cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23842 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kkrullebol 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's avonds om acht besteld, volgende morgen, had net gedoucht,9:30 stond de postbode al aan de deur

Service
simpel zoeken op website wat je nodig hebt

Assortiment
ben in bezit van canon 600d,ruime keuze canon artikelen

Aanbeveling
zelden iets besteld dat zo snel de volgende morgen al in huis is

Extra toelichting
heb nog even overwogen om de difuser zelf op te halen in Urk, maar zeer tevreden over snelle leverantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a diepstra 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Website zou een beter zoekfunctie en filterfunctie kunnen hebben. Verder goed geregeld; snelle verzending, alles klopt, goed product.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeau 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je 'luie stoel' shoppen is altijd prettig en helemaal als dat op een overzichtelijke site kan.

Service
Omdat ik naar het buitenland moest en er in postland nog wel eens een steekje valt heb ik de bestelling door de koerier van CameraNU laten bezorgen. Die stond op het afgesproken tijdstip, conform afspraak, op de stoep. Top!

Assortiment
Een van de weinige zaken in Nederland die ook echt specifieke spullen in het assortiment hebben en meestal ook gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak met vriendelijk en behulpzaam personeel dat tevens voldoende kennis in huis had om mij goed te adviseren.

Extra toelichting
Nadat ik besloot om over te stappen heb ik bij CameraNU.nl een complete set van Nikon aangeschaft met enkele moeilijk te vinden accessoires zoals quick-releaseplates van RRS. Als enige bedrijf in Nederland hadden ze alles in huis wat ik nodig had met de garantie dat het op tijd in huis was voor een geplande reis. Voor mij verdienen ze een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

withagen-attractieverhuur 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'Avonds besteld de volgende dag al in huis

Service
2 keer besteld al elke keer oke

Assortiment
grotere keuze dan ik dacht

Aanbeveling
zeer te vrede

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Stienstra 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen in de webshop is een eitje, gemakkelijk duidelijk en overzichtelijk.

Service
De service van Camera nu is hartstikke goed. 's avonds om kwart over 10 bestelde ik een nikon d7000 en de volgende dag om 12 uur in huis, echt super

Assortiment
Eigenlijk gewoon te veel om te kiezen

Aanbeveling
Super winkel, Ik heb de winkel al bij veel van mijn kenissen aangeraden

Extra toelichting
Cameranu is een geweldige winkel, personeel met kennis van zaken en no nonsense. superservice, snelle levering. als camera nu het niet heeft..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris Vierhout 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te gebruiken website.

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Prima, niet te weinig.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle service en erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 14-06-2013

Beste Iris,

Hartelijk dank voor uw lovende review. U geeft ook aan het assortiment van meer dan 15.000 artikelen prima te vinden, maar beoordeeld dit met een zes. Is hier een reden voor of mist u nog het één en ander?

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

novi 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering volgens belofte.

Aanbeveling
Reeds vaker wat gekocht.

Extra toelichting
De camera voldoet aan de verwachtingen, na de nodige reviews gelezen te hebben voor deze camera gekozen. Een zeer leuke instelling is om met 200fps te filmen en dit weer met 25 fps terug te zien. Het zogenaamde slow motion.

Review criteria:

Goed

Reageer

shooter1969 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt snel en is overzichtelijk.

Service
Echt supersnelle service, tevens bevestiging van bestelling en status van de verzending.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Mijn ervaring is tot op heden erg goed; snel, communicatief goed en prima materiaal.

Extra toelichting
Zeer de moeite waard om bij CameraNU je licht op te steken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klapdoor 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelprocedure verloopt uitstekend en vooral over de administratieve afhandeling ben ik zeer tevreden.

Assortiment
Zonder enige moeite was het aan te schaffen product te traceren. Bovendien was het product tegen de voordeligste prijs verkrijgbaar

Aanbeveling
zie bij motivering beoordeling

Extra toelichting
gezien de ervaringen opgedaan bij de aankoop zowel vwb bestelprocedure, administratieve afhandeling,levering en informatie-mogelijkheden niets op aan te merken. Gewoon een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frugte 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
keus erg groot, wel gemakkelijke vergelijking

Extra toelichting
Snelle en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno De Parno 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
's Avonds voor 22:30 besteld, de dag erna gratis geleverd. Dat is te gek!

Service
1x gebeld, snel (geen wachttijd) en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Ik zou graag zien dat het assortiment Photography & Cinema wordt uitgebreidt. Ik had graag een betere en duurdere dolly, plus toebehoren besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Edfried 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop, snel je product gevonden

Service
Hele snelle actie! top

Extra toelichting
Eigenlijk valt er weinig te zeggen. Er wordt gewoon nagekomen wat wordt gesteld. En alles duidelijk en eenvoudig te bestellen. Precies wat je verwacht van een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies Siepel 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
ik ben niet online bezig geweest maar was zeer verbaasd over de tijd die de medewerkers voor je nemen ook al was het bijzonder druk

Service
ik kreeg alle (en meer)informatie omtrent het product

Aanbeveling
de winkel is overzichtelijk en het personeel erg vriendelijk en de prijs is prima

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de prijs/product/kwaliteit verhouding. En zeer tevreden over de medewerkers

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R.J. Meijer 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke webside

Service
's-avonds om ca. 20.00 uur besteld, de volgende ochtend in mijn bezit.

Assortiment
Zeer ruim gesorteerd

Aanbeveling
Goede service, ook wat de berichtgeving , via de mail, na de bestelling betreft

Extra toelichting
De printer van Canon de IP7250 was hier leverbaar en scherp geprijst. De levering besteld en de volgende dag in uw bezit is geen loze kreet. "super".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zuidhorn2013 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel zoeken, bgestellen en betalen

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esté 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke website waar je snel je gewenst product kunt vinden. De stapsgewijze bestelling maakt het eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Het gegevensformulier is daarbij kort en bondig.

Service
Snelle levertijd en het product werd keurig verpakt bezorgd

Assortiment
Het assortiment biedt een ruime keuze. Prijs-kwaliteit is uitstekend.

Extra toelichting
Ruime keuze aan producten voor wat ik zoek op het gebied van digitale fotografie. Ik heb al meerdere malen bij Cameranu.nl besteld en tot nu toe wordt alles keurig afgeleverd. Ik vind deze site dan ook erg betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wetzels 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Als ZZP´er ben ik gebaat bij snelheid en service. Cameranu.nl maakt alle beloftes waar. Supervriendelijke medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ik binnen 24 uur de dringend benodigde producten kon inzetten voor mijn werk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 123345 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon sávonds bestellen en betalen ,en tot nu toe altijd anderdags al afgeleverd.

Service
Ik had een keer een 16 gb C.F kaart besteld. deed het niet .
Gebeld : ik zou een ander krijgen en kon de oude terugsturen. Ik had de oude in huis anderdaags, en moest de oude nog terugsturen. Top service.

Assortiment
Alles wat ik bedacht heb te gaan kopen was ten tijde van bestellen altijd op voorraad.

Aanbeveling
Koop hier bijna al mijn fotografie benodigheden.
Van harte aanbevolen.

Extra toelichting
Al heel veel lenzen enz. gekocht de laatste jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Sterk 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag al binnen! Geweldig!

Service
Veilig en stdvig verpakt, zodat ik mijn artikel zonder vervoersschade direct kan gebruiken.

Assortiment
Alles wat ik nog nodig had voor mijn camerain 1x bestellen

Aanbeveling
Wil je alles wat je nodig hebt bij 1 winkel bestellen? Camera.nu is the place to be! Veilig en snel je gewenste artikel in huis. Dat is toch wat iedereen wil!?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

multie 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
verrekijker besteld om 22.20 en 14 uur later was het pakketje al binnen !!! en voor de goedkoopste prijs . een dikke 10 !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Lint 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site, erg efficiënte winkel. Ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan maar kon gelijk geannuleerd worden.

Service
Voor 10 uur besteld zelfde dag in huis!

Assortiment
Heb hier een laptop tas gekocht en kwam dus per toeval op deze site omdat cameranu de goedkoopste aanbieder was van deze tas

Extra toelichting
Goede website, vlotte service en het product was goed ingepakt. Wat het betreft het product ook erg tevreden en dat alles met de laagste prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Max144 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles zoals het hoort bij een webshop, veel aanbod, beschikbaar, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward van Roessel 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De te volgen stappen zijn duidelijk.

Service
S'avonds om 21.30 uur besteld, de andere dag mijn product al ontvangen.

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JuliettevE 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb al een aantal keer op Cameranu besteld: een objectief, een microfoon en verschillende kabels. De service is snel en zonder te veel gedoe. Ging gewoon prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christina03 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn Echtgenoot komt graag naar de winkel toe en neemt hiervoor zelf een dagje vrij voor. Want hij vind de klantvriendelijkheid en de kenis die jullie hebben heel goed.

Service
De service is ontzetting goed. Als er iets is dan proberen jullie dit gelijk op te lossen soms lukt het niet het gaat het terug naar de fabrikant maar dan komt het product omgeruild of goed gemaakt terug.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid want mijn man is altijd laat terug thuis want ja er is veel om naar te kijken en even uit te proberen. Dus een leuk dagje uit voor mijn zijn speelgoed. Fototoestellen en fliters enz. Ik moet altijd een paar dagen brood eten zonder wat erop als hij weer bij jullie is langs geweest.

Aanbeveling
Als mensen iets vragen over de producten die mijn man allemaal bij jullie koopt en die zien ze is het eerste wat ze vragen waar heb je deze gekocht dan is het heel duidelijk dat mijn man jullie winkel zeer zeker zal aanraden.

Extra toelichting
Ik als echtgenoot kan niet meer motiveren dan ik heb gedaan. Het enige is dat ik mijn man in bedrang moet houden om niet vaak vrij te nemen. Maar ja wat doe je eraan als het zijn hobby is en hij Nikon de beste fototostellen vind. Dan kan ik alleen zeggen ga je nu al weer? En hierbij komt ook nogeens mijn 2 kinderen 1 van 13 jaar en de andere 17 jaar heeft hij behoorlijk besmet. Maar ik heb het wel rustig als ze alle drie even aan het spelen zijn met hun toestellen van Nikon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik8519 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site overzichtelijk, bestelproces simpel

Service
Binnen 12 uur geleverd

Extra toelichting
Cameratas + zonneklep voor telelens besteld op woensdagavond 22:20, de volgende ochtend om 11:00 ging de deurbel en mocht ik 't pakketje in ontvangst nemen. Top! Producten ook dikke prima. Zou zonder twijfel weer bestellen via deze website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluisje2013 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De ene dag besteld de andere dag in huis ging bij deze niet op, rede zou het niet weten, maar het kwam 2 dagen later dan besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ger M. 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima tas, perfecte afwerking, eenvoudige te bestellen en super snel afgeleverd

Service
Goede beschrijving, eenvoudige bestelling en perfecte snelle levering

Assortiment
Keus te over!

Aanbeveling
Altijd, op deze manier van winkelen kan gevoelsmatig niets mis gaan!

Extra toelichting
Bedankt voor service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans004 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Assortiment
Voor mij een ruime keuze uit video Camara's en toebehoren

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Voor 22.30 besteld andere dag in huis dit was voor mij correct

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DaisyDBD 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk dat je producten onderling kunt vergelijken. De sets die aangeboden worden bij bepaalde producten zijn superfijn! Niet alleen bijverkoop voor hun, maar ik vergat zo niet de helft van mijn bestelling.

Service
Levertijd is top! De ene dag b besteld, de volgende dag in huis. Het objectief zat keurig en goed beschermd verpakt.

Assortiment
De prijs van het product dat ik heb gekocht was weliswaar iets hoger dan op een andere website, maar ik heb al eerdere bestellingen geplaatst bij deze website en deze zijn altijd keurig afgehandeld. Met deze kennis betaal ik liever wat extra, maar zo weet ik wel dat het goed is en dat is me ook heel wat waard!

Aanbeveling
Ik zou deze webwinkel aan iedereen kunnen aanbevelen!

Extra toelichting
Topwinkel! Een hele overzichtelijke website, betalingsmogelijkheden zijn goed, de levering gebeurt snel en het product is goed verpakt waardoor het product in goede staat aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Boer 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meva 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle bestelling mogelijk, niet verplicht om een account te maken.

Service
Voor 22:30 bestelt, volgende dag in huis klopt. De levertijden kloppen perfect. Omdat ik brievenpost had, ontving ik geen track-and-trace. Daar kan ik dan ook geen oordeel over geven.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze en voldoende informatie over de desbetreffende producten.

Aanbeveling
Goede prijzen, groot assortiment, snelle levertijden en prima verpakt.

Extra toelichting
Al met al een zeer tevreden klant. HEt bestellen verliep snel, ik koos ervoor geen account aan te maken, waardoor ik de volgende keer weer opnieuw al mijn persoonlijke gegevens meot invullen. WIl je vaker bestellen, dan is het aanmaken van een account wellicht de moeite waard. Bestelling geplaatst, direct betaald met Ideal en netjes van zowel de bestelling als de betaling een ontvangstbevestiging gekregen. Een paar uur later ontving ik tevens een mail dat mijn bestelling was verstuurd. HIer stond eveneens vermeld dat het om briefpost ging en dat ik daarom geen track-and-trace ontving. De volgende dag is het product netjes door de postbode thuisbezorgd. Het product was goed verpakt in een noppenfolieenvelop met daarbij een papieren versie van de factuur. Conform afspraak heb ik mijn product snel ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Haak 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vind de website erg overzichtelijk en had het gevraagde direct gevonden.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over je bestelling.

Assortiment
Een ontzettend groot assortiment. Ik was verbaasd dat er zoiets bestond.

Aanbeveling
Niet verder zoeken, dit is de website voor alles wat te maken heeft met fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Kuipers 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zonder problemen de camera besteld.
Alleen jammer dat je verplicht een account moest aanmaken.

Service
Verliep perfect, gewoon veilig met iDeal en de camera was goed en op tijd aangekomen. Niks te klagen.

Assortiment
Enorm veel keuze aan camera's en accessoires, ronduit geweldig.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, groot assortiment en zelfs nog een filiaal indien er iets mis is met de camera of als je face-to-face geholpen wilt worden.
Niks op aan te merken, absoluut top!

Extra toelichting
Een geweldige (web)winkel. Bijna niks op aan te merken, ronduit één van de beste (web)winkels waar ik ooit iets gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan1949 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was makkelijk te vinden en de camera ook. Vervolgens was de bestelling een fluitje van een cent

Assortiment
Groot assortiment, maar ik zocht alleen naar Coolpix S9500

Aanbeveling
Heel goede website

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joost Hanofer 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een overzichtelijke website waar je snel vindt wat je zoekt. Ook het plaatsen van een bestelling gaat vlot en via logische stappen.

Service
Vlotte afhandeling en heldere communicatie. Via de trackingcode was de - overigens snel geleverde - bestelling goed te volgen.

Assortiment
Groot assortiment, waarbinnen makkelijk te zoeken is. Uitstekend prijs-kwaliteit-verhouding. Het door mij bestelde objectief was nergens goedkoper te vinden en zelfs 50% goedkoper dan bij de duurste concurrent!

Aanbeveling
-kwaliteSnelle levering, goede prijs-kwalireit,prima service.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een aanrader voor de (amateur-)fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opgelder R.W. 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jdehooge 12-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Zoekopdracht leverde precies het juiste resulataat op, vervolgens was het eenvoudig te bestellen.

Service
Voor 22.30 besteld volgende dag in huis, top, niks op aan te merken

Assortiment
Nog niet echt naar gekeken. Zocht 1 specifiek product.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen, hij is mij ook aanbevolen door iemand die hier al eerder had geshopt ;)

Extra toelichting
Goede webshop! Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paul Bilman 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een duidelijke site, geen moeilijke toeters en bellen.

Service
De informatie aan de klant is overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent.

Assortiment
M.b.t. het onderdeel waar ik naar heb gezocht was het assortiment uitgebreid.

Aanbeveling
Een gemakkelijk te bedienen site, overzichtelijk en duidelijk.

Extra toelichting
Een gemakkelijk te bedienen site, overzichtelijk en duidelijk. Als ik op fotografie gebied nog iets nodig heb dan zal ik zeker deze site bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf Baggen 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon eenvoudig

Service
had een verkeerd artikel besteld, heel gemakkelijk met ruilen en weer snel geleverd

Assortiment
vol op keuze

Aanbeveling
gewoon perfect

Extra toelichting
goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonton42 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
heldere website

Service
zeer vlotte aflevering van besteld product

Aanbeveling
eigenlijk kan ik geen minpunten noemen, maar er zullen ongetwijfeld meer webwinkels bestaan met zo'n goede service, vandaar de waardering 8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreetn 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niets op aan te merken.

Service
Snelle en oerdegelijke service. Enkel de kosten en het aanbod aan verschillende betalingswijzen kan wellicht nog beter.

Assortiment
Ik vond er onmiddellijk de spullen die ik niet of nauwelijks in mijn gebruikelijke of buurtwinkels vond.

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen (fotocamera was bvb 10% goedkoper dan bij anderen!), snelle verwerking van de betaling, zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric1951 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig via internet bestellen

Service
snelle levering, binnen 1 dag

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede ervaring opgedaan

Extra toelichting
gemakkelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edo1980 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vind het soms wat lastig om het juist product bij mijn camera te vinden.

Service
Toen ik het verkeerde product koost was het contact over en weer via de email vlot en nauwkeurig.

Assortiment
Ruimte keuze en goedkoper dan de fotospecialist.

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Munnik 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goed prijzen, snelle levering en nette afhandling...wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Ik heb reeds eerder bestellingen gedaan bij camera nu en is altijd goed bevallen. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd! Erg goede service in begeleiding van het pakketje bv. als er in de postnl administratie iets mis gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan Suus 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling binnen een minuut gedaan. Telefonisch of per mail. Net zo gemakkelijk1

Service
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden over bestellingen en evt. retouren. Gewoon een top bedrijf waar je perfect geholpen wordt.

Assortiment
Wat ik zoek, vind ik bij CameraNu. Dus geen klachten.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, fijn personeel. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MASTER2001 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit mijn stoel in mijn kantoor heb ik gemakkelijk en snel de website van CameraNu weten te vinden en nadat ik mijn vraag had ingetiept was de deal snel gedaan.

Service
De snelheid van levering en de correcte afhandeling is prima.

Assortiment
Er zijn volgens mij geen zaken waar het assortiment zo overweldigend is als bij CameraNu!

Aanbeveling
In alle opzichten kan ik iedereen aanbevelen om bij CameraNu te shoppen.

Extra toelichting
Wat moet ik nog vertellen over mijn bestelling. Alles was zeer goed geregeld. Aanbevelenswaardig; een volgende aankoop in de fotgrafie ga ik zeker weer shoppen bij CameraNu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foarset 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online besteld op het werk laten bezorgen. Scheelt een hoop tijd en parkeer geld.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Prima prijs goed product

Extra toelichting
Prima camera tip koop oplader met batterij extra er bij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

1947geboren 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima site, alles goed te vinden

Service
Suggestie wordt gewekt dat als je voor 22.00 uur bestelt je de spullen de volgende dag thuis hebt, dat is niet waar, gaat een dag overheen. Nog snel , maar toch

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Heldere service en toch ook snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Koolen 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews