cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2355 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BasDB 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handige site

Service
Het was handig dat ik nog tot laat kon bestellen en de volgende dag al geleverd kon krijgen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang (verzonden, aankomst TNT, verwachtte aflevertijd.)

Assortiment
Ze hadden als een van de weinigen de lens die ik nodig had en konden direct de volgende dag leveren.

Aanbeveling
Goede service, goede prijs, goede afhandeling van de levering na de aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ver achteraf 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
camera goed te vinden en duidelijke site

Service
afspraak goed nagekomen

Aanbeveling
geod prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

joopie12345 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel met goede service en snel thuisbezorgt voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roderic K 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site staat niet heel duidelijk aangegeven of een product wel of niet op voorraad is.

Service
Zo gauw het product op voorraad was, werd het gelijk opgestuurd in een doos met ruim voldoende vulling. Er waren tussendoor ook voldoende status updates en een nette, duidelijke factuur. Prima dus!

Assortiment
Er is veel keuze tegen een over het algemeen goede prijs. Maar het kan altijd meer.

Aanbeveling
Geen reden om deze winkel niet aan te raden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Waterjuffer 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en bestelling loopt soepeltjes
in stappen.Goede uitleg op de site van de eventuele aankoop.

Service
Door onze fout hadden wij 2x dezelfde accu besteld, werd door CameraNu.nl netjes 1x
geannuleerd.

Assortiment
Veel keuze van camera's voor amateur en professioneel. Ook voor telescopen en accessoires

Aanbeveling
Goede uitleg op de site en in de winkel deskundig, vriendelijk personeel,

Extra toelichting
Wij hadden een camera op het oog wat we na enige maanden voorbereiding ons wel wat leek, maar bij de CameraNu de fysieke winkel hebben we na goede, deskundig advies, en uitleg van verschillende camera's uiteindelijk een andere camera gekocht dan we in eerste instantie voor gingen in dezelfde prijsklasse. Op dat moment en achteraf zijn wij heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Ms 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede omschrijving van het product op de site, duidelijke specificaties.

Service
De bestelling was binnen 17 uur geleverd

Assortiment
Product was het goedkoopst op cameranu.nl, vergeleken met hetzelfde product op andere sites.

Aanbeveling
Vanwege de goede service en de duidelijke site zou ik cameranu.nl zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

6336 19-07-2013

Algemene score

6,8

Service
Bestelling geplaatst en na 10 minuten wilde ik nog iets bij bestellen, dit was niet mogelijk met de zelfde verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Justin de Rijke 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is super duidelijk , heel overzichtelijk. Het vinden van de juiste producten is heel gemakkelijk. Bij het betalen stond ik ervan versteld hoe makkelijk het was en hoe weinig gegevens je moest invullen.

Service
Ik kan het niet anders uitdrukken dan perfect. De bestelling is geplaatst voor half 11, je krijg een paar mailtjes over hoe en wat met de bezorging, en je hebt het de volgende dag in huis!

Assortiment
Hierbij moet ik eerlijk zeggen dat ik niet altijd alles op deze site heb kunnen vinden, maar het assortiment is zo groot dat ik van te voren kijk wat ik wil kopen en dan kijk of ze het op deze site ook hebben. En dat is bijna altijd het geval geweest tot nu toe.

Aanbeveling
Deze site is geweldig op het gebied van foto en video apparatuur en als er iemand in geinterseerd is zal ik zeker deze site aanbevelen.

Extra toelichting
De cijfers hierboven liegen niet! Ik heb super goede ervaringen met cameranu.nl en zal ook zeker meerdere malen terugkomen. De prijs is eerlijk, de producten zijn uitstekend en de service is fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle-tralala 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Snelle service, vrijdag besteld en zaterdag al in huis!

Aanbeveling
Snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

alexrij 19-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Cameranu heeft een hele duidelijker website. Als je het product nog wilt bekijken en/of wilt afhalen kun je het reserveren zodat het voor je klaar ligt in de winkel.

Service
Je wordt goed geholpen bij aankoop en toen ik eerst nog even belde snel en goed antwoord gekregen.

Assortiment
Veel modellen op voorraad en grote showroom

Aanbeveling
Zonder meer aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brujoy 19-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige website waarop je snel producten kunt vergelijken. Voor 22.30 uur besteld en de volgende dag net na de middag in huis.

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Duidelijke heldere website met snelle levering en tegen laag tarief

Extra toelichting
Handige, duidelijke en heldere website waarop je snel producten kunt vergelijken. Snelle levering tegen laag tarief: voor 22.30 uur besteld en inderdaad de volgende dag net na de middag in huis. Assortiment is dusdanig dat je niet zoek raakt, vergelijkingsmogelijkheden zijn erg prettig. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de service want ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

karin.hageman1 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Bestelling werd later als normaal geleverd dus heb zelf moeten bellen wat hier de rede van was...uiteindelijk was de order toen alsnog binnen twee dagen in huis.Vind het jammer dat er bij betaling van Pay-pal en credit-card een toeslag wordt berekend.

Assortiment
Zeker voor een fanatieke amateur fotograaf zoals ik een fantastisch assortiment voor een prijs die in vergelijking met andere webwinkels gewoon goed is.

Aanbeveling
Groot assortiment..niet alleen als webwinkel opererend.Voor een goed advies kan je hier ook terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laan431 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel

Service
Adequaat

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Prima eerste ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opdenkamp 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
kamera functioneerde niet bij aankomst; geen probleem, kosteloos teruggestuurd. Tot nu toe alles prima service

Aanbeveling
snelle verzending, uitstekende service, betrouwbaar

Extra toelichting
Ik wacht nog op de toezending van een nieuwe kamera, maar tot nu uitstekende service, snelle verzending, kortom, geen enkele negatieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jillis Godlieb 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van assortiment.Duidelijke detail informatie.

Service
Altijd aanspreekbaar via email of telefoon.

Assortiment
Langlopende en nieuwe artikelen in voorraad.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en prima service.

Extra toelichting
Nog meer? Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngelaKok 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de winkel was goed bereikbaar, de medewerkers aardig en toegankelijk en de keuze uitgebreid

Service
Ik werd met aandacht en serieus geholpen, waar ook nog uit bleek dat er veel kennis van zaken was!

Assortiment
teveel keus, waarbij door de juiste begeleiding de beste keus kon worden gemaakt.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Beste mensen van CameraNu.nl; Bedankt voor jullie deskundige hulp bij keuze en service bij de aankoop van mijn nieuwe camera! Ik heb er veel plezier van. Ik hoop dit ook nog lang te hebben. Ik kom wel graag terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.scheven 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
camera is goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimpelkees 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds laat een verrekijker besteld en de volgende middag zonder verzendkosten al geleverd

Assortiment
Hebben groot aanbod van hoog kwalitatieve verrekijkers voor zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thuiswerker Frans 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De informatie is overzichtelijk en daardoor duidelijk

Aanbeveling
Ik ben tevreden en het gaf een veilig gevoel bij jullie iets te kopen

Extra toelichting
Alles ging volgens afspraak, er waren geen addertjes onder het gras. Willigt kom ik weer bij jullie terecht bij mijn volgende aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liekem 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
intuitieve webshop; veel betalingsmogelijkheden; geen lastige links die je moet bevestigen per e-mailadres

Assortiment
de behuizing die ik zocht is alleen bij goed gesorteerde fotospeciaalzaken te koop, waaronder cameranu.nl. Voor specifiekere accesoires voor onderwaterfotografie, zoals het merk Ikelite, wordt niet verkocht op cameranu.nl

Aanbeveling
De prijs is scherp, levering is snel. Ik heb geen ervaring met het terugsturen van producten, maar heb daar wel op gegoogled en daar blijkt dat ze ook een nette afterservice hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

genrow 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig een keus te maken en te bestellen.

Service
Snelle bevestiging na de betaling en prima uitlevering van het aangeschafte product.

Assortiment
Voor mijn wensen is het assortiment compleet.

Aanbeveling
Op bases van bovenstaand commentaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Heij - Van Wezel 18-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op je gemak rond shoppen onder het genot van een kopje koffie!

Service
Heel goede uitleg gekregen van de verkoper.

Assortiment
Wauw! Wat een assortiment!

Aanbeveling
Ik heb al verschillende bekenden verteld van Camera.nl. Helaas kende nog niemand dit bedrijf.

Extra toelichting
Ik was eigenlijk niet van plan om een camera te kopen maar ging met mijn zoon mee die een lens voor zijn camera wilde aanschaffen. Bij het rondkijken werd mijn oog getrokken naar een leuk fototoestelletje en ging ik daar een paar vragen over stellen. Uiteindelijk adviseerde de verkoper mij een ander product en vertelde met zoveel enthousiasme wat dit toestel allemaal kon en vooral bij mij goed zou passen. Ik was meteen om en heeft zijn aanbevolen camera gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wing54 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede sfeer ontspannen rond kijken

Service
Goede uitleg en toelichting tijd voor de klant

Assortiment
Echt van alles en ook aanwezig

Aanbeveling
Zoals beschreven in bovenstaande punten luisterend oor degelijke informatie goede klant vriedelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fab Fotobooth 18-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Op telefonisch verzoek werd de voorraad gecontroleerd en snelle levering toegezegd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen G 18-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, producten goed vindbaar en bestelproces duidelijk toegelicht

Service
Goede info na het bestellen en updates van het verzendproces

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twillert 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, heb de camera echter toch in de winkel in Urk gekocht omdat ik duidelijke informatie en uitleg wilde betreffende verschillende camera's en fabrikanten. Winkel is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeergelegenheid.

Service
Zeer goede en uitgebreide informatie door de verkoper. Ook na thuiskomst bij een probleem met de gekochte flitser en camera goede uitleg gekregen en het probleem telefonisch opgelost.
De winkel is telefonisch goed bereikbaar en heeft deskundig personeel welke het probleem duidelijk weet te krijgen en dit ook deskundig oplost.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, diverse cameratypen met alle bijbehorende accessoires, van verschillende fabrikanten. De prijzen zijn absoluut concurrerend.

Aanbeveling
Zeer ruim assortiment en goed personeel met de juiste instelling en deskundigheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Feenstra 17-07-2013

Algemene score

9,5

Service
perfect bereikbaar via de A6
retourzending wordt vlot afgehandeld en bedrag teruggestort.vakkundig personeel in de winkel,maar ook bij vragen via mail

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment waar ik vind wat ik nodig heb

Extra toelichting
goed bereikbaarheid van de winkel,vriendelijk en deskundig personeel,perfecte service en gunstige prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Blokker 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gezochte makkelijk kunnen vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling. Keurmerk thuiswinkel.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, vanaf aankoop tot levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shari_k 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Betrouwbare website. Duidelijke bestelprocedure.

Service
Zeer snelle service!Mijn camera werd op dinsdag besteld en donderdag is deze thuis geleverd. (in België)

Aanbeveling
Sterk aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jolthof 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
de bestelling zowel de levering zijn op een perfecte manier afgehandeld,het product is van prima kwaliteit en ik ben er zeer content mee,dus voor mij een reden om ,als het voorkomt, weer een nieuwe bestelling te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjschonewille 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, goede productinfo

Service
Er wordt snel en adequaat gereageerd op een vraag of opmerking

Assortiment
meer dan voldoende keus, meestal ook op voorraad

Aanbeveling
tot nu toe alleen maar goede ervaringen; bestellingen altijd de volgende werkdag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erin Sonsma 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed gecategoriseerd en overzichtelijk. Door middel van de filterfunctie kom je snel op het product naar keuze.

Service
Zeer snelle levering, goed verpakt. Niks op aan te merken

Assortiment
Ruim assortiment en erg veel voorradig. Als ze iets niet op voorraad hebben of later dan geplanned doen zij er alles aan om het product alsnog zsm in huis te hebben.

Aanbeveling
Voor fotografie is het een snoepwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yv0n 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Samen met een vriendin een cameratas gekocht, bleek dat er maar eentje op voorraad was. Ze hebben meteen contact met me gezocht. Prima.

Assortiment
Ze hebben voor mij genoeg.

Aanbeveling
Makkelijke site, goede service, vriendelijk geholpen aan de telefoon, dus waarom niet. Alleen maar pluspunten.

Extra toelichting
Makkelijke site, goede service, vriendelijk geholpen aan de telefoon, dus waarom niet. Alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groos 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis

Service
Niet goed, retourneren geen probleem

Assortiment
Groot assortiment en meeste artikelen in voorraad

Aanbeveling
Het is gewoonweg een aanrader

Extra toelichting
Ik kocht mijn camera nikon 1 j1 bij Cameranu, omdat ik Uit het verleden zeer goede service ontvangen heb, Dit gaf me het vertrouwen om weer bij CameraNu een bestelling te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. de Zwart 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Heldere klantenservice die de zaken correct afhandelt.

Assortiment
Mooi uitgebreid assortiment behalve bij de sterrenkijkers.

Extra toelichting
Heb al vaker producten gekocht bij dit bedrijf, snelle levering. Bij vragen over het product of bestelling wordt je goed en deskundig te woord gestaan door het personeel wat erg gemotiveerd bij mij overkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yash22 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, waarbij de producten makkelijk te vinden zijn. De betaling ging gemakkelijk en goed.

Service
De levertijden en de manier van leveren waren volgens mijn verwachting.

Assortiment
Webwinkel heeft een zeer ruim assortiment, voldoet zeker aan verwachtingen, en heeft goede, in mijn geval zelfs de goedkoopste, prijzen.

Aanbeveling
Iemand die camera en/of accessoires nodig heeft, zal ik deze webwinkel aanbevelen, omdat deze webwinkel een ruim assortiment heeft met goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ouolof 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
webshop

Service
item werd niet geleverd maar werd prima op de hoogte gehouden en alternatief werd aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Brand 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke webshop en duidelijk overzicht

Service
Snelle service en afhandeling

Assortiment
Ruime keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
Iedereen die het zou vragen aan mij

Extra toelichting
Was op zoek naar dit product en cameranu.nl kon het leveren. En de prijs was ook normaal wat vaak op het internet alle kanten uit gaat. En de webshop kwam mij ook vertrouwd over en dat is wel het belangrijkste bij aankopen online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent25 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede en gebruikersvriendelijke website. Ze verschaffen duidelijke en volledige informatie.

Service
Snel bezorgd en genoeg informatie over de verzending en track & trace code.

Assortiment
Een goed breed assortiment. Het zou voor mij persoonlijk wel dieper mogen zijn.

Aanbeveling
Duidelijke en snelle service. Goede prijzen en assortiment.

Extra toelichting
Goede website met een breed assortiment. Duidelijke informatie zowel over de producten als over het verzenden van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kilogram 17-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is snel te vinden, mocht het toch niet lukken kunt u via de zoekfunctie op de site het zeker alsnog vinden.

Assortiment
Zeer groot assortiment, ook in verscheidene combinaties. Ook is het prijsniveau zeer concurrerend met andere webshops.

Extra toelichting
Heb hier voor de laagste prijs van Nederland een systeemcamera gekocht, alles kom zeer goed en stevig verpakt binnen, dit binnen 1 werkdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KrielkipNL 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop van de winkel is duidelijk. Via het zoeken op de website kan je eenvoudig de producten. Tevens geeft het ook direct aan welke op voorraad zijn. Ook al zijn er verschillende versies.

Service
Bij het model waar ik naar keek bleek er meerdere kleuren beschikbaar te zijn. Echter bij 1 kleur bleek veel extra meegeleverd te worden vanuit CameraNu. Na een mailtje te sturen of dit ook mogelijk was bij andere modellen, werd het direct aangepast en mogelijk gemaakt voor de andere kleuren. Geweldig!

Assortiment
Zeer ruim. Linker menu staat (overvol) met producten in categorieën. Het fijne was dat bij het product wat ik nodig had, direct ook aangaf welke accessoires er bij CameraNU beschikbaar zijn en geschikt zijn voor het apparaat.

Aanbeveling
Fijne support en overzichtelijke website. Tevens houden ze hun belofte aan van bezorging

Extra toelichting
Een betrouwbare zaak die ook klanten willen helpen ipv enkel verdienen! Tevens ook kijkt naar de wensen van de klant en adviseert wat de klant nodig heeft. Top! Mede door de uitwerking van de website behaalt het goede punten. Laatste natuurlijk ook dat de bezorging mooi op tijd is. De producten zijn dus echt op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kom62 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te gebruiken website. Bestel regelmatig bij CameraNU. Uitgebreid assortiment, maar duidelijk gepresenteerd en daarom makkelijk te vinden wat ik zocht.

Service
Had de bestelde goederen de volgende dag al in huis. Super.

Assortiment
Een zeer breed assortiment toegesneden op de doelgroep.

Aanbeveling
Elementen al aangegeven. Breed assortiment, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Eek 17-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handig en eenvoudig

Service
snelle levering

Aanbeveling
ruime keuze

Extra toelichting
prachtige beelden goed geluid en handzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie Buis 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging erg makkelijk

Service
Prima service en geleerd binnen het opgegeven tijdsbestek.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ynke 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb niet via de webshop gekocht, maar ben in de winkel in Urk geweest.
VAn tevoren wel gekeken op in de webshop.
Info is goed te vinden.
Een prettige zaak, en meer dan uitstekend geholpen!
Wist van tevoren al wat ik wilde hebben, dus was de boodschap snel gedaan.

Service
Goed geholpen, en gekocht waar ik voor kwam! Uitstekende hulp daarbij van William.

Assortiment
Volop keus, en veel op voorraad.

Aanbeveling
Had al ervaring met cameranu.nl.,
had er jaren geleden al gewinkeld.
Dat was de aanleiding om collega's te verwijzen naar cameranu.nl, ook zij kochten naar volle tevredenheid.
Ook recent nog iemand 'doorgestuurd' naar Urk, ook zij kwam tevreden terug.
Dus: Zegt het voort!!!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een zeer professionele zaak met keus te over. Ikzelf ben vooral in het fotogebied geinteresseerd en kan op de site en in de winkel in Urk mijn hart ophalen. Wil je er hulp bij, dan zijn er mensen met kennis van zaken. Ik zal niet gauw ergens anders mijn camera en eventuele toebehoren gaan kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellendekok 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke overzichtelijke site.

Service
snelle zending, verschillende manieren van betalen, geen verzend kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snufje10 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe uitgebreid alles wordt uitgelegd welke mogelijkheden de camera heeft.

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bij een goede ervaring is het makkelijk om iemand anders naar jullie site en of winkel te verwijzen.

Extra toelichting
Bedankt voor de service en snelle levering. Ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem65 17-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime duidelijk keuze. Web site geeft goede product inhoudelijke informatie

Service
Tijdlijn van " direct leverbaar" werd gewoon gehaald. Goed alles te volgen. Product (fragiel dus kwetsbaar voor breuk) was goed ingepakt.

Assortiment
Kon zelf een doordachte afweging maken tussen verschillende producten met dezelfde functionaliteiten van verschillende aanbieders.

Aanbeveling
Goed overzicht...ook als je in de orienterende fase bent kan je je menign vormen. Het is mijn tweede aankoop en zeker niet de laatste.

Extra toelichting
Helder aanbod. Site helpt bij de productkeuze met aanvullende info, meerdere producten. Snelheid van levering, aandacht voor de verpakking van het pakketje laten zien dat er met zorg wordt gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGvNrm 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HennyL 16-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is eenvoudig en snel et navigeren, bestellen is ook erg makkelijk

Assortiment
alle door mij geselecteerde camera's uit de test vd consumentenbond kon ik vinden op Cameranu

Aanbeveling
makkelijke site, snelle levering, netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews