cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gugten 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service!!! Ik had iets verkeerd gedaan bij mijn bestelling. Via mail contact gehad daarover. Snel reactie terug met een geweldige oplossing! Op een woensdagavond besteld en vrijdag was mijn bestelling al binnen!

Aanbeveling
alleen al vanwege de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank928 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar keer klikken met je muis en klaar..

Service
's avonds besteld, volgende morgen bezorgd

Assortiment
Voor de veeleisende hobby fotograaf meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Prima assortiment, prima site, prijs is goed, service prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrijken 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goedkoop en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel54 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
is goed en snel

Service
goed en professional en weten waar ze het overhebben Top en klant vriendelijk.

Assortiment
je kijkt je ogen uit!!!! er is genoeg. /iets meer Nikon..geintje. nee ik ben te Vreden. klassen

Aanbeveling
is gewoon goed ik loop al reclame te maken 10+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogierA 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info, zou alleen graag ook via de site alternatieven voor het bestelde product willen krijgen.

Service
Snelle afhandeling en traject uitstekend via link te volgen

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
Want betrouwbaar, snel en groot assortiment voor concurrerende prijzen

Extra toelichting
Duidelijke info, zou alleen graag ook via de site alternatieven voor het bestelde product willen krijgen. Volop keus betrouwbaar, snel en groot assortiment voor concurrerende prijzen Snelle afhandeling en traject uitstekend via link te volgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Il Fiammingo 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelprocedure is zeer helder en eenvoudig. De site geeft ruim voldoende informatie. Telefonisch is Cameranu zeer snel te bereiken en het personeel geeft snel en adequaat antwoord op eventuele vragen.

Service
Ik heb nog geen gebrui hoeven maken van eventuele service omdat al mijn bestellingen in het verleden snel, correct en zonder problemen geleverd zijn.

Assortiment
Tot nu toe kon ik alle foto- en videocamera's die ik zocht bij Cameranu direct bestellen en werden ze binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Goede webshopwinkel met uitgebreid assortiment, vakbekwaam en vriendelijk personeel wat ook nog eens de tijd voor je neemt bij vragen en snelle en correcte leveringen binnen 24 uur

Extra toelichting
Ik koop bij Cameranu al vele jaren mijn foto- en videocamera's en heb nog nooit geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara de Waele 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site navigeert makkelijk en een goede zoeker

Service
snel antwoord op vragen via mail, weten waar ze het over hebben. snelle levering

Assortiment
Tja groooot assorti

Aanbeveling
goede service, snelle levering, uitgebreid aanbod, dus zeker aan te bevelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jasper1972 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Erg snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mv.S 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
'sMiddags via internet besteld en de volgende ochtend werd 't al thuis bezorgd!

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek op foto-gebied is aanwezig op de site. Ruime keuze en goede beschrijvingen

Aanbeveling
Het is altijd leuk om via Facebook of CameraNu.nl je vrienden te informeren... op deze mogelijkheid.

Extra toelichting
Snelle levering en bijna alles op Foto-gebied aanwezig op de site van CameraNu.nl. Voor de volgende bestelling ga ik weer naar CameraNu!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FK Fotografie 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk parkeren, ruime keuze, rustig kijken en mogen proberen.

Service
Werd geholpen en mocht alles proberen. Maar tijdens helpen werd verkoper aangesproken door een bedrijfsleider over een sleuteltje in een vitrinekast. De verkoper werd afgeleid tijdens de verkoop en assistentie die hij verleende. We spraken over twee verschillende lenzen waaruit ik ging kiezen en over de voor- en nadelen

Dus verkoper was aan werk en verkopen maar werd daarbij gestoord door bedrijfsleider.

Assortiment
ruime keuze uit goede producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Chris Wezenbeek 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoek functie. Helder overzicht.

Service
Mijn product bleek een fout in de lens te hebben. zonder problemen retour gezonden en via een prima mail communicatie op de hoogte gehouden van de acties. Binnen een redelijke termijn een nieuw apparaat ontvangen.

Assortiment
Naast het product wat ik wilde aanschaffen ook ruim voldoende alternatieven om te "sparren" zodat mijn keuze niet achteraf een verkeerde zou zijn.

Aanbeveling
Cameranu is mijn eerste keuze. prijsbewust als ik ben zijn ze ook vaak de goedkoopste.

Extra toelichting
Ik koop al vanaf 2005 bijna al mijn foto spullen en aanverwante artikelen bij cameranu.nl zelden bij een ander. Goede service en wat vooral belangrijk is vragen kun je direct stellen je hoeft geen uren te spenderen aan het zoeken van een communicatie methode. Anderen schermen dat vaak helemaal af. Prima van jullie vraag stellen en binnen een halve dag per mail antwoord. Zelfs met een telefoon nummer er bij om persoonlijk geholpen te worden. PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannus5689 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De pproducten makkelijk en snel gevonden

Service
om 22:25 de producten besteld en de volgende dag netjes in huis

Assortiment
assortiment is best groot, alleen de prijs niet altijd concurerend

Aanbeveling
Goede en snelle levering

Extra toelichting
Zeer tevreden over de snelle levering en manier van in pakken van de producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanjol63 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ook in de "fysieke" winkel kun je terecht om je keus te vereenvoudigen.

Service
Ik, als redelijk onervaren fotograaf, heb middels gerichte vragen en goede voorlichting een goede keus kunnen maken.

Assortiment
Veel mogelijkheden in allerlei prijsklassen. zowel de "gevorderde als de beginnende fotograaf heeft voldoende keus.

Aanbeveling
De werknemers van CameraNu helpen je verder zonder je wat "aan te willen smeren". Ze luisteren goed naar je wensen en mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap1994 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
's-avonds via de site besteld en de volgende dag in huis !

Service
Prima

Assortiment
Een ruime keuze uit artikelen

Extra toelichting
Positief, de site is heel duidelijk en het product werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlous Smit 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Camera was bijna nergens leverbaar vanwege grote belangstelling, maar via CameraNU had ik hem toch heel snel in huis. Prima, vlotte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trapleuning 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds om 22:15 besteld op de website, en de volgende ochtend kwamen ze het al thuis bezorgen.
Zo snel kan ik het in de winkel niet krijgen!

Service
Alles zat in de doos, netjes helemaal goed.
Precies zoals ik graag winkel .. geen gedoe, en snel geregeld.

Aanbeveling
betrouwbare winkel en goedkoop, en ook gemakkelijk om bijbehorende spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dutchy 2013 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen en inlichtingen te verkrijgen over het product(compact camera)

Service
Kreeg meteen een bevestiging van de bestelling per email.
Verder werd ik prima op de hoogte gehouden wat het verloop van de bestelling en verzending betrof (per email)plus wanneer de bestelling afgeleverd zou worden

Aanbeveling
Zou de winkel van harte aanbevelen omdat alles naar wens was.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariekevang 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Ik zou hier zeker nogmaals kopen.

Extra toelichting
Enorm snel geleverd, goedkoopste en makkelijke site!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Suuz13 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, en je kunt goed zien of het product voorradig is!

Service
Ik had de bestelling na 1 dag al in huis, supersnel!

Assortiment
Ik wilde een digitale camera voor mijn dochter, en ze wilde heel graag een 'blauwe'.... Hierin was een ruime keuze en de prijs was vergeleken met andere sites ook goedkoper! Dus onze keuze was snel gemaakt!

Aanbeveling
Wij hebben al eerder een camera voor onszelf gekocht en toen vonden we de service ook top! Nu een camera voor onze dochter en het verloopt gewoon heel soepel, site is duidelijk, voorraad is up to date, snelle levering en scherpe prijs. Deze redenen zijn zeker een aanbeveling waard aan andere!

Extra toelichting
Ik geef cameranu.nl een hoog cijfer, omdat mijn ervaring tot zover heel gunstig is, niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CornelisJ 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt snel en goed

Service
Vragen worden snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel en goed

Extra toelichting
Goede zaak die al lang bestaat en kwaliteit levert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kryten 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke rubrieken en producten zijn eenvoudig te vinden.

Service
Goede communicatie en informatie over de verzending

Assortiment
Goede keuze mogelijkheden en actuele voorraad informatie

Aanbeveling
Goede prijs en snelle verzending

Extra toelichting
Handige webwinkel met snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Roos 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Mijn product had een fabricagefoutje. Ik kon deze snel en kostenloos omruilen.

Extra toelichting
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te plaatsen en snel op te bergen. Doordat hij inklapbaar is neemt hij weinig ruimte in.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Berta38 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Belde, omdat ik en bepaald product niet kon vinden op de site. De verkoper keek met me mee en nam de tijd om me te adviseren.

Assortiment
Dacht dat het merm polarisatiefilter niet op de site stond, maar het stond er toch. Veel keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin058 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoan 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
thuis vanuit je luie stoel

Service
in een woord geweldig! Bestellen, betalen en binnen 2 dagen bezorgd. Uitstekend verpakt en geadresseerd. complimenten

Assortiment
qua camera, lenzen etc. ruime keuze

Aanbeveling
omdat alles zo goed verloopt

Extra toelichting
ik vind het echt prima. kreeg de site door van mijn zoon die ook regelmatig besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon o 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snowfreak 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemakkelijk en voor een goede prijs mijn camera besteld. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd en ik ben er tot nu toe erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

decnet 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I've ordered the same camera I already had. Because it was cheaper to buy it on cameranu than what I got selling mine on eBay used. And it also included an extra. Ordered on Saturday, arrived on Monday. In a different country (just Germany, but still...). I'm absolutely amazed. Will recommend cameranu.nl to all my friends!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedjac 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website; "what you see is what you get".

Service
vlotte orderstatus, snelle levering met track en trace

Assortiment
veel artikelen in voorraad

Extra toelichting
een betrouwbare partner voor de consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie Sweelssen 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving van artikelen en jullie site is goed vindbaar.

Service
Duidelijke beschrijving van hoe te handelen bij aankoop van producten.

Assortiment
Ruime sortering in door mij gezochte producten.

Aanbeveling
Hele traject van aankoop zelfs door een computer-leek als ik, goed te volgen en uit te voeren.

Extra toelichting
Ben van a tot z prima door jullie geholpen en heb jullie adres inmiddels bij mijn favorieten opgeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeewolde1 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele proces was appeltje - eitje voor me.

Service
Ben naar de winkel gegaan, omdat ik persoonlijk contact wilde. Werd uitstekend, vakkundig geholpen. ik maakte een kritische opmerking, die ter plekke werd gecorrigeerd. Sterk!!

Assortiment
Ik zou niet weten wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Camera Nu is voor mij een ideale winkel. Ik koop er mijn fotospullen (Canon) en mijn verrekijker (Zeiss) Het gevoel een fysieke winkel achter de digitale webwinkel te hebben en af en toe gebruik te kunnen maken van persoonlijke deskundigheid is voor mij doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

charro 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige site, zoekt makkelijk alles op.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, snelle en goede levering.

Extra toelichting
Ik heb de gorillapod besteld en de volgende dag was hij al in huis. TOP!

Review criteria:

Goed

Reageer

Yvon de Bruijn 16-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer overzichtelijk en goed gedocumenteerd. Voldoende productinfo, goede zoekopties, heldere weergave van producten per categorie. Prettige website, makkelijk doorbladeren

Service
snelle levering, duidelijke weergave van prijs en levertijd, keurige verzending en verpakking van het bestelde item.

Assortiment
uiterst volledig

Extra toelichting
ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen omdat er een ruime keuze is, alles is goed te vinden, prijzen staan duidelijk weergegeven, prima prijs / kwaliteitsverhouding, snelle levering, duidelijke factuur en diverse opties tot betalen en thuiswinkel waarborg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Françoise D. 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via de zoekoptie heb ik gemakkelijk alles gevonden wat ik zocht.

Service
de service vond ik werkelijk een 10 meer dan waard. 's namiddags besteld en 's anderendaags geleverd. Wat kan een mens meer wensen.

Assortiment
het assortiment vond ik zeker voldoende. Heb alles gevonden wat ik zocht en de volgende bestelling gebeurt zeker weer bij CameraNu.

Aanbeveling
als iets goed is dan zeg ik het zeker door!!!

Extra toelichting
Zocht de lensbaby en na wat zoekwerk vond ik toch dat jullie een zeer ruim assortiment hadden waardoor ik echt dat kon kiezen wat ik nodig had. Nu terug wat sparen en dan bestel ik nog enkele gadgets. De lenzen zijn namelijk prima, ook de kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, en het beantwoordt zeker aan hetgeen ik altijd al gezocht heb; zo'n beetje feeërieke foto's, dat net ietsje meer! De levering had ik slechts na toch minstens twee dagen verwacht, het moest toch van Nederland komen maar neen, 's anderendaags stond de leverancier hier met mijn pakje; dit maakt het natuurlijk nog eens superleuk. Een dikke pluim voor jullie werknemers!!! Is zeker verdiend! groetjes, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron73 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik koop al jaren mijn spullen bij Cameranu, altijd tevreden met de kwaliteit en de service. Producten worden snel en correct geleverd, en ik weet uit eerdere ervaring dat de afhandeling van garantie ook perfect in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rjong 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Zelf veel informatie kunnen winnen over het aangeschafte product op het net, maar toch in de winkel nog wat extra adviezen gekregen!

Extra toelichting
Zelf veel informatie kunnen winnen over het aangeschafte product op het net, maar toch in de winkel nog wat extra adviezen gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob07041960 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
selle handeling

Service
snel geleverd en keurig verpakt met extra snoepjes bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wipe74 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop erg duidelijk, zoek-functie erg accuraat. Duidelijke kosten overzicht. Prima!

Service
Helaas was mijn gekozen product niet op voorraad.

Ik kreeg een e-mailbericht van een medewerker dat CameraNU.nl het product speciaal moest bestellen en de levering langer kon duren. Echter was mijn gewenste product snel binnen. Helemaal top!

Assortiment
Ruime keus en zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Inmiddels drie producten besteld bij CameraNU.nl zonder enig probleem. Ik blijf klant!

Extra toelichting
Mijn algemene indruk van CamerNU.nl is erg goed. Geen enkele probleem gehad met leveringen. Altijd netjes en behoorlijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.C. van Mourik 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mlyczba 14-06-2013

Alle aspecten een 10, dus gemiddeld ook een 10! Ik zou nie weten wat ze nog konden verbeteren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en je kan makkelijk navigeren

Service
Je kan zowel telefonisch als per e-mail vragen stelen die dan ook snel en vakkundig worden beantwoord.

Assortiment
Ik ken geen andere fotoshop dat een uitgebreidere assortiment heeft!

Aanbeveling
Zal het ieder aanbevelen!

Extra toelichting
Toen ik een supersnelle waterdichte en stootvaste camera nodig had, die ook nog full-HD kon filmen en waarmee ik ook slowmotion films mee kon maken, en ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs, maar toch van een vertrouwd merk, toen kwam ik al snel op de Olympus TG-2 uit. Een webshop vinden waar ik deze kon scoren was niet zo moeilijk. maar liefst 31 stuks. Het liefst had ik wel een webshop dat gespecialiseerd is in camera's omdat ik er ook terecht wil kunnen voor advies en accesoires en dergelijke. Maar de prijs was voor mij het belangrijkste! 16 winkels konden hem leveren voor de laagste prijs van 349 euro. 14 daarvan waren zelfs bereid om hem kostenloos te bezorgen! Echter, 10 hiervan beloofden dat ze dit binnen 24 uur konden doen. Ik wilde een betrouwbare shop, dus ik zocht op Kieskeurig een webwinkel uit met minimaal 4 sterren, en toen viel weer de helft af. Ik vond het vrij moeilijk om uit de laatste 5 webshops te kiezen. Ik heb ze allemaal bezocht, beoordeeld op gemak, camera-accesoires en dergelijke. Waarom ik toch voor cameranu.nl koos? Deze site viel me positief op door het assortiment, overzichtelijkheid, en de diverse keuzes van leveren. En de bestelling? Ze hebben hun belofte waargemaakt en de camera binnen 1 dag geleverd! Uitstekend verpakt, dit is natuurlijk ook belangrijk. Camera bevalt overigens prima! Bedankt! Ik heb er zelfs een Blog over gemaakt op visualhiker com!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine60 14-06-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda03 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit mijn luie stoel kunnen bestellen. Alles werkt eenvoudig, bestelling is dan zo de deur uit, zonder dat ik de deur uit hoef.

Service
Zelfde dag verzonden en volgende dag al in huis.

Assortiment
Van de fotocamera alle beschikbare kleuren op voorraad. En goed omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vero-peter 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Precies wat ik zocht, en keurig de volgende dag al bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

martmarbus 14-06-2013

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, overzichtelijk en de zoekfunctie werkt prima.

Service
Zeer goede service
Klantvriendelijk
Voor 21.30 besteld de volgende dag in huis. (mits voorradig

Extra toelichting
De winkel is heel gemakkelijk te vinden. Het personeel is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Bij het binnengaan in de winkel staat niet direct een bediende in je nek te hijgen. Maar observeert de klant op afstand en op verzoek zal deze bij de klant komen. De klant wordt persoonlijk geholpen en dat blijft zo totdat de klant tevreden is. O ja, en de koffie is ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Fraase Storm 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, overzichtelijk en de zoekfunctie werkt prima.

Service
Bij vragen kun je heel simpel een medewerkers aan de lijn krijgen. Tot nu toe heb ik nooit een probleem gehad met reparaties, omruilen of advies over producten. De medewerkers zijn vriendelijk, hulpvaardig en deskundig.

Assortiment
Het uitgebreide assortiment bevat alles wat ik me als model fotograaf kan wensen.

Aanbeveling
Absoluut, en dat doe ik dus ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MLLGD 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is helder en duidelijk. Informatie is eenvoudig te vinden en bestellingen + retouren zijn gemakkelijk te plaatsen.

Service
Snelle & correcte levering, Snelle & correcte retourafhandeling. Wel matige reactie op e-mail / retourformulier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Embrace 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelgemak is uitstekend, het bestellen zelf duurde nog geen tien minuten

Service
De levering was erg snel, ik had het de volgende dag al in huis. Het was goed verpakt de verzendkosten vielen me mee.

Assortiment
Ik kocht een lcdvf viewfinder en dit is één van de weinige webshops waar die te krijgen zijn.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering, zou ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Over het algeheel ben ik zeer tevreden met mijn bestelling en de manier waarop die is verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Bes 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten waren snel gevonden via website, en simpel te bestellen.

Service
VOor bestelling nog even telefonisch contact gehad, en perfect advies gekregen.
Ook levering zeer snel, en mogelijkheid tot retouneren mocht het niet goed zijn, is geweldig.

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek, hebben ze hier wel.

Aanbeveling
Beste foto apparatuur webwinkel die ik tot nu toe heb gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene S. 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. De informatie is helder

Service
In geval van vragen is de hulp prima in orde.
Snelle en keurige levering.

Assortiment
Ruim assortiment. Volop keuze om te vergelijken.

Aanbeveling
Ik ben gewoon erg tevreden.

Extra toelichting
Heb verschillende producten gekocht en vindt het zeer prettig dat je online kunt vergelijken en beslissen. Je hoeft de deur niet uit om je slag te slaan. Dat scheelt enorm veel tijd. De snelle levering, aanwezige informatie en goede service heb ik als zeer positief ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 3920 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering en product moet ik nog eens uitgebreid testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews