cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder heel grondig onderzoek te hebben gedaan had ik een gimball besteld. Toen het product geleverd was dacht ik, dit is niet helemaal wat ik zoek. Ik heb contact gezocht met de servicedesk en ik ben daar uiterst vriendelijk en begripvol te woord gestaan. De mogelijkheden in terugzenden van het product besproken. Onderweg naar een klant heb ik de gimball weer teruggebracht. Camera.nu in Urk stond mij te woord en we hebben gezamenlijk de mogelijkheden besproken met wat ik nodig heb. Uiteindelijk besloten om voorlopig geld terug te storten. Het vervolgproces is mij zeer goed bevallen. Ik kom zeker terug.

Reageer

agnesadriana 07-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en overzichtelijk assortiment aan analoge fotografie/ films. Vakkundig advies over kwaliteit en werkwijze van films, waardoor je kan vergelijken. Blij met snelle levering.

Reageer

C. 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige maar complete product informatie op de website. Prima bestelprocedure met duidelijke uitleg. Uitstekende informatie over de aflevering.
Al met al heel goed.

Reageer

M van Tongeren 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, net even een ander assortiment dan andere webwinkels. Overigens in Urk ook een prettige winkel.

Reageer

TJ 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de webshop overzichtelijk en gemakkelijk. Voldoende keus en vlotte afhandeling van je bestelling. Ook de uitleg over de artikelen en de achtergrond ervan is handig.

Reageer

Jaap 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu heeft een ruime keuze aan producten met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.
De site is zeer gebruiksvriendelijk, je kan altijd vinden wat je zoekt. Ook de blog op de site met tips van bekende fotografen over allerlei aspecten van fotografie vind ik een welkome aanvulling.
De levering is zoals gebruikelijk supersnel.

Reageer

Maria 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en uiterst vriendelijke bejegening tijdens het telefonische contact. En, tegenwoordig ook nogal bijzonder; bereikbaar!

Reageer

Johan 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, deskundig advies bij het kiezen van nieuw objectief.
Verschillende opties bekeken en vergeleken voor het doel en gebruiks gemak

Reageer

John Jansen 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
28-9-2019 naar Urk geweest, een fotovriend van mij wilde er naar toe voor de aanschaf van een nieuw objectief en heeft een mooie deal kunnen maken met de inruil actie waar mee geadverteerd werd. Ik ging mee met een fototas die kapot was gegaan, vooraf al via de mail geïnformeerd of zij hem wilden repareren, "geen probleem hoor neem maar mee" afgegeven aan de service balie en correct afgehandeld. Terwijl ik wachtte op mijn maat, vroeg ik tussendoor aan de dame die hem hielp of zij mij ook van dienst wilde zijn, natuurlijk geen probleem, mijn interesse ging uit naar een nieuwe fototas van Shimoda, een super tas, de dame in kwestie, nam alle tijd voor ons en gaf zeer goed advies en uitleg op een hele prettige en vriendelijke manier. Zelden meer zo fijn personeel meegemaakt, super. Ik heb zelf een winkel gehad, waar service op nummer 1 stond en weet hoe belangrijk vriendelijkheid, geduld en goed advies is, kortom top ervaring. Wij komen graag terug, .....

Reageer

Hans 06-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU biedt een vlotte en correcte service. Ik kocht hier omwille van de scherpe prijzen.
Levering en kwaliteit zijn zeer goed, contact met de klantendienst zeer correct.
Helemaal tevreden!

Reageer

Yvonne v.d. Meer 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden heel goed geholpen, er werd echt de tijd genomen. Eerst met het zoeken naar een geschikte tas, alles kon gepast worden. Daarna mee naar de kassa waar ze ons verder hielp met wat we wilde hebben. Er werden statieven uit het magazijn laten brengen om te proberen en te vergelijken. Voor een zonnekapprobleem werd er iemand van boven bij geroepen voor advies. We zijn daar een behoorlijke tijd geweest en we zijn goed geslaagd weer weggegaan. Ik heb vandaag mijn nieuwe tas en statief geprobeerd. Prima!

Reageer

Sierd 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede printer voor een redelijke prijs. Levering binnen 24 uren en nog geen halfuur later printen maar. Uitermate tevreden over het produkt

Reageer

Chantal 05-10-2019

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een geschikte schoudertas voor mijn systeemcamera en 1 of 2 objectieven. Het was eenvoudig navigeren door de site en ik heb een fijne tas kunnen vinden. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Vlotte levering.

Reageer

pam 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tevreden klant vanaf dag 1 goede service ... altijd leuke babbel lach en alle tijd voor je vragen , vorige week de Canon R gekocht... geweldig..

De collega’s onderling zijn ook altijd bereid het beste voor jou als klant te bieden.. in deze 10 jaar fotografie rij ik graag ruim een uur om er even binnen te stappen en mijn collectie uit te breiden.. thanx Camera Nu voor de 10 jaar top service !

Gr Pam

Reageer

Jaap 05-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben op een vlotte en deskundige wijze geholpen bij het inruilen en kopen van een aantal lenzen.
Vanuit Hillegom is het fijn dat er nu een filiaal in Amsterdam is.

Reageer

Addy 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, overzichtelijk zoeken naar producten, snel reagerend op een vraag. Tijdige levering. Goede verpakking. Goede prijs en kwaliteit

Reageer

Peter de Weerdt 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een niet alledaags product, een aansluitkabeltje voor tussen een Rode microfoon en een niet standaard telefoon- gewoon uit voorraad leverbaar. En natuurlijk tegen een scherpe prijs. Deze keer niet laten opsturen, maar zelf opgehaald in de winkel in Urk. Vlotte, vriendelijke bediening. Ter plaatse nog even geïnformeerd naar een occasion artikel dat ik toevallig in de vitrine zag staan en dat op mijn wensenlijstje staat. Bijzonder deskundig en transparant over herkomst van het artikel te woord gestaan. Klantvriendelijkheid op en top, als sinds ik bij de start van Cameranu op een kantoor in de oude visafslag klant ben, ben ik niet anders gewend. Voor mij de topzaak voor foto, videohobbyisten en (semi-)professionals in Nederland.

Reageer

Jeroen Wayenberg 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in Apeldoorn geweest en daar word je echt super geholpen ze nemen de tijd voor je. En luisteren goed om je dan een zo passend mogelijke advies te kunnen geven.
Het is een fijne winkel en er hangt een goede sfeer en kennis.
Het zijn zeker geen dozen verkopers zoals vele andere winkels K.E te Arnhem.
Ik raad daarom ook iedereen aan om deze winkel zeker een keer te bezoeken als je in de buurt bent van Apeldoorn bent.

Reageer

Martin 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en advies. Op advies van een kennis heb ik eerst een dia-scanner Reflecta X10 gekocht maar bleek niet te voldoen. Deze eerst nog onder garantie vervangen door een ander exemplaar, maar ook die werkte niet goed. Na advies van CameraNu is de Reflecta omgeruild, onder bijbetaling van het verschil, voor een document en film-scanner Epson V550. Wat een verschil in resultaat. Subliem.
Deze Epson V550 is echt aan te bevelen. En de snelheid is prima.
CameraNu bedankt voor het advies en service.

Reageer

Milou Timmermans 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, mooie kwaliteit producten. Fijne shop. Blij dat ik jullie ontdekt heb.

Reageer

Moon 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product zoals besteld, netjes verpakt en de volgende ochtend geleverd. Top!

Reageer

Tijs M 04-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een camera gekocht bij cameranu.nl, omdat hij hier het goedkoopst was en daarnaast ook het snelst met leveren. Ik ben erg blij met mijn camera alles kwam goed beschermd binnen in het pakket.

Ik had mijn bestelling om 21:00 besteld en het was al volgende dag 12:40 bij mij thuis. Je kan je pakket ook volgen wat ik heel fijn vind.

Ik kreeg alleen geen mail bevestiging van de bestelling. Dus ik nam contact op met de klantenservice, die hebben netjes gereageerd en gemeld dat ze de bestelling binnen hadden gekregen en ik kreeg de track & trace code erbij dus dat was prima!

Al met al het is een makkelijk en fijn bedrijf op je camera gear bij te bestellen!

Reageer

FP 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijke webshop.
Goed en snel advies op vragen.
Ze komen de beloftes na

Reageer

Jo 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu heeft een prima assortiment en waar zich zonder meer in onderscheiden is de sterke klant gerichte communicatie. Daarin zijn ze duidelijk, helder en leveren indien nodig prima service.

Wat mij betreft een aanrader voor elke serieuze fotograaf.

Reageer

Guido 03-10-2019

Algemene score

10,0
Een super snelle levering.Ik had eerst een niet volledig adres opgegeven en zag dat mijn bestelling terug naar afzender was gestuurd heb mijn juiste adres doorgegeven en 2 dagen later is mijn bestelling geleverd.Super.

Reageer

Gv 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving en uitleg op de website.
Ze doen wat ze beloven en ook nog enorm snel.

Reageer

Roel 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gekozen om snelle levertijd, dit was misschien 2 uurtjes later dan verwacht. Maar de meeste punten zijn verloren op het mislukken van een email dat het pakketje bij het ophaalpunt lag.

Reageer

Conrad Schavemaker, Van Monsjou & Partners 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd correcte en tijdige levering, goede webshop en bij retourzendingen perfecte service!
Dus voor mij een makkelijke manier om spullen in te kopen

Reageer

Sven Heddes 03-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop maar nog belangrijker is dat de service er gewoon vanaf spat. Heb wat pech gehad met sport-oordopjes maar dit werd elke keer naar tevredenheid opgelost. Er wordt snel geantwoord, meegedacht en vooral.. niet moeilijk gedaan. Zaak naar m'n hart. Mijn vertrouwen waard en de volgende keer zeker weer een aankoop. Zo kan het dus ook.

Reageer

Bert 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de een of andere manier kom ik telkens weer bij deze webshop terecht als ik op zoek ben naar apparatuur. Het assortiment is werkelijk ongeëvenaard, evenals de wijze van afhandeling. Je kan gewoon niet om deze club heen. Van aankoop tot afhandeling gaat gewoon zoals je van een moderne webshop verwacht. Ook als je last minute bedenkt dat je nog iets nodig hebt, de volgende dag (tenzij PostNL de boel vertraagd) heb je het in huis. Absolute topzaak!

Reageer

Claudia De Jong 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was prima in orde van bestelling tot levering. Ook de chat om te vragen welke producten ik het beste kon aanschaffen passend bij de eerdere bestelling was top.

Reageer

Jaap 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
eenvoudig kunnen vinden op de website wat ik zocht. Gelukkig een goede prijs en snel besteld. De volgende dag was ik niet thuis, dus aan gegeven dat ze een dag later mochten leveren, prima optie. zeer tevreden

Reageer

Wim 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben enthousiast over cameranu.nl omdat de site veel overzichtelijke informatie heeft. Verder zijn er vaak leuke aanbiedingen, artikelen en enthousiaste verhalen.

Reageer

Mabdata 02-10-2019

Algemene score

10,0
Altijd op het laatste moment iets bestellen voor een reis of een opdracht : dan is CameraNu.nl een uitkomst , snel bestellen, volgende dag in huis aan de deur . Kwaliteit en service is goed georganiseerd bij hun !! een aanbevelen

Reageer

Paul 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu vind ik altijd een zeer fijne webshop. Scherpe prijzen en nog belangrijker, bijna alles is op voorraad. Ook de levering gaat snel. Als het product op voorraad is, heb je het de volgende dag al in huis. Echt top! Mijn laatste bestelling moet helaas retour omdat het niet helemaal aan de wensen voldeed en ook dat is geen probleem bij Cameranu. Ik gun het deze webwinkel en daarom wil ik het product hier graag ruilen voor iets anders in plaats van mijn geld terug. Kortom: een heel fijne webshop!

Reageer

Anouk 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel van CameraNu langs gegaan om mij te laten adviseren over verschillende flitsers. Ik kreeg perfect advies en ging uiteindelijk met een betere en goedkopere flitser de deur uit. Perfect service zoals altijd!

Reageer

Pieter 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service met uitstekende garantievoorwaarden (beter dan ik elders kon vinden) en snelle levering. Wat mij betreft is cameranu.nl een aanrader.

Reageer

Lian 01-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Cameranu.nl ben je op het beste adres voor alles wat je nodig hebt fotografie en video.

Goede service ook als je contact opneemt met een vraag krijg je snel antwoord.
Daarom gekozen voor alle benodigdheden hier te kopen.

Reageer

John 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettig om je foto apparatuur hier te bestellen
Makelijk en overzichtelijk, deze site
Product voldoet helemaal naar mijn verwachting, ben super te vrede
Kwalitatief zeer netjes en snel geleverd

Reageer

H Tappell 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam naar de winkel in de Van Woustraat Amsterdam voor een hoofdtelefoon. Ik zocht een licht exemplaar met een goede geluidskwaliteit. Op de site had ik een Sennheiser gezien die behoorlijk prijzig was en er licht uitzag. in de winkel werd ik goed voorgelicht en ging met een ander goedkoper model van Sennheiser de deur uit die beter aansloot bij mijn wensen. door de goede voorlichting kan ik daarom die winkel zeker aanraden.

Reageer

Michael 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijzen, goeie service en goeie producten. Het mooiste compliment voor elk bedrijf is dat je pijnloos met ze kan werken. Alles dat het zou moeten doen doet het. En dat was zeker zo bij CameraNu!

Reageer

KARL HELLGREN 30-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde goed kwam 100% overheen met mijn verwachtingen, is van uitstekende kwaliteit (waarschijnlijk kreeg ik daardoor 25-jaar garantie, ja, vijfentwintig !!!) en de levering was vlotter dan vlot evenals uitstekend verpakt (onmogelijk dat de bestelling beschadigd geraakt). En als de factuur dan nog eens +/-25% lager ligt dan bij de concurrent...dan kan men maar alleen uiterst tevreden zijn.

Reageer

Emilio 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Redelijk geregeld, ik heb zondag wat besteld, in de winkelwagen kon je gratis kiezen voor levering op maandag, Dus dat gekozen , niet wetende dat dat alleen een avond levering is.
Omdat deze "same day delivery" mijn adres niet kon vinden werd het pakket 3 dagen later door post NL geleverd, die hebben al jaren geen probleem het adres te vinden.
Dus niet leuk als je het wel maandag nodig had gehad. Maar na een mailtje prima geregeld.
Officiele reactie van CameraNU.nl 30-09-2019

Hoi Emilio,

Dank voor je review, en ook langs deze weg nog onze excuses dat het mis gelopen is. We hopen dat je wel tevreden bent over de snelheid waarmee we de fout hebben hersteld, en we zien je graag snel nog eens terug.

Hartelijk groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Hans 29-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameratheuptasje Think Tank Little Stuff It V3 op zondag besteld. Supersnelle levering op maandag. Ben blij met de aankoop.

Reageer

J.M. 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede omschrijving en snelle levering. De nazorg is goed verzorgd in de vorm van tips en tricks. Van harte aanbevolen

Reageer

Kees. 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden informatie over wat je zoekt.
We hebben een fantastische camera met toebehoren gevonden die doet wat er beloofd word.

Reageer

Soeresh Kanhai 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn zo vriendelijk en hebben veel verstand van zaken . Het zijn toppertjes !

Reageer

Ellen 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week zaterdag in de winkel in Urk geweest en prima en deskundig geholpen. Ze nemen ook de tijd voor je en ze begrijpen ook je vragen. Ik ben nu twee keer geweest en heel tevreden. Ze zijn ook eerlijk en kijken niet naar de prijs. Dus ze ‘smeren niet de duurste aan’. Top

Reageer

Huijsvries 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een paar keer bot gevangen bij concurrenten maar nu was het raak! En bovendien vlotjes en in een redelijke verpakking.

Reageer

JB 28-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Razendsnel geleverd naar België en tevreden over het bestelde product (sensor/lens cleaning kit). Ga zo door! :)

Reageer

Toon meer reviews