cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24494 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2351 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vince1234567 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uiteindelijk geen bestelling hoeven doen aangezien camera.nu de papiercassette kosteloos heeft nagestuurd.

Service
Nette service van camera.nu. Ze hebben aangegeven dat er inderdaad een fout stond op de site en aangeboden om de papiercassette kosteloos op te sturen. Deze was binnen een week binnen.

Aanbeveling
de fout (incomplete informatie) op de site is hersteld en de afhandeling is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FJdH 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site is duidelijk en overzichtelijk

Service
betrouwbaar, accuraat, snel en ze staan klaar met raad en daad. Zowel telefonisch als per mail

Assortiment
is zeer uitgebreid en compleet

Aanbeveling
cameranu.nl is zeer zeker aan te bevelen

Extra toelichting
heb hier al vaker iets aangeschaft dit tot aller tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

daggggggggggg 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig bestellingen te doen

Service
zonder problemen snel binnen

Assortiment
ruime keuze aanwezig

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Heb vertrouwen in een goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JPF67 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel kiezen, klikken, kopen!

Service
s' Avonds besteld en de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Appie2013 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duikelijke site eenvoudig betellen

Service
Snelle levering, verder geen service nodiggehad

Assortiment
De camera die ik wilde voor de beste prijs

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Snelle levering van de canon powershot SX260 HS, verder heb ik gelukkig geen gebruik hoeven maken van de service van cameranu. Ik twijfelde tussen de canon powershot SX260 HS en de TZ30 van Panasonic. Ik heb voor de canon powershot SX260 HS gekozen naar aanleiding van een vergelijkende test door tweakers waarbij de Canon het best uit kwam. Inmiddels heb ik zo'n 200 foto gemaakt, voornamelijk in de auto stand. Hierin is het eigenlijk niet mogelijk om een foto te laten mislukken. Zeer scherpe heldere foto's met mooie levensechte kleuren. De andere mogelijkheden met deze camera, en dat zijn er veel, ben ik nog aan het ontdekken. Ik ben er erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT65 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle levering

Service
Prima telefonisch advies.Snelle levering, geen verzend kosten

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Extra toelichting
Geen negatief punt te melden. Snelle levering, scherpe prijzen.Genoeg voorraad, geen verzend kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IwanB 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik belde om voorraad te checken van een gebruikte lens. Bianca kon direct een order voor me aanmaken en een iDeal link sturen. Vind ik top!

Service
Zie bovenstaande, dat reken ik daar ook onder.

Assortiment
Voorheen deed ik veel bij Cameraland, maar dat gaat hard achteruit en de website is een drama om iets te vinden.

Hoe anders is dat bij Cameranu.nl! Mooi assortiment, duidelijke voorraad indicator en mijn verlanglijstje puilt inmiddels uit ;-(

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onnes13 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gejo Koldewijn 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website
Snel en handig werkbaar zinder toeters en bellen.

Service
Op een vraag werd snel antwoord gegeven.

Assortiment
Zeer breed assortiment en overzichtelijk weergegeven. Prima prijsstelling.

Aanbeveling
Gezien de website, het gemak van het plaatsen bestelling, lvertijd en prijsstelling en prima webwinkel.

Extra toelichting
In totaal een prima webwinkel met een dikke 9 ( bijna 10) op alle gebieden. Prima website, eenvoudig bestellingen plaatsen, korte levertijd producten en een goede service. Al met al goed dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransschilderman 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben ontzettend goed en behulpzaam door het personeel geholpen bij een bestelling,men dacht zelfs oplossend mee over de manier van betalen,erg prettig,ben uitermate te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus_99 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede website, makkelijk alles te vinden en te betalen

Assortiment
alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
prima website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Lamsbergen 24-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de site kun je gemakkelijk de producten vinden die je nodig hebt. Ook is het gemakkelijk om producten te vergelijken.

Service
Na een bestelling wordt je via de mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Doorgaans krijg je de volgende dag al je producten. Ik moest mijn bestelling, die men al aan het verwerken was, wijzigen. Een telefoontje was genoeg en tijdens het gesprek kreeg ik een aanvullende iDeal betaling die ik meteen kon overboeken. Erg snel en erg prettig.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Gezien het assortiment en de service, zou ik deze site aan iedereen willen aanbevelen.

Extra toelichting
Via de website kun je heel goed in het zeer ruime assortiment de producten vinden die je nodig hebt. Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, die doorgaans de volgende dag geleverd wordt. Last minute wijzigingen van je bestelling worden zeer snel en accuraat doorgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Engelen 24-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Site met een zeer uitgebreide keuze, bijna alle artikelen ook op voorraad. Ik had door een vergissing mijn bestelling 2 keer ingevoerd, maar er werd meegedacht en de foutieve bestelling was snel verwijderd. Niet mijn eerste bestelling bij cameranu.nl en ook zeker niet mijn laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoebestaathet 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik was eerst bij de mediamarkt geweest, maar die troep van hun werkte niet dus besteld via cameranu.nl en de volgende dag de goede spullen in huis. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Vermeire 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makelijk te bestellen, overzichtelijke site.

Service
Levering per bezorgdienst was op tijd en goed verzorgt.

Assortiment
Een ruime keuze aan een scherpe prijs.

Aanbeveling
Niet verder zoeken hier bestellen.

Extra toelichting
Ik heb al vaak op internet gekocht en gereserveerd. Deze site is heel overzichtelijk makelijk in gebruik. De aangekochte produkten voldoen aan mijn verwachtingen. Het is ook nog eens scherp geprijst. Niet verder zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik801 23-07-2013 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Service
Ik had het verkeerde product ontvangen. Ze probeerden me eerst te overtuigen dat ik wel het juiste product had. Na veel mail verkeer en het terugsturen van het product op eigen kosten gaven ze toe dat ze idd het verkeerde product hadden geleverd. Uiteindelijk konden ze het geadverteerde product niet leveren en werd er een zeer geringe korting gegeven op en 4x zo duur product...

Aanbeveling
Geen vertrouwen in winkel vanwege de vermelde service.

Extra toelichting
Ik had het verkeerde product ontvangen. Ze probeerden me eerst te overtuigen dat ik wel het juiste product had. Na veel mail verkeer en het terugsturen van het product op eigen kosten gaven ze toe dat ze idd het verkeerde product hadden geleverd. Uiteindelijk konden ze het geadverteerde product niet leveren en werd er 5 euro korting gegeven op een product dat 4x zo duur was als het oorspronkelijk product.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-07-2013

Beste Erik,

We betreuren het dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Wij willen graag onderzoeken waarom dit op deze manier gelopen is zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zou je je gegevens willen mailen naar Bart@cameranu.nl?

Met vriendelijke groeten,

Bart de Hoog

CameraNU.NL

Het Spijk 8
8321WT URK
Tel: 0527-690404
Fax: 0527-690484
E-Mail: info@cameranu.nl
Website: http://www.cameranu.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 19-09-2013

Beste Erik,

Ondanks herhaaldelijke pogingen om via Kieskeurig met u in contact te komen, wenst u geen enkel contact. Voor ons zeer jammer, omdat wij nu geen idee hebben wat er mis is gegaan en dat wij u geen enkele oplossing kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Arjan vdB 23-07-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Goede heldere site. Goed doorzoekbaar door sub categorieën.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid en meestal een scherpe prijs

Extra toelichting
Heb inmiddels verschillende producten gekocht bij Cameranu.nl. Een prettige webwinkel door het grote assortiment en fijne zoek- en sorteerfunctie. Kan tot laat bestellen om het de volgende dag nog geleverd te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrix1972 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijk menu waar je gemakkelijk door heen navigeert. Betalen via ideal en je hebt het bestelde product zeer snel in huis.

Service
het team van cameranu.nl is gemakkelijk te benaderen. Duidelijk in haar communicatie. klantvriendelijk.

Assortiment
Een ruime keuze.

Aanbeveling
Prettig winkelen en snelle service. Een goeie en betrouwbare winkel.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij cameranu.nl. Snelle levering en een vriendelijke klantenservice. Ruim voldoende producten in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MulderNL 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Soepele bestelling, vlot via post ontvangen

Service
Snelle afhandeling en bezorging

Assortiment
GoedMotiveer je beoordeling

Aanbeveling
Snel en makkelijk

Extra toelichting
Prima gegaan bij deze bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MarianneSK 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
's Avonds besteld en volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Hier was ik het voordeligste uit vergeleken met veel andere webshops.

Aanbeveling
Veilig, betrouwbaar, snel en goedkoop.

Extra toelichting
Een webshop zoals een webshop hoort te zijn. Kom er vast en zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An0niem 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel bestellen, duidelijk

Service
Gewoonweg keurig. Niks meer, niks minder.

Assortiment
Al mijn lievelingsmerken bij elkaar! En leuke prijzen.

Aanbeveling
Altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 1939 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Allles kan men leveren en alles is op voorraad

Aanbeveling
Reeds vele malen fotovrienden op camera nu gewezen, als een goede zaak

Extra toelichting
Men is altijd bereid te helpen en de service is ouderwets. Het is erg persoonlijk gericht. Je voelt je echt klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remo66 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke webshop, snelle levering.

Service
Bij vragen snelle reactie en eerlijk advies.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en nette prijzen.

Extra toelichting
Reeds meerdere malen hier producten besteld. Altijd snel geleverd en vaak de laagste prijzen. Snelle reactie op eventuele vragen die je per mail stelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Lahaije 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet gaat alles vlug en gemakkelijk

Service
Alles loopt gesmeerd

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Vooral het gemak en overzichtelijkheid

Extra toelichting
Winkel is duidelijk en overzichtelijk, zodat je gauw je gewenst artikel kunt bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans Kieckens 23-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel en simpel

Service
Zowel in de winkel als via de servicedesk goed en klantvriendelijk geholpen.

Assortiment
Veel keuze. Is er iets dan niet op voorraad dan is er vaak wel een alternatief door het ruime assortiment.

Aanbeveling
Waarom zou je niet willen profiteren van al dit goeds.

Extra toelichting
Een top winkel met een dito service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Linker 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
menu met winkelwagentje werkt erg eenvoudig en is duidelijk m.b.t. betalingsmogelijheden en verzending.

Service
heb oor de bestelling nog even gebeld met een verkoper. men schakelde mij door naar een specialist die mijn vragen m.b.t. Eizo monitor goed kon beantwoorden.

Assortiment
Er zijn maar een heel beperkt aantal monitor-bouwers die geschikte apparaten voor kleurenmanagment van de digitale fotografie leveren.
Ik kwam steeds bij Eizo en eventueel NEC terecht. Van Eizo heeft u een ruim assortiment.

Aanbeveling
ALs je je huiswerk doet en toch nog een technische vraag hebt, dan is het van belang een deskundig iemand aan de lijn te krijgen. Dat was bij u het geval.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wastebin 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles ging erg eenvoudig en snel.

Service
Vragen vooraf werden snel beantwoord.

Assortiment
Vond wat ik wilde hebben. Heb uiteindelijk alleen de camera gekocht en niet een van de voordeelpakketten.

Aanbeveling
Soepel doen wat gevraagd wordt is wat ik van een (web)winkel verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cheetafriekje 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle bestelling, supersnelle levering

Assortiment
ruim assortiment, mogelijkheid tot vergelijken producten

Aanbeveling
Snelle service, duidelijk overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jzhao 23-07-2013

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Hobbel 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
snelle levering en goed service.
`s avonds besteld andere dag al in huis.

Extra toelichting
Digitale fotolijst deed het niet goed maar kon hem gelijk om ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin G 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie en overzichtelijke webstore waar producten makkelijk te vinden zijn.
Producten zijn duidelijk omschreven.

Iets wat me verder opvalt aan deze winkel is dat bij de meeste artikelen ook de accessoires staan die bij het betreffende producten te gebruiken zijn. Specificaties zijn duidelijk omschreven en vaak staat er ook bij op welke specificaties je verder nog moet letten. Wat dat betreft blinkt deze winkel hier wel in uit t.o.v. andere aanbieders. Misschien iets om uit te bereiden aangezien niet iedere koper altijd even veel kennis van zaken heeft en deze info erg nuttig kan zijn. Of om zelfs de meer ervaren klant op een idee te brengen hierdoor.

Service
Service kan ik eigenlijk niet goed beoordelen. Na bestelling met heldere bevestiging. 1 artikel niet op voorraad maar dit stond er netjes in. Beloofde levertijden op website werden gehaald en heb verder niet extra hoeven te communiceren.

Assortiment
Ruim voldoende en divers aanbod in verschillende prijsklassen.
Ik heb alles wat ik zocht bij deze winkel kunnen vinden en vaak ook nog goedkoper dan bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over deze winkel. Zowel het aanbod, de prijs als de levertijden zijn ruim voldoende. Bovendien is de winkel mooi overzichtelijk.

Extra toelichting
Over-all ben ik meer dan tevreden over deze winkel en kan iedereen aanraden hier zeker eens te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

W. Kock 23-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles eenvoudig te vinden op de site.

Service
Zeer snelle levering en goede communicatie aangaande de bestelling en de verzending.
Geen verzendkosten!

Aanbeveling
Enorm assortiment, grootste van NL?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reebok65 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Ik had enkele vragen over het aan te schaffen product en via de servicebalie kreeg ik goede antwoorden en tips ten aan zien van mijn vragen.

Assortiment
Bij CameraNu.nl vind je alles wat je als (amateur) fotograaf nodig hebt. Dit alles in een goede prijs/ kwaliteit verhouding met en prima service.

Aanbeveling
Snelle afhandeling van je bestelling en een zeer breed assortiment!

Extra toelichting
Ik doe al veel langer zaken bij CameraNu.nl. zowel in de winkel als via de website. Ik kan hierover alleen maar positief zijn. daar komt ook nog eens bij dat zij een goede service hebben en hun afspraken na komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pollo46 23-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel makelijk te vinden.

Service
Duidelijke informatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArjanFoto 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super werkende webshop.

Service
Klei probleem met voorraad die klopte werd meteen opgelost, en geld teruggestort. (moest er wel om vragen)

Assortiment
Kan niks anders bedenken wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Olthuis 22-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
goede voorligting

Extra toelichting
Het product werkt perfect zoals beschreven stond plus de levering was snel gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pyr1 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is heel gemakkelijk en lekker op je doooie gemak thuis een bestelling te doen

Service
de service is uitstekend

Assortiment
camera nu heeft een ruime assortiment in zaken op fotografie

Aanbeveling
ik zou zeer zeker de winkel aanbevelen

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over deze shop ik kan op mijn gemak de zaken die ik nodig heb gaan bekijken en dat maakt mijn keuze dan ook makkelijker.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

espressoboer 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website met duidelijke informatie.

Service
Om 21:00 uur besteld, andere dag om 13:00 uur geleverd. Binnen 16 uur dus!

Assortiment
al vaker besteld bij Cameranu.nl, dus voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Snelle levering, keurig verpakt, scherpe prijs. Wat wens je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David Sproekmosterd 22-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Absurd snelle levering. Slapen deze mensen ooit..?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appeltje103 22-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
makkelijk zoeken, makkelijk kiezen, makkelijk bestellen, snel ontvangen. Kijk: zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N1946 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter mijn tafel binnen 5 minuten geregeld, klasse.

Service
Zoals geadverteerd de volgende middag in huis. Ook het telefonische contact was zeer professioneel.

Assortiment
Aanvankelijk verwacht je niet dat de aangekochte foto apparatuur, "prosumer" product, via CameraNu te koop is.

Aanbeveling
De eerdere waardering spreekt voor zich, top.

Extra toelichting
Ik zal zeker meer gebruik gaan maken van CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghost33 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via internet zeer snel ruime sortering

Service
zeer duidelijke site
maar in de winkel nemen ze goed de tijd om je te helpen

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
aan al mijn vrienden en kennissen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toetje1 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf en Ilona 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk op je gemak shoppen door de overzichtelijke webwinkel. Makkelijk zoeken naar detail specificaties.

Service
Snel, volledig, vriendelijk. Het contact is bijna alsof je gewoon in de winkel bent. Ook na aankoop is de service top.

Assortiment
Wat heeft CameraNU.nl niet op voorraad?

Aanbeveling
Ik raad winkelen in deze webshop aan iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardhoofddorp 22-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan op de tijden die jij wildt

Service
Vandaag bestellen morgen in huis

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Op de drie punten hier boven

Extra toelichting
Snel goed en vooral gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woutstefan 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig thuis vergelijken en kiezen

Service
aanvankelijk geen informatie (na betaling ) over uitblijven van levering

Assortiment
prima assortiment

Extra toelichting
Na een paar dagen wachten op een bestelling heb ik enigszins bezorgd een mailtje gestuurd aan klantenservice. Er kwam op mijn vraag onmiddelijk een geruststellend antwoord over tijdelijke niet leverbaarheid. Twee dagen later is het bezorgd. In prima staat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BoFoTo80 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Bestel en betaalprocedure is goed voor elkaar.

Service
Een product retour gestuurd. De procedure is duidelijk beschreven in op website en wordt zoals beschreven vlot uitgevoerd. Prima!

Assortiment
Ruime keus in objectieven. Voor Sony is vaak minder te krijgen. Bij CameraNu is er genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Vanwege het grote assortiment, goede prijs, goede service, en 14 dagen zichttermijn beveel ik CameraNu bij andere fotografie-liefhebbers.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 48 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product waar ik naar op zoek was , was makkelijk op de site te vinden en met 1 klik te bestellen

Service
werd goed op de hoogte gehouden van de levering en meteen de volgende dag geleverd

Aanbeveling
mijn bevindingen zijn zeer positief en dus een reden om anderen deze winkel aan te bevelen zonder het idee te hebben dat er iets verkeerd zal gaan.

Extra toelichting
Het product dat geleverd is was een product uit de lagere prijsklasse. Toch werd op de vragen die ik over dit product had zeer adequaat gereageerd wat mij dus tot grote tevredenheid stemde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG65 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere duidelijke en overzichtelijke site

Service
Ze zeggen 'voor 22:30 besteld is de volgende dag in huis'. En ja, ze doen wat ze zeggen. Ik bestelde een nieuwe camera om 22:15 en deze werd de volgende dag om 16:00 geleverd. Super!

Assortiment
Ze hebben alle producten en merken van mijn voorkeur.

Aanbeveling
Zelf al meerdere keren tevreden als klant. Dus prima aan te bevelen.

Extra toelichting
In 2010 een nieuwe digitale videocamera gekocht en nu een nieuwe digitale fotocamera. Beide keren ben ik tevreden over het product en de dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viba 21-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews