cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2360 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lieke1992 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb via cameranu een occassion besteld. Alles stond super duidelijk aangegeven en het voelde heel erg vertrouwd.

Service
Ik heb de het product donderdag om 12:00 besteld. Ik had hem de volgende ochtend al binnen!

Assortiment
De occassion zag er perfect uit, net zoals werd gezegd op de website

Extra toelichting
Goede kwaliteit, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter1208 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site. Easy to do.

Service
Verwachtingen zijn overtroffen. Laat besteld maar toch de volgende dag in huis.

Assortiment
Een breder assortiment dan je zou verwachten.

Aanbeveling
Iedereen, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Gewoon top geregeld. Dikke pluim omdat ze mijn verwachtingen hebben overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

intermezzo 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wbsite laat nogals eens een groot wit gat zien - artikelen wornden onder dat gat getoond. Dat moet beter

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
zeker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Multax 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed georganiseerd qua bestelproces.

Service
E-mail van mij werd zelfs 's-avonds beantwoord.

Assortiment
Gewoon goed.

Extra toelichting
Goede service, gemakkelijk om te bestellen en een prima assortiment. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen23 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke informatie over zowel het product als de levertijd. 's avonds bestellen volgende dag in huis. netjes verpakt, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanw123 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snel besteld en betaald

Service
Eind van de middag besteld, volgende ochtend geleverd!

Aanbeveling
Al wel vaker besteld en nog nooit problemen gehad. Nog geen ervaring met garantiedingen oid.

Extra toelichting
Prima website, groot aanbod en overzichtelijk. Eind van de middag besteld en de volgende dag geleverd! Prima webshop dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosW1 06-06-2013

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam.P 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vergelijken vanuit je eigen huis

Service
Super snelle levering , binnen 24 uur, terwijl andere aanbieders het product niet voorraad hadden

Extra toelichting
Leuke persoonlijke mails ontvangen na bevestiging en reactie die ik stuurde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 1940 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag bestellen is morgen in huis. Bij een andere webwinkel duurde het 4 weken.

Service
Door de vlotte, correcte levering heb ik nog geen service nodig gehad.

Aanbeveling
Heel ruim

Extra toelichting
De correcte vlotte levering geeft mij vertrouwen in Cameranu. Iets wat ik bij een andere webwinkel voor fotografie artikelen helemaal kwijt was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jero01 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wel via web site gezocht, maar naar winkel in Urk geweest om te kopen. Wilde artikel vasthouden.

Service
prima vakkundig personeel

Assortiment
zeer ruim assortiment. Een van mijn voorselectie stond wel op site maar was kennelijk niet aanwezig ? Betrof Steiner verrekijker.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Groot assortiment, vakkundig personeel, relaxte sfeer.
Winkel ligt alleen wat afgelegen voor randstad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

graat123 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat duidelijk aangegeven! en als het niet duidelijk is even bellen, er zit altijd iemand voor je klaar.

Service
Bij vragen even bellen of mailen, altijd snel en duidelijk antwoord. en niet onbelangrijk erg vriendelijk en correct!

Assortiment
kort maar krachtig, GROOT

Aanbeveling
prettige winkel

Extra toelichting
prettige winkel met groot assortiment, leuke en vriendelijke mensen die als je vragen hebt met je mee denken en je goed adviseren. verzending gaat snel en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van dongen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het assortiment is overzichtelijk,de website is voor mij zeer gebruiksvriendelijk

Service
ik had een vraag dus belde ik even,ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan,en mijn vraag werd duidelijk beantwoord

Assortiment
vergeleken met andere web winkels op dit gebied is her assortiment erg ruim.

Aanbeveling
het gemak van thuiswinkelen icm vakkundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
fijne webwinkel,groot assortiment,vriendelijk en vakkundig aan de telefoon en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Revan15 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke website, betaling eenvoudig

Service
geen problemen zoeken maar oplossingen, snelle verzending met duidelijke Track & Trace info

Assortiment
redelijke sortering op diverse terreinen

Aanbeveling
vanwege bovengenoemde punten

Extra toelichting
Over het algemeen erg tevreden. Schrok alleen even toen een grote bestelling on hold werd gezet wegens het ontbreken van een klein onderdeel. Dit werd echter na 1 telefoontje prima afgehandeld, zodat ik een dag later het hele pakket alsnog in huis had.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

F vd Einde 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en betalen

Service
snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede overzichtelijke site, groot assortiment, goede prijzen, snelle service, ruilen geen probleem

Extra toelichting
cameranu is een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad de Witte 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
2% toelsag op creditcard hoeft niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZwolleJeroen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel met alles op voorraad. Zeer goed advies

Assortiment
Zeer ruim en alles op voorraad

Aanbeveling
Ondanks dat het druk was in de winkel wordt toch alle tijd voor je genomen om al je vragen te beantwoorden en je een goed advies te geven.

Extra toelichting
Een winkel waar je graag naar terug gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_breda 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel mogelijk om een juiste keuze te maken, door goede artikel omschrijving

Service
snelle levering die voldeed aan de op de website beloofde levertermijn

Assortiment
uiteraard kan een assortiment altijd uitgebreider, maar ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ik ben tevreden

Extra toelichting
ik heb gekregen wat ik wenste binnen de afgesproken termijn en voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mo 1949 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide site met goede informatie. Volop keuze, veel reviews een groot voordeel als je moet kiezen.

Service
Snelle levering, vriendelijke en deskundige antwoorden bij telefonisch contact.

Assortiment
Meer dan voldoende, alle merken, de groten en wat minder bekende. Bovendien veel verschillende modellen en types binnen de merken.

Aanbeveling
Heb alleen goede ervaring met CameraNu

Extra toelichting
De bezorging van de bestelling ging bijzonder snel, zoals beloofd voor 22.30 hrs. besteld de andere dag in huis. Bij een telefonische vraag werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolaaslaan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Al jaren klant van CameraNu. Een heldere website, uitstekende service en snelle respons op eventuele vragen zijn voor mij de belangrijkste criteria, daar voldoet CameraNu ruimschoots aan. Prijzen vergelijken doe ik eigenlijk nauwelijks maar het zou me niet verbazen als deze aanbieder daar ook goed op scoort. Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kjan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel gevonden en bestellen kunnen

Service
Slim geautomatiseerd en zeer klantvriendelijke bevestiging. Snelle levering.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Dool 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Perfect . Als ik iets om 22:20 uur bestel heb ik het de volgende dag om ± 12:00 uur al in huis .

Assortiment
Assortiment is goed en uitgebreid .

Aanbeveling
Service en levering prima dus beveel ik deze winkel zeker aan bij anderen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkgerh 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met 3 drukken op de knop heb je een product besteld en met een dag heb je dat in huis; klasse

Service
niets op aan te merken

Assortiment
alles wat ik wil, meestal ook voor de laagste prijs

Aanbeveling
goede webwinkel

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allkip 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Oosterbaan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site. Gemakkelijk zoeken

Service
Correct en snel. Duidelijk

Assortiment
Meer dan voldoende voor mijn doel

Aanbeveling
De winkel maakt waar wat hij aanbiedt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvdHam 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
behoeft eigenlijk geen extra toelichting, want perfect!

Service
zie bij 'gemak'!

Assortiment
compleet natuurlijk!

Aanbeveling
zeer zeker aanbevolen!

Extra toelichting
's avonds besteld en echt de volgende middag rond de klok van drie belt de bezorger al aan. Groot compliment waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floriscal 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoekmachine op de website brengt je snel naar het gezochte product(en).

Service
Stuur een e-mail als je een vraag hebt en je krijgt snel een reactie terug.
Afhandeling van de bestelling is zoals je die van een goede webshop mag verwachten.

Assortiment
Groot assortiment in de webshop. In de winkel ben ik 8 jaar geleden geweest, die was toen klein. Maar als ik de foto nu zie. Dan doen ze het goed.

Aanbeveling
Iedereen moet zijn eigen keus maken bij wie hij wil kopen. Maar CameraNu zou ik ze zeker niet ontraden, integendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marle25 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke heldere site , bestellen gaat makkelijk en snel

Service
,s avonds om 10 uur besteld , volgende middag om 15.00 in huis ! super

Aanbeveling
goed, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef Wanders 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wist vooraf welke camera ik wilde. Ik zag deze tegen een goede prijs bij CameraNu. Ik bestelde en had de camera keurig afgeleverd de volgende dag in huis. De camera functioneert inmiddels zoals ik verwachtte; Goed dus. Ik was geen moeilijke klant en een tien geef ik niet zo snel, maar de bestelling was vlot gedaan en werd perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ssander 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Itay Adar 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is very convenient to scroll between the products.
Easy to make a decision and to compare products.
If you had a 3D pic's for the products than my rate here would be 10 !

Service
Not much to say.
The order was made very easy and delivery was fast with no problems at all.
Just what I expect from ordering via web site.

Aanbeveling
I already told my friends about your web site and the good shopping experience I had.

Extra toelichting
All in all' this web site is a user friendly' offers a large veriety of products. I entered the site with an idea of buying a tripod, and ended up buying a better and more expensive tripod than the one I had in mind. Good shopping experience and good honest prices making this web site to one of my favourite one. I will definitely buy more stuff here in the future.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen Poortvliet 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website, eenvoudig bestellen.

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Rood 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk (uit)zoeken via internet; goed en deskundig advies in de winkel door gemotiveerde medewerker(s) om tot een afgewogen aankoop te komen

Service
zie "gemak"; bestelling via internet: snelle levering; bestelling in winkel: prettige omgeving en vriendelijke medewerker(s) en nog sneller!

Assortiment
zeer uitgebreid; goede vergelijking mogelijk; overzichtelijk

Aanbeveling
Uitstekend! geen verdere motivering nodig!

Extra toelichting
Internetbestelling is makkelijk; de winkel bezoeken is zeer informatief (aanrader!) mede door de deskundigheid van de medewerkers (wel selectie maken via internet, anders maak je het jezelf wel erg moeilijk) Urk is trouwens een leuk plaatsje om te bezoeken; maak er een "dagje" van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cagri 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was opzoek naar een nieuwe spiegelreflex camera. Na een aantal camera's onderzocht te hebben kwam ik uit op de 600D.
Via de website van cameranu.nl heb ik snel en gemakkelijk deze camera kunnen vergelijken en besteld.

Service
Service was uitermate goed! De volgende dag werd mijn camera al bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim en varieert van simpele goedkope tot dure professionele producten. Op het gebied van camera is er een hoop te vinden.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en doe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeliennl 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken en bestellen gaat heel snel en makkelijk

Service
snelle communicatie en m'n bestelling de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart vanH 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen, geen probleem gehad.

Service
Bestelling en aflevering zonder problemen verlopen.

Assortiment
Super veel keuze en prijs was zeer concurrerend.

Aanbeveling
Heb goede ervaring gehad.

Extra toelichting
Prachtige camera gekocht bij camera nu.nl, 16MP, 24x optische zoom, touch scherm, full HD, HDMI aansluiting, en toch klein en handzaam! Pas een paar dagen in huis maar de foto's zijn prachtig, super veel mogelijkheden, wel even boekje doorlezen want er zit zoveel op dat je echt even moet uitzoeken waar alles zit, maar ingebouwde beschrijvingen op scherm zijn er handig al. Top aankoop, erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pkerkh1969 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is heel duidelijk en snel

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Heel ruim voor fotografie liefhebbers

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Een Pentax K-30 body besteld om 17:55u en de volgende dag was het pakket rond 10:30u al geleverd. Dat noem ik nou nog eens een snelle service.... :-) Had het pakket op mijn werk laten bezorgen in de veronderstelling dat het 's middags geleverd zou worden en ik dus op het werk zou zijn, maar tot mijn verbazing gaf Track & Trace aan dat het pakket 's morgens al geleverd zou worden. Tevens was de prijs het laagst van alle andere sites voor foto apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne van der Knijff 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk, snel en overzichtelijk te bestellen

Service
Heel goed! Vooral aan de telefoon. Veel expertise aanwezig.

Assortiment
Heel ruim. Grootste reden om bij jullie te bestellen.

Aanbeveling
een 9 lijkt me duidelijk! Jullie telefonische expertise en het ruime assortiment is een groot pluspunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EC1 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een specifiek product nodig wat ik nergens kon vinden en wel bij jullie! Makkelijke site, alles is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Ik heb het product laat in de middag besteld en echt de volgende dag in huis.

Assortiment
Product was nergens te vinden en zeer voordelig!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering, ik heb al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik wat meer informatie wilde hebben, daarna snel besteld en al evensnel in huis. Kortom een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whoezel 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Daarna nog gebeld en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Veel !

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Fijne winkel, snelle verzend..goede afhandeling..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiley 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle specificaties simpel te vergelijken

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Ruime keuze, ook per merk veel verschillende types

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, door de ruime keuze en scherpe prijzen

Extra toelichting
Goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annekenet 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geweldig! Gisteren besteld, vandaag in huis! Alles keurig verpakt en meteen gebruiksklaar, dus flitsen maar met die nieuwe camera.

Assortiment
teveel om op te noemen. goed gesorteerd op merk en prijsklasse, erg overzichtelijk!

Aanbeveling
ik kan geen beter assortiment bedenken.

Extra toelichting
Topservice en Topkwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Wes 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzicht om bij het product te komen wat ik zocht.

Service
Snelle levering en voldoende informatie via E-mail

Assortiment
Ruin voldoende

Aanbeveling
Goed assortiment en goedkoop.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bdijkstra 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer tevreden over de webshop! Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onzin49 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb meerdere dingen besteld bij CameraNu en ben ook een keer gaan kijken en kopen.
Ziet er , zoals het zou moeten, goed uit.

Service
Alles tot nu toe op tijd geleverd conform hun informatie, dus eigenlijk een 10. Hun prijs is goed maar niet altijd de beste.

Assortiment
Uitgebreid genoeg, kan meer, maar is dat beter?

Aanbeveling
Alles klopt, alleen kijken moet digitaal. Kun je ook ergens anders en dan kopen op service en prijs (de prijs/prestatie verhouding).

Extra toelichting
Overal zeer tevreden. Koop al jaren digitaal bij meerdere zaken en kom voor een aantal artikelen altijd kijken bij CameraNu. Gerrit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

toechinski 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is helder en duidelijk. Contactgegevens makkelijk te vinden. Handig is vooral dat je binnen productgroepen op merk kunt filteren.

Service
De zelfde avond dat ik besteld had kreeg ik het bericht dat er een vertraging was opgelopen met mijn bestelling. Een dag later bleek dat een artikel dat wel op voorraad hoorde te zijn 'niet vindbaar' was. Er werd mij direct 2 alternatieven aangeboden. Nadat ik had gekozen werd mijn bestelling verstuurd en was de volgende dag in huis. Dus jammer van de verkeerde voorraad melding, maar netjes opgelost.

Assortiment
Voor zover ik heb ervaren, was dit goed in orde.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel met over het algemeen goede prijzen. Je kan tot 22:30 bestellen en het de volgende dag in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddies38 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site van CameraNu is ondanks het zeer ruime aanbod zeer overzichtelijk.

Service
Producten worden geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ik heb in de afgelopen jaren bij meerdere online winkels foto equipement besteld maar CameraNu heeft veruit het grootste aanbod.

Aanbeveling
Aj jaren klant bij CameraNu en naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ik heb door de jaren meerdere producten via CameraNu besteld. Alles wordt altijd op de afgesproken tijd geleverd. CameraNu heeft van alle aanbieders van foto apparatuur het ruimste aanbod en veelal tegen de scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lilianroos 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor 22:30 uur de volgende of dag er na in huis.
Ander postadres is mogelijk.

Assortiment
Alle kleuren van het product wat ik wilde.

Aanbeveling
Als ik keuze heb, dan gaat mijn voorkeur meestal naar Camera.NU, tot nu toe altijd goede ervaring qua service (snel antwoorden van e-mail) en gemak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

geest62 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geest213 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis voor de p.c. uitzoeken en bestellen. Uitgebreide info per product.

Service
Mits op tijd besteld en op voorraad, is de levering keurig op tijd.

Assortiment
Ruim en tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Zoekt en gij zult goed en goedkoop vinden.

Extra toelichting
Prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mrjoene 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opzoeken, bestellen en vlot ontvangen!

Service
Zeer snelle service!

Assortiment
Jeetje, wat een keus!

Aanbeveling
Is het product hier te krijgen, bestel hem dan gewoon maar hier. Probleemloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews