cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieterse34 30-03-2013

Algemene score

8,0
Goede winkel en goede service. De laatste keer helaas erg lang moeten wachten aan de balie, omdat mijn product uit een ander magazijn gehaald moest worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tjay112 30-03-2013

Algemene score

9,0
Heb al meerdere malen een bestelling geplaatst,en ben hier zeer tevreden over,'t is goed goedkoop vrijwel alles is op voorraad en de levering bere snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Oosterhuis 30-03-2013

Algemene score

8,5
Snelle levering, zoals aangegeven op de site. Goede overzichtelijke site, duidelijke informatie bij de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PhvanL 30-03-2013

Algemene score

9,0
Eenvoudige bestelling en zeer vlotte levering. Zeer tevreden over de bestelprocedure en leversnelheid van cameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josau 30-03-2013

Algemene score

9,3
Snelle levering van product en goede communicatie per mail over alle stappen in het aankoopprocess. Netjes een link om de bezorging te tracken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotofons 30-03-2013

Algemene score

8,0
de winkel ziet er netjes en verzorgd uit
de service is super

de website is top , ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinekraa 30-03-2013

Algemene score

9,3
Via de website mijn bestelling gedaan. De webshop is overzichtelijk, ondanks de vele producten. Hierdoor kon ik snel datgene vinden wat ik zocht. Het artikel was niet op voorraad, maar had het na een paar dagen al in huis. Wat ik prettig vind is dat je goed op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling. Hierdoor weet je precies hoe het ervoor staat en wanneer je het kan verwachten. Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost_hanofer 30-03-2013

Algemene score

9,0
Binnen het grote assortiment had ik snel de juiste flitser gevonden. Bestelling en afhandeling verliepen vlotjes. Ik kan Cameranu zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Mans 30-03-2013

Algemene score

10,0
De bestelling was precies op tijd binnen, netjes verpakt en in zeer goede staat. Ook het product zelf was helemaal niks op aan te merken, aftersales bij deze winkel niet eens nodig! Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimh51 30-03-2013

Algemene score

6,2
Het product voldeed niet aan de verwachtingen, daarom stuurde ik het terug. Het aankoopbedrag werd teruggestort, maar de verzendkosten nog steeds niet. Ondank bellen hierover en de wettelijke verplichting, nog geen bezorgkosten retour.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Roberte5464 30-03-2013

Algemene score

8,2
Zeer snelle en goede levering.
In de webshop zijn de producten goed met elkaar te vergelijken wat de keuze vergemakkelijkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BartHimself 30-03-2013

Algemene score

9,0
Via de website een Nikon D5200 en wat toebehoren gekocht. De volgende dag werd de bestelling, zoals afgesproken op tijd bezorgd. Prima verpakt en keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ook vreemd 30-03-2013

Algemene score

7,3
Ik vind het nog steeds vreemd dat als je een camera met tas koopt de camera niet in de tas past. Jullie oplossing is dan: tegen bijbetaling een andere tas. Ga je daar niet mee accoord en wil je het geld van de tas terug is die ineens goedkoper dan op de factuur staat.Vreemd heel vreemd. dus..... de laatste keer !!
Overigens de Camera is prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 07-05-2013

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review. De aan u geleverde tas is geschikt voor de camera en door vele klanten afgenomen bij deze camera. Wij hebben inderdaad niet helemaal correct gehandeld en door uw melding onze procedures gewijzigd. Wel vind ik het jammer dat onze afersales met een 1 wordt beoordeeld, terwijl wij alles netjes hebben opgelost toch?

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Peter Crawfurd 30-03-2013

Algemene score

10,0
Vrijdagavond de website bezocht en een statief besteld, betaald via ideal en zaterdagochtend vroeg werd de statief bezorgd. helemaal happy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil van Woerkom 30-03-2013

Algemene score

8,0
Dit is niet onze eerste aankoop.
Altijd correct behandeld, overzichtelijke winkel, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wbr519 30-03-2013

Algemene score

10,0
Ik kan er niks slechts over zeggen. Goeie mooie duidelijk site. Ontzettend veel keuze. Goede prijzen. De levering ook top, goed verpakt, voor 22:30 besteld ook echt de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Leurink 30-03-2013

Algemene score

9,2
Ik heb het boek besteld bij CameraNU, nadat ik in de winkel het verkeerde boek had meegenomen. Gelukkig kon ik het verkeerde boek zonder verzendkosten retourneren en had ik een dag later het goede boek al in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. 1983 30-03-2013

Algemene score

8,8
vrijdagavond 22.00 uur bestel en zaterdag bezorgd! Ik ben echt tevreden over de manier hoe dit geregeld is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebasnl 29-03-2013

Algemene score

9,2
Zeer snelle service; als je met iDeal betaald en voor 22.30u besteld, de zelfde dag nog verzonden. Volgende dag netjes in doos verpakt thuis geleverd. Goed verpakt. Zeker de moeite waard! Competitieve prijzen t.o.v. andere aanbieders van 't net, zeker met zo'n next-day service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jdamman 29-03-2013

Algemene score

8,7
Webshop cameranu.nl ging helemaal zoals het hoort. Geen enkele hick-up en keurig snel geleverd. Gewoon precies zoals je het als klant wilt hebben.

Het apparaat Sony HDR-GW55VE Wit echt een supercamera. Klein, licht, zeer lichtgevoelig en ook de foto's zijn prachtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JaapBurgers 29-03-2013

Algemene score

9,8
Eerst een YongNuo Set gekocht. Die bleek niet samen te werken met mijn Nikon SB-600 flitser. Teruggestuurd en meteen de Cactus besteld na telefonisch overleg. Die bleek echter niet te werken. Weer gebeld en ik werd weer heel vriendelijk te woord gestaan. Ik was verbaasd over de gedetailleerde kennis die mijn gesprekspartner had over de inhoud van ieder onderdeel in het doosje. w
Waarschijnlijk functioneerde de set niet goed, omdat een (meegeleverde) batterij leeg was. Weer teruggestuurd en per kerende post nieuwe set ontvangen, die het gelukkig wel doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lepelar l 29-03-2013

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden ovrde aankoop van een telelns.
ik heb heelgoed adviche gehad van de verkoper.

ik heb in middels al heel wat mooie fotos gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilgre 29-03-2013

Algemene score

10,0
ik ben zeer teveden over de services van camaranu.nl
snele levering en een gunstige prijs voor dit product kom zeker terug,website is overzichtelijk en de rekening krijg je digitaal via de mail ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutchgal 29-03-2013

Algemene score

8,7
Ik heb deze artikelen gekocht in uw winkel omdat ik graag persoonlijk advies wilde t.a.v. de gewenste artikelen. Uw personeel is erg behulpzaam en deskundig.
Beide artikelen hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor zover ik er nu mee heb gewerkt functioneert het balhoofd uitstekend.

Bovendien is het erg leuk om in uw zaak rond te neuzen.
Uw bedrijf is niet moeilijk te vinden en gelukkig nog bereikbaar ondanks de wegwerkzaamheden die op die dag de weg verder blokkeerden.

Ik kom graag weer terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlueBart 29-03-2013

Algemene score

6,8
Ik werd zojuist teruggebeld door de cameranu medewerker die aangaf een fout gemaakt te hebben bij zijn aanvankelijke advies. Hij heeft mij uitgebreid uitleg gegevens over de mogelijkheden en aangeraden de gekochte goederen te retourneren. Bovendien beloofde hij te helpen zoeken naar een betere oplossing! Jammer dat wat ik wilde niet goed mogelijk is, maar de afhandeling van mijn klacht is uiteindelijk prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed

Reageer

Jac van Maasakkers 29-03-2013

Algemene score

9,3
Heldere website, veel en duidelijke informatie.
De bereikbaarheid is prima. De bestelling is binnen 24 uur geleverd. Met after sales nog geen contact gehad omdat de leveringen tot nu toe altijd correct zijn uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerd150 29-03-2013

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk en werk snel.
Camera besteld op zondag en had het laten bezorgen bij een TNT afhaalpunt. Prima verpakking en snelle verzending.
niet te vergeten was de prijs zeer scherp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Kieskeurig 29-03-2013

Algemene score

9,0
Supersnelle levering; uitstekende service en info-verstrekking; uiterst vriendelijke behandeling bij navraag en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leitie 29-03-2013

Algemene score

9,0
Nadat we vele soorten lichtgewicht statieven vergeleken hadden op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, kwamen we uit bij de Hama Star 63. De prijs was de reden om voor Cameranu.nl te kiezen. Nergens was eenzelfde statief goedkoper. De bestelling verliep vlotjes, de betaling kon gelijk plaatsvinden en nadat de bestelling om 17.00 uur had plaatsgevonden, stond de vervoerder de volgende ochtend al met de aangekochte statieven, keurig verpakt, op de stoep. Chapeau!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S v Loo 29-03-2013

Algemene score

8,3
Fijne camera, zeer snel geleverd en tegen een goede prijs.
Tijdens bestelproces werd ik als klant goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Een goede ervaring: als ik nieuwe spullen nodig heb zal ik zeker bij Cameranu.nl kijken of ik daar kan vinden wat ik zoek.

Enige minpunt zat hem in de bezorging: Voor ontvangst hoefde ik niet te tekenen bij PostNL, terwijl het pakket aangetekend was verstuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand van den Dikkenberg 29-03-2013

Algemene score

10,0
Camera besteld en volgende dag al in huis!
Op de lichttent van de my pocket studio had een van de doeken afgegeven.
Deze retour gestuurd en 2 dagen later een nieuwe in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aliejet 28-03-2013

Algemene score

8,7
Na heel wat gesurf op het internet kwamen we uiteindelijk terecht bij camernu.nl. Een overzichtelijke site, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering. We zijn zeer tevreden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem Reininga 28-03-2013

Algemene score

8,0
Prima en duidelijke communicatie. Verpakking en verzending ook goed.Tracking ook prima. Veel keuze uit producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dikkiedick1 28-03-2013

Algemene score

9,3
De website is overzichtelijk en wat je wilt vinden is eenvoudig te zien.
Tijdens het vergelijken bij kieskeurig kwam camera.nl duidelijk als voordeligste uit de bus.
Bijna direct na bestelling en betaling bericht dat product was verzonden en ja volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan honing 28-03-2013

Algemene score

10,0
ik ben dik tevreden over dit bedrijf.
Alles is keurig geregeld,product was snel geleverd.
Ik ga zeker in de toekomst meer aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 77 28-03-2013

Algemene score

10,0
Wederom een aankoop gedaan bij CameraNu, waar ik al jaren tot volle tevredenheid mijn diverse toestellen en camera's koop.
Drie maanden geleden een Olympus pen mini,en nu een Samsung tablet.
En dat alles tegen concurerende prijzen in een uitstekende shop en dito personeel.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia van Dijk 28-03-2013

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden. CameraNU.nl heeft een uitgebreid en scherp geprijsd aanbod en levert een prima service. De bestelling werd dan ook snel bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Opdam 28-03-2013

Algemene score

9,5
In 2005 een Sony DSC-H1 bij Cameranu gekocht, en was nu aan een vervanger toe. Mijn keuze is dus op de Nikon Coolpix S800c gevallen.
Gezien mijn vorige ervaring met Cameranu, wederom dus een aankoop bij Cameranu. Vooral uitstekende keuze mogelijkheid, de snelle, correcte en complete levering doen de rest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oud genoeg 28-03-2013

Algemene score

9,0
Service zoals je die verwacht bij een webshop. Op tijd besteld en op voorraad de volgende dag in huis tegen een redelijke vergoeding. Volgende bestelling zeker via CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WitoldPira 28-03-2013

Algemene score

10,0
Perfect service and prices. Always on time. News on time with correct information. I'm old client and never had any problem :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Nijland 28-03-2013

Algemene score

10,0
2 x gebeld en direct contact.
Advies gevraagd en dat ging ook perfect
Camera was volgende dag binnen
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Schaap 28-03-2013

Algemene score

9,7
Camera in perfecte staat ontvangen,maar vooral blij omdat ik hem s avonds bestelde,de dag voor mn vakantie,en de volgende dag was ie er al om 11 uur s' ochtends!kon hem gelukkig dus meteen meenemen,reuze bedankt hiervoor!tevens voor de uiterst vriendelijke en voorlichting via de telefoon,TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlueBart 28-03-2013

Algemene score

4,8
Ik heb CameraNU.nl om advies gevraagd omdat ik een adapter zocht voor digiscoping. Ik kreeg een paar dagen later een goed onderbouwd advies terug en heb toen de aangeraden onderdelen besteld. Bij ontvangst van de bestelling, een week geleden, bleken de onderdelen echter niet op elkaar te passen en incompleet. Ik had verwacht dat CameraNU deze fout direct zou oplossen, maar alles blijkt afhankelijk van 1 deskundige die moeilijk bereikbaar is. Gevolg is dat ik nu nog steeds geen plezier van mijn bestelling kan hebben.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

J.Thuis 28-03-2013

Algemene score

10,0
CameraNu is een goed bedrijf,betrouwbaar met levering en
snel bezorgen. Ook als je per telefoon CameraNu wil
bereiken word je goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn80 28-03-2013

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke webwinkel en een goed bereikbare klantenservice met snel bericht terug! De camera was hier al te leveren, terwijl wij hem in de winkels nog niet konden kopen en werd meteen na betaling verzonden. Wij zijn zeer tevreden.

Vriendelijke groet, fam. van der XX

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans ten brink 28-03-2013

Algemene score

9,5
telefonisch snel bereikbaar en de juiste antwoorden,vanwege de bekwaamheid straalt dit vertrouwen uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus1992 27-03-2013

Algemene score

8,7
Prima winkel, fijn en snel het product in handen.
Site is soms wat onoverzichtelijk,, Verder super tevreden over alles.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Klaver 27-03-2013

Algemene score

9,7
De website van CameraNU.nl heeft een goed en ruim assortiment van kwaliteitsprodukten. Een bestelling is waarschijnlijk in de meeste gevallen binnen een dag binnen (persoonlijke ervaringen 100% "vandaag besteld, morgen in huis). De produkten worden keurig ingepakt afgeleverd. Inmiddels heb ik diverse artikelen besteld bij CameraNU.nl, o.a. een verrekijker, een fotocamera, daarna nog een extra lens, en vorige week een opzetflitser. Alles snel en correct geleverd voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multax 27-03-2013

Algemene score

8,8
Goede website, alhoewel de overzichtelijkheid nog wel iets kan verbeteren. Erg vriendelijke en alerte klantenservice (tel. contact) en ook reactie op mijn e-mail was erg snel. Bezorgtijd en info over bezorging en koop was prima.
Kortom: erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tannin 27-03-2013

Algemene score

10,0
Camera top, en 20.30uur besteld tegen laagste prijs op internet, en volgende dag in huis. Data kaartje heb ik wel ergens anders besteld ivm de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews