cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rick0001 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige lay-out van site

Service
was er binnen 1 dag

Assortiment
keuze uit bijna alles wat met fotografie te maken heeft

Aanbeveling
ik heb mijn nikon-lens hier erg goedkoop en snel kunnen krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efde 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site makkelijk te vinden en je hoeft de deur niet uit

Service
na telefonisch contact te hebben gehad juiste product besteld prima service

Assortiment
zeer ruim assortiment. Er is alles op camera gebied te vinden

Aanbeveling
Goede on line winkel maar je kunt er ook terecht in Urk zelf. ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Verrijt 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling was erg eenvoudig te plaatsen. De communicatie van Camera.nu met haar klanten verloopt helder en effectief.

Service
Toen het bestelde product arriveerde was ik niet thuis. 24 uur later werd het nogmaals bezorgd door een uitermate vriendelijke medewerker. De producten waren goed en vakkundig verpakt en ik was onder de indruk van de zorg waarmee alles was geregeld.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid is wat mij betreft het enige criterium om een organisatie te beoordelen. Daar scoorde Camera.nu hoog op!

Extra toelichting
Mijn eerste kennismaking met Camera.nu verliep zonder zorgen. De communicatie naar de klant toe was helder en effectief: het product werd snel en vakkundig geleverd door een vriendelijke bezorger. Kortom: het geheel maakte een betrouwbare en professionele indruk op mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lexel 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Service en levering beter en sneller de kortste sluitertijd.
1 dag na bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanillaBear 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Handig dat het betalen ook via Paypal kon, kon de e-dentifier mooi in de tas blijven. Verder is alles eigelijk perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlackSmokey 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede voorraadstatus, goede levertijdindicatie.

Service
Netjes per email op de hoogte gehouden van de status. Besteling netjes verzonden binnen gestelde termijn (bestelling om 22:15 geplaatst, volgende dag per PostNL aangeboden). Bestelling netjes verpakt.

Assortiment
Groot assortiment voor nette prijzen.

Aanbeveling
Winkel die doet wat hij zegt. Levertijden zijn tot zover bij al mijn bestelling betrouwbaar gebleken. Volgende dag in huis is ook echt de volgende dag in huis, Top!

Extra toelichting
Simpelweg een plezierige webwinkel. Netjes per email de updates van je bestelling, informatie over je bestelling (verzonden als pakket of per envelop, evt track and trace etc.). Netjes en goed verpakt. Producten vinden altijd zonder schrammetje het adres.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stiebo 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, alle specs makkelijk te vinden, klikken, betalen en leveren zonder problemen.

Service
Top, een bedrijfsmatige bestelling (12 camera's) bleek niet meer te leveren (ook al had ik een offerte). De opvolgende camera werd zonder problemen en met een flinke korting alsnog geleverd.

Extra toelichting
Topbedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nv84 25-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Camera van keuze was snel gevonden op de site, bestelling verliep super soepel.

Service
Camera werd inderdaad keurig de dag erna bezorgd door de postservice.

Assortiment
Het leek erop alsof er nog veel meer keuze was, maar voor mij was dit niet nodig.

Extra toelichting
Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matias1984 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter60 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Paulus101 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
na enkele andere aanbieders bekeken te hebben vond ik jullie site overzichtelijk en er wordt duidelijk aangegeven wat er verstuurd wordt.

Service
snellere levering als deze kan bijna niet.

Assortiment
ben niet echt ingegaan op het arsotiment ik was immers op zoek naar de nikon d3100

Aanbeveling
duidelijke site concurerende prijzen goede service.

Extra toelichting
zie bovenstaande beoodelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ko Houtman 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bij zoektocht naar zoomlenzen via Google kom je bijna altijd bij cameranu.nl terecht en zeer gebruikersvriendelijke site.

Service
snelle, vlotte levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
tot dusver alleen maar optima prima!
hoop natuurlijk geen mankement aan m'n lens te krijgen.

Extra toelichting
Tot dusverre alles optima prima!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleij13 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een prima overzichtelijke website.

Service
Ik was op zoek naar een film scanner en omdat ik toch nog een vraag had over het type scanner, heb ik eerst nog even gebeld met het bedrijf. Ze namen de tijd om mijn vraag te beantwoorden en gaven me een prima advies. Dezelfde avond besteld en de volgende dag bezorgd.

Assortiment
De website geeft een breed assortiment aan. Wat je zoekt is er te koop.

Aanbeveling
De WEB site geeft een brede keuze van fotospullen en apparatuur aan. Het advies en bestel gemak zijn veel waard.

Extra toelichting
Een goed advies en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

butterfly16 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijn dat elke camera goed is afgebeeld op de website! Duidelijke informatie bij elk artikel!

Service
Snelle levering van het bestelde product!

Assortiment
Zeer ruime keuze in artikelen!

Aanbeveling
Scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

Extra toelichting
CameraNu.nl blinkt uit door een breed assortiment en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding! Dat heeft ertoe geleid dat ik mijn bestelling bij CameraNu.nl heb gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Werk 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een pro-lens gehuurd. Via de telefoon informatie gekregen en via mail boeking bevestigd.

Service
Service was top. De medewerkers van CameraNu nemen de tijd en zijn niet gehaast. Een heel prettige ervaring!

Assortiment
Het assortiment van CameraNu is ruimschoots. Ik gebruik de site ook vaak als prijsvergelijk met andere online retailers.

Aanbeveling
Ik beveel CameraNu aan. Wat ik in het verleden online gekocht heb werd perfect geleverd en nu ik huren bij ze heb ontdenkt is het compleet wat mij betreft.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de wijze waarop de medewerkers van CameraNu naar de klant treden, de tijd nemen en weten waar ze het over hebben. Kan zo geen verbeterpunten bedenken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Konijn 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, artikelen makkelijk te vinden en snel te bestellen.

Service
Goede communicatie en snelle afhandeling.

Assortiment
Belangrijkste is te vinden op de site, tevens zijn er alternatieven en suggesties.

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f.van.den.berg 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
van uit huis altijd makkelijk
je kunt het product alleen niet eerst even aanvoelen en test foto's vergelijken

Service
goed, alleen post.nl is niet mijn favoriete bezorg service
ligt misschien aan mij maar komen altijd precies langs als ik 10min weg ben

Assortiment
groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Steven Kramer 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen met de online manier van bestellen. Geen bugs op het gebied van beschikbaarheid of gegevens invullen.

Service
Duidelijk beschreven voorwaardes en inderdaad de volgende dag in huis

Assortiment
Alles was tot nu toe op voorraad dus ook hier geen klachten.

Aanbeveling
Juiste prijs, snel bezorgd en geen onduidelijkheden.

Extra toelichting
Duidelijke site, snelle bezorging en geen onverwachte kosten of mankementen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolsslob 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede info, snelle levering, eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees Klerkx 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker achter de pc winkelen

Service
Goed te woord gestaan door telefonisch personeel

Assortiment
Genoeg keuze uit wat op dat moment uiteindelijk gaat worden

Aanbeveling
Heb ik al vaker mensen naar deze site gestuurd om spullen aan te schaffen.
En naar mijn weten hebben ze allemaal wat aangekocht.

Extra toelichting
Ik heb bij cameranu al diverse spullen aangeschaften het zal zeker niet de laatste keer zijn.(heb nog wel een paar wensen) Ook doordat ik jullie site regelmatig bezoek wordt ik op de hoogte gehouden van alle nieuwe dingen. Ga lekker door en jullie zien mij nog wel een keer. Mvg Kees Klerkx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albin_Hilversum 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, ruim assortiment, gemakkelijk bestellen, heldere procedure.

Service
Bij een eerdere aankoop snel en adequaat te woord gestaan over beschikbaarheid product.

Assortiment
De kijker die ik zocht(en kocht) is niet algemeen beschikbaar, maar wel bij CameraNu

Aanbeveling
Twee keer gebruik gemaakt van CameraNu en dat was een prima ervaring.

Extra toelichting
Er zijn alternatieven, maar CameraNu heeft zonder meer een goed assortiment (en voorraad), goede prijzen en een snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick1948 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door te Googlen naar een cadeau eindigde ik via kieskeurig bij de meest voordeligste web winkel. Waar ik uitgebreide informatie vondt en gelijk mijn bestelling kon plaatsen.

Service
Ik plaatste mijn bestelling rond 21:30 uur. Ontving confirmatie gevolgd door een factuur en rond 22:30 een email dat mijn bestelling in behandeling was. De volgendeochtend ontving ik een email dat de bestelling was verstuurd en een Track en Trace nummer. Net na 16:00 uur ontving ik mijn bestelling netjes ingepakt.

Assortiment
Zeer uitgebrijd assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Met zo'n goede prijs n service kan ik iedereen aanbevelen om via Cameranu.nl te bestellen.

Extra toelichting
Ik geloof dat ik hier boven genoeg heb gezegt. FANTASTICH BEDRIJF!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro686 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk alles te vinden! En ook nog tot laat bestellen en volgende dag in huis.

Service
Melden keurig of de bestelling vertraging heeft of als er andere zaken spelen. Geven ook proactief meldingen van de zending.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe nodig had was aanwezig.

Extra toelichting
Prima webshop met een breed assortiment en een perfecte service. Kortom zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunadi 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je heel goed zoekt en de informatie leest dan gaat de rest vanzelf.

Service
Je wordt heel vriendelijk en zeer professioneel te woord gestaan en geholpen. Chapeau!

Assortiment
Je kunt voor alles (m.b.t. fotografie) in de winkel vinden. Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment met duidelijk aangegeven prijzen,gemakkelijk bestellen, wordt thuis gratis bezorgd bij besteding v.a. € 100,-

Extra toelichting
* zie boven ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEMSTH 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo gevonden

Service
gedaan wat ze beloofden

Aanbeveling
Je krijgt wat je bestelt

Extra toelichting
Op deze site meteen gevonden wat ik zocht, niet te duur en alles volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

alexjeg 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. W. 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
We wilden een nieuwe camera aanschaffen en kwamen daarbij uit bij CameraNU.nl. Op het laatste moment nog even gekeken naar andere camera's, maar kwam toch weer uit op de TG-320. Ik had nog een paar minuten voor 22:30 om hem de volgende te kunnen ontvangen. Op 22:30 kwam de bestelbevestiging en toch de volgende dag in huis --> TOP. Alles was netjes verpakt en goed aangekomen. Verder nog geen service te hoeven ontvangen van de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renée25 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk in te vullen en bestelling uit te voeren.

Assortiment
zie aanbod, dat zegt genoeg.

Aanbeveling
absoluut

Extra toelichting
Heel eenvoudig is een canvasdoek te bestellen. Site werkt lekker snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahvanderwal 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede, snelle service

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeer prettige mogelijkheid om te winkelen betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Jamont 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op het net je wensen bekijken en per telefoon je bestelling doen.

Service
Vriendelijk te woord gestaan zowel aan de telefoon als in de winkel en met de nodige knowhow.

Assortiment
CameraNu heeft een uitgebreid assortiment op voorraad zodat je alles in 1 keer kan aanschaffen en, indien gewenst, direct kan ophalen.

Aanbeveling
Als iemand plezier heeft met (hobbymatig of beroepsmatig) fotografie zou ik zeker verwijzen naar CameraNU.nl

Extra toelichting
cameraNu is een prettige winkel/internetwinkel waar je vriendelijk en correct geholpen word. Personeel heeft kennis van zaken. Voorraad is groot. Je heb de keus uit toezending of ophalen... vind ik ook een pré. Derhalve zou ik deze winkel beslist aanraden bij vrienden en kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Age 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed overzicht in artikelen, goede afhandeling van de bestelling, order kwam in bubblewrap aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGZ23 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19121959 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk om een keuze te maken,omdat overal een duidelijke beschrijving bijstaat.

Service
tot 2x toe via internet info over bepaalde produkten gevraagd,en binnen 1 dag volledige uitleg.Top.!

Assortiment
ik zocht een flitser,maar wist niet dat ze zo'n groot aanbod hadden.sterker nog,ik wist niet eens dat er zoveel merken flitsers waren.

Aanbeveling
omdat je denk ik voor 100% zult slagen als je iets bijzonders zoekt.

Extra toelichting
webwinkel die makkelijk,en gebruiksvriendelijk te bekijken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimK67 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product bestellen gaat erg gemakkelijk, maar enkele handelingen en de bestelling is gedaan.

Extra toelichting
Winkel met medewerkers die weten waar ze het over hebben, verkopen je geen producten die je niet nodig hebt voor het uitoefenen van de fotografie-hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Eck 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is makkelijk toegankelijk en dete verrichten handelingen zijn ook voor een leek helder te volgen

Service
Een vraag wordt snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Alles wat op fotografiegebied eventueel nodig is, is beschikbaar

Aanbeveling
Een goede ervaring - ook EERDERE!! - zijn meer dan voldoende om een aanbeveling naar anderen te doen!!

Extra toelichting
Ik heb ook al eerder een aankoop bij CameraNu gedaan. DIE aankoop verliep goed en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ook bij de meeste recente aankopen bleef mijn zeer positieve mening over CameraNU volledig 'overeind'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben71 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online zeer makkelijk te bestellen ook keurig terug gebeld met de tijden van afleveren

Service
ik ben telefonisch erg goed te woord gestaan en op alle vragen antwoord gekregen
ze namen echt de tijd voor me!

Assortiment
heel breed assortiment incl een sfeervolle winkel met een goede indeling en opstelling

Aanbeveling
ik kan deze winkel aan iedereen aanraden men zal er zeker slagen

Extra toelichting
een geweldige winkel zeer goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam H. 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was overzichtelijk. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had.

Service
Telefonisch werd ik prima en vriendelijk te woord gestaan. Mijn vraag was snel en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had en heb nog even voor plezier verder gekeken. Er is keuze genoeg!

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit is erg goed, de service is prima en het assortiment ook. Kortom ik zou de winkel absoluut aanbevelen bij familie en vrienden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Benny66 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en toegankelijk

Assortiment
breed assortimen, kijk graag op de site als ik iets zoek of wil weten

Aanbeveling
Als mensen mij iets vragen zou ik deze site zeker adviseren

Extra toelichting
Goed, klantvriendelijk en betrouwbaar...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hylkepylke 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met de auto goed te bereiken, maar met openbaar vervoer duurde mijn reis bijna 3x zo lang!

Service
Service was prima, ik kon zelfs eerder mijn huurcamera en lenzen ophalen na een belletje, perfect!

Assortiment
Ze hebben alles in huis, inclusief occasions

Aanbeveling
Niet de goedkoopste, maar wel een groot assortiment en ook weer niet heel duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHM123 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed advies en service.

Assortiment
Uitgebreid sortiment met zowel camera's, objectieven als assecoires

Aanbeveling
Cameranu heeft scherpe prijzen, snelle levertijden en kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SmoekS 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site gaat logisch, dus gemakkelijk.

Service
Levering is volgens afspraak. Verpakking is correct.

Assortiment
Het immense assortiment is toereikend.

Aanbeveling
Deskundig en ruim aanbod.

Extra toelichting
Bij Cameranu.nl is het snel en slim zaken doen. Een logische website met dito afhandeling. Cameranu.nl is voor iedereen een makkie. Spijt krijgen hoeft niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RISL 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en overzichtelijk menu waarbij je snel naar de gewenste camera /accessoires kan gaan.

Service
Prima service. Na aankoop zat er een hoes bij die niet helemaal paste. (foutje van mijzelf) Deze kon echter zonder problemen worden geruild voor een andere die wel goed paste.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Veel keuze uit verschillende modellen. Ook de mogelijkheid om verschillende modellen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Ruime keuze en deskundig advies.

Extra toelichting
Zoals al eerder gemeld een ruime keuze met daarbij deskundig en uitgebreid advies. Men neemt de tijd om rustig bij alles langs te gaan na eerst je wensen te hebben geïnventariseerd. Zowel mijn vrouw als ik hebben hier onze camera's en accessoires gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ommerborn 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
besteld,volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 231970 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Voor de aankoop 2x telefonisch contact gehad en daarbij bijzonder goede info gehad. Super!!

Aanbeveling
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pspapen 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede web shop

Service
Snelle en vooral correcte leveringen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
reeds meerdere malen gedaan, beste service en prijs.

Extra toelichting
Reeds meerdere bestellingen gedaan en alles verloopt correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cre8ive 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede, redelijk overzichtelijke site

Service
bestelling meestal snel in huis en zo niet, tijdig bericht

Assortiment
bijna alles te verkrijgen op camera gebied

Aanbeveling
prima zaak, dus beveel ik ze graag aan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mschiel 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

www.greatfocus.nl 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, werkt perfect en geeft beknopt maar voldoende informatie.

Service
Er wordt niet moeilijk gedaan wanneer je een verkeerde keuze hebt gemaakt, ruilen kan te allen tijde.

Assortiment
Een enorm assortiment maar toch overzichtelijk. Wanneer je bij cameranu.nl nog niet kan slagen dan.....

Aanbeveling
Een prettige winkel, kennis van zaken, ook voor de gevorderde fotograaf en objectief en eerlijk advies.

Extra toelichting
Als fotograaf moet je bij cameranu.nl zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinkcam 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel, nummertje trekken, kopje koffie drinken.
Ideaal.

Service
Super vriendelijke mensen, nemen alle tijd voor je en stemmen advies af op jouw kennis en ervaring.
prima !

Assortiment
groot assortiment, alle toestellen kun je gewoon vastpakken en bedienen, ideaal

Aanbeveling
voor iedereen die liefde voor de fotografie heeft en een prima advies en service wil hebben, helemaal goed !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam SvD 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
via ideal betaald en 2 dagen later al in huis

Assortiment
zocht alleen een speciaal soort batterij, maar zag dat er veel meer in jullie assortiment zit

Aanbeveling
goede, snelle service

Extra toelichting
Heel tevreden over alles van het moment tot bestellen tot de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews