cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ol' 55 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle afhandeling en goede verzending

Assortiment
Goed ook voor profesionele apparatuur

Aanbeveling
Goed, zie vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VFKlid 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is uitstekend te zoeken en het gewenste is zo gevonden

Service
Kan niet beter! Snel en zorgvuldig met goed e-mail contact inzake vragen vooraf

Assortiment
Is zo groot dat dit moeilijk te beoordelen is

Aanbeveling
Als ik al prima geholpen ben dan mijn videovrienden toch ook?!

Extra toelichting
Persoonlijke behandelen. Goed contact en na bestellen snel geleverd. En misschien wel het belangrijkste : geen service tot de drempel van de deur, maar een goede after sales service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Louis 52 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken op je computer vinden wat je zoekt

Service
Vandaag besteld morgen thuis

Assortiment
een ongelooflijk aanbod in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou jullie honderd sterretjes geven als het kan, super tevreden . Zeker voor herhaling vatbaar .

Extra toelichting
Als je heel tevreden bent kan je niet anders dan een tien geven,van kopen via internet tot thuis super. Louis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skillet 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist precies wat ik wilde hebben, bij de MM was de Canon SX50 niet op voorraad, bij cameranu.nl wel, al was me de uitleg van een kleine accessoire niet helemaal duidelijk. Dus even bellen, werd snel en vriendelijk geholpen en medewerker gaf uitstekende uitleg, had duidelijk erg veel verstand van zaken.In no-time werd zonder enig opdringen of verkooptruukjes bestelling opgenomen. Kreeg daarna zeer snel een mail, via iDeal betaald en volgende dag werd SX50 met accessoires bezorgd. Binnen twaalf uur, super!

Service
Halverwege gesprek viel telefoonverbinding weg en werd meteen teruggebeld.

Aanbeveling
Als cameranu immer zo werkt hoef je nergens anders heen!

Extra toelichting
Heb geen negatieve zaken ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen34 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer betrouwbare overzichtelijke webshop met snelle service en netjes volgens de afspraak. Kan deze shop als zeer betrouwbaar aanraden. Snel contact via e-mail en snel en netjes afgeleverd. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoRoRo232313 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk bestellen; fijn bij spullen die niet op voorraad zijn we een mailtje kunnen krijgen als het er wel is.

Assortiment
Prima assortiment. Vrijwel alles is ook op voorraad.

Aanbeveling
Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Bosch 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn ruim op tijd geleverd en het bestellen werkt vlot met iDeal.

Assortiment
Veel producten op voorraad en een ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in deze webshop, dus zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Na een zoektocht naar een internetwinkel om mijn eerste HDSLR-camera te bestellen, kwam ik door positieve berichten op enkele fora bij deze website terecht. Mijn camera met bijbehorende lens is toen in perfecte staat op tijd geleverd. Ook over de prijs en de mogelijkheid de 'body' los met een andere lens te bestellen was ik zeer te spreken. Om die reden heb ik nu ook een Manfrotto Monopod 560b-1 hier besteld, zodat ik op één plek terecht kan als ik problemen heb met mijn apparatuur. Tot op heden nog niet nodig geweest, waardoor ik over de service niet kan oordelen. Toch heb ik er vertrouwen in dat ik goed geholpen zal worden, mocht ik dit in de toekomst nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.L.2013 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
even zoeken maar als onderdeel gevonden alles zeer duidelijk.

Service
bij onduidelijkheid telefonisch zeer prettig geholpen, levertijd met een dag dit is perfect.
Het retourneren van een product wordt keurig en snel afgewerkt.

Assortiment
zeer uitgebreid en compleet prijstechnisch zeer goed.

Aanbeveling
zal dit zeker bij bekenden aanraden.

Extra toelichting
Wat keuze en aankoop producten, informatie en advies, retourneren en afwerken van foutief product betreft kan men als klant niets beter wensen, zeer correct. doe al langer zaken met Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke Hakvoort 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site staat alles duidelijk en overzichtelijk. Je mist soms een 'advies'. daarom ga je naar de winkel.

Service
Uitstekend. Er werd de tijd genomen ondanks dat er meerdere klanten aanwezig waren. Opvallend vond ik het afraden van een keus die ik maakte. Daarbij werd een duidelijke uitleg gevoegd en werd me gewezen op een beter alternatief.

Assortiment
Ik had ondanks het overweldigende aanbod iets anders verwacht. Het was even zoeken. Met hulp van de verkoper kwam ik er snel achter dat getoonde artikelen op de site ook in de winkel bereikbaar waren.

Aanbeveling
Prima zaak, en er is evenveel hulp voor een kleine aankoop als een extreem dure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.H. van Schoonneveldt 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
alle handelingen worden bevestigd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
positieve ervaring!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schenk 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen werkt perfect en de verzendkosten zijn lager dan naar Urk rijden bij de huidige benzineprijzen ook al is het maar 40 km heen en weer.

Service
vrijdagavond om 22 uur besteld en zaterdag al in huis!!

Assortiment
Meer dan ik kan wensen

Aanbeveling
Reeds vele malen hier gekocht en altijd naar volle tevredenheid

Extra toelichting
Prima winkel, kortom, erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannahmoto 23-05-2013

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijke omschrijving, scherp geprijsd, snel besteld.

Service
vriendelijk, maar niet teruggemaild over een lader!

Assortiment
keus te over, goed omschreven.

Extra toelichting
voldoende keus, prima prijs, terugberichten kan beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-05-2013

Beste Hannah,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. U geeft aan geen antwoord gehad te hebben op uw mail. Kunt u deze nogmaals aan ons toesturen, zodat wij kunnen onderzoeken wat er is mis gegaan? U hoort gewoon netjes antwoord te krijgen. Ik hoor het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

borissa 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de ene dag besteld de andere dag in huis makkelijker kan niet

Service
en geen bezorgkosten

Aanbeveling
goede service,goedkoper dan de rest en de andere dag in huis als je besteld kan het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMulder112 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Product gekocht en opgehaald in de winkel op Urk. Ondanks de drukte werd ik snel geholpen.

Assortiment
Via de website kon ik zien of het product wat ik wilde aanschaffen op voorraad was.

Aanbeveling
Vlotte service. Ruime keuze, voorraad en laag geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauran1960 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je ziet steeds minder fotowinkels dus is het fijn toch je producten online te kunnen bestellen.

Service
Snelle correcte levering.

Assortiment
Heeft een mooie sortering.

Aanbeveling
Vanwege de sortering en de levering.

Extra toelichting
Een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Top !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De eetwinkel van het Heuvelland 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb zelf weing tijd om ergens heen te gaan

Service
wat belooft is komen jullie na!!

Aanbeveling
Via een klant van mij en van jullie bij deze site uitgekomen, heb dezelfde camera gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batjo 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
CAMERANU.NL doet wat ze beloven;vanaf bestelling tot en met bezorging zeer klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansvO66 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en snel bestellen en de volgende dag al in huis

Service
Niets op aan te merken, telefonisch contact gehad en uitermate vriendelijk geholpen

Assortiment
Wat ik wilde was voorradig

Aanbeveling
Snel en makkelijk en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas-Jelle 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk site met goede beschrijving van de producten

Service
Camera werd door een van de medewerkers thuis gebracht. Maar ja ze woont ook vlak bij mij

Assortiment
Voor elk wat wils,en verbazingwekkend wat er op voorraad en gelijk leverbaar.

Aanbeveling
Zoek niet verder. Als ze het hier niet hebben,hebben ze het nergens anders op voorraad.

Extra toelichting
Site is erg gemakkelijk. Geeft mogelijkheid tot product vergelijking. Beschrijvingen en info producten zijn erg uitgebreid. Snelle respons op je bestelling,via mail.Dat hij in behandeling cq af gehandeld is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vinnieheart 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al meerdere spullen gekocht bij CameraNu en tot nu toe alles oké. Snelle levering en accurate informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard ten Vregeler 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer complete informatie over het evt. te bestellen artikel vanuit de luie stoel.

Service
Vlekkeloze bestelprocedure en afhandeling met track en trace van de (kostbare) aankoop. Een voorbeeld voor elke andere webwinkel.

Assortiment
Dit zou beter kunnen; kies voor enkele merken en dan de hele lijn van die merken.

Aanbeveling
In hoge mate aan te bevelen als je weet wat je wilt. Zorgeloos en veilig kopen van kostbare fotoapparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mgeleen 23-05-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed

Service
Klasse de afhandeling

Assortiment
Staat voldoende als hebbedingetje

Extra toelichting
Correcte afhandeling, niet dan goeds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim v. R. 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere en overzichtelijk website waar informatie makkelijk te vinden is.

Service
snelheid van levering is echt helemaal OK

Extra toelichting
goede website en een bedrijf die snel levert!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kieshans 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gede zoek machine

Service
Graag direct na de bestelling de planning opgeven van de leverdata

Assortiment
Groot aanbod maar goed te vinden

Extra toelichting
Goede snelle levering ondanks dat de status aangaf niet op voorraad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

F.D.Spaans 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Veurman 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was eenvoudig mijn gezocht product te vinden

Service
's-avonds besteld en de volgende middag was het al binnen

Aanbeveling
Ik heb nu 2 keer iets bij cameranu.nl gekocht en beide keren werd de bestelling correct afgehandeld.

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf 2 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F.W. 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke pagina die alle informatie geeft die nodig is

Service
snelle levering en na de bestelling via de webpagina meteen een duidelijke bevestiging

Aanbeveling
alles klopt en is heel concurerend met de prijzen.

Extra toelichting
duidelijke webpagina, concurerend in prijs . Overzichtelijk en je krijgt de informatie die je zoekt. Ook de foto's van het product zijn duidelijk. Word meteen geinformeerd via tracking wanneer het produkt vertrekt en geleverd gaat worden . Reactie na aankoop via mail is snel en ook weer duidelijk. Ben heel content over de manier van werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.maris 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mooie winkel, leuke mensen

Service
deskundig, mogelijkheden om uit te proberen (buiten)

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geschiktegasten 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is zo gepiept en dankzij de inlogfunctie hoef je niet 1000 keer al je gegevens opnieuw in te voeren

Service
Aardig personeel in de winkel; afhaler is sneller aan de beurt dan mensen die nog helemaal geadviseerd moeten worden

Assortiment
Top assortiment met zelfs occasions!

Aanbeveling
Zo'n beetje 80% van onze apparatuur komt bij CameraNu vandaan; we zijn erg blij met dit bedrijf.

Extra toelichting
CameraNu: ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WilcoG 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helemaal okee.

Service
Geen problemen gehad, de hele procedure verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eentevredenklant666 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Product eenvoudig gevonden en besteld.

Service
Product woensdag besteld, vrijdag in de bus.

Assortiment
Filter met afwijkende maat was in assortiment.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Prima product, prima prijs. Normale verzending blijkt langer te duren dan aangetekend verzenden. Niet vandaag besteld morgen in huis, maar toch snel... de dag erna in de brievenbus. Goed!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marblom 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website. Alles goed overzichtelijk in beeld, makkelijk om een bepaald onderwerp te zoeken.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Jullie komen de belofte na!!

Assortiment
Bijna alle produkten op voorraad.

Aanbeveling
Prima prijsklasse en levering, dus waarom een ander zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KellyDV 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Helemaal perfect!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon Vlieks 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Net als bij elke andere webwinkel moet je een aantal stappen bij het bestellen doorlopen. De interface is duidelijk en werkt vlot.

Assortiment
CameraNu.nl beschikt over een uitgebreid assortiment waar ook de (semi)professional goed uit de voeten kan.

Aanbeveling
Wat mij betreft een prima zaak om kwaliteitsproducten te kopen tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Ik heb nog geen ervaringen met het eventueel retourneren van producten vandaar dat ik geen score geef bij "Service". Vragen die je via de mail stelt worden vlot en deskundig beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikwilanoniemblijven 22-05-2013

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepz 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke internetwinkel met ruime keuze voor nette prijzen. Geen moeilijke aanmeldprocedures e.d.

Service
Na de bestelling werd via email netjes elke stap van het proces doorgegeven (orderpicken, verzenden, track and trace van PostNL)

Assortiment
Ruim assortiment, ook van minder gangbare merken welke wel goed op internet reviewd worden. Nette prijzen.

Aanbeveling
Ben tevreden over de prijzen, assortiment, en de werkwijze. Heb geen ervaring met service bij gebreken. Heb een goed gevoel bij de afhandeling van het geheel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tino F 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk site die zichzelf verklaart. Goede productbeschrijving.

Service
Pakketje zowel binnen als het postpakket waren onbeschadigd. Product zelf werkt naar behoren en doet wat het moet doen.

Assortiment
Assortiment is goed en genoeg producten waar men uit kan kiezen.

Aanbeveling
Komt betrouwbaar over en maakt het ook waar.

Extra toelichting
Tevreden over het product en over de verzorging van de verzending. Specificaties zijn to the point en volledig genoeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Flitsservice 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke navigatie binnen de website.

Service
Product is de volgende dag geleverd. Dus de leveringsvoorwaarden werden nageleefd

Assortiment
Zeer uitgebreid met wederom het gemak van duidelijke menu items op de website.

Aanbeveling
Producten zijn zeer scherp geprijsd, snelle levering en een overzichtelijke website

Extra toelichting
Firma+website was bij ons onbekend, maar heeft onze verwachting waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teuilla78 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zeer snel in huis
op internet

Service
zeer snel in huis
keurige envelop

Assortiment
product aanwezig

Aanbeveling
goede winkel overzichtelijk en netjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ineke 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo duidelijk en gemakkelijk vanuit je luie stoel met een ipad op je schoot. site is snel en duidelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
De service is top. eerst voor je besteld de volgende dag in huis. Duidelijke instructie. Na het bestellen mails die duidelijk weer geven hoe en wat. Super makkelijk

Assortiment
Assortiment is zeer groot en overzichtelijk vergelijkbaar en een fijnzoeker die zo makkelijk te bedienen is.

Aanbeveling
Aan al mijn vrienden en mensen die vragen naar de geweldige camera die ik in mijn hand heb. Ben super tevreden dus draag ik dat met veel passie over.

Extra toelichting
Voor het eerst op camera.nl gekomen via google. En mijn bevindingen zijn zoals hierboven beschreven. Heel duidelijk, heel klantvriendelijk, klantgericht en noem maar op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flugelfred 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijk wat je krijgt, goede tracering pakket

Extra toelichting
Erg duidelijke site, met zeer scherpe prijzen. Levering volgens belofte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie-Janssen 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering! In prima
Staat ontvangen.

Extra toelichting
Groot aanbod van fotografie spullen en een prima overzichtelijke website. Ik raad fotografen deze website aan voor het bestellen van materialen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m meiling 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
men legt alles goed uit

Assortiment
grote keus

Aanbeveling
grote keus goede prijs goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George60 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inloggen, kiezen in winkelwagen plaatsen, af rekenen en dezelfde avond wordt het verzonden!

Service
Mijn klacht over levering betreffende POSTNL (NIET CameraNU zij hielden zich wel aan afspraak!), is door CameraNU goed gevolgd/vervolgd

Assortiment
Veel keuze en prijs vaak concurrerend

Aanbeveling
Gezien keuze, gemak van bestellen en de snelle levering, zeer aan te bevelen

Extra toelichting
CameraNU, bestelling om 22.15 gedaan, zij hebben inderdaad bestelling op tijd bij POSTNL afgeleverd, doch deze firma werkt niet altijd even nauwkeurig, bestelling pas 4 werkdagen later afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kency 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heel vreindelijke service en super reactie...top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ejtaan 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Superduidelijke en snelle website, gemakkelijk bestellen!

Service
Niets is tegek... alles kan!

Assortiment
Wat mij betreft hebben ze alles in huis!

Aanbeveling
't is gewoon een geweldige winkel, vriendelijk en deskundig personeel. En natuurlijk een prima website!

Extra toelichting
:-) ik kom graag bij Cameranu. Vriendelijk en deskundig personeel en ze nemen de tijd voor al je vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ar1978 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens mij zoektocht naar een specifiek statief, kwam ik op de site terecht van CameraNu.nl Hier vond ik al snel het juiste statief tegen een zeer voordelige prijs. Hoe makkelijk wil je het hebben :-) ?

Service
Via de mail heb ik over enkele andere producten wat vragen gesteld. Even later ook per telefoon. Zowel via de mail als per telefoon kreeg ik vriendelijk antwoord op al mijn vragen.

Mijn bestelling is niet veel later dan ook keurig thuis afgeleverd.

Assortiment
Op cameranu.nl vind je vrijwel alle artikelen welke op je wensenlijstje staan voor fotografie. Waar ze niet exact het identieke artikel hebben, heeft men wel een vervangend artikel. Top assortiment dus!

Aanbeveling
Cameranu.nl behoort tot 1 van de goedkoopste webwinkels als het gaat om fotografie. Daarnaast heeft men een snelle en vriendelijke service en kan je gewoon bij hun terecht in een echte winkel. Hier krijg je dan ook gewoon mensen te spreken. Dit in tegenstelling tot de vele duurdere webwinkels welke te weinig kennis over de materie hebben, te veel vragen voor hun producten en onvindbaar zijn als er iets niet goed is.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een goede klantservice gerichte winkel, welke zowel een echte als webwinkel heeft. De ruime voorraad met goede eerlijke prijzen maakt hun een nationaal strategisch sterke organisatie. Hierdoor kunnen zij de prijzen laag houden en zelfs met gemak concurreren met grote organisaties zoals MediaMarkt of zogenaamde fotospeciaalzaken. CameraNu.nl is een fotospeciaalzaak, zowel voor de amateur als de professionele fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchDub John 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en zeer gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Je word goed op de hoogte gehouden met de vorderingen van je bestelling.

Assortiment
Veel op voorraad.

Aanbeveling
Zo zouden er meer van deze webshops moeten zijn.

Extra toelichting
Gewoon een hele goede betrouwbare webshop. Zeker een aanrader. Ben heel blij met mijn Go Pro Hero 3 camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemdeBeer 22-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Vlak voor moederdag een camera besteld en gelukkig op tijd geleverd voor een prima prijs. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews