cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25485 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2704 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter8321 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gezochte artikel was makkelijk te vinden in de webshop

Service
In de winkel werd ik goed geadviseerd, door de grote keuze wist ik niet welk UV filter het beste was.

Assortiment
Eerder teveel dan te weinig

Aanbeveling
Ruim assortiment met goed advies.

Extra toelichting
Goed geholpen. Het was alleen wel druk in de winkel, ik moest ongeveer 40 minuten wachten maar omdat dat met nummertjes werkt word je ook geholpen als het je beurt is en onder tussen kun je koffie of thee nemen en wat rondkijken in de winkel en wat dingen proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen1961 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
On-line bestelling heel gemakkelijk.

Service
iDeal betaling had storing.
Winkel bood de mogelijkheid de betaling opnieuw te doen.
Duidelijk, snel en efficiënt met betalingsverwerking en versturen artikelen.

Assortiment
Prima; wat ik nodig had was op voorraad. Eén artikel van een (mij) onbekend merk, maar geen probleem.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en efficiënt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liani 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ik kreeg uitgebreid en professioneel advies om tot een weloverwogen keuze te komen voor het product wat ik wilde kopen

Assortiment
Voldoende voor het maken van een keuze op maat.

Aanbeveling
persoonlijke benadering, professioneel en kwaliteits merken.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berend joling 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen en betaling is makkelijk

Service
de service is goed tijdens de staking van postnl netjes een mail gekregen over het vervoer

Assortiment
groot assortiment en ook scherp geprijsd

Aanbeveling
ik zou anderen deze winkel echt aanbevelen vanwege de service de kosten en het ruime assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Regensburg 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 39 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wees vanzelf, vrij laat in de avond besteld, (maar nog wel voor 22.00 u); betaling ging gemakkelijk en de andere middag keurig de bestelling in huis.

Service
De ochtend van de levering nog even het "track- en trace" systeem geprobeerd om een idee te krijgen hoe laat er ongev. afgeleverd zou worden. De site gaf alleen aan: zending onderweg, niets nieuws dus want dat wist ik al van de vorige avond.

Aanbeveling
Voor de 2e of 3e keer gebruik gemaakt van CameraNU en wederom is vrijwel alles snel, punctueel en vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-07-2013

Beste Andreas,

Hartelijk dank voor uw review. De tracking info wordt door TNT verstrekt. Wij hebben hierop helaas geen enkele invloed. Hopelijk wordt deze service in de toekomst door TNT verbeterd.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

gemmetje 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was via CameraNU erg makkelijk vinden wat je zoekt, de website zit logisch in elkaar

Service
Ik kreeg direct een mailtje met een bevesitiging en vlak erna een track en trace nummer, het ging allemaal erg vlot en soepel

Assortiment
er was voldoende keuze in wat ik zocht

Aanbeveling
De website was erg makkelijk in gebruik en mijn product had ik een dag later binnen. helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thucydides 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurien Minke 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Overzichtelijke website, ruim assortiment en een snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. van Raaij 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken naar producten is erg eenvoudig. Wat helemaal prettig is, zijn de voordeelsets die getoond worden bij je product waarmee je extra korting krijgt.
De (technische) productinformatie is ook overvloedig en goed.

Service
Uitstekende service. Ik had een filter besteld waar iets mee mis was. Mailtje gestuurd, waarop dezelfde dag nog werd gereageerd en er een nieuwe werd toegestuurd. Snel en servicegericht dus.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
ik zou niet snel een betere en goedkopere winkel weten.

Extra toelichting
Goed, goedkoop, uitstekende service, gratis levering, mensen met passie voor fotografie (maar dat merk je natuurlijk het best in als je naar hun winkel gaat)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P vd B 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Veel keus en duidelijke beschrijvingen van de producten.

Aanbeveling
zeker een aanbeveling om hier terug te komen.

Extra toelichting
Ben sinds kort klant bij CameraNu.nl en ben zeer tevreden! Ruime keus, scherpe prijzen en snelle levering. Een vertrouwd adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Adelaar 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd op voorraad, duidelijke site, gebruikersgemak

Service
Snelle afwikkeling, telefonische ondersteuning, vriendelijke adviseurs

Assortiment
ruime keuze, veel accessoires

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke aankoopbevestiging snelle levering

Extra toelichting
CameraNu levert een ruim assortiment snel en met heldere betalingsvoorwaarden, indien niet op voorraad melding als het artikel weer binnen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.H.Liem 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb geen andere passende woord dan perfect makkelijk.

Service
Gebeurd zoals het moet en vermelding.

Assortiment
Bijna alles perfect.

Aanbeveling
Makkelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen de P 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Duurde even voordat de bevestigingmail binnen was. Heeft misschien met bestellen op zondag te maken. Ik snap de zondagrust overtuiging, maar een mail met melding hiervan had op zijn plaats geweest. Voor de rest perfect geinformeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Eduard1981 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bigfonn 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Direct vanaf mijn stoel

Service
Postcode was verkeerd, is na een telefoontje direct geregeld en ik had binnen een dag mijn bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijk en uitgebreid met een goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotostiel 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Product was redelijk makkelijk te traceren, tegen een mooi laag prijsje en was eveneens redelijk vlot bezorgt.

Assortiment
Hoewel ik een specifiek artikel zocht, was het aanbod ruim.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij iemand die een Epson V700 zou willen kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mariannevh 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op zoek naar de handleiding voor mijn nieuwe Eos 700D. Het boek bleek nog niet uit te zijn en ik kon een mailtje krijgen wanneer het boek beschikbaar was. Enige weken later kreeg ik prompt bericht dat het boek leverbaar was. Ik hoefde het dus niet zelf steeds te checken. Makkelijk!

Service
Naar aanleiding van wat ik al schreef, noem ik dit prima service.

Assortiment
CameraNu heeft heel veel, maar nog soms is ik nog wel een wat.

Aanbeveling
Goede service en levering. Betrouwbaar, wat belangrijk is voor een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janenien47 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk site om op te zoeken wat je wilt hebben

Service
Er snel en adequaat gereageerd op vragen.

Assortiment
Ruime sortering aan merkartikelen. Prettig dat ook alternatieven worden aangeboden.

Aanbeveling
Ruime sortering, goedkoop en snelle levering.

Extra toelichting
Een prettige website, ruime sortering, er worden alternatieven aangeboden, goedkoop en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Renders 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is erg overzichtelijk, en de bestelling is zo geplaatst.

Service
elk product is voorzien van de nodige uitleg, en wordt geleverd in een keurige verpakking.

Assortiment
assortiment is zeer groot en alles is met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
alles makkelijk te vinden op 1 website en zeer scherp geprijsd, ik beveel het zeker aan.

Extra toelichting
Ik heb een aantal maanden geleden een camera en een aantal lenzen besteld via cameranu.nl, helaas is een aantal weken terug alles gestolen op vakantie. Heb alles weer opnieuw besteld, voor een betere prijs zelfs en het was weer binnen een dag geleverd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn9876543210 30-06-2013

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ddw90 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, alle camera's zijn te proberen

Service
Voor mijn gevoel een goed advies gekregen, ook over de uitbreidingsmogelijkheden en de onzinnige zaken die eigenlijk niet van belang zijn

Assortiment
Ruim en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, met een ruim assortiment, alles is te proberen en een goed (deskundig) advies

Extra toelichting
Overzichtelijke winkel, met een ruim assortiment, alles is te proberen en een goed (deskundig) advies, ook duidelijk advies over onzinnige zaken (geen aansmeer praktijken).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carl van der Feer 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed informative en altijd een goed bijpassende accessoire lijst bij de produkten aanwezig

Service
Had een vraag over mijn bij cameranu.nl bestelde sigma 60mm f2.8 lens en de persoon die de telefoon opnam wist mij het antwoord al te geven zonder mij naar tig andere medewerkers door te verbinden, perfecte service

Assortiment
Ongeloofelijk wat ze allemaal hebben, zelfs het meest exotische assoritment hebben ze wel, en ook nog eens goedkoper dan de concurent

Aanbeveling
Heel veel informatie aanwezig, altijd geode adviezen over de telefoon, je kunt ook gewoon bellen om technische vragen te stellen geen probleem

Extra toelichting
Goede adviezen, heel veel produkten ook in het hogere segment, maar ook goedkope (maar dan niet waardeloze) produkten. Heel veel geode informatie en geen informatie waar je als semi-profi op zit te wachten. Goede aanvullende assortimentskeuzes die aangeboden worden. Kortom een geode site om ook gewoon - zonder dat je iets wilt kopen - rond te neuzen om informatie op te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snirp 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk zoeken

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Had een lens nodig,was op voorraad

Aanbeveling
Ben snel en correct geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van Asselt 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed toegankelijke site, je weet wat ze op Urk in voorraad hebben en krijgt waar nodig deskundig advies.

Service
behulpzaam en deskundig personeel ik heb nog geen ervaring met dingen die stuk gaan (al heb ik in de loop der tijd al vijf camera's bij Cameranu gekocht)

Assortiment
Ik heb de indruk dat ze echt alles in huis hebben, zeker weten doe ik het niet, maar ik ga ook niet verder zoeken

Aanbeveling
Dat doe ik al regelmatig. Ik denk dat Cameranu wel bij de top hoort in Nederland. Ik hoor alleen maar positieve berichten

Extra toelichting
Aan bovenstaande hoef ik niets toe te voegen. Als je bij Cameranu niet slaagt dan weet je niet wat je zoekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacco. Stuurman 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer uitgebreid , alles is netjes te vinden op de site.

Service
Service is zeer goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeer aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Camera.nu heeft een zeer uitgebreide website. Via deze site zijn de producten zeer gemakkelijk te vinden. De levertijden zijn helemaal top , vandaag besteld en morgen in huis , helemaal top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.j. de jong 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je weet wat je wilt kopen dan is het ideaal

Service
als je meer info wilt over een artikel dan krijg je uitgebreide info, want .......
" ze weten waar ze het over hebben "

Assortiment
D'r is bijna geen nee te koop

Aanbeveling
Zo'n zaak als deze kom je in de meeste steden niet meer tegen

Extra toelichting
We kunnen er nog lang over heen en weer kletsen, maar feit blijft dat je beter van een webwinkel kunt kopen waar ze verstand van zaken hebben, dan van de dorps-fotograaf die van de honger geen ontlasting heeft maar je staat aan te kijken met een blik van " wat doet u hier ", dat dan weer wél.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Borst 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede duidelijke winkel alles is toonbaar en tezien. Locatie van de winkel is makkelijk te vinden en het parkeren is gemakkelijk.

Service
Snelle en goede service, van informatie tot het uitleveren van eventuele aangekochte spullen gaat soepel en snel + vriendelijke bediening van het personeel.

Assortiment
Veel beschikbaar van diverse merken. Ook veel producten toonbaar. En wat erg makkelijk is, dat ze werken met een dagprijzen en deze ook aanpassen indien nodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien33 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden, erg veel keuze.

Aanbeveling
Je krijgt wat je bestelt binnen enkele dagen. Als een artikel tijdelijk niet leverbaar is, word je hiervan keurig op de hoogte gehouden. Klasse!!!

Extra toelichting
Inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Cameranu.nl. Zowel via de site als in de winkel. Persoonlijk vind ik het prettig als er een gerenommeerde winkel achter een internetwinkel staat. Dat is zeker het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.Driessen 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten op www.cameranu.nl zijn gemakkelijk en snel te vinden. Als je een account hebt dan hoef je niet veel in te vullen. Het bestellen gaat snel en gebruiksvriendelijk.

Service
De service is zeer goed, ik heb al een aantal keren een vraag gesteld, den krijg je snel en een correct antwoord.
Toen mijn bestelling verzonden was, kreeg ik gelijk een mail met de melding dat er vertraging zou kunnen ontstaan door een eventuele staking bij TNT post, dit is nu een voorbeeld van een goede service. De staking of werkonderbreking was er niet dus ik had de bestelling toch de volgende dag in huis.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik vindt de website heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De service en advies zeer goed.En producten snel geleverd.

Extra toelichting
Cameranu.nl de website is heel mooi opgezet en gebruiksvriendelijk. De service is heel goed, bij vragen snel en correct antwoord.En het artikel wordt snel verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotje05 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk. Zoekfunctie werkt prima zodat ik snel bij het gewenste artikel kom.
Het bestelpraoces is zeer duidelijk. Het afronden van de bestelling in de winkelmand verloopt prima. Geen onduidelijkheden. Het wijst zichtzelf.
Betaalproces verllopt prima.

Service
In de winkel goed geholpen. Vriendelijke medewerker. Deskundig advies. Uiteindelijk wel via de webshop besteld, maar dat had te maken met de bedenktijd die ik wilde.

Assortiment
Assortiment prima. Voldoende keus! Prijs is zeker concurrerend! Dankzij de service èn de prijs heb ik mijn order bij CameraNU.nl geplaatst.
Sterk punt van CameraNU.nl is dat combinatieartikelen als pakket met korting wordt aangeboden!

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijke website
Concurrerend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ilonavannijnatten 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel verschillende artikelen, maar soms wat moeilijker te zoeken

Service
had onlangs iets verkeerds besteld en dit heeft cameranu.nl supersnel omgeruild

Assortiment
veel verschillende artikelen

Aanbeveling
heb omlans deze winkel aan een paar collega's aanbevolen omdat ik er heel tevreden over ben

Extra toelichting
ondertussen heb ik al veel artikelen besteld en ben hier zeer tevreden over

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem DH 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product op voorraad.

Service
Telefonisch een goed deskundig advies

Assortiment
Een ruim assortiment

Aanbeveling
Klant gerichtenwinkel met scherpeprijsen

Extra toelichting
Tevreden over de diensten en de producten die ik besteld heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andyw88 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Niet tevreden met aangekochte product. retour zenden zonder problemen.

Assortiment
ander product gekocht welke wel aan verwachtingen voldeed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebodesign 29-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Alles verliep voorspoedig, dat wat ik zocht was makkelijk te vinden

Service
Na een fout van het postnl ophaalpunt contact gehad en al snel werd een onderzoek ingesteld. Uiteindelijk had ik de service niet nodig maar er werd klantvriendelijk mee om gegaan

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Prima winkel om aan te bevelen

Extra toelichting
Prima winkel, prima service, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DVPMedia 29-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit mijn stoel thuis

Service
Geweldige service en snelle levering

Assortiment
groot assortiment bijna nooit mis

Extra toelichting
Vanwegen het gemak geef en snelle levering geef ik ze een negen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander-CID 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vooronderzoek kan handig zijn maar is niet noodzakelijk bij CameraNu. Zelfs als je uitsluitend verteld wat je doel is met de aan te schaffen apparatuur krijg je een uitgebreid, passend advies

Service
Je wordt voor "vol" aangezien en behandeld. Domme vragen bestaan niet en er wordt alle tijd genomen om je vragen afdoende te beantwoorden. Ook met een demonstratie als dit nodig blijkt!

Assortiment
Zelden zo'n uitgebreid assortiment gezien, vrijwel alles is aanwezig. En er zijn specialisten om te helpen met een passende keuze binnen je budget.

Aanbeveling
Geweldige winkel, zeer klantvriendelijk, uitzonderlijk vakkundig in ht geven van advies voor ieder niveau.

Extra toelichting
Als ik de motivatie teruglees zie ik veel positieve opmerkingen, ik ben al vele jaren klant en dat is omdat heyt goed en betrouwbaar kopen is bij CameraNu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibian Cosijn 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Twan 01 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is duidelijk en de informatie is goed

Service
tel. vragen werden snel beantwoord en andere reactie's kwamen snel per mail, waarbij
de uitleg en service erg goed waren

Aanbeveling
goed assortiment,
veel en diverse artikelen.

de service per telefoon en per mail zijn uitstekend

Extra toelichting
zeer goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes21 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoek programma

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel producten

Extra toelichting
Cameranu.nl is de beste site om wat te bestellen als je het snel nodig hebt en een goed product wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen C. 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is makkelijk om je product wat je zoekt te vinden door middel van de zoekfunctie. Echter krijg je wel heel veel resultaten op je zoekopdracht. Daarom geen 10.

Service
Nadat mijn eye-fi kaartje kapot is gegaan contact met jullie opgenomen. Nadat ik binnen 24 uur het antwoord had dat ik hem op moest sturen dit gedaan. Niet veel later kreeg ik mail dat jullie hem binnen hadden en jullie de eye-fi kaartje niet meer in het assortiment hadden maar wel een alternatief. Met een bijbetaling deze aangeschaft. Wel weer met super snelle levering en super afgehandeld! Mijn complimenten.

Assortiment
Voor alles wat je zoekt is er wel iets. Ook in verschillende prijsklasse 's.

Aanbeveling
De service is prima, het assortiment is prima, de levering is snel, ik raad jullie aan iedereen aan die wat nodig heeft op gebied van fotografie!

Extra toelichting
Zie de argumenten onder de aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Houten 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel uitgebreide informatie te vinden.

Service
Alleen een bestelling geplaatst en werd daarbij goed op de hoogte gehouden van de afhandeling.

Assortiment
Ik was op zoek naar een niet direct gangbaar product en dat was voorradig.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment. Goede informatie per product.

Extra toelichting
Fijn webwinkel om te kopen. Ruim assortiment en goed gedocumenteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anno2013 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bedienen site

Service
zondag besteld, dinsdag in huis. Uitstekend.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heldere website, goede service, goederen netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

phd 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel een bestelling plaatsen, hoe makkelijk kun je het hebben.

Service
Netjes email contact gehad (en response binnen vier uur) met medewerkers toen er een onderdeel niet op voorraad was. Ook de mogelijkheid gekregen om alvast de andere spullen kosteloos vooruit te laten sturen.

Assortiment
Ik zocht onderdelen van Novoflex en deze waren bij Cameranu.nl aanwezig voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Nette service, snelle afhandeling en veilig.

Extra toelichting
Goed contact gehad met de medewerkers en alles netjes op tijd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h22 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Zeer snelle levering, goed communicatie over levering.

Assortiment
Goed aanbod voor goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kittym 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
'S avonds om 10 uur besteld en de volgende middag had ik de camera al!

Service
Erg prettig vond ik de track en trace code en de emails dat mijn bestelling en geld ontvangen was.

Extra toelichting
Helemaal niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger van den Berg 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klopt: vandaag besteld, morgen in huis.

Service
Ik had iets verkeerd besteld. Geen probleem, retourneren en geld terug.

Assortiment
Volgens mij hebben ze (bijna) alles voor de fotograaf.

Aanbeveling
Goeie winkel. Bij grote aankopen toch ook altijd even de concurrentie checken want het kan soms een paar tientjes schelen.

Extra toelichting
Prima online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan_71 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bvkrulke 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Vlotte telefoniste, gaf snel heldere informatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

scyberh 28-06-2013

Algemene score

10,0

Service
ongelofelijk snelle afhandeling, camera op vrijdag voor het eerst in Nederland, vrijdagavond besteld en op zaterdag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews