cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AH digitaal 04-03-2013

Algemene score

9,7
omdat ik in dubio stond welke camera tas ik zou kopen, ben ik naar de winkel gegaan.
na verschillende tassen in handen te hebben gehad, advies bij de balie gevraagd, door dit advies ben ik achteraf blij dat ik niet de andere tas heb gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJvDul 04-03-2013

Algemene score

8,2
in de zeer overzichtelijke website was mijn product snel gevonden, we hebben al vaker producten gekocht en informatie ingewonnen en zelfs advies gevraag bij Camera.nl we zijn hier over zeer tevreden en ook nu voldeed Camera.nl aan onze verwachtingen. de volgende camera van mijn echtgenote zal dan ook heel binnenkort bij de winkel uit Urk gekocht gaan worden, of het nu via de website is of terpaatse halen, het bevalt ons prima daar onze fotohobby spulletjes bij C.nu aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke17 04-03-2013

Algemene score

10,0
De camera is zeer snel bezorgd, savonds laat nog besteld en de volgende ochtend al bezorgd. !!! zeer goede service !!
De camera is super goed en ik ben er erg blij mee !!
Bedankt !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Theunissen 04-03-2013

Algemene score

10,0
De lens was bedoeld als cadeau voor iemand, ik weer eens veel te laat met bestellen, en maar hopen dat 'ie nog op tijd was. Maar binnen 24 uur in de bus.
Ik weet niet hoe ze 't doen daar, maar elke keer weer de beste prijs, supersnelle levering en altijd een goed product. Chapeau, ik koop nergens anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ansie123 04-03-2013

Algemene score

9,5
3 weken geleden heb ik een Cactus V5 Wireless Flash Transceiver Duo gekocht met statief voor de reportage flitser. 1 dag later werd het pakket afgeleverd. Nadat ik gecheckt had of alles werkte duur het ruim 1 week voor ik het weer gebruikte. Helaas de bijgeleverde batterijen bleken al leeg te zijn. Ik stuurde een e-mail, hier werd snel op gereageerd. Binnen een paar dagen had ik gratis nieuwe batterijen in huis. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suusuutroalte 04-03-2013

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, ruime keuze, goede prijzen. Prettig zijn ook de bundelaanbiedingen. Goedkoper, maar zo voorkom je ook dat je iets essentieels vergeet bij te bestellen.
Snelle verzending, goed verpakt.
Daarbij goed mogelijk de bestelling/zending te volgen d.m.v. de mails die gestuurd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kspijkerman 04-03-2013

Algemene score

9,0
Mooie, overzichtelijke en persoonlijke website. Alles duidelijk aangegeven. What you see is what you get.
Camera kwam lekker snel en was goed stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby161 03-03-2013

Algemene score

10,0
Alles perfect afgehandeld.Pluim!!!
Keurige bevestiging van de bestelling.Keurige omschrijving van
de rekening.
Levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reentje 1960 03-03-2013

Algemene score

10,0
Beste prijs voor dit produkt. Simpel bestellen, betalen en op tijd geleverd (vorige keer ook al). Niks op aan te merken.
Prima winkel om online te kopen. Betrouwbaar. Service achteraf heb ik geen ervaring mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D hanekamp 03-03-2013

Algemene score

8,7
Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Zeer vlotte levering. Geen verzendkosten. Kortom, niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

midegi 03-03-2013

Algemene score

7,5
Website voldoet, maar zou handiger en wat fraaier kunnen.
Bestellen en i-deal betalen verliepen snel en goed.
Artikel werd snel geleverd.
Camera.nu staat bij prijsvergelijkers vaak bij de goedkoopsten.
Geen ervaring met retour/ruilen/garantie e.d..

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

MvOor 03-03-2013

Algemene score

9,5
De camera in de avond besteld waarna de volgende ochtend al geleverd.
Alles prima in orde en in de originele verpakking.
Ook netjes de Nederlandse modellen met de daarbij horende garantie!

Kortom alles dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertpoffers 02-03-2013

Algemene score

10,0
Voor de tweede maal wat besteld bij cameranu
En inderdaad voor 22.30 uur besteld wordt de volgende dag geleverd.
Uitstekende service kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rahagenaars 02-03-2013

Algemene score

10,0
Ik heb gebeld om informatie te vragen over de telelens mbt toepasbaarheid op mijn Nikon camera. Prima deskundige informatie en rustige duidelijke uitleg gekregen. Vervolgens heb ik besloten het product te bestellen (mede door de goede concurrerende prijs). 's Avonds besteld en inderdaad zoals beloofd, de andere dag thuis bezorgd. Prima te volgen via de e-mail link naar tracktrace van PostNL. Het geheel was keurig en veilig verpakt. Na een paar dagen kreeg ik nog een tip over (gratis) verlengde garantie per mail doorgestuurd. Ik raad deze webshop zeker aan bij iedereen!

Aanvulling:
De website was gemakkelijk te vinden en te benaderen. Zeer overzichtelijk met duidelijke rubrieken en daardoor was het product zeer goed te vinden.
Uitgebreide weergave van de technische gegevens van de telelens, prijs en …. geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Logister2 02-03-2013

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en heel goed te volgen. Even afwachten hoe de after sales is. Het begin is in elk geval veelbelovend. Ik zal ook zeker de shop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rpd66 02-03-2013

Algemene score

8,3
CameraNU beschikt over een duidelijke website met een uitgebreid aanbod, uitgebreide productbeschrijving en scherpe prijzen. De winkel in Urk is goed bereikbaar waar je vele producten kunt bekijken of zelfs proberen. De medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en bereidwillend een demonstratie te geven. De service kan ik nog niet beoordelen, tot op heden heb ik daar nog geen gebruik van hoeven maken. De waardering die ik CameraNu geef is een ruime voldoende!
Overweeg je een camera of accessoire aan te schaffen of ben je op zoek naar een workshop of training, overweeg dan CameraNU te Urk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

renejoor 02-03-2013

Algemene score

9,3
Prima winkel, goed bereikbaar, nette mensen, gratis koffie, gratis parkeren, maar vooral: baliemedewerkers die weten waar ze over praten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Texel 02-03-2013

Algemene score

9,5
Camera.nu is prima en snel. 's Avonds besteld en de volgende dag al uitgeleverd. Ik heb een prima ervaring door de jaren heen. Ook met service achteraf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvy 02-03-2013

Algemene score

9,5
een fotocamera besteld, voor 21.30 uur, en zoals op de site staat, de dag erop netjes thuis bezorgt.
Prima, zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nova-noord 01-03-2013

Algemene score

9,5
Als je weet wat je wilt ,kun je dat goed via de webshop bestellen. Maar als je het niet zo goed weet is een bezoek aan de winkel aan te raden. Ze hebben prima deskundigheid en alle tijd om je te informeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HdJ14 01-03-2013

Algemene score

10,0
Prima service, aardige mensen. Had een defect apparaat gekregen, zonder problemen snel en kosteloos omgeruild voor een werkende nieuwe. Super afgehandeld. Zo hoort een webshop te zijn, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.pons 01-03-2013

Algemene score

9,5
goed advies, duidelijke uitleg, zeer snelle levering, lage prijzen, prima sortering kortom deze winkel is zeer aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke-beens 28-02-2013

Algemene score

8,2
Snelle levering, goed advies in de winkel. Omdat desbetreffend produkt niet op voorraad was later in de webshop besteld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

emilevv1974 28-02-2013

Algemene score

10,0
Ik had het product heel snel gevonden op de overzichtelijke website en het was de volgende dag al binnen. Zeer zeker een aanrader voor camera toebehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis376 28-02-2013

Algemene score

8,8
Het is een prettige en overzichtelijke web-site. Ook bij de betaling wordt alles duidelijk uitgelegd wat te doen. Als je wilt kun je je bestelling prima volgen. Ik heb al eens eerder iets bij hun gekocht en ook toen geen problemen. Ze zijn zeer scherp geprijsd, ten opzichte van de concurrentie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arkam 28-02-2013

Algemene score

10,0
Mijn tweede bestelling. Ik krijg hierdoor steeds minder schroom via internet te bestellen. Alle beloften worden nagekomen, alles kwam op tijd binnen. Het product beantwoordt aan mijn verwachtingen zoals was vermeld in de reviews op Kieskeurig. Heel gemakkelijk zo vergelijken, en camera.nu was de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charly49 28-02-2013

Algemene score

10,0
Snelle en keurige levering. De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Kan dus niet beter. Facturering en betaling via website vlekkeloos geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coenraadw 28-02-2013

Algemene score

9,5
Snel, doen wat ze beloven en zijn bovendien meestal de goedkoopste! Warm aanbevolen. Is een voorbeeld voor andere sales-sies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etnadevries 28-02-2013

Algemene score

9,0
Vlot leesbare website, scherpe prijzen, snelle levering. Wat wil je nog meer? Ga er weer op verder surfen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritdekock 28-02-2013

Algemene score

8,5
Duidelijke en overzichtelijke website. Goede service, email wanneer item weer op voorraad is. En vragen worden snel per email afgehandeld.
De levering was snel en goed verpakt.
Uiteindelijk tevreden over geboden service én produkt !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Felix134 27-02-2013

Algemene score

8,0
Nette, duidelijke website. Fijn, die optie om een klein pakket via de reguliere post te laten versturen. Dat maakt het allemaal nog wat wat goedkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Brugman 27-02-2013

Algemene score

10,0
Laatst een bestelling bij Cameranu gedaan. 's avonds besteld, de volgende ochtend al geleverd, zonder bezorgkosten. Deze mensen weten wat service betekent.

Er wordt genoeg tijd voor de klant uitgetrokken om een zo goed mogelijk verkoopadvies te geven. De verkoopmedewerkers weten stuk voor stuk prima waar ze het over hebben, luisteren goed naar wat de klant wil.

Ook prijstechnisch gezien hoort Cameranu bij de beste leveranciers van Nederland, ik rijd er graag een stukje extra voor om bij ze langs te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvto 27-02-2013

Algemene score

9,0
Ze leveren de printer zonder de usb-kabel wat van de printer naar de computer moet. Zeer slecht zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kimj09 27-02-2013

Algemene score

9,0
Duidelijke website, product kwam op de aangegeven datum aan.
Goed verpakt, product werkt super goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thon Groffen 27-02-2013

Algemene score

9,8
De afstandsbediening die ik in eerste instantie wilde, werkte niet en ook een ander exemplaar bleek niet goed te werken.
Zonder problemen werd mij een nieuw exemplaar aangeboden en deze voldoet uitstekend.Een 10+ voor de service.
Ik voel mij hier altijd als een kind in de snoepwinkel om de hoek maar helaas met vaak niet voldoende centjes om al dat lekkers te kunnen kopen. Kortom een heerlijke winkel met een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WWM 27-02-2013

Algemene score

9,5
Snelle reactie op gestelde vragen. Goede bereikbaarheid en zeer nette aflevering (koerier). Zeer tevreden over de gedane aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janus5 27-02-2013

Algemene score

9,5
camera snel geleverd, demo-model terug voor sensor reiniging hetgeen eveneens vlot zowel telefonisch, per e-mail en per post binnen een paar dagen is opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ampfotos 26-02-2013

Algemene score

9,0
De producten zijn snel te vinden op de website en vervolgens flot te bestellen. De levering door CameraNU.nl volgt prompt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schotsman 26-02-2013

Algemene score

9,0
Na de aankoop van de camera, was ik een cameratas vergeten te bestellen, deze werd alsnog nagezonden zonder verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braunsd 26-02-2013

Algemene score

9,8
Snelle en heldere service tegen een goede prijs. De camera werd de volgende dag geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansHighlander 25-02-2013

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke webshop die juiste informatie per product vertstrekt. Correcte en snelle afhandeling, goed contact en qualiteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nwevorm 25-02-2013

Algemene score

10,0
Keurige winkel waar ik al jaren zaken doe. De winkel zelf nu voor het eerst bezocht en alles keurig voor elkaar. Topzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bannink 24-02-2013

Algemene score

9,8
Ik heb een Canon D650 camera-set gekocht. Bij aflevering miste één UV-filter. Na een mail kwam meteen reactie en is zonder enig probleem het ontbrekende filter nagestuurd. Prima service dus!

Jan Bannink

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monieqie 24-02-2013

Algemene score

8,5
Prima winkel, hele goede service. Ook ruilen en retourneren is geen enkel probleem. Goede bereikbaarheid op het industrieterrein buiten Urk. Personeel heeft verstand van zaken. Dat je een nummertje moet trekken bij binnenkomst vind ik een goede oplossing, want vaak is het erg druk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josti 24-02-2013

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website. Bestelling afgehaald en prima geholpen in de winkel. Vriendelijk personeel.
Goed assortiment voor verschillende doelgroepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn791 24-02-2013

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website.
Na aankoop direct bevestiging via e-mail.
Pakket via de TPG Post kon je via de site volgen. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jabbas 24-02-2013

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke website, duidelijke links voor eventuele
aanvullende pakketten, vlotte prijsopgaaf, en snelle levering.
Kortom zeer tevreden met bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R53VDV 24-02-2013

Algemene score

9,3
Ik heb de resultaten van foto's met deze flitser gezien en dat was voor mij de aanleiding om te zoeken naar deze flitser. Deze website was niet de goedkoopste maar kon wel direct leveren. Zondag besteld en op dinsdag in huis. De levering was compleet en ik kon direct aan de slag. En eh, ik kan nu zelf ook foto's maken zonder de bekende slagschaduw door het indirect flitsen. Geen after sales nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thon Groffen 23-02-2013

Algemene score

9,5
De webside vind ik overzichtelijk en het aangeboden assortiment meer dan ruim voldoende.De bereikbaarheid is uitstekend voor mij en ook telefonisch zijn zij goed bereikbaar indien nodig.Over de bestelling en levering kan ik zeggen dat het vlot en goed geregeld wordt alleen zijn sommige producten erg lang niet leverbaar maar dat ligt denk ik eerder aan de leverancier.Verder vind ik ze behulpzaam, vriendelijk en ter zake kundig. Kortom een fijne winkel waar ik als klant mij erg prettig bij voel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Myra3ssen 23-02-2013

Algemene score

10,0
Wauw!! Vrijdagavond om 21.00u besteld en de dag erna al voor 12u in huis! Echt super!!
De site vind ik ook heel overzichtelijk en daarbij ook nog eens de enige site waarbij ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews