cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23773 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2262 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

William Dassen 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede toegankelijke en duidelijk overzichtelijke website. Het gewenste product is snel te vinden

Service
Zeer snelle beantwoording op door mij per e-mail gestelde vraag over een bestelling

Assortiment
Complet assortiment. Binnen de gekozen productgroep is vrijwel alles te krijgen

Aanbeveling
De snelle en correcte wijze van afhandeling en betaling spreekt mij aan.
Daarbij ligt het prijsniveau zeer goed t.o.v. andere aanbieders

Extra toelichting
Goed overzichtelijke website met compleet assortiment tegen betaalbare prijzen. Kortom een webwinkel waar ik graag ga shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther van Lieshout 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het zoeken naar een bepaalde Camera was geen enkel probleen i.v.m.ruim voldoende informatie over de gebruiksmogelijk heden van een bepaald type.

Aanbeveling
Omdat de keuze ruim voldoende is met een supersnelle levering.

Extra toelichting
De Nikon COOLPIX S6500is mij uitstekend bevallen zowel in het maken van foto's en video in Full HD met geluid.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Roel Rutkens 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vanuit de huiskamer te regelen.

Service
Alle beloftes nagekomen.

Assortiment
Ik ben geen deskundige maar kon mij vinden in het aangebodene.

Aanbeveling
Totale ervaring is positief.

Extra toelichting
De opgedane ervaring is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankD300 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze, makkelijk vinden, goede informatie bij het product, duidelijke informatie tijdens het bestellen en afronden van je bestelling.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, veel keuze qua verzendmogelijkheden of afhalen. Daarbij staat alles ook duidelijk op de site vermeldt.

Assortiment
Echt alles op het gebied van fotografie is aanwezig, te veel om op te noemen.

Aanbeveling
Van begin tot eind goede ervaring. Gemak van kijken, informatie, bestellen en afhandeling is in één woord:
Fantastisch !!!!

Extra toelichting
Vanaf het inloggen op de site werkt alles netjes en naar behoren. Duidelijke informatie, goed zoekbaar en overzichtelijk ingedeeld. Gemakkelijk bestellen en afhandelen van de bestelling en gewoon de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minimuis 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, voorwaarden zijn helder,logische stappen bij het bestellen.

Service
Het toestel dat ik wilde bestellen was uitverkocht, maar CameraNu had 'm vlug weer voorraad. Bij een vergelijkbare webshop is dit model nog steeds uitverkocht...
Bij een eerdere aankoop bij CameraNu bleek het toestel defect (accu veel te vlug leeg). Toestel teruggestuurd en binnen korte tijd kreeg ik het perfect gerepareerd terug.
Dat alles geeft vertrouwen voor een nieuwe aankoop. Toestel werd volgens afspraak de volgende dag goed verpakt bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment, tot en met tassen, boeken, occasions en zelfs fotografiekleding!

Aanbeveling
Goede ervaringen met deze winkel, niet alleen met aankoop, maar ook met reparatie (zie boven). Kan de winkel van harte aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phunc 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk onder verdeeld in categorieën, duidelijk hoe je moet bestellen en betalen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Fijne webwinkel. Duidelijke en overzichtelijke website en snelle levering. Ook de gratis verzending vind ik erg netjes. Hij staat misschien niet op nr 1 als laagste prijs, maar als je bij de nr ook nog eens hoge verzendkosten toe rekent is CameraNu toch stukken goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan75 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Supersnel in huis. 's Middags besteld, de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

elsbuijsman 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke beschrijving

Service
heel snel reactie en snel en correct geleverd

Assortiment
voldoende keus en toch heel overzichtelijk

Aanbeveling
gewoon als heel goed

Extra toelichting
ik ben nog al scepties over internet kopen maar ik bestel zeker weer bij cameranu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

foolish 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een gemakkelijke website,alles is goed te vinden.

Service
het is niet geheel duidelijk of je verzendkosten moet betalen bij exact 100 euro.

Aanbeveling
het was voor mij de eerste keer,maar alles leek mij zeer duidelijk.

Extra toelichting
had al van andere mensen gehoord dat het zeer betrouwbaar was,vandaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

al1967 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en overzichtelijk

Service
goed, levering daadwerkelijk de volgende dag, goed verpakt

Assortiment
ruim voldoende van alles wat en verschillende modellen

Aanbeveling
makkelijke site, doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jair Pattipeilohy 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het geheel overzichtelijk

Service
Super snel in huis

Assortiment
Redelijk, maar goed geprijsd

Extra toelichting
Goede service, goed geprijsd en producten snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobGoom 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en duidelijke aanbieding

Service
Bezorging al de volgende ochtend

Assortiment
Ook veel aanbod naast de camera,s

Aanbeveling
Alles is zoals het moet zijn

Extra toelichting
Compleet aanbod voor scherpe prijs en met zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB F2.8 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is simpel te vinden en te bestellen prima !

Service
Prima levertijd zoals altijd op tijd geleverd

Assortiment
assortiment is goed

Aanbeveling
ik heb hier al meerdere producten besteld en altijd goed en op tijd ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gebruiker 999 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk, met drie klikken bestel je je product.

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Topwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jw12 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, alles is makkelijk te vinden.

Service
Zeer snelle levering en goede communicatie.

Assortiment
Heeft heel erg veel direct op voorraad!

Aanbeveling
Meteen doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zjeng 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke site met duidelijke productinfo

Service
Alleen ervaring met online bestelling. Die werd keurig op tijd en in prima conditie geleverd.

Assortiment
Goed aanbod, duidelijk gegroepeerd. Zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Dit was de 1e keer dat ik via internet fotoapparatuur kocht. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke1992 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb via cameranu een occassion besteld. Alles stond super duidelijk aangegeven en het voelde heel erg vertrouwd.

Service
Ik heb de het product donderdag om 12:00 besteld. Ik had hem de volgende ochtend al binnen!

Assortiment
De occassion zag er perfect uit, net zoals werd gezegd op de website

Extra toelichting
Goede kwaliteit, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter1208 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site. Easy to do.

Service
Verwachtingen zijn overtroffen. Laat besteld maar toch de volgende dag in huis.

Assortiment
Een breder assortiment dan je zou verwachten.

Aanbeveling
Iedereen, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Gewoon top geregeld. Dikke pluim omdat ze mijn verwachtingen hebben overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

intermezzo 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wbsite laat nogals eens een groot wit gat zien - artikelen wornden onder dat gat getoond. Dat moet beter

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
zeker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Multax 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed georganiseerd qua bestelproces.

Service
E-mail van mij werd zelfs 's-avonds beantwoord.

Assortiment
Gewoon goed.

Extra toelichting
Goede service, gemakkelijk om te bestellen en een prima assortiment. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen23 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke informatie over zowel het product als de levertijd. 's avonds bestellen volgende dag in huis. netjes verpakt, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanw123 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snel besteld en betaald

Service
Eind van de middag besteld, volgende ochtend geleverd!

Aanbeveling
Al wel vaker besteld en nog nooit problemen gehad. Nog geen ervaring met garantiedingen oid.

Extra toelichting
Prima website, groot aanbod en overzichtelijk. Eind van de middag besteld en de volgende dag geleverd! Prima webshop dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosW1 06-06-2013

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam.P 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vergelijken vanuit je eigen huis

Service
Super snelle levering , binnen 24 uur, terwijl andere aanbieders het product niet voorraad hadden

Extra toelichting
Leuke persoonlijke mails ontvangen na bevestiging en reactie die ik stuurde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 1940 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag bestellen is morgen in huis. Bij een andere webwinkel duurde het 4 weken.

Service
Door de vlotte, correcte levering heb ik nog geen service nodig gehad.

Aanbeveling
Heel ruim

Extra toelichting
De correcte vlotte levering geeft mij vertrouwen in Cameranu. Iets wat ik bij een andere webwinkel voor fotografie artikelen helemaal kwijt was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jero01 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wel via web site gezocht, maar naar winkel in Urk geweest om te kopen. Wilde artikel vasthouden.

Service
prima vakkundig personeel

Assortiment
zeer ruim assortiment. Een van mijn voorselectie stond wel op site maar was kennelijk niet aanwezig ? Betrof Steiner verrekijker.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Groot assortiment, vakkundig personeel, relaxte sfeer.
Winkel ligt alleen wat afgelegen voor randstad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

graat123 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat duidelijk aangegeven! en als het niet duidelijk is even bellen, er zit altijd iemand voor je klaar.

Service
Bij vragen even bellen of mailen, altijd snel en duidelijk antwoord. en niet onbelangrijk erg vriendelijk en correct!

Assortiment
kort maar krachtig, GROOT

Aanbeveling
prettige winkel

Extra toelichting
prettige winkel met groot assortiment, leuke en vriendelijke mensen die als je vragen hebt met je mee denken en je goed adviseren. verzending gaat snel en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van dongen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het assortiment is overzichtelijk,de website is voor mij zeer gebruiksvriendelijk

Service
ik had een vraag dus belde ik even,ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan,en mijn vraag werd duidelijk beantwoord

Assortiment
vergeleken met andere web winkels op dit gebied is her assortiment erg ruim.

Aanbeveling
het gemak van thuiswinkelen icm vakkundig advies en een goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
fijne webwinkel,groot assortiment,vriendelijk en vakkundig aan de telefoon en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Revan15 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke website, betaling eenvoudig

Service
geen problemen zoeken maar oplossingen, snelle verzending met duidelijke Track & Trace info

Assortiment
redelijke sortering op diverse terreinen

Aanbeveling
vanwege bovengenoemde punten

Extra toelichting
Over het algemeen erg tevreden. Schrok alleen even toen een grote bestelling on hold werd gezet wegens het ontbreken van een klein onderdeel. Dit werd echter na 1 telefoontje prima afgehandeld, zodat ik een dag later het hele pakket alsnog in huis had.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

F vd Einde 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en betalen

Service
snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede overzichtelijke site, groot assortiment, goede prijzen, snelle service, ruilen geen probleem

Extra toelichting
cameranu is een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad de Witte 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
2% toelsag op creditcard hoeft niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZwolleJeroen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel met alles op voorraad. Zeer goed advies

Assortiment
Zeer ruim en alles op voorraad

Aanbeveling
Ondanks dat het druk was in de winkel wordt toch alle tijd voor je genomen om al je vragen te beantwoorden en je een goed advies te geven.

Extra toelichting
Een winkel waar je graag naar terug gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_breda 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel mogelijk om een juiste keuze te maken, door goede artikel omschrijving

Service
snelle levering die voldeed aan de op de website beloofde levertermijn

Assortiment
uiteraard kan een assortiment altijd uitgebreider, maar ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
ik ben tevreden

Extra toelichting
ik heb gekregen wat ik wenste binnen de afgesproken termijn en voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mo 1949 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide site met goede informatie. Volop keuze, veel reviews een groot voordeel als je moet kiezen.

Service
Snelle levering, vriendelijke en deskundige antwoorden bij telefonisch contact.

Assortiment
Meer dan voldoende, alle merken, de groten en wat minder bekende. Bovendien veel verschillende modellen en types binnen de merken.

Aanbeveling
Heb alleen goede ervaring met CameraNu

Extra toelichting
De bezorging van de bestelling ging bijzonder snel, zoals beloofd voor 22.30 hrs. besteld de andere dag in huis. Bij een telefonische vraag werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicolaaslaan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Al jaren klant van CameraNu. Een heldere website, uitstekende service en snelle respons op eventuele vragen zijn voor mij de belangrijkste criteria, daar voldoet CameraNu ruimschoots aan. Prijzen vergelijken doe ik eigenlijk nauwelijks maar het zou me niet verbazen als deze aanbieder daar ook goed op scoort. Zeer tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kjan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel gevonden en bestellen kunnen

Service
Slim geautomatiseerd en zeer klantvriendelijke bevestiging. Snelle levering.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Dool 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Perfect . Als ik iets om 22:20 uur bestel heb ik het de volgende dag om ± 12:00 uur al in huis .

Assortiment
Assortiment is goed en uitgebreid .

Aanbeveling
Service en levering prima dus beveel ik deze winkel zeker aan bij anderen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkgerh 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met 3 drukken op de knop heb je een product besteld en met een dag heb je dat in huis; klasse

Service
niets op aan te merken

Assortiment
alles wat ik wil, meestal ook voor de laagste prijs

Aanbeveling
goede webwinkel

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allkip 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Oosterbaan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site. Gemakkelijk zoeken

Service
Correct en snel. Duidelijk

Assortiment
Meer dan voldoende voor mijn doel

Aanbeveling
De winkel maakt waar wat hij aanbiedt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvdHam 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
behoeft eigenlijk geen extra toelichting, want perfect!

Service
zie bij 'gemak'!

Assortiment
compleet natuurlijk!

Aanbeveling
zeer zeker aanbevolen!

Extra toelichting
's avonds besteld en echt de volgende middag rond de klok van drie belt de bezorger al aan. Groot compliment waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floriscal 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoekmachine op de website brengt je snel naar het gezochte product(en).

Service
Stuur een e-mail als je een vraag hebt en je krijgt snel een reactie terug.
Afhandeling van de bestelling is zoals je die van een goede webshop mag verwachten.

Assortiment
Groot assortiment in de webshop. In de winkel ben ik 8 jaar geleden geweest, die was toen klein. Maar als ik de foto nu zie. Dan doen ze het goed.

Aanbeveling
Iedereen moet zijn eigen keus maken bij wie hij wil kopen. Maar CameraNu zou ik ze zeker niet ontraden, integendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marle25 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke heldere site , bestellen gaat makkelijk en snel

Service
,s avonds om 10 uur besteld , volgende middag om 15.00 in huis ! super

Aanbeveling
goed, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef Wanders 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wist vooraf welke camera ik wilde. Ik zag deze tegen een goede prijs bij CameraNu. Ik bestelde en had de camera keurig afgeleverd de volgende dag in huis. De camera functioneert inmiddels zoals ik verwachtte; Goed dus. Ik was geen moeilijke klant en een tien geef ik niet zo snel, maar de bestelling was vlot gedaan en werd perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ssander 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Itay Adar 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is very convenient to scroll between the products.
Easy to make a decision and to compare products.
If you had a 3D pic's for the products than my rate here would be 10 !

Service
Not much to say.
The order was made very easy and delivery was fast with no problems at all.
Just what I expect from ordering via web site.

Aanbeveling
I already told my friends about your web site and the good shopping experience I had.

Extra toelichting
All in all' this web site is a user friendly' offers a large veriety of products. I entered the site with an idea of buying a tripod, and ended up buying a better and more expensive tripod than the one I had in mind. Good shopping experience and good honest prices making this web site to one of my favourite one. I will definitely buy more stuff here in the future.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen Poortvliet 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website, eenvoudig bestellen.

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Rood 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk (uit)zoeken via internet; goed en deskundig advies in de winkel door gemotiveerde medewerker(s) om tot een afgewogen aankoop te komen

Service
zie "gemak"; bestelling via internet: snelle levering; bestelling in winkel: prettige omgeving en vriendelijke medewerker(s) en nog sneller!

Assortiment
zeer uitgebreid; goede vergelijking mogelijk; overzichtelijk

Aanbeveling
Uitstekend! geen verdere motivering nodig!

Extra toelichting
Internetbestelling is makkelijk; de winkel bezoeken is zeer informatief (aanrader!) mede door de deskundigheid van de medewerkers (wel selectie maken via internet, anders maak je het jezelf wel erg moeilijk) Urk is trouwens een leuk plaatsje om te bezoeken; maak er een "dagje" van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cagri 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was opzoek naar een nieuwe spiegelreflex camera. Na een aantal camera's onderzocht te hebben kwam ik uit op de 600D.
Via de website van cameranu.nl heb ik snel en gemakkelijk deze camera kunnen vergelijken en besteld.

Service
Service was uitermate goed! De volgende dag werd mijn camera al bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim en varieert van simpele goedkope tot dure professionele producten. Op het gebied van camera is er een hoop te vinden.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en doe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeliennl 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken en bestellen gaat heel snel en makkelijk

Service
snelle communicatie en m'n bestelling de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews