cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TheoChristianne 23-01-2013

Algemene score

9,5
Alles prima.
Toen het eerste tasje dat ik bij de camera besteld had me niet beviel, kon ik het zonder vragen terug sturen en is het geld netjes retour gestort.
Later hadden ze een tasje dat me wel aanstond en heb ik dat besteld; weer snel en naar tevredenheid geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkohne 23-01-2013

Algemene score

9,2
Helemaal super, 'avonds besteld en de volgende dag in
huis. Via een mail/orderbevestiging van cameraNU.nl ook een link gekregen om de bezorging te volgen. Alles keurig verpakt en verzorgd. Ik zou bij deze winkel zo weer een order plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKoopmans 23-01-2013

Algemene score

10,0
Werkt zoals een webshop zou moeten werken: gebruikersvriendelijk, duidelijk aangegeven levertijd, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulusz091141 23-01-2013

Algemene score

9,2
Snelle levering van reflexcamera en geen gezeur bij terugsturen van iets dat niet beviel (de filters)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BergeijkErik 23-01-2013

Algemene score

9,0
Wat ze beloven maken ze waar. 's Avonds besteld, volgende dag om 11 uur al bezorgd. Op vragen per mail komt ook snel antwoord. Tel daarbij de lage prijzen nog eens op en waarom zou je nog bij een ander bestellen? Met de after sales heb ik (gelukkig) nog geen ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnillaFotografie 23-01-2013

Algemene score

9,0
's avonds 21:15u besteld de volgende middag binnen. Ongelofelijk snel en ook nog de beste prijs.
Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hamosis 23-01-2013

Algemene score

10,0
Die beoordeling met 10 lijkt overdreven, maar is echt op zijn plaats.Het overzicht van de site, weergave van de producten, tel. contacten met correcte af- en behandeling. Een kleine storing in het betalings verkeer was geen reden voor oponthoud van de afhandeling. Ook de dubbelle betaling is in 2 dagen verwerkt. Vandaar mijn 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allan53 23-01-2013

Algemene score

10,0
website is makkelijk en overzichtelijk. Het product is dus snel te vinden en makkelijk te bestellen ook de betaling gaat soepel. Teven een super snelle bezorging en product was van top kwaliteit! goed voorzichtig in gepakt zodat het niet beschadigd zou worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gewoonm17 22-01-2013

Algemene score

9,7
Zo'n anderhalve maand geleden heb ik hier mijn Canon 7D besteld, na vergelijking van zowel prijs van het product, als de reviews over de winkel.

De bestelling verliep gemakkelijk, en zoals op de website vermeld wordt, was mijn nieuwe camera inderdaad de volgende dag in huis.

Je wordt overigens via e-mail keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Erg prettig.

Met after sales heb ik (gelukkig) nog niet te maken gehad, maar ik vertrouw erop dat dit, mocht het ooit nodig zijn, ook gewoon soepel zal verlopen.

Voorlopig bestel ik al mijn camera-gerelateerde producten dus bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijeonno 22-01-2013

Algemene score

9,5
netjes een mail ontvangen toen het product binnen was, betaald en de volgende dag bezorgd, kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tbartnig 22-01-2013

Algemene score

8,8
Cameranu is een winkel met een zeer uitgebreid assortiment tegen zeer scherpe prijzen.

De winkel is netjes en het personeel vriendelijk. Ik had mijn Sony NEX5N op internet besteld. Bij het afhalen werd er vriendelijk gevraagd of ik nog vragen had en of ik nog uitleg nodig had.

Het personeel is zeker vakkundig en weet waar ze het over hebben.

Super service! Zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.J. Bakels 22-01-2013

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs en supersnelle levering. Maandagavond 21.00u besteld, dinsdagmorgen 10.10u in huis!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adwijck 22-01-2013

Algemene score

8,5
Supersnelle levering!
En goede producten geleverd!
Het zoeken op de website is wat lastig...
Maar ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

danny spijkerman 22-01-2013

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over cameranu.nl ik had de lens in de avond besteld en ik heb de volgende ochtend mijn lens al binnen gekregen. ook was de prijs heel goed ik heb hem nergens anders goedkoper gezien. de website zag er mooi uit en is heel overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Slokker 21-01-2013

Algemene score

9,0
Prima prijs, prima ondersteuning en prima produkt.
Vakmensen die ook telefonisch indien nodig ondersteu
ning willen geven. De beste webwinkel voor digitale
produkten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trommelenf 21-01-2013

Algemene score

10,0
de internet site is erg duidelijk mocht je het niet direkt weten dan help de zoekfunctie je verder. als je belt met een vraag krijg je direkt antwoord van erg behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opdehoek 21-01-2013

Algemene score

9,0
Deze shop had de camera van mijn keuze tenminste op voorraad. De volgende dag al in huis. Alles duidelijk en transparant, bovendien ging het bestellen vlot en alles straalde uit dat het te vertrouwen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoCoHo 21-01-2013

Algemene score

8,5
Prima site, prima levering, en prima product! Aftersales niet nodig gehad, houden zo. De prijs is aantrekkelijk. Een prima leverancier ook voor fotoapparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mamivi 21-01-2013

Algemene score

8,5
Goede en zeer duidelijke website. Geven bij de artikelen duidelijk aan voor welke camera deze bedoeld zijn. Ook toen ik een camera kocht kon ik meteen zien welke andere artikelen er op pasten, zoals bv. filters.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

satela 21-01-2013

Algemene score

10,0
Vlotte afhandeling van de bestelling, keurig verpakt afgeleverd. De dozen van de lensjes waren ook netjes, kortom een fijne vlotte afhandeling van mijn bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard.. 20-01-2013

Algemene score

9,8
Na wat produkten besteld te hebben had ik het de volgende dag al in huis. Fijn dat je je bestelling kunt volgen waar het pakket onderweg is. Pakket is ook goed verpakt. Er is voldoende keuze op de website en ook de prijzen zijn aantrekkelijk. Goede service en klantvriendelijkheid dus een aanrader voor iedereen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

david.statio 20-01-2013

Algemene score

8,8
Zeer flexibele after sales, camera was snel geleverd en prima verpakt. Enige minpunt was de redelijk late openingstijd van de telefonische helpdesk op maandagochtend. Top tent!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

misala 20-01-2013

Algemene score

9,8
Cameranu.nl is een zeer klantvriendelijke zaak welke heel goed bereikbaar is , vriendelijk en kundig personeel en een goede en snelle service/afhandeling. Heb intussen al 2 Fotocamera's en 1 video camera gekocht tot hele goede tewvredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghermse 20-01-2013

Algemene score

9,8
Bij Cameranu.nl wordt je altijd professioneel geholpen. Zowel aan de telefoon als in de winkel zelf.

Persoonlijk ben ik van mening dat de mensen over een zeer uitgebreide kennis beschikken. Kom er al jaren en ben er nog nooit teleurgesteld weg gegaan. De hulpvaardigheid in de winkel is kortom perfect en zeer professioneel.

Met name de afdeling boven (voor professionele apparatuur) is echt "TOP". Ook als je een amateur bent wordt je boven ook perfect geholpen, ze nemen de tijd voor je. Kom je tegenwoordig zelden nog maar tegen.

Aftersales en de klantenservice is altijd behulpzaam om je bij iets te ondersteunen, c.q. te helpen. Ook als je bijvoorbeeld iets goedkoop hebt gekocht. Het gaat bij Cameranu.nl niet alleen maar om de verkoop. Service hebben ze zeer hoog in het vaandel staan. Dat is waar Cameranu.nl persoonlijk voor mij voor staat. Ongeacht de aankoop!!!

En vooral doen ze wat ze zeggen, dat is waar het om draait!!

Een meer dan zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benhan 20-01-2013

Algemene score

9,0
Product was snel gevonden en gaf ook aan dat er een combi-deal voor deze camera was. De telefoon werd vlot opgenomen en het snel en goed beantwoord. De bestelling was inderdaad de volgende dag afgeleverd: verpakking was goed en anoniem. Ik heb nog geen gebruik hoeven maken van de aftersales. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gehofman 20-01-2013

Algemene score

9,0
telefonische informatie was goed. Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel. De prijs was zeer concurerent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christr 20-01-2013

Algemene score

9,3
fijne site en vlotte levering. Artikel; was eenvoudig te vinden en de prijs was concurrerend genoeg om tot aanschaf over te gaan. De documentatie van het product op de site was goed te noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan4955 19-01-2013

Algemene score

8,0
Er was onduidelijkheid over het type Nissin wat past op mijn DMC-FZ200. Mijn opmerkingen en mail werden netjes beantwoord.
Flitser bleek achteraf een four third te zijn die perfect past en goed door de camera wordt aangestuurd. Tevreden over de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GiepkesJack 19-01-2013

Algemene score

9,0
Gewoon wat je van een webwinkel verwacht, snelle accurate levering tegen scherpe prijzen, after sales weet ik niet daar ik die nog niet nodig heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toni29 19-01-2013

Algemene score

8,8
Voor het eerst bij deze winkel iets besteld en ik ben zeer tevreden! Mooie overzichtelijke site, goeie service en snelle levering zoals het op de website beschreven staat. Een aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CanonHenk 19-01-2013

Algemene score

10,0
De webwinkel is overzichtelijk en altijd goed bereikbaar. Na de bestelling op de website de volgende dag in huis. Ze doen wat ze beloven. Helemaal Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csanti 18-01-2013

Algemene score

9,8
Duidelijke website. Snelle levering. Goed beschermend verpakt.
Overcomplete levering. Hierna duidelijke mailwisseling. Beloofde refund snel afgehandeld. Kortom CameraNU.nl maakt op mij een uiterst betrouwbare indruk. Zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbierut 18-01-2013

Algemene score

9,0
Alles op voorraad, snel besteld en de dag erna in huis. Netjes verpakt. Gewoon alles top!
Bestellen was duidelijk, makkelijk en ging er soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wjasje 18-01-2013

Algemene score

9,3
Bestelling werd de volgende dag met PostNl aan huis afgeleverd.
Door Track-en-Trace op de hoogte gehouden van de zending. De camera en enkele toebehoren waren goed verpakt.
Kortom, ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkhank 18-01-2013

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen, snelle service en snelle levering.
En dan ook nog een mooie prijs.

Helemaal tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

videofarmer5 18-01-2013

Algemene score

10,0
Een winkel waar je vlot geholpen word en waar je ook deskundig advies krijgt en als het druk is kun je onder het genot van een kop koffie rustig rond kijken want er is genoeg te zien wat voor je zelf van belang is .Voor mij is Cameranu een begrip en beveel het vaak aan ,aan andere mensen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liek76 18-01-2013

Algemene score

10,0
De website gaf genoeg informatie om de knoop door te hakken en via internet deze camera te kopen. Met name de garantie sprak mij erg aan. Na het plaatsen van mijn bestelling werd deze meteen in behandeling genomen en was de volgende dag al in huis. Daarnaast ontving ik nog veel informatie per mail over verzekeringen, levertijd, aflevertijd etc. Kortom, ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker vaker gaan bestellen via CameraNu.nl !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IlseW 18-01-2013

Algemene score

10,0
Ook mijn tweede lens werd de dag na de bestelling bezorgd, eveneens zeer zorgvuldig verpakt. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IlseW 18-01-2013

Algemene score

10,0
Supersnelle service - inderdaad 'vandaag besteld, morgen in huis' - en zorgvuldige verpakking van de bestelde produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco48 18-01-2013

Algemene score

8,5
Snelle levering en supergoede aftersales (er was een klein probleem met de triggertrap - is razendsnel omgeruild !
Prettig telefonisch contact.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mkloosterman 18-01-2013

Algemene score

7,0
Website oogt ietwat druk, waardoor ik niet snel via de website zelf producten zou gaan zoeken en bestellen. CameraNu zou hiertoe de verschillende productgroepen wat meer kunnen groeperen dmv van een horizontaal georiënteerd uitklapmenu.

Ik ben op de site gekomen via Kieskeurig omdat CameraNu tegelijk een goede levertijd, voorwaarden en natuurlijk prijs aanbood. Tot nu toe verder geen contact per e-mail en of telefonisch benodigd gehad omdat de bestelling netjes verpakt en binnen beloofde tijd (24u) bezorgd was.

Klein aandachtspuntje qua bezorging zou nog zijn het aanbieden van de mogelijkheid van PakjeGemak van TNT. Hierbij hoeft niemand thuis te zijn en kun je je bestelling af laten leveren bij bijvoorbeeld een postkantoor. Tevens zou de gratis verzending al wel vanaf €25,- mogelijk moeten zijn.

Ik zou een volgende keer ook weer bij CameraNu bestellen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 21-01-2013

Geachte heer/mevrouw Kloosterman, Hartelijk dank voor uw review. Website menu staat op de agenda om te worden aangepakt. De optie Pakjegemak wordt door ons reeds geboden. Met vriendelijk groet, CameraNU.nl

Reageer

jvwsmeets 17-01-2013

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een super webwinkel, snel, overzichtelijk, up-to-date en natuurlijk altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dobrob 17-01-2013

Algemene score

10,0
Geweldige snelle service, werd zelfs direct teruggebeld op een vraag van mij. Super !!
Snelle levering, goed verpakt en duidelijke handleiding.
Kortom goed bedrijf dat waarmaakt wat het zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1970Sleeper 17-01-2013

Algemene score

8,2
De website is overzichtelijk en duidelijk, daar ik wel een paar kleine foutjes heb ontdekt geef ik het een 7. Echter, de aftersales verdient dan ook een 10 want na een mailtje van mijn kant werd dit ook meteen gewijzigd !
De bereikbaarheid is prima, zowel telefonisch als via mail. De bestelling en levering heb ik ook met een 7 beoordeeld maar dat zal niet direct bij CameraNU hebben gelegen maar bij de leveranciers. Ieder geval een site / bedrijf waar ik zeker nog een meerdere malen een bezoek aan zal brengen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kleinekeep 17-01-2013

Algemene score

8,5
Prima geholpen, ook redelijk snel met reageren op vragen via de mail. Hebben veel in het assortiment tegen een goede prijs.
Kleine kanttekening is dat er veel productyen opstaan die niet in voorraad zijnn en waar ook onduidelijk is wanneer ze op voorraad komen.
Levering ging prima en erg snel!
Nadeel: bij retourzending moet het aangetekend (op eigen kosten)terug gezonden worden.
Wanneer je echter kiest voor een vervangend artikel hoef je niet de verzendkosten weer te betalen (dat is dan weer keurig).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carola83 17-01-2013

Algemene score

10,0
Ben nooit zo scheutig met het uitdelen van een 10, maar in dit geval is een 10 het enige terechte cijfer! Had nog nooit eerder besteld bij CameraNU, dus is altijd even afwachten. Maar werkelijk alles bij mijn bestelling en levering is perfect verlopen. M'n Haagse petje af! Camera was ook zorgvuldig verpakt. Bezorging gebeurt niet bij buren en er moet voor ontvangst getekend worden. Wel zo prettig. Overigens was de prijs van mijn camera zeer gunstig t.o.v. andere (web)shops.

Ik durf met een gerust hart CameraNU aan te bevelen bij de Kieskeurig bezoekers EN mijn eigen familie/vriendenkring.

Aftersales kan ik niet over oordelen, (nog?) niet nodig gehad.

Aanvulling:
Beoordeling website: overzichtelijk, geeft voldoende informatie over het artikel en voorraadstatus.
Bereikbaarheid: telefonisch of via mail geen contact hoeven te zoeken, de site gaf mij voldoende info om te kunnen bestellen zonder vragen.
Bestelling en levering: Zoals beloofd al de volgende dag geleverd. Zorgvuldig verpakt in omdoos; tekenen voor ontvangst.
Aftersales kan ik niet beoordelen, nl. niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viterson 17-01-2013

Algemene score

9,3
Breed aanbod van producten die makkelijk te vinden zijn op de website. Cameranu behoort al lange tijd tot de goedkoopste aanbieders van fotoproducten. Snelle, correcte levering volgens "vandaag besteld, morgen in huis". Goed verpakt.
Bij deze service zijn after-sales niet noodzakelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelU 16-01-2013

Algemene score

10,0
Geweldige winkel. Bij aankoop voor 22.30 u volgende dag in huis, hetgeen inderdaad zo is. Daarbij ook nog prijsgunstigst.
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan hoera 16-01-2013

Algemene score

9,3
Geweldige service. Heel goed telefonisch bereikbaar op een normaal nummer. Levering de dag na de bestelling. Concurerende prijzen. Goede productinfo. Spijttopanten- en omruillevering gaat uitstekend hoewel dit wel op eigen kosten moet geschieden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan dB 16-01-2013

Algemene score

10,0
Een week geleden een spiegelreflex camera gekocht en kan alleen maar zeggen dat zowel het bestellen als leveren heel erg gemakkelijk en snel ging. Omdat ik van een collega hoorde dat hij in de winkel in Urk was geweest en daar zeer goede informatie had gekregen over eenzelfde product, heb ik het artikel via de website besteld en kreeg het de volgende dag keurig en goed verpakt thuis geleverd. Een dikke pluim voor Cameranu.nl en ik zal er zeker opnieuw gaan bestellen indien ik iets zou willen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews