cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn Keus 03-04-2013

Algemene score

9,2
Duidelijke en goede website, duidelijk en goed doorbladerbaar met een goede zoekfunctie

Degelijk product volgens de standaard van Nikon.
Zeer snelle levering, 's avonds laat besteld voor 22:30, de volgende dag in huis. Gratis verzonden.

Duidelijke communicatie betreffende de aankoop en verzending, email met factuur en track & trace code.

Voor mij een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twdi 03-04-2013

Algemene score

9,0
De tas was niet op voorraad bij meerdere winkels, maar ik kreeg keurig een mail toen de spullen weer op voorraad waren.

Ik heb de tas via internet uitgezocht omdat hij een prima oplossing leek te zijn voor daghikes waarbij er ook niet-fotospullen mee moeten. UIteraard kon ik de tas terug sturen wanneer hij toch niet voldeed maar de tas is super voor mijn doel geschikt.

Ik herinnerde me dat er bij de ICU velco straps moesten zitten die de spullen op zijn plaats houden. Navraag bij F-stop via hun eigen chat site bevestigde dit. Helaas ontbraken ze dus maar een mail gestuurd naar Cameranu. De volgende dag werd ik terug gebeld dat de straps er inderdaad bij moesten zitten. De importeur was al gebeld en die zou ze opsturen. Amper een dag later kreeg ik een email van cameranu dat ze bij hen aangekomen waren en ze meteen doorgestuurd werden.

Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Schenk 03-04-2013

Algemene score

9,7
de site is goed verzorgd en zit vol goede informatie en staat vermeld op vele fotosites het bestelde produkt is 's avonds besteld en de volgende dag keurig verzonden in een envelop met noppen folie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChristiaanNikon 03-04-2013

Algemene score

9,0
Categorieen zijn voor mij niet helemaal duidelijk; kostte bijvoorbeeld wat moeite om de link naar geheugenkaarten te vinden.
Bestelproces is ook niet helemaal duidelijk. De schermen/stappen komen wat rommelig over. Het is niet meteen helder.
Bestelling is erg snel geleverd.
Ik heb geen gebruik hoeven maken van de after sales.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PhotoKees 03-04-2013

Algemene score

9,8
Zoals altijd is de service en after sales serv ice probleemloos maar wordt je goed op de hoogte gehouden bij retouren en terugbetalingen. Een vertrouwd idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DiSoFilm 03-04-2013

Algemene score

9,2
Ik had dezelfde camera elders besteld, maar de levering ervan lukte niet voor mijn deadline. Elders geannuleerd, en bij CameranNu.nl besteld, en dezelfde middag nog afgehaald in Urk. Zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolleke64 03-04-2013

Algemene score

9,5
Ik heb een workshop gekocht; excursie met een boswachter. Geweldig dat jullie dit doen, uiteraard moet ik nog gaan, maar ben dol enthousiast erover. De bestelling ging gemakkelijk en zelfs de betaling, alleen door mijn eigen manco had ik niet in de gaten dat in via Cameranu.nl deze excursie deed. Nadat ik dit door had ging alles voor de rest met het grootste gemak zoals ik het van jullie gewent ben.
Super!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kayo22 03-04-2013

Algemene score

9,0
Goede en heldere voorlichting vooraf aan aankoop van camera dus zeer tevreden. Volgende aankoop zeker weer naar CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nighttrain1450 03-04-2013

Algemene score

8,5
Op de duidelijke website had ik mij al een goed beeld gevormd van wat ik wilde hebben.
Zelf kom ik uit Amsterdam, dus wel even rijden.
Aangekomen bij de winkel werd ik door verwezen naar boven naar de Pro afdeling. Hier werd ik zeer deskundig te woord gestaan.
Ik ging met een aangepaste set weg en voor nog minder geld dan ik gedacht had.
Alle spullen werken perfect, ben dus zeer tevreden.
Mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jerolimo 03-04-2013

Algemene score

9,8
Duidelijke productomschrijving op de site, beste/laagste prijs, Goeie service, duidelijke voorwaarden en snelle correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees3003 03-04-2013

Algemene score

9,0
Uitgebreide keus bij verrekijkers, waarbij ook een goed overzicht van de specificaties van de diverse verrekijkers en ook goede uitleg wordt gegeven over de eiegenschappen van het produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dino61 03-04-2013

Algemene score

9,0
Zeer snelle afleverservice, precies zoals wordt beloofd.

Goede verpakking. Betrouwbare, vertrouwde producten en scherpe prijsstelling.

de juiste Internetwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raukema 03-04-2013

Algemene score

8,0
Na een internet speurtocht naar de beste prijs en beschikbaarheid besloten mijn 1e FF camera bij CameraNU.nl te bestellen. Prima telefonisch geadviseerd (mbt accessoires). Laat op de middag besteld en de volgende dag afgeleverd. De komende weken zal ik nog wel druk zijn met het ontdekken van alle mogelijkheden die de 5D Markiii biedt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Feer 03-04-2013

Algemene score

8,8
Goed advies vooral van Ryan Benink!! Camera is top en maakt hele mooie foto's. Misschien nog wel een tip. Bij de camera zit geen aparte oplader en als je een combi maakt met 2de accu dan is een oplader wel erg makkelijk.
Misschien dat vermelden of als aanvulling bij de 2de accu doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia2013 03-04-2013

Algemene score

9,5
Super snelle bevestiging via mail en volgende dag keurig aangetekend afgeleverd!
Prijs is t.o.v. andere leveranciers goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Janse 03-04-2013

Algemene score

9,0
Prima webshop. Betrouwbare en snelle levering die goed te volgen is gedurende het proces. Koop er zeker vaker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Janine M 03-04-2013

Algemene score

8,3
Betrouwbare site. Iets duurder dan de goedkoopste aanbieder, maar een betere service, snellere levering en een product afkomstig uit Nederlandse fabriek.
Wij betalen liever wat meer, met deze service en kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LarsvanR 03-04-2013

Algemene score

9,0
Snelle, complete en goed verzorgde/verpakte bestelling. Prijzen zijn goed, zeker vergeleken met veel andere (web)winkels en bestellingen boven €100,- gratis is wat mij betreft dan ook heel redelijk.

Het door mij aangeschafte LCD beschermvlak kent bovendien een zeer goede techniek waardoor het vanzelf en zonder luchtbellen strak vast gaat zitten. Het randje wat in dit transparante vlak zit maakt de aansluiting zeer netjes. Vanwege de dikte van 0,5 mm is het draai- en inklapbare scherm nog geheel te gebruiken. De prijs dan ook meer dan waard!

Groeten,

xxx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.H.kokken - de Hoog 03-04-2013

Algemene score

8,3
Ik heb er een prima lens aan die in de praktijk goed bevalt. Op de website kon ik snel vinden wat ik zocht en er was een uitgebreide omschrijving van. De levering was snel en goed verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Holy53 03-04-2013

Algemene score

9,7
Besteld en volgende dag al in huis.
Telefonisch informatie gevraagd: uitstekend geïnformeerd.Al eerder hier besteld, ook toen top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

potamidos 03-04-2013

Algemene score

9,0
Dit is de tweede keer dat ik bij CameraNu heb besteld. De eerste keer was een macro objectief, nu sensor cleaning. Info over de cleaning op de site is goed, er wordt zelfs verwezen naar een goedkoper, gelijkwaardig product. De levering was zowel van het objectief als van het cleaning systeem perfect en binnen de beloofde termijn.
Aanbevolen bedrijf!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Heida 03-04-2013

Algemene score

8,0
Ik heb de battery pack zelf opgehaald. Daarbij bleek dat er ook een ca. 50% goedkoper alternatief was geweest ipv het origenele Canon artikel. Dat was mij op de website niet opgevallen. Bij het afhalen van het op de website bestelde artikel attendeerde de verkoopster mij daarop. Ze heeft toen de specificaties vergeleken en die bleken gelijk te zijn. Als mij dat op de website was opgevallen had ik waarschijnlijk het goedkopere alternatief gekozen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert de Bock 03-04-2013

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, redelijk betaalbaar, zoals afgesproken geleverd en zorgvuldig verpakt. Al met al een prima ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvelden 03-04-2013

Algemene score

10,0
snelle levering, super service.
Goed te bereiken via de telefoon bij vragen, klantvriendelijk.
Aanrader dus!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wamse 03-04-2013

Algemene score

8,0
De website is duidelijk en overzichtelijk opgebouwd met een groot assortiment.

Ik heb gebeld met de klantenservice, omdat ik geen track en trace code had ontvangen. Zij waren goed bereikbaar en konden me snel verder helpen. Ik had mijn bestelling al binnen 24 uur in huis.

Alles was netjes en veilig verpakt. Jammer dat de postbode het pakje bij mijn buren heeft afgegeven ondanks dat er op stond uitsluitend aanbieden bij geadresseerde, maar dat is buiten de verantwoordelijkheid van CameraNu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

van berkom 02-04-2013

Algemene score

8,5
snel en goed geleverd, makkelijk te betalen. geen gebruik hoeven maken van retourservice, dus hoop dat dat net zo goed gaat indien nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Gelderland 02-04-2013

Algemene score

8,8
Uitstekende webwinkel. Reageert snel, stuurt snel en een prima afhandeling. Geen klachten over deze webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theos61 02-04-2013

Algemene score

9,0
Het is zo als ik gewend ben van CameraNu.nl. Altijd goed en goed geprijsd. Maar ook de levering is super(snel).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennievanhennie 02-04-2013

Algemene score

10,0
Goede site, duidelijk, makkelijk in gebruik. De levering is prima, had het product een dag na bestelling al binnen. De bestelling was goed in gepakt. Zeker een aanrader via camera.nu te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doodles 02-04-2013

Algemene score

9,0
Snelle en correcte verzending zoals altijd. Overzichtelijke website en veel producten daadwerkelijk op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Kapitein 02-04-2013

Algemene score

8,2
Goede parkeergelegenheid (gratis), duidelijke website, wordt direkt geholpen en ze geven goede informatie over het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jaap thie 02-04-2013

Algemene score

8,5
één opmerking: ik bestel een TZ 30 Panasonic,concludeer in mijn onwetendheid dat de accu extern moet worden opgeladen en bestel een accu oplader. Blijkt na ontvangst niet nodig, dus retour maar kost me wel € 6,95.
Een beter volgen van mijn bestelling had geleid tot een vraag van "heeft u deze accu oplader nodig binnen het kader van het bestelde"? Dat is service in optima forma!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martinesollie 02-04-2013

Algemene score

9,0
Ik moest voor een opdracht snel een witte achtergrond hebben die ik mee kon nemen.
Ik heb de Falcon Eyes opvouwbare achtergrond gekocht, deze werd de volgende dag netjes afgeleverd en heeft goed dienst gedaan de dag erna.
Opvouwen van de achtergrond wat lastig, maar dat is een ander verhaal... ;)
Verder alle goed te vinden op de website en veel zoekcriteria, wat ik prettig vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kleijneleeuw 02-04-2013

Algemene score

9,0
Mooie ruime tas, goed van kwaliteit. Ruimte in de tas stond zeer goed afgebeeld op de site via een extra tekening. Aan de hand daarvan heb ik de tas durven kopen. Snelle levering, de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle01 02-04-2013

Algemene score

8,5
Goede en snelle bezorging.
Wel mag de omschrijving van het product naar mijn mening iets duidelijker.
Ik verwachtte iets anders maar uiteindelijk ben ik alsnog tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Siebelvin 02-04-2013

Algemene score

9,0
Daar ik al wist welke camcorder ik graag wilde was deze makkelijk te vinden via de site van cameranu.nl. Groot voordeel is dat je je bestelling al meteen de volgende dag in huis hebt, gewoon ideaal, een aanrader voor iedereen!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitspopper 02-04-2013

Algemene score

8,7
Goede bereikbaarheid, snel te vinden.
De site is up to date, qua levering en wat er voorradig is.
Snelle levering en nette afhandeling bij vragen c.q. klachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corineke 02-04-2013

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring.
Levering binnen 18 uur na bestellen. Perfect!
Overzichtelijke site.
Belangrijk om de revieuws van andere mensen te kunnen lezen zodat je een afgewogen keus kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Rademaekers 02-04-2013

Algemene score

9,0
Heel prettige website, overzichtelijk, goede en snelle zoekfunctie. Bij gemaakte fout in dubbele bestelling, direct snelle terugkoppeling en verwijdering van dubbel zonder enige problemen. snelle tijdige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ola1812 02-04-2013

Algemene score

10,0
Alles is prima gegaan. Ik heb het product op zaterdag via website besteld, op maandag heb ik email bericht ontvangen dat het werd opgestuurd en op dinsdag werd het afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inko 02-04-2013

Algemene score

8,0
Vlotte afhandeling van de bestelling, maandag besteld, woensdag in huis 😄. Ook het contact via de mail verloopt vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nesnarf 02-04-2013

Algemene score

10,0
Doeltreffende website die je direct naar het juiste artikel leidt, naast een eenvoudige en snelle bestel en afrekening gecombineerd met een juiste afgesproken levering maakt dat ik uw website kan aanbevelen aan vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom-poes 01-04-2013

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering, maar de voucher voor een workshop was vergeten. Na een telefoontje alsnog snel ontvangen. Zeer overzichtelijke en volledige website voor digitale camera's. Andere artikelen kan ik niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cok54 01-04-2013

Algemene score

8,5
Bestelling en levering ging prima. Het produkt werd keurig in een veilige doos per koerier uitgeleverd.
De bestelling via de site verliep prima en is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernard1950 01-04-2013

Algemene score

9,5
De Webwinkel maakt waar wat ze belooft: de dag volgend op de bestelling lag de camera en bijbestelde accu en lader al klaar op een afhaalpunt van Post.nl. Keurig verpakt met een vriendelijk briefje erbij én een Zalando-tegoedbon. Cameranu.nl was voor deze camera de goedkoopste webwinkel die ik kon vinden. De al geplaatste reviews van de camera bevestigden eigenlijk wat ik als oud-Panasonicgebruiker al wist: dat ik déze camera wilde!De bestelling en betaling via Ideal liepen uiterst soepeltjes en een koopbevestiging en een kwitantie zat direct in mijn mailbox. Het was me alleen niet duidelijk wat ik nodig had bij het afhaalpunt om mijn bestelling mee te krijgen. Dat bleek alleen een ID te zijn. Dát moet Cameranu.nl nog wel even duidelijk aangeven op haar website of haar koopbevestiging!
Groeten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Fieten 01-04-2013

Algemene score

9,5
Na diverse vragen m.b.t. tot het product en snelle adequate reactie van Camera.nu en prettige communicatie meteen product gekocht. Perfect geholpen qua vragen omtrent garantie en pixelgarantie. Kortom. Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

65 naam 01-04-2013

Algemene score

10,0
Heb 2 onderdelen besteld welke volgens de site op voorraad waren. Kreeg berichtje 1 onderdeel niet aanwezig, levertijd onbekend. Na 2 dg. 1 onderdeel ontvangen. De dag er na tot mijn verbazing het andere onderdeel. Grote klasse. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob C. 01-04-2013

Algemene score

8,5
Duidelijke informatie, makkelijk bestellen. Niet direct de volgende dag geleverd (helaas) maar wel goed geinformeerd daarover.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Riedeltje 01-04-2013

Algemene score

9,7
Super snelle levering..
Had de lensdop per ongeluk 2x besteld telefonisch gelijk geanuleerd.
Prima service kan niet beter...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiceDayToDay 01-04-2013

Algemene score

10,0
Een voorbeeld voor elke webshop!
Goede omschrijving van de artikelen.
Veel keus.
Je kunt meteen zien welke artikelen op voorraad zijn.
Snelle verzending.
Ik heb al verschillende keren een aankoop gedaan bij Cameranu en dit is altijd smetteloos verlopen.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews