cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amta164 25-10-2012

Algemene score

9,2
Eigenlijk doe ik nooit mee aan degelijke onderzoeken want over het algemeen is het flauwekul. Onlangs heb ik mijn tweede keer een product bij cameranu gekocht en ik moet toegeven de service en de nauwkeurigheid als het gaat om de afhandeling was er niet minder om. Ik ben dan ook zeer tevreden over deze zaak. Wanneer je wat koopt is CameraNu absoluut een topper. Niet alleen qua keuze maar ook qua deskundigheid van de vele personeelsleden aanwezig i de zaak. Ik heb gekozen voor het afhalen maar ook dan hebben ze meer dan genoeg tijd voor je en geven ongevraagd advies. Het is dus niet een kale op een onbekend adres adres webshop, nee het is tevens een volwaardige met deskundig personeel aanwezige winkel. Nogmaals een absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gentlelook 25-10-2012

Algemene score

10,0
Uitstekend toegankelijke website en prima vlotte afhandeling.
Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima. Een aanrader voor de fotoliefhebber en professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Divo 24-10-2012

Algemene score

9,3
Niet normaal zo snel geleverd, om 22:15 besteld en de volgende morgen voor 10:00 bezorgd. Super!!!
Keurig verpakt ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Roland 24-10-2012

Algemene score

9,0
Om te beginnen laat ik u weten dat ik maar zeer zelden op dit soort onderzoeks wensen inga. Niet dat het belangrijk is, maar deze firma verdiend mijn reactie werkelijk,...dus..
De info op de webwinkel klopt exact. Bij 2 winkels die op internet beweerden dat een bepaald product op voorrad zou zijn was dat niet het geval. 1 van de winkels (uit zeeland) beweerde zelfs dat het wel klopte dat het product voldoende op voorraad was "maar dat de hele voorraad reeds gereserveerd voor klanten was" smoesje dus!!! Bij cameranu.nl klopte de info op de site werkelijk. De communicatie naar ons als klant - via internet en vooral per telefoon- is soms standaard maar duidelijk, is vriendelijk in toon, inhoudelijk informatief en functioneel in het maken van afspraken. Ik had de speciale wens "teruggebeld te worden om een bezorg-tijdstip te laten bevestigen" ook hier kwam men (zelfs binnen de ingeschatte tijd)de afspraak via telefoon en internet na. Daarnaast had ik naast een andere bestelling van producten, een product dat door hun (eigen) courrier werd bezorgd. Het was de enige firma (van de 5 uit het laatste jaar) die exact op de afgesproken tijd bezorgde, ik hoefde dus niet een hele dag thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. Er waren meer punten die ik zou kunnen noemen, maar dit leek me voldoende om het hoge cijfer te onderbouwen. Ze verdienen een 10 met griffel en krijgen een 9 met stip.
Ik kan er echt niet minder van maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eta 24-10-2012

Algemene score

9,5
Prima service en ook na verkoop, 100% in orde. Een van de twee bestelde artikelen had ik geretourneerd. De kosten voor retourzending werden aan mij gerestitueerd. Duidelijk website, scherpe prijs en supersnelle levering (vandaag besteld, morgen al in huis). Ook de uitleg is ruim en voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies de natris 23-10-2012

Algemene score

10,0
Mijn man bestelt zijn camera's altijd bij CameraNU.nl en is erg tevreden over de webshop.
Nu heb ik mijn eerste bestelling via CameraNU.nl geplaatst. Het verliep perfect : een lagere prijs dan elders ( voor de Europese versie met Engelse beschrijving ) en een dag erna werd de bestelling afgeleverd. Alles is in prima in orde en ik kan weer enthousiast fotograferen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3v 23-10-2012

Algemene score

10,0
Website is duidelijk, bestellen gemakkelijk, aflevering conform "de afspraak": 's avonds om 21.30 besteld en betaald, andere dag om 12.00 uur binnen. Dubbele foute bestelling per email aangegeven en direct beantwoord en geannuleerd. En als er wat is wordt het een dagje uit naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skien 23-10-2012

Algemene score

9,0
Prima service. Ging wat mis met ideal betaling, na een mail gestuurd te hebben stuurden ze een nieuwe ideal-link.

De volgende dag al bezorgd.

Had al eerdere goede ervaring met deze firma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapKloppenburg 23-10-2012

Algemene score

9,2
De website van CameraNU is super goed en handig: items zijn makkelijk te vinden. Het vergelijken van items is niet zo intuïtief maar werkt toch heel makkelijk.
Op vragen die ik aan CameraNu stel, krijg altijd vlot antwoord: dezelfde of de volgende dag.
Ik ga vaak langs om mijn bestelling op te halen. Ze hebben heel handig twee rijen: één rij om snel je ding op te halen en één rij waar je de gelegenheid en tijd krijgt voor advies. De wachttijd in deze laatste rij kan lang zijn, maar er staat altijd een kopje koffie klaar. De laatste bestelling heb ik via de post ontvangen: perfect afgehandeld. Gedurende het proces werd ik op de hoogte gehouden en het is snel geleverd.
Ook achteraf is CameraNU bereikbaar voor vragen. Bij de beantwoording van vragen die ik via de mail of in de winkel stel blijkt dat de CameraNu medewerkers goed op de hoogte zijn van hun eigen assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11anna 23-10-2012

Algemene score

9,0
deze aankoop gecombineerd met een dagje Urk.
Had deze camera al gerecerveerd ,een dag van tevoren zag ik dat de prijs op de site was verlaagd,geen probleem,toen ik de camera ging ophalen werdt de prijs aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgvonk 22-10-2012

Algemene score

9,5
zeer snelle levering en zonder verzendkosten. Hele goede zaak.
Netjes verpakt. Wel een beetje grote doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baervan2 22-10-2012

Algemene score

8,3
De aankoop was goed, niets over te zeggen.

Ook de communicatie met het personeel was efficiënt en ze waren snel met reageren.

De speciale levering was heel duur om eerlijk te zijn, 20 euro lijkt een beetje te veel. Ook op de website van de timing voor de speciale levering 1-3 dagen, terwijl het personeel na aankoop 1-5 zei, niet een groot probleem, maar ik zie niet het punt van het specificeren van wat het niet waar is.

Toch een goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

w.gobbels 22-10-2012

Algemene score

8,2
snelle levering....................................
perfect geregeld ..................................
goede service en verpakt
makkelijk te vinden via webshop met een goed keuze menu.
hier zal ik zeker de volgende nog eens bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ClemensSchellens 22-10-2012

Algemene score

9,3
Prima geregeld allemaal. Snel en goed geleverd. Prima producten en over het algemeen ook mooie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Vermolen 22-10-2012

Algemene score

9,0
Prima website, prima service.
Heb vele jaren geleden hier ook al eens iets besteld, toen al goede service, goed om te merken dat dit na al die jaren nog steeds goed is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stef r. 22-10-2012

Algemene score

10,0
Voor de aanschaf van het product heb ik een aantal keer via email contact gehad over de mogelijkheden en compatibiliteit van het product. Ik ontving op elke email op dezelfde werkdag een keurig en uitvoerig antwoord. Ook hebben ze het product voor mij uitgetest in de gewenste configuratie. Na de bestelling werd het product de dag erna al afgeleverd. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pe1961 20-10-2012

Algemene score

7,5
3 artikelen, waarvan 1 fout geleverd door fout in bestelsysteem, moeilijk om antwoordnummer los te krijgen 3x voor gebeld, verkopers geven niet aan dat er bij fout hunnerzijds gratis retour mogelijkheid is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

cvanweesenbeeck 20-10-2012

Algemene score

10,0
Via tweakers.net terechtgekomen bij CameraNU. Niet veel van de site zelf gezien maar de info over het product was prima. Bij de bestelling nog een vraag/opmerking geplaatst en ik kreeg dezelfde dag persoonlijk antwoord. Aftersales nvt want als alles perfect gaat heb je geen aftersales nodig. Minder dan een 10 kan ik er niet van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivohuynen 19-10-2012

Algemene score

9,8
Dit was de perfecte webshop om te bestellen, goedkoop, snelle levering en duidelijk. Hier zal ik zeker weten in de toekomst vaker spullen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnArts1956 19-10-2012

Algemene score

9,5
De levering was erg vlot. Het product was goed verpakt. Alles verliep volgens planning. Het objectief wat ik gekocht heb voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Kortom, een pluim voor CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariel.povel 19-10-2012

Algemene score

10,0
Eerste indruk is dat ik een zeer goede keus heb gemaakt:
een relatief compact toestel met behoorlijke zoom-mogelijkheid!
Cameranu.nl kreeg mijn aanvraag iets na half 11 's avonds en leverde mij het toestel toch de volgende dag. Geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerf Hol 19-10-2012

Algemene score

9,0
Uitstekende snelle levering, geen vertragingen of zo. Goede service als je vragen hebt. De website werkt snel en is duidelijk in opbouw. Bestellen gaat super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borrie88 19-10-2012

Algemene score

8,8
De levering was zeer vlug! ik had het de volgende dag al in huis. Ik was blij verrast toen het bestelde product al binnen bleek te zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia3 19-10-2012

Algemene score

9,0
Website: overzichtelijk, duidelijke info over de kenmerken van het product en goed vindbaar via Google.
Bestelling en levering: om 22:00 besteld, volgende dag in huis. Scherpe prijs, nergens goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gnk 19-10-2012

Algemene score

9,0
Cameranu heeft een overzichtelijke website, scherpe prijzen en zijn ook op andere manieren goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-10-2012

Algemene score

8,7
Vlotte en correcte verzending. Accu kon gelijk gebruikt worden. Zeer tevreden over de capaciteit energ lage zelfontlading, waardoor ook na langere tijd de volledige capaciteit kan worden benut.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

stratenmakersbedrijfkuperus 18-10-2012

Algemene score

10,0
Ben bij camera nu op urk geweest en wist niet zo goed welke camera ik moest nemen ben daar langer als een uur geweest en heb hele goede uitleg gehad over de producten zodat ik een goede keus kon maken en ben echt super blij met mijn aankoop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantalmarieke 18-10-2012

Algemene score

10,0
Een hele snelle service. 's Avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Heel scherp geprijst. Goed product.
Leuke actie met tasje en SD kaart erbij. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro78 18-10-2012

Algemene score

9,0
Na een periode van research uiteindelijk gekozen voor de Canon Powershot. Ik had de bestelling geplaatst op dinsdagavond rond 21:45 uur en de volgende ochtend rond 09:30 uur had ik hem al binnen. Hier was ik erg van onder de indruk! Alles was compleet en zag er netjes uit.
Dus erg tevreden over de service tot zo ver.
Vriendelijke groet,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert van Deursen 18-10-2012

Algemene score

9,5
Specifieke producten snel en zeker (via afbeeldingen e.d.) gevonden en besteld. Snel geleverd, geen problemen, correcte artikelen, goed en goedkoop. Ik heb verder geen ervaring met after sales want dat is ook niet nodig geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvnimwegen 18-10-2012

Algemene score

10,0
's-avonds laat op internet deze lens besteld, de volgende ochtend om 9 uur al geleverd! Na bestelling direct de bevestigingsmail binnen, uur later bericht van verzending. Perfect verpakt,helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk VAS 18-10-2012

Algemene score

8,8
In de winkel uitleg gevraagd. Men nam ruim de tijd voor je. Daarna enige bedenktijd genomen en via de website e.e.a. aangekocht. De rest gaat automatisch. Keurig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

C.v.d.Vliet 17-10-2012

Algemene score

10,0
In het zuiden(Zeeland)geen cameratas kunnen vinden naar mijn zin, maar in het noordelijk gelegen Urk (wat een leuk dorp)vond ik precies wat ik zocht.
CameraNu een fotozaak met een uitgekiend assortiment met een geweldige zoekfunctie een uitstekende voorlichting en zeer snelle levering.
De fotozaak maakt hun slogan volkomen waar,zodra ons produkt dat op de webshop zeer goed te vinden, was besteld en betaald(wat zeer eenvoudig kan)is deze na een snelle aflevering de volgende dag al bij mij bezorgd.
Het produkt was zeer goed en netjes verpakt.
Ik kan alleen maar zeggen "Dit is klasse"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Saan 17-10-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke website en zeer deskundig en klantvriendelijk personeel bij afhalen bestelling.Goede adviezen en antwoorden ontvangen op gestelde vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja_KF 17-10-2012

Algemene score

8,8
Zoals beloofd werd de camera de volgende dag zeer correct bezorgd. De prijs bij CameraNU.nl is erg voordelig. Er miste een tegoedbon voor een wokshop, maar deze werd na een mailtje van mij direct opgestuurd. Complimenten voor de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janvent 17-10-2012

Algemene score

10,0
Product was bekend. Ik was verbaasd dat ik het product binnen 20 uur kreeg aangeboden.
's Avonds besteld, de dag erna rond 16:00 uur bezorgd.
Kortom, er wordt nagekomen wat beloofd wordt.
Daarnaast was de prijs zeer scherp en de bezorging gratis.
Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska Wijmans 17-10-2012

Algemene score

9,0
In de winkel geweldig geholpen. Goede uitleg enthousiast.
Het product was nieuw dus ook het personeel was benieuwd wat er nou uit de doos zou komen. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennez 16-10-2012

Algemene score

9,2
Prima overzichtelijk, goede zoek functie en producten prima en op tijd geleverd. Communicatie over de levering is ook handig en goed. Meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vernimmen 16-10-2012

Algemene score

9,7
zeer uitgebreide website met goede omschrijvingen
goed te bereiken maar niet centraal in het land.
goede begeleiding bij de aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schuumar 15-10-2012

Algemene score

9,8
oude printer defect dus vlug een nieuwe canon besteld,(oude was ook een canon.)Ik denk een A 4 printer van het zelfde merk past wel weer in de kast, maar helaas tijdens het aansluiten bleek de printer net 1,5 cm te breed. Ik denk wat nu. naar cameranu gebeld en mijn probleem uitgelegd en de vrouw aan de lijn zei vriendelijk stuur maar terug in originele verpakking dan komt het wel goed.
zelfde dag weer een andere printer besteld , ook deze was keurig een dag later binnen, eerste printer weer terug gestuurd en 2 dagen later al een bevestiging gehad dat hetgeld werd terug gestort.
dan ze ik service met een grote S, dit doen de meeste winkels niet eens laat staan een webshop. complimenten mijn volgende aankoop ga ik hier zeker weer doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smitti7 15-10-2012

Algemene score

10,0
Great deal! Ordered in the evening - delivered at 1:00 pm. next day...
Printer was easy to install. No USB cable needed as it works perfectly with W-LAN...Really to recommend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stralendhuis 15-10-2012

Algemene score

8,5
product wat ik zocht was makkelijk op de site te vinden. Ook het bestellen ging makkelijk. Ook werd de flitser snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carla59 15-10-2012

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering. Het product was uitstekend verpakt.
Ik had twee keer eerder een foto op canvas besteld.
De kleuren zijn prachtig en het voldoet geheel aan de verwachtingen.
Met name de prijs / kwaliteit verhouding bij een aanbieding van CameraNu is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebasjew 15-10-2012

Algemene score

10,0
Al meerdere keren besteld bij deze winkel / webshop. De producten die ik besteld heb voor mijn DSLR waren snel en goed te vinden met een zoekfilter.
Door middel van de webshop en iDEAL betaling had ik een snelle levering de werkdag erna was alles al in huis.

Met email updates houden ze je op de hoogte hoever de bestellen is. Contact per email is goed.

Zijn bij de goederen die ik gekocht heb ook goedkoper dan de concurrenten geweest.

Aanrader om hier je camera spullen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elrutten 14-10-2012

Algemene score

9,7
Camera kwam een dag na bestelling, maar deed het niet. Na terugsturen kreeg ik meteen bericht dat hij nagekeken werd en de volgende dag had ik een nieuwe in mijn bezit. Razendsnel dus en goed, snel contact per telefoon en email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theoa 14-10-2012

Algemene score

9,5
Ik heb nu voor de derde keer iets gekocht bij deze web-shop. Altijd was de levering binnen twee dagen.
Een keer heb ik een probleem gehad met het product (Canon Camera). Dit was een probleem voor Canon maar CameraNu heeft me daarbij heel goed ondersteund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebasjew 14-10-2012

Algemene score

10,0
Al meerdere keren besteld bij deze winkel / webshop, snelle levering de werkdag erna al in huis.
Zijn bij de goederen die ik gekocht heb ook goedkoper dan de concurrenten geweest. Aanrader om hier je Camera spullen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els1955 14-10-2012

Algemene score

8,5
ik heb reeds eerder een camera bij hen besteld en ook daarover was ik zeer tevreden qua website, bestelling en levering. Bereikbaarheid en after sales zijn bij mij niet van toepassing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Els1955 14-10-2012

Algemene score

8,5
ik heb reeds eerder een camera bij hen besteld en ook daarover was ik zeer tevreden qua website, bestelling en levering. Bereikbaarheid en after sales zijn bij mij niet van toepassing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

zandkasteel 14-10-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijke en makkelijk toegankelijke webside. Bijbestellen
eenvoudig.Bestelling goed te volgen en binnen 3 dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews