cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim en Mathilde 04-02-2013

Algemene score

9,5
Enorme sortering, zeer deskundige advisering door buitengewoon vriendelijke verkoper. Vertrouwd gevoel, alle rust en tijd om een weloverwogen keuze te maken. Met een fantastische kijker naar huis gegaan waar we erg blij mee zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 1963 04-02-2013

Algemene score

9,8
Makkelijke webstie met voldoende informatie en scherpe prijzen. Op een vraag van mij gesteld via de mail, werd binnen 24 uur (deskundig) antwoord gegeven. De levertijd: volgende dag in huis.

Dit was mijn tweede bestelling en ook bij de eerste bestelling ging alles vlekkeloos.
Een aanrader voor als ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny Nanning-Schmitz 04-02-2013

Algemene score

10,0
Eerder gekocht bij Cameranu.
Alles wordt vlot en duidelijk afgerond.
Bestelling was in beide gevallen de volgende dag in huis.Super!
Over de after Sales kan ik op dit moment geen beoordeling geven,maar ga er vanuit dat dat ook geen problemen op zou leveren.Kortom een prima ervaring en zal deze webshop zeker bij mijn kenissen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 04-02-2013

Algemene score

10,0
Keurige webside,goede afwikkeling en duidelijke volgbaarheid als koper. Verder is geleverde in overeenstemming met wat ik er van verwachten na alle andere websides die ik had bezocht om tot deze aankoop te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuudKoeyvoets 03-02-2013

Algemene score

9,3
Super snelle afhandeling. Product is zeer goed verpakt en een super prijs.
Web-site is duidelijk en overzichtelijk. Mogelijk nog een link naar de leverancier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haitsmam 03-02-2013

Algemene score

9,0
Prima website. Artikelen gemakkelijk te vinden met goede foto's en uitleg. Snel en gemakkelijk in winkelwagentje te plaatsen en binnen 24 uur geleverd met van te voren een mail met track en trace code.
Een aanrader en ik ga zeker in de toekomst nog wel eens een bestelling doen. Kortom... zeer tevreden over de website, de afhandeling van de bestelling en over mijn ontvangen artikelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

costiaan 03-02-2013

Algemene score

7,7
De website is vrij overzichtelijk, maar bij de zoekfunctie is er zeker ruimte voor verbetering ( het aantal zoek resultaten is enorm, ook als je een duidelijke zoek omschrijving geeft. )
Telefonisch is de klantenservice uitstekend beschikbaar.
Levering ging zoals beloofd. ( binnen 24 uur )

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

benloman 03-02-2013

Algemene score

9,8
Uitstekende winkel. Prima aftersales en razendsnelle levering.
Binnen 24uur de bestelling aan huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula60 03-02-2013

Algemene score

9,0
Duidelijke website en bij elke stap van het order proces wordt je op de hoogte gehouden. Met de aftersales heb ik (gelukkig) geen ervaring maar mocht het er ooit nog eens van komen dan heb ik wel het vertrouwen erin dat dat ook goed gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remy58 03-02-2013

Algemene score

8,5
Duidelijke website, snelle bezorging. goed ingepakt. Goede communicatie na koop. Via mails op de hoogte gehouden van het proces. In de mail wordt duidelijk aangegeven dat bij vragen je vooral contact moet opnemen. Was in dit geval niet nodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van der Moolen 03-02-2013

Algemene score

10,0
Je wordt er prettig en deskundig geholpen.
Prima assortiment.
Goede aftersales.Er wordt goed meegedacht.
Ben nu bezig met een fotocursus bij het bedrijf zeer leerzaam
helder en duidelijk ook goede persoonlijke aandacht.
Het plezier in fotograferen woort hierdoor gestimuleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan18 03-02-2013

Algemene score

9,5
Snelle en correcte levering. Goede website, duidelijk. Uitstekende aanvullende informatie over de producten. Betrouwbaar. Zeker aan te bevelen. Erg tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

htbav 03-02-2013

Algemene score

8,7
Mijn eerste keer besteld via CamaraNu.nl
Snelle reactie op mijn bestelling en snelle levering, incl de mogelijkheid tot "tracking" van de zending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PeterwD 03-02-2013

Algemene score

9,0
Nu tweemaal bij CameraNU.nl spullen gekocht. Beide malen prima geholpen. Worden wanneer op voorraad snel verzonden.

Al met al een prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne-marie7 02-02-2013

Algemene score

9,0
overzichtelijke website. Uitstekende service en het product binnen de afgesproken termijn in huis. een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m geven 02-02-2013

Algemene score

9,8
Bij de website zou het handiger zijn om producten wat meer uit te kunnen filteren. Bijvoorbeeld bij niet merk eigen lenzen te filteren op lensvatting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van den Anker 02-02-2013

Algemene score

9,5
Fijne en overzichtelijke website. Kon mijn gewenste artikelen snel vinden. De bestelling zou zonder portokosten geleverd worden, maar omdat een artikel te lang was voor Post NL moest het middels hun eigen koerier gebracht worden. Kosten €20,- Hier schrok ik wel van omdat er immers stond dat het gratis geleverd zou worden. Ik heb toen telefonisch contact gehad met CameraNu en het geheel is alsnog gratis met de koerier gebracht! Top!!
Conclusie: Fijn bedrijf waar goed zaken mee te doen valt, goed bereikbaar en ze komen hun beloften na! Hier ga hier vaker winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelked 02-02-2013

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Al snel werd duidelijk dat ze veel keuze hebben, tegen een scherpe prijs.
Bestelling Nikon D5100 's avonds geplaatst, volgende middag netjes en compleet geleverd. Helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirte.M 02-02-2013

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede kwaliteit. Ik was verbaast dat ik op zaterdag (na vrijdagmiddag besteld te hebben) de lens al in huis had! Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard.tabak 02-02-2013

Algemene score

9,2
Het is een leuke winkel om je spullen tekopen daar perssoneel altijd vriendelijk en een zeer goeee advies krijg je ook
en de bereikbaarheid is heel gemakkelijke
in de toekomst koop ik mijn spullen daar altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwjwjw4 01-02-2013

Algemene score

8,5
Sterk punt: dit 77 mm filter is lang niet overal op voorraad. Wel bij deze winkel dus. De snelle verzending werd waargemaakt: de volgende dag in de bus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

mpeter0725 01-02-2013

Algemene score

9,2
Het is makkelijk. De prijzen hier zijn meestaal laag, je bestelt iets, alles is duidelijk, aflevering is heel snel. Product hebt goede qualiteit. Ik ben tevreden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aliceh 01-02-2013

Algemene score

8,3
supersnel geleverd en voldoet zeker aan verwachting.
site is zeer overzichtelijk en goede prijzen.
fijn dat er combideals zijn, maar ook alles los te bestellin is.
verzendkosten zijn niet hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

snkhns 01-02-2013

Algemene score

7,5
Na aanschaf bleek er veel speling op de vatting te zijn, Teruggebracht en de lens werd opgestuurd naar sigma, kwam 'gerepareerd' terug, met nog steeds speling op de vatting nu ook axiaal zodat i.m.o. geen scherpe foto's mogelijk waren. Weer ingeleverd en vergeleken met een soortgelijke lens die aanzienlijk minder speling had. De volgende dag kreeg ik de mededeling: sigma wil er niets meer aan doen en wij kunnen ook niets. Volgens hun viel de speling binnen de norm, maar zij konden mij niet vertellen wat de norm was in bijv. mm. Uiteindelijk de lens ingeruild op een canon 100-400 met bijbetaling. 400 euro teruggekregen voor een lens die ik in september voor meer dan 700 euro had aangeschaft en waar ik ongeveer 25 foto's mee heb kunnen maken. Ik ben klaar met Sigma, maar vond de afhandeling van cameranu nogal rigide gezien mijn aankoop bij hun en niet bij sigma was gedaan. De enige reden waarom ik akkoord ging was omdat ik zo'n lens nodig had en niet nog langer wilde wachten en met geleend spul werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

J.Oudshoorn 01-02-2013

Algemene score

8,8
super snelle verwerking van de bestelling de camera was de volgende dag al binnen. de Nikon D3100 is een fijn toestel om mee te werken super blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

orca1974 01-02-2013

Algemene score

9,5
Een Canon 5D occasion gekocht nadat ik deze op de website had gespot, de levering was de volgende dag al binnen en er zaten zelfs nog 2 extra accu's bij een hele leuke verrassing. De camera is verder in perfecte staat dus een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloesvanderlinde 01-02-2013

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een hele fijne en klantgerichte winkel om je aankopen te doen. De site is duidelijk en werkt fijn, en de service is ook super. Ze helpen je goed met je keuze en je kunt het product altijd ruilen. Ook de bezorgdienst is heel goed geregeld. Ik had 's middags om 4 uur mijn bestelling gedaan, en had het de volgende dag al in huis! Ik ben erg tevreden over cameranu.nl. Vrienden/familie hebben mij deze website aangeraden en ik zal deze ook zeker weer doorvertellen aan mijn fotograaf-collega's! Cameranu, dankjewel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bassliderbas 31-01-2013

Algemene score

9,0
CameraNu.nl heeft een duidelijke site waarop de producten goed worden gepresenteerd. Ook is de voorraad status duidelijk zichtbaar. In de winkel werd ik vriendelijk en vakbekwaam te woord gestaan en werd er alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappillon 31-01-2013

Algemene score

10,0
De service is heel goed. Het is heel duidelijk wie aan de beurt is en wanneer (met nummertje trekken), en er wordt voldoende aandacht en tijd besteed aan al je wensen en vragen. De opstelling van de winkel is ook heel duidelijk en prettig. Ruime keus. Meerdere categorieën camera's: van simpel en degelijk tot specialistisch en uitgebreid. Je kunt er heel goed slagen, wat je ook zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nijntje667 30-01-2013

Algemene score

10,0
Om maar even kort en duidelijk motivatie aan mijn cijfers toe te voegen...
- website;
Is erg overzichtelijk, alle specificaties staan duidelijk bij de producten omschreven, en zijn op deze manier goed te vergelijken. Ook is het erg handig dat bijpassende producten erbij vermeld staan mét de prijs. Zo hoef je niet meer de hele webshop af te zoeken naar bijvoorbeeld een bijpassende extra accu.
- bereikbaarheid;
Hier ben ik zeer goed over te spreken. Ik weet uit eerdere ervaringen dat ze telefonisch goed bereikbaar zijn (géén lange wachttijden) en ze kunnen je ook meteen deskundig advies geven. Dit is een groot voordeel ten opzichte van 'hele grote' online webshops die je moelijk kan bereiken. Ik had na het plaatsen van mijn bestellig nog een vraag, maar omdat het bijna middernacht was, heb ik een emailtje gestuurd, en nog voor ik de volgende ochtend ook maar had kunnen bellen, had ik al een antwoord in mijn mailbox. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord, en ik hoefde dus niet meer te bellen.
- bestelling en levering;
Het hele bestelproces verloopt makkelijk. En ze komen hun belofte na; vóór 22:30 besteld en betaald, de volgende dag geleverd. Ik had om 22:17 mijn betaling afgerond, kreeg een half uurtje later een track&trace nummer, en had de camera de volgende dag einde middag in huis. Het pakketje word aangetekend verzonden, en dat geeft wel een extra zeker gevoel. Helemaal omdat het voor dingen als video en/of fotocamera's nou niet altijd om kleine bedragen gaat.
- After sales;
Je kunt ervoor kiezen om een nieuwsbrief te ontvangen, zodat je op de hoogte word gehouden van o.a. acties.

Alles bij elkaar geef ik een dikke 10. (En dit geld niet alleen voor de webshop, maar ook voor de winkel zelf)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaartje77 30-01-2013

Algemene score

9,2
Nu 2x wat besteld. 1x op laten halen in de winkel en 1x op laten sturen. Beide keren prima geregeld! Ben er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roome1 30-01-2013

Algemene score

9,8
Mooie zaak, goede parkeer mogelijkheden,kundig en aardig personeel.Heel ruim assortiment.
Een accu was niet op voorraad, deze is besteld en de dag na de bestelling werd ik door een Email op de hoogte gebracht dat hij reeds gearriveert was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

modeto70 30-01-2013

Algemene score

9,7
Twijfelde zelf tussen 2 camera's maar kreeg in gewone mensentaal een duidelijk antwoord, waar ik zeer tevreden over ben. Ondanks dat de zaak redelijk druk was werd er alle tijd genomen voor de uitleg en mogelijkheden. Ik ben hier zeker niet voor het laatst geweest, en raad iedereen aan deze zaak of website tebezoeken, prijstechnisch ook zeer aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dik2264 30-01-2013

Algemene score

8,3
Je kunt tot 22.30 je bestelling doen en zoals beloofd werd, werd de lens de volgende dag geleverd.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

emmeloord 30-01-2013

Algemene score

9,2
Cameranu heeft een uitstekende service, klantgericht en op maat. De medewerkers in de winkel weten veel van de producten af en geven duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piotr23 28-01-2013

Algemene score

9,5
Voor de tweede keer plaatste ik een bestelling bij Cameranu.nl. De eerste keer was de informatieverstrekking en de communicatie me goed bevallen. Ook nu was de afwikkeling verrassend snel: hoewel de camera niet meer vooradig was, is deze direct besteld en werd drie dagen later tòch bezorgd op de afgesproken plaats.
De mailing vanuit het bedrijf is snel, accuraat en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LD2 28-01-2013

Algemene score

10,0
Gewoon goed! Prijs goed, snelle levering. een vergelijk met andere sites laat zien dat kun prijzen competatief zijn. Nederlands bedrijf dus geen gezeur met dounane etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jongxxw 28-01-2013

Algemene score

9,0
Zeer snelle bezorging en ook duidelijke informatie wanneer het product bezorgd zou worden. Bestelling gedaan maandagavond om 23.30 uur en de camera in huis woensdag om 12.30 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basriet 28-01-2013

Algemene score

8,8
Prima service van Camera nu. 's Avonds rond 21 uur besteld, de volgende dag 's middags de camera in huis.
Standaard 2 jaar garantie. Prima keus dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgdewitte 28-01-2013

Algemene score

10,0
overzichtelijke website, hele snelle levering binnen 16 uur,
goed te bereiken en tel. vragen worden vriendelijk en en profesioneel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fishie54 28-01-2013

Algemene score

9,7
Overzichtelijke webwinkel, betaalsectie kan iets beter, hele vlotte levering van kwalitaitef zeer goed materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buurmalsen 27-01-2013

Algemene score

9,3
De site is goed opgezet,ruime keuze,leuke annbiedingen
Super snelle levering en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minoesje 27-01-2013

Algemene score

10,0
Via de website had ik een rugzak besteld, welke de volgende dag geleverd werd. Na uitpakken dacht ik dat er een gaatje in mijn nieuwe rugzak zat. Ik mailde met Camera nu, waarna er snel een reactie terugkwam met de mededeling dat er een nieuwe rugzak voor mij klaarlag.
Een half uurtje later werd ik gebeld door een medewerkster van Camera Nu. Zij had de nieuwe rugzak aan een inspectie onderworpen en er zat ook in de nieuwe rugzak een gaatje, het bleek de afvoer van de Camel bag te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gankema01 27-01-2013

Algemene score

9,0
Afhandeling en volgen van bestelling ging naar wens. Wist precies wanneer de bestelling thuis bezorgd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hdekker 27-01-2013

Algemene score

9,0
Prima winkel, de website is duidelijk, ze geven goede suggesties voor accessoires. Verzending is snel, keurig met track and trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdekker 27-01-2013

Algemene score

9,0
Prima winkel, de website is duidelijk, ze geven goede suggesties voor accessoires. Verzending is snel, keurig met track and trace. I

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashworth 27-01-2013

Algemene score

9,2
Alles erg duidelijk ( mijn tweede product al ) en veilig aangeleverd.Kortom SUPER
Snelle levering, goed verpakt product.
Eenvoudig te bestellen. Goede site waar je alles vrij gemakkelijk kunt vinden. Geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hw15 26-01-2013

Algemene score

8,5
Bij camera.nu een systeemcamera besteld. Levering was keurig op tijd binnen. Echter het bleek dat de verkeerde kleur was geleverd. Na contact opgenomen te hebben was het allemaal snel geregeld. Keurig opgelost en verzendkosten terug gestort. Prima service, en afspraken keurig nagekomen. De camera was overigens het goedkoopst bij deze webwinkel en achteraf bleek ik er een aantal jaren geleden een lens te hebben gekocht en ja, ook toen de goedkoopste.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dutchgal 26-01-2013

Algemene score

8,8
Snelle levering, goed verpakt product.
Eenvoudig te bestellen. Goede site waar je alles vrij gemakkelijk kunt vinden. Geen verzendkosten.
Gewoon zoals het hoort.
Prima (internet)winkel dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fnoothout 26-01-2013

Algemene score

10,0
Snelle levering. Makkelijk het product op de website te vinden. Alles in de originele verpakking. Heel handig is dat je ook door de track en trace precies kan zien wanneer het afgeleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews