cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Z.Tevreden 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
klantvriendelijke site, uitstekend!

Service
had nog telefonisch contact gehad, werd keurig geholpen en heel vriendelijk. de bestelling werd de volgende dag al afgeleverd

Assortiment
genoeg keus.

Aanbeveling
gewoon, alles is goed geregeld! Het kan natiir;ijk voorkomen dat wat je wilt, niet in voorraad is, maar dat kom je overal weleens tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fr.haasewinkel 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
van bestelling tot bezorging gewoon perfect

Assortiment
top

Aanbeveling
gewoon een zeer prettige ervaring

Extra toelichting
zeer vlotte bezorging n.l in een dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Kuipers 05-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel snel gevonden. Duidelijke specificaties en uitleg.

Service
Ondanks mijn eigen fout(verkeerde accu bestelt), netjes te woord gestaan en juiste artikel zonder gedoe snel omgeruild en ontvangen.

Assortiment
Zowel breed als diep assortiment.

Aanbeveling
Zeer aanbevolen.

Extra toelichting
We werden netjes op de hoogte gehouden met betrekking tot de status van de bestelling. Duidelijk en netjes te woord gestaan over vragen. Artikel werd de volgende dag al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thamar van der linde 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online huren alleen even afhalen en terugbrengen.

Service
extra telefoontje allervriendelijkst,als was ik even vergeten de lens terug te brengen.

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
doe ik al! vakkundige mensen en hele fijne sfeer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 18 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de site is heel duidelijk opgesteld en alles is makkelijk te vinden

Service
ruime winkel met veel producten vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
ruime asortiment en veel keus

Aanbeveling
ik zou iedereen adviseren neem een kijkje bij camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

albert117 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen en snel thuis

Service
Alles correct en snel afgehandeld en je krijgt het snel en goed beschermd aangeleverd

Assortiment
veel keuzemogelijkheden en snel te vinden

Aanbeveling
wij zouden hier zo weer bestellen en iedereen dit aanraden

Extra toelichting
Wij hebben hier een camera besteld, de mogelijkheden hiervan waren duidelijk omschreven zodat je duidelijk weet wat de mogelijkheden van de camera zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.hensens 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke, overzichtelijke website en webwinkel.
De webwinkel werkt zeer intuïtief

Service
ik heb mijn camera 's avonds om 21.00u besteld en de volgende morgen stond de pakketdienst al voor de deur.
(bovendien duidelijke feedback/aftersales via email)

Assortiment
praktisch alles op foto gebied is op voorraad

Aanbeveling
100%!

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Zeer uitgebreid assortiment. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De fotograaf en koekebakker 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
een paar klikken en je bent klaar

Service
Camera Nu is goed en snel. met geweldige service

Assortiment
ik kan er kopen wat ik nodig heb, tegen de juiste prijs

Aanbeveling
het gemak en he assortiment spreken voorzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.j.tukker 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te zoeken en vinden

Service
Snel geleverd (als TNT niet had gestaakt)

Assortiment
Zeer groot assortiment dat makkelijk te doorzoeken is en voor goede prijzen.

Aanbeveling
Ideaal voor het zoeken van apparatuur, dan kijken of het elders goedkoper is EN op voorraad en dan toch weer CameraNU omdat ze het daar wel hebben!

Extra toelichting
Zeer groot assortiment dat makkelijk te doorzoeken is en voor goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liselotje23 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Alleen moet je 2x naar dezelfde pagina voordat je je foto kan uploaden.

Service
Snelle service voor foto op canvas. Tip is om bestelstatus of verzendstatus bekend te maken want was onduidelijk wanneer ik het kon verwachten.

Assortiment
Veel keuze. Misschien als tip meer opmaak- en bewerkmogelijkheden.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Kuntkes 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super site en de levering is supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hooisma 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goed advies omtrent mijn nieuwe cameraband zodat ik deze vanuit mijn handicap niet meer om de nek kan dragen. Ook de optie tot proberen is in dit geval enorm belangrijk en die stelde ze zelf voor. Ook vele verschillende maten en soorten hebben ze in de winkel dus je kan direct kijken en passen. Als je wat wilt moet je daar zijn..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roberto picolo 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer eenvoudige site om artikelen te bestellen

Assortiment
zeeer uitvoerig

Aanbeveling
snelle afhandeling van alle zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosa14 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een duidelijke webwinkel op categorie gesorteerd, keuze bij betaling hoe je wilt betalen met duidelijke uitleg.

Service
De levertijd duurde door staking post nl wat langer, kreeg hierover een mailtje van de winkel dat dit kon gebeuren, was erg netjes.

Assortiment
Veel keuze en prijzen zijn goed.

Aanbeveling
webwinkel is betrouwbaar, duidelijk en service is goed.

Extra toelichting
webwinkel cameranu.nl is betrouwbaar, mooie indeling van de website daardoor makkelijk zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cwinkler 04-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer professionele web-site. Duidelijke en heldere informatie per product. Betaling: simpel en effektief

Service
Geen ervaring met helpdesk. Levering top: producten staan in mijn kamer precies 20 uur na bestelling.

Assortiment
Heb alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Uitstekend. Zeker een aanbeveling waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joshond 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle afwerking en goede link naar volgen van de bestelling .

Service
Goede voorlichting over de ophande zijnde staking bij het postbedrijf .

Assortiment
Grote keus en voorlichting over de aangeboden producten .

Aanbeveling
Naar eigen ervaring goede prijs-kwaliteit verhouding .
Mogelijk is ook een bezoek aan de winkel om het product van je keuze te bekijken en direct te kopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria-Ubud2014 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een nummer trekken bij binnenkomst maakte dat we rustig konden rond kijken zonder op je beurt te hoeven letten.

Service
Wij vroegen om een bepaalde video camera. Degene die ons hielp wist gelijk welke wij bedoelde, wist er veel van en de vraag die hij niet wist te beantwoorden haalde hij het antwoord uit de begeleidende beschrijving.

Assortiment
Heel veel en mooi uitgestald

Aanbeveling
Om hierboven beschrevene zullen wij zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Een mooie winkel met professionele, vriendelijke en behulpzame mensen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben. Ook was er weinig tot geen wachttijd. Prima assortiment en billijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RRitzen82 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Super klantenservice en ultra snelle levering

Assortiment
Veel op voorraad en vaak het goedkoopste van het net

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Wederom een top ervaring gehad via Cameranu.nl. Artikel om 21:29 besteld en de dag erna geleverd, en dat tijdens de TNT-staking! Chapeau...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. de Ruijter 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is overzichtelijk en vriendelijk ook het afrekenen is simpel.

Service
Super snelle afleveren voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis
de snoepjes waren lekker die meegezonden waren.

Assortiment
Rijkelijk gevulde webshop en voor een interessante prijs

Aanbeveling
Ik zal bij iedereen de winkel aanbevelen

Extra toelichting
Het product was voorradig voor een leuke prijs en de volgende dag kon ik de Gopro Hero 3 gebruiken bij een sport evenement.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van de Belt 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik vond direct wat ik zocht

Aanbeveling
Ik was tevreden

Extra toelichting
Boven reeds genoemde punten was de prijs ook lager dan bij andere webshops.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ilmar 72 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
veel keus voor een goede prijs

Aanbeveling
in goede mate er is veel keus goede en vriendelijke mensen die weten waar ze over praten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Rood 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site werkt goed en snel is overzichtelijk

Service
Snelle levering, nog nooit het verkeerde artikel gehad

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
zeer goede zaak, laatst belde ik voor een vraag, en zou terug gebeld worden, en dat werd ik ook zelf na 5 uur, dat doen de meeste niet. dan hoor je helemaal niks meer

Extra toelichting
Goed geprijsde zaak, snelle levering, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gonneke en willemein 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijk en overzichtelijk, om snel keuze te maken

Service
Geweldig hoe snel je de camera in bezit hebt!

Assortiment
Heel handig hoe compleet je alles kunt koper, zodat je nergens meer achteraan moet en je meteen klaar bent.

Aanbeveling
Je kunt het thuis doen, de website is overzichtelijk en makkelijk, veel keuze en alles compleet en supersnel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdBrocks 04-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In drie klikken klaar...

Service
Had wat vragen, werden telefonisch goed beantwoord.

Assortiment
Dat wat ik op vergelijkigssites had vergeleken, was allemaal aanwezig.

Aanbeveling
Ja, zonder twijfel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Wezenberg 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Eigenlijk is commentaar overbodig. Gewoon goed zoals je van dit bedrijf verwacht. Klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjave 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, supersnel, makkelijk.

Service
Keurig verpakt, en een berichtje vanwege de staking bij PostNL.... keurig

Assortiment
Voor mijn merk voldoende keuze en ook de nieuwste modellen

Aanbeveling
Zeer tevreden al 2 keer iest gekocht, dus waarom niet.

Extra toelichting
Zeer tevreden, netjes verpakt, snel en professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SA 003 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eenvoudig diverse vergelijkingen te maken via de websiite

Assortiment
Alle voor ons interessante artikelen waren te vinden en omschreven

Aanbeveling
Deskundig personeel, meedenkend en vriendelijk.

Extra toelichting
We zijn naar de winkel in Urk gegaan om een bepaalde door ons uitgezochte camera te kopen. Op de vraag of er in dezelfde prijsklasse een werkelijk betere camera bestond zei de verkoper dat het zo was. Hij liet ons een ander,en nu naar ons oordeel,een beter product zien. Dit hebben we op zijn advies gekocht en hebben er zeer goede resultaten mee. Achteraf was de prijs nog lager (cash back) dan van het product wat we zelf hadden uitgezocht. Kortom, een zeer goede voorlichting en meedenken wat de klant wil hebben!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

C.Verbruggen 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een klik en is besteld!

Service
Vandaag besteld morgen in huis!

Assortiment
Keuze is meeeeer dan genoeg!

Aanbeveling
Prijs kwaliteit PRIMA!!

Extra toelichting
Bedrijf goed. Keuze genoeg, prijs goed. Verzending snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 1966 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
24/7 online bestellen is nou eenmaal makkelijk

Assortiment
Groot, een van de weinige die het bestelde artikel op voorraad hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankvanmanen 03-07-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Duidelijke website. Alles is snel te vinden. Zoekfunctie werkt ook erg prettig.

Service
Ik maak er eigenlijk nauwelijks gebruik van, maar de laatste keer dus wel om het volgende; In de omschrijving en op de afbeelding van het product stond namelijk een handige verstelling greep bevestigd aan de Genus ND Fader Filter. Deze bleek er achteraf dus niet bij te zitten. Ik dus contact gezocht met CameraNU, en vrij snel een reactie terug. Echter zou deze greep niet worden geleverd bij een filter onder de 72mm. Totaal verkeerd op de website dus, gezien het op de afbeelding en in de omschrijving verkeerd stond. Dus dat was dan maar jammer voor mij. Die greepjes konden niet los worden geleverd.

Assortiment
Assortiment is breed maar niet diep. Regelmatig zie ik producten staan die niet op voorraad zijn. Prijzen zijn scherp, maar kan goedkoper als je niet zoveel om service geeft.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-07-2013

Geachte heer van Manen,

Hartelijk dank voor uw review. U w klacht is niet opgelost zoals u dat van CameraNU.nl zou mogen verwachten. Wilt u svp een mail met ordernummer sturen naar inkoop@cameranu.nl en ik ga u een passende oplossing bieden.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

caveman75 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met veel informatie en prima bestelproces.

Service
Levertijd was enorm snel, 21:30 besteld de volgende ochtend om 9:45 in huis! Hoe is het mogelijk! top!

Assortiment
Volgens mij prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giovanna11 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via webshop gaat snel.

Service
Geleverd op de tijd zoals beloofd.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Bestelling soepel en vlot verlopen.

Extra toelichting
Canon Powershot S100 via internet besteld en volgende dag geleverd mèt introductiehandleiding in het Nederlands. Lijkt normaal maar bij een andere webshop lukte het tot 4x toe niet om een Nederlandstalige handleiding bij de camera te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kay2020 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site

Service
lens was bij binnenkomst beschadigd. na het melden hiervan binnen twee dagen een nieuwe gekregen. top.

Assortiment
heel veel keuzen ook onbekende merken.

Aanbeveling
Snel, veel keuzen en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri W 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge H 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige, simpele en duidelijke website met een breed scala aan producten

Service
Supersnel. Zelfs 's avonds besteld is volgende dag in huis.

Assortiment
Breed scala aan producten, veel keuze, duidelijk geordend en daardoor te vinden

Aanbeveling
Duidelijk, snel, simpel. Alles wat je wilt van een online webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LvdB1982 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, betaling via iDeal.

Service
Goed geleverd binnen 1 dag.

Aanbeveling
De body die ik kocht was het goedkoopst van alle sites die ik vinden kon. Snelle levering, keurig verpakt.

Extra toelichting
De body die ik kocht was het goedkoopst van alle sites die ik vinden kon. Snelle levering, keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FictieveNaam1234 03-07-2013

Algemene score

7,8

Gemak
Usability kan beter. Zoals bijv. bij dit scherm (getypte tekst verdwijnt bij het selecteren van een ander punt). Haal die irritante bewegende banners eens weg.

Service
Super-snel mijn product in huis

Assortiment
Mijn product is op veel plaatsen niet te vinden.

Aanbeveling
Goede webwinkel met snelle service, maar niet beter dan andere websites.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael63 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, snel bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NielsLu 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal, 's avonds voor 22.30 uur besteld, de volgende dag daadwerkelijk in huis.

Service
Ik had een Olympus Pen E-PM1 besteld, hiervan stond op de website dat deze direct leverbaar is.
In de bevestiging van de mail stond dat de camera tijdelijk was uitverkocht. 's Ochtends gebeld, de camera bleek al verzonden te zijn.

Assortiment
De actuele voorraad is correct aangegeven op de site, je weet dus direct of het op voorraad is.
Het assortiment is zeer ruim, met goede scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring een absolute aanrader. Als ik weer wat moet bestellen voor de camera, doe ik het absoluut bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick de Visser 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na alle gegevens op de website ingevuld te hebben en een betaalmethode ingevoerd te hebben, kon ik deze niet meer wijzigen. Vanwege cookies moest ik de bestelling vervolgens op een andere pc doen.

Service
De bestelling was zoals op de website beloofd al na één dag binnen. De bestelwijze was ook erg makkelijk.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek producttype en deze was direct leverbaar. Ik heb de rest van het assortiment niet bekeken.

Aanbeveling
Ik zou persoonlijk na 'één' goede ervaring niet vanuit mezelf iets of iemand aan mij omgeving adviseren, maar mocht er naar gevraagd worden, dan zou ik mijn positieve ervaring wel delen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verboon 02-07-2013

Algemene score

8,7

Gemak
zoals gebruikelijk, gemakkelijk en snel.

Service
ik had m'n printer om 22.00 uur besteld en 12.00 uur later had ik hem in huis.
Grandioos.

Assortiment
voor elk budget wat wils.

Extra toelichting
prettig winkelen, betrouwbaar, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.Kocken 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
web site is duidelijk

Assortiment
ruime assortiment

Aanbeveling
ruime assortiment met een goedkope prijs

Extra toelichting
Al een paar keer bij dit bedrijf iets gekocht tegen een goedkope prijs en de bestelling is bezorgd zoals afgesroken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naamGJP 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
geen winkels aflopen maar direct vanachter je pc bestellen

Service
in 1 dag lag de camera al in de brievenbus, heel netjes afgeleverd en perfecte service

Assortiment
Kon uit vele modellen en merken en prijsklasse een keuze maken en de informatie per toestel was overzichtelijk en goed te lezen

Aanbeveling
Snelle levering binnen 24 uur, vele keuze in toestellen en informatie over de camera's, prijzen.

Extra toelichting
Mijn ervaring is dat het een goede keuze is geweest om dit toestel aan te schaffen, en een snelle levering via CameraNu.nl in de avond besteld en de volgende dag al geleverd, met andere woorden zou ik het zo weer doen, gemakkelijk en overzichtelijk met een zeer goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christina 1965 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Fantastisch telefonisch geholpen

Assortiment
Wat ik heb aangeschaft was voorradig dus snel in huis

Aanbeveling
Werkt perfect en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egrandia 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ALles onder 1 dak

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Op fotogebied ruime keus, concurerende prijs, goede service

Extra toelichting
Geslaagt voor meerdere aankopen, achteraf juiste prijs betaalt, goed voorgelicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans uit HiA 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website van Kieskeurig kwam ik op goedkoopste leverancier CameraNU.nl. De website was overzichtelijk en ruim voldoende met informatie en foto's. Savonds om 20.00 uur besteld en jawel 11.00 uur via Post.nl

Aanbeveling
De website was overzichtelijk en ruim voldoende met informatie en foto's. Savonds om 20.00 uur besteld en jawel 11.00 uur via Post.nl

Extra toelichting
Ik was opzoek naar de nieuwe camera. Het moest een Olympus worden, maar da wel de geodkoopste in zijn soort. Via Kieskeurig.nl kwam ik op goedkoopste leverancier CameraNU.nl. De website was overzichtelijk en ruim voldoende met informatie en foto's. Savonds om 20.00 uur besteld en jawel 11.00 uur via Post.nl. Voortaan kijk ik eerst op camera.NU of die aan mijn wens kan voldoen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

cadiche 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en heel snel je product in huis

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel veel verschillende producten

Aanbeveling
Ja zeker het is een overzichtelijke site en goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Goede site erg overzichtelijk en vele soorten producten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan2707 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
website werkt goed, in de avond bestelling geplaats en de volgende dag geleverd

Assortiment
veel keuze (objectief gekocht voor Nikon camera)

Extra toelichting
Goed werkende site met groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlackSmokey 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website. Actueel voorraadsysteem. Op voorraad is ook echt de volgende dag in huis.

Service
Berichtgeving omtrent bestelling erg goed. Mailtjes voor elke fase van het proces. in de mail wordt ook direct aangegeven of het een envelopzending of pakketzending is (indien pakketzending, meteen voorzien van track-and-trace).

Assortiment
Ruim assortiment voor nette prijzen.

Aanbeveling
3e bestelling in korte tijd. Wederom binnen gestelde tijd geleverd.

Extra toelichting
Wederom tot grote tevredenheid besteld bij cameranu.nl De levertijden zijn opnieuw gehaald. De volgende dag had ik de bestelling in huis. Het betrof een relatief klein product waardoor deze per noppenenvelop is verstuurd. Voor het product, biedt dit voldoende bescherming. Netjes per mail op de hoogte gehouden over de betaling en verzending. Voor het volgende product is cameranu.nl weer de eerste waar ik ga kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nils Nijenhuis 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke en duidelijke website.

Service
In verband met vakantie had ik in de bestelling gevraagd of ze deze z.s.m. konden versturen. binnen 2 uur had ik een mailtje terug dat dit geen probleem was en dat het fototoestel die dag met de pakketservice zou meegaan en zoals beloofd werd de camera ook netjes de dag erna afgeleverd.

Assortiment
Ik wist al welke camera ik wilde hebben dus deze keuze was al gemaakt, maar aan accesoires was de keuze ruim voldoende. ik heb een 16GB geheugenkaartje en een camera tas erbij besteld en beide waren ook op voorraad.

Aanbeveling
nette service, afspraak werd netjes nagekomen. verder een overzichtelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews