cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25475 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2696 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steven Westerbrink 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke beschrijvingen

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Al veel plezier gehad aan mijn product. Deze winkel is aan te raden aan iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JW1979 15-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. Alles is snel geregeld.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Hoop spullen direct op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

faxine 15-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De medewerkers nemen echt de tijd voor je. Ze hebben verstand van zaken en ze vinden het niet vervelend als je veel vragen hebt. Dit hebben bij de concurrent helaas wel anders meegemaakt.

Assortiment
Bijna alles op fotografiegebied kun je er krijgen. Ook hebben ze op de eerste etage een speciale pro-afdeling.

Aanbeveling
De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
Daarnaast vinden wij het erg fijn dat er ook een kinderspeelhoek in de winkel aanwezig is.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over cameranu.nl. De medewerkers zijn erg vriendelijk en hebben veel verstand van zaken. En ze hanteren erg scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

woestewillem 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichterlijk en gemakkelijk kiezen met accessoires en voordeelsets per camera.

Service
Supersnelle levering en gratis bezorging zoals beloofd !

Assortiment
Ruime keus in camera's en mijn opinie is dan ook als camera.nu het niet verkoopt dan moet het nog ontworpen en gemaakt worden.

Aanbeveling
Een ieder die een camera wil kopen kijkt eerst bij camera.nu, misschien niet altijd de goedkoopste of voordeligste, maar gemak en service is toch het belangrijkste en naast hun webshop ook een makkelijk te bereiken vestiging in Urk.

Extra toelichting
Na het bestellen een snelle levering en daar word ik als consument blij van. Alsof ik een kadootje uitpakte na ontvangst. Camera.nu perfect in alles ! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Snel 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, goed onder verdeeld.

Service
Snel en goed op mijn vraag geanticipeerd.

Aanbeveling
Snelle service, snelle levering, lagere prijs dan concurrenten.

Extra toelichting
Reeds eerdere malen bestelling geplaatst en elke keer tevreden zoals hierboven beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjk74 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle camera's staan op een rij om uit te proberen. Wanneer je meer advies wilt lopen er medewerkers die je willen helpen zelfs bij de verkoop balie.

Service
Samen met de verkoper alles bekeken dat ik alle onderdelen had.

Assortiment
De meeste camera's hebben ze zelfs gewoon als demo in de winkel om mee zelf mee te spelen zodat je voor je echt advies vraagt je zelf ook een goed beeld van de camera's hebt.

Aanbeveling
Ik heb al een heleboel mensen op deze zaak gewezen, ze zijn allemaal ook uitermate tevreden.

Extra toelichting
Gewoon een plezierige winkel waar het altijd ook gezellig druk is. Dat zegt wel genoeg denk ik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Champ de Mars 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Al meerdere bestellingen hier gedaan en heel erg tevreden over zowel het assortiment, de prijzen, de levertijd en service. Zelfs een bestelling van verschillende producten arriveerden netjes binnen de genoemde bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacco86 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.massop 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vlot, probleemloos

Service
prima, alles duidelijk

Assortiment
assortiment was voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
vlotte bezorging, assortiment ruim voldoende, heldere website

Extra toelichting
prima, voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotomaurice 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze site is vriendelijk en makkelijk.

Service
Zaterdag besteld en op maandag bezorgd bij mij thuis. Echt snelle service!!!.

Assortiment
Assortiment waar ik gekocht en het is ook mijn juiste keuze en allergoedkoopste van allemaal.

Aanbeveling
Ik zou deze shop wel goede aanrader voor allemaal.
Snelle bestelling en volgende dag is product bij jou thuis geleverd.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze site van cameranu.nl Voor goede prijzen, makkelijk en eenvoudig te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghillie 14-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
In de winkel in Urk maakt men gebruik van een ticketsysteem, zodat klanten op hun beurt worden geholpen door de juiste medewerker. Uitstekend.

Assortiment
Het assortiment kan beter. De winkel verkoopt alleen SD kaarten met WiFi van Flucard, terwijl er ook alternatieven op de markt beschikbaar zijn.

Extra toelichting
De kaart die ik in de winkel heb gekocht, bleek al eerder door een vorige klant te zijn gebruikt. Er stonden helaas nog een drietal foto's op de kaart en de registratiecode voor de online storage van Flucard was al gebruikt. Na registratie van het defect op de site op zaterdagavond, is maandag direct een nieuwe kaart opgestuurd. Voor de retourzending heeft de winkel een antwoordnummer beschikbaar. De nieuwe kaart is op woensdag bezorgd en op vrijdag werd ontvangst van de retourzending door de winkel bevestigd. Het probleem met mijn aankoop is daarmee prima en volgens verwachting afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jimmmkr 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn snel te vinden
Voorraad is groot

Service
Ze doen wat ze zeggen, maar mails tussendoor -als je wat te vragen hebt- blijven onbeantwoord

Assortiment
Veel en gevarieerd tegen goede prijzen

Aanbeveling
Voordelig en grote voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JPF67 14-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Rijsvogel 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen

Service
vooraf tel contact. zeer positief

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
helemaal

Extra toelichting
heel tevreden over deze webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan van Dijke 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website. Ik kon het product wat ik zocht snel vinden en bestellen.

Service
Netjes afgehandeld en op tijd bezorgd.

Assortiment
Prima assortiment, tegen prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje Gretl 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke uitleg over de laptoptas, voldoende keuze in verschillende kleuren en maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik 2013 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was duidelijk en ik kon verwachten wat ik wilt heb

Service
levertijden en de manier van leveren was volgens verwachting super goed

Assortiment
Het assortiment van de winkel voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
Goed product snel opgestuurd zonder probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annet1974 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
cameranu heeft een overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat gemakkelijk en snel en de levering is vaak al de volgende dag.

Service
Aan de telefoon werd ik vriendelijk, vlot en duidelijk geholpen.

Assortiment
Er is voldoende keuze op de site. Op internet kun je de artiklen soms wat goedkoper krijgen, maar dat weegt voor mij niet op tegen de servie van cameranu.

Aanbeveling
Ik vind het een fijne winkel waar je zowle als hobbyfotograaf als proffesioneel fotograaf prima kan slagen.

Extra toelichting
Ik heb al meerdere malen simpel en snel een product voor mijn hobby gekocht bij cameranu.Ook word ik aan de telefoon goed geholpen. Het is voor mij de eerste winkel/site waar ik kijk wanneer ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andius 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle levering van het gekochte product. En dat met de laagste prijs ivm de grote andere fotosites!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nbeckson 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te gebruiken website, steekt logisch in elkaar

Aanbeveling
Alles volgens afspraak keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

LeonJP 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
volledig assortiment makkelijk te vergelijken

Service
Snelle levering

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
prima webwinkel met breed assortiment en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Kleverwal 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke voorstelling van het product, eenvoudig te vinden.

Service
Snelle levering waarover duidelijk wordt geinformeerd.

Assortiment
Zeer compleet assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nentjes 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk wat je precies koopt.
logische indeling van website

Assortiment
van beginner tot professional, iedereen kan er tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

varenne1 13-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar. gemakkelijkke betaling (bv gedeeltelijk contant en de rest met kaart)

Service
goede en deskundige voorlichting en advies

Assortiment
uitgebreid assortiment en overzichtelijk uitgestald

Aanbeveling
mijn ervaringen zijn zeer goed met deze zaak

Extra toelichting
goed en deskundig advies en men weet waar men over praat en men neemt alle tijd voor je en men praat je niet het duurste product aan ,maar het product wat in overleg het best overeenkomt met je wensen en het doel waar je het product voor wilt gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van S. 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site.
In de winkel trek je nummertje bij binnenkomst, zodat je precies ziet wanneer je aan de beurt bent.

Service
In de winkel neemt men de tijd om een goed advies te geven,dat afgestemd is op je wensen.

Assortiment
Zéér uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel, uitgebreid assortiment, prima service en prijzen die meestal tot de laagste behoren.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de producten (ook over eerdere aankopen, gekocht in de fysieke winkel) en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre t. W. 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitstekende service, Ik had het product de volgende dag nodig, maar Ideal (rabobank) werkte niet. Perfect opgelost en ook nog eens de verzendkosten niet hoeven te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauz78 13-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijke site en iedere stap tijdens bestelling was helder. Gemakkelijk om account aan te maken en direct te bestellen.

Service
Levering was helaas een dag te laat, maar lag volgens mij aan PostNL en niet aan Cameranu.nl. Verder nog geen service nodig gehad dus kan er weinig over zeggen.

Extra toelichting
Eerste keer wat aangeschaft via CameraNU.nl en beviel prima. Hoop dat het niet nodig is, maar verder nog geen ervaringen met retour zenden of garantie / service.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

R Kuyntjes 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed en snel

Service
Geen enkel probleem bij retourneren van aankoop

Aanbeveling
Goed,snel en vriendelijk bij telefonisch contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shadowman112 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken gedaan via tweakers.net, bestellen en volgende dag binnen

Aanbeveling
Gewoon bestellen, volgende dag in huis en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

H. Rombaut 12-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Het gemak van overzichtelijk thuis bestellen.

Service
de producten worden snel en goed geleverd.

Assortiment
Een zeer ruime keus van artikelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Battem 12-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt redelijk gemakkelijk de items opzoeken welke je wilt hebben.

Service
Ook telefonisch zeer goede ervaringen.Heel snel de bestelde produkten binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vanuit je "luie"stoel kan iedereen uitgebreid de artikelen bekijken en bestellen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over camera.nu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slingertje 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voor 22.30 uur online besteld is de volgende dag in huis.Zo gemakkelijk was het nog nooit. Je kunt snel bedenken wat je wil en het snel realiseren. Super!

Service
Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van je aankoop of reaparatie. Reparaties worden snel met duidelijke afspraken verzorgd.

Assortiment
Heb alleen naar camera's gekeken. Dit assortiment was erg uitgebreid. Zelfs de camera die pas op de markt was stond erbij. Was in de winkel nog niet voorradig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel met vertrouwen aanbevelen aan anderen. Zoals ik deze winkel als prettig heb ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tbaas 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle levering top producten juiste prijs

Assortiment
Top prijs qualiteits verhouding

Aanbeveling
Gewoon super

Extra toelichting
Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca van Paassen 12-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer goede service, duidelijke site. De camera heb ik om 22.00 besteld en de volgende morgen om 9.00 geleverd. Ik had nog een vraag over de camera en ook daar ben ik zeer goed mee geholpen! Een aanrader, camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars Hoeben 12-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, makkelijke betaal mogelijkheden

Assortiment
Ruim voldoende keus

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry69 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Eenvoudig en duidelijk aanmelden / registreren. 's-Avonds na 22u besteld, volgende ochtend ca. 9.30u stond PostNL al bij me met de levering. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wim harwig 12-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan_de_Jonge 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
tottaal geen klachten

Aanbeveling
ik zou hier, indien nodig, zeker wel weer iets bestellen

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MC. van Vliet 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzichtelijk, waardoor product snel te vinden is.

Service
Meteen andere dag aan huis bezorgt.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Indien iemand anders een product nodig heeft, zal ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goede en snelle service. Alles correct verwerkt en afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans_EOS1s 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere navigatie, duidelijke site

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke site, breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Smedema 12-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is stijlvol,ruim en overzichtelijk ingedeeld. Alles oogt en voelt goed.

Service
Het personeel is heel attent en behulpzaam, vriendelijk ook. De koffie-en theepantry is ook heel uitnodigend.

Assortiment
Alles is er. Alles. Goed opgesteld en toegankelijk, zoals alle camera's die je in de hand kunt nemen en aan alle kanten bekijken.

Aanbeveling
Het is een mooie, ruime en moderne winkel, die uitnodigt om rond te kijken en je te orienteren.

Extra toelichting
Ruim een jaar geleden heb ik hier een Panasonic fotocamera gekocht (DMC-TZ30). Een uitstekende koop en goed geholpen. Onlangs haperde de lens steeds meer. Ik heb de camera teruggebracht en hij is in de reparatie genomen. Keurig geholpen. Ik kreeg hem terug met een nieuwe lens, zonder kosten, terwijl de garantietermijn met een maand overschreden was. Dat noem ik nog eens service. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleDTC1973 12-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige website, snelle levering

Service
aangetekende levering binnen 1 dag

Assortiment
heel veel keus binnen 1 productgroep

Extra toelichting
Dit is een zeer gespecialiseerde webshop, met binnen een klein gebied een heel ruim assortiment. Ik heb hier dé laptopsleeve gevonden voor een lastige maat (14 inch), en had hem de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim harwig 12-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schippers 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en makkelijk bestellen

Service
Bij een probleem wordt je telefonisch direct geholpen

Assortiment
veel keuze tegen scherpe prijs

Extra toelichting
Prettig om te winkelen via de site en bij problemen of vragen is de telefonische support uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariët Hebbink 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman2665 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk en slim opgebouwd, ik vind er alles wat ik nodig heb.

Service
Snelle levering en afhandeling van zaken.

Assortiment
Ik vind hier altijd alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik zeg altijd, als Cameranu in het rijtje staat, bestel het dan daar.

Extra toelichting
Eerst kijk ik naar de prijs, al zou het bij een onbekende zaak dan iets duurder zijn dan zou ik het toch bij Cameranu bestellen omdat de ervaringen erg prettig zijn. Meestal eerst Cameranu zo scherp geprijsd dat de keuze voor de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBoomer 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle informatie is duidelijk te vinden en wordt precies nagekomen

Service
De reparatie die ik liet doen, na een ongelukje met de camera, werd zorgvuldig behandeld. Ik was op elk moment precies op de hoogte van de stand van zaken.

Assortiment
Alles waar ik informatie over zocht was voorradig. Ik kan het hele assortiment uiteraard niet beoordelen.

Aanbeveling
Hoewel het een webwinkel is, wordt je persoonlijk behandeld als in een gewone winkel.

Extra toelichting
Ik heb een aantal keren telefonisch en online contact gehad met een medewerker van CameraNu. Eerst bij de aanschaf van een camera en laatst in verband met reparatie na een ongelukje met de camera. In alle gevallen werd ik correct en prettig behandeld. Opvallend vond ik dat ik de defecte camera naar Urk kon opsturen en CameraNu verder bemiddelde in het reparatieproces. Wat er gebeurde was ook erg inzichtelijk omdat ik steeds op de hoogte werd gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TioTrozo 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via Kieskeurig.nl heb ik doorgeklikt naar de site van Cameranu.nl. Deze internetwinkel behoort bij de goedkoopsten en heeft goede beoordelingen. De site van Cameranu.nl werkt heel intuïtief, ook als je zoekt naar andere producten. Het menu is duidelijk en wat je zoekt heb je snel gevonden.

Service
Erg belangrijk bij het bestellen via internet is dat de belofte van snelle levering wordt nagekomen. Bij Cameranu.nl heb ik een goede ervaring gehad. De camera is de volgende dag geleverd en zat keurig verpakt.

Assortiment
Op het gebied van fotografie heb ik niets kunnen bedenken wat nu niet in het assortiment zit. Erg handig is ook dat bij de camera een pakket inclusief accessoires wordt aangeboden. Hierop wordt bovendien een korting tot 20% gegeven.

Aanbeveling
Goed, snel en aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Bij het kopen via internet is het altijd maar afwachten of de belofte wordt waargemaakt van: voor een bepaalde tijd bestellen is de volgende dag leveren. Ik heb bij Cameranu.nl in ieder geval een goede ervaring gehad. Pro-actief worden nuttige accessoires met korting aangeboden. Het assortiment is bovendien prima. De bestelde camera werd keurig verpakt via Post.nl ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco eerden 11-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar. Goed parkeren. Overzichtelijke winkel. Professionele uitstraling.

Service
Prima meedenken en alternatief aanbieden.

Assortiment
Voor elke prijs voor elke vraag een oplossing/aanbieding

Extra toelichting
Top winkel. Specialistisch advies en prettig personeel. Meedenken voor een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie_R 11-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zie algemeen

Aanbeveling
Service en koffie prima er worden allen geen "webprijzen" gehanteerd.

Extra toelichting
Ik ben in de winkel geweest en daar is de service en after service prima in orde. Helaas worden er geen webprijzen gehanteerd maar gewone adviesprijzen. Dat valt een beetje tegen maar voor goede service mag betaald worden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews