cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25414 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2669 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wormpi 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
kunt eenvoudig items vinden op website (mits je de juiste trefwoorden gebruikt).

Assortiment
Accu's van new type sdlr mag sneller ook het goed kopper segment aangeboden worden. En niet alleen het merk artikel.wat naar mijn in ziens te duur is (algemeen in Nederland).

Aanbeveling
Aanbevelen om er te kijken en vergelijken met andere. Levering is normaal binnen 2 dagen.

Extra toelichting
2 maal al iets besteld, was allebei binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Perfo 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk te bestellen en te betalen

Service
snelle levering (de volgende dag)

Assortiment
Ruim aanbod en ook een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Prima! ik werd op de website ook nog gewezen op de cash-back actie van Canon.
Dus uiteindelijk nog voordeliger uit.

Extra toelichting
Goed product, snel geleverd en de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woningstichting Wuta 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijk in gebruik; uitstekende afhandeling bestelling en betaling

Service
Bestelling in goede conditie geleverd geheel in overeenstemming met aangegeven levertijd

Aanbeveling
Zie hiervoor bij Gemak en Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van Vondel 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

felix foto 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via webshop binnen 24 uur

Service
Helaas vertraging binnen post, waardoor dag later

Extra toelichting
Goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jkets 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de camera. Goed advies en uiteindelijk met een prachtige camera voor onze dochter weer naar huis gegaan.

Assortiment
Ik denk dat ze er echt bijna alles hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hielke J 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De GPS Tracer was alleen bij Cameranu te verkrijgen en is binnen twee werkdagen geleverd, top!! Werkt geweldig coordinaten staan in de exif file van de Nikon D3100 kan het zo uploaden naar panoramio!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten211 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle service en verzending. Goed aangekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos67 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer gebruiks- en klantvriendelijk.

Service
De levering viel binnen de afgesproken tijd.

Assortiment
Ruime keuze en de prijzen? Concurrenten, kijk ook maar eens ....

Aanbeveling
Ik heb een aantal producten bij CameraNU.nl gekocht en ben erg tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith M. 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site is duidelijk ingericht, zoekfunctie werkt ged

Service
snelle levering, duidelijke communicatie

Assortiment
op cameragebied en acessoires een groot assortiment

Aanbeveling
naast goede service en gemak ook goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wg4you 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk uitzoeken bestellen en of dezelfde dag ophalen of de volgende dag in huis via de post

Service
erg betrouwbaar en snel met
vakkundig personeel

Assortiment
alles te vinden

Aanbeveling
vanwege snelheid en betrouwbaarheid

Extra toelichting
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

100Klaas 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi naar Urk en alles zien en bekijken

Service
Kundig advies: meer dan een dozenschuiver

Assortiment
Groot en goed

Aanbeveling
Prima winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanT2008 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke productinfo op website en goed gestructureerd bestelproces.

Service
Heb advies gevraagd over aanvullend ook calibratie voor printers. Kreeg goed, eerlijke reactie, maar miste eigen specifieke ervaring. Dit is echter ook specialistisch iets.

Assortiment
Behoorlijk ruim.

Aanbeveling
Zou op basis van mijn eigen ervaring zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Artikelen werden prompt geleverd, goed verpakt en voldoen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Snoekbaars53 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk in je eigen stoel lekker uitzoeken

Assortiment
Alles wat ik nodig had was er ook

Aanbeveling
De winkel had voor mij een tien omdat wat er beloofd was ook waar gemaakt werd wat levering en dergelijke betrof

Extra toelichting
Dit is een makkelijke manier van winkelen omdat alles er ook is, in plaats van dat kunnen we bestellen of dat is uitverkocht maar we hebben wel iets anders voor u.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fr25 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site

Service
bij ruilen doen ze niet moeilijk

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon een aanrader, vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Cornelissen 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke en duidelijke website

Assortiment
grote keuze en overzichtelijk gerangschikt

Aanbeveling
zeer aan te bevelen voor mijn fotovrienden

Extra toelichting
het was voor mij de eerste keer dat ik via de website bestelde, maar ik ben uiterst tevreden: makkelijk, overzichtelijk en snelle levering. Uitstekend!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Albertus 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via overzichtelijke website eenvoudig artikel te bestellen.

Service
Koop en levering verloopt vlot.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Laatst mijn zwager naar website verwezen.

Extra toelichting
Al jaren zeer tevreden over Cameranu.nl. Ook de winkel in Urk is een bezoek waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip Slisser 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige en duidelijke Website.

Service
Erg goede service, per e-mail wordt je stap bij stap op de hoogte gehouden en teven een super snelle levering.

Assortiment
Super, goede prijs en ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Jullie doen het goed, ga zo door, ga de volgende keer weer bij jullie bestellen.

Extra toelichting
Zie mijn review

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Terlien 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter je PC bestellen. Je hoeft de deur niet uit.

Service
De service van CameraNU is perfect. Wanneer je belt voor een vraag wordt je heel netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment is enorm groot en de prijs is bijna altijd de laagste. Levering is binnen 24 uur.

Aanbeveling
Ik zou iedereen deze winkel aan bevelen door zijn snelle leveringen service en prijs.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant en zal dan ook iedereen CameraNU aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans123W 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Je kan bijna alles kopen bij CameraNu

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer eerder bij CameraNu besteld en in alle gevallen een prima en snelle afhandeling. De prijzen zijn ook altijd scherp. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis van Wier. 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door het goed overzicht van de website van CameraNu kun je rustig en op je gemak alle details bekijken van het door jouw gekozen atribuut.

Service
Alle afhandelingen vanaf de aankoop tot de bezorging aan huis worden zorgvuldig geregeld en begeleid, een hele geruststelling.

Assortiment
het valt mij telkens op dat CameraNu zijn zaakjes goed geregeld heeft want men treft er steeds de allernieuwste items op welk een gebied maar aan en dat tegen bijzonder scherpe prijzen !

Aanbeveling
CameraNu heeft in de loop der jaren zo een goede reputatie opgebouwd dat je er absoluut niet meer om heen kunt. Dus overweegt u een aankoop ?Kijk dan eerst eens bij CameraNu, dat raad ik iedereen aan !

Extra toelichting
Vriendelijk en Prettig Pesoneel, Goede serviceen een betrouwbare afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. verbruggen 01-06-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Het was niet geheel duidelijk wanneer de camera werd afgeleverd. Dus thuis blijven wachten. Vrijdag besteld,dinsdag laat in de middag afgeleverd terwijl het op zaterdag al bij de distributie lag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

zurrik 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met m'n visa kaart lukte het niet maar dat ligt aan mij

Service
perfect gebeld en het product volgende dag in huis

Assortiment
alles is daar gewoon op foto en film gebied te verkrijgen

Aanbeveling
dit is gewoon n betrouwbare winkel en ook n hele mooie heb er vaak binnen gekeken als ik naar Urk ga

Extra toelichting
bij CameraNU krijg je n geweldig product voor de scherpste prijs (alleen jammer dat mijn aankoop nou weer goedkoper is) maar ja ik kan niet blijven wachten. en dat ligt niet aan CameraNU maar omdat Nikon de D7100 uitbracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duizy 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Mooie webshop met per product duidelijk aangegeven welke accessoires erbij horen. Eventueel met alternatieven.

Assortiment
Ik kon heel veel vinden voor de Sony NEX-6. Helaas was deze niet op voorraad. Maar wel een mooie tas daarvoor.

Aanbeveling
Via mijn baas al op de hoogte gebracht van goede service en kennis. Dat heb ik nog niet gebruikt, maar zijn ervaring bracht mij wel tot deze shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IGOTU 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon bestellen en kort daarna ontvang je de spullen

Service
Garantie afwikkeling is boven verwachting

Extra toelichting
Bijna 2 jaar geleden een logger gekocht voor het taggen van foto's zodat ik altijd kan vaststellen waar de foto gemaakt is. Vlak voor deze vakantie en controleerde ik mijn spullen. De IGOTU deed niets meer. Minder dan 1 maand voor einde garantieperiode contact opgenomen. Ik kon hem opsturen. Wat ging allemaal goed: 1) Snelle opgave van de factuurgegevens die ik zelf niet meer kon vinden. 2) Regelmatige update van de voortgang in afhandeling. Zij hebben de IGOTU verzonden naar de fabrikant. 3) Melding dat zij nog niets vernomen hadden van de fabrikant en zouden informeren. 4) Ik bericht dat mijn vakantie voor de deur staat met de vraag hoe lang het nog kan duren. 5) !!!!!!! Zij wachten niet meer op bevindingen van de fabrikant, maar sturen aangetekend een nieuw exemplaar. 6) En dat alles helemaal gratis. !!!! Deze service is absoluut boven verwachting !!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Burger 31-05-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Goed assortiment. En snel te vinden.

Service
Order verwerking lekker vlot.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Goede winkel, makkelijk te vinden. Goed assortiment en snelle service en order afhandeling.

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met onze Canon 10x30 IS Beeldstabilisatie verrekijker. Die beeldstabilisatie werkt verassend goed. Het beeld in de verrekijker is zeer rustig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marjo Lips 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De winkel is makkelijk bereikbaar. Aan de telefoon wordt je goed te woord gestaan door professionele krachten. Ruim assortiment voor ieder wat wils. De verkoper nam alle tijd voor ons en heeft het e.e.a. goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopvanB 31-05-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke site, duidelijke leveringstermijn

Service
Correcte informatie over aankoop en aflevering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

stefan bongaerts 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg overzichtelijke website

Service
voor 22.00 besteld en de volgende middag om 11 uur netjes afgeleverd!

Assortiment
vrij beperkte keuze qua lenzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thorsten86 31-05-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijke website, overzichtelijk en snel naar betaling zonder verder gezeur

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Ruim keuze uit verschillende merken

Extra toelichting
Zeer tevreden en zou zeker terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

warmoltz 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle levering, vriendelijke mails die je op de hoogte houden van je bestelling.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende, maar het kan natuurlijk altijd beter. ;-)

Aanbeveling
Ruime keuze, naar verhouding niet duur, snelle levering en heerlijke snoepjes bij je levering.

Extra toelichting
Gewoon een goede webwinkel met nette prijzen en een prima service en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BaDu666 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige bestel procedure, duidelijk ook nog.
Levering snel (binnen 24 uur) en goede prijzen

Service
Goede en duidelijke mails tijdens het bestelproces.

Assortiment
Voldoende keuze voor iedereen. Zelfs kleurvarianten zitten in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle service en lage prijzen wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rjave 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld, betaald, direct een bevestiging

Service
Na een korte vraag direct een antwoord.

Assortiment
Voldoet aan mijn wensen.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Product de volgende ochtend binnen, keurig verpakt. Prima!

Extra toelichting
Snel, netjes, professioneel. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac van der Zanden 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenmaal besteld, staat je bestand al klaar zodat je zo
weer kan bestellen zonder problemen.

Assortiment
Bijna alles overzichtelijk
en concurerend geprijsd

Aanbeveling
Goede ervaringen, snelle levertijd.

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis, extra garantie kost niks meer. Goede informatieve webside.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bob Mans 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De dish besteld en via ideal betaald, wat al een gemak is op zich zelf. Heb hem in de avond besteld en hij werd keurig de volgende dag bezorgd. Netjes verpakt en compleet! Prima service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SaskiaFriso 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik vond makkelijk wat ik zocht, overzichtelijke site

Service
Had de volgende dag mijn bestelling al in huis.

Assortiment
Prima, ik zie een groot aanbod per categorie.

Aanbeveling
Duidelijk en snel en goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben erg positief omdat ik altijd vind wat ik zoek voor een heel goede prijs! de levering is snel. kortom ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marciemarcnl 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon goedwerkende website met simpele webwinkelsoftware.

Service
Komen perfect de beloftes die ze op hun site presenteren na !

Assortiment
Alles wat ik nodig had, kon ik snel vinden tegen gunstige prijzen.

Aanbeveling
Vooral de levertijden zijn ongekend snel, inderdaad bestelde ik pas om 18u30 en de dag erna had ik het spul al binnen.

Extra toelichting
Bij een andere winkel had ik hetzelfde besteld, maar na 3 dagen wachten (alles was zogenaamd direct leverbaar) heb ik daar geannuleerd en bij Cameranu.nl komen ze dus wel hun belofte na. Gewoon goed, de prijs is misschien niet altijd de allergoedkoopste, maar dan is de service wel de allerbeste !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r-ritzen 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle afhandeling

Service
Top! Super snelle klantenservice en levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarvan heel veel op voorraad. Ook de occasions zijn goed in orde

Aanbeveling
Kan niet anders zeggen dan dat het een topzaak is! Geen rede om nog ergens anders te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke35 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering! Ik bestelde rond 10 uur 's avonds en had de bestelling de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris1967 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel antwoord op vragen, bestelling snel en netjes ingepakt bezorgd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima adres voor betrouwbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NIKON D800 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle aangeboden artikelen makkelijk te vinden via keuzemenu's en simpel te bestellen, zonder een account aan te hoeven maken.

Service
Meteen email response over de huidige status van de bestelling en de verdere stappen. Snelle afhandeling van de order.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles kunnen vinden wat ik er zocht

Aanbeveling
Prima webwinkel tegen scherpte prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spykerman 30-05-2013

Algemene score

7,7

Extra toelichting
veel keus en snelle levering Ik ben ook al eens in de winkel zelf geweest en nodigd uit om wat te kopen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

karaya69 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De lens kon ik eenvoudig vinden en de bestelling was eenvoudig. Betaling via Ideal ging prima!

Assortiment
Er is genoeg te vinden. Ik wist precies wat ik wilde hebben en kon snel het product vinden

Aanbeveling
Goede site en goed assortiment tegen een goede prijs. Snelle bezorging, dus een prima winkel om camera en toebehoren te kopen.

Extra toelichting
Goede winkel, goed aanbod en goede prijs. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Koppen 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een Epson printer gekocht via camera.nu. De bestelling via de site verloopt heel soepel en gebruikersvriendelijk.

Service
Vandaag bestellen is morgen in huis. Netjes aangetekend en keurig verpakt. Daarnaast was het verzenden kostenloos, terwijl camera.nu toch een officieel verkooppunt van Epson is. De verzending is via een bijgevoegde link in een bevestiging e-mail te volgen.

Assortiment
Prima, de printer was op vooraad wat ook keurig bij de digitale bestelling inzichtelijk was.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten. Voor mij perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Lemson 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De producten waren voor mij allemaal vrij eenvoudig vinden doordat ik zelf veel informatie heb gezocht over de artikelen. Het enigste overzicht wat ik miste is welke accessoire het beste geschikt is voor welke camera.

De bestelling en afhandeling ervaarde ik als snel, prettig en gemakkelijk. De stappenwaren dan ook allemaal vanzelfsprekend waarbij de aankoop gesloten werd.

Service
Als klant word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Een minpuntje vind ik de kosten voor het retourneren wat vooral nadelig is bij producten waarbij de verzendkosten hoger liggen dan de waarde van het product.

Op de consumentenbond (voor leden) na zijn er vaak weinig reviews te vinden van nieuwe producten, voor de toekomst zou dit een verbeterpunt kunnen zijn bijvoorbeeld in de vorm van een video-review of zoals vanouds in de vorm van tekst.

Assortiment
Assortiment is erg ruim te noemen, voor ieder wat wils. de prijzen zijn erg variabel wat erg naar mijn inzicht voor zorgt dat het veelal aantrekkelijk word voor andere consumenten. En vergelijkings sites zoals Tweakers.net, kieskeurig.nl etc. komt Camernu.nl dan ook positief naar voren.

Aanbeveling
Door het ruime assortiment, de service en het gemak van bestellen zou ik Camernu zeker aanbevelen aan vrienden, kennissen en familie. Ook doordat Cameranu een showroom heeft wat het mogelijk maakt om het product te ervaren. Ten opzichte van andere webwinkels (die niet over een showroom beschikken) is dit pluspunt te noemen.

Extra toelichting
Het gemiddelde komt bij mij uit op een 8 doordat ik een positieve ervaring heb gehad bij het verloop van de aankoop die ik onlangs gedaan heb en er weinig nadelen te vinden zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tonjacobs 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nadat ik besteld had en de iDeal-betaling de mist inging nam ik contact op met de klantenservice. Zij hadden de betaling inderdaad niet ontvangen. Via mail kreeg ik een nieuw iDeal-link en de lens was gewoon gereserveerd voor me.

Assortiment
Groot assortiment. Behalve Canon lenzen ook een groot assortiment andere lenzen met Canon-fitting. Waar Canon staat kan bijvoornbeeld ook Nikon staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjs1946 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs ouderen kunnenop een eenvoudige manieer iets bestellen

Service
Van het begin tot het einde goed te volgen met duidelijke informatie

Aanbeveling
om de bovengenoemde redenen

Extra toelichting
Het is prettig om zaken te doen. het geeft een betrouwbaar gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid77 30-05-2013

Algemene score

8,5

Gemak
site spreekt voor zich.

Service
Niets op aan te merken

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifieke camera dus heb niet naar de rest gekeken. Aanbevelen doe ik eigenlijk nooit maar als iemand vraagt of ik ervaring heb dan zal ik benoemen dat deze positief was. Leuk trouwens de attentie van de snoepjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MPet90 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is eenvoudig en werkt snel. Site is goed opgebouwd.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Product op voorraad.

Extra toelichting
Snelle service voor de goedkoopste prijs. Wat kan beter? Geen idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.A. Sleeking 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken maar een stap terug is vaak opnieuw beginnen met zoeken.

Service
Dit was niet mijn eerste camera bij cameranu.nl maar mijn 5e. Zegt genoeg lijkt mij.

Assortiment
Ik zou niet weten wat jullie niet hebben.

Aanbeveling
Scherp geprijst, snel geleverd, goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews