cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lucas-steunebrink 29-08-2012

Algemene score

9,0
Het zoeken op site gaat super makkelijk.
Je kunt direct door. Het is overzichtelijk en goede omschrijvingen. Als je direct door gaat naar de kassa krijg je snel meldingen en het wordt snel en op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Super winkel maar zeker een super goede webshop. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bennet 29-08-2012

Algemene score

9,0
Ongelofelijk. Om 20.00u besteld en de volgende dag om 10.00u thuis geleverd door Post..
Keurig verpakt en verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VivaZa 29-08-2012

Algemene score

9,2
Erg fijn statief. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Ik belde om 17.58 uur met een vraag waarop mij werd gezegd de volgende dag terug te bellen aangezien de experts aan het afsluiten waren. Klein minpuntje maar meer dan tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mj.v 29-08-2012

Algemene score

9,5
Goede Internetshop. Snelle levering, prima prijzen. Niets op aan te merken!!! Zal deze winkel zéker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun2 29-08-2012

Algemene score

8,8
Nog dezelfde dag een telefonische reactie op een verstuurde mail om een aangekocht product te ruilen. De winkel zelf is netjes en overzichtelijk met vriendelijk personeel die je ook snel helpt. Prettige after sales!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijnnaam61 29-08-2012

Algemene score

8,7
Product makkelijk te vinden op de site, bestellen eenvoudig. Route tot huis goed te volgen en de volgende dag al in huis, helemaal prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jxgiele 29-08-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke site, uitstekende en heel gerichte zoekfunctie, snelle en adequate levering, meer dan uitstekende prijstelling, top product! Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service en snelle levering van precies het product, dat ik zocht. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos de Kleijn 29-08-2012

Algemene score

9,0
Heldere en duidelijke website. Betaling via Ideal makkelijk. Helaas werkte de link niet toen ik een geheugenkaartje bestelde. Vervolgens via internetbankieren betaald. Het nadeel is dan dat het bestelde product later binnen komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Vonk Noordegraaf 28-08-2012

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd hoe snel ik mijn fotocamera in huis had.
Het was een super snelle levering en het toestel was echt scherp geprijsd. Als ik weer zoiets nodig zou hebben zou dit de eerste site zijn waar ik ga kijken. Maar ook anderen zal ik zeker op deze site sturen!
Echt geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Rietbergen 28-08-2012

Algemene score

8,8
Bestelling binnen 2 dagen in huis, sneller dan verwacht. De betreffende camera wasde goedkoopste na goed speurwerk!!! Had ook al vernomen bij verschillende shops dat de betreffende camera slecht leverbaar was. Gelukkig had CameraNu.nl hem WEL op voorraad!!! dus 100 punten voor CameraNu.nl!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gurien.kwantes 28-08-2012

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is gewoon top. Ik krijg snel antwoord op mijn vragen per e mail, de bestelling is altijd correct en keurig op tijd verzonden. Zelf ga ik binnenkort eens een kijkje nemen in de winkel in Urk.
De service is de allerbeste en hebben regelmatig leuke koopjes op de website. De website heb ik al vaak aangeraden aan vrienden en familie.
Zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ML42 28-08-2012

Algemene score

9,0
Website is duidelijk.
Bestelling en levering is zeer goed.
After sales: bijbehorende informatie zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnhijink 27-08-2012

Algemene score

9,0
Op de website vind je snel en eenvoudig de camera.
Wat meer keus in de suggesties voor accessoires zou mooi zijn maar zelf een groter SD kaartje erbij zoeken was ook geen probleem. Levering in 1 werkdag dus prima voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantina 1958 27-08-2012

Algemene score

8,3
snelle en correcte levering
Ook het tijdstip van aflevering
zeer duidelijke website
Overzichtelijk en goede uitleg
van het product
als webwinkel zeker een aanrader
Het product was degelijk verpakt
Ik hen één keer met deklantenservice gebeld meteen contact en goe dgeiinformeerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees1958 27-08-2012

Algemene score

8,3
Bestelling via zeer duidelijke en aantrekkelijke website gaat eenvoudig en snel. De uitlevering vond plaats binnen twee dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik3245 27-08-2012

Algemene score

8,5
Zeer snelle bevestiging van order.
Product was niet voorradig (ik bestelde er 4 en waren er minder op voorraad). Na een mailtje hebben gestuurd en ZEER snel, vriendelijk en duidelijk antwoord werd mijn bestelling een aantal dagen (4) verstuurd. Supersnelle levering. Ik zou direct weer bestellen bij CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HetSpul 27-08-2012

Algemene score

8,7
Navigatie op website is prima in orde. Order is snel, zoals op de website wordt beloofd, afgehandeld. Ik werd prima op de hoogte gehouden van de status v.d. bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Spek 27-08-2012

Algemene score

9,0
Kaarten besteld via de website. Ik vind het wel jammer dat je eerst een account dient aan te maken. Weer een wachtwoord etc meer.
Verder duidelijke site met verschillende stappen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Not Tipsy 27-08-2012

Algemene score

9,0
Website erg overzichtelijk en informatief. Keurig dat ze geen verzendkosten rekenen. Makkelijk de bestelling te doen. In het weekeinde besteld, dinsdag bezorgd. Het leek even of ik een lader miste, maar Panasonic heeft een USB kabeltje aansluitbaar gemaakt op een lichtnetstekker zodat de accu in de camera geladen kan worden. Weer minder mee te nemen op reis.
Fantastische Camera met steeds weer betere specificaties dan de TZ 7 en TZ 8 die ik voorheen gebruikte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jrveld 27-08-2012

Algemene score

9,0
goed te woord, geduld ,
ze helpen correct
heb je problemen ze blijven geduldig naar luisteren
wat je ook intikt je komt altijd bij waar je moet wezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HP1950 27-08-2012

Algemene score

8,0
Goede website en goede prijs voor het artikel.
Zeer snelle levering met duidelijk te volgen pakketservice.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Egni. 27-08-2012

Algemene score

7,7
Dit is de tweede camera die ik hier gekocht heb en ze zijn zeer snel, vandaag besteld is morgen in huis. De eerste camera die ik had had een probleempje met de instelling en die heb ik opgestuurd en was na een week al weer terug en het probleem was opgelost.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

paul_a 27-08-2012

Algemene score

9,7
Duidelijke website.
Beloftes m.b.t. leversnelheid worden waargemaakt.
Snelle en adequate beantwoording van vragen via e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen213 27-08-2012

Algemene score

9,0
De Website is duidelijk en overzichtelijk. Wij hebben een vraag gesteld via de website en kregen binnen 1 dag antwoord.De levering van het product was vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoReijn 27-08-2012

Algemene score

9,7
Antwoord op mail veelal binnen een uur!
Prima voorlichting en aardige (en deskundige!) service in de winkel.
Deze (web)winkel staat bij mij op nummer 1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brokru 27-08-2012

Algemene score

8,3
Alle bestellingen zijn tot op heden snel en zonder problemen uitgevoerd en door mij ontvangen.

Als de prijzen t.o.v. de andere leveranciers niet te veel in de hoogte afwijken, blijft dit voor mij 1 van de top leveranciers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefanvn 27-08-2012

Algemene score

9,2
Snelle en keurige reactie op vragen voorafgaand aan de bestelling. Ook de bestelling snel en netjes verwerkt, en producten in goede staat ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RV1234 26-08-2012

Algemene score

9,2
De website geeft een helder overzicht van het assortiment en van de bestelprocedure. Na mijn bestelling kreeg ik direct een heldere mail met informatie over de leveringsprocedure. De bestelling werd zeer snel afgeleverd in een goede verpakking die de kwetsbare inhoud (camera) prima beschermde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manikshamanik 26-08-2012

Algemene score

8,3
Vooral heel snel en deugdelijk verpakt geleverd. Ik blijf het een gemis vinden dat ik als klant niet zelf mag kiezen met welke vervoerder ik e.e.a. laat bezorgen, want PostNL is nog altijd zo flexibel als een blok beton... Maar dat is CameraNU.nl niet te verwijten en alle webshops in Nederland hebben daar last van. Verder ga ik hier zeker nog een keer wat bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre Ygosse 26-08-2012

Algemene score

10,0
Nadat ik de verkeerde flitser had besteld, verkeerd voetje, werd er per omgaande post de bestelling alsnog goed uitgevoerd, zonder enige kosten.Kijk, zo win je dus klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stormnl 26-08-2012

Algemene score

9,5
de lens is precies zoals op de website gepubliceerd, tegen een hele goede prijs.
tijdens ideal betaling ging iets fout, meteen daarna email ontvangen met link naar de betaling en alternatief betaling optie.
deze communicatie kwam tijdens weekeinde op gang, service is meer dan 9-17.
al met al goed product op tijd geleverd en prima communicatie.
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gary_k 26-08-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website.
Snelle levering en goede informatie over de status van mijn bestelling.
Geen problemen met de lens en dus geen ervaring met de klantenservice. (maar ik verwacht dat dit ook goed zal zijn)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickUitNuenen 26-08-2012

Algemene score

9,3
Had de tas op vrijdagavond (ik vermoed rond 19:00) besteld met het idee dat hij maandag binnen zou komen.
Tot mijn verbazing ging op zaterdag om 16:30 al de bel met het bestelde product. Toppie!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han62 26-08-2012

Algemene score

10,0
Ze hebben een duidelijke site. de bestelling werd reeds de volgende dag geleverd. Echt super snel. En prijstechnisch concurerend.

een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bannus1967 26-08-2012

Algemene score

9,5
De website van cameranu is mooi overzichtelijk, en alle produkten zijn gemakkelijk terug te vinden. De bestelling werd een dag later al geleverd, wat natuurlijk erg goed is. Ik ga vaker nog iets hier bestellen, vooral omdat naast de goede service de prijzen laag zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri1946 25-08-2012

Algemene score

10,0
Camera besteld aan het begin van de avond. Was de volgende dag al voor de middag bij mijn afhaalpunt (Pakje Gemakje). Keurig en veilig verpakt. Goede administratieve afwikkeling. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees smit 25-08-2012

Algemene score

10,0
Beloftes van personeel zijn volkomen waargemaakt.
Met name Karin is mij opgevallen door haar vriendelijke én vakkundige handelwijze. Bij Cameranu betekent ''Ik bel terug'' , dat het ook daadwerkelijk gebeurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Borenti 25-08-2012

Algemene score

9,0
Al eerder zaken bij CameraNu.nl gekocht en steeds op tijd en in goede staat afgeleverd. Ook gebruik ik CameraNu.nl als de standaard-site om te kijken naar wat een bepaald artikel (objectief, camera, tas, statief, etc.) zou moeten kosten. Meestal is CameraNu.nl namelijk ook de goedkoopste van de 4 sites welke ik raadpleeg op het gebied van foto-gerelateerde spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernadette maria 25-08-2012

Algemene score

9,7
Website overzichtelijk en bij de producten goede adviezen over bijpassende accessoires.
Tel. bereikbaarheid: wordt meteen opgenomen
Bestelling volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Lap 25-08-2012

Algemene score

10,0
Op het internet gezocht naar een cameralens voor mijn digitale Nikon spiegelreflexcamera omdat die van mij het plotseling na een paar jaar ineens niet meer deed. CameraNU.nl heeft mij tegen een hele scherpe prijs en conform afspraak een nieuwe lens geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Wesseling 25-08-2012

Algemene score

10,0
Zoeken en bestellen op de website is heel eenvoudig
Keuze is ruim voldoende.
Artikel was in voorraad (niet bij de concurrenten)
Conform afspraak en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonvan2 25-08-2012

Algemene score

9,5
Via de mail informatie op gevraagd. Die zelfde dag al een feed-back gehad. Ik had nog vragen omdat ik aan het twijfelen was de Spider 4 extra of de pro.
Goede informatie gehad en netjes op tijd geleverd.Binnen 1 dag keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danies45 25-08-2012

Algemene score

9,3
Voor het eerst bij CameraNu.nl op 1 augustus een sony camera besteld.
Ik ben vol lof, het product was goed verpakt een goede service en de volgende dag al in huis.

Nog bedankt en vriendelijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jazeg 25-08-2012

Algemene score

9,5
De bestelling en levering bij cameranu verliep vlot, mede dankzij de website die mij door het hele bestelproces leidde. Alleen post.nl liet een steekje vallen. Volgens het volgen van de bestelling via het tracking nummer had het paketje tussen 9:00 en 11:00 uur geleverd moeten worden. Het werd echter aanzienlijk later; zelfs zo laat dat ik dacht: "Dat gaat vandaag nietmeer lukken". Maar dat lag niet aan cameranu, maarvaan post.nl. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van hun after sales, maat tot nu toe ben ik volledig tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland Kivit 25-08-2012

Algemene score

9,3
vrijdag 24/08/12 om 10:22 uur besteld.
zaterdag 25/08/12 om 11:13 uur heb ik de bestelling ontvangen. Keuring verpakt en alles aanwezig.
De belofte op de website wordt waargemaakt.
Prima service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asanlau 25-08-2012

Algemene score

8,8
De berichtgeving per mail over de status van het product is zeer goed. Camera is prima en levering erg snel.
Helaas wel vertraagd door TNT die nadat ik het thuis niet in ontvangst had kunnen nemen het pakket bij een andere postkantoor had afgegeven dan vermeld op het formulier. Na een 2 tal dagen wachten een belronde gedaan waaruit bleek dat het pakket ergens anders lag. Inmiddels ben ik in bezit van mijn supercamera. Mijn dank.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beike 14 25-08-2012

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk om meerdere producten als een set te kopen. Als set krijg je een behoorlijke korting. Goede communicatie en snelle levering. Levering helemaal compleet en keurig ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen4 24-08-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke website met zeer uitgebreid assortiment, 's avonds besteld (voor 23.00 uur) en de volgende middag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelis1971 24-08-2012

Algemene score

9,5
De bestelling verliep soepel. Ook is de winkel bereikbaar voor advies over aankopen en producten, wat erg prettig is. De bezorging en verpakking van de camera was prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chyriel 24-08-2012

Algemene score

9,8
ik ben door een collega van mij gewezen op jullie webside.ik heb mijn camera elders gekocht maar wist toen nog niet van jullie.ik vind dat cameranu.nl een complete en overzichtelijke webside heeft en dat de prijzen zeer scherp zijn.ik vind het nergens goedkopen.ik ga in de toekomst zeker meer bij jullie bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews