cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zoetje71 29-05-2013

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm alberts 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk met bestellen.
Volgende dag in huis :-)

Service
Vergelijk verschillende toestellen mogelijk om een goede keuze te maken.

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed, zoals het moet.

Extra toelichting
Gewoon tevreden met kiezen, kopen, en krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

safedeliveries 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk besteld

Service
Snel geleverd

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Geen verdere op en aanmerkingen. Bovenstaand spreekt voldoende voor zichzelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twohands 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is goed te vinden. De voorraad status is betrouwbaar . Ik vond de oude site wel nog gebruiksvriendelijker! Draaide beter op een ipad. Men werkt er aan dit nog te verbeteren.

Service
Als er eens iets fout gaat, dan wordt er echt moeite gedaan om het probleem op te lossen. Men denkt met je mee.

Assortiment
Een ruim assortiment. Ook erg fijn is het feit dat je betrouwbaar! kan zien of iets nog op voorraad is.

Aanbeveling
De sfeer , de aandacht en de aanwezige vakkennis en bovenal de klantvriendelijkheid. Men neemt de tijd voor je.

Extra toelichting
Mij is Cameranu tot nu toe goed bevallen. Een ruim assortiment, een duidelijk en kloppend inzicht in de aanwezige voorraad, een goede service, klantvriendelijk. Men neemt de tijd voor je. Er is veel foto vakkennis in huis. Ook het feit dat men een aparte afdeling heeft voor de professional of gevorderde amateur ervaar ik als een plus. Je kan merken dat het bedrijf zich nog steeds verder wil verbeteren oa door te luisteren naar hun klanten. Last but not least, er is zelfs een wc voor de verre reizigers! En nee, ik heb géén aandelen bij deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foktje 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper de Groot 28-05-2013

Algemene score

7,3

Gemak
Keuze was makkelijk te maken op de pagina en bestellen verliep soepel.

Extra toelichting
Ik had een camera op het oog die lastig leverbaar was. Cameranu had deze camera nog en voor een goede prijs. Ik was even bang dat hun voorraadstatus niet in orde zou zijn, maar het product werd keurig twee dagen later geleverd via de post. Camera was goed verpakt waardoor zelfs de doos helemaal gaaf overkwam. Niets op aan te merken dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Eko1303 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en heeft een goede zoek functie

Service
Na een vraag over het product de volgende dag een volledig antwoord waar je mee verder kunt.

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken in de fotografie wereld en ze hebben het tegen een scherpe prijs. Allen maar kwaliteit en geen rommel (china).

Extra toelichting
Levering was niet wat ze beloven op de site. Had product 's avonds gekocht en ook een bevestiging dat deze klaar stond voor verzending maar kwam één dg later pas aan. Was bij het sorteercentrum fout gegaan. e kunt e dus niet volledig van op aan dat je het de volgende dag hebt. Er zit nog een transporteur tussen. Voor de rest zeker een aanrader voor andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poorter 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
duidelijke website, breed assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding, makkelijke betaalmethode, supersnelle levering zonder verzendkosten, vriendelijke en niet-opdringerige benadering, ik ben zeer tevreden over deze leverancier en het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewaldvanes 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Informatie goed beschikbaar, en mocht je nog meer weten bel je gewoon even.

Service
Zij telefonisch goed bereikbaar, en je krijg ook de juiste infamtie waar je wat mee kan.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is gewoon direct leverbaar. 's avonds besteld, volgende ochtend vroeg al binnen.

Aanbeveling
Zie vorige opmerkingen.

Extra toelichting
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nuchtermans 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, producten zijn goed te vinden.
Alles werkt prima.

Service
Ik heb bij en aantal producten gen gebruik hoeven te maken van de service.
De levering klopt: ze doen wat ze zeggen.

Assortiment
Tot nu toe alles in huis waar mijn belangstelling naar uit gaat.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan, vanwege de voorraad, de snelle levering en ze zijn meestal de voordeligste.

Extra toelichting
Ik heb geen 10 gegeven omdat niemand perfect is, maar voor mij is een negen evengoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marapi 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Voor mij dus gemak!

Service
Hele snelle service. Ze doen wat ze beloven. 'S avonds besteld en de andere dag stond de postbode voor de deur met mijn pakketje!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Goede site. Veel producten. Goed betaalbaar. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke49 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
allen een winkel inlopen is nog gemakkelijker.

Service
Ik heb ouderwets gebeld over een evt. voorradig toestel en de daarvoor benodigde retro tas.
Ik ben door de dame in kwestie keurig geholpen.

Assortiment
gewoon op voorraad incl. retro tas en super snel geleverd ! het gaat hierbij om de Fujica X20

Aanbeveling
Wat moet ik nog meer vertellen , zie het boven staande.

Extra toelichting
Ik ben voor het eerst sind jaren weer super blij met mijn foto toestel, wat een geweldig klein ding !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenafnemer123 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gewoon de bestellign geplaatst en de camera in goede orde ontvangen

Assortiment
groot assortiment om uit te kiezen

Extra toelichting
Het product heb ik besteld en is snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fotografie Anja Nijhuis 28-05-2013

Algemene score

7,7

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martino1974 28-05-2013

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu.nl is gewoon een hele goed zaak met een duidelijke en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pibar 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, goed te filteren

Service
Snel, attent

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
zonder twijfel

Extra toelichting
Mooie site, ruime keus, attente klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camer-a 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede, snelle service. Netjes ingepakt en snel thuisbezorgd! Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny18 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Invullen wijst zich vanzelf

Service
Snelle levering en persoonlijk e-mail contact

Aanbeveling
Snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure, persoonlijk contact

Extra toelichting
Snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure, persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalcards 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en veel betalingsmogelijkheden

Service
In mijn bestelling zat een onderdeel wat niet het juiste was, na contact te hebben gehad met cameranu.nl is het juiste onderdeel gelijk opgestuurd, top!

Aanbeveling
super correcte behandeling en ook een snelle oplossing van mijn probleem, zonder er zelf een probleem van te maken. Well done!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEjong86 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gewoon de stappen volgen en het bestelde product is zo thuis.

Service
Jammer dat je bij verzenden alleen kan kiezen uit, aangetekend of per koerier. En niet met gewone post... wel veilig maar in mijn geval paste de verzending door de brievenbus. En nu moet je er voor thuis blijven.

Assortiment
voor dat wat ik zocht heel goed assortiment, anders had ik mijn bestelling wel elders geplaatst ;)

Aanbeveling
Zeker doen, de sercive is vriendelijk, levering snel, kortom dat wat je zoekt heb je hier gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j van der burg 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen al de kennis van het personeel over de onderdelen die ze al verkopen loopt zeer soepel.

Service
Op elke vraag betreft de aanschaf krijg je een goed onderbouwd antwoord,had zelf wat in te ruilen werd zeer goed naar gekeken,naar alternatieven waar je naar vraagd werd goed over nagedacht en word uitgelegd.

Assortiment
Als je hier niet slaagd het meeste hebben ze op de plank,
en via internet kan je alles volgen wat er is betreft het assortiment,wat mij betreft nikon 800d kan het in heel nederland slecht krijgen maar hier snel uit het magezijn,bravo camera nu.

Aanbeveling
Heb vele mede fotograven en zal zeker hier over reclame maken snel degelijk en goed.

Extra toelichting
Nogmaals ben 2 weken bezig geweest om mijn foto onderdelen samen te voegen werd door andere aan het lijntje gehouden en door vele niet te leveren. Ik had er haast mee,had ze nodig voor een reportage,maar zo snel dat camera nu handelde had ik niet gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olympusfan2 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk bonty 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een fijn systeem van service door te moeten kiezen bij binnenkomst waarvoor je komt

Service
een goede uitleg over de verschillen van verschillende merken

Assortiment
volgens mij is er weinig wat niet te krijgen is en als je iets mist zoekt men het op

Aanbeveling
goede service personeel met kennis en een mooie ruim opgezette winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannesoom 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg gebruiksvriendelijk product.

Service
Super snelle afhandeling en levering

Assortiment
Voldoende aanbod om een goede keus te kunnen maken.

Aanbeveling
Snelle levering, goed product.

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze leverancier. Ze doen wat ze beloven, accuraat en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ER1965 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals alle andere goede webwinkels ideaal te bestellen.

Service
De beloofde afleverdatum werd ook nageleefd.

Aanbeveling
Zeer goede (eerlijk gezegd) eerste ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimans7 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden, goede toelichting, eenvoudig, gebruiksvriendelijk

Service
duidelijke terugkoppeling wanneer je de materialen kunt verwachten, goed te volgen

Assortiment
groot assortiment en ook goede combi's.

Aanbeveling
op grond van eigen ervaring, dit is de eerste keer, beveel ik cameraNU.nl van harte aan. Zo ben ik ook aan deze site gekomen.

Extra toelichting
Zie voorgaande reacties, weinig meer toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgifotografie 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, veel op voorraad, snelle bezorging

Service
Er wordt snel en duidelijk gereageerd op vragen per mail. Bij een eerdere bestelling was de rits van een statieftas kapot, deze tas werd zonder problemen vervangen. Ik hoefde zelfs niet eerst de kapotte tas retour te sturen.

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede service en aftersales, groot assortiment en veel uit voorraad leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stormzeeuw 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site.

Service
Over de (aftersales) service kan ik nog niet veel vertellen, maar de afhandeling van de bestelling was gewoon snel en goed.

Assortiment
Voor mij meeeer dan genoeg!!!

Aanbeveling
Totaal pakket/service is top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ankie1973 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website en makkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
Nette correcte mails en snelle en correcte levering

Assortiment
Meer dan een uitgebreid assortiment, zou raar zijn als je hier niet het gewenste product zou kunnen vinden

Aanbeveling
Vanwege het hierboven genoemde zou ik Cameranu zeker aanbevelen

Extra toelichting
Het is de tweede keer dat ik iets heb besteld bij Cameranu.nl en wederom zeer tevreden. Het bestelproces verliep voorspoedig en de levering was zoals aangegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

coolaction 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima bedrijf, keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neeltje 1946 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
"s avonds besteld, volgende dag in huis

Service
Uitgebreide product informatie op de website

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Veel op vooraad deskundig advies

Extra toelichting
Iedere keer als we in de winkel komen of als we via de webwinkel informatie zoeken, valt mij de grote deskundigheid van het personeel op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henrika 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site. goed ingericht en bewegwijzerd.

Service
je wordt per mail van iedere stap in het afwikkelingsproces keurig op de hoogte gehouden.

Assortiment
ik kon er alles vinden wat ik zocht op het gebied van verrekijkers in mijn geval.

Aanbeveling
als webwinkel hartstikke prettig en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KdV62 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk op de site en de handelingen wijzen zich vanzelf

Service
Geen op/aanmerkingen daar ik geen vragen over het produkt had.
Snelle levering.

Assortiment
Winkel heeft voldoende assortiment.
Heb hier al meerdere malen foto accesoires besteld en niet voorgekomen dat het niet op voorraad was.

Aanbeveling
Zeker zal ik de winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BCJoke 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle service, 's avonds besteld en inderdaad de volgende ochtend geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 1953 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te vinden

Service
de toegezegde gratis natuurgids nog niet ontvangen

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan peuscher 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden, overzichtelijk

Service
besteld, snel geleverd

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
service die geboden wordt, b.v. sensor cleaning wordt momenteel vrijwel niet meer gevonden. Dus alles bij elkaar, snel besteld en geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Canon600D 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site en gemakkelijk bestellen en betalen met ideal

Service
Wordt direct netjes verzonden, kreeg er zelfs snoepjes bij meegestuurd.

Assortiment
Alles wat ik voor mijn camera zou willen kopen hebben ze bij CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 1 27-05-2013

Algemene score

8,3

Gemak
Wanneer het druk is zijn er wachttijden. Wat begrijpelijk is want er wordt wel de tijd genomen om de klant goed te helpen

Service
Gewoon goede service is heel belangrijk

Assortiment
Jullie hebben echt alles!He

Extra toelichting
Hebben de winkel al aan verschillende mensen aanbevolen , zijn zelf zeer tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjerk2013 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede beschrijving en ruim aanbod.

Service
Zeer snelle service, 21.30 uur besteld en volgende ochtend 9.30 al in de bus!

Assortiment
Goed en ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKPieters 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
webshop was goed toegankelijk en de bestelling plaatsen idem

Assortiment
Voor mij is het assortiment artikelen meer dan voldoende.

Aanbeveling
Goede keuze maken is mogelijk door de dudelijke beschrijvingen bij de artikelen.

Extra toelichting
In zijn algemeenheid liep alles vlekkeloos. Prompte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan321a 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik koop al jaren mijn producten bij CameraNU.nl en ben zo tevreden dat ik de moeite neem om een review te plaatsen. De prijs is netjes, de producten worden heel snel geleverd en de aftersales is top. Ik heb wel eens wat terug moeten sturen (fabrikage fout..kon cameranu niks aan doen) en binnen no-time had ik een nieuw exemplaar. Ook de koerier van Cameranu is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MisterE 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen van producten via de website is, zoals het hoort bij een goede webwinkel, slechts een paar muisklikken werk. De veelgebruikte artikelen (dig camera's, videocamera's, objectieven en filters) staan boven aan de lijst van producten. Op zich handig, zodat je niet heel de lijst door hoeft te spitten. Doe je dit wel, vind je deze producten echter niet terug in de lijst.

Service
Ik heb een spiegelreflex camera besteld, tijdens de actie van het 10-jarig bestaan van CameraNU.nl. Tijdens deze actie konden van 10.00 - 14.00 verschillende producten met leuke kortingen gekocht worden. Helaas was ik tussen 10.00 en 14.00 niet in de mogelijkheid om de betaling te doen via iDeal. Ik kon echter wel gewoon de bestelling plaatsen. De daadwerkelijke betaling heb ik een paar uur na de sluitingstijd van de actie gedaan en kreeg de camera gewoon voor de kortingsprijs.
Ook het bestellen voor 22.30 met levering de volgende dag is perfect. 's Middags kwam de postbode met het pakketje aan de deur!

Assortiment
Toegegeven, ik ben duidelijk geen professionele fotograaf. Maar zoals ik het kan zien, heeft CameraNU.nl alles in huis voor zowel de amateur als proffesional.

Aanbeveling
Ze leveren wat ze beloven, op het moment dat ze het beloven. Tegen een gangbare prijs. Vooral tijdens een actieperiode kun je een goede slag slaan.

Extra toelichting
Mijn aankoop bij CameraNU.nl is volledig naar wens afgehandeld. Het bestelde product werd, keurig verpakt, op de aangegeven tijd afgeleverd, tegen een zeer nette prijs. Ondanks dat dit mijn eerste ervaring was met CameraNU.nl, zou ik deze website aan iedereeen aan willen raden. Ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Greven 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site en makkelijk te vinden op artikel en prijs

Service
snel en betrouwbaar. kort na de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden waar en wanneer je artikel er is.

Assortiment
ruim voldoende en voor iedereen betaalbaar. in iedere prijsklasse een goed product.

Aanbeveling
ik beveel deze winkel een ieder aan als je een goed product voor een redelijke prijs zoekt. Service is prima, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Cameranu.nl ervaar ik als zeer goed. Al mijn gekochte producten zijn van zeer goede kwaliteit en prijs. De service is zeer goed en uiterst betrouwbaar. de verzending is zeer goed verpakt en binnen 24 uur in huis. Als ik sterren mag geven verdient cameranu.nl voor mij 5 sterren voor de goede service, assortiment en snelle levering. De webshop is makkelijk in navigatie en goed ingedeeld per categorie en prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fotografe70 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie, duidelijke site. Bestel proces is eenvoudig.

Service
Heb contact gehad betreft mijn keuze van juist statief te bestellen, ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Levertijd was super... vandaag bestellen, morgen in huis!

Assortiment
Een uitgebreid assortiment voor ieder wat wils.

Aanbeveling
deze winkel/site voldoet aan al mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReRe002 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling is snel gedaan in een makkelijk overzichtelijke webshop

Service
Je wordt netjes van alles op de hoogte gehouden en weet dus exact hoe jouw bestelling verloopt

Assortiment
Wij hebben een camera als cadeau besteld. Echter voor onszelf missen wij nog wat keuze uit kleine compactcamera's

Aanbeveling
Perfecte bestelling en levering, complimenten!

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke webshop en is zeer klantgericht. Superafhandeling van je bestelling en je wordt van iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden. Een erg prettige ervaring. Bijkomende verassing was dat op ieder verkocht product 2 jaar garantie wordt gegeven. Voor hetgeen wij gekocht hebben, werd bij een andere zaak maar 1 jaar gegeven. Een voorbeeld voor veel andere webwinkels!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klaus D. 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles vanuit je luie stoel bestellen, makkelijker kan niet

Service
prima service: goed advies, prompte verzending en heldere communicatie

Assortiment
uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
ik zou er ten allen tijde weer iets bestellen en kan het alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csonne 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke web side

Service
nog mij besteling nagebeld voor een vraag. service ook op zaterdag uitstekend.

Aanbeveling
duidelijke side en goede producten, prijs is echter wel iets aan de hoge kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gemowebo 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen en betalen, met een paar muisklikken zo gebeurd

Service
Snelle levertijd en goed verpakt

Extra toelichting
Een snelle en goede webwinkel, die ook nog relatief goedkoop is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geke Booi 26-05-2013

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Na plaatsen bestelling ontvang je gelijk een bevestiging,bij verzending een versturen ze een berichtje. Snelle levering,kortom een tevreden klant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

een tevreden klant987 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
door de hoeveelheid keuzes wordt het zoeken moeilijk. met name als je niet weet (zoals bij mij) hoe het onderdeel heet wat je wilt bestellen. wrist trap????

Service
bij het bellen werd ik snel en correct geholpen. de medewerker heeft helpen zoeken en via omwegen zijn we bij het juiste product gekomen. de tijd die hiervoor genomen werd was fijn.

Assortiment
eerder te veel.

Aanbeveling
goede service en grote keus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews