cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke Cools 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om bestelling te plaatsen en te betalen

Service
Nadat we iets teruggestuurd hebben dat helaas niet functioneerde kregen we per omgaande een nieuw exemplaar toegestuurd.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima zaak met goede klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne van der Ploeg 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan niet meer zonder deze lens! Van mijn chocoladeverslaving ben ik nu af, daarentegen ben ik nu verslaafd aan dit lensje. Ik ben nu veel meer buiten in de natuur te vinden omdat het prachtige natuurfoto's maakt. Het lensje is dus ook nog eens gezond. Werkt en draait heel erg fijn als je met Manual focus werkt!

Service
Het wordt goed en netjes geleverd. Keurig in een doos met veel papier en piepschuim om beschadigingen te voorkomen.

Assortiment
Er is een ruim aanbod in goede lensen waar je goede reviews kunt lezen.

Aanbeveling
Omdat de levering snel en goed is, en er zo'n ruim aanbod is in het assortiment!

Extra toelichting
Ik vind dit een erg goede lens, omdat details mensen die niet fotograferen vaak niet opvallen, en wij, fotografen, dit met dit mooie lensje wel vast kunnen leggen en kunnen laten zien. De bokeh (onscherpte) die op de achtergrond gecreëerd wordt is erg mooi als je op een voorwerp focust. Filmen kan dit lensje trouwens ook goed. Geweldig dat er zo'n leuk lensje voor zo weinig centen verkrijgbaar is! Je ziet er ook details mee die je liever niét wilt zien, zoals dikke kruispinnen. Maar goed, details zijn details! Je ziet de realiteit dus moeten we er ook aan geloven dat er je de ogen van een kruisspin kunt zien, haha... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Wakker 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dolfijn59 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Super tevreden 👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick de Jong 1953 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke vermelding of het product wel of niet op voorraad is. En deze vermelding klopt ook!!

Service
Ik wilde extra info over een product. Ik heb gebeld en kreeg binnen enkele seconde een medewerker aan de lijn. En ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Bij het zoeken naar een scanner: als consument zou ik willen dat bijv. alle scanners van canon in het assortiment zouden zitten. Dat is wel wat veel gevraagd. Daarom een 9.

Aanbeveling
Veel artikelen op voorraad.
Scherpe prijzen.
Zeer vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Bij deze winkel: voorraadvermelding is correct, bij andere winkels niet altijd = zeer irritant. bereikbaarheid van medewerkers: zeer snel en goede informatieverstrekking. Prijzen: heel vaak goedkoopste prijs. Levering: zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heweij 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle keuzes en goede prijzen.

Service
Perfect en super snel, ik had om half 10 s'avonds besteld en het was de volgende al binnen.

Assortiment
Ik ben geen echte fotograaf maar volgens mij hebben ze alles.

Aanbeveling
Mijn ervaring is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 54 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zie de algemene beoordeling.

Service
Zie de algemene beoordeling.

Assortiment
Zie de algemene beoordeling.

Aanbeveling
Zie de algemene beoordeling.

Extra toelichting
Ik zou dit bedrijf op alle vlakken een 10 willen geven maar dan zou daaruit niet blijken waar ze écht goed in is: de service!!! Echt een verademing! In deze inmiddels toch wel kille en zakelijke tijd waarbij je als consument vaak wordt benaderd met een houding van: "Nou komt het er nog van: Kopen of opdonderen!" Om dát 'mens tot mens'-aspect te benadrukken heb ik de overige (meer zakelijke aspecten) naar een 8 ondergewaardeerd. Heel mooi! Alle (vriendelijke) tijd en eerlijk over plus én minpunten van het aan te schaffen artikel. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulus245 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Prima en snel

Assortiment
Compleet

Extra toelichting
Compleet assortiment gecombineerd met een snelle afhandeling maakt het winkelen aangenaam. Ook de informatie voorziening tijdens het totale proces is volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WestHighLandWayFotograaf 28-09-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik werd netje en geduldig door de verkoper geholpen. Verkoper dacht actief mee en gaf goede tips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SarahRose 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nvt

Service
Alles op tijd geleverd. Bij vragen was CameraNU telefonisch bereid te begeleiden bij de aankoop.

Assortiment
nvt

Aanbeveling
Professionals zijn goed in staat om kundig te adviseren. Bij CameraNU heb ik mijn volledige assortiment aangeschaft. Lees Spiegelreflex Camera, Softboxen, Statief (2x). Alles was prima in orde en ik was goed geadviseerd.

Extra toelichting
Professionals zijn goed in staat om kundig te adviseren. Bij CameraNU heb ik mijn volledige assortiment aangeschaft. Lees Spiegelreflex Camera, Softboxen, Statief (2x). Alles was prima in orde en ik was goed geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nance006 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele duidelijke site en veel product informatie op de site.

Service
Telefonisch contact perfect, duidelijk en meteen regelen om het product goed te leveren. Mijn voorkeur van leveren werd ook precies zo geregeld. Ook op de afgesproken tijd het product geleverd. Perfect!

Assortiment
Hetgeen ik zocht was ook aanwezig en had ook de keuze uit verschillende types. Het product was ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Dit zou ik absoluut adviseren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry0281 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel kiezen uit een enorm assortiment. Wie wild at nu niet?

Service
Bestelling werd snel geleverd en per mail werd ik op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Enorm assortiment met kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Gewoon uitstekend

Extra toelichting
Heb onlangs een objectief gekocht bij deze winkel. Snelle service en vlotte levering. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Catrien40 28-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtelijke website, ziet er keurig uit

Service
De artikelen zijn alle 4 tegelijk verstuurd en had ik heel gauw binnen, ideaal!

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment met scherpe aanbiedingen

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen met CameraNU dus ik ben een hele tevreden klant.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaringen met CameraNU dus ik ben een hele tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudrmv 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er zijn veel producten, om uit te kiezen, geode technische informative, geode zoek en selectie methoden, snelle aflevering

Service
de gekochte camera was na enige maanden defect, deze kon ik opsturen en kreeg ik na een maand terug. Echter nog steeds met defecten. Na weer opsturen en 3 weken wachten, een nieuwe camera gekregen. De communicatie en afhandeling was steeds correct.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
vanwege grote keuze en geode service

Extra toelichting
De website werkt goed, er is groot assortiment en de levering is snel. Bij problemen is de communicatie en afhandeling correct gebleken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

consument82 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op de site functioneert zoals het moet

Service
echt heel snel geleverd

Assortiment
ver boven gemiddeld

Aanbeveling
door snelle levering en scherpe prijzen is dat wel waarschijnlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Hoogstrate 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en een goede zoek functie

Service
snelle levertijd en bezorging

Assortiment
Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede service en prijzen, komt betrouwbaar over.

Extra toelichting
Prettige, goedewebwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RoyceDW 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, nummertjessysteem werkt handig met drukte maar verder een beetje omslachtig

Service
Goede, professionele, snelle en behulpzame medewerkers, die alles duidelijk uitleggen (bv. over de verzekering bij een dure DSLR)

Assortiment
Zeer uitgebreid, ook veel kleine handige accessoires

Aanbeveling
Mijn favoriete camerawinkel, helaas wonen de meeste van mijn vrienden ver weg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbvandergeest 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Googlen, selecteren en super snel besteld en betaald.

Service
Je wordt goed geïnformeerd over je zending.

Assortiment
Ik wist wat ik zocht maar het assortiment is erg groot.

Aanbeveling
Zoeken, vinden, bestellen, betalen en een dag later in de bus. Wie wil dat niet?

Extra toelichting
Een verdiende 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van den Broeck 27-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
snelle service aan de telefoon
geen wachtrij

Assortiment
Top alles op voorraad

Aanbeveling
van wegen de prijs en het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETams 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle bezorging, ruime keuze in het assortiment. betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny.dieter 27-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
snelle,probleemloze afhandeling zoals beloofd

Service
Bij de aanvraag voor de Cash-back actie van Tamron had ik per abuis de foute code opgestuurd en kwam zo niet in aanmerking voor de cash-back actie en heb mijn ongenoegen hierover kenbaar gemaakt bij Cameranu.Maar de mensen bij Cameranu hebben alsnog ervoor gezorgd dat ik mijn €50.- op mijn bankrekening mocht ontvangen.Dit vind ik een geweldige geste!!!

Assortiment
Een geweldig aanbod met ongekend lage prijzen.

Aanbeveling
Cameranu kan ik iedereen aanbevelen,ik heb al mijn fotovrienden hierover in kennis gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-09-2013

Beste Leny,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl zodat wij kunnen nakijken of er iets is misgegaan. Wij horen het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 01-10-2013

Beste Leny,

Wij hebben inmiddels contact met u gehad en de miscommunicatie tussen u en de importeur opgelost. Zoals reeds gemeld heeft u gewoon recht op de cashback en ontvangt u deze ook.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2013

Beste Leny,

Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen en het misverstand tussen u en de importeur opgelost. Wilt u zo vriendelijk zijn de beoordeling van de service te herzien. CameraNU.nl heeft in deze niets verkeerd gedaan. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

M.H. van Harn 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De online shop is heel toegankelijk, en zeer goed verzorgd en ook zeer overzichtelijk.

Service
Zo wel in de winkel als aan de telefoon is de service goed en weet men waar over men het heeft.

Assortiment
Zeer veel merken en prijsklassen gewoon op voorraad en je kan in de winkel de modellen zelf uit proberen.

Aanbeveling
Daar bij Cameranu.nl je zowel online als in de winkel goed geholpen word met al je vragen en door dat men weet waar men het over heeft kan ik deze winkel met een gerust hart aanbevelen.

Extra toelichting
Deze winkel verdient een grote pluim, alles klopt van het begin tot het eind. Ook de klantenservice is goed te bereiken, ook daar weten ze waar ze het over hebben. Als je online hebt besteld word je gebeld om een afspraak te maken voor de bezorging en ze komen het brengen met een eigen dienst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric0412 27-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goed opgezet

Service
Meteen contact, zowel via mail als per telefoon.

Assortiment
Groot assortiment, ook duidelijk aangegeven of het op voorraad is

Aanbeveling
Je weet precies wat je kunt verwachten, en de prijzen zijn concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauraly 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Beschrijving kan iets uitgebreider

Service
Heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan aan de telefoon

Extra toelichting
Levering heel snel en het produkt bevalt goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees van Schaik 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, waar je alles op kunt vinden.

Service
Je wordt duidelijk geïnformeerd over de status van de opdracht.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed, en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Visser 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan de meeste dingen online bestellen en heb het snel in huis.

Service
Weet ik uit ervaring is prima zowel in de winkel als via de telefoon.

Assortiment
de meeste gangbare dingen zijn op voorraad , en zo niet doen ze toch hun best om zo snel mogelijk te leveren.

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit zijn goed.

Extra toelichting
Camera NU is een prettig bedrijf om mee samen te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton den Engelsman 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanaf mijn bureau heb ik zonder verder kosten van reizen mijn product gemakkelijk besteld

Service
Met een belletje werd mij duidelijk en correct aangegeven dat mijn product de volgende dag afgeleverd wordt. Ook correcte informatie

Assortiment
Ruim assortiment aan statieven. Ook bij eerdere bestelling was mij dit reeds duidelijk

Aanbeveling
Gelet op mijn huige ervaring en de aanbeveling van collega fotografen ga ik zeker deze webwinkel aan familie, kennissen en collega fotografen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik denk dat mijn eerdere motivatie reeds aangeven dat ik uitermate tevreden ben over de service van uw Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertofoto 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige en overzichtelijke site

Service
Prima, zowel aan telefoon als qua aflevering van de bestelling

Assortiment
Ruim! en veel in vooraad

Aanbeveling
Als het uitkomt za ik het zeker doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michelk 26-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Goede service mbt een verzendprobleem bij UPS

Assortiment
Wat ik zoek, is aanwezig

Aanbeveling
Gezien de ervaring tot nog toe zie ik geen bezwaar in aanbeveling bij andere

Extra toelichting
Goede service, jammer dat de beloofde Nederlandse handleiding niet bij mijn camera zat. Deze wordt alsnog nagestuurd overigens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Montizaan 26-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed te vinden.

Service
Snelle levering; kreeg direct bericht zodra mijn pakket op weg was, en kon de levering online volgen. Geen verzendkosten.

Assortiment
Zal ongetwijfeld goed zijn, maar heb ik niet op gelet, ik was specifiek op zoek naar 1 artikel.

Aanbeveling
Alles tip top.

Extra toelichting
Snelle levering, geen verzendkosten en twee jaar garantie, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TonyL 26-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere site, goede productinformatie

Service
Keurige afhandeling, en binnen afgesproken termijnen

Extra toelichting
Keurige, overzichtelijke site. Correcte en professionele afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ChantalvdDool 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer makkelijk in omgang, alles is simpel en binnen 3 tellen te vinden.

Service
Zoals op de website staat wordt er binnen de genoemde tijd ook geleverd.

Assortiment
Het product dat ik nodig had was meteen te vinden en op voorraad. De eventuele bijbehorende producten waren ook aanwezig.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan7 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met enkele muisklikken was alles geregeld.

Service
Goed geregeld en op tijd bezorgd.( heel veel waard)

Assortiment
Wat ik wilde hebben was aanwezig, dus een goed assortiment.

Aanbeveling
goede verzorging en een snelle bezorging.

Extra toelichting
Zoals eerder genoemd, goede en snelle verzorging van het product, en alles klopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries Eleveld 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Vlotte beantwoording van een door mij gestelde vraag per e-mail

Aanbeveling
Breed assortiment en vlotte beantwoording van vragen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VSB Videoproducties 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site goed en overzichtelijk

Service
Vriendelijke telefoniste behulpzaam, je hoeft ook geen minuut te wachten

Assortiment
Groots

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en geen gemauw toen er iets kapot was.
Binnen twee dagen had ik een nieuwe lamp in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Nas 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt je winkelwagen tijdelijk opslaan en per email aan jezelf sturen.

Service
Goed

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
Een mooie webshop, snelle levering en goede mogelijkheden om er even over na te denken. (Winkelwagen opslaan en emailen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anjes Thissen 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, alles gemakkelijk te vinden

Service
Correcte en zeer snelle aflevering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik zou winkel aanbevelen vanwege scherpe prijzen en snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephanievdwiel 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met gemak bestelling plaatsen en laten bezorgen. Duidelijke website.

Service
Snelle levering en goede voorwaarden.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb!

Aanbeveling
De beste prijzen, service en gemak.

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor1212 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed maar niet perfect

Assortiment
Veel producten!

Aanbeveling
Ik zou de winkel wel aanraden voor, prima en veel producten en makkelijk te bestellen

Extra toelichting
Ik heb alleen online besteld maar alles op tijd gehad.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Enzo Claveau 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Bakels 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Camera goed te vinden en eenvoudig via de site te bestellen.

Service
Heb een camera retour gedaan omdat ik er niet tevreden over was. De dag erna had ik de keuze uit het geld terug te ontvangen of een nieuwe camera te kopen.

Assortiment
Alle camera's die ik op het oog had, waren op voorraad.

Aanbeveling
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvanzandwijk 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld, volgende dag in huis

Extra toelichting
Via internet besteld en meteen de bevestiging binnen. Snelle levering, geen problemen gehad, dus ook geen contact verder met de winkel, dus daarover geen op- of aanmerkingen. Volgende keer zou ik zo weer bij CameraNU bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tao Chen 25-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijk;vlotte betaling

Service
Super Snel,Beste Prijs

Assortiment
grote keuze met de beste prijs

Aanbeveling
beste prijs, snel verzonden!

Extra toelichting
de prijs is heel aantrekkelijk en de levering is gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hendrik de jong 25-09-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan heel rustig rond kijken en dan de vragen stellen die wilt en wordt aan de hand daarvan zeer goed geholpen.

Service
ik vind de service heel goed geen vraag is te gek en toen ik mijn oude camera ( nikon 7000 )wilde inruilen kreeg ik per omgaande een mailtje wat ik er voor kon krijgen en toen maar een D 600 gekocht fantasties

Assortiment
het assortiment is zeer groot en alles is te krijgen en anders proberen ze het wel voor je te krijgen, geweldig

Aanbeveling
ik zou aan iedereen dit bedrijf aanbevelen gezien de service, assortiment en de hulp in de winkel zelf, gewoon geweldig en bijzonder vriendelijk.
een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Ik vind het totaal plaatje van cameranu goed kloppen. ik woon in joure en dat is voor mij zeer dicht bij, met de auto 30 minuten rijden.maar voor mij om terug te gaan is de service, assortiment, vriendelijkheid personeel en in de laatste plaats de prijs die zeer goed is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

krisjuh22 25-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website wijst zichzelf, artikelen zijn gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie of het menu en als je er zelf niet uitkomt willen de mensen van de klantenservice je ook altijd verder helpen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis wordt netjes nageleefd. De bestelling werd keurig de volgende dag bezorgd, dus kon ik meteen met mijn nieuwe lens en filter aan de slag!

Ik heb voorafgaand aan mijn bestelling twee keer met de klantenservice gebeld over twee verschillende producten. Ik werd beide keren door een andere medewerker zeer klantvriendelijk, vakkundig en duidelijk te woord gestaan.

De vrouw die ik sprak wist het antwoord op mijn vraag niet helemaal zeker, dus ging ze het voor me navragen. Binnen no time was ze bij me terug met een verhelderend en vakkundig antwoord. Zo hoort het!

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn scherp. Dat maakt dat je gemakkelijk voor alle producten die je voor je camera wilt bestellen bij CameraNu terecht kunt en dat je ook niet meer hoeft te betalen dan nodig is.

Aanbeveling
Ik ben er helemaal tevreden. Mijn producten werden snel geleverd en ik kreeg duidelijk en net advies. Dat vind ik het belangrijkste. Bovendien waren de prijzen ook erg scherp.

Extra toelichting
Prima tevreden dus, zoals ik hierboven al uitlegde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan_433 24-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw S. 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede, duidelijke site. Ik kon alle informatie vinden die ik zocht.

Service
ik heb de camera op een doordeweekse avond rond 22.20h besteld en hij kwam de volgende middag al binnen. Super!

Assortiment
meer dan zat keuze!

Aanbeveling
Dit is wat ik een camera winkel noem. Goede informatie, duidelijke website, prachtig assortiment, goede service, tot nu toe echt erg mee tevreden. Vanaf nu ga ik alles camera-gerelateerd zelf nu ook alleen nog maar hier bestellen. Ben er erg mee tevreden. Daarom heb ik het al aan anderen aanbevolen.

Extra toelichting
Dit is wat ik een camera winkel noem. Goede informatie, duidelijke website, prachtig assortiment, goede service, tot nu toe echt erg mee tevreden. Vanaf nu ga ik alles camera-gerelateerd zelf nu ook alleen nog maar hier bestellen. Ben er erg mee tevreden. Daarom heb ik het al aan anderen aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frelis1968 24-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk, en voor mij is het dichtbij, dus ook heel eenvoudig bereikbaar.

Service
je wordt snel en adequaat geholpen

Extra toelichting
deskundig en eerlijk advies, als iets niet nodig is zullen ze het niet alsnog proberen "aan te smeren".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OtembaStudio 24-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
it was even for me as a foreigner easy to figure out how to order. that means it is simple enough to shop.

Service
After ordering, I have been notifed by frequent emails to keep me really very well updated about the status of the order.

Assortiment
i was able to find the produc I was looking for quite quickly, while i had a difficult time finding it in physical camera stores earlier.

Aanbeveling
I only shoped once, so i keep all ratings maximum 9, but I do think other people will find it nice to get the status of their order that frequently - definately beyond dutch average service.

Extra toelichting
I have included all of my reasons for my ratings in the prvious questions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WestHighLandWayFotograaf 24-09-2013 In de winkel gekocht
Urk, Het Spijk 8
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitstekende communicatie!

Extra toelichting
Naar aanleiding van mijn review van 23 september kreeg ik direct een persoonlijke email van Wilco. De behandeling van destijds was Cameranu.nl onwaardig. Ik wist ook niet wat ik meemaakte, het was de eerste keer dat mij zoiets overkwam. Ik koop al vanaf de begin jaren van deze webwinkel mijn spullen en de service was afgezien van het gebeuren altijd perfect. Wilco heeft uitstekend gecommuniceerd. Hetgeen gebeurde had niet mogen gebeuren. Er is een welgemeende excuses aangeboden en de medewerker is hierop aangesproken. Ik heb het idee dat mijn klacht zeer serieus genomen werd, hetgeen is onderstreept door de aangedragen oplossing. Aanstaande zaterdag ga ik terug voor een andere aankoop. De aanschaf zal geschieden zoals een ieder van Cameranu.nl gewend is. Aankomend weekend zal ik een nieuw review schrijven van mijn aanwinst. Wellicht zal de goede service tussen de vele uitstekende reviews onopgemerkt blijven..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews