cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Ooms 22 26-12-2012

Algemene score

9,0
Bestelling liep perfect, website makkelijk te vinden, duidelijk, duidelijke voorwaarden, bestelling precies op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aziatic 26-12-2012

Algemene score

8,5
- Website: erg overzichtelijk en veel producten.
- Bereikbaarheid: jammer dat maar op 1 plek afgehaald kan worden.
- Bestelling en levering: Gemakkelijk te bestellen en levering prima op tijd.
- After sales: Prima alle garanties en voorwaarden staan op de site vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

franskienhuis 26-12-2012

Algemene score

9,8
Ben zeer tevreden over deze webwinkel.Ik had wat vragen over deze camera voordat ik hem wilde kopen en kreeg snel de antwoorden die ik zocht.Bijzonder snelle levering ook al was het bijna Kerstmis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moto Media Center 26-12-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website, heel snelle levering, winkel in Urk is zeer uitgebreid en prima personeel.Rij graag 150km om bij Cameranu.nl iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MingLee 26-12-2012

Algemene score

9,7
Na het zoeken naar een voordelige doch goede camera kwam ik terrecht op de site van cameranu.nl
De Olympus sprong eruit voor mij qua prijs en mogelijkheden, voor mijn huis en tuingebruik.
Dezelfde avond nog besteld en werd via mail keurig op de hoogte gehouden en geheel volgens afspraak volgende dag al in huis.Helemaal top, netjes ingepakt en keurig op tijd.
Volgende keer zeker weer naar deze winkel op het internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moeviemaster 26-12-2012

Algemene score

8,0
Website is overzichtelijk en bestellen / betalen is een voudig.
Faktuur via mail is makkelijk
Product was goed verpakt en voldeed geheel aan de verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wim en eveline 26-12-2012

Algemene score

9,0
Veel op voorraad, personeel met kennis van zaken, zeer prettig systeem met volgnummers voor verschillende activiteiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1609 26-12-2012

Algemene score

9,8
Makkelijke internetsite, snelle levering, mooie winkel.
Wanneer je iets beter wil zien of je twijfelt tussen diverse modellen, dan kan je naar Urk gaan.
Makkelijk bereikbaar via de A6 of A50, heb je in direct voor in Urk een mooie winkel.
Daar geholpen door vriendelijk en deskundig personeel, kun je makkelijk een keuze maken.
Het door jou uitgekozen product kun je dan direct mee nemen naar huis.
Dit vind ik toch een grote plus ten opzichte van de vele internet winkels waarbij dit niet mogelijk is.

P.s. Boven hebben ze ook een afdeling voor de professionele gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernstjanmeijer 26-12-2012

Algemene score

10,0
1. Zeer snelle levering - 's avonds besteld, volgende dag bij PostNL opgehaald.
2. Goed assortiment, ze hadden ook de Eye-Fi 8GB SD geheugencard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ggt1 25-12-2012

Algemene score

9,5
Zoals al mijn eerdere bestellingen: TOP. Service en after sales zijn in een woord geweldig. Verder niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.buwalda 25-12-2012

Algemene score

9,3
Mooie duidelijke website, toestel op voorraad en de laagste prijs. Goed verpakt. Had van een collega al een goede recensie gehad over de winkel in Urk. After sales gelukkig nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binkhillemans 25-12-2012

Algemene score

9,5
Een erg overzichtelijke en zeer duidelijke site.
Geeft ook goede suggesties voor combinatie aankopen waarbij je nog meer voordeel hebt.
Zeer snelle levering, zelfs met de drukke kerstdagen.
Alles compleet, goed verpakt binnen 24 uur thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rowan2412 25-12-2012

Algemene score

10,0
Ook ik heb zeer goede ervaring met deze winkel zoals mijn beoordeling laat zien .. snelle levering en goed verpakt complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joss70 25-12-2012

Algemene score

9,0
Savonds besteld en volgende dag al geleverd. Had dit niet verwacht daar we in het onderste eiland van Zeeland wonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jgjvanpelt 25-12-2012

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website waar alles snel te vinden is.
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend.
Inderdaad..... voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis zonder enig mankeren.
Met de after sales heb ik nog nooit te maken gehad, maar ik veronderstel dat die net zo goed is als de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard nagtegaal 25-12-2012

Algemene score

10,0
Ik vind CameraNu.nl helemaal geweldig nadat ik bij andere webshops aan het lijntje werd gehouden en ik de camera dus absoluut niet op tijd in huis zou hebben voor de kerst (3 a 4 leverdagen werden er plots 14 tot 21) kreeg ik de tip om op deze website eens te kijken en wat schertste mijn verbazing?, de prijzen lagen lager dan bij de andere webshops en na een simpel telefoontje met een uiterst vriendelijke dame van de klantendienst was ik verzekerd dat de camera absoluut binnen 2 dagen in mijn bezit zou zijn.
De camera was zelfs de volgende dag al binnen dus ik ben helemaal overstag en blijf mijn camera materiaal dus absoluut bij CameraNu bestellen want waarom een heel gedoe als het ook gemakkelijk en goedkoop kan.
Ik zeg dan ook CameraNu.nl, dank u wel voor de superservice.

R.Nagtegaal Sas ven Gent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Smekens 25-12-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website, zeer snelle levering ('s avonds om 22.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd), product goed en compleet verpakt. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Hamer 25-12-2012

Algemene score

10,0
Geen klachten, snelle levering en product was goed ingepakt. Op deze manier bestellen is zeker voor herhaling hervatbaar. Groet,

Erwin hamer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pety133 25-12-2012

Algemene score

9,8
Duidelijk website. Veel informatie per artikel. Makkelijke afhandeling m.b.t. keuze van betaling. De emails zijn duidelijk m.b.t. de toestand van het artikel/de bestelling. De levering is snel. Overall erg tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

41758 25-12-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Laat in de avond bestelt en de volgende dag al in huis. Netjes bezorgd.
Ook vriendelijke en duidelijke mailwisseling.
Enkel positieve ervaringen met deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans craner 25-12-2012

Algemene score

9,3
Telefonisch contact gehad, zeer goed en snel te woord gestaan door vriendelijke medewerkster.

Wat we afgesproken hebben is ook uitgevoerd, in tegenstelling tot andere fotozaken, die wel dingen beloven en je zelfs verzekeren dat ze iets nieuws sturen en dan blijkt het al bij andere mensen geweest te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bromsnor 24-12-2012

Algemene score

9,0
als een cado gekocht moest eenvoudig zijn in gebruik en tevens voor mezelf wat uitgebreider. Goede en snelle service, volgende aankoop gaan ik zeker weer bij cameranu.nl kijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ids en Karin 24-12-2012

Algemene score

7,8
Hele snelle levering na bestelling op het afgesproken bezorgadres! Netjes verpakt en compleet met accessoires.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WillemKamphuis 24-12-2012

Algemene score

8,3
De camera was volgens de informatie op de site op voorraad, maar dat bleek niet zo te zijn. Slordig. Vervolgens is er geen informatie daarna gegeven hoelang het nog zou duren tot de bestelling zou worden afgeleverd. Dat duurde weliswaar maar een kleine week dus al met al toch nog redelijk snel maar niet wat er werd beloofd. Verder prima site met goede info en suggesties wat je verder nog zou kunnen bijbestellen bij de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lelie123 24-12-2012

Algemene score

9,0
Bij de camera ook een statief besteld en toen bleek dat ze niet werkte hebben we een dag later een nieuw statief toegestuurd gekregen. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjanh 24-12-2012

Algemene score

10,0
Dinsdagavond besteld. Gekozen voor afhalen via pakje gemak. Webite werkte prima. Netjes orderbevestiging en de volgende dag verzendbevestiging met track en trace.

Product was netjes verpakt, en kwam in perfecte staat bij mij aan. Meteen aan de slag en ook het product functioneert perfect.

Kortom: een supervtevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo58 23-12-2012

Algemene score

9,0
Cameranu.nl zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Prima levering volgens afspraak. Keurig verpakt en geleverd door post.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koning30 23-12-2012

Algemene score

9,5
Om 21 uur besteld, de volgende dag om 12 uur in huis. Ook goede ervaring met after sales. Lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scglau 23-12-2012

Algemene score

8,7
Website:
De website ziet er goed uit. Producten zijn makkelijk te vinden en de eigenschappen zijn goed weergegeven

Bestelling en levering:
De bestelling werd vlot verlopen en binnen het gestelde termijn afgeleverd.

Aftersales:
Ik moet ivm een defect een product ruilen. Omdat er geen voorraad was wilde ik het met een ander product ruilen. Dit was geen enkel probleem. Binnen 2 dgn was het geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swinz 23-12-2012

Algemene score

9,2
Goede prijzen. Super snelle levering, in de avond besteld en de volgende dag al in huis (zelfs gratis verzonden). De producten waren netjes verpakt!

Een echte aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sony2012 23-12-2012

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk en behulpzaam. 100% tevreden. Het is ten zeerste aan te raden. Ze rekenen geen portokosten, dus de prijs was erg voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rosekeet 22-12-2012

Algemene score

10,0
De zending werd zonder problemen gesplitst om snelle verzending mogelijk te maken. Het ontbrekende product kwam ook op dezelfde dag aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vdL 21-12-2012

Algemene score

10,0
Laagste in prijs voor de camera die ik zocht en heldere, snelle site. Vond de combi's alleen niet overtuigend. Bijv. in alle pakketten slechts dezelfde geheugenkaart. De losse geheugenkaart die ik voor ogen had was elders flink goedkoper.
Alleen de levering door die andere webwinkel was een stuk slechter. Waardoor ik een week met een kleine geheugenkaart moest werken.
Camera flink uitgetest, is inderdaad zo handig als ik gehoopt had. Geweldige opnamen 's nachts bij kampvuur zonder flits. Om alle opties goed te benutten zal ik wel nog de handleiding moeten doorspitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

femkebrands 21-12-2012

Algemene score

9,8
Nadat ik het verkeerde had besteld had ik heel snel het goede weer in huis. Goed snelle levering en service. Ik kreeg naast de standaardmail ook nog een persoonlijke mail met informatie over mijn bestelling. Heel netjes van cameranu.nl.
Ik zal zeker deze site bezoeken als ik weer een aankoop overweeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanSchiedam 21-12-2012

Algemene score

10,0
De goedkoopste , de snelste , een correcte snelle afhandeling , goede ondersteuning bij een extra bestelling (een micro sd kaartje).
Mijn eerste aankoop bij CameraNU.nl en zeker de laatste niet .
Wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen, en ook al een aantal keren gedaan bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansG1 21-12-2012

Algemene score

8,2
Kan alleen maar tevreden reageren. S'avonds rond 20.30uur besteld, de volgende dag s'middags al in huis. En ook nog een van de goedkoopste aanbieders. In de toekomst kom ik hier zeker terug

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edrie 21-12-2012

Algemene score

9,0
Een uitstekende telefonische informatie en een snelle en correcte levering via PostNL. Ik ben dik tevreden met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mxzeeland 21-12-2012

Algemene score

9,0
Website is snel en overzichtelijk.
Nog nooit meegemaakt dat de website offline was.
En bestellingen altijd goed verpakt en netjes op tijd.
Email verkeer ook snel en gelijk een tracking code erbij.
Aftersales nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munthunter 21-12-2012

Algemene score

10,0
Superservice en deskundig personeel! Via telefoon duidelijk advies gekregen. Alles goed verpakt en snel ter plaatse. Webshop is overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden en werkt ook snel. Op alles een dikke 10 dus! Hier komen we zeker nog terug als we iets nodig hebben, zeker omdat de prijzen bijna allemaal lager zijn dan elders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prinser 21-12-2012

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze winkel en de service. website is overzichtelijk en actueel. Levering was snel (binnen een dag). retour zenden ook geen probleem. Toe het product waarin ik geïnteresseerd was duurder werd kreeg ik het alsnog voor de oude prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AH digitaal 21-12-2012

Algemene score

9,0
producten zijn goed te vinden op de site
de bestelling is volgens aangeven geleverd
nog geen contact nodig gehad met cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies Metselaar 20-12-2012

Algemene score

10,0
Vriendelijk te woord gestaan, snelle service en bereidwilligheid me factuur en formulier op te sturen i.v.m. actie. Ik heb n.l. geen printer. Compliment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ottenp 20-12-2012

Algemene score

9,5
super snelle levering.had van andere hobby fotografen van deze site gehoord.en erg tevreden.net weer iets besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinbouwens 20-12-2012

Algemene score

9,7
Duidelijke website, accessoires per product gerangschikt, goede communicatie, snelle levering cf. afspraak. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamronald 20-12-2012

Algemene score

9,0
Ik had een scanner besteld. Deze werkte niet goed. Binnen 3 dagen kreeg ik een andere toegestuurd. Ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Kortom, ik ben zeer tevreden over Cameranu.Vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon Shooter 20-12-2012

Algemene score

9,5
Via de duidelijke site is het makkelijk bestellen.
Bij de bestelling een opmerking geplaatst. Deze werd na een paar minuten al adequaat beantwoord. Tijdens de mail wisseling met de ServiceDesk had ik contact met meerdere personen, als dit 1 persoon was geweest dan had ik een 10 gegeven voor Aftersales.
De adviezen via de ServiceDesk mail en via het personeel in de winkel zijn van een hoog niveau, alsof ze zelf fotograaf zijn geweest en nu andere fotografen willen helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stico 20-12-2012

Algemene score

9,2
bestelling keurig behandeld, product snel afgeleverd binnen 1 dag...prijs verhouding van de product helemaal goed. Ben erg tevreden vandaar 9.3 als score. Mijn compliment aan CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edrie 19-12-2012

Algemene score

9,0
Oude Canon camera ingeruild bij aanschaf van deze EOS6D. Vooraf per e-mail een duidelijke inruilprijs gekregen en ook zonder discussie tijdens het inruilen en afhalen van de nieuwe Canon EOS6D betaald gekregen. Prima advies in de winkel, snel geholpen: een aanrader, CameraNu en deze Canon EOS6D. Die na mijn EOS5D voor mij een grote stap vooruit betekent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfpromotie 19-12-2012

Algemene score

9,5
goedkoop ,snel accuraat ,en goed verpakt ,dus wat wil je nog meer.bereikbaarheid is eigenlijk ,niet pese belangrijk ,alles staat omlijn toch.
mvg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin N. 19-12-2012

Algemene score

9,0
Zoals vanouds weer snelle levering, goed verpakt, en onbeschadigd ontvangen. Klantgerichtheid is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews