cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t.karel. 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie

Service
alles duidelijk weergegeven kom je er niet uit altijd telefonich contact mogelijk

Assortiment
groot assortiment en altijd een alternatief

Aanbeveling
goede prijs en kwaliteit verhouding

Extra toelichting
komt bij eerste aankoop super betrouwbaar over en eerlijke uitleg en betalings gemak met uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcvisee 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel en volledig antwoord op alle vragen

Assortiment
spreekt voor zich

Aanbeveling
levert op tijd ruime keuze zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebdierenfotografie 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
DUIDELIJK OVERZICHT OP DE WEBSITE

Service
WORD SNEL OPGENOMEN EN ZIJN ALTIJD VRIENDELIJK. ZELFS ALS IK STOMME VRAGEN STEL.

Assortiment
ZE HEBBEN ALLES WAT IK TOT NU TOE NODIG HEB EN WIL HEBBEN

Aanbeveling
ALTIJD.. TOP WINKEL.. SERVICE GOED. ASSORTIMENT GOED. EN ZE HEBBEN VERSTAND VAN WAT ZE IN DE WINKEL HEBBEN

Extra toelichting
TOP WINKEL.. SERVICE GOED. ASSORTIMENT GOED. EN ZE HEBBEN VERSTAND VAN WAT ZE IN DE WINKEL HEBBEN. EN GEZELLIGE VERKOPERS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

redpet 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet.

Service
snelle service.

Assortiment
zeer ruim.

Aanbeveling
het is zo makkelijk via internet,snelle service,ruim assortiment,discrete service helemaal top!

Extra toelichting
top lens meer heb je niet nodig!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swiers 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig keuze maken en doorgeven, alles wordt voor je geregeld

Service
Prima, goede uitleg gehad, veel zelf kunnen ondervinden met toestel uit de voorraad

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
CameraNu was aanwezig op de Dutch Birdfair aan de Oostvaardersplassen. Heb daar een goed, uitgebreid en informatief gesprek gehad met een van de verkopers. Met groot gemak werd een extra toestel gepakt (dat niet aan de ketting lag) om zelf het toestel uit te kunnen proberen. Klasse! Aankoop kon snel worden geregeld, geen aanbetaling nodig. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap261982 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met de spullen in logische categorieen ingedeeld. Ook de zoekfunctie per type toestel is erg handig.

Assortiment
Groot assortiment en duidelijke beschrijvingen bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henco5831 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Cameranu.nl is een duidelijke webshop overzichtelijke webpage,en een groot assortiment. bestellen gaat makkelijk en je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. de levering is oke,even als de aftersales die ik nodig had,met een klein probleempje! maar dit werd werkelijk snel en acuraat opgelost shapo ik zou CameraNu.nl zeker aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Dam 01-09-2013 In de winkel gekocht
Lelystad/Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
uitgebreide winkel, makkelijk bereikbaar, parkeren probleemloos

Service
Men neemt alle moeite voor je, denkt mee als je iets wil wijzigen

Assortiment
alles wat ik zoek op het gebied van fotografie is in de winkel aanwezig en ook direct voorradig

Aanbeveling
Mijn tevredenheid over deze winkel zou ik zeker aan anderen aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en de manier waarop die tot stand is gekomen: namelijk een kadobon van forse waarde (€ 100,-) bij aankoop van een bepaald product en de daaruit voortvloeiende zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Igno v H. 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
deskundig advies, samen de voor en nadelen van de producten onder ogen zien en dan beslissen wat je wilt hebben.

Service
Grote voorraad, veel dingen kun je direct meenemen.

Assortiment
Grote keuze mogelijkheden, met echte verschillen, zodat de voor en nadelen goed tegenover elkaar gezet kunnen worden en je de beste keus hebt om te kiezen wat voor jou de beste keus is.

Aanbeveling
Goede verkopers, die verstand hebben van wat ze verkopen. En de tijd nemen om samen uit te zoeken wat het beste is voor jou.

Extra toelichting
Fijnen mensen die je helpen bij de goede keuze van materiaal. Ze laten je de bomen zien in het bos.... Dus je kunt voor jezelf de beste keuze maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igno v H. 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In de winkel is de telescoop uitgebreid gedemonstreerd met mijn eigen camera. We hebben buiten opnames gemaakt en alles werd uitvoerig verteld hoe het werkte en er was ruimte voor al mijn vragen. Er is zeer uitgebreid de tijd voor me genomen. Echt fantastisch. En men kon me ook alle technische vragen deskundig beantwoorden.

Service
Na de koop had ik wat vragen die ik per mail stelde. Ik ben terug gebeld door de specialist van deze kijker en nam weer alle tijd om alle vragen te beantwoorden. Geweldig, dus ook na de koop volledige service.

Assortiment
Aanvankelijk werd mij een kijker geadviseerd, maar toe ik ging twijfelen kon ik zo uit het assortiment een andere (betere) aanschaffen.

Aanbeveling
Iedereen heeft een specialisme waar ze echt alles weten en met je meedenken wat voor jou de beste keus is.

Extra toelichting
Geweldige winkel met geweldig personeel. Ze zijn allemaal even aardig, wat je ze ook vraagt. Het wordt gedaan met deskundigheid, de tijd nemend en een brede lach. Echt fijn winkelen. En daarna heb je dus ook geen spijt van je bewuste keuze die je gemaakt hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karliene 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site, veel informatie over zowel product als bezorging.

Service
Goed geholpen door helpdesk bij een technische vraag, snelle levering en goede informatieverstrekking.

Aanbeveling
Wat betreft de aanschaf van deze camera zou ik deze winkel aanraden omwille van de goede helpdesk, de snelle levering en de goede informatieverstrekking.

Extra toelichting
Wij hadden eerst een nieuwe lens en cameratas besteld voor onze oude Nikon D50, destijds goed geholpen door de helpdesk omdat wij een vraag hadden over het matchen van de nieuwe lens met de oude camera. Helaas is onze camera (inclusief nieuwe lens en cameratas) gestolen op vakantie en hebben wij nu een hele nieuwe moeten kopen. Toch ook wel weer erg blij met deze! De snelle levering, de duidelijke en volledige informatieverstrekking op de site en de wetenschap dat we geholpen kunnen worden door de helpdesk als dat nodig is gaf de doorslag om de camera hier te komen! Wanneer wij straks een nieuwe cameratas gaan bestellen doen we dat zeker hier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oostvaarders 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
deskundig advies wat mij ook het vertrouwen geeft dat de service goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

xoooxsanne 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vond het erg fijn, dee verzending was vlot en goed verpakt. Ook krijg je allemaal extra's erbij, zoals snoepjes en een keycord :') super..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SeN 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk op de bank bestellen

Service
Aardige bezorger en snel geleverd

Assortiment
Divers maar soms kan ik iets niet vinden

Aanbeveling
Vanwege de service en snelle bezorging

Extra toelichting
Goede webwinkel die staat voor wat ze verkoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dekazerie 01-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop duidelijk en overzichtelijk.

Service
Uitmuntend.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb/ga hebben.

Aanbeveling
Dik tevreden.

Extra toelichting
Ze zeggen wat ze doen EN ze doen wat ze zeggen!Kom je niet vaak meer tegen, chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elena-J 01-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is overzichtelijk.

Service
Het personeel is deskundig.

Assortiment
Een ruim assortiment.

Aanbeveling
Camera.nu is mijn favoriet.

Extra toelichting
Ik heb Godox QL1000K Quartz Light Kit gekocht en het is precies wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 1957 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het uitzoeken was via de keuzemogelijkheid heel goed te doen

Service
Je kreeg meteen bericht van je aankoop, ook het volgsysteem werd prima uitgelegd. Het product was prima op tijd volgens afsprak

Assortiment
een groot assortiment, en mijn keuze was makkelijk te vinden

Aanbeveling
Ik heb veel sites bezocht voor mijn wens.
prima prijsklasse voor in elk geval mij product.

Extra toelichting
Ik had al het voorgaande model en was zeer tevreden over het gebruik en de kwaliteit van de foto's en films. ik heb mijn toestel aan iemand cadeau gedaan en de opvolger gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gdn 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is gemakkelijk, opzoeken wat je wilt hebben.

Service
Ik had vooraf wat vragen, allemaal keurig beantwoordt.
En vlot-*

Assortiment
Goed tot zeer goed

Aanbeveling
Zeker weten, Camera komt zijn verplichtingen na.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn laatste bestelling. Goed en zeer vlot verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan Knijpstra 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website .

Assortiment
Goed assortiment met goede modellen camera's en duidelijkheid.

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken, uit voorraad leverbaar voor een goede concurrerende prijs met snelle levering.

Extra toelichting
Niks anders dan goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van der Kaaden 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
bijzonder dat ze de adapter konden leveren

Extra toelichting
ik had een tussenstukje nodig tussen mijn camera en microfoon. CameraNu heeft voor mij uitgezocht wat ik waarschijnlijk nodig had, zodat ik het makkelijk kon bestellen. Op mijn vraag of het produkt retour kon als het onverhoopt niet zou passen werd geantwoord dat naatuurlijk altijd kan. Het produkt paste en wrd snel geleverd. ben zeer tevreden over de klantvriendleijke wijze van communicatie en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Scherpenisse 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Voor het eerst iets online besteld. Overzichtelijke gebruiksvriendelijke site. Binnen 2 dagen had ik het artikel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KareltjeKaboel 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart0285 31-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer uitgebreide website met volop keus. Gemakkelijk keuzemenu op onderwerp/soort.

Service
Zeer snelle levering; om 22u besteld en de volgende middag in huis en in perfecte staat ontvangen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, met mooie aanbiedingen in vergelijking met concurrenten.

Extra toelichting
Zeer groot assortiment, snelle levering. Perfecte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger4545 31-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer snelle levering . 's avonds 21.00u besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

willem steenis 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is goed toegankelijk, eenvoudig in gebruik. Duidelijk wat er op voorraad is en wat niet.

Service
Uitstekend geholpen, ruim de tijd om aantal zaken uit te leggen in de winkel.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adrianus Tripel 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is heel makkelijk zoeken op de site door de betreffende rubrieken

Assortiment
Is ruim op fotogeniek.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul King 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
ruim assortiment, vlot geleverd, prima website

Extra toelichting
Al vaker geshopt bij Cameranu, altijd vlotte en correcte levering, prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben engelen 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel; duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esbe 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Probleemloze bestelling en levering.

Assortiment
Groot assortiment.
Alles waar ik uit wou kiezen was aanwezig.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel bij iedereen aan.

Extra toelichting
Duidelijke webshop en vertrouwde fotozaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacJesmo 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk je keuzes in de winkelmand zetten, voldoende verschillende betaalmogelijkheden.

Assortiment
In mijn interesse gebied Canon en gerelateerde producten meer dan voldoende

Aanbeveling
Staat voorlopig voor mij bovenaan

Extra toelichting
Een nieuw verschenen lens en gelijk op voorraad met de scherpste prijs van Nederland. Afleveren zoals beloofd, om 19.00 besteld en de volgende dag om 13.00 uur in mijn bezit. Zeer goede en degelijke verpakking met zelfs 5 snoepjes erbij. Reeds 2 maal eerder online een bestelling geplaatst met altijd zeer positieve resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry1959 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede zoekfunctie, actueel goederen op voorraad in eigen magazijn.

Service
snelle verzending, prima op de hoogte gehouden van verloop en precies op tijd binnen.

Assortiment
wat ik zocht was op voorraad ;)

Aanbeveling
lekker vlot, aanwezig = direct verzenden = volgende dag in huis.

Extra toelichting
Prima webshop, snel en spullen die ze op voorraad hebben zijn echt de volgende dag bij jou. De ballonnen en de zuurtjes zijn wat mij betreft niet echt nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Weemaes 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de site zoeken van cameranu is simpel en gemakkelijk

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In alles gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.etten 30-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis je keuze maken

Service
de volgende dag in huis super

Assortiment
keuze is enorm

Aanbeveling
goede service is erg belangrijk

Extra toelichting
de keuze om wat te kopen bij camera nu is enorm je kan vergelijken wat product kwaliteit /gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2e directeur 30-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Assortiment
Meer dan dat ik zoek.

Aanbeveling
Snelle levering zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebren Aukema 30-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Redelijk gemakkelijk uitzoeken welk product in aanmerking zou komen

Service
levering na 2 dagen.

Assortiment
Assortiment is heel groot. Eigenlijk heb ik wel heel goed kunnen kopen wat ik nodig had.

Extra toelichting
Ik beveel nooit iets of iemand aan of het bedrijf mij nou wel of niet goed is bevallen. Ikzelf heb een goede ervaring maar als iemand anders het toevallig wat minder trof dan wil ik niet om de oren krijgen dat ik gezegd heb dat het zo goed was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Samamber 30-08-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone1739 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik heb de camera via internet besteld, erg makkelijk dus..

Service
Ik belde op omdat er geen Nederlandse beschrijving van is. De meneer aan de telefoon heel correct hoor maar verwees me naar de CD. Ook prima natuurlijk. Maar als een beginnend fotograaf wil je dit toch op papier en is een boekje wel fijner, toch? Dus daarmee ben ik niet echt goed geholpen.

Aanbeveling
Ik heb deze winkel/ internet via mijn zoon doorgekregen en mijn schoonzoon kon hier wel wijs uit worden..Volgens hen hebben jullie een prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

adjanit 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide en overzichtelijke website, betaling verloopt soepel en gemakkelijk

Service
levertijden worden nageleefd,
volgende dag is echt volgende dag,degelijke verpakking is dik in orde

Assortiment
Uitgebreid assortiment meeste art. op voorraad

Aanbeveling
Na verschillende aankopen heeft deze shop bij mij het vertrouwen gewekt

Extra toelichting
Mijn beoordeling over deze winkel is tot stand gekomen, omdat ik ook ervaringen heb met andere winkels die duidelijk minder scoorden... althans dat is mijn ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCvH 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met heldere informatie en goeie prijzen

Service
Mijn bestelling was snel binnen en de informatie erover was glashelder.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vuurtoren1944 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werd op een goede manier te woord gestaan.
De vraag was duidelijk en het artikel werd direct opgezocht op de computer en daarna gehaald.

Service
Al had ik in een lange tijd geen aankopen gedaan....mijn gegevens stonden nog keurig in de computer. Dus werd snel de volgende stap genomen.
Een minpuntje: het artkel werd niet uit de verpakking gehaald om te laten zien.
Daarom keek ik buiten, voordat ik weg reed of het de juiste zonnekap was.

Assortiment
Geweldig dat zij dit artikel in voorraad hadden.
In Katwijk lukte mij het niet.

Aanbeveling
Aan iedereen.....uit het verleden weet ik, dat je persoonlijke aandacht krijgt. En dat men de tijd voor je nemen.

Extra toelichting
Ik heb er niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lida de Groot 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Internet bestellen is helder, duidelijk en overzichtelijk

Service
Het product wat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Je kon je email achter laten en wanneer product weer op voorraad was kreeg je bericht via mail. Tot geregeld!

Aanbeveling
Gemak, helder en duidelijk!

Extra toelichting
Door de snelle communicatie ( op de hoogte gebracht product voorraad ) was het kado op tijd binnen. N.l. email ontvangen met gelijk link naar product voor 22:00 besteld en de andere dag in huis. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalia66 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Een overzichtelijke site

Aanbeveling
Goede en betrouwbare webwinkel

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over mijn bestellingen en de aflevering daarvan. Ik kan deze web winkel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

H. Lindeman 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke site, met complete informatie.

Service
Snel antwoord op opmerkingen.

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Voldoet aan alle redelijk te stellen eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly Lieuwens 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te navigeren website

Service
Deskundige assistentie als het niet precies weet.

Assortiment
Tot dusver heb ik alles wat ik zocht kunnen vinden.

Aanbeveling
betrouwbaar, deskundig en snel

Extra toelichting
Camera Nu is gewoon een prima adres voor fotografen. Ook als ze professioneel werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Boosten 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed toegankelijke keuze mogelijkheden via de site

Assortiment
Groot assortiment, dus veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Goede service en keuze mogelijkheid

Extra toelichting
Zeer tevreden over de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Aalbrecht 29-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website geeft veel informatie, is duidelijk in gebruik en het bestelproces is makkelijk in stappen. Ook de info na de betaling is handig.

Service
Perfecte levering en precies zoals de website aangaf: voor 22.30 besteld ( en betaald uiteraard), op voorraad bij bestellen? ja, dan de volgende dag in huis. Wat echt superfijn is dat niet alleen je pakketje kunt volgen maar dat er ook een bezorgings-tijdvak gegeven wordt. Je zit dus niet de hele dag te wachten, je weet gewoon wanneer de levering is. Ideaal. Daarnaast kun je zelfs je product extra verzekeren.

Assortiment
Assortiment en prijzen zijn concurrerend en laag ivm anderen. Goed uitgebreid en er worden zelfs pakketten aangeboden die lager in prijs liggen dan wanneer je al die items los gekocht zou hebben.

Aanbeveling
Zonder meer een betrouwbaar adres om je camera en gerelateerde producten te kopen tegen concurrerende prijzen en supervlotte bezorging

Extra toelichting
Uitstekende ervaring bij de aankoop van mijn camera. Duidelijke info op de website, zelfs aanvullende pakketten met bv sdhc-card en cameratas tegen een lagere prijs. Betalingswijze gaat vlot met direct een bevestigende email. Via track-en trace incl. tijdvak van levering is je pakket optimaal te volgen. Aan mij hebben ze een vaste klant gekregen, zo tevreden ben ik over cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.vanWolfswinkel 29-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bendien 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site.
Snel je artikel te vinden.
Bestellen en betalen is gemakkelijk en zeer duidelijk.
Kreeg per omgaande bevestiging van het bestelde.

Service
Geen contact gehad, maar de snelheid van aflevering was optimaal.

Assortiment
Assortiment is voldoende, zodat er een ruime keuze is.

Extra toelichting
Deze site had het product niet alleen op de site staan, zoals velen,maar had het ook in voorraad. De afhandeling is zeer snel. Het gekochte was erg goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Betman 28-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, snel,veelal voorraad dus niet wachten, uitstekend

Service
zeer goed, snel,effectief en bovenal vriendelijk en correct aan de telefoon

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
direct, al diverse doorverwijzingen oa mijn eigen zoon

Extra toelichting
zeer goede en vlotte afhandeling van de bestelling, prijs ok, verzending te volgen, zeer goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattijs1975 28-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website. product besteld en snel in huis!

Extra toelichting
Product gekocht en zeer snel thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews