cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mystikal 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat je zoekt is makkelijk te vinden. Staat het er niet tussen, dan is het er ook echt niet.

Het bestelproces werkt goed, halverwege het bestellen kwam ik erachter dat ik nog iets miste en dat kon ik gewoon eraan toevoegen.

Service
Ze zeggen 'voor 2230 besteld, morgen in huis'. En in tegenstelling tot andere shops kun je hier letterlijk nog om 22:29 bestellen!

Daarnaast heel fijn dat ze pakjegemak van PostNL aanbieden.

VOor mijn bestelling ook nog per e-mail contact opgenomen. Had keurig binnen enkele uren antwoord.

Assortiment
Lage prijzen, en ruime keuze. ook bieden ze goede alternatieven voor bepaalde producten.

Aanbeveling
Goede, betaalbare winkel met een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri82 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg fijne site om de produkten uit te checken. Het webshop gedeelte zit ook erg makkelijk in elkaar.

Service
Topservice. Je wordt precies op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurd en voor je het weet wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

Assortiment
Wat ik zocht vond ik op de site. Precies goed dus. Je ziet wanneer iets voorradig is en hoelang de levertijd zal zijn.

Aanbeveling
Er zijn natuurlijk veel webshops in fotografie land maar ik heb absoluut geen klachten over CameraNU.nl in mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky Schouten 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vriendelijke informatie aan de telefoon en snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Tang 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zag een actie op de webshop van CameraNU.nl en ik kon meteen de bestelling plaatsen. Overzichtelijk en voorraad is ook te zien.

Service
Na de bestelling geplaatst en afgerekend te hebben. Kreeg ik vrijwel direct een email met de bevestiging van de bestelling en kort daarna al een melding, dat het pakketje al was verzonden. Uitstekende service.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk assortiment. Heel duidelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Na mijn aanschaf heb ik meteen diverse vrienden en collega's ingelicht over de actie en een enkeling heeft direct dezelfde aankoop gedaan.

Extra toelichting
Goede en overzichtelijk webshop met concurrende prijzen. Snelle en gemakkelijk afhandeling van de gemaakte bestelling. Ik heb zelf geen contact gehad met klantenservice, dus daar kan ik nog geen oordeel over vellen. Maar gezien het feit dat de webshop en afhandeling heel goed in orde is, zal dat ook wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanneke82 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pris26 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, makkelijk en een uitgebreid en overzichtelijke assortiment

Service
snel en goede bezorging en goede kwaliteit

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Je kunt alles bestellen wat je maar wilt. De kwaliteit en service zijn goed en als er iets is, word je direct goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markk70 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk, ik kon alleen het inlogscherm voor mijn account niet vinden.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, snelle levering, goed verpakt. De doos van de camera was echter niet geseald, maar misschien is dat gebruikelijk voor Canon produkten. Wat me wel opviel is dat de geheugenkaart die ik bij de camera bestelde tot wel 50% duurder is dan bij andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blaauboer 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder en overzichtelijk menu

Service
Voor de aankoop nogmaals telefonisch contact gehad en prima geholpen waarbij de verkoper tijd voor je nam. Via E-Mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling, perfect.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Veel keuze uit verschillende merken en modellen. Ook de mogelijkheid om verschillende merken met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levertijden en kundig personeel.

Extra toelichting
Een webwinkel die makkelijk en gebruiksvriendelijk te bekijken is. Met personeel die weten waar ze over praten en je geen producten aanbieden die je niet nodig hebt. Dit alles voor scherpe prijzen, netjes verpakt en snelle levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe de Jong 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is erg logisch ingedeeld en heeft een goeie zoekfunctie je hebt zo gevonden wat je zocht. Ook bestellen gaat makkelijk met je eigen profiel, maar dit is niet verplicht wat heel veel frustraties scheelt als je alleen snel één dingetje nodig bent.

Service
Met mijn gopro had ik problemen. Ik werd snel telefonisch geholpen. Daarna is de camera snel en kosteloos omgeruild. Complimenten hiervoor.

Assortiment
Ben als (vaste) klant nog maar 1 keer iets tegen gekomen wat ze niet hadden.

Aanbeveling
Door de kennis, het assortiment en de service raad ik regelmatig CameraNu aan.

Extra toelichting
Zowel online als in de winkel word je te woord gestaan door vriendelijk en deskundig personeel. CameraNu is veel meer dan de fotograaf in je winkelstraat. De service , kennis en het assortiment zijn ongekend. Ik ben sinds ik ze ontdekt heb dan ook een zeer tevredenk klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visstick95 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl is een zeer overzichtelijke site. Mijn producten kon ik snel vinden en het bestel en betaalproces ging lekker vlot. Ook de afhandeling ervan (bezorging)ging snel. Bovendien werd ik goed geïnformeerd over de status.

Service
Over de service van cameranu.nl kan ik weinig zeggen, simpelweg omdat alles volgens wens verliep. De producten waren volgens de geplande levertijden bezorgd en netjes verpakt. Het was daarom niet nodig contact op te nemen of iets retour te zenden.

Assortiment
Ik wilde een camera kopen van het merk Pentax. Dit merk is in bijna geen enkele winkel te vinden, maar bij cameranu.nl wel!

Aanbeveling
Cameranu.nl is een overzichtelijke site, met een goede service en een breed assortiment. Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LieuweJ 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Duidelijke website en snelle levering

Extra toelichting
Website is uitgebreid en makkelijk te bekijken. De levering van het bestelde artikel is erg snel en netjes uitgevoerd.Daarbij een duidelijke berichtgeving per email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anaoniem 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thatsgoodbokeh 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan met alle betaalmanieren betalen en dat is voor mij heel belangrijk.

Service
Direct weten waar je aan toe bent is perfect.

Assortiment
Ze hebben alle relevante producten voor de cameraliefhebber.

Aanbeveling
Makkelijk.

Extra toelichting
Topwinkel. Goed navigeren, makkelijk kopen en zeker weten dat het ook komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van lent 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke productenlijst en goed te vinden,simpel winkelen en afrekenen!

Service
Meer dan uitstekende service !!
Ongekend in deze tijd,Voor mij duidelijk dat CameraNu deze crisistijd met vlag en wimpel slaagt.

Assortiment
ALLES onder EEN dak in deze winkel kon ik voor gunstige prijzen aanschaffen , ZONDER poespas valse toezeggingen en beloften.
Zelfs de levertijd werd moeiteloos waargemaakt.
KORTOM: van mijn kant: CameraNU is een AANRADER!

Extra toelichting
Zeer goede en professionele behandeling., of je nu liefhebber bent of professional, je krijgt altijd antwoord van de JUISTE specialisten op welk gebied dan ook. Werd ALTIJD teruggebeld voor vraag en antwoord . Maakt het wel een stuk eenvoudiger om tot een aankoop over te gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick0001 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige lay-out van site

Service
was er binnen 1 dag

Assortiment
keuze uit bijna alles wat met fotografie te maken heeft

Aanbeveling
ik heb mijn nikon-lens hier erg goedkoop en snel kunnen krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efde 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site makkelijk te vinden en je hoeft de deur niet uit

Service
na telefonisch contact te hebben gehad juiste product besteld prima service

Assortiment
zeer ruim assortiment. Er is alles op camera gebied te vinden

Aanbeveling
Goede on line winkel maar je kunt er ook terecht in Urk zelf. ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Verrijt 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling was erg eenvoudig te plaatsen. De communicatie van Camera.nu met haar klanten verloopt helder en effectief.

Service
Toen het bestelde product arriveerde was ik niet thuis. 24 uur later werd het nogmaals bezorgd door een uitermate vriendelijke medewerker. De producten waren goed en vakkundig verpakt en ik was onder de indruk van de zorg waarmee alles was geregeld.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid is wat mij betreft het enige criterium om een organisatie te beoordelen. Daar scoorde Camera.nu hoog op!

Extra toelichting
Mijn eerste kennismaking met Camera.nu verliep zonder zorgen. De communicatie naar de klant toe was helder en effectief: het product werd snel en vakkundig geleverd door een vriendelijke bezorger. Kortom: het geheel maakte een betrouwbare en professionele indruk op mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lexel 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Service en levering beter en sneller de kortste sluitertijd.
1 dag na bestelling geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanillaBear 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Handig dat het betalen ook via Paypal kon, kon de e-dentifier mooi in de tas blijven. Verder is alles eigelijk perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlackSmokey 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede voorraadstatus, goede levertijdindicatie.

Service
Netjes per email op de hoogte gehouden van de status. Besteling netjes verzonden binnen gestelde termijn (bestelling om 22:15 geplaatst, volgende dag per PostNL aangeboden). Bestelling netjes verpakt.

Assortiment
Groot assortiment voor nette prijzen.

Aanbeveling
Winkel die doet wat hij zegt. Levertijden zijn tot zover bij al mijn bestelling betrouwbaar gebleken. Volgende dag in huis is ook echt de volgende dag in huis, Top!

Extra toelichting
Simpelweg een plezierige webwinkel. Netjes per email de updates van je bestelling, informatie over je bestelling (verzonden als pakket of per envelop, evt track and trace etc.). Netjes en goed verpakt. Producten vinden altijd zonder schrammetje het adres.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stiebo 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, alle specs makkelijk te vinden, klikken, betalen en leveren zonder problemen.

Service
Top, een bedrijfsmatige bestelling (12 camera's) bleek niet meer te leveren (ook al had ik een offerte). De opvolgende camera werd zonder problemen en met een flinke korting alsnog geleverd.

Extra toelichting
Topbedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nv84 25-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Camera van keuze was snel gevonden op de site, bestelling verliep super soepel.

Service
Camera werd inderdaad keurig de dag erna bezorgd door de postservice.

Assortiment
Het leek erop alsof er nog veel meer keuze was, maar voor mij was dit niet nodig.

Extra toelichting
Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matias1984 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter60 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Paulus101 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
na enkele andere aanbieders bekeken te hebben vond ik jullie site overzichtelijk en er wordt duidelijk aangegeven wat er verstuurd wordt.

Service
snellere levering als deze kan bijna niet.

Assortiment
ben niet echt ingegaan op het arsotiment ik was immers op zoek naar de nikon d3100

Aanbeveling
duidelijke site concurerende prijzen goede service.

Extra toelichting
zie bovenstaande beoodelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ko Houtman 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bij zoektocht naar zoomlenzen via Google kom je bijna altijd bij cameranu.nl terecht en zeer gebruikersvriendelijke site.

Service
snelle, vlotte levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
tot dusver alleen maar optima prima!
hoop natuurlijk geen mankement aan m'n lens te krijgen.

Extra toelichting
Tot dusverre alles optima prima!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleij13 25-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een prima overzichtelijke website.

Service
Ik was op zoek naar een film scanner en omdat ik toch nog een vraag had over het type scanner, heb ik eerst nog even gebeld met het bedrijf. Ze namen de tijd om mijn vraag te beantwoorden en gaven me een prima advies. Dezelfde avond besteld en de volgende dag bezorgd.

Assortiment
De website geeft een breed assortiment aan. Wat je zoekt is er te koop.

Aanbeveling
De WEB site geeft een brede keuze van fotospullen en apparatuur aan. Het advies en bestel gemak zijn veel waard.

Extra toelichting
Een goed advies en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

butterfly16 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijn dat elke camera goed is afgebeeld op de website! Duidelijke informatie bij elk artikel!

Service
Snelle levering van het bestelde product!

Assortiment
Zeer ruime keuze in artikelen!

Aanbeveling
Scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

Extra toelichting
CameraNu.nl blinkt uit door een breed assortiment en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding! Dat heeft ertoe geleid dat ik mijn bestelling bij CameraNu.nl heb gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Werk 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een pro-lens gehuurd. Via de telefoon informatie gekregen en via mail boeking bevestigd.

Service
Service was top. De medewerkers van CameraNu nemen de tijd en zijn niet gehaast. Een heel prettige ervaring!

Assortiment
Het assortiment van CameraNu is ruimschoots. Ik gebruik de site ook vaak als prijsvergelijk met andere online retailers.

Aanbeveling
Ik beveel CameraNu aan. Wat ik in het verleden online gekocht heb werd perfect geleverd en nu ik huren bij ze heb ontdenkt is het compleet wat mij betreft.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de wijze waarop de medewerkers van CameraNu naar de klant treden, de tijd nemen en weten waar ze het over hebben. Kan zo geen verbeterpunten bedenken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Konijn 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, artikelen makkelijk te vinden en snel te bestellen.

Service
Goede communicatie en snelle afhandeling.

Assortiment
Belangrijkste is te vinden op de site, tevens zijn er alternatieven en suggesties.

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

f.van.den.berg 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
van uit huis altijd makkelijk
je kunt het product alleen niet eerst even aanvoelen en test foto's vergelijken

Service
goed, alleen post.nl is niet mijn favoriete bezorg service
ligt misschien aan mij maar komen altijd precies langs als ik 10min weg ben

Assortiment
groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Steven Kramer 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen met de online manier van bestellen. Geen bugs op het gebied van beschikbaarheid of gegevens invullen.

Service
Duidelijk beschreven voorwaardes en inderdaad de volgende dag in huis

Assortiment
Alles was tot nu toe op voorraad dus ook hier geen klachten.

Aanbeveling
Juiste prijs, snel bezorgd en geen onduidelijkheden.

Extra toelichting
Duidelijke site, snelle bezorging en geen onverwachte kosten of mankementen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolsslob 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede info, snelle levering, eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees Klerkx 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker achter de pc winkelen

Service
Goed te woord gestaan door telefonisch personeel

Assortiment
Genoeg keuze uit wat op dat moment uiteindelijk gaat worden

Aanbeveling
Heb ik al vaker mensen naar deze site gestuurd om spullen aan te schaffen.
En naar mijn weten hebben ze allemaal wat aangekocht.

Extra toelichting
Ik heb bij cameranu al diverse spullen aangeschaften het zal zeker niet de laatste keer zijn.(heb nog wel een paar wensen) Ook doordat ik jullie site regelmatig bezoek wordt ik op de hoogte gehouden van alle nieuwe dingen. Ga lekker door en jullie zien mij nog wel een keer. Mvg Kees Klerkx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albin_Hilversum 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, ruim assortiment, gemakkelijk bestellen, heldere procedure.

Service
Bij een eerdere aankoop snel en adequaat te woord gestaan over beschikbaarheid product.

Assortiment
De kijker die ik zocht(en kocht) is niet algemeen beschikbaar, maar wel bij CameraNu

Aanbeveling
Twee keer gebruik gemaakt van CameraNu en dat was een prima ervaring.

Extra toelichting
Er zijn alternatieven, maar CameraNu heeft zonder meer een goed assortiment (en voorraad), goede prijzen en een snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick1948 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door te Googlen naar een cadeau eindigde ik via kieskeurig bij de meest voordeligste web winkel. Waar ik uitgebreide informatie vondt en gelijk mijn bestelling kon plaatsen.

Service
Ik plaatste mijn bestelling rond 21:30 uur. Ontving confirmatie gevolgd door een factuur en rond 22:30 een email dat mijn bestelling in behandeling was. De volgendeochtend ontving ik een email dat de bestelling was verstuurd en een Track en Trace nummer. Net na 16:00 uur ontving ik mijn bestelling netjes ingepakt.

Assortiment
Zeer uitgebrijd assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Met zo'n goede prijs n service kan ik iedereen aanbevelen om via Cameranu.nl te bestellen.

Extra toelichting
Ik geloof dat ik hier boven genoeg heb gezegt. FANTASTICH BEDRIJF!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ro686 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk alles te vinden! En ook nog tot laat bestellen en volgende dag in huis.

Service
Melden keurig of de bestelling vertraging heeft of als er andere zaken spelen. Geven ook proactief meldingen van de zending.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe nodig had was aanwezig.

Extra toelichting
Prima webshop met een breed assortiment en een perfecte service. Kortom zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunadi 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je heel goed zoekt en de informatie leest dan gaat de rest vanzelf.

Service
Je wordt heel vriendelijk en zeer professioneel te woord gestaan en geholpen. Chapeau!

Assortiment
Je kunt voor alles (m.b.t. fotografie) in de winkel vinden. Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment met duidelijk aangegeven prijzen,gemakkelijk bestellen, wordt thuis gratis bezorgd bij besteding v.a. € 100,-

Extra toelichting
* zie boven ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WILLEMSTH 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo gevonden

Service
gedaan wat ze beloofden

Aanbeveling
Je krijgt wat je bestelt

Extra toelichting
Op deze site meteen gevonden wat ik zocht, niet te duur en alles volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

alexjeg 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. W. 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
We wilden een nieuwe camera aanschaffen en kwamen daarbij uit bij CameraNU.nl. Op het laatste moment nog even gekeken naar andere camera's, maar kwam toch weer uit op de TG-320. Ik had nog een paar minuten voor 22:30 om hem de volgende te kunnen ontvangen. Op 22:30 kwam de bestelbevestiging en toch de volgende dag in huis --> TOP. Alles was netjes verpakt en goed aangekomen. Verder nog geen service te hoeven ontvangen van de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renée25 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk in te vullen en bestelling uit te voeren.

Assortiment
zie aanbod, dat zegt genoeg.

Aanbeveling
absoluut

Extra toelichting
Heel eenvoudig is een canvasdoek te bestellen. Site werkt lekker snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahvanderwal 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede, snelle service

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeer prettige mogelijkheid om te winkelen betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Jamont 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op het net je wensen bekijken en per telefoon je bestelling doen.

Service
Vriendelijk te woord gestaan zowel aan de telefoon als in de winkel en met de nodige knowhow.

Assortiment
CameraNu heeft een uitgebreid assortiment op voorraad zodat je alles in 1 keer kan aanschaffen en, indien gewenst, direct kan ophalen.

Aanbeveling
Als iemand plezier heeft met (hobbymatig of beroepsmatig) fotografie zou ik zeker verwijzen naar CameraNU.nl

Extra toelichting
cameraNu is een prettige winkel/internetwinkel waar je vriendelijk en correct geholpen word. Personeel heeft kennis van zaken. Voorraad is groot. Je heb de keus uit toezending of ophalen... vind ik ook een pré. Derhalve zou ik deze winkel beslist aanraden bij vrienden en kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Age 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed overzicht in artikelen, goede afhandeling van de bestelling, order kwam in bubblewrap aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGZ23 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19121959 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk om een keuze te maken,omdat overal een duidelijke beschrijving bijstaat.

Service
tot 2x toe via internet info over bepaalde produkten gevraagd,en binnen 1 dag volledige uitleg.Top.!

Assortiment
ik zocht een flitser,maar wist niet dat ze zo'n groot aanbod hadden.sterker nog,ik wist niet eens dat er zoveel merken flitsers waren.

Aanbeveling
omdat je denk ik voor 100% zult slagen als je iets bijzonders zoekt.

Extra toelichting
webwinkel die makkelijk,en gebruiksvriendelijk te bekijken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimK67 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product bestellen gaat erg gemakkelijk, maar enkele handelingen en de bestelling is gedaan.

Extra toelichting
Winkel met medewerkers die weten waar ze het over hebben, verkopen je geen producten die je niet nodig hebt voor het uitoefenen van de fotografie-hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Eck 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is makkelijk toegankelijk en dete verrichten handelingen zijn ook voor een leek helder te volgen

Service
Een vraag wordt snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Alles wat op fotografiegebied eventueel nodig is, is beschikbaar

Aanbeveling
Een goede ervaring - ook EERDERE!! - zijn meer dan voldoende om een aanbeveling naar anderen te doen!!

Extra toelichting
Ik heb ook al eerder een aankoop bij CameraNu gedaan. DIE aankoop verliep goed en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ook bij de meeste recente aankopen bleef mijn zeer positieve mening over CameraNU volledig 'overeind'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben71 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online zeer makkelijk te bestellen ook keurig terug gebeld met de tijden van afleveren

Service
ik ben telefonisch erg goed te woord gestaan en op alle vragen antwoord gekregen
ze namen echt de tijd voor me!

Assortiment
heel breed assortiment incl een sfeervolle winkel met een goede indeling en opstelling

Aanbeveling
ik kan deze winkel aan iedereen aanraden men zal er zeker slagen

Extra toelichting
een geweldige winkel zeer goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews