cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25478 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2699 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

piscatortje 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt gemakkelijk dingen vinden op de site.

Service
Goed geholpen aan de telefoon bij een vraag over welke spullen ik nodig heb bij portretfoto's.

Assortiment
Voor amateur en professional is van alles te krijgen.

Aanbeveling
De afwikkeling op de website is duidelijk; na bestelling worden prima e-mails verstuurd.
Artikel was de volgende dag in huis! Top.

Extra toelichting
Prima (web)winkel; prettige voortgang; goede afwikkeling. Gemakkelijk iemand aan de telefoon gekregen voor advies. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 1966 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Zeer snelle afhandeling en levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment en gunstige prijzen

Aanbeveling
Helemaal top!

Extra toelichting
Erg snel, gemakkelijk en voor een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.G. van Wanrooij 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via email of telefoon en verder geen rompslomp

Service
Bij het bellen een goede voorlichting door de telefoniste en tijd van deze persoon om goed uit te leggen.

Assortiment
Hiervan is ruim voldoende in voorraad en binnen 1 dag wordt het geleverd

Aanbeveling
Vlotte levering en goed overleg indien nodig

Extra toelichting
Van mijn zwager jullie bedrijf doorgekregen welke ook zeer tevreden was over service en levering. Ook ik zal jullie bedrijf aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdG1 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel mijn artikelen kunnen vinden op de site

Service
Inderdaad snel bezorgd.

Assortiment
Genoeg keuze !

Aanbeveling
Goede site, snelle levering.

Extra toelichting
Goede, overzichtelijke site. Prima prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert1958 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site en winkel.

Service
Ik had een kapotte accu van mijn 60D, helaas net buiten de garantietijd. Uit coulance kreeg ik 50% korting op een nieuwe accu. Dat is pas service!

Assortiment
Genoeg keuze in diverse prijsklassen. Dus voor elk wat wils.

Aanbeveling
Heb al bij velen Camera nu aangeprezen.

Extra toelichting
Een goede eerlijke behandeling, ruime keuze en bij aankopen goede informatie en via internet snelle levering. En een hele goede service! Ik heb hier al meer gekocht en altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas199023 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede service maar helaas geen gratis verzending zoals sommige concurrenten wel doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.H.Janssen 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De ene dag besteld de andere dag geleverd

Service
Prima verpakking

Assortiment
Grote sortering voorraad

Aanbeveling
Bij aanbevelen geen 'praatjes' achteraf

Extra toelichting
De eeste de beste keer als ik iets nodig heb bestel ik het hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robvv007 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering. 's Avonds besteld, de volgende dag al in huis!

Assortiment
Overzichtelijk gerangschikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.v.d.Heijden 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige manier van bestellen. Totale leveringsprogramma is eenvoudig en overzichtelijk.

Service
Cameranu komt zijn toegezegde leverings-condities volledig na

Assortiment
Bij het doorlopen van het assortiment heb je het idee in een snoepwinkeltje te staan.

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten en het moet duidelijk zijn dat er verder niets aan toegevoegd dient te worden

Extra toelichting
Cameranu is voor mij zogezegd " toppie"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tijkamp 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website, bestelling en betalen eenvoudig

Service
snelle service en levering

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johndej67 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar klikken en je hebt je bestelling gedaan

Service
Meteen bevestiging in je mailbox

Assortiment
Alle kleuren van het toestel dat ik zocht waren voorradig

Aanbeveling
De goedkoopste en perfecte afhandeling

Extra toelichting
Vlekkeloze transactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DET-Mitsu 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Er was een probleempje met de inhoud van de levering, wat niet vlekkeloos, maar wel opgelost is.

Aanbeveling
Goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jos Broers 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin van de Kar 10-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt zeer gemakkelijk

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Gewoon heel blij met het bestelde en nog wel voor een speciale prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Adriani Fotografie 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis

Service
Levertijd top +++++++

Assortiment
Alles van Nikon op voorraaad

Aanbeveling
In hoge mata

Extra toelichting
Woorden schieten tekort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Lobith 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht op "sensor reiniging" en vond binnen een minuut een setje met swabs vloeistof tezamen met droge en natte lensdoekjes

Service
Ik werd keurig op de hoogte gehouden per mail van de voortgang van de bestelling en binnen een dag de spullen keurig verpakt in huis.

Assortiment
Ik had nog wat verder rondgeneusd op de site en ze hebben zowat alles wat je maar kunt bedenken op camera- en fotogebied.

Aanbeveling
goede spullen, redelijke prijs, snelle levering en betalen met Ideal. Kan allemaal niet makkelijker.

Extra toelichting
Nette en overzichtelijke webshop waar ik zeker nog eens zaken mee zal doen wegens het grote assortiment, schappelijke prijzen en prima dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Doornebal 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Indien artikelnaam volledig bekend is, via de zoekmachine een fluitje van een cent. Weet je nog niet welk merk/type van een artikel je wilt aanschaffen? Geen punt. Het is gemakkelijk om alle keuzemogelijkheden van het gezochte artikel te vinden. Enig minpuntje: bij niet alle artikelen zijn de specificaties volledig

Service
Verschillende keren bij Cameranu besteld. Elke keer klopte alles als een bus. De stiptheid van levering, het via email de klant op de hoogte brengen van de staat van de bestelling enz.

Assortiment
Er is in het algemeen veel keus wanneer je een bepaald artikel zoekt. Kijk je in het algemeen naar bijvoorbeeld artikelen op het gebied van fotografie: heel veel aanwezig. Zowel voor de amateur of voor de professional

Aanbeveling
Ik durf deze winkel aan iedereen aan te bevelen. Je hoeft bij deze winkel niet bang te zijn dat je met een kater blijft zitten. Het is hier gewoon secuur en vertrouwd om de aankopen te doen

Extra toelichting
Zit voornamelijk bij cameranu voor artikelen op het gebied van fotografie. Samen met de firma fotokonijnenberg is dit het adres waar je als eerste gaat kijken. Voordeel van cameranu .nl ten opzichte van de firma fotokonijnenberg is dat bij cameranu.nl de keuzemogelijkheid in het algemeen iets groter is en de prijs eveneens vaak gunstiger is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillie70 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Perfecte en snelle service bij een artikel dat ik niet kon vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ansjelaah 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk overzicht van soorten producten.

Service
Bestellen ging goed en was de volgende dag binnen.

Assortiment
Veel producten aanwezig en een goede prijs.

Aanbeveling
Duidelijk, veel producten en niet duur.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton14 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en goede website.

Service
Netjes en snel verstuurd, gratis of tegen redelijke kosten.

Assortiment
Zeer grote sortering, als je het hier niet vindt moet het wel heel bijzonder zijn.

Aanbeveling
Prijzen zijn niet altijd het goedkoopst, maar service en betrouwbaarheid mag iets kosten. Dus zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Wat moet je nog meer zeggen als :"Gewoon zeer goed"!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reinier 146 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vergelijken van de onderlingen produkten met elkaar

Service
Een aantal vragen gesteld over de objectieven en daar een duidelijk antwoord gehad.

Assortiment
Ruime keus en kan gelijk zien wel of niet op voorraad.

Aanbeveling
Goede leverings tijd telefonisch bereikbaar, verschillende pakket voordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

E. Burgess 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel snel en overzichtelijk

Service
Had vragen, even een belletje en ik werd snel en duidelijk geholpen

Assortiment
Je kan echt van alles bestellen

Aanbeveling
Diverse mensen in mijn directe omgeving hieral van op de hoogte gesteld. Lekker makkelijk, overzichtelijk, voldoende aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richardj 09-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je zoekt op de productnaam krijg je meteen alles in beeld wat hier aan assesoires bij past.

Service
Zelfs als er een artikel niet op voorraad is, wordt dit zeer snel nageleverd (kosteloos)

Assortiment
Ik heb nog nooit mis gegrepen, en heb al verscheidene malen hier besteld

Aanbeveling
Het totale plaatje klopt, eerlijk advies, snelle levering en goede prijzen

Extra toelichting
CameraNu is een betrouwbare leverancier waar je op kunt vertrouwen. Ik heb al redelijk wat besteld hier en ze hebben mij nooit laten zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick00 09-10-2013

Algemene score

5,0

Service
Sd kaart was uitverkocht. Nu kon ik een kaart ergens anders bestellen plus extra verzendkosten.

Extra toelichting
Volgende keer bestel ik bij een andere winkel bijvoorbeeld Conrad , veel goedkoper

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-10-2013

Beste Nick,

Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u een nare ervaring met ons heeft gehad. Wij hebben getracht contact met u te zoeken via Kieskeurig, maar hier wenst u niet op in te gaan.

U geeft ons dus niet de mogelijkheid om na te gaan of er iets is fout gegaan in uw orderverwerking en wat wij kunnen doen om dit op te lossen. Dat vind ik zeer jammer.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 15-10-2013

Beste Nick,

Hartelijk dank voor uw review. De door u bestelde SD kaart betrof een op=op actie, omdat wij het betreffende merk uit het assortiment halen. Wij hebben getracht een oplossing te vinden naar aanleiding van uw review, maar helaas heeft u Kieskeurig aangegeven geen verder contact te willen. Wij kunnen hierdoor helaas niets meer voor u betekenen.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Reklame 09-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon goed

Service
Super, na eenmalig gebruik product kapot, telefonisch gereklameerd, nieuwe (duurdere) toegezonden gekregen de volgende dag, Top Service

Aanbeveling
Top winkel en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hobbyduiker 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke productinformatie.
uitgebreid assortiment.
gemakkelijk bestellen.zeer snelle levering

Service
levering zoals beloofd in een dag

Assortiment
veel keus meeste artikelen zijn gewoon verkrijgbaar

Aanbeveling
zeer goed aan te bevelen.
hebben veel snelle levering.
goede kwaliteit

Extra toelichting
ik bestel al 9 jaar nog steeds dezelfde service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mags roermond 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site.

Service
Zeer voordelig, kwam als goedkoopste uit bij Kieskeurig.nl. Nu een lens gekocht, vorige keer SLR camera + accessoires. Supersnelle levering, alles heel veilig verpakt. Ben zeer tevreden.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant. Helemaal niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduardforeveringstudios 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken en bestellen bij Cameranu is zo ontzettend makkelijk... ik wil liefst direct vinden en dat gebeurd keer op keer als ik bestel hier.

Service
Een email wordt direct behandeld en telefonisch staan de vriendelijkste mensen klaar om je te helpen

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb, niet meer nodig naar andern te gaan.

Aanbeveling
Service en goed assortiment, wat wil je nog meer. Bovendien goede prijzen.

Extra toelichting
Zoals hierboven al verteld, een geweldige service, een groot assortiment tegen een goede prijs, wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

paulprofoto 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen moeite ondervonden

Service
snelle levering ze verzenden rollen papier die een andere winkel niet zou verzenden. een goede winkel dus...

Assortiment
wat ik nodig had hadden ze

Aanbeveling
ze verzenden het allemaal ook al is het een rol van 2,5 meter, in andere winkels wordt dit niet verzonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Roos Foto 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle bestelling afhandeling. Ophalen werkt ook prima.

Service
Goede en deskundig advies.

Assortiment
Ben nog niet iets tegengekomen wat niet in het assortiment zit.

Aanbeveling
Snel, duidelijk en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Segers 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via de site (webshop) is duidelijk en loopt daardoor erg vlot.

Service
Dag later was de afstandsbediening al binnen. Ik had er al meteen een technische vraag over, even gebeld en moest vanwege m'n vraag teruggebeld worden. Binnen een half uur had ik antwoord op m'n vraag.

Assortiment
Asortiment is uitstekend.
Binnenkort wil ik daar een Nikkor 14-24 2.8D aanschaffen (nog ff sparen!).

Aanbeveling
Ik woon in Limburg, jammer dat de winkel (ik ben wel eens in deze goedgesorteerde winkel geweest) zo ver weg is. Via de website bestellen gaat uiteindelijk net zo makkelijk, het voordeel hiervan is dat je dan ook alleen maar koopt wat je wil hebben. Naar de winkel gaan betekend in mijn geval dat je nog wat ziet liggen wat je dan maar gelijk meeneemt (koopt)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar92 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk maar zou hier en daar wat meer informatie kunnen bevatten.
Het bestellen verliep zonder enig probleem en het product was snel geleverd.

Service
De bestelling was er zo snel als aangegeven stond en was degelijk verpakt.
Verder heb ik geen ervaring met de klantenservice.

Assortiment
Alles wat ik als amateur nodig zou kunnen hebben is te vinden op de website in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Ik heb geen enkele hinder of ergernissen ondervonden tijdens het gebruik van de website.

Extra toelichting
Ik heb het gebruik van de website als zeer prettig ervaren. Mijn volgende bestelling zal ik zonder twijfel weer hier plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Meurs 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kwam via beslist.nl uit bij Cameranu.nl, en na een account aanmaken was alles binnen enkele minuten geregeld.

Service
De bestelling werd de volgende dag al netjes geleverd.

Assortiment
Cameranu.nl was eigenlijk een van de weinige aanbieders van het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft een goed assortiment tegen een betaalbare prijs, en levert snel.

Extra toelichting
Via Beslist.nl kwam ik uit bij Cameranu.nl omdat ik op zoek was naar een holster voor mijn camera. Op de site werd duidelijk uitgelegd hoe de Spider Pro werkt en dat maakte het voor mij gemakkelijk om uiteindelijk over te gaan tot aankoop. Na het aanmaken van een account en de betaling via iDeal kreeg ik binnen enkele minuten al de aankoop- en verzendbevestiging met een Track&Trace-nummer. De volgende dag had ik het pakket in huis en het systeem werkt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PBVI 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden op website

Service
Snelle reactie na bestelling

Assortiment
Specifiek assortiment voor foto/filmers

Aanbeveling
Grote sortering & snelle levering

Extra toelichting
De Sony bluetooth microfoon gekocht om samen met mijn Canon HF G10 camera te gebruiken. Draadloos, dus geen snoeren meer. De kwaliteit van de opnamen zijn goed, er ontbreekt een beetje laag in de opname, maar steeds goed verstaanbaar. Nu op afstand filmen met direct helder geluid. Wel levert de bluetooth verbinding een kleine vertraging op, waardoor er niet altijd lipsynchroniteit is. Op te lossen door de audio 2 frames in te korten (bij 25fps).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Stuurwold 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De online winkel is helder en overzichtelijk in groepen ingedeeld. Tevens is ook bij ieder product een volledige productomschrijving met specs erbij vermeld.

Service
(Gelukkig) heb ik geen gebruik hoeven maken van garantie, waaruit echte service gezien kan worden. Echter was de bezorging wel zeer snel verlopen. Ook was het pakket goed ingepakt tegen beschadigingen.

Assortiment
Zéér ruim assortiment, waarbij zelfs occasions van cameraspullen te vinden zijn.
Ook minder vaak voorkomende producten kunnen hier terug gevonden worden

Aanbeveling
van bestelling tot levering gewoon goed gegaan...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Molenaar 08-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn makkelijk te vindenAccurate werkwijze

Service
Snel en stipt

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Accurate werkwijze,snelle levering

Extra toelichting
Review over het product ka ik nog niet geven aangezien ik hem gisteren pas heb ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan bouwer 08-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede afwikkeling van bestelling. Snelle levering keurig en goed verpakt en via internet prima nazorg. Een vertrouwd adres voor een ieder die een foto of filmproducent wil aanschaffen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Helderder 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk klaar voor gebruik

Service
's avonds voor 22:30 besteld en de volgende morgen in huis, super

Assortiment
Heb gericht gezocht dus heb ik niet echt naar andere artikelen gekeken

Aanbeveling
Zeker vanwege de snelle service

Extra toelichting
de beloften van voor 22:30 besteld is zeker waargeworden, ik had mijn artikel de volgende morgen al voor half 10 in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SilvieT 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Product makkelijk te vinden. Eenvoudige betaalwijze (o.a. Ideal)

Service
Het product werd keurig binnen de aangegeven tijd netjes verpakt thuis bezorgd.

Assortiment
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heb al meerdere malen bij Cameranu.nl besteld.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rocky100 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig goed bereikbaar met voldoende parkeer plaatsen

Service
Ik had een afspraak op zaterdag morgen maar was vrijdag middag in de buurt ben er zonder overleg naar toe gegaan dat was geen enkel probleem

Assortiment
Ik had een lens gereserveerd en die moest gehaald worden heb toen rond gekeken zij hebben werkelijk alles

Aanbeveling
Ik ben erg goed geholpen en zeer tevreden ik ben lid bij twee foto clubs en zal daar camera nu aanbevelen

Extra toelichting
Ik had dus een canon 300 mm f4 l lens gereserveerd dit was een occasion deze was er dus keurig ben door de naar mijn mening door een zeer deskundige verkoper die mij vertelde dat als ik de lens thuis uit probeerde en mij niet beviel deze zo om mocht ruilen voor een nieuwe met uiteraard de bijbetaling De koffie was ook goed Ik kan dan ook geen enkel minpuntje vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke24 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk Gommer 07-10-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke indeling

Service
Vlotte en eerlijke service

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Eerlijke en bekwame mensen die je goed kunnen helpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernhard1957 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site,duidelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen,goede service,kundig en vriendelijk personeel,groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan1111111111 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KatjaBaron 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had een flitser besteld + batterijen en oplader. Die deden het niet op de flitser. Ik heb heel netjes een antwoord nummer gekregen om het terug te sturen + nieuwe batterijen en oplader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S Muller 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Faber 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
gemakkelijk en de prijs staat me wel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Leeuwen 07-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet bestellen ging erg soepel

Service
Binnen tweedagen lag m'n bestelling op de mat. Perfect

Assortiment
Prima in orde

Aanbeveling
Omdat ik ook live naar de winkel ga ben ik super tevreden over deze winkel. Voor het eert via internet was van het zelfde hoge niveau. Ik zou dus deze winkel aan een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnnedeJong 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi en overzichtelijk

Extra toelichting
Hier vaker wat besteld en altijd prima in order. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NatasjaBP 07-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle mogelijke accessoires zijn duidelijk vermeld bij de camera. Ook de technische gegevens zijn makkelijk te vinden.

Service
Ik ben gebeld over de voorraad hoeveelheid (deze was niet conform de magazijn voorraad) Ze hebben hebben voor mij besteld en ik heb de lens en camera drie dagen later op kunnen halen. De dag voor het ophalen ben ik nog maals gebeld om te bevestigen dat de spullen allemaal binnen waren.

Assortiment
Voor de spullen die ik nodig had en naderhand ook op advies van de verkoper waren alle spullen aanwezig.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, meedenkend personeel.
Makkelijk toegankelijk. Groot assortiment. Grote kennis van zaken bij personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews