cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24428 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2343 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ronald.v 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Had een flitser besteld waar geen sticker opzat om in aanmerking te komen voor een cashback. Mailtje gestuurd en de sticker is alsnog opgestuurd.

Aanbeveling
Snelle levering en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedo de Jong 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij CameraNu verloopt het orderproces zich zoals je zou willen dat het overal gebeurt!
Staat er dat iets op voorraad is? Dan IS het op voorraad! Voor half elf betaald? Dan Gaat het ook op de post!

Service
Heb je vragen? Er wordt altijd snel, deskundig en adequaat geantwoord! Geduvel met een product? Het wordt meteen opgelost!

Assortiment
Zeer groot en ruim assortiment met veel keus. Alleen in de echte Prohoek zou nog wat uitbreiding mogen komen.

Aanbeveling
Gezien alle ervaringen die ik heb, en dat zijn er vele, heb ik menigeen al richting Urk of de Website gestuurd. En terecht!

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een tent die doen wat ze zeggen en zijn die wij willen dat ze zijn! Voor mij een gouden zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbin89 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen, betalen en de volgende dag geleverd. Hoeveel makkelijker wil je het hebben?

Service
Geweldige oplossing gevonden voor een leveringsprobleem

Assortiment
Op de site staat een zeer grote variateit van producten. Bij sommige producten zijn zij zelfs de enige in Nederland die dat product levert.

Aanbeveling
Mede door hun goede service en groot assortiment zou ik CameraNu.nl zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Na een aantal dagen zoeken wist ik eindelijk wat ik wou. Het moest die ene tas gaan worden. CameraNu.nl had deze tas als enige in Nederland en dit was dan ook de plek waar ik hem zou gaan bestellen. Na het product besteld te hebben kreeg ik een paar uur later (rond 22.00 uur) een mailtje dat er iets mis was gegaan met de bestelling en dat morgen iemand contact met mij zou opnemen. De volgende dag bleek dat mijn tas, waar ik zo lang naar gezocht had niet meer leverbaar was. Een dikke baal van mijn kant en grote excuses van CameraNu.nl. Echter werd meteen door CameraNu.nl gezocht naar een oplossing. Er was namelijk nog een andere tas, die precies hetzelfde was maar dan van een beter materiaal gemaakt was. Het enige probleem wat ik hiermee had was dat hij ver boven mijn budget zat. Hier wist CameraNu.nl wel een oplossing voor, namelijk een hele dikke korting en meteen de volgende dag geleverd.Hier ben ik dan ook akkoord mee gegaan en beleef sinds die dag al veel plezier aan mijn tas. Mede door de uitstekende afhandeling zal ik , wanneer ik iets voor mijn camera nodig heb, cameranu.nl bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

buckley 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kijkt op kieskeurig.nl en je ziet waar je het beste en goedkoopste kunt kopen

Service
s'Zondags besteld en dinsdag gekregen

Assortiment
Op internet te kust en te keur te zijn, wat bij cameranu.nl te krijgen is.

Aanbeveling
Als ik vergelijk met de plaatselijke fotograaf, dan heb ik op dit artikel 70 euro bespaard

Extra toelichting
Zolas reeds omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghaas 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering

Service
per ongeluk dubbele bestelling geplaatst waarvan een niet betaald, werd automatisch geannuleerd met daarbij de vraag of ik het dubbel bestelde product ook wilde hebben

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
goede service, goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Postma 1952 10-06-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Het scheelt als je weet wat je hebben wilt. Met een paar muisklikken is je product, in mijn geval een lens,besteld.

Service
Keurige bevestiging van de order en ontvangst van de betaling.
De volgende dag werd rond het middaguur de lens afgeleverd.

Assortiment
ruim assortiment, het is natuurlijk maar net wat je zoekt en of je vindt waar je op uit bent.Ik heb tot nu toe alleen lenzen besteld en die waren voorradig

Extra toelichting
In hoge mate, gezien de vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleur21 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk assortiment

Service
snelle levering

Aanbeveling
zeker aantebevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor553 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal, twee "loketten": Afhalers hoeven niet te wachten op klanten die meer informatie behoeven.Gunstige ligging t.o.v. het "Westen" en de noordelijke provincies: je 'komt er altijd wel eens langs'.

Service
Prettig, meedenkend personeel dat je niet meteen het duurste aansmeert maar dikwijls ook -ongevraagd- een goedkoper alternatief aanbiedt.

Assortiment
Ruim voldoende:

Extra toelichting
Leuk dat medewerkers oplossingen zoeken voor problemen waar fabrikant en importeur geen oplossing voor hebben. Brian Dragtstra bv. gaat bezig met het uitzoeken en testen van mogelijkheden voor een instellicht voor het Bowens ringflitsvoorzetstuk, waar de gebruiksaanwijzing zegt dat dit niet mogelijk is. Los van het feit of deze research leidt tot succes, het geeft een goed gevoel dat personeel liefde voor het vak heeft en over een fotografenhart beschikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Greijdanus 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piroschka Voncken 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen vanuit de luie stoel

Service
Prima, hadden ons duidelijk medegedeeld dat het product tijdelijk niet voorradig was.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden, zou deze site zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Weer een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Groot 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke informatie, oplettend personeel, wanneer iemand niet handig is met computers letten zij er op dat je niet dubbel bestelt.
Bedankt daarvoor.

Service
Dat is dus al service verlenen, voordat je een produkt hebt.

Assortiment
Groot assortiment en overal informatie over de produkten

Aanbeveling
Deze werkwijze vind ik geweldig prettig, dat gun je een ander toch ook.

Extra toelichting
Prima winkel met personeel die op de hoogte is van het assortiment en advies geeft over alles waar je naar vraagt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bijna alles goed 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 36 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site werkt snel, eenvoudig en is overzichtelijk

Service
Super snel uitgelevert, precies zoals beloofd volgende dag al in huis

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze voor de prijs die ik aantrekkelijk vond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goegeltje 10-06-2013

Algemene score

7,5

Gemak
via de link van kieskeurig direct door naar de winkel

Service
goede levertijd

Assortiment
genoeg keus, prijsstelling kan beter

Aanbeveling
goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dhr de Vries 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website geeft in eerste instantie voldoende informatie. Bestellen via iDeal is makkelijk.

Service
Plus: Correcte snelle verzending
Min: 1. "gratis verzending" betekent zelf ophalen in Urk. Dan voel je je bij de neus genomen.
2. Bij het opvragen van informatie, wordt de vraag niet goed of verkeerd beantwoord (haast?) Dat geeft onnodige ergernis.

Assortiment
Zeer up-to-date. Bij aankondigingen van nieuwe producten kan je een signaal laten geven als het beschikbaar komt

Aanbeveling
Als je een camera wilt kopen is cameraNu een goed vertrekpunt. De prijs is meestal goed, de website is redelijk. Op mijn Android telefoon alleen moeilijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rein Vrugt 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk. Alles is eenvoudig te vinden.

Service
Artikel besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig!!!

Assortiment
De site is niet alleen zeer overzichtelijk, maar je kunt ook bijna alles vinden op gebied van fotografie, zowel voor de beginnende, gevorderde als professionele fotograaf.

Aanbeveling
Iemand die iets zoekt op gebied van fotografie, kan hier uitstekend terecht.

Extra toelichting
Ik heb al een aantal keren iets via cameranu.nl besteld, en iedere keer wordt de bestelling uitstekend afgehandeld. Gewwon een TOP bedrijf!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey1 Roberts 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel accuraat en vanuit je thuis :-)

Service
Heel correct snel en communiceren

Assortiment
Alles op vooraad !

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel goede service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacquelijne 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Duidelijke website, snel en keurig afgehandeld en geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T de Cuijper 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke vernieuwde site waarop je de artikelen goed kan vinden. Betaling en verdere afhandeling zoals altijd perfect geregeld.

Service
Als je al vragen hebt, per e-mail snel antwoord of bel even voor direkt een antwoord.
Zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Heeft alles wat ik zoek en nog veel meer, maar dan moet ik even sparen.

Aanbeveling
zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Nog nooit geen problemen gehad heb in het verleden een camera en een objectief gekocht daarna nog een flitser en een paar riemen perfekt geleverd en kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiara Collini 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Bout. 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk site!

Service
Top! binnen 1 werkdag alles binnen, en nog gratis verzonden ook!

Assortiment
je kunt niet alles in het assortiment hebben, maar ze hebben wel veel

Extra toelichting
Top site, gratis verzending en scherpe prijzen. De service is ook subliem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke12345 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gewoon makkelijk en snel

Assortiment
wat ik zocht was er. over de rest heb ik geen oordeel

Aanbeveling
goedkoopste aanbieder en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mx22 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb al verschillende spullen bij ze besteld en het gaat allemaal gesmeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bailey 123 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
zie bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Gorter 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site. De bestelling geplaatst om 21:10 en de volgende dag al geleverd.

Service
Goede en duidelijk e-mails. Artikel was goed verpakt.

Assortiment
Veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Snelle en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ziska10 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken tot betalen prima

Aanbeveling
goedkoopste voor dit product

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

31011948 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien Hovestad 08-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en snel via internet

Service
voelt goed aan

Assortiment
ruim

Extra toelichting
gewoon een prima service en lekker snel. Volgende keer weer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tera3 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan het gemakkelijk vinden wat je zoekt

Service
camera was na enige weken kapot. retour gestuurd en een nieuwe camera ontvangen

Assortiment
genoeg om een juiste keuze te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne1962 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke te bestellen. Wat je nodig hebt ingetypt en klaar, bestellen maar.

Assortiment
Genoeg te vinden

Aanbeveling
Altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwes 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter je computer. De winkel staat hééééél goed bekend (9,4).

Service
Iets minder vanwege geen weekendlevering.

Assortiment
Alles is er.

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Alles is op de juiste manier gegaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nic0312 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Dat wat ik zocht kon ik nergens vinden (...) CameraNu had het wel en op voorraad!

Extra toelichting
Snelle levering en een goede prijs vergeleken bij andere online camera winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgjvanpelt 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website waarop alles zeer gemakkelijk te vinden is. Je kunt merken dat ze bij CameraNU.nl verstand hebben van fotografie.

Service
Als er iets niet in voorraad is en je geeft aan dat je gewaarschuwd wilt worden bij weer aanwezige voorraad dan krijg je, als het zover is, een nette email.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken.....CameraNU.nl heeft het.

Aanbeveling
Ik heb zelf het volste vertrouwen in CameraNU.nl

Extra toelichting
Bij CameraNU.nl ben ik nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julia411 08-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk vanaf thuis fotografie spullen bestellen bij een goed bedrijf.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Zoals ik de winkel via internet heb bekeken is er een ruim assortiment fotografiespullen.

Extra toelichting
Ik koos voor een internet winkel die gespecialiseerd is in fotografie items, het was ook een leuke aanbieding ondanks dat je hem voor dezelfde prijs bij Bol.com kon krijgen. Helaas ben ik toch nog iets te vroeg geweest omdat je hem nu voor een hele scherpe prijs bij Camaraland kan kopen. Ik prijs deze winkel aan omdat ze een snelle service verlenen. Persoonlijk contact heb ik niet gehad tot zover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoltenborgh 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je eenmaal weet wat je hebben wilt, is het verder een fluitje van een cent

Service
Nog extra reactie per e-mail gehad

Assortiment
OK

Aanbeveling
Prompte en correcte behandeling.
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvetteretet 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Eshuis 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling gaat simpel en snel. Contact is makkelijk te krijgen.

Service
Zeer vriendelijke "helpdesk". Op vragen via mail wordt supersnel gereageerd. En als ze even het anwoord niet weten zoeken ze het op en bellen ze of mailen ze terug. Dat heb ik wel anders meegemaakt

Assortiment
wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Super service! 's Avonds bestelt en rond 12.00 de volgende dag afgeleverd. Had een body bestelt maar die was kennelijk even niet op voorraad dus hebben ze maar een kit verzonden, waar ze de lens hadden uitgehaald. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cootje K 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, makkelijk en overzichtelijk, ook na de bestelling heel duidelijk over het vervolg.

Service
Duidelijk, helder in mail

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
Beter zie je het zelden!

Extra toelichting
Een prima winkel waar je snel, duidelijk en adequaat wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c-wordz media 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk webshop, geen verrassingen en addertjes onder het gras

Service
Prima, goede informatie en afspraken komen ze na.

Assortiment
Wat ik zocht was er en in voorraad en werd snel geleverd.

Aanbeveling
Zeker, compleet aanbod, duidelijke mails en bevestigingen van het bestelde. Ook voor de zakelijke klant, duidelijke factuur.

Extra toelichting
Professionele uitstraling, snelle levering, goede informatie, goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen99 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met veel informatie. Lage prijs.

Service
Vrijdagavond besteld, de volgende dag in huis!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Heb al vaker besteld bij cameranu.nl en nog nooit enig probleem gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frizzo 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitgebreide shop met goed prijzen. Snelle levering. In de doos een handjevol snoepjes bijgepakt....erg sympathiek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud457 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te gebruiken website en simpel te bestellen..

Service
Na vragen direct telefonisch contact waarmee een slepende email communicatie voorkomen kon worden.

Assortiment
groot en breed assortiment

Aanbeveling
erg tevreden over prijs, assortiment en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ccin 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Super snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Zeker aanraden, mooie producten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Dijkstra 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Op vragen goed antwoord

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad

Aanbeveling
Gewoon goede service snelle levering goedkoop

Extra toelichting
Gewoon goede service snelle levering en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

achnatuurlijk 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijke en overzichtelijk bestellen.

Service
snelle levering, uitgebreide informatie over het product.

Aanbeveling
zeker een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huikjong 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jango1942 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit was een aanbieding, die precies aansloot naar wat ik al een tijdje aan het zoeken was. Zeker omdat het ook nog van mijn cameramerk waS.

Service
Bij Cameranu.nl ben ik al jaren klanten nog steeds zeer tevreden over hun service

Assortiment
Het assortiment is heel erg breed, omdat de betere merken aanwezig zijn

Aanbeveling
Al mijn bestelling van tot nu toe van scanner tot externe flitser zijn perfect en binnen het aangegeven termijn vlekkeloos geleverd.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden over de webwinkel van Cameranu.nl. Hierbij bestel ik al mijn foto- en aanverwante producten. Dit omdat de prijsverhouding meeestal zeer gunstig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Althof 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkelijk goed. Alleen als men het product was komen brengen, zou het een dikke tien zijn ;)

Service
Erg goede service; Na bestelling volgt vrijwel direct een bevestigingsmail, gevolgd door een factuur. Het product ligt dezelfde dag op de deurmat. Super!

Assortiment
Bíjna alles te koop ;)

Aanbeveling
Service is super ;)

Extra toelichting
Werkelijk zeer goede aankoop, service is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Agema 07-06-2013

Algemene score

8,5

Gemak
Dat men via een zoekbundel bij je wensen komt Zo bij U firma terecht kwam . Het verbaasde mij dat de levering zo snel tot stand kwam.

Service
Daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt.

Extra toelichting
Nooit eerder van Uw firma gehoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pyrorene 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
Super

Extra toelichting
Vrijdag via internet van Cameranu de Canon 6D besteld. SuperBezorging zaterdag werd ik gebeld voor het bezorgen van mijn canon 6D op maandag 11:10 uur, maandag om 11:08 stond bezorger van cameranu voor de deur met mijn Canon 6D SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews