cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonton42 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
heldere website

Service
zeer vlotte aflevering van besteld product

Aanbeveling
eigenlijk kan ik geen minpunten noemen, maar er zullen ongetwijfeld meer webwinkels bestaan met zo'n goede service, vandaar de waardering 8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreetn 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niets op aan te merken.

Service
Snelle en oerdegelijke service. Enkel de kosten en het aanbod aan verschillende betalingswijzen kan wellicht nog beter.

Assortiment
Ik vond er onmiddellijk de spullen die ik niet of nauwelijks in mijn gebruikelijke of buurtwinkels vond.

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen (fotocamera was bvb 10% goedkoper dan bij anderen!), snelle verwerking van de betaling, zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric1951 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig via internet bestellen

Service
snelle levering, binnen 1 dag

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede ervaring opgedaan

Extra toelichting
gemakkelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edo1980 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vind het soms wat lastig om het juist product bij mijn camera te vinden.

Service
Toen ik het verkeerde product koost was het contact over en weer via de email vlot en nauwkeurig.

Assortiment
Ruimte keuze en goedkoper dan de fotospecialist.

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Munnik 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goed prijzen, snelle levering en nette afhandling...wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Ik heb reeds eerder bestellingen gedaan bij camera nu en is altijd goed bevallen. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd! Erg goede service in begeleiding van het pakketje bv. als er in de postnl administratie iets mis gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan Suus 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling binnen een minuut gedaan. Telefonisch of per mail. Net zo gemakkelijk1

Service
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden over bestellingen en evt. retouren. Gewoon een top bedrijf waar je perfect geholpen wordt.

Assortiment
Wat ik zoek, vind ik bij CameraNu. Dus geen klachten.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, fijn personeel. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MASTER2001 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn stoel in mijn kantoor heb ik gemakkelijk en snel de website van CameraNu weten te vinden en nadat ik mijn vraag had ingetiept was de deal snel gedaan.

Service
De snelheid van levering en de correcte afhandeling is prima.

Assortiment
Er zijn volgens mij geen zaken waar het assortiment zo overweldigend is als bij CameraNu!

Aanbeveling
In alle opzichten kan ik iedereen aanbevelen om bij CameraNu te shoppen.

Extra toelichting
Wat moet ik nog vertellen over mijn bestelling. Alles was zeer goed geregeld. Aanbevelenswaardig; een volgende aankoop in de fotgrafie ga ik zeker weer shoppen bij CameraNu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foarset 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online besteld op het werk laten bezorgen. Scheelt een hoop tijd en parkeer geld.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Prima prijs goed product

Extra toelichting
Prima camera tip koop oplader met batterij extra er bij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

1947geboren 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima site, alles goed te vinden

Service
Suggestie wordt gewekt dat als je voor 22.00 uur bestelt je de spullen de volgende dag thuis hebt, dat is niet waar, gaat een dag overheen. Nog snel , maar toch

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Heldere service en toch ook snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Koolen 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Keep 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
I'm American and don't speak/read Dutch very well. I appreciated the English translation on the website.

Service
I ordered just before 16.00 one day and had my order in less than 24 hours. Excellent!

Assortiment
I found everything I needed on the website and will most likely be ordering more from CameraNU.nl.

Aanbeveling
I would strongly recommend this store to everyone. The prices, service and speed of delivery are excellent. They simply could not be any better!

Extra toelichting
I give this store and website a 10 across the board. Their prices are the best, their service is top notch, and delivery times are as fast as can be. You can't ask for anything more.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt heel gemakkelijk vinden wat je zoekt.

Service
De sales en after-sales zijn goed. Je wordt vrijgelaten in je keuze, maar ze bieden wel voldoende opties.

Assortiment
Er is werkelijk een heel ruime keuze.

Aanbeveling
Waar vind je anders zo'n goede internetshop?

Extra toelichting
Een uitstekende service, gecombineerd met een ruim assortiment en een brede kennis van zaken. Wat wil iemand nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul12340 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Vaker persoonlijk in de winkel in Urk iets gekocht (wat een Walhala trouwens), medewerkers met veel kennis van zaken. Echte aanrader, het omrijden waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJKetelaar 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Professionele site, met veel keuze.

Aanbeveling
Een safe leverantie, en boven de 100 euro geen verzendkosten.

Extra toelichting
Een goede aankoop op een goed adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit P 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Meer dan uitstekende voorlichting door een zeer deskundige medewerker die alle tijd nam om de uitgebreide informatie zelfs voor een leek begrijpelijk te maken en geen onderscheid maakte tussen een goedkoper of een duurder artikel. Uiteindelijk kon ik als klant op eigen waarneming een goede keus maken.

Assortiment
Duizelingwekkend! Van goedkoop tot duur, maar kwaliteit voorop!

Aanbeveling
Volmondig ja! Vraag is overbodig, gezien de opmerkingen bij Service en Assortiment!

Extra toelichting
Zelden als klant zo uitgebreid voorgelicht bij zo'n groot assortiment. Er werd geen enkele druk uitgeoefend om een aankoop te doen waarvan je misschien achteraf wel spijt zou kunnen krijgen, de beslissing al dan niet iets te kopen wordt volledig aan de klant zelf overgelaten. Hier ben je nog koning!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Bötticher 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
A) de procedure om iets uit de webwinkel te kopen, is eenvoudig en duidelijk.

B) gemak is ook het ontbreken van gemoeilijk: alles liep op rolletjes

Service
Om enige feeling met de zaak te krijgen belde ik, met een - overigens wel zinnige - vraag ("wanneer is de uitverkochte Pentax K30 met lens weer leverbaar?").

A) ik kreeg iemand aan de lijn die zich duidelijk in de zaak zelf bevond en die thuis leek te zijn in de materie. Toen ze het antwoord zo gauw niet wist waren de lijntjes kort genoeg om direct achter het antwoord te kunnen komen. Dat is met zo'n ellendig call-center meestal anders.

B) Geen 10 maar een 9: de pauzemuzak die ik kreeg toen ze was gaan rondvragen, klonk 2x zo hard als haar gepraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C v Groot Battave' 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kan tuis blijven zitten

Service
Snel

Assortiment
Goed hoor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

adrianus van duuren 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Huizenga 11-06-2013

Algemene score

6,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

sanderkrol1981 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wally53 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
s'middags om 4 uur besteld volgende dag in huis

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
tot nu toe gewoon probleemloos
zaken gedaan, kan deze zaak een ander zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webbes 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website met makkelijke interface

Service
Snelle en correcte verzending

Assortiment
Zeer ruim en actueel assortiment

Aanbeveling
aanrader : tot nu toe alleen goede ervaringen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pvda 1963 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk website. Ziet er betrouwbaar en veilig uit.

Service
Vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als in de winkel zelf. Product omruilen was geen enkel probleem. Erg prettig! Dit bedrijf begrijpt wat ze aan het doen zijn..

Aanbeveling
Prijs en service zijn meer dan goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Vermeulen 2013 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichterlijk

Service
Goed en altijd goed geweest.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Hoge mate. Het assortiment is enorm groot, de service goed en bij vragen wordt je goed geholpen.

Extra toelichting
Niets dan goeds te vertellen over CameraNu. Heb er al meerdere malen aan workshops meegedaan en koop eigenlijk al mijn apparatuur bij hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald.v 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Had een flitser besteld waar geen sticker opzat om in aanmerking te komen voor een cashback. Mailtje gestuurd en de sticker is alsnog opgestuurd.

Aanbeveling
Snelle levering en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedo de Jong 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij CameraNu verloopt het orderproces zich zoals je zou willen dat het overal gebeurt!
Staat er dat iets op voorraad is? Dan IS het op voorraad! Voor half elf betaald? Dan Gaat het ook op de post!

Service
Heb je vragen? Er wordt altijd snel, deskundig en adequaat geantwoord! Geduvel met een product? Het wordt meteen opgelost!

Assortiment
Zeer groot en ruim assortiment met veel keus. Alleen in de echte Prohoek zou nog wat uitbreiding mogen komen.

Aanbeveling
Gezien alle ervaringen die ik heb, en dat zijn er vele, heb ik menigeen al richting Urk of de Website gestuurd. En terecht!

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een tent die doen wat ze zeggen en zijn die wij willen dat ze zijn! Voor mij een gouden zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbin89 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd. Hoeveel makkelijker wil je het hebben?

Service
Geweldige oplossing gevonden voor een leveringsprobleem

Assortiment
Op de site staat een zeer grote variateit van producten. Bij sommige producten zijn zij zelfs de enige in Nederland die dat product levert.

Aanbeveling
Mede door hun goede service en groot assortiment zou ik CameraNu.nl zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Na een aantal dagen zoeken wist ik eindelijk wat ik wou. Het moest die ene tas gaan worden. CameraNu.nl had deze tas als enige in Nederland en dit was dan ook de plek waar ik hem zou gaan bestellen. Na het product besteld te hebben kreeg ik een paar uur later (rond 22.00 uur) een mailtje dat er iets mis was gegaan met de bestelling en dat morgen iemand contact met mij zou opnemen. De volgende dag bleek dat mijn tas, waar ik zo lang naar gezocht had niet meer leverbaar was. Een dikke baal van mijn kant en grote excuses van CameraNu.nl. Echter werd meteen door CameraNu.nl gezocht naar een oplossing. Er was namelijk nog een andere tas, die precies hetzelfde was maar dan van een beter materiaal gemaakt was. Het enige probleem wat ik hiermee had was dat hij ver boven mijn budget zat. Hier wist CameraNu.nl wel een oplossing voor, namelijk een hele dikke korting en meteen de volgende dag geleverd.Hier ben ik dan ook akkoord mee gegaan en beleef sinds die dag al veel plezier aan mijn tas. Mede door de uitstekende afhandeling zal ik , wanneer ik iets voor mijn camera nodig heb, cameranu.nl bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

buckley 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kijkt op kieskeurig.nl en je ziet waar je het beste en goedkoopste kunt kopen

Service
s'Zondags besteld en dinsdag gekregen

Assortiment
Op internet te kust en te keur te zijn, wat bij cameranu.nl te krijgen is.

Aanbeveling
Als ik vergelijk met de plaatselijke fotograaf, dan heb ik op dit artikel 70 euro bespaard

Extra toelichting
Zolas reeds omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghaas 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering

Service
per ongeluk dubbele bestelling geplaatst waarvan een niet betaald, werd automatisch geannuleerd met daarbij de vraag of ik het dubbel bestelde product ook wilde hebben

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
goede service, goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Postma 1952 10-06-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Het scheelt als je weet wat je hebben wilt. Met een paar muisklikken is je product, in mijn geval een lens,besteld.

Service
Keurige bevestiging van de order en ontvangst van de betaling.
De volgende dag werd rond het middaguur de lens afgeleverd.

Assortiment
ruim assortiment, het is natuurlijk maar net wat je zoekt en of je vindt waar je op uit bent.Ik heb tot nu toe alleen lenzen besteld en die waren voorradig

Extra toelichting
In hoge mate, gezien de vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleur21 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk assortiment

Service
snelle levering

Aanbeveling
zeker aantebevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor553 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal, twee "loketten": Afhalers hoeven niet te wachten op klanten die meer informatie behoeven.Gunstige ligging t.o.v. het "Westen" en de noordelijke provincies: je 'komt er altijd wel eens langs'.

Service
Prettig, meedenkend personeel dat je niet meteen het duurste aansmeert maar dikwijls ook -ongevraagd- een goedkoper alternatief aanbiedt.

Assortiment
Ruim voldoende:

Extra toelichting
Leuk dat medewerkers oplossingen zoeken voor problemen waar fabrikant en importeur geen oplossing voor hebben. Brian Dragtstra bv. gaat bezig met het uitzoeken en testen van mogelijkheden voor een instellicht voor het Bowens ringflitsvoorzetstuk, waar de gebruiksaanwijzing zegt dat dit niet mogelijk is. Los van het feit of deze research leidt tot succes, het geeft een goed gevoel dat personeel liefde voor het vak heeft en over een fotografenhart beschikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Greijdanus 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piroschka Voncken 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen vanuit de luie stoel

Service
Prima, hadden ons duidelijk medegedeeld dat het product tijdelijk niet voorradig was.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden, zou deze site zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Weer een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Groot 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie, oplettend personeel, wanneer iemand niet handig is met computers letten zij er op dat je niet dubbel bestelt.
Bedankt daarvoor.

Service
Dat is dus al service verlenen, voordat je een produkt hebt.

Assortiment
Groot assortiment en overal informatie over de produkten

Aanbeveling
Deze werkwijze vind ik geweldig prettig, dat gun je een ander toch ook.

Extra toelichting
Prima winkel met personeel die op de hoogte is van het assortiment en advies geeft over alles waar je naar vraagt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bijna alles goed 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 36 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site werkt snel, eenvoudig en is overzichtelijk

Service
Super snel uitgelevert, precies zoals beloofd volgende dag al in huis

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze voor de prijs die ik aantrekkelijk vond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goegeltje 10-06-2013

Algemene score

7,5

Gemak
via de link van kieskeurig direct door naar de winkel

Service
goede levertijd

Assortiment
genoeg keus, prijsstelling kan beter

Aanbeveling
goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dhr de Vries 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website geeft in eerste instantie voldoende informatie. Bestellen via iDeal is makkelijk.

Service
Plus: Correcte snelle verzending
Min: 1. "gratis verzending" betekent zelf ophalen in Urk. Dan voel je je bij de neus genomen.
2. Bij het opvragen van informatie, wordt de vraag niet goed of verkeerd beantwoord (haast?) Dat geeft onnodige ergernis.

Assortiment
Zeer up-to-date. Bij aankondigingen van nieuwe producten kan je een signaal laten geven als het beschikbaar komt

Aanbeveling
Als je een camera wilt kopen is cameraNu een goed vertrekpunt. De prijs is meestal goed, de website is redelijk. Op mijn Android telefoon alleen moeilijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rein Vrugt 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Alles is eenvoudig te vinden.

Service
Artikel besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig!!!

Assortiment
De site is niet alleen zeer overzichtelijk, maar je kunt ook bijna alles vinden op gebied van fotografie, zowel voor de beginnende, gevorderde als professionele fotograaf.

Aanbeveling
Iemand die iets zoekt op gebied van fotografie, kan hier uitstekend terecht.

Extra toelichting
Ik heb al een aantal keren iets via cameranu.nl besteld, en iedere keer wordt de bestelling uitstekend afgehandeld. Gewwon een TOP bedrijf!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey1 Roberts 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel accuraat en vanuit je thuis :-)

Service
Heel correct snel en communiceren

Assortiment
Alles op vooraad !

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel goede service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacquelijne 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Duidelijke website, snel en keurig afgehandeld en geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T de Cuijper 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke vernieuwde site waarop je de artikelen goed kan vinden. Betaling en verdere afhandeling zoals altijd perfect geregeld.

Service
Als je al vragen hebt, per e-mail snel antwoord of bel even voor direkt een antwoord.
Zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Heeft alles wat ik zoek en nog veel meer, maar dan moet ik even sparen.

Aanbeveling
zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Nog nooit geen problemen gehad heb in het verleden een camera en een objectief gekocht daarna nog een flitser en een paar riemen perfekt geleverd en kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiara Collini 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Bout. 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk site!

Service
Top! binnen 1 werkdag alles binnen, en nog gratis verzonden ook!

Assortiment
je kunt niet alles in het assortiment hebben, maar ze hebben wel veel

Extra toelichting
Top site, gratis verzending en scherpe prijzen. De service is ook subliem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke12345 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gewoon makkelijk en snel

Assortiment
wat ik zocht was er. over de rest heb ik geen oordeel

Aanbeveling
goedkoopste aanbieder en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mx22 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb al verschillende spullen bij ze besteld en het gaat allemaal gesmeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bailey 123 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
zie bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Gorter 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site. De bestelling geplaatst om 21:10 en de volgende dag al geleverd.

Service
Goede en duidelijk e-mails. Artikel was goed verpakt.

Assortiment
Veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Snelle en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ziska10 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken tot betalen prima

Aanbeveling
goedkoopste voor dit product

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews