cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anoniem2011 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De filtermogelijkheden op de website van cameranu.nl (bijvoorbeeld bij het zoeken naar geschikte objectieven) zijn beter dan bij sommige andere websites; het kan natuurlijk altijd beter (bijvoorbeeld: filteren op max diafragma, afzonderlijk op min/max brandpunt voor zoom-objectieven), maar dit werkt al vrij aardig.

Service
bij een vorige aankoop had ik een cameratasje voor een compactcamera gekocht, maar dat was toch wat te ruim naar mijn zin. Was geen probleem om terug te sturen. Hou er wel rekening mee dat je zelf de verzondkosten betaald en dat was in dit geval de helft van de retour-waarde...

Assortiment
volgens mij hebben ze wel bijna alles wat ik op dit gebied zou willen hebben (nu nog het budget ;-).

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de ervaringen met cameranu.nl so far en zal ook volgende online aankopen bij voorkeur bij hen doen. Enige reden om elders te kopen is dat het soms wel fijn is om fysiek in een winkel dingen uit te proberen (bijvoorbeeld, voor een goed passende cameratas...)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

popmarian1 30-05-2013

Algemene score

7,7

Service
Trage reactie voor koppeling van nabestellingen

Aanbeveling
Redelijk

Extra toelichting
Zij reageren niet adequaat op nabestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jwa valkenswaard 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelheid van levering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Makkelijk, groot assortiment, snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Houtwiek 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk in de webshop aanwezig met goede omschrijvingen. Uitzoeken en bestellen is dus ook een fluitje van een cent.

Service
Ik heb meerdere malen producten besteld bij CameraNu en heb bijna altijd mijn producten de volgende dag thuis ontvangen. Ook bij nalevering ontvang je wel alvast de producten op voorraad. De telefonische bereikbaarheid van CameraNu is perfect en de vragen worden snel en direct beantwoord.

Assortiment
tot nu toe nog geen issues gehad met producten die niet op de site stonden.

Aanbeveling
Prima winkel, scherpe prijzen, goede service/ kennis en snelle levering.

Extra toelichting
Prima winkel, scherpe prijzen, goede service/ kennis en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Oskam 30-05-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Duidelijke website. Goede informatie. 's Avonds voor 22.30u besteld, de volgende dag in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cosworthron 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en makkelijk assorti overzicht

Service
vragen worden meteen toegelicht en beantwoord

Assortiment
ruime assorti aangeboden

Aanbeveling
positieve ervaring en een top service nooit geen problemen

Extra toelichting
zoals ik al eerder geantwoord heb toppie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Citroen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een overzichtelijke site met de juiste productinformatie.

Service
Het product was op voorraad en kon worden gedemonstreerd.
Voor de klant was er gratis koffie of thee beschikbaar wat wel zo prettig was na een lange autorit.

Assortiment
Het assortiment is hoogwaardig en veelzijdig, van amateur tot profi. De winkel is overzichtelijk ingericht.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortiment en de verkrijgbaarheid. Ook vanwege de scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Multisant 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goedwerkend website. Prijzen en voorraden kloppen.

Assortiment
Zeer ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chippie2 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Om 22:00h besteld, en de volgende dag al geleverd. Voorraad indicaties kloppen. Van laatste bestelling 1 fout besteld artikel retour gestuurd, en dit werd snel en netjes afgehandeld.

Assortiment
Van de meeste artikelen zijn meerdere alternatieven te vinden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
De afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst en nooit problemen met leveringen gehad

Extra toelichting
De compleetheid van de webshop / assortiment, snelle levering en de mogelijkheid om in de winkel de producten te bekijken maken Cameranu tot een plezierige webwinkel. De prijzen zijn in vergelijking met andere webshops concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iElle 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Haag 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is behoorlijk verbeterd en werkt sneller dan voorheen.
Gemakkelijk is het om via iDeal te kunnen betalen.

Service
De bestelling werd snel bevestigd en geleverd.

Assortiment
Ik denk wel het grootste assortiment van NL.

Aanbeveling
Aanbeveling is gebaseerd op een concurrerende prijs en snelle en correcte aflevering

Extra toelichting
Ik heb werkelijk niets meer aan de bovenstaande positieve beoordeling toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenTa 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Opzich is alles makkelijk te vinden... Wat ik alleen wel mis (luxe) is dat als ik de camera aanvink die ik wil, ik dan bijvoorbeeld onder of aan de zijkant, kunnen zien welk geheugenkaartje ik erin moet doen e.d!

Service
Savonds om 22.00 besteld en de volgende ochtend om 11.00 was ie al binnen.. Top!

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goedkoop, goeie service, snelle bezorging!

Extra toelichting
Goeie webwinkel... genoeg keue, snelle levering en goedkoop!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rezy 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen en verzonden zonder enig probleem.

Service
Nadat ik gebeld heb en niet aan bepaalde informatie kon komen van een product via de klanenservice is mijn bestelling gratis verzonden ter compensatie!

Assortiment
Veel keuze in verschillende artikelen in vergelijking met de meeste andere video en fotografie winkels.

Aanbeveling
Zeer goede service, groot assortiment en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsbeth01 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sjorstamminga 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
super snel

Service
het ging niet op internet maar de mevrouw van uw bedrijf loodste me er goed door

Assortiment
de goede merken zijn aanwezig

Aanbeveling
door goede ervaring

Extra toelichting
goede prijs met snelle afwikkleing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JP Gorter 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site. De bestelling geplaatst om 21:10 en de volgende dag al geleverd.

Service
Goede en duidelijk e-mails. Artikel was goed verpakt.

Assortiment
Veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Snelle en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Steenvoort 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, betaling via ideal, binnen no time product gevonden besteld en betaald.

Service
s'avonds om 21:30 besteld en de volgende dag had ik mijn spullen binnen om 14:00 echt super service en ook nog voor de goedkoopste prijs!

Assortiment
Prima! alles wat ik nodig had kon ik direct vinden en bestellen.

Aanbeveling
eenvoudig, duidelijk, goedkoop en SNEL!

Extra toelichting
super site, ruim aanbod en voor de laagste prijs, super snelle levering! echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foto-Willem 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Goede prijs en snelle levering vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes082 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen zonder eerst een account aan te moeten maken

Service
In de avond een mail verzonden met de vraag wanneer het uitverkochte product weer op voorraad was, volgende ochtend meteen antwoord. Levering ook prima, ophalen pakket kon bij de AH om de hoek.

Assortiment
De artikelen die ik zocht konden geleverd worden tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanraden, snelle levering en contact per mail gaat ook spoedig. Prijzen zijn de goedkoopste van NL.

Extra toelichting
Zeer te spreken over deze winkel, al jaren tevreden klant en kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isdezenogvrij 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie en overzichtelijke website met de juiste informatie.

Service
Service ook al eens mogen meemaken en die was gewoon zoals je mag verwachten.

Assortiment
Van doekjes tot camera's alles kunnen ze leveren en hebben ze ook op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden hier je aankoop te doen, bij deze winkel ben je geen nummer maar een klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoetje71 29-05-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm alberts 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk met bestellen.
Volgende dag in huis :-)

Service
Vergelijk verschillende toestellen mogelijk om een goede keuze te maken.

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed, zoals het moet.

Extra toelichting
Gewoon tevreden met kiezen, kopen, en krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

safedeliveries 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk besteld

Service
Snel geleverd

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Geen verdere op en aanmerkingen. Bovenstaand spreekt voldoende voor zichzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twohands 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed te vinden. De voorraad status is betrouwbaar . Ik vond de oude site wel nog gebruiksvriendelijker! Draaide beter op een ipad. Men werkt er aan dit nog te verbeteren.

Service
Als er eens iets fout gaat, dan wordt er echt moeite gedaan om het probleem op te lossen. Men denkt met je mee.

Assortiment
Een ruim assortiment. Ook erg fijn is het feit dat je betrouwbaar! kan zien of iets nog op voorraad is.

Aanbeveling
De sfeer , de aandacht en de aanwezige vakkennis en bovenal de klantvriendelijkheid. Men neemt de tijd voor je.

Extra toelichting
Mij is Cameranu tot nu toe goed bevallen. Een ruim assortiment, een duidelijk en kloppend inzicht in de aanwezige voorraad, een goede service, klantvriendelijk. Men neemt de tijd voor je. Er is veel foto vakkennis in huis. Ook het feit dat men een aparte afdeling heeft voor de professional of gevorderde amateur ervaar ik als een plus. Je kan merken dat het bedrijf zich nog steeds verder wil verbeteren oa door te luisteren naar hun klanten. Last but not least, er is zelfs een wc voor de verre reizigers! En nee, ik heb géén aandelen bij deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foktje 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper de Groot 28-05-2013

Algemene score

7,3

Gemak
Keuze was makkelijk te maken op de pagina en bestellen verliep soepel.

Extra toelichting
Ik had een camera op het oog die lastig leverbaar was. Cameranu had deze camera nog en voor een goede prijs. Ik was even bang dat hun voorraadstatus niet in orde zou zijn, maar het product werd keurig twee dagen later geleverd via de post. Camera was goed verpakt waardoor zelfs de doos helemaal gaaf overkwam. Niets op aan te merken dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Eko1303 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en heeft een goede zoek functie

Service
Na een vraag over het product de volgende dag een volledig antwoord waar je mee verder kunt.

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken in de fotografie wereld en ze hebben het tegen een scherpe prijs. Allen maar kwaliteit en geen rommel (china).

Extra toelichting
Levering was niet wat ze beloven op de site. Had product 's avonds gekocht en ook een bevestiging dat deze klaar stond voor verzending maar kwam één dg later pas aan. Was bij het sorteercentrum fout gegaan. e kunt e dus niet volledig van op aan dat je het de volgende dag hebt. Er zit nog een transporteur tussen. Voor de rest zeker een aanrader voor andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poorter 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
duidelijke website, breed assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding, makkelijke betaalmethode, supersnelle levering zonder verzendkosten, vriendelijke en niet-opdringerige benadering, ik ben zeer tevreden over deze leverancier en het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewaldvanes 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Informatie goed beschikbaar, en mocht je nog meer weten bel je gewoon even.

Service
Zij telefonisch goed bereikbaar, en je krijg ook de juiste infamtie waar je wat mee kan.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is gewoon direct leverbaar. 's avonds besteld, volgende ochtend vroeg al binnen.

Aanbeveling
Zie vorige opmerkingen.

Extra toelichting
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nuchtermans 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, producten zijn goed te vinden.
Alles werkt prima.

Service
Ik heb bij en aantal producten gen gebruik hoeven te maken van de service.
De levering klopt: ze doen wat ze zeggen.

Assortiment
Tot nu toe alles in huis waar mijn belangstelling naar uit gaat.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan, vanwege de voorraad, de snelle levering en ze zijn meestal de voordeligste.

Extra toelichting
Ik heb geen 10 gegeven omdat niemand perfect is, maar voor mij is een negen evengoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marapi 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Voor mij dus gemak!

Service
Hele snelle service. Ze doen wat ze beloven. 'S avonds besteld en de andere dag stond de postbode voor de deur met mijn pakketje!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Goede site. Veel producten. Goed betaalbaar. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke49 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
allen een winkel inlopen is nog gemakkelijker.

Service
Ik heb ouderwets gebeld over een evt. voorradig toestel en de daarvoor benodigde retro tas.
Ik ben door de dame in kwestie keurig geholpen.

Assortiment
gewoon op voorraad incl. retro tas en super snel geleverd ! het gaat hierbij om de Fujica X20

Aanbeveling
Wat moet ik nog meer vertellen , zie het boven staande.

Extra toelichting
Ik ben voor het eerst sind jaren weer super blij met mijn foto toestel, wat een geweldig klein ding !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenafnemer123 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gewoon de bestellign geplaatst en de camera in goede orde ontvangen

Assortiment
groot assortiment om uit te kiezen

Extra toelichting
Het product heb ik besteld en is snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fotografie Anja Nijhuis 28-05-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martino1974 28-05-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu.nl is gewoon een hele goed zaak met een duidelijke en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pibar 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, goed te filteren

Service
Snel, attent

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
zonder twijfel

Extra toelichting
Mooie site, ruime keus, attente klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camer-a 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede, snelle service. Netjes ingepakt en snel thuisbezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny18 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Invullen wijst zich vanzelf

Service
Snelle levering en persoonlijk e-mail contact

Aanbeveling
Snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure, persoonlijk contact

Extra toelichting
Snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure, persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalcards 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en veel betalingsmogelijkheden

Service
In mijn bestelling zat een onderdeel wat niet het juiste was, na contact te hebben gehad met cameranu.nl is het juiste onderdeel gelijk opgestuurd, top!

Aanbeveling
super correcte behandeling en ook een snelle oplossing van mijn probleem, zonder er zelf een probleem van te maken. Well done!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEjong86 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gewoon de stappen volgen en het bestelde product is zo thuis.

Service
Jammer dat je bij verzenden alleen kan kiezen uit, aangetekend of per koerier. En niet met gewone post... wel veilig maar in mijn geval paste de verzending door de brievenbus. En nu moet je er voor thuis blijven.

Assortiment
voor dat wat ik zocht heel goed assortiment, anders had ik mijn bestelling wel elders geplaatst ;)

Aanbeveling
Zeker doen, de sercive is vriendelijk, levering snel, kortom dat wat je zoekt heb je hier gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j van der burg 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen al de kennis van het personeel over de onderdelen die ze al verkopen loopt zeer soepel.

Service
Op elke vraag betreft de aanschaf krijg je een goed onderbouwd antwoord,had zelf wat in te ruilen werd zeer goed naar gekeken,naar alternatieven waar je naar vraagd werd goed over nagedacht en word uitgelegd.

Assortiment
Als je hier niet slaagd het meeste hebben ze op de plank,
en via internet kan je alles volgen wat er is betreft het assortiment,wat mij betreft nikon 800d kan het in heel nederland slecht krijgen maar hier snel uit het magezijn,bravo camera nu.

Aanbeveling
Heb vele mede fotograven en zal zeker hier over reclame maken snel degelijk en goed.

Extra toelichting
Nogmaals ben 2 weken bezig geweest om mijn foto onderdelen samen te voegen werd door andere aan het lijntje gehouden en door vele niet te leveren. Ik had er haast mee,had ze nodig voor een reportage,maar zo snel dat camera nu handelde had ik niet gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olympusfan2 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk bonty 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een fijn systeem van service door te moeten kiezen bij binnenkomst waarvoor je komt

Service
een goede uitleg over de verschillen van verschillende merken

Assortiment
volgens mij is er weinig wat niet te krijgen is en als je iets mist zoekt men het op

Aanbeveling
goede service personeel met kennis en een mooie ruim opgezette winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannesoom 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg gebruiksvriendelijk product.

Service
Super snelle afhandeling en levering

Assortiment
Voldoende aanbod om een goede keus te kunnen maken.

Aanbeveling
Snelle levering, goed product.

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze leverancier. Ze doen wat ze beloven, accuraat en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ER1965 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals alle andere goede webwinkels ideaal te bestellen.

Service
De beloofde afleverdatum werd ook nageleefd.

Aanbeveling
Zeer goede (eerlijk gezegd) eerste ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimans7 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden, goede toelichting, eenvoudig, gebruiksvriendelijk

Service
duidelijke terugkoppeling wanneer je de materialen kunt verwachten, goed te volgen

Assortiment
groot assortiment en ook goede combi's.

Aanbeveling
op grond van eigen ervaring, dit is de eerste keer, beveel ik cameraNU.nl van harte aan. Zo ben ik ook aan deze site gekomen.

Extra toelichting
Zie voorgaande reacties, weinig meer toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgifotografie 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, veel op voorraad, snelle bezorging

Service
Er wordt snel en duidelijk gereageerd op vragen per mail. Bij een eerdere bestelling was de rits van een statieftas kapot, deze tas werd zonder problemen vervangen. Ik hoefde zelfs niet eerst de kapotte tas retour te sturen.

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede service en aftersales, groot assortiment en veel uit voorraad leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stormzeeuw 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site.

Service
Over de (aftersales) service kan ik nog niet veel vertellen, maar de afhandeling van de bestelling was gewoon snel en goed.

Assortiment
Voor mij meeeer dan genoeg!!!

Aanbeveling
Totaal pakket/service is top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ankie1973 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website en makkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Nette correcte mails en snelle en correcte levering

Assortiment
Meer dan een uitgebreid assortiment, zou raar zijn als je hier niet het gewenste product zou kunnen vinden

Aanbeveling
Vanwege het hierboven genoemde zou ik Cameranu zeker aanbevelen

Extra toelichting
Het is de tweede keer dat ik iets heb besteld bij Cameranu.nl en wederom zeer tevreden. Het bestelproces verliep voorspoedig en de levering was zoals aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

coolaction 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima bedrijf, keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews