cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap Koer 09-09-2012

Algemene score

9,0
Alles was makkelijk te vinden op de website en de bestelling en aflevering zijn prima verzorgd. De afgesproken levertijd is precies aangehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1949142 09-09-2012

Algemene score

9,2
altijd goede service (ook in het verleden), kennis van zaken, correcte beantwoording mails m.b.t. productinformatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De kijker zelf 09-09-2012

Algemene score

9,3
Levering correkt en snel.
Goed en duidelijk .
Besteld om 2100uur levering binnen 12uur.
Goede prijs, wel verzendkosten moeten betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo suchy 09-09-2012

Algemene score

9,0
Erg goede service, snelle levering. Eerst verkeerde tas besteld, en retour gestuurd. Betaling werd binnen 1 week teruggestort. Nieuwe tas besteld, 2 dagen later in huis. Duidelijke website, zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo suchy 09-09-2012

Algemene score

8,8
Eerst verkeerd product besteld en geretourneerd, direct nieuw product besteld. Aankoopbedrag eerste product met een week teruggestort, nieuwe product erg tevreden mee. Erg goede service, en goede website, gebruiksvriendelijk! All thumbs up!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex B. 09-09-2012

Algemene score

8,5
Duidelijke website, bij bestelling natjes oder met vermelding contactpersoon voor aftersales.
Houden zich aan de afspraak zoals deze aangegeven is!
Nette levering.
Blijf zo doorgaan, dan blijf ik een fan van jullie en kan dit als mond op mond reclame doorgeven!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ice Rabbit 09-09-2012

Algemene score

9,5
Website is goed verzorgd en overzichtelijk.
Bereikbaarheid, ook bij direct contact ben je klant en wordt je goed geholpen netjes en correct. Wat ze beloven doen ze ook.
Bestelling en Levering was optimaal zeer snel en goed verpakt.
Aftersales is als zeer goed ervaren.
Voor CameraNU.nl niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan27 09-09-2012

Algemene score

8,8
Bestellen via de website van cameranu.nl werkt erg eenvoudig. Producten zijn makkelijk te vinden en worden voorzien van goede en nuttige informatie. Het product dat ik besteld heb werd de volgende dag, keurig verpakt, thuis bezorgd. Wel zo netjes verpakt dat het tegen een stootje kon. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woeno 08-09-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke productinformatie op de website. Scherpe prijs. Snelle levering, belofte wordt waargemaakt, binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

armapa 08-09-2012

Algemene score

8,2
Snelle reactie via de mail, maar nadat bleek dat ik toch de verkeerde keuze gemaakt had wat betreft het bijbehorende tasje, ook via de telefoon prettig geholpen. Na een paar dagen werd het nieuwe, goede, tasje geleverd. Zeer tevreden over de afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Perrydw47 08-09-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke informatie op de website.
Snelle en correcte levering. Adequate verpakking.
Handig dat factuur (ook) als pdf wordt opgestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ief 08-09-2012

Algemene score

9,0
De Website is duidelijk en je kunt er betalen met bijvoorbeeld PayPal. Zaterdag besteld en dinsdag geleverd. Je krijgt per email een trace code zodat je de bestelling kunt volgen. De toetsenbord zat goed verpakt in een stevige doos en werkt 100%.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zenclimber 08-09-2012

Algemene score

9,0
Goede site, goede service. Ik kon enkele produkten terugsturen zonder probleem, ook nadat ik 5 weken op vakantie was geweest.

Topsite!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed F 07-09-2012

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering en goed verpakt.
After sales heb ik nog niet nodig gehad, vandaar geen beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Anne 07-09-2012

Algemene score

9,0
Laagste prijs met beste beoordelingen. Gevonden via pricewatch. Vrijdag besteld, maandag geleverd. Niets aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bernadette Woerdman 07-09-2012

Algemene score

7,8
Ik was op zoek naar een speciale lens voor mijn camera. De zoekopdracht werd niet nauwkeurig uitgevoerd. Teveel niet relevante artikelen kwamen als resultaat. Als je eenmaal het artikel hebt gevonden is de verdere info uitstekend. Bestellen heel eenvoudig en de bezorging werkelijk snel. Ben onder de indruk er van!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantje van der Eerden 07-09-2012

Algemene score

10,0
Goed geregeld, goede bezorging, duidelijke website, had de verkeerde Usb kabel besteld en heb met de klantenservice contact gehad, die me een duidelijke uitleg hebben gegeven hoe nu te handelen, betreft omruilen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne83 07-09-2012

Algemene score

9,5
's Avonds laat besteld, de volgende dag in huis, prima service!
Bij de bestelling kon ik kiezen uit een handig combinatie pakket wat bovendien erg voordelig was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Abspoel 07-09-2012

Algemene score

9,0
Ik kocht een Falcon Eyes SLHI-SB40 set (290496). De levering kwam stipt op tijd, was goed ingepakt, mooi materiaal - prima in orde allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ries.bode 07-09-2012

Algemene score

9,0
Op advies van een collega gekocht. Ondanks dat hij en ook ik in bezit zijn van een enorm fototoestel met alle toetes en bellen, alsnog tot aanschaf overgegaan van dit super klein/compacte fototoestel. Handzaam, eenvoudig te bedienen en uitstekende kwaliteit.

Ik he mijzelf dus een leuk cadeau gegegevn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fox328 06-09-2012

Algemene score

9,5
Tegen de avond heb ik de powergrip besteld en de volgende dag 's middags is het bezorgd. Dat was met recht super(snel) omdat ik dezelfde avond foto's moest schieten van een skeelerwedstrijd. Al met al een mooie service! Ga zo door CameraNu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fremitus 06-09-2012

Algemene score

10,0
Het is een goede en duidelijke website.
Veel producten en een snelle levering.
Met bestelling van vorig product goede helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla300 06-09-2012

Algemene score

9,0
Alles klopte, resultaat prima, duidelijke site, snelle levering, toppie
De prijs was ook erg voordelig vergeleken met andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamloos56 06-09-2012

Algemene score

9,3
Goede website snelle levering, artikel was een aanbieding en heel goede kwaliteit. voor herhaling vatbaar. Ik heb al meerdere spullen hier besteld en dit is altijd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.moldijk 06-09-2012

Algemene score

7,8
het was vooral de prijs die de doorslag gaf.. die lag verder onder andere prijzen van exact hetzelfde product.
de levering duurde iets langer dan verwacht, maar ver ben ik zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mary van Trigt 06-09-2012

Algemene score

9,5
Mooie foto's / snel en keurig verpakt geleverd / goede prijs-kwaliteitverhouding. 'k Ben er blij mee en ze hangen prachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoffrey Martin 06-09-2012

Algemene score

9,0
Prima website, de gorillapod was snel verzonden en voor een verschrikkelijk aantrekkelijke prijs (50% korting)!

Al met al zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet06092012 06-09-2012

Algemene score

8,5
Bij grote zaken kon ik nergens een batterij voor mijn fotocamera krijgen en kon deze slechts bestellen en moest dan minimaal twee weken wachten op levering. Aangezien ik de batterij vrijwel direct nodig had ben ik gaan zoeken op internet en kwam ik op de website van cameranu.nl. Een duidelijke website en bovendien was de batterij op voorraad veel goedkoper dan bij regeuliere zaken en ik had hem binnen 24 uur. Super dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

DvHM 06-09-2012

Algemene score

9,2
Ondertussen bijna een jaar geleden de Fujifilm FinePix F550 EXR gekocht. Deze werd binnen een dag netjes geleverd door CamerNU.nl. Helaas waren er binnen 9 maanden al 3 problemen met het toestel. Deze onder de garantievoorwaarde aan CameraNU.nl retour gezonden. CameraNU.nl stuurde netjes een bericht dat het product ontvangen was en dat het ter reparatie aan Fuji was gezonden. Haast wekelijks werd ik op de hoogte gehouden van de reparatiestatus. Na een tijd mocht ik eindelijk het product retour ontvangen. 2 problemen bleken opgelost te zijn, maar 1 probleem was juist erger geworden. Na contact met CameraNU.nl mocht ik het o.v.v. een antwoordnummer retour sturen en men had ondertussen al contact gezocht met Fuji. Helaas gaat de reparatie door Fuji wederom langzaam. CameraNU.nl heeft hierdoor wederom contact met Fuji opgenomen met als resultaat dat Fuji nu een nieuw toestel gaat opsturen. Het mag duidelijk zijn waarom ik voor de After sales een 10 geef. Ik ben altijd netjes, correct en professioneel geholpen. Daarnaast heeft CameraNU.nl een passende oplossing bij Fuji afgedwongen. Een reactie op een mail duurde nooit langer dan een dag en een telefoontje werd altijd snel opgenomen (vandaar ook een 10 voor bereikbaarheid). Ik ben weinig (web)winkels tegen gekomen met zo'n goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

majestixblue 06-09-2012

Algemene score

8,5
Snel behandeling en levering. S'avond 22.30 besteld morgen rond 12uur ontvangen!
Website kan beter, sneller en met beter/groter afbeelding.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gio Re 06-09-2012

Algemene score

8,3
Na zoekraken van de eerste bestelling (Post.nl) stuurde cameraNU gratis een tweede FlipBac toe. Derhalve een NVT beoordeling voor Bestelling en levering maar een 10 voor After sales. Prima!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Patchanka 05-09-2012

Algemene score

9,5
Deze accu bleek bij een andere leverancier, in tegenstelling tot wat de website vermeldde, pas na twee weken leverbaar te zijn. Dat was voor mij te laat. Eén telefoontje naar Camera.nu was voldoende om vlot geholpen te worden. De klantenservice wist me meteen te vertellen dat de accu bij hun op voorraad was en dat ik 'm de volgende dag in huis zou hebben als ik voor 22:30 diezelfde dag met Ideal betaalde. En inderdaad, keurige bevestigingsmails ontvangen en de accu had ik de volgende dag nog voor de middag in mijn bezit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filament1 05-09-2012

Algemene score

7,3
vóór 22.30 uur besteld én betaald dan inderdaad de volgende dag afgeleverd
tijdens dit proces wordt de klant via e-mail op de hoogte gehouden
in dit proces doet echter een andere partij mee, nl. TNT-post en hiervan is de service slecht
de kosten van de eigen koerier zijn te hoog

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Is dit een niet gebruikte naam 05-09-2012

Algemene score

8,5
Duidelijke site en goede prijzen. Een product was niet voorradig en daardoor werd mijn hele bestelling tegen gehouden. Dat was niet duidelijk, maar na een telefoontje was alles snel verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kirsten58 05-09-2012

Algemene score

9,0
Website: gewenst artikel was snel te vinden, en goede productinformatie met foto.
Bereikbaarheid: geen contact gezocht, dus geen mening.
Bestelling: verliep vlekkeloos. Direct bevestigings-e-mails ontvangen: na bestelling, na betalingsontvangst en na verzending.
Levering: snel, met gewone post (PostNL) op de tweede dag na bestelling bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Schiereck 05-09-2012

Algemene score

8,0
Het eerste apparaat bleek bij gebruik direct al kapot. De Webshop zorgde dat binnen drie dagen er weer een nieuwe printer afgeleverd werd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Groeneveld 05-09-2012

Algemene score

10,0
Bij CameraNU een lens besteld. Van bestelling tot en met aflevering geheel naar wens verlopen. Na een week via de mail zelfs nog een reminder ontvangen dat ik gebruik kan maken van gratis verlenging van de garantietermijn. Dit én de gunstige prijstelling maakt dat ik als eerste bij deze winkel zal kijken wanneer ik weer iets wil bestellen op het gebeid van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin JJ 05-09-2012

Algemene score

9,0
Ik heb de camera gekocht via de ANWB actie. Op de site kon ik de gegevens makkelijk vinden over de extra's die bij het toestel zaten. Ik had over deze extra's nog wel een vraag. Ik heb CameraNu.nl gebeld. Telefoon werd meteen opgenomen en ik werd keurig geholpen. Snelle levering en zeer goed verpakt. Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SandVis 05-09-2012

Algemene score

9,0
Ik heb bij CameraNu een nieuwe flitser besteld voor mijn Nikon camera. Erg goede en snelle afhandeling, makkelijk een bestelling te plaatsen en vooral snel geleverd.
Tevens hield CameraNu me per mail goed op de hoogte van de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LoRo 05-09-2012

Algemene score

8,5
Bereikbaarheid van de winkel of de website?
Overzichtelijke website met makkelijke vergelijkingsmogelijkheden.
De winkel hanteert aantrekkelijke prijzen en bezorgt netjes en op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cindyxdanielle 05-09-2012

Algemene score

9,3
Ik ben heel blij met mijn bestelling, ik had het de vorige dag besteld en de volgende dag binnen. Helaas moest ik het terug sturen omdat ik de verkeerde lens had besteld en hij niet op de camera paste. 1 dag later had ik de goede lens binnen, hele goede service dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janthuis 05-09-2012

Algemene score

8,5
Levering van product ging snel, en toen het een verkeerd doek bleek te zijn werd het onmiddelijk en zonder problemen omgeruild. Dat noem ik pas service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik1975Ut 04-09-2012

Algemene score

9,3
Vrijdag avond besteld, zaterdag ochtend in huis. Super! Nette opvolging en herinnering over extra garantie. Al eerder besteld en erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Onderberg - Dekker 04-09-2012

Algemene score

9,3
Ik ben heel positief om de volgende punten
1. De website is heel overzichtelijk,
2. De lens was veel voordeligerl dan bij andere webshops
3. Het bestellen ging heel gemakkelijk
4. De lens is al de volgende dag bezorgd

Ik kan geen negatieve punten bedenken, ben gewoon heel tevreden en ook blij met de lens, ga zeker meer hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Boersma 04-09-2012

Algemene score

10,0
In de ochtend per email een vraag gesteld en deze werd snel beantwoord en daarna het product op de site van CameraNu besteld. Het product stond op de site als: op voorraad en inderdaad werd mijn bestelling de volgende dag geleverd. Kortom alles dik voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert612 04-09-2012

Algemene score

9,2
Super snelle service. Ik heb een beschadigde geheugenkaart van 2 GB teruggestuurd, die ik 5 jaar geleden gekocht had.
Omdat dit type niet meer te leveren was, heb ik een nieuw exemplaar van 4 GB ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Roos 04-09-2012

Algemene score

10,0
Website: erg overzichtelijk, je vindt snel het gewenste produkt met goede combiaanbiedingen. Voorbeeld van dit laatste: het canontasje bij de s95 was mij onbekend. De website bracht mij op het idee en het tasje blijkt een uitstekende camerabeschermer te zijn. In een oogopslag zie je hoe je kunt bestellen en wat de voorwaarden zijn. Het bestelformulier is eenvoudig en volledig. Ze houden je na je bestelling via mails erg goed op de hoogte over wat ze wanneer voor je doen en waar het pakje op een bepaald moment is.
Bestelling en levering: zeer snel. Maandagavond laat besteld, dinsdag 18 u bezorgd. Goed en veilig verpakt met duidelijke info oa over waar je klachten (die ik dus niet heb!) kwijt kunt. Alles wat ik gekocht heb, zat er netjes in en zag er keurig uit. Ook met mijn kleurwens is goed rekening gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Mertz 04-09-2012

Algemene score

8,7
Informatie telefonisch ingewonnen. Vriendelijk, correct met verstand van zaken.
Levring perfect. Vandaag besteld (na 15.00) uur en de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r.h.luigies 04-09-2012

Algemene score

8,3
Ruime keuze. Product snel gevonden met heldere omschrijving, waardoor keuze goed gemaakt kan worden. Belofte dat de volgende dag wordt geleverd indien besteld voor 22:30 is volledig nagekomen. Heel nuttig in geval er iets met spoed nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

germaria 04-09-2012

Algemene score

7,5
Snelle levering.s'avonds besteld andere dag s'middags al geleverd.Overzichtelijke en duidelijke website.
Prima!!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews