cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edography 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering, goede deal gekregen. Dankzij deze zaak nu eindelijk schieten op de kwaliteit die ik wilde en ondanks de sinterkerstenieuw drukte toch op tijd geleverd!!

Reageer

Martha 21-12-2018

Algemene score

10,0
CameraNu.nl heeft een prima overzichtelijke site met kwalitatief heel goede artikelen. De prijzen van de artikelen zijn laag in vergelijking tot andere webshops. De bestelling wordt snel en adequaat geleverd in een deugdelijke verpakking. Al meerdere keren artikelen besteld en wij zijn meer dan tevreden.

Reageer

Bianca Schmidt 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke shop om te vinden wat je nodig hebt. Het bestellen gaat dan ook zeer vloeiend en makkelijk, met een super snelle levering!

Reageer

Jopie 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitstekende service...reeds enkel keren wat gekocht en nog niet een keer problemen gehad met iets(Bezorgen, kwaliteit etc.)

Reageer

Paula 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De lens was stevig verpakt en op tijd verzonden. Helaas door problemen bij PostNL werd het pakketje 4 dagen te laat geleverd. Gebeld met Cameranu en zij hebben gelijk contact gezocht met PostNL, top! Wat mij verbaasde is dat ik geen handtekening hoefde te zetten, wat ik wel prettig had gevonden, aangezien ik het pakket bij een pakket-punt heb laten bezorgen.

Reageer

Natasja Dekkers 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed! Komen afspraken na en bestelling wordt keurig op tijd en altijd netjes verpakt geleverd.

Reageer

Femke 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk vinden wat je nodig hebt, goeie service (indien nodig) en snelle levering. Dat is wat je wilt!

Reageer

Huizer 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en makkelijk bestellen
Zondag avond besteld en maandag middag al het pakket in huis ! Super snelle levering ! Zeeeer tevreden klant !!!

Reageer

tos 21-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, waardoor je zelf in de hand hebt voor welke prijs en kwaliteit je kiest. Prijs/kwaliteit loopt goed op voor mijn gevoel. Levering is snel en komt zijn afspraken na.

Reageer

R. Gelderman 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke webshop. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon bij het vragen om advies.

Reageer

L alma 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service
Na bestelling de volgende dag al ontvangen
Netjes verpakt
Kortom prima

Reageer

elise 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en ondanks de drukke december maand toch nog de volgende dag in huis.
Netjes en correct verpakt.

Reageer

Anne Koree 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede shop makkelijk in gebruik artikelen zijn snel te vinden ook via zoekmachine
Klantvriendelijke omgeving snel en betrouwbaar afrekenen zeer snelle afhandeling alles goed vermeld via de mail snel thuis en zeer goed verpakt problemen worden direct opgelost

Reageer

Chris Zweers 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in eerste instantie voor deze winkel gekozen omdat hij redelijk bij mij in de buurt zit.
Maar ik heb er geen spijt van gekregen.
Ik heb daar een statief gekocht, die Goedkoper was dan diegene waar ik voor kwam , dit gebeurde op aanraden van de verkoper, dat geeft mij een vertrouwd gevoel, als ik weer wat nodig heb kom ik zeer zeker hier weer terug Camera tools is een perfecte zaak.

Reageer

Wim van der Vlis 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn reserve camera accu bleek niet goed op te laden. Afgeleverd bij de klantenservice en zonder gedoe met nieuwe accu naar huis. Prima service.

Reageer

FrancoisCKX 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij CameraNu een grote bestelling gedaan voor een professionele uitrusting. Ik werd voortreffelijk geholpen, kreeg alle kans om de spullen waar ik belangstelling voor had, uit te testen, ook met mijn eigen spullen te combineren en proefopnamen te maken, kreeg zelfs het geheugenkaartje mee naar huis. Deskundig personeel, ze hebben me steeds op de hoogte gehouden van mijn bestelling en toen het er was, ging dat ook met alle egards en vlot. Bovendien zijn ze erg scherp qua prijs en geven ze vijf jaar garantie ipv de twee die de fabrikant geeft, voor mij redenen genoeg om naar Urk te komen.

Reageer

Jerens 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd erg snel geleverd en gied ingepakt. Ook het bestellen via de website verliep snel en duidelijk.

Reageer

Blom 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn favoriete shop! Niet alleen omdat ze alles hebben wat er op mijn wenslijst staat maar ook omdat ze klantvriendelijk zijn, een snelle service hebben, een uitgebreid assortiment en een duidelijke site.

Reageer

karen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mijn doorslaggevende beslissing om bij jullie te bestellen was op aanraden van een familielid die héél tevreden is over jullie en ik had ook het geluk om te genieten van een promocode voor Tamron objectieven! de site is heel overzichtelijk, het bestel/betaalproces is makkelijk alsook de levering is correct & prima verlopen én op de vooropgestelde datum! het assortiment dat jullie aanbieden is zodanig uitgebreid, heeft correcte prijzen zodat ik gegarandeerd nog bij jullie zal bestellen indien ik iets nodig heb! de service is fantastisch; je krijgt binnen een mum van tijd antwoord op je vragen. ik ben super tevreden over de Tamron lens 16-300mm; er gaat een andere wereld voor mij open t.o.v. de kit-lens die op mijn Canon eos 70D zat. ik zal jullie site aan elkeen -die iets nodig heeft wat fotografie aangaat- aanbevelen. ik ben een heel tevreden klant!

Reageer

Petra van der Linden 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en alles zeer goed verpakt. Bij het bestellen ook de keuze wel of niet bij de buren bezorgen. Echt top

Reageer

Hans Stephanus 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, veel kennis in huis, goed advies, groot asortiment, vriendelijke medewerkers die je helpen om een keuze te maken

Reageer

Maarten 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel, ik bestel hier al 7 jaar. Snel in huis, goed bereikbare klantenservice, en over retourneren doen ze niet moeilijk. Artikel besteld wat paar dagen later in de aanbieding kwam, en gelijk verschil terug gekregen.

Reageer

Jolanda 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie vooraf, snelle levering, goede prijs, prima telefonisch geholpen achteraf. Zeer tevreden!

Reageer

Magus tv 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kopen, als lokale omroep, bijna alles bij cameranu.
Goede site er wordt telefonisch terug gekoppeld als iets in de bestelling niet helemaal duidelijk is. Kortom goede ervaringen.

Reageer

Jeroen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl staat bij mijn bookmarks helemaal bovenaan. Mijn go-to winkel voor zowat al mijn fotomateriaal, zeker als ik iets snel nodig heb: veel in voorraad en altijd snel geleverd.

Reageer

Robin van der Made 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Cameranu.nl de beste website als het gaat om cameraspullen. De site is erg gebruiksvriendelijk en alles is makkelijk te vinden, ook staat er altijd veel informatie over het product bij.
Producten worden bij mij altijd op tijd en goed verpakt geleverd.
Echt een topsite!

Reageer

Douwe 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop, binnen 1 dag alles in huis.
De omschrijving klopte precies, ze kwamen alles na wat ze beloofd hadden.

Reageer

emile67 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed advies, goede prijs en snelle levering. Ook op de website is makkelijk alles te vinden en weet je zeker dat je ook goede spullen koopt en geen meuk.

Reageer

Ten Brinke 19-12-2018

Algemene score

10,0
Hier bij heb ik accessoires besteld voor mijn Gopro Hero 7.
Goede en fijne zaak om te kijken en te bestellen. Snelle levering top

Reageer

H de Kruijff 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne winkel om camera aankopen te doen. Alle merken en producten die ik zoek hebben ze in het assortiment! Ik heb laatst een nieuwe DSLR camera bij ze besteld en kreeg allerlei korting waardoor hier bestellen extra aantrekkelijk was. Naast Canon cashback kreeg ik namelijk nog 50 euro shoptegoed, waarvan ik mooie accesoires heb kunnen kopen. Ik vind de service goed, e-mail klantenservice is goed bereid te helpen en reageert snel. Ook zijn je producten snel in huis én aangetekend verzonden voor extra zekerheid. Al met al hele goede service! Het enige wat ik miste bij het kopen van mijn nieuwe camera was een indicatie van het niveau fotograaf dat past bij een camera, wat ze bij andere webshops soms dan wel geven.

Reageer

Camerafan 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor camera.nl omdat de webshop heel duidelijk is, goede prijzen biedt, leuke aanbiedingen heeft en zelfs dezelfde dag levert!

Reageer

Paul 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima sortering. Bij een telefonisch gestelde vraag rustig, vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Ook een groot voordeel vind ik dat cadeaubonnen kosteloos worden verzonden, ook beneden € 50,-.
Daardoor makkelijk aan anderen te vragen. De site is zeer overzichtelijk. Het is makkelijk om via deze site te vergelijken met andere merken.

Reageer

JW van Eijk 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik 7 camera's voor een school ging bestellen heb ik eerst telefonisch contact opgenomen. Met goed advies heb ik daarna mijn keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. Omdat niet alles op voorraad was (4 stuks waren op voorraad) kon het 'wat langer duren'. Dat was maar 2 dagen langer en heb zelf aangegeven dat de zending in 1x mocht. 4 camera's de volgende dag kon ook. Alles is keurig geleverd en alles was compleet. Ik ben vriendelijk aan de telefoon geholpen en kon een goede keuze maken. Bedankt mensen van CameraNu!

Reageer

Ruud 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering, goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Reageer

Koos Hensing 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is voor mij een overzichtelijke site. Ik wist wat ik wilde en de keus was snel bepaald. Een Epson printer Workforce WF-7720, door de consumentenbond als nr 1 genoteerd. De aankoop leverde wat problemen op en ik besloot te bellen. Dus telefonisch besteld. Bij de 1e aflevering was de printer niet meegeleverd. Gebeld. Bij de 2e aflevering 2 printers geleverd. Iets teveel van het goede dus weer 1 geretourneerd. Zekerheidshalve was de 2e printer opgestuurd. Oog voor de klant. Goed afgehandeld cameranu.nl !!!

Reageer

Cas 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Welnu, ik kan heel veel schrijven over CameraNu, maar ik ben vooral zeer en zeer tevreden. Op tijd leveren en een goede website zijn we tegenwoordig wel van meer webshops gewend. Waar CameraNu in uitblinkt is wat mij betreft als eerste in het adviserende gedeelte ( ze gaan all the way als je vragen hebt) maar bovenal als het om aftersales en service aankomt!! Dus als je achteraf vragen hebt, of gewoonweg niet tevreden bent dan zijn daar mogelijkheden die je dus niet overal tegenkomt. Ik voel me als klant serieus genomen en er is altijd een weg naar tevredenheid! Simpelweg een topbedrijf.

Reageer

Richard 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiteindelijk was cameranummer.nl na lang vergelijken de voordeligste. Bestellen verliep soepel en de levering was binnen een dag binnen. Spullen waren goed verpakt geen beschadigingen. Aanrader!

Reageer

Coene Dominique 18-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden over de service en levering van cameranu.nl. Er was een foutje opgetreden in het adres, direct een mailtje gestuurd met deze melding en een 5 min. later een mailtje terug gekregen met de melding dat ze het hadden rechtgezet. Dankjewel !!!

Reageer

ad post 18-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment, snelle levering en goed verzorgt. zeer tevreden over de vervangende camera toen de door mij bestelde niet op voorraad was.

Reageer

andy 18-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijwel altijd de laagste prijs en met een groot assortiment één van mijn favoriete winkels voor professionele camera equipment. De online klantenservice is eersteklas en het enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat er geen fysieke winkel nabij is, maar dat neem je voor lief als je de prijzen ziet.

Reageer

Herbert 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond wat ik zocht via goede en volledige informatie op de website, kreeg bij bestelling snel bevestigingsbericht en informatie over wijze waarop bestelling werd afgehandeld. Alles keurig op tijd en goed verpakt thuisbezorgd. Het product voldoet volledig aan de info op de website

Reageer

Antoine 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op voorraad wat ik nodig had, messcherpe prijzen en geen verzendkosten. Levering was ondanks de problemen bij Postnl supersnel en de volgende dag reeds in huis, goed verpakt.

Reageer

Jan.Punt 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd ondanks laat bestelt
Netjes verzorgd zorgvuldig en goed ingepakt.
Eenvoudig te bestellen

Reageer

bergmans23 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben geen dagelijkse klant, maar vanuit mijn perceptie als website bouwer levert de CamerNu site een prima user experience en is eenvoudig en overzichtelijk in gebruik. Het aanbod is goed, de prijzen scherp en de support snel, duidelijk en vriendelijk. Levering is zoals beloofd; snel!

Reageer

Veronique 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en snelle hulp via chat/ mail.
Snelle correcte service.
Aanrader !!!!

Reageer

Marc 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending, ondanks dat het product niet op voorraad was. Prima service en communicatie.

Reageer

Sandra Gordijn 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een fijne ervaring in de winkel en met de klantenservice. Zowel in de winkel zelf, als telefonisch. Er wordt goed geluisterd naar je vragen en wensen. Eerlijk en duidelijk advies. En er wordt altijd de tijd voor je genomen. Voor mij een reden om mijn spullen standaard bij Camernanu te kopen.

Reageer

Harm Edens 17-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl op Urk is een goed bereikbare winkel en parkeren is geen probleem. Bij binnenkomst een nummertje trekken. De hulp bij je aanschaf is helder en duidelijk en vragen worden vlot en deskundig beantwoord.
Mijn aankoop van een Canon 800D body en een Tamron lens 18-400 mm is voormij als mooie kiekjes makende niet professionele fotograaf meer dan voldoende evenals de uitleg en eventuele bijkomene materialen. Ondanks het verschaffen van een overzichtelijke schriftelijke nota werd deze nota ook per e-mail toegezonden voor de cash back van Canon. Personeel, dank voor de vriendelijke bediening.

Reageer

Florian 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Cameranu inmiddels al verschillende aankopen gedaan. Goede service en een enorm uitgebreid assortiment, met goede pagina's met advies over uiteenlopende producten. Ook zeer tevreden over de levering: tegen kleine bijbetaling zelfs op zondag mogelijk. Daarmee doen ze net iets onder voor andere webshops als Coolblue, maar het grotere assortiment en specialisatie wegen hier meer dan tegenop. Bijzonder tevreden!

Reageer

Koning 16-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het lezen van diverse reviews had ik besloten deze onderwater camera bij CameraNU te kopen.
En 1 dag later had ik hem al in huis. TOP! Prima verpakt en super snel.
Bedankt CameraNU.

Reageer

Toon meer reviews