cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24175 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2293 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen_1994 29-12-2012

Algemene score

7,3
Ik wou een lens in eerste instantie bij een andere winkel kopen maar bij die winkel kwam ik er achter dat hij daar al een tijdje was uit verkocht. Ik kwam al snel uit op CameraNu en heb de lens daar na tevredenheid de zelfde dag nog kunnen reserveren en ophalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

55555Anne 29-12-2012

Algemene score

9,5
Bestelling ging eenvoudig. Duidelijke website. Boven € 100,- geen verzendkosten. Netjes verpakt. Met tracktrace zie je eenvoudig wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macsophin 29-12-2012

Algemene score

9,0
Nadat het product op verschillende websites niet meer in voorraad was gekeken bij cameranu.nl. Laat hier nou de Wacom nog in voorraad te zijn :-) De prijs blijkt ook nog de goedkoopste te zijn!
's Middags besteld en in de avond gebeld voor het maken van een afspraak voor de volgende dag. Top! Heel tevreden over de Wacom Cintiq.....

Vandaag bestellen morgen in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam.florussen 29-12-2012

Algemene score

9,0
Na zoeken op het internet kwam ik bij cameranu.nl.
Heel tevreden over het gekochte camera.
Snelle service!
Vandaag besteld morgen inderdaad al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

45Peter 29-12-2012

Algemene score

9,0
Prima website.Snelle levering (volgende dag). Deze M5 versie zou mijn huidige M4 versie vervangen. Door onoplettendheid mijnerzijds bleek deze M4 versie al een update te hebben gehad naar de M5 versie. Dus de levering terugsturen. Website geeft duidelijk aan hoe dit moet. Ondanks tussenliggende Kerstdagen direct reactie met vraag geld verder besteden in winkel of terugstorten. Aangezien ik verder geen producten op het oog had verzocht geld terug te storten. Dat werd vervolgens snel en prima afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikvictor 29-12-2012

Algemene score

9,5
Dit was mijn eerste aankoop bij cameranu.nl. De website heeft goede filteropties al zitten deze verstopt.
Je kunt pas filteren nadat je een voor objectieven hebt gekozen. In eerste instantie wilde ik al filteren op "geschikt voor" mijn type camera.
De bestelprocedure verliep zoals je dit van een goede webwinkel verwacht.

Ik heb de lens opgehaald in de winkel omdat ik hem sneller nodig had en de feestdagen in de leverperiode vielen.
Ook wilde ik niet wachten tot mijn bestelling helemaal compleet was (er zat iets in de backorder).

Al met al prima tevreden met mijn aankoop en de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel19772 29-12-2012

Algemene score

10,0
Eenvoudige bestelling via website, zinvolle update via mail, zeer snelle levering. Zeker een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dolven43 29-12-2012

Algemene score

9,0
perfecte site met razend snelle levering. Goede service en zeer uitgebreid assortiment. kortom een bedrijf om aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anniebkooistra 28-12-2012

Algemene score

9,7
Ik heb diverse winkels benaderd, maar het product was het goedkoopst bij CameraNU. Het product werd binnen 2 werkdagen geleverd. Het product was goed verpakt. Ben erg tevreden. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Was de eerste keer dat ik hier iets had besteld, omdat de webshop niet bekend bij mij was. Maar ga na deze goede ervaring, zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M. Luijendijk 28-12-2012

Algemene score

8,5
Website is overzichtelijk.
Makkelijk zoeken naar een product.
Levering de vgende dag zoals was toegezegd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CorinneK 28-12-2012

Algemene score

9,0
Op de website stond kennelijk het verkeerde bijbehorende accessoires pakket voor de camera die we besteld hadden, met namelijk een verkeerd geheugenkaartje. De levering was razendsnel, dag later, maar door het kaartje dus niet bruikbaar omdat dat niet paste. Even bellen en de dame aan de lijn kon me heel vriendelijk vertellen dat het hun eigen fout was dat er een verkeerd kaartje was geleverd door een foutje op de site. Kreeg zonder morren dan ook direct het juiste kaartje toegestuurd met ook nog eens het dubbele geheugen daarop (16GB ipv 8).
En zo hoor je nou met je klanten om te gaan! Fouten maken mag, maar los ze dan ook gewoon netjes op en dat doen ze dus bij CameraNu.nl. Super! En natuurlijk heel blij met de camera en de rest :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.vd.H 28-12-2012

Algemene score

8,3
Goede prijs/kwaliteit voor de producten welke de webwinkel aanbied. Goede en snelle levering door TNT post en bovendien nog aangetekend verstuurd wat erg net is wat toch en stuk zekerheid geeft.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad_S 28-12-2012

Algemene score

9,3
Prima website, duidelijke indeling. Snelle service en snelle reactie op vragen. Zeer uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Een van de betere webfotowinkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanc 28-12-2012

Algemene score

8,7
heb deze besteld net voor kerst, had er niet op gerekend dat hij nog één dag voor kerst geleverd zou worden. Maar hij werd netjes de dag na bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mrufip2 28-12-2012

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke webwinkel, snelle levering tegen een scherpe prijs. Op emails wordt snel gereageerd. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisetenjos 28-12-2012

Algemene score

10,0
geweldige service, snelle levering, camera.nl is zeker een aanrader om een bestelling bij te plaatsen. Over de camera zijn we ook zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivis 28-12-2012

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te spreken over CameraNU.nl. Voor een Wacom Cintiq 22HD is CameraNU.nl de goedkoopste van heel Nederland. Ze hebben geweldige acties. Zo heb ik vlak voor kerst kunnen profiteren van hun "geen bezorgkosten actie". Ze bezorgen echt supersnel. Bestel je voor 22:30 dan heb je het product de volgende dag in huis. Na het bezorgen bedanken ze je nog een keer voor je bestelling en wensen ze je veel plezier met het product. CameraNU.nl is echt een op en top webshop. Bravo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edrie 28-12-2012

Algemene score

9,0
Zoals ik inmiddels gewend ben van Camera Nu: snelle en correcte levering. De Canon lens is een prima lens en bevalt me uitstekend. After Sales niet beoordeelt omdat ik daar nog geen gebruik gemaakt heb. Camera Nu is een prettige zaak i.c.m. een scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hammer01 28-12-2012

Algemene score

9,5
Supercameraatje, via internet gezocht, na bestelling direct de volgende dag aan de deur, waarvoor (gelukkig) nog getekend moest worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alijda 28-12-2012

Algemene score

9,8
Zeer snelle afwerking van bestelling de volgende dag had ik het al binnen, heldere uitleg over her product en zeer nette service.gaat u maar zo door. Zeer goed
met vriendelijke groet,
Kris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BIH 28-12-2012

Algemene score

9,2
Duidelijke en overzichtelijke website, met een ruim assortiment en gunstige prijzen.
Bereikbaarheid is goed, tevens kan helpdesk van goed advies voorzien.
Bestelling goed verpakt en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel D 27-12-2012

Algemene score

10,0
Naar mijn ervaring met CameraNU kan ik alleen maar lof uitspreken over de wijze van;
Een erg snelle afhandelijng van het gekochte product.
De snelle levering.
Het is woensdag bestellen via internet en vrijdags heb je hem al thuis.BEDANKT.Geweldig. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meppelerklant 27-12-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke en prettige website.
De bereikbaarheid is goed.
Bestelling en levering ging op een prettige manier
Mooie zaak en goede en vakkundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fajmvdijk 27-12-2012

Algemene score

10,0
super snelle levering
Alles keurig verpakt
alle acesoires aanwezig
S avonds besteld s morgens in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter-W 27-12-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering, juiste product. Geheel volgens belofte. Goed verpakt. Geen problemen, bijzonderheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mbvr 27-12-2012

Algemene score

9,7
gericht gezocht op voordeelbundel van specifieke camera. Op de website een heldere omschrijving hiervan, bleken tevens het meest te bieden voor de minste prijs. Daarnaast gericht gezocht op levertijd binnen 24 uur welke gelukt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos1948 27-12-2012

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Toen door mijn onnauwkeurigheid iets fout ging, was er alle coulance en supersnelle levering van het juiste product en restitutie van de andere betaling. Super, toptop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans.B 27-12-2012

Algemene score

9,2
Ben tevrede goede behandeling mail dereckt beantwoord en viendelijk.Overzichtelijke site en prijs verhouding niet teduur.Verzending primma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter1188 27-12-2012

Algemene score

9,2
Goed aangegeven of product op voorraad. Snel afgeleverd. Concrete antwoorden op vragen vooraf. Geen gezeur om een product te proberen te verkopen, maar gewoon meedenkend geadviseerd en productinformatie gegeven. Een van mijn meest favoriete winkels op internet.
Producten overigens goed verpakt verzonden.
Prima assortiment, uitstekende winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ooms 22 26-12-2012

Algemene score

9,0
Bestelling liep perfect, website makkelijk te vinden, duidelijk, duidelijke voorwaarden, bestelling precies op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aziatic 26-12-2012

Algemene score

8,5
- Website: erg overzichtelijk en veel producten.
- Bereikbaarheid: jammer dat maar op 1 plek afgehaald kan worden.
- Bestelling en levering: Gemakkelijk te bestellen en levering prima op tijd.
- After sales: Prima alle garanties en voorwaarden staan op de site vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

franskienhuis 26-12-2012

Algemene score

9,8
Ben zeer tevreden over deze webwinkel.Ik had wat vragen over deze camera voordat ik hem wilde kopen en kreeg snel de antwoorden die ik zocht.Bijzonder snelle levering ook al was het bijna Kerstmis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moto Media Center 26-12-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website, heel snelle levering, winkel in Urk is zeer uitgebreid en prima personeel.Rij graag 150km om bij Cameranu.nl iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MingLee 26-12-2012

Algemene score

9,7
Na het zoeken naar een voordelige doch goede camera kwam ik terrecht op de site van cameranu.nl
De Olympus sprong eruit voor mij qua prijs en mogelijkheden, voor mijn huis en tuingebruik.
Dezelfde avond nog besteld en werd via mail keurig op de hoogte gehouden en geheel volgens afspraak volgende dag al in huis.Helemaal top, netjes ingepakt en keurig op tijd.
Volgende keer zeker weer naar deze winkel op het internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moeviemaster 26-12-2012

Algemene score

8,0
Website is overzichtelijk en bestellen / betalen is een voudig.
Faktuur via mail is makkelijk
Product was goed verpakt en voldeed geheel aan de verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wim en eveline 26-12-2012

Algemene score

9,0
Veel op voorraad, personeel met kennis van zaken, zeer prettig systeem met volgnummers voor verschillende activiteiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1609 26-12-2012

Algemene score

9,8
Makkelijke internetsite, snelle levering, mooie winkel.
Wanneer je iets beter wil zien of je twijfelt tussen diverse modellen, dan kan je naar Urk gaan.
Makkelijk bereikbaar via de A6 of A50, heb je in direct voor in Urk een mooie winkel.
Daar geholpen door vriendelijk en deskundig personeel, kun je makkelijk een keuze maken.
Het door jou uitgekozen product kun je dan direct mee nemen naar huis.
Dit vind ik toch een grote plus ten opzichte van de vele internet winkels waarbij dit niet mogelijk is.

P.s. Boven hebben ze ook een afdeling voor de professionele gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernstjanmeijer 26-12-2012

Algemene score

10,0
1. Zeer snelle levering - 's avonds besteld, volgende dag bij PostNL opgehaald.
2. Goed assortiment, ze hadden ook de Eye-Fi 8GB SD geheugencard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ggt1 25-12-2012

Algemene score

9,5
Zoals al mijn eerdere bestellingen: TOP. Service en after sales zijn in een woord geweldig. Verder niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.buwalda 25-12-2012

Algemene score

9,3
Mooie duidelijke website, toestel op voorraad en de laagste prijs. Goed verpakt. Had van een collega al een goede recensie gehad over de winkel in Urk. After sales gelukkig nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binkhillemans 25-12-2012

Algemene score

9,5
Een erg overzichtelijke en zeer duidelijke site.
Geeft ook goede suggesties voor combinatie aankopen waarbij je nog meer voordeel hebt.
Zeer snelle levering, zelfs met de drukke kerstdagen.
Alles compleet, goed verpakt binnen 24 uur thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rowan2412 25-12-2012

Algemene score

10,0
Ook ik heb zeer goede ervaring met deze winkel zoals mijn beoordeling laat zien .. snelle levering en goed verpakt complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joss70 25-12-2012

Algemene score

9,0
Savonds besteld en volgende dag al geleverd. Had dit niet verwacht daar we in het onderste eiland van Zeeland wonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jgjvanpelt 25-12-2012

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website waar alles snel te vinden is.
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend.
Inderdaad..... voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis zonder enig mankeren.
Met de after sales heb ik nog nooit te maken gehad, maar ik veronderstel dat die net zo goed is als de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard nagtegaal 25-12-2012

Algemene score

10,0
Ik vind CameraNu.nl helemaal geweldig nadat ik bij andere webshops aan het lijntje werd gehouden en ik de camera dus absoluut niet op tijd in huis zou hebben voor de kerst (3 a 4 leverdagen werden er plots 14 tot 21) kreeg ik de tip om op deze website eens te kijken en wat schertste mijn verbazing?, de prijzen lagen lager dan bij de andere webshops en na een simpel telefoontje met een uiterst vriendelijke dame van de klantendienst was ik verzekerd dat de camera absoluut binnen 2 dagen in mijn bezit zou zijn.
De camera was zelfs de volgende dag al binnen dus ik ben helemaal overstag en blijf mijn camera materiaal dus absoluut bij CameraNu bestellen want waarom een heel gedoe als het ook gemakkelijk en goedkoop kan.
Ik zeg dan ook CameraNu.nl, dank u wel voor de superservice.

R.Nagtegaal Sas ven Gent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Smekens 25-12-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website, zeer snelle levering ('s avonds om 22.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd), product goed en compleet verpakt. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Hamer 25-12-2012

Algemene score

10,0
Geen klachten, snelle levering en product was goed ingepakt. Op deze manier bestellen is zeker voor herhaling hervatbaar. Groet,

Erwin hamer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pety133 25-12-2012

Algemene score

9,8
Duidelijk website. Veel informatie per artikel. Makkelijke afhandeling m.b.t. keuze van betaling. De emails zijn duidelijk m.b.t. de toestand van het artikel/de bestelling. De levering is snel. Overall erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

41758 25-12-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Laat in de avond bestelt en de volgende dag al in huis. Netjes bezorgd.
Ook vriendelijke en duidelijke mailwisseling.
Enkel positieve ervaringen met deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans craner 25-12-2012

Algemene score

9,3
Telefonisch contact gehad, zeer goed en snel te woord gestaan door vriendelijke medewerkster.

Wat we afgesproken hebben is ook uitgevoerd, in tegenstelling tot andere fotozaken, die wel dingen beloven en je zelfs verzekeren dat ze iets nieuws sturen en dan blijkt het al bij andere mensen geweest te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews