cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25167 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingrid77 30-05-2013

Algemene score

8,5

Gemak
site spreekt voor zich.

Service
Niets op aan te merken

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifieke camera dus heb niet naar de rest gekeken. Aanbevelen doe ik eigenlijk nooit maar als iemand vraagt of ik ervaring heb dan zal ik benoemen dat deze positief was. Leuk trouwens de attentie van de snoepjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MPet90 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is eenvoudig en werkt snel. Site is goed opgebouwd.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Product op voorraad.

Extra toelichting
Snelle service voor de goedkoopste prijs. Wat kan beter? Geen idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.A. Sleeking 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken maar een stap terug is vaak opnieuw beginnen met zoeken.

Service
Dit was niet mijn eerste camera bij cameranu.nl maar mijn 5e. Zegt genoeg lijkt mij.

Assortiment
Ik zou niet weten wat jullie niet hebben.

Aanbeveling
Scherp geprijst, snel geleverd, goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Postma 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie, snel besteld en volgende dag in huis. Persoonlijke info toevoegen was makkelijk en overzichtelijk

Service
Fotocamera was binnen een dag thuis. Keurig mail gekregen over de levering. Top. Geen klachten gehad.

Assortiment
Ruime keuze en zeer schep geprijsd.

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk, no-nonsense, snelle levering.

Extra toelichting
Eerste bestelling bij CameraNu. Scherpe tarieven en snelle levering zijn voor mij zeer belangrijk. Geen klachten tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem235 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zoals beloofd snelle levering en zeer scherpe prijzen dank!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan876 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop en eenvoudig bestellen.

Service
Alles ging goed.

Assortiment
Ze lijken alles te hebben wat ik nodig denk te kunnen hebben.

Aanbeveling
Goede winkel, goede service, tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Jan Arends 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kei-eenvoudig allemaal!

Service
Super service. Ging allemaal supersnel, makkelijk en geen moeite.

Assortiment
Ze hebben bijna alles, gewoon op voorraad. Heel chill

Aanbeveling
Echt waanzinnig dat je alles snel krijgt en goed geregeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoD90 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Nette zaak, snelle afhandeling in de webshop, in de winkel door goed personeel geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wkonradt 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU is dichtbij, en ze hebben een gigantische voorraad, dus kon direct meenemen waar ik voor kwam

Service
Een Occasion kunnen kopen die als besteld stond, maar niet betaald was. Meteen geregeld dat ik em dan kon kopen, geen moeite ongespaard

Assortiment
Zolang ze zich op fotografie en video blijven focussen, en niet een manusje van alles, is deze winkel ideaal

Aanbeveling
Al meerdere mensen verteld hoe super CameraNU is en gratis verzenden maakt dat alleen maar makkelijker.

Extra toelichting
Al zeker 5 jaar een tevreden klant van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jago1932 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een telefoontje of email is genoeg

Service
krijg altijd reactie

Extra toelichting
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem2011 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De filtermogelijkheden op de website van cameranu.nl (bijvoorbeeld bij het zoeken naar geschikte objectieven) zijn beter dan bij sommige andere websites; het kan natuurlijk altijd beter (bijvoorbeeld: filteren op max diafragma, afzonderlijk op min/max brandpunt voor zoom-objectieven), maar dit werkt al vrij aardig.

Service
bij een vorige aankoop had ik een cameratasje voor een compactcamera gekocht, maar dat was toch wat te ruim naar mijn zin. Was geen probleem om terug te sturen. Hou er wel rekening mee dat je zelf de verzondkosten betaald en dat was in dit geval de helft van de retour-waarde...

Assortiment
volgens mij hebben ze wel bijna alles wat ik op dit gebied zou willen hebben (nu nog het budget ;-).

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de ervaringen met cameranu.nl so far en zal ook volgende online aankopen bij voorkeur bij hen doen. Enige reden om elders te kopen is dat het soms wel fijn is om fysiek in een winkel dingen uit te proberen (bijvoorbeeld, voor een goed passende cameratas...)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

popmarian1 30-05-2013

Algemene score

7,7

Service
Trage reactie voor koppeling van nabestellingen

Aanbeveling
Redelijk

Extra toelichting
Zij reageren niet adequaat op nabestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jwa valkenswaard 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelheid van levering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Makkelijk, groot assortiment, snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Houtwiek 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk in de webshop aanwezig met goede omschrijvingen. Uitzoeken en bestellen is dus ook een fluitje van een cent.

Service
Ik heb meerdere malen producten besteld bij CameraNu en heb bijna altijd mijn producten de volgende dag thuis ontvangen. Ook bij nalevering ontvang je wel alvast de producten op voorraad. De telefonische bereikbaarheid van CameraNu is perfect en de vragen worden snel en direct beantwoord.

Assortiment
tot nu toe nog geen issues gehad met producten die niet op de site stonden.

Aanbeveling
Prima winkel, scherpe prijzen, goede service/ kennis en snelle levering.

Extra toelichting
Prima winkel, scherpe prijzen, goede service/ kennis en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Oskam 30-05-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Duidelijke website. Goede informatie. 's Avonds voor 22.30u besteld, de volgende dag in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cosworthron 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en makkelijk assorti overzicht

Service
vragen worden meteen toegelicht en beantwoord

Assortiment
ruime assorti aangeboden

Aanbeveling
positieve ervaring en een top service nooit geen problemen

Extra toelichting
zoals ik al eerder geantwoord heb toppie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Citroen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een overzichtelijke site met de juiste productinformatie.

Service
Het product was op voorraad en kon worden gedemonstreerd.
Voor de klant was er gratis koffie of thee beschikbaar wat wel zo prettig was na een lange autorit.

Assortiment
Het assortiment is hoogwaardig en veelzijdig, van amateur tot profi. De winkel is overzichtelijk ingericht.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortiment en de verkrijgbaarheid. Ook vanwege de scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Multisant 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goedwerkend website. Prijzen en voorraden kloppen.

Assortiment
Zeer ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chippie2 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Om 22:00h besteld, en de volgende dag al geleverd. Voorraad indicaties kloppen. Van laatste bestelling 1 fout besteld artikel retour gestuurd, en dit werd snel en netjes afgehandeld.

Assortiment
Van de meeste artikelen zijn meerdere alternatieven te vinden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
De afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst en nooit problemen met leveringen gehad

Extra toelichting
De compleetheid van de webshop / assortiment, snelle levering en de mogelijkheid om in de winkel de producten te bekijken maken Cameranu tot een plezierige webwinkel. De prijzen zijn in vergelijking met andere webshops concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iElle 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Haag 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is behoorlijk verbeterd en werkt sneller dan voorheen.
Gemakkelijk is het om via iDeal te kunnen betalen.

Service
De bestelling werd snel bevestigd en geleverd.

Assortiment
Ik denk wel het grootste assortiment van NL.

Aanbeveling
Aanbeveling is gebaseerd op een concurrerende prijs en snelle en correcte aflevering

Extra toelichting
Ik heb werkelijk niets meer aan de bovenstaande positieve beoordeling toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenTa 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Opzich is alles makkelijk te vinden... Wat ik alleen wel mis (luxe) is dat als ik de camera aanvink die ik wil, ik dan bijvoorbeeld onder of aan de zijkant, kunnen zien welk geheugenkaartje ik erin moet doen e.d!

Service
Savonds om 22.00 besteld en de volgende ochtend om 11.00 was ie al binnen.. Top!

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goedkoop, goeie service, snelle bezorging!

Extra toelichting
Goeie webwinkel... genoeg keue, snelle levering en goedkoop!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rezy 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen en verzonden zonder enig probleem.

Service
Nadat ik gebeld heb en niet aan bepaalde informatie kon komen van een product via de klanenservice is mijn bestelling gratis verzonden ter compensatie!

Assortiment
Veel keuze in verschillende artikelen in vergelijking met de meeste andere video en fotografie winkels.

Aanbeveling
Zeer goede service, groot assortiment en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsbeth01 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sjorstamminga 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
super snel

Service
het ging niet op internet maar de mevrouw van uw bedrijf loodste me er goed door

Assortiment
de goede merken zijn aanwezig

Aanbeveling
door goede ervaring

Extra toelichting
goede prijs met snelle afwikkleing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JP Gorter 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site. De bestelling geplaatst om 21:10 en de volgende dag al geleverd.

Service
Goede en duidelijk e-mails. Artikel was goed verpakt.

Assortiment
Veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Snelle en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Steenvoort 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, betaling via ideal, binnen no time product gevonden besteld en betaald.

Service
s'avonds om 21:30 besteld en de volgende dag had ik mijn spullen binnen om 14:00 echt super service en ook nog voor de goedkoopste prijs!

Assortiment
Prima! alles wat ik nodig had kon ik direct vinden en bestellen.

Aanbeveling
eenvoudig, duidelijk, goedkoop en SNEL!

Extra toelichting
super site, ruim aanbod en voor de laagste prijs, super snelle levering! echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foto-Willem 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Goede prijs en snelle levering vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes082 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen zonder eerst een account aan te moeten maken

Service
In de avond een mail verzonden met de vraag wanneer het uitverkochte product weer op voorraad was, volgende ochtend meteen antwoord. Levering ook prima, ophalen pakket kon bij de AH om de hoek.

Assortiment
De artikelen die ik zocht konden geleverd worden tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanraden, snelle levering en contact per mail gaat ook spoedig. Prijzen zijn de goedkoopste van NL.

Extra toelichting
Zeer te spreken over deze winkel, al jaren tevreden klant en kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isdezenogvrij 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie en overzichtelijke website met de juiste informatie.

Service
Service ook al eens mogen meemaken en die was gewoon zoals je mag verwachten.

Assortiment
Van doekjes tot camera's alles kunnen ze leveren en hebben ze ook op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden hier je aankoop te doen, bij deze winkel ben je geen nummer maar een klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoetje71 29-05-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm alberts 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk met bestellen.
Volgende dag in huis :-)

Service
Vergelijk verschillende toestellen mogelijk om een goede keuze te maken.

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed, zoals het moet.

Extra toelichting
Gewoon tevreden met kiezen, kopen, en krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

safedeliveries 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk besteld

Service
Snel geleverd

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Geen verdere op en aanmerkingen. Bovenstaand spreekt voldoende voor zichzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twohands 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed te vinden. De voorraad status is betrouwbaar . Ik vond de oude site wel nog gebruiksvriendelijker! Draaide beter op een ipad. Men werkt er aan dit nog te verbeteren.

Service
Als er eens iets fout gaat, dan wordt er echt moeite gedaan om het probleem op te lossen. Men denkt met je mee.

Assortiment
Een ruim assortiment. Ook erg fijn is het feit dat je betrouwbaar! kan zien of iets nog op voorraad is.

Aanbeveling
De sfeer , de aandacht en de aanwezige vakkennis en bovenal de klantvriendelijkheid. Men neemt de tijd voor je.

Extra toelichting
Mij is Cameranu tot nu toe goed bevallen. Een ruim assortiment, een duidelijk en kloppend inzicht in de aanwezige voorraad, een goede service, klantvriendelijk. Men neemt de tijd voor je. Er is veel foto vakkennis in huis. Ook het feit dat men een aparte afdeling heeft voor de professional of gevorderde amateur ervaar ik als een plus. Je kan merken dat het bedrijf zich nog steeds verder wil verbeteren oa door te luisteren naar hun klanten. Last but not least, er is zelfs een wc voor de verre reizigers! En nee, ik heb géén aandelen bij deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foktje 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper de Groot 28-05-2013

Algemene score

7,3

Gemak
Keuze was makkelijk te maken op de pagina en bestellen verliep soepel.

Extra toelichting
Ik had een camera op het oog die lastig leverbaar was. Cameranu had deze camera nog en voor een goede prijs. Ik was even bang dat hun voorraadstatus niet in orde zou zijn, maar het product werd keurig twee dagen later geleverd via de post. Camera was goed verpakt waardoor zelfs de doos helemaal gaaf overkwam. Niets op aan te merken dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Eko1303 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en heeft een goede zoek functie

Service
Na een vraag over het product de volgende dag een volledig antwoord waar je mee verder kunt.

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken in de fotografie wereld en ze hebben het tegen een scherpe prijs. Allen maar kwaliteit en geen rommel (china).

Extra toelichting
Levering was niet wat ze beloven op de site. Had product 's avonds gekocht en ook een bevestiging dat deze klaar stond voor verzending maar kwam één dg later pas aan. Was bij het sorteercentrum fout gegaan. e kunt e dus niet volledig van op aan dat je het de volgende dag hebt. Er zit nog een transporteur tussen. Voor de rest zeker een aanrader voor andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poorter 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
duidelijke website, breed assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding, makkelijke betaalmethode, supersnelle levering zonder verzendkosten, vriendelijke en niet-opdringerige benadering, ik ben zeer tevreden over deze leverancier en het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewaldvanes 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Informatie goed beschikbaar, en mocht je nog meer weten bel je gewoon even.

Service
Zij telefonisch goed bereikbaar, en je krijg ook de juiste infamtie waar je wat mee kan.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is gewoon direct leverbaar. 's avonds besteld, volgende ochtend vroeg al binnen.

Aanbeveling
Zie vorige opmerkingen.

Extra toelichting
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nuchtermans 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, producten zijn goed te vinden.
Alles werkt prima.

Service
Ik heb bij en aantal producten gen gebruik hoeven te maken van de service.
De levering klopt: ze doen wat ze zeggen.

Assortiment
Tot nu toe alles in huis waar mijn belangstelling naar uit gaat.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan, vanwege de voorraad, de snelle levering en ze zijn meestal de voordeligste.

Extra toelichting
Ik heb geen 10 gegeven omdat niemand perfect is, maar voor mij is een negen evengoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marapi 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Voor mij dus gemak!

Service
Hele snelle service. Ze doen wat ze beloven. 'S avonds besteld en de andere dag stond de postbode voor de deur met mijn pakketje!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Goede site. Veel producten. Goed betaalbaar. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke49 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
allen een winkel inlopen is nog gemakkelijker.

Service
Ik heb ouderwets gebeld over een evt. voorradig toestel en de daarvoor benodigde retro tas.
Ik ben door de dame in kwestie keurig geholpen.

Assortiment
gewoon op voorraad incl. retro tas en super snel geleverd ! het gaat hierbij om de Fujica X20

Aanbeveling
Wat moet ik nog meer vertellen , zie het boven staande.

Extra toelichting
Ik ben voor het eerst sind jaren weer super blij met mijn foto toestel, wat een geweldig klein ding !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenafnemer123 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gewoon de bestellign geplaatst en de camera in goede orde ontvangen

Assortiment
groot assortiment om uit te kiezen

Extra toelichting
Het product heb ik besteld en is snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fotografie Anja Nijhuis 28-05-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martino1974 28-05-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu.nl is gewoon een hele goed zaak met een duidelijke en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pibar 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, goed te filteren

Service
Snel, attent

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
zonder twijfel

Extra toelichting
Mooie site, ruime keus, attente klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camer-a 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede, snelle service. Netjes ingepakt en snel thuisbezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny18 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Invullen wijst zich vanzelf

Service
Snelle levering en persoonlijk e-mail contact

Aanbeveling
Snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure, persoonlijk contact

Extra toelichting
Snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure, persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalcards 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en veel betalingsmogelijkheden

Service
In mijn bestelling zat een onderdeel wat niet het juiste was, na contact te hebben gehad met cameranu.nl is het juiste onderdeel gelijk opgestuurd, top!

Aanbeveling
super correcte behandeling en ook een snelle oplossing van mijn probleem, zonder er zelf een probleem van te maken. Well done!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEjong86 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gewoon de stappen volgen en het bestelde product is zo thuis.

Service
Jammer dat je bij verzenden alleen kan kiezen uit, aangetekend of per koerier. En niet met gewone post... wel veilig maar in mijn geval paste de verzending door de brievenbus. En nu moet je er voor thuis blijven.

Assortiment
voor dat wat ik zocht heel goed assortiment, anders had ik mijn bestelling wel elders geplaatst ;)

Aanbeveling
Zeker doen, de sercive is vriendelijk, levering snel, kortom dat wat je zoekt heb je hier gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews