cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Roefs 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks drukke winkel op Urk, toch redelijk snel en goed geholpen, mede door het efficiënte bonnetjes-systeem.
Het door mij gekochte product werd ter plaatse uitgeprobeerd op goede werking; hulde!

Reageer

RobH 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse producten gekocht, steeds keurig en snel geleverd. Ruilen van een product ook netjes afgehandeld. Kortom, een fijne winkel.

Reageer

Dim 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de kleurstelling oogt de website heel overzichtelijk. Ik heb hier dan ook makkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Deze bestelling heb ik de volgende dag netjes thuis ontvangen. Perfecte afhandeling.

Reageer

Jaap 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ondanks de drukte met de feestdagen keurig op tijd geleverd. En de camera weliswaar niet door cameranu.nl in elkaar gezet maar door canon werkt ook heel goed en voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Reageer

Bollen 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een duidelijke site De bestelling kwam keurig op tijd en goed verpakt binnen. Bij vragen krijg je duidelijke uitleg via de telefoon.

Reageer

Anne 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een snelle levertijd en goede service. Ik heb er al veel fotomateriaal besteld. Op de website staat een duidelijke realistisch omschrijving waardoor het makkelijker is om het juiste product te kiezen. Een echte aanrader!

Reageer

Ekkelenkamp 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds laat besteld en de volgende dag al op tijd bij het post.nl afhaal punt. Camera en objectieven voor een scherpe prijs geleverd. Nu een week in huis, al veel plezier van mogen beleven.

Reageer

Hans 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid productassortiment met een goede prijs/prestatieverhouding. Producten worden keurig op tijd geleverd.

Reageer

Hayrullah99 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zelfs rond de feestdagen(morgen in huis).
Kortom TOP service voor een lage prijs.

Reageer

Joke vd Berg 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse keren al bij Camera.nu.nl besteld, zelfs net op de vrijdagavond voor kerst,
's avonds al een mail dat het ingepakt was en werd verzonden, en keurig de volgende morgen bezorgd ondanks de kerstdrukte!

Reageer

Karteaux 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam onaangekoningd, zonder reservering, in de winkel aan om een Zhiyun Weebill Lab te bestellen. Ik werd erg vriendelijk welkom geheten en gelijk geholpen. De winkel ziet er netjes en overzichtelijk uit, de medewerkers hebben voldoende kennis om al jouw vragen te beantwoorden. Ik ben al sinds 2014 vaste klant en kom hier regelmatig om mijn camera spullen aan te schaffen of het via de site is of in de winkel, de service is altijd top!

Reageer

de Wolf 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop. Met de kerst ook snelle levering, s’avonds besteld volgende dag in huis. Doen echt wat ze beloven. Top.

Reageer

Nico Klaster 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel waar je goed kunt shoppen, ook online en mocht er een probleem ontstaan dan denken ze mee met de klant.

Reageer

Koos Wieringa 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goede service en vlotte afhandeling zoals verzending. Kortom een prima bedrijf

Reageer

Prefixer 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal de goedkoopste en een snelle levering Veel keuze uit b merken bijv uit china, hierdoor kun je toch over top apparatuur beschikken voor een vriendelijk prijsje.

Reageer

G Bakker 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer deskundige voorlichting en niet opdringerig.
Advies waar je wat aan hebt.

Reageer

ineke 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had snel een kleine camera nodig, via google bij camera.nu terechtgekomen. duidelijk site en supersnelle service ondanks de kerstdagen en het weekend dat voor de deur stond.

Reageer

Willem 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds om 23:00 uur besteld en de volgende middag om 12:00 uur al binnen. Alles keurig verpakt en prijs zeer concurrerend met andere aanbieders. Top firma, ook hun site is prima, duidelijk en met allerlei handige tips.

Reageer

Frank 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, vaak gebruikt. leveren snel 9als het aanwezig is) en geen gedoe.

Reageer

Chris 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een telelens besteld op cameranu.nl en moet zeggen ik ben er ontzettend blij mee ... heb meedere side's bezocht en hier was de prijs netjes & ik kon met afterpay betalen...en hij zat netjes in gepakt dus al bij al ... top !!

Reageer

A.Wapenaar 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel en altijd een snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Zelfs tijdens de kersttijd toch de andere dag in huis,

Reageer

Videograafbonne 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al heel veel jaren klant bij Camera.nu, zeer tot tevredenheid. Overzichtelijke website, veel keus, concurrerende prijzen en snelle en goede levering! Kan ze van harte aanbevelen!

Reageer

Pascal 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Komplete winkel met Groot assortiment, mooie spullen en correcte en snelle levering

Reageer

woerdhvd 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel alleen nog maar bij Cameranu. Waarom: uiterst betrouwbaar met leveringen. Als het product op voorraad is dan heb je het ook echt de volgende dag, of zelfs dezelfde dag (dat is best wel uniek). Daarbij 5 jaar garantie zonder gedoe, netjes verpakt en goede communicatie. Ook deze keer: lens nodig, zelfde dag in huis.
Dit is geen slijmreview om een cadeaubon binnen te halen, maar ik meen dit echt. Als professional kan ik niet met lege handen staan bij een opdracht. Als ik iets nodig heb moet het ook echt op tijd zijn. Cameranu is voor mij een uiterst betrouwbare partner.

Reageer

Lisa 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, producten waren netjes verpakt.
Verder bieden ze 5 jaar garantie. Ik bestel hier vaker en heb 1 keer meegemaakt dat er wat aan de hand was met een objectief. Dit is door Cameranu snel en erg netjes opgelost.
E-mailcontact is snel en professioneel. De website is overzichtelijk ingedeeld.
Al met al zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Melinde 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Helaas is het product niet helemaal wat ik verwacht had. Ik dacht dat er een Extra lens bij zou zitten, misscjien niet helemaal duidelijk omschreven bij de product omschrijving? Maar wel makkelijk besteld en goed en snel bezorgd! Top

Reageer

EC 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geregeld!! ‘S avonds besteld volgende dag keurig in huis.
Goede kwaliteit en snelle service. En goedkoper dan in de winkel.

Reageer

Ton Huijskes 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en professioneel advies, geen gladde verkoop praat maar meedenken met de klant. Het heeft ons goed geholpen bij de aanschaf van Camera en lens

Reageer

Joop Naus 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima printer, fijn bersden aan de tekefoon. Levering zoals afgesproken. Dus tevreden klant.

Reageer

Marcel Terol 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product wat ik zocht s'avonds besteld volgende dag in huis. Dat noem ik een snelle service.

Reageer

Erik Dignum 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een VisibleDust Arctic Butterfly 724 Super Brite besteld, ik ben al een aantal jaren klant van deze winkel en altijd naar volle tevredenheid, ook als er iets in 1e instantie niet goed gaat, dan wordt keurig geregeld en opgelost. Hierddor bij de bestelling van de Butterfly totaal geen zorgen, en geheel volgens verwachting een vlotte levering. Dat maak je wel eens anders mee bij andere online winkels

Reageer

Wim 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, alles op voorraad. En oja ook nog goedkoopste... ben ik blij mee...

Reageer

Justyna 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hello, I am very happy with my Remote Control ML-L3. I put the camera on a tripod and all the holidays I took pictures using remote control. It was very easy to use and pleasant.

Reageer

T. Kurvers 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is bij uitstek de shop waar ik altijd mijn cameraspullen haal. Goede klantenservice, groot assortiment en altijd een scherpe prijs.

Reageer

Iuno 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een compacte fotoprinter. De informatie op de website was erg duidelijk. De printer kwam keurig verpakt aan en werd snel geleverd, ook rond de feestdagen.

Reageer

J.A. van de Wijngaart 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de site erg duidelijk.Onlangs per ongeluk een verkeerd objectief besteld,wat overigens erg snel werd bezorgd en na een telefoontje van mij weer snel retour kon. Terug betaling moet nog binnen komen maar heb daar vertrouwen in. Heb daar in het verleden ook besteld en was altijd goed

Reageer

Koos Voorn 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al geruime tijd producten van Cameranu.nl en ben altijd tevreden met het bestelde product. De levering is altijd zoals vermeld staat op tijd. Ook tweedehands producten, waarvanik er verschillende heb gekocht, zijn altijd van zeer goede kwaliteit en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Met de service heb ik geen ervaring omdat de producten alrijd in orde waren.

Reageer

Joop 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S Avonds om tien uur een fototas besteld bij Camera nu. Om elf uur kreeg ik al bericht dat hij verzonden was en nog wel aangetekend.
Fantastisch. De volgende dag had ik hem al in huis. En dat net voor de Kerst.
Geweldige service.

Reageer

Walter 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu is een goede (internet)winkel. Service staat op nummer 2 tot en met 5, de tevreden klant op 1.
Aan de telefoon of aan de balie wordt je correct en vriendelijk geholpen, we komen er samen altijd uit.
Breed assortiment, voor de beginnende tot en met de ver gevorderde pro fotograaf.
Ook organiseren ze lezingen en/of workshops in ongedwongen sfeer, leerzaam en informatief.

Reageer

Henk Drost 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik melde me aan voor een lezing van Albert Dros.
Mooi vond ik aan de aanmelding dat de site 'Red een kind' ondersteund. Vanuit onze rijkdom iets doen voor anderen.
Super

Reageer

Angelique 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hier besteld vanwege laagste prijs en goede extra actie. Hele snelle levering ondanks drukke periode ( kerst). Erg blij mee.

Reageer

Jan van Zoest 27-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee weken geleden de Canon EOS R gekocht. Heb veel gelezen en filmpjes gekeken op YouTube over deze camera, die er over het algemeen niet al te best vanaf komt in de reviews vergeleken met Sony. Ik ben een Canon gebruiker sinds een jaar of 15 en werk met een 1D en was van plan om over te stappen naar Sony. Heb uiteindelijk toch gekozen om bij Canon te blijven vanwege de nieuwe RF lenzen waar ik veel vertrouwen in heb. Heb nu de Canon EOS R (voor de toekomst als back-up camera gekocht) twee weken in bezit en ben erg blij met de camera. Snap de reviews op YouTube werkelijk niet, wat een geweldige camera! Ook de Touchbar werkt super! Heb hem wel altijd aanstaan, dan werkt hij geweldig! Heb de camera gekocht in de winkel op Urk, ben erg goed geholpen.

Reageer

johan 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vorige week een nieuwe lens voor mijn camera gekocht, snel gevonden in de webshop en met een zeer scherpe prijs.
Om 20:00 besteld en de volgende dag al in huis(ook met de kerstdrukte).
Meteen een duidelijke mail ontvangen met verzendgegevens en in de bijlage een factuur en pakbon.
Product netjes verpakt ontvangen.

Reageer

Johan Clement 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende telefonische service, na wijziging van betaling en leveringsadres. Aanbevolen !

Reageer

Jeannette 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren vaste klant bij Cameranu.nl. Duidelijke website met goede omschrijvingen en de prijzen zijn eerlijk. De ene dag tot in de avond besteld, is de volgende dag geleverd. Zelfs met de Kerstdrukte!

Reageer

bart 26-12-2018

Algemene score

7,0
De meest veelzijdige winkel on-line om op zoek te gaan naar fotomateriaal. Snelle levering, helaas ver van de deur om even binnen te wippen om een keuze te kunnen maken.

Reageer

Peter H 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier een rol printerpapier gekocht. Ondanks dat ik hem 's avonds bestelde en de drukke dagen rond kerst had ik deze de volgende binnen. Keurig verpakt.

Reageer

Jack 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide winkel met alles op het gebied van fotografie. Zeer scherpe prijzen en snelle levertijden.

Reageer

Edwin 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, snelle en correcte levering, duidelijke web site, goed chat gesprek , kom hier graag weer !

Reageer

Miquel 26-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne duidelijke site en zeer snelle service,
ik kreeg mijn bestelde artikelen nog dezelfde dag binnen ondanks de kerstdrukte. Toen ik een vraag had over een artikel werd deze direct beantwoord. Ik ben zeer tevreden over Camaranu.nl.

Reageer

Toon meer reviews