cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

admac 14-05-2013

Algemene score

8,5
Prima service
De camera was nog niet op voorraad maar Camera Nu heeft mij voldoende geinformeerd over levertijd van e.e.a.
Bij het afhalen duidelijke uitleg

Prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josette Veltman 14-05-2013

Algemene score

9,2
Duidelijke website, feedback via e-mail gaat heel vlot, goedkoper dan andere websites of winkels, goede service.

Gewoon goed tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de Bie 14-05-2013

Algemene score

8,8
Snelle levering.

Na melding van probleem met lens, prima communicatie met Cameranu en Sigmabenelux.

In no time nieuw exemplaar ontvangen.

Fijne service. Goed om te weten, jullie zitten namelijk niet bij mij om de hoek en dan is een betrouwbare online winkel een must!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jent 14-05-2013

Algemene score

8,8
gekocht een Canon camera met toebehoren. Alles super snel geregeld en prima communicatie.De prijs kwaliteits verhouding is dik in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier de Haan 13-05-2013

Algemene score

10,0
Levering van de Sony A77 direct de volgende dag, sneller kon niet. Na bestelling bleek dat de prijzen verlaagd waren, even een telefoontje en dit gold daardoor ook voor mijn bestelling. Prettig geregeld.

-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Bommezijn 13-05-2013

Algemene score

10,0
Een goed product kopen bij een website die je in 1 dag voorziet van het gewenste,zonder extra kosten.

Ideaal als je op het laatste moment hoognodig een fotocamera moet hebben bijvoorbeeld en je geen tijd of geen zin hebt om uitgebreid bij winkels een product te zoeken of deze voorradig is. Tevens is de prijs, die iets later is dan in de grote bekende winkels een extra bonus.

Ik heb geen ervaring met de service die na de aankoop beschikbaar is, omdat alles naar wens is! Wel zijn vragen vooraf erg snel beantwoord, wat voor mij zorgde dat ik erg snel tot aankoop over kon gaan.

Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klipperman 13-05-2013

Algemene score

8,8
De website is duidelijk en alles wijst zich vanzelf.
Het bestellen gaat vlot en duidelijk.
De aflevering ( via de post) ging vlot en via een link heb je alles goed in beeld.
Kortom: zeer positief. Zowel wat betreft het product, de levering en ook met mijn nieuwe flitser ben ik heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

loxodonta 13-05-2013

Algemene score

9,5
Bestellen op internet. Direct bevestiging. Kort daarna kennisgeving dat pakket is aangeboden aan Post NL. Zeer correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpecialMomentFotografie 13-05-2013

Algemene score

9,2
Snelle levering en duidelijke informatie op de website en tijdens de verzendingsperiode. Mooie op tijd ontvangen aangezien ik de lens nodig heb voor een trouwreportage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Schoute 13-05-2013

Algemene score

10,0
Bestelling ging makkelijk en wad overzichtelijk. 1 dag later gekochte zonnekap in huis. Prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjonSjonSjon 13-05-2013

Algemene score

8,0
Grote keuze aan produkten.
Voldoende en relevante informatie.
Goede en concurrerende prijs.
Hele snelle, aangetekende en gratis levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rianne14 13-05-2013

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering, het was binnen 1 dag binnen. Daarnaast duidelijke communicatie via email en je kunt je pakket volgen. Tevreden over aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lottie1979 13-05-2013

Algemene score

9,5
Cameranu.nl was de goedkoopste en een super snelle levering! Ik had de camera om 21.00 uur besteld en hij werd de volgende dag om 13.00 uur geleverd! Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneAmsterdam 13-05-2013

Algemene score

9,2
Eerste levering was niet goed: printer kon niet zwart wit printen. Direct gemaild en direct antwoord. Printer teruggestuurd en de dag erna al bevestiging dat een nieuwe onderweg was. En ze hadden ook nog eens de beste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernie B. 13-05-2013

Algemene score

8,5
Als beloofd binnen 24 uur geleverd. Betalingsprobleempje mijnerzijds in no time geregeld. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Snelders 13-05-2013

Algemene score

8,5
Afspraken worden keurig netjes nagekomen. Artikel zat helaas niet in originele doos, daardoor was er wellicht onnodig extra risico gelopen dat de zending niet goed zou aankomen. Het komt ook wat minder professioneel over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

550Dschieter 13-05-2013

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en overzichtelijk. Snelle en goed verpakte levering. Bovendien zijn ze een van de goedkoopste en bovendien betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ1992 13-05-2013

Algemene score

10,0
Voor het eerst dat ik via de nieuwe website iets bestelde. Het ging zo gemakkelijk en snel, er liep niets vast, ook kreeg ik al snel een mail binnen van mijn bestelling.
Zeer goede service, en snelheid van de website.
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1001 13-05-2013

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site. Bestelling snel verwerkt en goede communicatie over verloop bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cv.B 13-05-2013

Algemene score

8,2
Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling hier. Snelle levering van het correcte product. Alles naar wens wat mij betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Kooij 13-05-2013

Algemene score

8,2
Mooie website: Overzichtelijk, gerichte en uitgebreide info over alle producten. Ruim assortiment. Ook fijn, de snelzoek menu's op de site. Kortom: ik kom hier zeker terug voor verdere aanschaffingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Provide 13-05-2013

Algemene score

9,0
problemen ondervonden met betalingen via nieuwe website, het telefoon teaam heeft dit accuraat en snel kunnen oplossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduard61346 13-05-2013

Algemene score

9,0
Snel geleverd, netjes ingepakt. En mijn vriendin was heel blij met de meeverpakte zuurtjes :-) Ik heb een keer eerder gebeld en toen werd er ook snel opgenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomFotograaf 12-05-2013

Algemene score

9,3
Gekocht:1 x Falcon Eyes L2900G Lampstatief (Heavy Duty) 284cm (295290) Op voorraad
€ 59,95
1 x Falcon Eyes Lamphouder + Softbox 80cm LHD-928FS 9x28W Op voorraad € 169,00

Snelle levering en Defecte unit snel omgeruild. Goede bereikbaarheid klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RolandO 12-05-2013

Algemene score

9,2
Goede en overzichtelijke website.
Canvas van goede kwaliteit
Miste alleen deze keer de email dat het product onderweg was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ukkie66 12-05-2013

Algemene score

9,5
De levering was zeer goed en snel.
Ik ben ook zeer tevreden wat betreft de aanbiedingen.
De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexander_4583 12-05-2013

Algemene score

8,2
nice website with a friendly service. price is good and the delivery is fast too. on top of that I get a voucher worth 10 euro. I would consider next purchase here.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

haikohoekstra 12-05-2013

Algemene score

10,0
Zeer snel goed advies gekregen,ik bestel al mijn producten bij cameranu.nl Het is gewoon een top winkel.

update:

Wij hadden eerst een andere camera op het oog,maar die was uitverkocht.

Dus stuurde ik cameranu.nl een mail om 7 uur savonds en kreeg naar mijn verbazing een uurtje later alweer een mail terug toppie.

En de internet site is zeer overzichtelijk,en mocht er iets zijn dan zijn ze aan alle kanten van het behulpzaam.

Kortom zeer goede vaklui.

En de camera die wij kochten was binnen twee dagen al binnen,en goed verpakt.

Er zaten zelf nog snoepjes bij.Lekker.

Doorgaan zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Slegers 12-05-2013

Algemene score

9,8
In 2008 heb ik mijn Nikon-camera in een winkel gekocht. Voor de uitbreiding met verschillende objectieven ben ik iedere keer weer bij CameraNU.nl uitgekomen. Goede service, snelle levering en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn de kenmerken van deze (web)winkel.

Dit keer de Nikkor AF-S DX 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR objectief aangeschaft en deze werd keurig op tijd geleverd, zoals beloofd. Netjes verpakt in de doos en zelfs voorzien van wat lekkers!

Drie jaar geleden ooit een objectief gehad, dat op de grond gevallen was en daardoor niet meer werkte. Opgestuurd naar CameraNU.nl en ook dat werd allemaal snel en vakkundig afgewerkt.

Voor mij geen andere fotografiewinkel meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmatthijssen 12-05-2013

Algemene score

9,0
Alweer een geweldig product van Canon geleverd door cameranu.nl de Selphy is echt ideaal drivers op al onze mobiele devices (laptops, telefoons, tablet) en we kunnen draadloos vanaf al deze apparaten 10x15 foto's printen. De levering van cameranu.nl was zoals verwacht, volgende dag geleverd, opgehaald bij 't lokale postkantoor aansluiten en printen maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minko1959 12-05-2013

Algemene score

9,0
De website geeft duidelijke informatie, de prijs is goed, en de bestelling gaat makkelijk en wordt supersnel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Dieker 12-05-2013

Algemene score

8,0
Keurig afgehandeld, zoals je mag verwachten. Goede feedback via mail van de orderstatus. Product netjes verpakt gearriveerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 11-05-2013

Algemene score

10,0
Ik heb dit objectief vrijdag 3 mei besteld via de website en betaald via ideal. De website is erg duidelijk en alles is prima te vinden. Goede beschrijving bij de producten en ze hebben zelfs nog aantrekkelijke voordeelpakketten. De volgende dag werdt het pakket al bezorgd. Dus prima levering, snel en goed ingepakt + zelfs wat lekkere snoepjes :-) Je wordt ook goed op de hoogte gehouden hoe het loopt met je bestelde product dmv e-mail. Ik kan enkel maar zeggen dat de eerste bestelling bij hun erg goed is bevallen en er gaat binnenkort weer een bestelling gedaan worden voor een Canon EF 17-40 f/4 L USM en een 430EX II flitser. Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen ... TOP!! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KEN de Vogel 11-05-2013

Algemene score

9,0
Levering zoals afgesproken. Zeer duidelijke website.
Snel en duidelijk antwoord op technische vragen per E-
mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno van Kempen 11-05-2013

Algemene score

10,0
Geweldige service, duidelijke website, snelle levering en een hele snelle en goede aftersales. Al meerdere keren iets gekocht bij CameraNu. Altijd was sprake van een snelle levering zonder enig probleem. Je hoopt natuurlijk dat je de aftersales nooit nodig hebt, maar is dat onverhoopt toch eens nodig, dan is het fijn als ook dat proces goed verloopt.
De Arctic Butterfly is een borsteltje waarmee de sensor van een digitale camera kan worden gereinigd. Het borsteltje bleek echter kapot te zijn bij aankomst. Ik heb een email gestuurd waarop vrijwel meteen een reactie kwam. Naast excuses voor het ongemak, kon Ik het product terugsturen via een antwoordnummer (dus geen kosten). Dit heb ik gedaan op woensdag voor Hemelvaart. Al op vrijdag na Hemelvaart kreeg ik een email waarin werd gemeld dat mijn retourzending was ontvangen en dat een nieuw exemplaar onderweg was. Op zaterdagochtend werd het afgeleverd. Ronduit een fantastische en snelle service. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrie veldhuis 11-05-2013

Algemene score

8,0
ik ben heel tevreden over de service en het advies van Cameranu! Ga vooral zo door. Mijn product voldoet heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

PLE 11-05-2013

Algemene score

10,0
Tot in de kleinste details uitstekende verzorging van de levering. Prima communicatie en snelle bezorging. Alles keurig verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens Dullaart 11-05-2013

Algemene score

10,0
snelle levering goede service en goede prijsstelling.
ik heb van collega's ook begrepen dat dat zo is en vandaar mijn aanschaf bij hen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk-jan bezemer 11-05-2013

Algemene score

9,0
alles gaat soepel en bij vragen over een bestelling wordt er een directe oplossing geboden en prima afgehandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devilss3 11-05-2013

Algemene score

8,5
Goede website, als je een mail stuurt snel antwoord terug. Al meerdere spullen gekocht en altijd goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

e3lco 11-05-2013

Algemene score

9,7
Een keurige website waarvan het menu ik niet erg prettig vind werken. Informatie in de mail en op de website is duidelijk helder en goed over nagedacht. Ben erg tevreden! Zal ongetwijfeld nog een keer een aanschaf doen bij cameranu.nl. thx!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubh61 11-05-2013

Algemene score

9,2
Gewoon goed en snel afgehandeld...Zeker voor herhaling vatbaar!! Geen verder afleverkoste.Product goed verpakt in grote omdoos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j.m.w.gijsen 11-05-2013

Algemene score

9,2
Voor mijn 50mm en 70-300 lenzen van canon zocht ik zonnekappen. Via uw medewerkster werd ik op de goed weg geholpen. Zij stond mij vriendelijk, maar ook ter zake kundig te woord. Via haar kon ik de juiste kappen bestellen.

Dank hiervoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GbUgnDiq 11-05-2013

Algemene score

10,0
alle artikelen tot nu toe bij camera nu online gekocht
zijn snel geleverd, en alle gestelde vragen zijn deskundig beantwoord, dat geeft veel vertrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikell010 10-05-2013

Algemene score

8,5
Vrijdagmiddag 3-5 besteld, zaterdag middag 4-5 bezorgd. Prima service. Jammer dat je uit maar 1 voorgestelde voordeelcombinatie kon kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony Loopuyt 10-05-2013

Algemene score

9,0
Beide keren 's avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Stevig verpakt zodat schade vrijwel uitgesloten is. Prijzen zijn ook vaak interessant.
Al met al zeer tevreden. Adres om te onthouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Las01 10-05-2013

Algemene score

8,7
Ik ben erg enthousiast over de voorradigheid, service maar vooral levering van cameranu.nl. Terecht 'vandaag besteld, morgen in huis'! Ook bij het stellen van een vraag via de mail binnen een paar uur een nuttige reactie. Ik heb tot nu toe nog maar een bestelling geplaatst, maar zeker tevreden!
Klein minpuntje is dat apparatuur niet altijd het goedkoopst is. Andere dingen zoals achtergrondpapier is dan wel weer goed geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 11-05-2013

Beste Las01,

Hartelijk dank voor uw review. U beoordeelt onze aftersales met een 5. Heeft u hier een nare ervaring opgedaan? Zo ja zou u ons hierover per mail willen informeren? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

BartHimself 10-05-2013

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen deze lens aangeschaft. Tot heden prima ervaring met deze lens. Exact zoals in de meeste reviews is aangegeven. Snelle focus mogelijk en scherp over de hele range bij elk diafragma.

Uiteraard was de levering van Camera.nu weer razendsnel. Voor 23.00 uur besteld en de volgende dag om 12.00 uur thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photofrings 10-05-2013

Algemene score

8,5
Prima zoek-/selectiefunctie en 100% de beloofde levertijd waargemaakt. Had dus snel de oogschelp voor mijn Olympus gevonden. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Baselier 10-05-2013

Algemene score

9,5
Gewoon zoals het hoort. Afspraken nakomen en netjes op tijd de bestelde camera en accessoire geleverd. Ook de gegevens over het product op de website klopte. (zie ik geregeld aan anders) Dus volgende keer gaan we eerst bij cameranu.nl kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews