cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24425 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2342 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robin de Goede 08-04-2019

Algemene score

8,0
Al ruim 10 jaar klant naar alle tevredenheid, snelle levering, goede voorraad, kundig personeel en prima after sales!

Reageer

Peter 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid. De workshop die ik heb gevolgd was interessant en had een fijne sfeer. Vragen kon je onbeperkt stellen en naar mijn mening kreeg je een eerlijk beeld van de workshopleider. Wat ik jammer vond is dat er 1 model op zo’n grote groep was. Als de groep was opgesplitst in kleinere groepen en deze in een roulatiesysteem zaten, dan had iedereen evenveel kans gehad op het professiole model. Desalniettemin een leerzame ervaring, waarbij het materiaal dik in orde was, de locatie dik in orde en ook de gastvrijheid van Cameranu alsook van de workshopleider helemaal top waren. Zeker aan te bevelen en voor mij voor herhaling vatbaar.

Reageer

Ted 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering als het op voorraad is. En snel op voorraad dus een dik cijfer voor camera.nu

Reageer

Ad 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en vlotte levering zonder gedoe!
Goede werkzame site lekker duidelijk, ga zo door, Gr Ad.

Reageer

Dennis 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop met een groot assortiment, voor zowel de beginnende fotograaf en de professional.
De snelle levertijd is ook zeker een pluspunt.

Reageer

Flopsie 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, goede producten, uitstekende service via de telefoon en snelle levering. Veel internet winkels kunnen hier nog een hoop van leren. Ga zo door cameranu.nl!

Reageer

Theo 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bellen, bestellen en, de bel gaat, pakje daar en fotograferen maar...met de NIKON D5300.
Ook als je iets wilt weten, je belt nooit voor niets.

Reageer

Henrieke van Assen 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en goede hulp vanuit de helpdesk toen ik mijn stoptegoed (waardebon) code niet kon invullen.

Reageer

Erjen 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, goede service (ik had wat aankoopadvies nodig en kreeg zowel via mail als telefoon snelle respons). Zelfde-dag-levering kan handige uitkomst zijn, kost niet veel extra.

Reageer

Willy 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, vragen worden prompt en correct beantwoord. Doen wat ze beloven, vandaag besteld morgen geleverd. Correcte en concurrentiële prijssetting met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Reageer

HeelHollandKijkt 08-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een aantal jaren was het tijd m'n camera te laten reinigen en zag op de website dat je daar op kon wachten maar dat het verstandig was even van te voren te bellen. Ondanks dat het zaterdag was geen probleem en de 10 minuutjes wachten met een kopje koffie is daar geen straf zo'n mooie winkel is het.

Reageer

Maurice 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de SD kaarten in de aanbieding gekocht samen met een mooie bewaar case.
Keruige prijs en super snel bezorgd.

Reageer

Ingrid Schipper 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel op Urk zelf geweest. Een vriendelijke medewerker adviseerde en demonstreerde een statief op een duidelijk en zeker niet opdringerige manier. Hij begreep precies wat ik zocht.

Reageer

koning 07-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop en winkel. Grote keuze aan goede apparatuur en zeer goede begeleiding bij het maken van een keuze. Als men in de webshop geen keuze kan maken is er altijd de mogelijkheid om de betreffende artikelen in een van de drie winkels te bekijken en dan te kiezen. levering supersnel en correct. Ook bij eventuele retour zending geen probleem. Regelmatig zeer goede aanbiedingen. Kortom een dikke 10.

Reageer

Y 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
cameranu.nl is fysieke winkel en een webshop. Heeft een ruim assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding. De medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar ze over praten.
Via cameranu.nl heb ik een Nikon camera gekocht in het verleden en het laatst een accu voor mijn dji mavic pro 2 drone. Wanneer de artikelen in voorraad zijn worden ze netjes de volgende dag geleverd.
Ook super dat er geen verzend kosten worden gerekend.

De keuze om via cameranu.nl een bestelling te plaatsen is voornamelijk dat er een fysieke winkel aanwezig is. Dus mocht er problemen zijn of andere vragen kan je tenminste fysiek met iemand over hebben ipv aan de te telefoon met antwoord bandje

Reageer

Hylke 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl had als enige het product op voorraad en het product kon meteen de volgende dag al worden opgehaald, goede en snelle service.

Reageer

Gerard 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf is niets, maar dan ook niets teveel om het de klant naar zijn zin te maken. In 1 woord GEWELDIG.

Reageer

Margot 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt gewoon echt super goed geholpen en super snel ook. Ik ben echt van van de chat functie, binnen een minuut iedere keer een perfect antwoord. Ik heb niet veel verstand van alles wat hierbij komt kijken qua fotografie, maar heb wel verstand van perfecte service! En dat krijg je zeker weten bij Cameranu.nl! LOVE IT

Reageer

Sim 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site. Fijn dat er ook een winkel is waar je terecht kan. Mijn bestelling werd keurig binnen de afgesproken termijn geleverd en alles was prima in orde.

Reageer

steijko@kpnplanet.nl 05-04-2019

Algemene score

10,0
Goede winkel en idd voor 23.59 besteld en de volgende dag thuis. Prettig om zo wat je nodig heb te bestellen

Reageer

T. Donkervoort 05-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer nette en opgeruimde winkel met enorm goed personeel die alle tijd voor je nemen en adviseren.

Reageer

Azcona 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd geweldige service! Je krijgt heel snel en persoonlijk reactie, ook buiten gewone werktijden. Ook met de deskundigheid is niets mis. Als professional is het ontzettend belangrijk om te kunnen bouwen op een leverancier en echt het gevoel te krijgen dat het een partner naast je bedrijf!

Reageer

Robert Szyszynski 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I get here everything what I need to keep my passion on good level. Every next order is closer to my final destination.

Reageer

JLoFoto 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera en lens gekocht op de beurs in Nijkerk, lens bleek niet aanwezig maar er werd achter de schermen hard gewerkt om de lens per koerier alsnog in Nijkerk te krijgen.
Super, zo kon ik dezelfde dag nog gaan genieten.
Goed geregeld, die extra stap onderscheid Cameranu van een hoop anderen. Bedankt nogmaals

Reageer

ms 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop gekozen omdat ie aanbevolen werd en omdat ie het goedkoopst was en alles overzichtelijk is. Goede prijs-kwaliteit verhouding en super levering! Ik zou zeker vaker kopen

Reageer

T. Den Boon 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf contact vanwege vragen over product. Snel en adequaat behandeld. Aankoop gedaan op donderdagavond, vrijdagmiddag bezorgd.

Reageer

Chris 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer gekozen voor een lens bij Camernu.nl, de lens was snel geleverd en in prima staat, en goed beschermd in de verpakking!

Ga hier zeker nog eens bestellen

Reageer

Bron 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om jullie een heel verhaal te besparen, som ik het op:
- Groot assortiment
- Fysieke winkels waar de camera's/accessoires geprobeerd kan/mag worden
- Goede snelle service
- Snelle reacties op vragen via de mail
- Retourneren geen probleem (mits in goede staat)

Al deze hiervoor genoemde punten heb ik zojuist allemaal ervaren bij een online-bestelling.
Om deze reden zou ik deze winkel aan iedereen aanbevelen vanwege de snelle top service.

Reageer

peter cuyper 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goeie shop , duidelijke omschijving , en vlotte levering , nette prijs , overzichtelijk site , aanrader

Reageer

Marlies 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd.
Goede prijs.
Mooie camera tas.
Ik ben er super blij mee,van nu af aan ga ik op pad met m'n mooie tas.

Reageer

r de boer 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en duidelijke levering. Ik heb al vaker besteld bij cameranu en dat ging altijd prima.

Reageer

Vledder 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De accu voor de fotocamera was bij Camera.nu goedkoper dan dezelfde accu bij andere aanbieders.

En bij de accu zat teven een plastic opberghoesje.

Reageer

Liesbeth Heemskerk 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben beginnend amateurfotograaf en cameranu is een overzichtelijke website. Naast artikelen kun je veel informatie vinden over verschillende camera's, lenzen en merken zodat je kan uitzoeken welke camera, lens of merk het beste bij je past.
Ook hebben ze veel informatie over het fotograferen zodat je veel kan leren.
De service is ook prima als je producten terug wil sturen.

Reageer

Gilbert Obadia 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling was op tijd en netjes afgehandeld prima
Zeer tevreden een klant die zeker weer wat besteld .

Reageer

Willem B 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, goede uitleg door medewerker met kennis van zaken en levering volgens afspraak.

Reageer

frankie 04-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Normaal geef ik cameranu.nl een hoger cijfer, want ik ben meestal zeer tevreden over hun. Deze keer bestelde ik echter een Cotton Carrier holster waarvan de bevestigings hub van maat/afmeting is veranderd, zodat al mijn andere (dure) Cotton Carrier hubs niet meer passen.

Dit had wel vermeld mogen worden, daar het een compleet systeem is. Cameranu.nl zou contact opnemen met de fabrikant, maar ik hoor nog niets over een oplossing.

Niet geheel hun schuld, maar wel hun verantwoording als verkopende partij.

Reageer

Henk Dikkema 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een winkel waar je ook over andere dingen kunt praten dan camera's. 'Persoonlijk contact' heet dat. Voor een noordeling als ik is dat belangrijk, omdat dat gevoel bepaalt of de koop door gaat. De koop ging door en ik weet zeker, dat ik bij eventuele klachten ook bij dit bedrijf terecht kan.

Reageer

Rense 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl blinkt, zoals ik ook al eerder ervaren heb, uit in snelle levering, duidelijke communicatie en een (soms wat overweldigend) groot aanbod. De klantenservice is vriendelijk, en als er zaken niet in orde zijn staan ze altijd gereed om een passende oplossing te bieden. Ik weet meestal ongeveer wat ik wil hebben, en dan is de keuze op de site bijzonder gemakkelijk.

Reageer

Bert 03-04-2019

Algemene score

9,0
Keuzemenu zeer duidelijk. Zeer snelle levering en betrouwbaar. Product voldoet aan de vereisten.

Reageer

fred 03-04-2019

Algemene score

8,0
ik had een trigger voor mijn studioflitser besteld en af laten leveren bij camera nu in eindhoven deze bleek niet goede te zijn.
deze is terug gestuurd en binnen een paar dagen mijn geld terug gestort op mijn bankrekening .
vlotte levering en goede afhandeling van mijn bestelling

Reageer

Jitty Leyen 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer tevreden nu ook weer 2 sd kaarten besteld en de volgende dag in huis daar kies ik voor Camera nu .nl ik ben tevreden en mijn camera ook bedankt

Reageer

Erik 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, experts in foto en film. Zonder zorgen shoppen. Al eens een artikel terug gestuurd ter reparatie, perfect afgehandeld. Tweede hands artikel gekocht, in perfecte staat ontvangen. Misschien niet altijd de goedkoopste maar je weet gewoon dat je goed zit. Inderdaad altijd de volgende dag in huis, als het niet zo is zal het niet cameranu liggen.

Reageer

Michiel 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Helaas was PostNL te laat maar daar kon cameranu.nl niks aan doen. Prima en netjes te woord gestaan door de klantenservice.

Reageer

Saskia De moor 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl smiddags besteld en meteen de volgende dag mijn super mooie camera binnen! erg goede service en een erg mooi product geleverd. De volgende keer zou ik zeker weer bij cameranu.nl bestellen

Reageer

Hugo 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Naukeurig en goede omschrijving van het artikel. Daarna een snelle levering. Gisteren besteld, vandaag geleverd.

Reageer

Mex 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kamera Nikon D7200 gekocht met 5 jaar garantie en een scherpe prijs. Levering snel conform afspraak. Camera was goed en veilig verpakt.

Reageer

Cees Bouma 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben voor camera nu gekozen omdat er super aanbiedingen zijn die elders niet waren daarnaast zijn we zeer goed geholpen en is het ook ordelijk opgesteld in de winkel.

Reageer

Hetje 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke, overzichtelijke website. Prima prijs kwaliteit en zeer snelle levering!

Reageer

Ralph Essers 03-04-2019

Algemene score

10,0
Fijne shop en goede voorraad. Service ook uitstekend! Goed advies via mail als je dat nodig hebt.

Reageer

Frans 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu.nl heeft mij tot nu toe niet teleur gesteld. Heb nu al enige ervaring met hun en geen enkele reden tot klagen en zal voor een volgende aankoop uiteraard weer hun service nemen. Snelle afhandeling van de aankoop en netjes verpakt opgestuurd. Soms wel even prijzen vergelijken natuurlijk maar ze winnen meestal mijn wens voor een goede prijs. Top zaak!

Reageer

Toon meer reviews