpen. Ik kom zeker weer terug, dank voor de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost ratatahhaj 10-08-2012

Algemene score

10,0
Dit is een webwinkel van deze tijd. I like! Wat een assortiment, goeie prijzen en vooral, wat een snelle levering. Ik heb niet eerder meegemaakt dat ik zo laat een bestelling kon doen, tot 22:30 uur, en dat die de volgende morgen geleverd werd. Zo moet het. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolies 10-08-2012

Algemene score

8,7
De bestelling geplaatst en vervolgens betaald via Ideal om 22uur savonds. Binnen 24 uur (de volgende werkdag voor 9.30 al) bezorgd. Snelle service en het product was goed verpakt en netjes aangekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PB49 10-08-2012

Algemene score

9,7
Betrouwbare leverancier. Scherpe prijs en snelle en correcte levering. Goede informatie op de website en de producten zijn gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristianV 10-08-2012

Algemene score

7,8
De website is duidelijk en overzichtelijk.
De winkel zelf zit langs een doorgande weg, is dus makkelijk te vinden en parkeren is geen probleem.
Tot best laat in de avond kan je een bestelling doen en nog heb je de volgende dag je bestelling binnen.
Helaas moet ik de after sales een laag punt geven vanwege een eerdere bestelling.
De Sony handycam die ik besteld heb is 2x terug gestuurd ivm onbreken van scherpte ( zelfs bij veel licht ). After sales had mij wel terug mogen bellen na de 2e reparatie, nu is de garantie verlopen en beschouw ik de Sony handycam als een grote miskoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

w. van de ridder 10-08-2012

Algemene score

8,2
Website is heel overzichtelijk en de stappen van zien, in winkelmandje, betalen werken uitstekend.
Website werkte prima.
Direct volgde een email met ontvangstbevestiging en zoa ook met de verzending en de factuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinus75 10-08-2012

Algemene score

10,0
Zeer nette en duidelijke website.

Zeer nette service en afhandelingen.

Snelle verzending en prima verpakking.

Hier kunnen nog een hoop bedrijven wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam-1952 10-08-2012

Algemene score

9,5
Ik ben zeer tevreden over de geleverde camera en de snelle levering door CameraNu. De bestelling werd op de afgesproken tijd, de volgende dag, netjes verpakt afgeleverd. De voorafgaande handelingen via de site waren ook allemaal erg duidelijk en verliep snel. Ik heb ook veel gehad aan de reviews. Het is fijn om ervaringen te lezen voordat je overgaat tot de aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefket 10-08-2012

Algemene score

9,0
De website van CameraNu is zeer overzichtelijk en duidelijk.Het bestellen gaat makkelijk en de communicatie (via mail na aankoop) is als prettig ervaren. Het pakket werd snel geleverd is een goede verpakking. Al met al zeer tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pj.langhorst 10-08-2012

Algemene score

10,0
op maandag besteld en betaald,maar de kleur was uitverkocht,telefonisch contact opgenomen om een andere kleur te bestellen,geen probleen,de volgende dag om 1600 uur bezord doot tnt post, klasse camera.nu voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling ,een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf1970 09-08-2012

Algemene score

9,3
Supersnelle levering. Echt een aanrader om hier te bestellen. Overzichtelijke website. En een goede kwaliteit- prijs combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yopper 09-08-2012

Algemene score

8,5
's Avonds om 21.00 uur besteld, de volgende dag om 11.00 uur in huis. Goed verpakt, goed geleverd. 1 Artikel retour gestuurd, ging makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gait 66 09-08-2012

Algemene score

9,3
Supersnelle levering, half 10 savonds besteld volgende dag al in huis. Bestelling via de site dus verder geen contact gehad, dus is de bereikbaarheid niet van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

btukker 09-08-2012

Algemene score

9,7
Besteld op woensdag en donderdag keurig op geleverd volgens afspraak en netjes verpakt. Prima producten en goeie website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van Gessel-Pasman 09-08-2012

Algemene score

9,0
De bestelling is snel en goed afgehandeld. Daarnaast wordt je door CameraNU.nl via de mail zeer goed geïnformeerd over de status van je bestelling en de garantiemogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbasara 09-08-2012

Algemene score

9,2
Geachte heer/mevrouw.

Voor de eerste maal hebben wij een aankoop via CameraNu gedaan. Perfect.Ook telefonisch zeer goed bereikbaar en uitermate vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray_Hoorn 09-08-2012

Algemene score

10,0
CameraNU heeft gedaan wat ik ervan verwachtte, dus geen klachten. Goed produkt, snelle bezorging. Website is helder en ik kan alles vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra.Rozendaal 09-08-2012

Algemene score

8,7
Ik zag wat in de nieuwsbrief van mijn collega staan, deze doorgestuurd naar mijn email adres, gekeken, aangemeld,besteld en de volgendedag gekregen. Fantastisch ik ben zeer te vreden, je kunt gelijk zien of iets op voorraad is . Alle lof voor het overzicht en de snelheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kalmiya 09-08-2012

Algemene score

9,0
Goede webshop, eenvoudig te gebruiken.
Snelle levering, product netjes in orde.

Zo hoort het - deze winkel staat in mijn bookmarks!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreede klant 09-08-2012

Algemene score

8,2
Via webshop besteld en via pakje gemak afgeleverd op een voor mij makkelijk bereikbare lokatie.
Er zat een extra riem bij, die dubbel was (zat ook al in verpakking accu zelf.
Dit gemeld en het was geen probleem om dit via een antwoord nummer terug te sturen.
Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vauban 09-08-2012

Algemene score

7,7
Ik kocht een lader voor een Canon accu (Canon 30D), De site vermeldde niet of er een kabeltje bij geleverd werd. Telefonisch werd mijn vraag echter snel bevestigend beantwoord. Cameranu blijft mijn favoriete fotoshop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Forashe 08-08-2012

Algemene score

8,0
alles liep prima en volgens afspraak dus. Track&trace code is ook altijd handig dan weet je precies waar je besteling is en wanneer die komt en ik kreeg elke keer een mailtje met de update van mijn bestelling zo weet je dat al les goed is gegaan zoals bijv de betaling dus een mooie 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

linda1234554321 08-08-2012

Algemene score

9,2
Duidelijke site. Snelle levering. Het glas van de filter was bij aankomst kapot maar ik kon een DOA formulier invullen en mijn filter gratis terug sturen. Binnen enkele dagen kreeg ik een nieuwe filter opgestuurd die wel goed was.
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peterdeckers 08-08-2012

Algemene score

8,8
De bestelling via de webschop was duidelijk.
Bestelling was binnen 24 uur geleverd zonder verzendkosten. Ben zeer tevreden over dit produkt en de snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aavoogdt 08-08-2012

Algemene score

8,7
Volledig volgens afspraak en zonder bezorgingskosten geleverd, geen verdere op- of aanmerkingen.
Website is makkelijk en goed "bedienbaar".

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

egres 08-08-2012

Algemene score

9,0
Nieuwe D90 gekocht via website. Wegens onvoldoende saldo kon ik de betaling niet afhandelen. Even gezorgd voor voldoende sald toen even gebeld met de winkel. Werd vriendelijk en correct te woord gestaan. Kreeg meteen een mailtje met een link waardoor ik meteen wel kon betalen. Opdracht bleef mooi staan en ik hoefde niet alles opnieuw in te voeren. De volgende dag is de camera netjes geleverd. Goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over de website, het contact en de snelle levering. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Prinsen 08-08-2012

Algemene score

10,0
Goeie en overzichtelijke website.
Veel keuze en goeie info.
Vandaag besteld en de andere dag in huis.
Al met al een prima webwinkel waar ik al vaak wat besteld heb en dat ik in de toekomst meer gebruik van ga maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob vd Berg 08-08-2012

Algemene score

8,0
Prima website, kan alles snel vinden. De levering is zoals beloofd (indien op voorraad) de volgende werkdag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Philipsen 08-08-2012

Algemene score

10,0
zeek gemotiveerde mensen, door een fout van post.nl mijn gekochte onderdelen niet afgeleverd, door CameraNU heel professioneel en netjes opgelost en goed contact gehouden met mijn hoe de situatie er voor stond.
complimenten mijner zijde.

met vriendelijke groet,

W. Philipsen
Valkenswaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucasSeuren 08-08-2012

Algemene score

9,3
Product was goed geprijsd en werd binnen een dag al aangetekend afgeleverd, een verzending die bovendien gratis was. Alles goed verpakt. Alles dus tip top in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A vd Werf 08-08-2012

Algemene score

7,2
S'avonds een cameratas voor de Nikon 1 besteld en de volgende volgende dag werd hij al geleverd. Tijdens het wachten (wat maar kort was) per mail goed op de hoogte gehouden. Prijs was gemiddeld maar goedkoper dan ik in de winkel tegen ben gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Remcovv78 08-08-2012

Algemene score

9,2
Al meerdere keren een bestelling geplaatst en binnen 24 uur had ik het bestelde inderdaad in huis, wat ook nog zeer goed verpakt was. Hulde voor de snelle levering, verpakking en de prijzen liggen ook op een prettig niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pee175 07-08-2012

Algemene score

9,5
Ruim assortiment, goede productinformatie op de website, de allerlaagste prijs die ik kon vinden voor dit product en razendsnelle levering (eind middag/begin avond besteld, volgende dag rond 10.00 uur gratis aangetekend bezorgd. Dus mijn eerste indruk van camera.nu is uitstekend.

Klein puntje: vermelding van mijn telefoonnr. op de (pal na de bestelling) per e-mail toegezonden factuur had van mij niet gehoeven. Wel weer heel goed dat op die factuur de naam van een contactpersoon van camera.nu staat vermeld.

Kortom: zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald ivo1952 07-08-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijke site met goede productspecificaties. Bijbehorende accessoires op gemakkelijke wijze te selecteren. Uitlevering conform belofte. Om 22.00 uur besteld (voor sluitingstijd 22.30 uur) en de volgende werkdag afgeleverd op aangegeven tijdstip bandbreedte. Nog geen aftersales ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dokterdijk 07-08-2012

Algemene score

10,0
Onlangs de Lowepro Fastpack 350 Arctic Blue aangeschaft bij CameraNu.nl.
Zeer zorvuldig verpakt en de volgende dag geleverd zoals beloofd.
Heel mooie camera tas, maar helaas iets te klein voor al mijn apparatuur.
Een Nikon camera plus 70-200mm tele en een 18-70mm lens en een flitser en zonnekappen, jammer maar toch maar teruggestuurd en een nieuwe grotere besteld.
Zeer snelle afhandeling van CameraNu.nl een goeie webshop waar ik zeker vaker ga bestellen, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reizer 07-08-2012

Algemene score

9,3
Website: heldere site, product goed te vinden. Bovendien laagste prijs van NL. Heldere uitleg over cash-back actie van Sony. Geen gegoochel met meerekenen in de prijs zoals mediamarkt doet.
Bereikbaarheid: Ik had gebeld ivm Levering. Werd snel geholpen en goed te woord gestaan.
Bestelling en levering: Binnen een dag afgeleverd bij dichtsbijzijnd postkantoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angela92 06-08-2012

Algemene score

8,8
Site is goed en duidelijk.
Veel informatie op te vinden.
Product besteld was de volgende dag binnen.
Kon terug vinden hoelaat ze ongeveer het pakketje kwamen leveren.
Was ook goedkoper dan op andere sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BBoomer 06-08-2012

Algemene score

9,3
De website is glashelder, de productinformatie volledig en de navigatie is simpel.
Bij het aanmaken van een account maakte ik een fout, het telefonisch contact verliep vriendelijk en het probleem werd meteen opgelost.
Het pakket kwam op het afgesproken moment, was in goede staat en werd aangetekend bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. voor den Dag 06-08-2012

Algemene score

9,7
Ik was toe aan een nieuwe camera. Via de Consumentengids uitgekomen op genoemde camera. Hierna naar een goede webwinkel gezocht. Bij CameraNU.nl kreeg ik meteen een goed gevoel, hetgeen via Kieskeurig werd bevestigd. 's-avonds rond 22:00 uur besteld en betaald, om 22:30 bevestiging ontvangen dat de bestelling de volgende dag zou worden afgeleverd en zo geschiedde. Alles goed verpakt en compleet. Prima leverancier!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heike Tjepkema 06-08-2012

Algemene score

9,3
Bestelde product werd snel geleverd met pakbon en factuur via mail. Zeer tevreden over cameranu. Overweeg een camera aan te schaffen bij cameranu - zeer duidelijke info op de website over diverse camera s en technische specificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olypmus fan 06-08-2012

Algemene score

9,0
Uitstekende service bij zowel de bestelling als ook de retournering i.v.m. een defect. De afhandeling is professioneel en soepel. Cameranu is gewoon telefonisch bereikbaar. Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine J 06-08-2012

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering en vriendelijk service. Zoals de website aangeeft, was mijn aankoop netjes de volgende dag in huis. Helaas miste ik in mijn pakket een formulier om zo mijn objectief te kunnen registeren voor de 5 jaar garantie. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice waar ik netjes geholpen werd. Ze zouden het uitzoeken en contact met mij opnemen. Binnen 10 minuten werd ik inderdaad terug gebeld en heb ik mijn objectief kunnen registeren. Een nette en vlotte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimperdepim 06-08-2012

Algemene score

9,0
CameraNu.nl heeft volgens afspraak geleverd op de dag na bestelling en de camera was goed en netjes verpakt. De afhandeling was via mail goed en vlot te volgen, inclusief de tracking code bij de post.

Bij een volgende aankoop heeft CameraNU.nl zeker een pre t.o.v. andere sites

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eppie51 06-08-2012

Algemene score

9,8
vrijdags de bestelling geplaats en het produkt op de afgesproken tijd een dag later keurig aan huis bezorgt.
heb hierover div collega's en vrienden over verteld.
nogmaals wij zijn zeer te spreken over cameranu.nl
vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews