cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ChrisS1979 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te bedienen website met goede begeleiding in de uit te voeren stappen

Service
goede mailservice om op de hoogte te houden over de voortgang van de verzending

Assortiment
echte merken en goede alternatieven

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
goed assortiment, goede prijs kwaliteitverhouding en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam 1960a 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nog nooit gewerkt met een spiegelreflex camera, en vanaf dag 1 prachtige foto' gemaakt dankzij de duidelijke en helder uitleg in het scherm.

Assortiment
Ik heb me thuis goed voorbereid via de webshop, maar je kunt in de winkel echt goed je keus maken omdat je alle toestellen gewoon kunt proberen, ik vond het belangrijk om te "voelen" wat ik ging aanschaffen.

Aanbeveling
Professionele uitleg en een heel erg prettige sfeer . Ik ben prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joep Hoogendoorn 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen via internet werkt snel en correct.

Service
Informatie via telefoon zeer positief ervaren. Wordt niet snel afgedaan.
Ook info via mail wordt binnen 24 uur goed beantwoordt.
Bij bestelling van flitser via internet werkte flitser niet goed. Een telefoontje gepleegd en alles werd snel naar onze tevredenheid afgehandeld.

Aanbeveling
Bij aankoop in de winkel wordt duidelijk uitleg gegeven bij aanschaf product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bruins10 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnGH 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is overzichtelijk en alle benodigde producten konden meteen worden geleverd.

Service
Personeel in de winkel weet veel zo niet alles uit te leggen en kan een goed onderbouwd advies geven. Ik was er kort voor sluitingstijd en er werd nog ruim tijd genomen ook na sluiten om alles af te handelen.

Assortiment
Zeer ruim camera en accessoire assortiment.
Je kan het zo duur maken als je zelf wild en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service en het aanbod dus zou dit zeer zeker aanraden.

Extra toelichting
Zeer goede en overzichtelijke (web)winkel. Het camera en accesoire aanbod is er groot en divers. Het personeel weet goed toe te lichten waarom iets wel of niet nodig of handig is en is erg klant gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van der Tol 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De vier producten waren makkelijk te vinden. Bestelsysteem werkt soepel en lijkt zeer goed beveiligd.

Service
Hemelvaartsdag besteld en zaterdagochend geleverd. Precies volgens afspraak. Voortgang van de bestelling/levering werd steeds keurig gemeld.
De mail direct na betaling was wat verwarrend omdat aan klanten die niet met ideal betaald hadden, gevraagd werd om het bedrag over te maken. Ik heb met credit-kaart betaald dus ik heb gewoon afgewacht en het kwam allemaal goed.

Assortiment
Dit was de enige webshop waar de vier door mij gezochte producten in het assortiment zaten én op voorraad waren.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, ruim assortiment, snelle levering. Voor mij een webshop om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Fonk 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Professionaliteit zeer goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Vanwege ervaring beslist aan te bevelen

Extra toelichting
Ben persoonlijk in de winkel geweest om een aankoop te doen. Heb voldoende tijd en uitleg gehad!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Oduh 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk te bestellen in de webshop

Service
Binnen 24 uur thuis bezorgt en pakje was mooi en stevig ingepakt

Assortiment
Kunt alles wat een fotograaf nodig heeft bij hun vinden.

Aanbeveling
Zeer hoog

Extra toelichting
Goede webshop en groot uitgebreid assortiment voor de fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oepserdefloeps 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site + bestelsysteem

Service
Bestelling na afronden aan laten passen zonder problemen

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van Meeteren 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar, tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Gewoon perfect, overzichtelijk, duidelijke bestelprocedure en snelle levering, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rouwen 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel111971 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en toegankelijke site.

Service
Zeer snelle levering.
Voor 22:30 uur besteld de volgende dag in huis !

Assortiment
Breed arsartiment, bijna alles op voorraad

Extra toelichting
Zeer toegankelijke en goed doordachte site. Juiste arsortiment en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GermenH 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen
geen account nodig

Service
vrijdags besteld, zaterdag ontvangen
geen verzendkosten
perfect
vreemd was dat na ontvangst de camera ineens € 10 duurder was

Assortiment
de camera die ik wilde was niet op voorraad bij Coolblue.
Bij Dixons alleen af te halen in winkels op meer dan 100 km afstand

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Kl 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig

Service
alles netjes ontvagen

Assortiment
groot

Aanbeveling
scherpe prijs en groot aanbod en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schotje 4 ever 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke web pagina en overzichtelijk

Service
Snelle en duidelijke levering en goede na zorg

Assortiment
Goede en ruime keuze`s

Aanbeveling
In hoge mate, zie de reviews hier boven

Extra toelichting
Goede snelle klantvriendelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Evers 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site met voldoende informatie. Eenvoudig bestelsysteem.

Service
Service is helemaal top. Snelle levering. Snel antwoord op vragen en goede adviezen. Retouren worden snel en volledig afgehandeld. Zeer klantvriendelijk. Dus nogmaals super.

Assortiment
Voor mij persoonlijk heeft Cameranu.nl voldoende assortiment.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel iedereen aanraden en als ik bij Urk in de buurt ben loop ik zeker binnen.

Extra toelichting
CameraNu.nl is een goede webwinkel en ik heb tot nu ook alleen goede ervaringen met deze winkel. Ze zijn snel met alles. Ik zal daarom ook altijd eerst bij hen kijken als ik iets nodig heb. Prijzen zijn in mijn beleving concurrerend en de service is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Pel 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk op de site

Service
snelle levering binnen 24 uur

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
gebruiksvriendelijke site

Extra toelichting
overzichtelijk, snel en prijs gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieverdink 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop, binnen enkel klikken het gewenste product gevonden en besteld

Service
super snelle levertijd: de volgende dag al in de bus

Assortiment
wat hebben ze niet?

Aanbeveling
kijk eerst bij cameranu.nl

Extra toelichting
voor je het hele web afspeurt kan je beter eerst bij cameranu.nl kijken. Veel op voorraad, goedkoop en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Ast 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis besteld voor de juiste prijs en de volgende dag gratis thuis bezorgd.

Service
Levering volgens afspraak

Assortiment
Ruim, en zeker voldoende voor mij

Aanbeveling
Geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ivvm 17-05-2013

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Goede dienstverlening met kennis van zaken. Zeer uitgebreide collectie in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanet13 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is heel uitgebreid.

Assortiment
Er is heel veel keuze aan producten.

Aanbeveling
Ik heb echt de indruk dat de mensen die daar werken veel verstand hebben van fotografie. Een goed advies en goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

noppwes 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als je niet hebt besteld via de website, is de kans groot dat je lang moet wachten. Hiervoor is een koffiecorner ingericht en staan stoelen klaar zodat je je op je gemak voelt. Ze nemen echt de tijd voor je om je goed en duidelijk voor te lichten over een eventuele aankoop

Assortiment
Alles is op voorraad en anders hoef je niet lang te wachten tot het er wel is.

Aanbeveling
is een zeer goede winkel met voldoende kennis over wat men verkoopt.

Extra toelichting
Super gemotiveerd team met goede expertise, en alles op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zon6-6 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon lekker thuis vergelijken en uitzoeken zonder een opdringerige verkoper in je nek staat te hijgen.

Service
ik vond de track en trace code geweldig ik heb de hele ochtend als een klein kind zitten wachten toen de status van mijn bestelling stond op: is onderweg!

Assortiment
Ik vind de combinaties die worden aangeboden erg handig. Je hoeft je dan ook niet nog eens te verdiepen in welke SD kaart is goed genoeg en welke tas kan ik het beste erbij kopen.

Aanbeveling
Deze winkel werd mij aanbevolen door een fotograaf. Ik was opzoek naar een winkel waar ik dus niet wordt overgehaald om een apparaat te kopen waar hun het meeste winst op maken en welke ik eigenlijk helemaal niet wil.

Extra toelichting
Zeer tevreden! Goede prijs kwaliteit en gratis heel snel thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oetel1886 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft niet alle winkels langs overzichtelijke site en de volgende dag in huis.

Service
een belletje en je krijgt direkt antwoord ook als het niet bij hen gekocht is

Assortiment
ruim ik heb er nog nooit naast gegrepen

Aanbeveling
is gewoon een geode winkel waar je van op aan kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeerkedJ 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keuze via de website is zeer eenvoudig, modellen zijn prima te vinden, informatie over de modellen klopt!

Service
De bestelling was er de volgende dag! Beloofd is ook zo uitgevoerd.

Assortiment
Ik zocht compactcamera's, daarvan is een grote hoeveelheid aangeboden.

Aanbeveling
Het gemak, de snelheid, de prijs, alles klopt, dus zeker een aanrader.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop bij cameranu.nl, maar ik kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostO1980 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten makkelijk te vinden en te betalen met Visa

Service
Snrl en volledige levering

Assortiment
Meer dan nodig zelfs

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen

Extra toelichting
Goed. Snel. Volledig en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHOTOWALK.nl 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk te vinden

Service
Snelle bezorging en in de winkel professionele hulp

Assortiment
Groot assortiment en goede voorraad.

Aanbeveling
Goede professionele hulp en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria 77 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele site, snel zaken zoeken, vinden en bestellen

Service
Geen onduidelijkheden, bij telefonisch contact heldere en duidelijke antwoorden, beleefd en erg vriendelijk

Assortiment
Breed aanbod en ruime keuze binnen de productgroepen

Aanbeveling
Waarom zou ik anderen niet vertellen dat cameranu.nl zo'n prima spullen, service en prijzen heeft?

Extra toelichting
Helder, snel en prima prijzen voor een breed scala aan producten. behulpzaam en vriendelijk personeel. Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilnanda 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Super snelle levering

Assortiment
Ruime keus aan producten, overzichtelijk op de site gepresenteerd

Aanbeveling
Goede service, goede kwaliteit, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina72 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Cameratas in de winkel uitgezocht. Bleek het laatste exemplaar en dat was gereserveerd. Kosteloos is een nalevering geregeld. Twee dagen later had ik de tas in huis!

Assortiment
Mooie winkel met groot assortiment. Je hebt volop de keuze.

Aanbeveling
Tot op heden diverse aankopen gedaan, zowel via internet als in de winkel. Goede service en goede adviezen in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerardus57 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Prima, snelle levering

Assortiment
Goede keuze en prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Gewoon een goede web-winkel. zoals het hoort.

Extra toelichting
Zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Wagtendonk 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNu.nl is een overzichtelijke website met een groot assortiment en een prima zoekfunctie.

Service
Geweldige service, snelle levering en men komt de gemaakte afspraken strikt na.

Assortiment
Enorm assortiment en bijna altijd uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Vanwege mijn ervaringen met CameraNu.nl heb ik al diverse mensen dit bedrijf aanbevolen.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu.nl een goed en betrouwbaar bedrijf dat de bestelde spullen altijd snel levert. Een prima aftersales en men is altijd bereid om mee te denken met de klant. Goede service en stipte levering. Prima ervaringen met CameraNu.nl en ik zal er beslist weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert200660 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
er veel te zien en ik heb even lekker kunnen kijken geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdijk_nl 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk producten vinden. Bij storing van Ideal kreeg ik de volgende dag een link om alsnog via Ideal te betalen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en veel artikelen op voorraad, en dat beteknt snelle levering.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en veel artikelen op voorraad, en dat beteknt snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T Graan 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi makkelijk en handelbaar

Service
Snelle levering in 2 dagen

Assortiment
Keuze genoeg voor elke budget

Aanbeveling
Heb ik al gedaan;)

Extra toelichting
Mooi ergonomisch 20 Megapixel voor een prima prijsje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Knorpmeister 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is goed gestructureerd en werkt prima. Voldoende betalingsmogelijkheden.

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Extra toelichting
Dit is niet mijn eerste aankoop bij deze winkel, en het zijn tot nu toe stuk voor stuk positieve ervaringen geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knallie 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige complete website met uitgebreide productinformatie.

Service
Vandaag besteld is dus ook echt gelijk morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 1966 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met voorraadinformatie

Service
Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.Degelijke verzending.

Assortiment
Zeer breed assortiment, goed prijsniveau.

Aanbeveling
Precies wat je van een webwinkel verwachten mag.

Extra toelichting
Diverse foto-accesoires besteld. Zeer overzichtelijke en informatieve website. Het bestelde was inderdaad op voorraad en ik had de volgende dag alles al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sakete 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site is alles makkelijk te vinden met veel informatie.

Service
Ik had enkele vragen en dat werd keurig beantwoord. Ook de levering is erg snel, zelfs van artikelen die niet op voorraad zijn.

Assortiment
Ze verkopen bijna alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
Het assortiment is erg groot en de prijzen zijn overwegend goed.

Extra toelichting
Ik had een Gitzo 2542T statief en Markins Q3T balhoofd gekocht. Beide werden snel geleverd. Uiteindelijk besloten deze twee producten te retourneren omdat ik persoonlijk de prijs/kwaliteit verhouding niet ideaal vond. Dit kon heel makkelijk teruggestuurd worden richting Cameranu.nl en zonder morren werd m'n geld teruggestort. De service is super en ik zal hier zeker terug blijven komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Poel 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site ziet er overzichtelijk en professioneel uit. Een kind kan de was (aankopen ) doen.

Service
Zeer correcte afhandeling.

Assortiment
Overzichtelijke en uitgebreid.

Aanbeveling
Deze winkel kan ik iedereen aanbevelen. Prijs kwaliteit en service verhouding zeer goed.

Extra toelichting
Zie punten motivatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdrotterdam 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld , heel snel in huis

Assortiment
veel keuze en in vergelijking goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Vos 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snel verzonden, prima verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan D. 17-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.

Service
Alle artikelen worden duidelijk omschreven, en in de winkel zelf een goed en deskundig advies over de (geplande) aankoop.

Assortiment
Een van de grotere en betere winkels met een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima assortiment, duidelijke prijzen, goede afwikkeling van de aankoop zowel bij afhalen als bij verzending.

Extra toelichting
Diverse artikelen hier gekocht. Bij de eerste aankoop van de camera deze opgehaald, en een duidelijk advies over gebruik gekregen. Je merkt dat er deskundig personeel aanwezig is wat weet waarover het praat. Ook verzending van bestellingen verloopt vlekkeloos. Je word prima op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, en levering binnen 1 dag als het op voorraad is. Een prima winkel met scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Super Cool 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dorp 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede site, duidelijke foto's en beschrijvingen, je kunt producten vergelijken

Service
levering zoals beloofd, duidelijke communicatie per mail

Assortiment
veel keuze, verschillende merken en prijzen

Aanbeveling
veel keuze, snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

rekacska 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelrongen 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, duidelijk.

Service
Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter80 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
snel

Assortiment
overzichtelijk

Aanbeveling
goed, snel, duidelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
zeer tevereden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maylin 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Soms is het lastig om een product terug te vinden.

Service
Product de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Snel in huis, makkelijke betaling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

arjen-tienstra 16-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de site de gewenste camera vaak bekeken, er voor gekozen om dat wij er een uitje van wilde maken in de winkel te bestellen.

Service
aftersales service uitstekend.
Bij afhalen toen onze camera weer geleverd kon worden minder goed geholpen, hierna onze klacht uitstekend opvolg gekregen vanuit Wilco.

Assortiment
Moet ook niet te uitgebreid, maar bij foto's horen inmiddels ook tablet en notebooks. Nu moesten wij uitwijken naar andere winkel om nieuwe notebook te kopen.

Aanbeveling
Ik heb het niet vaak over aankopen met anderen.

Extra toelichting
Goed dat jullie toetsen en openstaan voor zowel positieve als negatieve berichten. Belangrijk dat jullie onze klacht direct hebben opgepakt, waardering voor de klant en toch een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews