cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kom62 22-04-2013

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Goeie prijs. Snelle levering. Goeie informatie t.a.v. beschikbaarheid. Top. Alleen jammer dat Post.nl er 2 dagen extra voor nodig had voordat het pakket op het afhaaladres werd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Kambier 22-04-2013

Algemene score

9,8
Helemaal geweldig! 's Avonds rond half 10 besteld, volgende dag al in huis!! Naar aanleiding van een vraag over het product had ik gemaild met de klantenservice. Na een kwartier werd ik al teruggebeld door een aardige dame die persoonlijk contact via de telefoon beter vond dan via de mail! Groot voorbeeld voor veel slecht bereikbare bedrijven. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flitsuser 22-04-2013

Algemene score

8,8
Vlot het gewenste artikel gevonden op de website.
Betstelling en betaling verliepen vlot.
Binnen 2 dagen in prima staat thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartJC 22-04-2013

Algemene score

8,8
Of je nou in de winkel zelf bent of via de computer besteld, je wordt netjes en fatsoenlijk behandelt, goede service zowel in de winkel als digitaal; Als ik iets zoek voor mijn hobby kom ik altijd weer bij deze winkel/website terecht, goede prijs/product verhouding, goed bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Drost 22-04-2013

Algemene score

8,5
Alles ging super.
Toen ik de adresgegevens verkeerd had ingegvoer, werd dat meteen gecorrigeerd.
Prima begin voor ons als nieuwe klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

famverwijmeren 22-04-2013

Algemene score

8,2
heb alleen een tasje besteld maar is heel snel aangekomen en past ook prima bij de camera wij zijn reuze tevreden over dit produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MR. Metz 22-04-2013

Algemene score

9,3
Een enorm snelle bezorging van een goed product.
Een prima verpakking en mijn favoriete bezorgmaatschappij, Post.nl. (Dit ivm. de mogelijkheid van een postagentschap als je niet thuis bent geweest.)

Tot slot, niet te vergeten, een zeer concurrerende prijs!

Ik had al eerder prima ervaring met Cameranu Ik verwacht dat deze verkoopsite in de toekomst wel vaker zal bezoeken en gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klipperman 22-04-2013

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en je vindt de informatie is makkelijk te vinden en compleet.
Het bestellen verloopt duidelijk en correct en de levering was ( ondanks het late bestel-tijdstip) supersnel binnen 24 uur !
Het product voldeed geheel aan de verwachtingen.
Kortom een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eekje2013 22-04-2013

Algemene score

10,0
Niks dan lof over deze webwinkel. Wat ik zocht was op de website heel snel te vinden, ondanks de uitgebreide collectie. Informatie over het product prima. Levering: volgende dag, zoals beloofd. Het allerbelangrijkste: service uitstekend door een vriendelijke medewerkster. Direct actie, direct antwoord, geen gedoe. Een webwinkel waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theomaart 22-04-2013

Algemene score

9,5
Levering was prima en de camera bevalt zo goed dat wij een tweede exemplaar hebben aangeschaft voor onze reis naar Z.Afrika.
Dan hebben wij er alletwee een.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter8321 22-04-2013

Algemene score

9,5
Ik kreeg een goed advies.
Was eerst van plan een een combodeal te kopen van de D5200 met de 18-55 zoomlens maar de 18-105 zoomlens
is nauwelijks groter.
Ik ben blij dat ik de 18-105 zoomlens erbij heb gekocht
want ik heb al mooie foto's gemaakt in de 105mm stand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romycamera 22-04-2013

Algemene score

10,0
Wat een snelle service, alles goed overzichtelijk en vond meteen wat ik nodig had terwijl ik andere webshops het product wat ik nodig had niet kon vinden of niet voorradig was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strad 22-04-2013

Algemene score

8,5
Veel keus, duidelijke website, duidelijke communicatie en snelle levering. Perfect!

Aftersales is ook prettig. De zonnekap die ik had besteld bleek niet te passen en werd zonder problemen geruild.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karenevt 22-04-2013

Algemene score

8,2
Snelle reactie vanuit de website, zelfs op zaterdag. Prima levering, op tijd/termijn zoald vermeld op website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RuudJ60 22-04-2013

Algemene score

9,0
Na wat speurwerk op diverse sites ivm aanschaf verrekijker had ik een aantal geselecteerd. ( eur 350-450 euro) Feitelijk zag ik door de bomen het bos niet meer en wilde voor aanschaf toch de kijker gezien en gevoeld hebben.
Bij Camara.nl ben ik zeer goed begeleid en voorgelicht in de aanschaf. Er zijn veel verschillende kijkers die je goed kan beoordelen. Vanuit de showroom kan je goed naar buiten spotten. Uiteindelijk heb ik mede door vakkundig advies van de verkoop gekozen voor de Vortex Talon 8 x 42 HD.
Ik heb er een goed gevoel van over gehouden en het is een geweldige kijker. Aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertj888 22-04-2013

Algemene score

9,0
Goede deskudindige zaak die alles weet over het product en ook toelichting op de zwakheden van een bepaald product geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oli4vanderv1 21-04-2013

Algemene score

9,5
erg goed snelle service en levering

product netjes in doos ontvangen zonder beschadigingen. bestelling met respect behandeld dat is waar ik van hou en dat is hier het geval.

hele overzichtelijke website kan alles snel vinden daarom een 9
zelfde geld voor bereikbaarheid je stuurt een vraag en je krijg snel antwoord maar ook antwoord met goede informatie.

levering was zeer zeker zo goed

ondanks dat ik 17 ben vind ik belangrijk dat de bestelling met respect word behandeld en ook de vragen waar jij als klant me zit serieus word behandeld

bedankt voor respect en snelle service en levering!
geen ervaring met de after sales maar is vast ook top
tip
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dammes 21-04-2013

Algemene score

9,0
Krap een week geleden kocht ik weer div.camera accessoires.Als gebruikelijk op alle fronten perfect afgehandeld;ik weet niet beter en daarom koop ik alles bij deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Messi09 21-04-2013

Algemene score

9,0
Prima website. Goede prijs in vergelijking met concurrentie. Snelle correcte levering. Zeer tevreden over produkt en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan korff 21-04-2013

Algemene score

9,0
Super snelle levering. En duidelijke product omschrijving op de website. Groot assortiement op voorraad, dus altijd een vervangend product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans njagul 21-04-2013

Algemene score

10,0
snelle levering
keurig verpakt
waren de goedkoopste met de Pentax AF-540 FGZ flitser + bouncer en batterij oplader
echt een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greenline66 21-04-2013

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen,snelle levering,de prijs is ook goed.Ik ben zeer tevreden en in vervolg zal ik altijd eerst de site CameraNU.nl bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc400 21-04-2013

Algemene score

9,0
De bestelling was makkelijk.
De bestelling kwam snel aan.
De bestelling was helemaal compleet.
De webshop was het het best en het goedkoopst.
Bij bol.com was hij dik 5 euro duurder!

Groeten Luc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk de Roo 21-04-2013

Algemene score

9,0
Een prima verlopen aankoop.
Het is binnen twee dagen afgeleverd.
Nu een mooi stukje after sales.
Ik koop voortaan bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Schutte 20-04-2013

Algemene score

9,0
Ik wilde wat meer informatie over het objectief en heb gebeld. De klantvriendelijkheid viel me op. Ik heb echt duidelijke uitleg gekregen. De levering van het objectief was ook erg goed. Het was meer dan goed verpakt (veel buffermateriaal). Verder netjes papieren t.b.v. garantie e.d. bijgevoegd. Dat doet niet iedereen. En Cameranu is meestal gewoon de voordeligste! Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dash408C. 20-04-2013

Algemene score

9,5
Ik zocht een Metz adapter voor de Metz flitser 70-MZ5 die op de Canon camera moet passen. Bij Cameranu gevonden tegen een acceptabele prijs. Levering was zeer vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMFo 20-04-2013

Algemene score

9,0
Prima, snelle levering. Ik had de besteld artikelen in no time in huis. Er is uitgebreide keuze op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breinder 20-04-2013

Algemene score

9,2
eerst een SD kaart gekocht via een website, maar die bleek achteraf te langzaam. Uiteindelijk in de shop in Urk met advies een goede kaart gekocht en die afgelopen week in Lissabon intensief getest. Resultaat prima aankoop, bedankt voor het goede advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goedgaan12 20-04-2013

Algemene score

7,8
Als ik de prijs vergelijk met o.a. Mediamarkt (zwarte markt) ben ik nog voordeliger uit. Je hoeft niet naar Zwolle te reizen + parkeergeld te betalen, dan is zo'n website als van jullie toch ideaal, 'ik ben toch gek' dat ik de inkoop op een andere manier doe....
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

W.R.Hoes 20-04-2013

Algemene score

9,3
Overzichtelijke webside, is zeer duidelijk.

De bereikbaarheid is prima.
Bestelling en levering is zoals beloofd, ik had op zaterdagavond besteld en de dinsdag erop het bestelde in huis.
Binnen een week al respons van aftersalesafdeling.

Mijn conclusie:deze mensen zijn serieus met hun zaak bezig,heel klantvriendelijk, je wordt direct op de hoogte gehouden over je bestelling.
een echte aanrader! Ik koop hier zeker weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.van Roosmalen 20-04-2013

Algemene score

9,0
Prima service ,wat niet voorradig is wordt besteld.
zodat de bestelling netjes tegelijk wordt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.staal 20-04-2013

Algemene score

8,8
Stick te kort voor de vaakantie bestelt,kwam dus te laat binnen.Na telefonisch overleg mochten we hem na onze vakantie retourneren.Geld keurig teruggestort.
Was de eerste bestelling bij cameraNU.nl.
Super service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda van Dijk 20-04-2013

Algemene score

9,0
Ik heb van de site veel informatie gehaald, maar ben voor de aankoop naar de winkel gegaan, omdat die niet zo ver is voor mij en ik nogal haast had.
In de winkel zijn we door een hele prettige verkoopmedewerker geholpen en hebben zo de uiteindelijke keuze gemaakt voor deze camera. En we hebben de camera al veel gebruikt: een superapparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Print1 19-04-2013

Algemene score

9,2
's Avonds heb ik de camera besteld en de volgende ochtend al binnen. Prima product dat voldoet aan de verwachtingen en de beschrijving die op de website staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuiper63 19-04-2013

Algemene score

10,0
overzichtelijke website prima en snelle service.

s'vonds besteld, de volgende dag in huis.

Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karenevt 19-04-2013

Algemene score

8,2
Prima, snelle reactie door website, zelfs op zaterdag. En levering ook zoals op website vermeld. Helemaal tevreden over de afhandeling van de verzending van het artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tkleiden 19-04-2013

Algemene score

9,8
Excellent service, very competitive price, easy to locate product on website. Stellar delivery reaction time: ordered product on Friday (9pm), received it on the following day Saturday before noon. The product works great, very satisfied with the results.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan j 19-04-2013

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren bij cameranu.nl camera's en lenzen gekocht, en ik ben zeer tevreden!
Ze bezorgen de spullen die je besteld heb ontzettend snel, en als je cameranu.nl beld heb je ze meteen aan de telefoon.
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RolfZ1234 19-04-2013

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website, bijzonder snelle levering en voor het product dat ik zocht de laatste prijs van alle webshops die ik heb vergeleken.

En snoepjes bij de bestelling, pluspunten :D

Ik zou hier zonder twijfel weer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick-- 19-04-2013

Algemene score

9,0
De levering was snel en het product zat goed ingepakt en doet wat het moet, mijn LCD scherm beschermen. Ook een verassing was dat ook een beschermglas voor de bovenste scherm erbij zat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lijado 19-04-2013

Algemene score

10,0
Lage prijzen en vlotte levering. Wat wil je nog meer?
De bestelde accessoires werden vakkundig verpakt toegezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

regfries 19-04-2013

Algemene score

9,0
Goede informatie.
Fijn personeel.
Kortom fijn om hier iets te bestellen.
Heb ervaring met bestellen via de computer en zelf halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaudias2013 19-04-2013

Algemene score

9,0
Het bestellen via de website en de levering van de camera via de post, is volgens afspraak en keurig verlopen. Je wordt op de hoogte gehouden via mail waar je pakket zich bevindt. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert-Jon 19-04-2013

Algemene score

7,5
Algemene ervaring met deze shop naar verwachting: verzending op tijd en geen problemen gehad. Geen contact gehad met service of after sales.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

c.van eis 19-04-2013

Algemene score

9,2
- ik vind jullie site duidelijk, overzichtelijk en zeer uitgebreid.
- de camera werd supersnel en keurig afgeleverd.
- ben tot nu toe zeer tevreden over het gekochte product. Wat beschreven staat op de site over de camera is exact wat het product biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny 11 18-04-2013

Algemene score

9,2
Na eerst bij een ander besteld te hebben waarna ik 4 weken moest wachten terwijl het bestelde als direct geleverd te boek stond .Daarna maar geannuleerd en bij CAMERANU besteld en binnen een dag geleverd.zeer correct en snelle levering petje af.zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quintus2 18-04-2013

Algemene score

8,5
Ik heb een verrekijker gekocht. Die werd de volgende dag geleverd.
Het enige minpunt was, dat als je kiest voor betalen via IDEAL, dat je dan alleen een bankrekeningnummer krijgt waarnaar je het bedrag moet overboeken. Na overboeking via elektronisch bankieren, kreeg ik wel na enkele minuten al een bevestiging, en werd de verrekijker de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

André Pol 18-04-2013

Algemene score

8,8
Ik heb de camerabody Nikon D90 's avonds op tijd besteld en de andere dag werd deze keurig geleverd.
De prijs van de body was uitstekend in vergelijking met andere leveranciers.
Kortom ik ben erg tevreden over CameraNU.nl

-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.zZ 18-04-2013

Algemene score

8,5
prima service, gemotiveerd personeel, verstand van zaken.Had een nikon d 60, nu dus de 7000, een wereld van verschil, makkelijk in de bediening en supersnelle camera, ook met 500 tele, snelle AF!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marika23 18-04-2013

Algemene score

10,0
De bestelling is snel geleverd. Met een probleem met printen van een document hebben ze me door verwezen naar canon. After sales ook positief dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews