cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24428 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2343 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c.maris 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mooie winkel, leuke mensen

Service
deskundig, mogelijkheden om uit te proberen (buiten)

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geschiktegasten 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is zo gepiept en dankzij de inlogfunctie hoef je niet 1000 keer al je gegevens opnieuw in te voeren

Service
Aardig personeel in de winkel; afhaler is sneller aan de beurt dan mensen die nog helemaal geadviseerd moeten worden

Assortiment
Top assortiment met zelfs occasions!

Aanbeveling
Zo'n beetje 80% van onze apparatuur komt bij CameraNu vandaan; we zijn erg blij met dit bedrijf.

Extra toelichting
CameraNu: ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WilcoG 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helemaal okee.

Service
Geen problemen gehad, de hele procedure verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eentevredenklant666 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Product eenvoudig gevonden en besteld.

Service
Product woensdag besteld, vrijdag in de bus.

Assortiment
Filter met afwijkende maat was in assortiment.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Prima product, prima prijs. Normale verzending blijkt langer te duren dan aangetekend verzenden. Niet vandaag besteld morgen in huis, maar toch snel... de dag erna in de brievenbus. Goed!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marblom 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website. Alles goed overzichtelijk in beeld, makkelijk om een bepaald onderwerp te zoeken.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Jullie komen de belofte na!!

Assortiment
Bijna alle produkten op voorraad.

Aanbeveling
Prima prijsklasse en levering, dus waarom een ander zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KellyDV 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helemaal perfect!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon Vlieks 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Net als bij elke andere webwinkel moet je een aantal stappen bij het bestellen doorlopen. De interface is duidelijk en werkt vlot.

Assortiment
CameraNu.nl beschikt over een uitgebreid assortiment waar ook de (semi)professional goed uit de voeten kan.

Aanbeveling
Wat mij betreft een prima zaak om kwaliteitsproducten te kopen tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaringen met het eventueel retourneren van producten vandaar dat ik geen score geef bij "Service". Vragen die je via de mail stelt worden vlot en deskundig beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikwilanoniemblijven 22-05-2013

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepz 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke internetwinkel met ruime keuze voor nette prijzen. Geen moeilijke aanmeldprocedures e.d.

Service
Na de bestelling werd via email netjes elke stap van het proces doorgegeven (orderpicken, verzenden, track and trace van PostNL)

Assortiment
Ruim assortiment, ook van minder gangbare merken welke wel goed op internet reviewd worden. Nette prijzen.

Aanbeveling
Ben tevreden over de prijzen, assortiment, en de werkwijze. Heb geen ervaring met service bij gebreken. Heb een goed gevoel bij de afhandeling van het geheel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tino F 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk site die zichzelf verklaart. Goede productbeschrijving.

Service
Pakketje zowel binnen als het postpakket waren onbeschadigd. Product zelf werkt naar behoren en doet wat het moet doen.

Assortiment
Assortiment is goed en genoeg producten waar men uit kan kiezen.

Aanbeveling
Komt betrouwbaar over en maakt het ook waar.

Extra toelichting
Tevreden over het product en over de verzorging van de verzending. Specificaties zijn to the point en volledig genoeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Flitsservice 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke navigatie binnen de website.

Service
Product is de volgende dag geleverd. Dus de leveringsvoorwaarden werden nageleefd

Assortiment
Zeer uitgebreid met wederom het gemak van duidelijke menu items op de website.

Aanbeveling
Producten zijn zeer scherp geprijsd, snelle levering en een overzichtelijke website

Extra toelichting
Firma+website was bij ons onbekend, maar heeft onze verwachting waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teuilla78 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zeer snel in huis
op internet

Service
zeer snel in huis
keurige envelop

Assortiment
product aanwezig

Aanbeveling
goede winkel overzichtelijk en netjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ineke 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo duidelijk en gemakkelijk vanuit je luie stoel met een ipad op je schoot. site is snel en duidelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
De service is top. eerst voor je besteld de volgende dag in huis. Duidelijke instructie. Na het bestellen mails die duidelijk weer geven hoe en wat. Super makkelijk

Assortiment
Assortiment is zeer groot en overzichtelijk vergelijkbaar en een fijnzoeker die zo makkelijk te bedienen is.

Aanbeveling
Aan al mijn vrienden en mensen die vragen naar de geweldige camera die ik in mijn hand heb. Ben super tevreden dus draag ik dat met veel passie over.

Extra toelichting
Voor het eerst op camera.nl gekomen via google. En mijn bevindingen zijn zoals hierboven beschreven. Heel duidelijk, heel klantvriendelijk, klantgericht en noem maar op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flugelfred 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijk wat je krijgt, goede tracering pakket

Extra toelichting
Erg duidelijke site, met zeer scherpe prijzen. Levering volgens belofte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie-Janssen 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering! In prima
Staat ontvangen.

Extra toelichting
Groot aanbod van fotografie spullen en een prima overzichtelijke website. Ik raad fotografen deze website aan voor het bestellen van materialen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m meiling 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
men legt alles goed uit

Assortiment
grote keus

Aanbeveling
grote keus goede prijs goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George60 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inloggen, kiezen in winkelwagen plaatsen, af rekenen en dezelfde avond wordt het verzonden!

Service
Mijn klacht over levering betreffende POSTNL (NIET CameraNU zij hielden zich wel aan afspraak!), is door CameraNU goed gevolgd/vervolgd

Assortiment
Veel keuze en prijs vaak concurrerend

Aanbeveling
Gezien keuze, gemak van bestellen en de snelle levering, zeer aan te bevelen

Extra toelichting
CameraNU, bestelling om 22.15 gedaan, zij hebben inderdaad bestelling op tijd bij POSTNL afgeleverd, doch deze firma werkt niet altijd even nauwkeurig, bestelling pas 4 werkdagen later afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kency 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heel vreindelijke service en super reactie...top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ejtaan 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Superduidelijke en snelle website, gemakkelijk bestellen!

Service
Niets is tegek... alles kan!

Assortiment
Wat mij betreft hebben ze alles in huis!

Aanbeveling
't is gewoon een geweldige winkel, vriendelijk en deskundig personeel. En natuurlijk een prima website!

Extra toelichting
:-) ik kom graag bij Cameranu. Vriendelijk en deskundig personeel en ze nemen de tijd voor al je vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ar1978 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens mij zoektocht naar een specifiek statief, kwam ik op de site terecht van CameraNu.nl Hier vond ik al snel het juiste statief tegen een zeer voordelige prijs. Hoe makkelijk wil je het hebben :-) ?

Service
Via de mail heb ik over enkele andere producten wat vragen gesteld. Even later ook per telefoon. Zowel via de mail als per telefoon kreeg ik vriendelijk antwoord op al mijn vragen.

Mijn bestelling is niet veel later dan ook keurig thuis afgeleverd.

Assortiment
Op cameranu.nl vind je vrijwel alle artikelen welke op je wensenlijstje staan voor fotografie. Waar ze niet exact het identieke artikel hebben, heeft men wel een vervangend artikel. Top assortiment dus!

Aanbeveling
Cameranu.nl behoort tot 1 van de goedkoopste webwinkels als het gaat om fotografie. Daarnaast heeft men een snelle en vriendelijke service en kan je gewoon bij hun terecht in een echte winkel. Hier krijg je dan ook gewoon mensen te spreken. Dit in tegenstelling tot de vele duurdere webwinkels welke te weinig kennis over de materie hebben, te veel vragen voor hun producten en onvindbaar zijn als er iets niet goed is.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een goede klantservice gerichte winkel, welke zowel een echte als webwinkel heeft. De ruime voorraad met goede eerlijke prijzen maakt hun een nationaal strategisch sterke organisatie. Hierdoor kunnen zij de prijzen laag houden en zelfs met gemak concurreren met grote organisaties zoals MediaMarkt of zogenaamde fotospeciaalzaken. CameraNu.nl is een fotospeciaalzaak, zowel voor de amateur als de professionele fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchDub John 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en zeer gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Je word goed op de hoogte gehouden met de vorderingen van je bestelling.

Assortiment
Veel op voorraad.

Aanbeveling
Zo zouden er meer van deze webshops moeten zijn.

Extra toelichting
Gewoon een hele goede betrouwbare webshop. Zeker een aanrader. Ben heel blij met mijn Go Pro Hero 3 camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemdeBeer 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Vlak voor moederdag een camera besteld en gelukkig op tijd geleverd voor een prima prijs. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RevoliñoB 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen omslachtige menu's om te bestellen

Service
Voor 22:00 besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
Qua prijs en verzending doen ze het heel goed.

Extra toelichting
Ik heb hooguit 10min besteed op de website, ik wist wat ik wilde hebben, CameraNU had het, dus ik heb het besteld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Friso777 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Alles wat ik nodig had vond ik op de site

Extra toelichting
Overall een hele goede ervaring. De artikelen waren beschikbaar, betaalbaar en ik ontving alles heel snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

patrique33 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk, goed info

Service
snel, heel snelle levering

Assortiment
wat er moet zijn, is er ook!

Aanbeveling
compleet, duidelijk, wat wil je nog meer? O ja; scherpe prijzen ;-) !

Extra toelichting
compleet, duidelijk, wat wil je nog meer? O ja; scherpe prijzen ;-) !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannes1975 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website
Bestelprocedure duidelijk

Service
's avonds om 22.15 besteld volgende middag plm. 14.30 in huis

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Zou deze winkel op alle aspecten aanbevelen

Extra toelichting
Alles positief ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JakubS 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
One of the best organized sites, especilly the customization of the search is extraordinary.

Service
No problems at all. The product indicated as on store, was on store. Super fast, all clean and clear. The confirmation emails could be in English also.

Assortiment
Sufficient.

Aanbeveling
I dont give 10, because I only ordered once. Yet.

Extra toelichting
Extraordinary speed of delivery (evening ordered, next day afternoon in my hands). And very well ordanized website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Oosterbaan 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk goed systeem

Service
Personeel let goed op

Assortiment
Heel ruim en gevarieerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tromp Urk 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
goed! geen onnodig blabla als je dat niet op prijs steld.en geen onnodig dure spullen willen verkopen als je dat niet nodig hebt.

Assortiment
ik ben geen "kenner", maar dat lijkt me ruim voldoende

Aanbeveling
in hoge mate, mijn oudste dochter studeert aan de kunstacademie en daar word CameraNu.nl aan geprezen voor eventuele aankopen.

Extra toelichting
zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sabrina de Vries 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijna alles is op voorraad en snel geleverd

Service
Snelle emailafhandeling en denken met je mee. Spullen worden ook echt binnen 24 uur geleverd, top!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb bestel ik bij CameraNU. Hoef nooit ergens anders te kijken omdat hun prijs toch heel scherp is.

Aanbeveling
Ben al jaren klant en alleen maar goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentF75 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke navigatie, goede zoek en filtermogelijkheden

Assortiment
zeer volldig

Aanbeveling
absoluut, geen enkele reden om dat niet te doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christian Lochner 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra325 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en de artikelen zijn goed te vinden.

Service
De bereikbaarheid was prima van de winkel en ik werd goed te woord gestaan toen ik telefnisch een vraag stelde.
Levering binnen 24 uur, geweldig! CameraNU.nl geeft een betrouwbare indruk. en omdat ik al vaker bij hun besteld heb, klopt deze indruk ook.

Assortiment
CameraNU.nl heeft een groot assortiment en de prijzen zijn goed en concurrerend.

Aanbeveling
Omdat mijn bestellingen altijd goed gaan en binnen de tijd, onbeschadigd worden geleverd.

Extra toelichting
CamerNU.nl is een prettige site met een groot assortiment en goede prijzen. Vragen worden naar tevredenheid beantwoord en de kennis van de medewerkers is groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Jurgens 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen heldere uitleg en goede toegang website.

Service
Vriendelijke bediening nemen de tijd voor je uitstekende uitleg.

Assortiment
Buitengewoon uitgebreid.

Aanbeveling
Zeker aanbevolen voor iedereen die iets met fotografie wil gaan doen verstand van zaken uiterst deskundig.

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb op fotografisch gebied is cameranu de eerste zaak waar ik aan denk, uitstekende service goede toegankelijke website vriendelijke en deskundige bediening en goede garantie voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Kant1952 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het assortiment is ongekend, je kunt er praktisch overal voor terecht, heerlijk

Aanbeveling
Ze hebben veel, staan erg hoog aangescreven en die beoordeling beaam ik, vandaar dat ik deze winkel met een gerust hart aan iemand aanbevelen.

Extra toelichting
fantastisch wat deze mensen doen, je wordt snel en goed geholpen, fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.M. Rotting 21-05-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Heldere en duidelijke indeling van de site.

Service
In feite is CameraNU een echter winkel met een webshop. Het is geen schimmige dozenschuiver, maar een winkel met verstand van zaken.

Eigentijds en van alle gemakken voorzien.

Assortiment
Groot! Niet de aller goedkoopste aanbieder. Maar wel de goedkopere aanbieder in het betrouwbare segment. Een topper op internet.

Extra toelichting
Heb zowel fysiek als onine bij deze winkel veel van mijn apparatuur gekocht. Ik ben naar de winkel gegaan omdat ik over een productkeuze twijfelde. In de winkel goed kunnen sparren met ervaren en goed geïnformeerde deskundige. Belangrijke en grote pre; de verkoper luisterde naar mijn wens en stelde zich op de hoogte van mijn kennis en kunde. Aan de hand daarvan gaf hij suggesties en liet aan mij de keuze. Het klinkt logisch maar gebeurt weinig. Door het grote assortiment vind je altijd wat je zoekt en is er voor de verkoper geen noodzaak om jouw een specifiek merk of model in de maag te splitsen. The way to go!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lo Piet 21-05-2013

Algemene score

7,5

Service
Zeer snelle levering. De ene (doordeweekse) dag nog net voor 22.30 besteld en betaald en de volgende dag in de namiddag al geleverd. Jammer dat de klant nog voor de verzendkosten moet betalen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sandra L 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen

Service
Ik kreeg geregeld mailtjes om me op de hoogte te houden van de voortgang van mijn bestelling

Aanbeveling
In dit geval hadden zij de beste prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Zie boven ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs30 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen via de webshop.

Service
Eind van de middag wat besteld, volgende middag al in huis!!

Assortiment
Veel keuze. En veel is direct leverbaar.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel, veel te krijgen en snel in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P.W.Kamphuis 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruime sortering en snelle levering !! Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Memories Breda Fotografie 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je weet direct waar je aan toe bent en bij het product staat de juiste info.

Service
Ik heb al vaker zaken gedaan met camera.nu en dit bedrijf komt zijn afspraken na. Op tijd geleverd en duidelijke communicatie.

Assortiment
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik als fotograaf kan vinden wat ik nodig heb. Duidelijk en overzichtelijke opbouw van de website.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pholien 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Alles is prima te vinden. Wat je veel ziet is dat zoekmachines niet goed werken op dit soort sites. Als je dan bijv. merk van een accessoire in tik of lens kom je niet op wat je wilt hebben. Bij cameranu.nl werkt de zoekmachine erg prettig, wat maakt dat je weinig tijd kwijt bent om te vinden wat je zoekt.

Service
Heb eens een verkeerde bestelling geplaatst, het was geen probleem deze te wijzigen.

Assortiment
Ruime keuze. Tot nu toe kom ik altijd terecht bij cameranu.nl. De prijsverhoudingen zijn goed, maar ze hebben ook veel in hun assortiment.
Wat ik nog mis is een leuke vrouwen tassen line. Hiervoor ga ik nu nog naar pilger bags.

Aanbeveling
Dit doe ik regelmatig. Goede service. Goede prijs en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVBE 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website, makkelijke navigatie en zoekfunctie. artikel prima te vinden, goede afhandeling betaling en mail en zeer snelle verzending

Service
na 3 keer defect van een camers (steeds keurig vervangen) nu een andere camera aangeschaft (ander merk) camera steeds binnne garantie defect, keurige hulp snelle reactie, gratis verzenden en zeer goed op de hoogte gehouden van reparatiestatus. Ook bij aancshaf ander merk zeer goede service.

Assortiment
Top, volop keuze in camera's en aanverwante artikelen. ALles wat ik nodig heb is aanwezig.

Aanbeveling
Gezien de prijs/kwaliteit zeer goede en snelle service zowel in de winkel als via de site durf ik deze zaak zelfs bij mijn beste vrienden aan te bevelen.

Extra toelichting
Zie mijn punten gegeven bij de reacties. Fujifilm is de camera die na 3 keer is vervangen door een Nicon. Zeer goede service van CameraNu. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane17 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces en betaling via Ideaal was heel duidelijk.

Service
Mijn bestelling heb ik 's avonds geplaatst en de volgende ochtend ontvangen. Snelle service!

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze aan artikelen, de scherpe prijzen en de snelle levering zou ik cameranu.nl zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Boesschoten 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Valgut 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Boswijk 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en duidelijk in bestel- en betaalproces.

Service
Snelle bevestiging en binnen 24 uur de bestelling in goede orde ontvangen. Verder nog geen ervaring.

Assortiment
Het assortiment lijkt me in orde. Voor mij was het een zeer aantrekkelijke aanbieding i.h.k.v. het 10 jarig bestaan.

Aanbeveling
Omdat ik nog niet echt gebruik heb hoeven te maken van de service (bij problemen) geen 10 maar tot nu toe alles dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad jonker 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Verrekijker andere dag al ontvangen. Verrassend mooie kijker met voor ons uitstekende eigenschappen tegen een zeer scherpe prijs. Bedankt voor de prima service - Baarle-Nassau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baszzz 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van CameraNu is overzichtelijk. Ze hebben een breed assortiment en je kunt ook zoeken op product.

Service
Ik wilde invullen nvt, omdat ik nog nooit iets heb hoeven terugsturen. Ik ga er van uit dat dat geen probleem zal zijn, mocht dat een keer voorkomen. Op het assortiment wordt ook twee jaar garantie geboden.

Assortiment
Er is een ruime keuze in producten, zowel voor de professioneel als de amateur.

Aanbeveling
Een prettige winkel waar ik met een gerust hart mijn spullen koop omdat ik weet dat het goed zit.

Extra toelichting
Ben zelf erg tevreden over CameraNu. Ik bestel er al sinds 2004 - uit mijn geheugen - mijn camera's en accessoires. Nog nooit een probleem (mee) gehad. Het is prettig dat er ook een vestiging is, zodat je altijd langs kunt gaan, mocht er onverhoopt wat zijn. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader wat mij betreft!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra-1970 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was gewoon allemaal heel erg duidelijk

Service
De levering was supersnel ik kan niet oordelen over de verdere service omdat ik daar niks mee van doen heb gehad

Assortiment
Alles zeer goed te vinden.

Aanbeveling
ik zou zeker mensen doorverwijzen naar deze website vooraal om de snel levertijden en afhandelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews