cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43582 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Perfo 01-12-2018 Via de website gekocht

Altijd goede prijzen en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen heel vaak de laagste prijs, maar ook nog snel geleverd vanuit ruime voorraad. Zelfs bij niet gangbare artikelen. Prima!
Webshop is duidelijk en snel.

Reageer

Carla 01-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze printer ging kapot, na paar dagen prutsen ding weer aan de praat te krijgen werd de nood om te printen steeds groter. Cameranu.nl is dus ook Printernu, want we kregen hem de volgende dag al geleverd. Toen betaling door storing bank niet lukte stuurde klantenservice meteen nieuwe betalingslink. Kortom zeer tevreden met deze online winkel. Snel, vriendelijk en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hart 30-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte Black Friday levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer tevreden klant er bij! Met dé online prijzenslag van het jaar een bestelling geplaatst voor wat accesoires voor mijn nieuwe camera. Zeer snel geleverd en kwaliteit producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne Megens 30-11-2018 Via de website gekocht

Vakspecialisten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik vanalles had gelezen over de Canon 5D MARK IV en ik nog een aantal vragen daarover had, contact gehad met de live Messenger service. Kreeg direct antwoord en ben goed geadviseerd. Hierdoor heel makkelijk keuzes kunnen maken en uiteindelijk mijn bestelling geplaatst. Ondanks dat het Black Friday was, de bestelling de volgende dag al geleverd gekregen. SUPER ERVARING!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Vreeling 30-11-2018 Via de website gekocht

Goed bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een product besteld maar deed niet naar mijn verwachting. Heb deze geretourneerd ging snel en werd keurig bij elke handeling op dehoogte gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik S 30-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de hectische tijd van Black Friday gewoon service blijven leveren op een normaal artikel. Voor 23.00 uur besteld en de volgende dag rond 12.00 uur thuis. En voor een prijs waar niemand aan kon tippen !
Goed verpakt (het ging om een Thunderbolt HDD) en uiteraard werkte alles direct.
Ik kom zeker terug.

Reageer

Jan 30-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

Puike voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment van amateur tot prof, vakkundige en serieuze medewerkers die een goed onderbouwd advies geven.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 30-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige (web)winkel met service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef nooit een 10 maar was nu toch wel bijna zover.
Camera en bijbestelde accessoires snel en Zola’s beloofd in huis.
Bij het daarna bijbestellen van een lens zag ik dat de camera nu binnen een week nog goedkoper was dan bij de bestelling.
Een mailtje met een nette respons en
zonder enig probleem verschil terug gekregen.
Kijk zo behoudt je klanten en Geef je advies aan kennissen om het hier ok te doe.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erik 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima aanbieding, prima geleverd, prima product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een fotoprinter die a3 formaat kon printen. Had al lang rondgekeken todat ik tegen een black friday aanbieding van cameranu.nl aan liep. Prima produkt. De volgende dag keurig geleverd. Geen seconde spijt. Het aanbodvan cameranu.nl is zeer uitgebreid. Wanneer fotograferen je hobby of beroep is kun je er prima terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 30-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

Hele prettige winkel met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel om de apparatuur aan te schappen. Als er vragen zijn weten de medewerkers adviseren de medewerkers goed met als doel de klant met een goed product op pad te sturen. echt het dan toch later niet het product zijn wat je zocht kun je het altijd binnen een bepaalde tijd terug brengen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vincent 30-11-2018 Via de website gekocht

Mooie winkel goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van de bestelling, helaas was door de drukte het paketje blijven liggen, contact opgenomen en het werd uiteindelijk nog die zelfde dag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 30-11-2018 Via de website gekocht

Het bestaat! echt super goeie en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel, telefonisch goed bereikbaar snel en goed advies.
Camera tas was niet op voorraad wordt er een duurde product aangeboden voor het zelfde geld.
Super snelle levering.

Geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannet 30-11-2018 Via de website gekocht

Super tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren klant bij CameraNU en ben zeer tevreden over het deskundige advies en de service. Een bestelling wordt altijd super snel geleverd. Het is leuk om ze te volgen op FB omdat ze vaak goede tips hebben en aantrekkelijke aanbiedingen. Ik ben al lekker met mijn achtergrondsysteem aan het experimenteren.

Reageer

BW 29-11-2018 Via de website gekocht

Persoonlijke top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een persoonlijk antwoord gekregen voor welke camera ik moest kiezen. Op mijn vragen en voorwaardes van camera en lens heeft camera.nu een goede combinatie aan mij geadviseerd.
Uit eindelijk voor deze set gegaan en daarbij een extra voordeeltje met de Black friday weekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 29-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op black friday een lange achtergrondrul besteld. De betaling kon ik niet afronden omdat het te druk was. Geen punt bij hen. Ik had al vaker bij hen besteld en nu kwamen ze het bezorgen en bij de aflevering kon ik met pin betalen. De bezorger wilde de zware rol zelfs binnen afleveren in de studioruimte. rima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 29-11-2018 Via de website gekocht

Al jaren tevreden klant. Betrouwbaar, vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop, ruim assortiment, snelle levering, betrouwbaar; ik ben al jaren klant hier zonder ook maar één probleem te hebben gehad. No-nonsens. Pluspunt is dat ze ook vakkundig advies en uitleg kunnen geven als je iets inhoudelijks wilt weten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 29-11-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle verzending ondanks dat het rond black friday moest worden bezorgd en het kans op vertraging had, had ik het toch de volgende dag in huis! Ook was het pakketje goed en stevig ingepakt want natuurlijk erg fijn is als je een flitser koopt :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merks 29-11-2018 Via de website gekocht

Wat een service en ook zo vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik niet zo heel veel verstand heb van PC's en software hebben de medewerkers daar alle begrip voor en zijn ze bereid mij geduldig en begrijpelijk alles nader toe te lichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke site en zorgen voor een snelle levering! Zeker een aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Den Oude 28-11-2018 Via de website gekocht

Zeer nette afhandeling van mijn order

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een deel van mijn bestelling was niet op voorraad.
Ik werd binnen een uur gebeld (in de avond 21:45 nota bene) of de hele bestelling moest wachten tot alles er was of dat ik soms dat ene onderdeel later zou willen ontvangen.

Alleen hierdoor al ben ik bereid om te wachten,ook al kon ik, dat wat ik wilde hebben, voor hetzelfde bedrag ook ergens anders bestellen waar het dan wel op voorraad was.
Dat noem ik nog eens service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 28-11-2018 Via de website gekocht

prima service/prijs verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al verschillende keren bij camera.nu onderdelen van mijn foto uitrusting aangeschaft of een lens gehuurd. Indien gewenst wordt je prima geholpen met informatie waarbij er meegedacht wordt. ruime winkel met veel apparatuur en accessoires om te bekijken/bevoelen. regelmatig een interessante lezing en dan zijn de prijzen nog concurrerend ook. tot slot het kopje koffie als je even moet wachten en dat laatste is dan ook het nadeel; op drukke dagen kan de wachttijd flink oplopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BEELDERS 28-11-2018 Via de website gekocht

Beste prijs en supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nog nooit had ik een bestelling zo snel in huis: gewoon dezelfde avond! En met de Sinterklaas-aanbieding was Cameranu.nl ook nog eens de voordeligste. Groot assortiment ook en de site werkt prima.

Reageer

Fotofreak 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle berzorging zelfs rond black friday drukte

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Goede kwaliteit producten. Goede prijzen.

Het product wat ik heb gekocht was bij ong 10 andere sites verkrijgbaar en was hier het goedkoopst en de beste uitleg van het product (op de leverancierssite na)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gabriella 28-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering, fijn produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Speciaal voor die geweldige enorm grote fietsregencape weer hier (eerste had ik veel plezier van, maar werd gestolen - geliefd ding?). En weer een supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-11-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de winkel uitstekend. Mensen weten waar ze het over hebben. Zeer klantvriendelijk. Doen wat ze beloven.
Kortom een winkel die vertrouwen geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LASSO Film & TV Production 28-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

Reis naar Urk de moeite waard!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, groot assortiment, snelle en degelijke service.
Wilde niet online bestellen want had advies nodig. Ontving goed en uitgebreid mondeling advies,
en dat is toch altijd beter, sneller en vol extra tips. Prettige bediening ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is vertrouwd kopen bij cameranu.nl
Binnen 1 dag (zondag) werd mijn bestelling geleverd, een goed voorbeeld voor vele internetbedrijven die dat ook beloven maar niet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 27-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

Deskundig advies en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We gaan graag naar de winkel in Urk voor het deskundige advies van professionals en de meer dan goede service. Er wordt de tijd voor je genomen en met je meegedacht. Uitgebreid geadviseerd en beantwoord indien je vragen hebt. Duidelijk mensen met passie voor het vak, die willen dat anderen er net zoveel plezier aan beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thom 27-11-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en altijd goed!

Algemene score

10,0
Ik heb altijd goede ervaringen met CameraNu.nl. Snelle, vriendelijke service en altijd behulpzaam! Of het nou retourneren, inruilen of een gewone bestelling is, alles loopt altijd vlekkeloos: groot fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Paul 27-11-2018 Via de website gekocht

Eerlijk advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enkele weken geleden een Canon EOS 5D gekocht en nu aangevuld met nog wat extra's. Bij CameraNu werken mensen die zelf ook geregeld een camera in de hand hebben. Hierdoor krijg je praktisch en eerlijk advies ook al leidt dat ertoe dat zij een goedkoper product aan je verkopen. Dit gecombineerd met een snelle levering en scherpe prijzen maakt dat ik al jaren een tevreden klant ben.

Reageer

Udo 27-11-2018 Via de website gekocht

Razend snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Razendsnelle levering. Het bestelde apparaat was binnen 24 uur bij mij thuis. Klasse. Bij andere sites was deze schijf zelfs niet voorradig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 27-11-2018 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel en site heel goed en betrouwbaar. Vriendelijk en deskundig personeel. Geen foefjes met prijzen i.t.t. de firma die camera's per "expres" levert. Snelle levering en als er eens iets fout gaat en het toch snel moet komen ze het persoonlijk brengen. Zowel winkel als website 100%. Ik koop zowel in de winkel als via website en al jaren!

Reageer

Charles 26-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

Verassende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitnodigende winkel met een breed assortiment voor ieder wat wils. Mooie presentatie van een goed assortiment. Prima mail-contact vooraf en in de winkel ook vakkundig geholpen. Ik keerde met een prima gevoel weer huiswaarts. Een rit naar Urk van harte aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tempest 26-11-2018 Via de website gekocht

top service alles vol naar wens!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De camera lamp die ik heb gekocht werkt precies als hoe ik wilde echt een top service zeker een aandrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 26-11-2018 Via de website gekocht

Alles ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product zoals omschreven. Snel geleverd. Enkel jammer dat UPS slechts een leverpoging doet en je het pakket dan zelf moet gaan ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-11-2018

Hoi Michiel,

Jammer dat jouw pakket je niet meteen heeft bereikt. Vermoedelijk is de keuze van UPS om het op een afhaallocatie te bezorgen ingegeven door de drukte. Onze excuses daarvoor in ieder geval.
We hopen dat je over ons deel van de levering in ieder geval meer dan voldoende tevreden bent geweest, en zien graag nog eens een bestelling van je tegemoet.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

SRH 26-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

Gioed advies en betere camera!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel blij dat ik de moeite heb genomen om naar Urk te gaan om advies te vragen!
Ik had eigenlijk al de keuze voor een camera gemaakt, maar na deskundig advies in de winkel besloten een andere camera te kopen die beter bij mijn wensen past. En inderdaad, na een week proberen zeer blij met de aanschaf van de Sony DSC-100RXM2.
Online shoppen gaat ook heel goed bij Cameranu.nl, maar in geval van twijfel kun je ook goed terecht voor advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Wijnen 26-11-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk leveringsprogramma en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk produkt te vinden en te vergelijken om keuze te kunnen maken.
Concurrerende prijzen.
Levering volgende dag.
Prima!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EdC 25-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een Omni microfoon besteld en die werd netjes de volgende dag afgeleverd.
De prestatie was niet wat ik ervan verwacht naar aanleiding van de omschrijving. Na een telefoontje kon ik het product terugbrengen in de winkel in Apeldoorn. Daar werd ik uitstekend geadviseerd en werden er meerdere mogelijkheden geboden en kon ik testen of het allemaal werkte. De verkoper heeft daar echt veel tijd aan besteed waarna ik met een uitstekende microfoon en mount uiteindelijk naarheid ging. Gewoon een super service en geweldige verKoper bij cameranu.nl in Apeldoorn. Geweldig om deze service te mogen ervaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zahra 24-11-2018 Via de website gekocht

Good quality and fast shipping

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Arrived on time as it said. It was easy to order from and I love the camera selfie stick! It’s exactly what I needed for my Sony camera for filming and it is sturdier than average selfie sticks

Reageer

Berry 24-11-2018 Via de website gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cameranu.nl een lensbal besteld, deze is keurig optijd geleverd en in perfecte staat. 100% zuiver zoals op de site vermeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub Einmahl 23-11-2018 Via de website gekocht

Service niveau 100%

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Alles wat er staat wordt waar gemaakt. Toch wel spannend bij een grotere uitgave. voor mij staat vast waar mijn volgende aankoop vandaan komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische Camera.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren. Ook op de telefoon en iPad. Snelle service ook van cameranu.nl. Ook qua prijs zeer voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 23-11-2018 Via de website gekocht

Review 11/2018

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop gevonden via Tweakers de bestelling is zeer snel behandeld. Na de betaling had ik op een paar minuten al berichtje gekregen dat de zending klaar was gemaakt voor UPS.
De levering was binnen de 24uur in Belgie op de bestemming . Pakketje was zeer goed beschermd tegen transport schade se prijs was zeer goed tegenover andere shops. Zeer blij dat ik deze winkel gevonden heb ze kunnen hier in Belgie er nog wel wat van leren qua service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wibo 22-11-2018 In de winkel gekocht
Urk

prettige winkel met vakbekwaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prettig geholpen, eerlijk en goed advies, goede uitleg aangekocht artikel.
heerlijke koffie en fijne winkel om even rond te kijken.
vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie en fijn product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een set softboxen van falcon eyes besteld. Ik kreeg de volgende dag een telefoontje dat er maar 1 op voorraad was en het een aantal werkdagen zou duren voor de 2e er was en of ze die tegelijk mochten verzenden als die er was. Fijne communicatie! Bestelling kwam veel sneller binnen dan verwacht. De softboxen zijn echt van goede kwaliteit!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jit 22-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte Camera, licht, goede zoom 50x. Alles voor een foto.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van kwalitatief goede producten. Prijs kwaliteit is in balans. Levering in NL is echt binnen 1 dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemiek 22-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop regelmatig bij Cameranu.nl en ik ben altijd zeer tevreden over de producten, de snelle levertijd, snelle reacties op vragen en de geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-11-2018 Via de website gekocht

Product snel en netjes geleverd...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop geeft duidelijke informatie en is zeer gebruikers vriendelijk. De winkel is ook telefonisch makkelijk te bereiken en je krijgt een kundig antwoord/advies op je vragen. Tot nu toe een zeer positieve ervaring gehad.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 22-11-2018 Via de website gekocht

Superfijne website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een superfijne website! Heel erg overzichtelijk en helder in gebruik, en nooit problemen gehad met mijn bestellingen. Ik bestel er regelmatig analoge fotografiespullen (voornamelijk filmrolletjes). Het is heel erg fijn dat deze nog zo dichtbij en goed te krijgen zijn. Mijn enige minpuntje is dat ze niet alle filmrolletjes verkopen die ik zou willen gebruiken. Maar voor degene die ze wel verkopen, kom ik altijd hier naartoe! Nederlands (en Belgisch), dus beter voor het milieu en lokale bedrijven, en mijn favoriete puntje: GRATIS en hele SNELLE verzending! Je hebt het de volgende dag al in huis! Ideaal voor als ik erachter kom dat m'n voorraad op raakt. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toin Crutzen 21-11-2018 Via de website gekocht

Super service. Perfect klantcontact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde een lens. Door post.nl ging vanalles mis. Cameranu.nl goed in overleg en loste de problemen op. Niks dan goeds over nu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews