cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alfred van Ekeris 13-03-2013

Algemene score

9,2
Website is duidelijk en overzichtelijk. Vooral de combinatiedeals vind ik aantrekkelijk. Levering had wat vertraging opgelopen in het sorteercentrum van de TNT, maar normaal gesproken binnen een dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loekie11 12-03-2013

Algemene score

8,7
Goed website met duidelijke productbeschrijving/gegevens en een zeer snelle levering! Via email duidelijke opvolging van de bestelling c.q. het pakket.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hannu108 12-03-2013

Algemene score

10,0
Very reliable website with could policies. Shipping always fast and proper invoice with a contact info provided. They can be called from a normal phone (no 0900 number hassle)!

Highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabalogh 12-03-2013

Algemene score

9,8
I ordered the Datacolor Spyder 4 Pro at 21:40, and i got it by post in the next day in the morning around 09:00. Excellent service, extreme fast delivery, and a really easy to use webshop.
I think i will choose this shop also in the future.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cowglide1968 12-03-2013

Algemene score

9,2
7 uur s'avonds besteld en de volgende dag in huis
Ze maken de belofte echt waar ene dag besteld volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdockum 12-03-2013

Algemene score

9,0
Top service, alleen de website heeft soms nog een paar foutjes met filteren..soms is er ook geen filter. Maar voor de rest werkt de site top en snel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.P. van Vliet 11-03-2013

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een 24"IPS monitor voor het bewerken van foto's in lightroom en kwam terecht bij cameranu.nl.

De site is netjes overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Ook de omschrijving van de producten is zeer goed te noemen. De prijs was niet de laagste, maar wel op voorraad en betrokken via het Nederlangse EIZO kanaal.

De levering was zoals beloofd, verstuurd nog dezelfde dag. Verpakking prima, levering prima en afrekenen en communicatie over de factuur.

Dit adres is zeker voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

fransvandal 11-03-2013

Algemene score

10,0
De webwinkel is overzichtelijk en het assortiment is zeer uitgebreid. Geen problemen met de bereikbaarheid.
Levering van de bestelling verliep probleemloos.
Geen ervaring met de after sales service, maar dat zal ook wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anika v 10-03-2013

Algemene score

8,7
Via tweakers kwam deze site als goedkoopste naar voren. De all-in prijs kwam overeen met de betaling op de site. Goede, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

snkhns 10-03-2013

Algemene score

9,0
Een plezierige zaak om zaken mee te doen,ondanks een eerdere minder goede ervaring. Heb tijdens het online bestellen contact gezocht i.v.m. de Sunwayfoto DPG-70 om te vragen of deze ook geschikt was voor mijn Canon camera. De persoon die ik aan de lijn kreeg, ging meteen navraag doen en na eerst niet zeker te zijn werd er verder navraag gedaan, waaruit bleek dat deze wel geschikt was. Bij de aflevering werd rekening gehouden met de dag die ik had aangegeven. Het product voldoet aan alle eisen, voor een zeer redelijke prijs. Al met al een aanrader, deze zaak.
Mogelijk nadeel is dat ze pas vanaf 100 euro gratis verzenden, maar daar zijn de prijzen ook naar, vind ik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenp 09-03-2013

Algemene score

8,8
Beoogde camera snel op website gevonden. Veel aanvullende informatie en zeer scherpe prijs. Levering zoals beloofd binnen twee werkdagen. Na het melden van het missen van een kortingsvoucher bij de bestelling, werd deze direct nagezonden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvH58 09-03-2013

Algemene score

9,0
Via de website een epson 605 besteld bij cameranu.nl. Levering zeer snel en zeer verzorgd. Ik zal zeker in de toekomst meer zaken doen met dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ANKEE2 09-03-2013

Algemene score

9,2
Via de website kon ik een goed oordeel krijgen van de verrekijker en daarna verliep alles op rolletjes: de bestelling, het volgen van de kijker bij de post en tenslotte de aflevering enkele dagen later. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Cremer 09-03-2013

Algemene score

9,0
Vorige week additionele flltser voor mij n SonyNex5 gekocht bij CameraNu.Wat me hielp was een informatieve site, snelle levering, zorgvuldige afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imre van der Beek 09-03-2013

Algemene score

9,3
Bij telefonisch contact snel en deskundig te woord gestaan over mijn vragen. Helaas is de fout die ik ontdekte over de statiefkop nog niet gecorrigeerd. Het is op de site niet duidelijk welke kop bijgeleverd wordt omdat er in de doos een andere staat omschreven als bij de specificaties. De fout zou direct worden hersteld. Ik heb ook bij andere webshops gekeken, maar Cameranu.nl is voordelig en voor mij belangrijk, ik kon hier gelijk de juiste extra quick release plaat mee bestellen zodat ik er ook 1 onder mijn telelens kan zetten. Ook de levering top, vanmiddag besteld en morgen in huis.
Volgende keer ga ik in elk geval weer naar deze shop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor1975 09-03-2013

Algemene score

10,0
Al jaren is CameraNU.nl een vast adres voor alles wat betreft fotografie.
Na jaren weer eens besloten om bij een plaatselijke fotozaak een artikel te gaan. Blijkt na weken wachten, het artikel uit de handel genomen te zijn.

De site van CameraNU.nl bekeken en er voor de zekerheid een mailtje over gestuurd. En wat blijkt er waren meerdere opties mogelijk. Ik heb er één daarvan besteld en meteen helemaal naar wens.

CameraNU.nl is en blijft mijn adres op foto-gebied. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opa66 08-03-2013

Algemene score

10,0
Uitstekende website, alles makkelijk te vinden. Bestelling de ene dag om 21.00 afgerond en de andere dag om 13.00 werd de camera keurig verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

degreef1938 08-03-2013

Algemene score

8,0
Ik heb gebeld. Keurig behandeld, zeer vlot en goed oververpakt geleverd.
Wél had ik graag de flitser in originele verpakking willen hebben. Flitser werkt overigens wel perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

degreef1938 08-03-2013

Algemene score

8,0
Ik heb gebeld. Keurig behandeld, zeer vlot en goed oververpakt geleverd.
Wél had ik graag de flitser in originele verpakking willen hebben. Flitser werkt overigens wel perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NicoBakker65 08-03-2013

Algemene score

9,2
Ongelooflijk iets voor 22:00 uur besteld de volgende dag al in huis. En dat voor weinig geld. De kwaliteit is ook nog goed. Je hoeft wat dat betreft niet verder te googlen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

docholliday37 08-03-2013

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk, helder en intuitief ingericht. De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend, zowel via het net als via de telefoon.
Alles met betrekking tot mijn bestelling werd op zeer goede wijze behandeld. Ondanks een door mijn onhandigheid veroorzaakte vertraging in de levering werd binnen no time aan mijn wensen tegemoet gekomen. Aan de telefoon prettige en beschaafde stemmen van twee dames en een meneer met kennis van zaken en grote service gevoeligheid.
Het geleverde product voldoet 100% aan mijn verwachting. Uiteindelijk had ik mijn lens binnen 24 uur na het laatste contact in huis. Mijn tevredenheid kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fantsie 08-03-2013

Algemene score

9,3
Net als eerdere keren weer een soepel verlopen aanschaf via de website. Correcte afhandeling, op de toegezegde dag in huis.
Na rondkijken op internet toch weer bij CamerNu uitgekomen ivm prijs/kwaliteit.
Kortom, een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FxM 08-03-2013

Algemene score

9,7
Enkele objectieven besteld en wat losse accesoires, bestelling verliep vlot, verzending was de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petravz1 08-03-2013

Algemene score

9,5
De lens leek niet te passen. Ik heb gebeld met de klantenservice en werd zeer goed geholpen, mocht zelfs een foto opsturen voor hulp. Even netjes draaien, de lens gaat wat stroef maar past en de foto's worden prachtig. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdb16 08-03-2013

Algemene score

9,7
Website is heel duidelijk, bestelling is direct de volgende afgeleverd, after sales (met vorige camera, ook besteld bij camera.nl) was geweldig. Duidelijke communicatie, als klant werd je goed op de hoogte gehouden van de status en ze verlenen ook extra service nadat ik op een afspraak wilde terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaak geluk 08-03-2013

Algemene score

9,0
Nadat er duidelijke informatie gegeven was en de bestelling om 17.00 uur was gedaan. Kwam deze bestelling de volgemnde dag met depost aangetend aan. CameraNu maakt zijn beloftes waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

loxodonta 07-03-2013

Algemene score

9,2
's-Middags besteld, volgende ochtend in huis. Ik heb eerst goede telefonische product informatie gekregen, vragen die niet op de site van canon werd beantwoord. CameraNu heeft direct de order genoteerd.
Aangesloten in het netwerk. Heel goede product/prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hdie 07-03-2013

Algemene score

9,2
Tot 's avonds laat te bestellen, onmidddelijke afhandeling, volgende dag al geleverd.
Producten zijn keurig verpakt, prijs/kwaliteitsverhouding klopt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BERLINONE 07-03-2013

Algemene score

8,8
Goede service, goede ondersteuning en geen problemen met (evt. ) omruilen.
Al diverse zaken gekocht, geruild zonder problemen.
Tevens goede technische kennis aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankzelve 06-03-2013

Algemene score

10,0
Harde schijf laat in de avond besteld, te laat dacht ik. Volgende dag na het boodschappen doen een briefje van de post in de bus. we waren niet thuis geweest, dus pakje bezorgd twee deuren verder. extreem snel! precies wat ik wilde hebben. zalig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterhendrika 06-03-2013

Algemene score

10,0
Ik had een verkeerde lens besteld bij Cameranu dus nik even bellen met ze, ik kreeg een aardige mevrouw aan de lijn die mij vertelde dat ik even via de site een retourformulier moest invullen, zij wachte geduldig tot ik het gevonden had. Dus de lens ging op de post. De volgende dag kreeg ik netjes een bevesting dat ze hem binnen hadden en dat ze de goede lens zouden opsturen zonder extra kosten.
Kan je nagaan dinsdag avond rond 8 uur besteld woensdag de verkeerde door mij bestelde lens binnen en zaterdag al weer de goede lens binnen, bij Cameranu voel je jezelf echt een koning als klant, in een woord een perfete site en heel vriendelijke mensen

Groetjes

Aanvulling:
Site is perfect
Kontact is perfect
Prijs is perfect
Snelheid levering perfect
Vriendelijkheid aan de telefoon is perfect

Kortom cameranu.nl. Ei een geweldig bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelleke66 06-03-2013

Algemene score

8,5
vriendelijk en deskundig personeel die mij goede adviezen gaven
en ben heel blij met mijn camera.veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansSherla 06-03-2013

Algemene score

10,0
Een goede webshop met uitgebreid assortiment artikelen en snelle correcte levering.Zeer de moeite waard om ook in de toekomst bij deze winkel te shoppen. Prijs/kwaliteit verhouding is ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robvanasch 05-03-2013

Algemene score

9,7
Bij Cameranu.nl worden je vragen snel beantwoord, wanneer er wat opgelost moet worden wordt er mee gedacht. Leveringen lopen perfect, s'avonds laat besteld de volgende dag in huis. Enige verbeterpunt, de website en het assortiment zijn uitgebreid, maar hierdoor wordt de site soms onoverzichtelijk (teveel gezoek in de tekst in de linkerbalk). Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke1936 05-03-2013

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk. Je kunt alles vragen en krijgt deskundig antwoord.
Bij een probleem word je goed geholpen.
Bestelling altijd op tijd en uitstekend verzorgd,
Scherpe prijzen, kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoque 05-03-2013

Algemene score

9,5
Ringflitser besteld, omdat die hier het goedkoopste is. Fijn dat je kunt kiezen waar wordt afgeleverd, hoeft je er niet voor thuis te blijven. Goed verpakt, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denzoil 05-03-2013

Algemene score

9,0
Veel informatie en advies over het product te vinden op de website. Door de vele informatie en het grote aanbod is de site soms wel ietwat onoverzichtelijk. Maar de snelle levering maakt alles goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert848 05-03-2013

Algemene score

9,8
Ik heb mede door de betrouwbaarheid en snelle service een Nikon S 6500 compact camera aangeschaft.
Zondagavond besteld en dinsdag in huis. Ik heb de camera bijna 2 weken in het bezit en zag hem elders goedkoper. Mailtje gestuurd en Cameranu is mij nog in de kosten tegemoet gekomen.
Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Kortom u kunt er gerust bestellen, vriendelijke mensen goede service en snelle leveringen. Mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH digitaal 04-03-2013

Algemene score

9,7
omdat ik in dubio stond welke camera tas ik zou kopen, ben ik naar de winkel gegaan.
na verschillende tassen in handen te hebben gehad, advies bij de balie gevraagd, door dit advies ben ik achteraf blij dat ik niet de andere tas heb gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJvDul 04-03-2013

Algemene score

8,2
in de zeer overzichtelijke website was mijn product snel gevonden, we hebben al vaker producten gekocht en informatie ingewonnen en zelfs advies gevraag bij Camera.nl we zijn hier over zeer tevreden en ook nu voldeed Camera.nl aan onze verwachtingen. de volgende camera van mijn echtgenote zal dan ook heel binnenkort bij de winkel uit Urk gekocht gaan worden, of het nu via de website is of terpaatse halen, het bevalt ons prima daar onze fotohobby spulletjes bij C.nu aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke17 04-03-2013

Algemene score

10,0
De camera is zeer snel bezorgd, savonds laat nog besteld en de volgende ochtend al bezorgd. !!! zeer goede service !!
De camera is super goed en ik ben er erg blij mee !!
Bedankt !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Theunissen 04-03-2013

Algemene score

10,0
De lens was bedoeld als cadeau voor iemand, ik weer eens veel te laat met bestellen, en maar hopen dat 'ie nog op tijd was. Maar binnen 24 uur in de bus.
Ik weet niet hoe ze 't doen daar, maar elke keer weer de beste prijs, supersnelle levering en altijd een goed product. Chapeau, ik koop nergens anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ansie123 04-03-2013

Algemene score

9,5
3 weken geleden heb ik een Cactus V5 Wireless Flash Transceiver Duo gekocht met statief voor de reportage flitser. 1 dag later werd het pakket afgeleverd. Nadat ik gecheckt had of alles werkte duur het ruim 1 week voor ik het weer gebruikte. Helaas de bijgeleverde batterijen bleken al leeg te zijn. Ik stuurde een e-mail, hier werd snel op gereageerd. Binnen een paar dagen had ik gratis nieuwe batterijen in huis. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suusuutroalte 04-03-2013

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, ruime keuze, goede prijzen. Prettig zijn ook de bundelaanbiedingen. Goedkoper, maar zo voorkom je ook dat je iets essentieels vergeet bij te bestellen.
Snelle verzending, goed verpakt.
Daarbij goed mogelijk de bestelling/zending te volgen d.m.v. de mails die gestuurd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kspijkerman 04-03-2013

Algemene score

9,0
Mooie, overzichtelijke en persoonlijke website. Alles duidelijk aangegeven. What you see is what you get.
Camera kwam lekker snel en was goed stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby161 03-03-2013

Algemene score

10,0
Alles perfect afgehandeld.Pluim!!!
Keurige bevestiging van de bestelling.Keurige omschrijving van
de rekening.
Levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reentje 1960 03-03-2013

Algemene score

10,0
Beste prijs voor dit produkt. Simpel bestellen, betalen en op tijd geleverd (vorige keer ook al). Niks op aan te merken.
Prima winkel om online te kopen. Betrouwbaar. Service achteraf heb ik geen ervaring mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D hanekamp 03-03-2013

Algemene score

8,7
Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Zeer vlotte levering. Geen verzendkosten. Kortom, niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

midegi 03-03-2013

Algemene score

7,5
Website voldoet, maar zou handiger en wat fraaier kunnen.
Bestellen en i-deal betalen verliepen snel en goed.
Artikel werd snel geleverd.
Camera.nu staat bij prijsvergelijkers vaak bij de goedkoopsten.
Geen ervaring met retour/ruilen/garantie e.d..

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

MvOor 03-03-2013

Algemene score

9,5
De camera in de avond besteld waarna de volgende ochtend al geleverd.
Alles prima in orde en in de originele verpakking.
Ook netjes de Nederlandse modellen met de daarbij horende garantie!

Kortom alles dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews