cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JoopvanB 31-05-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke site, duidelijke leveringstermijn

Service
Correcte informatie over aankoop en aflevering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

stefan bongaerts 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg overzichtelijke website

Service
voor 22.00 besteld en de volgende middag om 11 uur netjes afgeleverd!

Assortiment
vrij beperkte keuze qua lenzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thorsten86 31-05-2013

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijke website, overzichtelijk en snel naar betaling zonder verder gezeur

Service
Niet nodig gehad

Assortiment
Ruim keuze uit verschillende merken

Extra toelichting
Zeer tevreden en zou zeker terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

warmoltz 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle levering, vriendelijke mails die je op de hoogte houden van je bestelling.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende, maar het kan natuurlijk altijd beter. ;-)

Aanbeveling
Ruime keuze, naar verhouding niet duur, snelle levering en heerlijke snoepjes bij je levering.

Extra toelichting
Gewoon een goede webwinkel met nette prijzen en een prima service en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BaDu666 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige bestel procedure, duidelijk ook nog.
Levering snel (binnen 24 uur) en goede prijzen

Service
Goede en duidelijke mails tijdens het bestelproces.

Assortiment
Voldoende keuze voor iedereen. Zelfs kleurvarianten zitten in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle service en lage prijzen wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rjave 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld, betaald, direct een bevestiging

Service
Na een korte vraag direct een antwoord.

Assortiment
Voldoet aan mijn wensen.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Product de volgende ochtend binnen, keurig verpakt. Prima!

Extra toelichting
Snel, netjes, professioneel. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac van der Zanden 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenmaal besteld, staat je bestand al klaar zodat je zo
weer kan bestellen zonder problemen.

Assortiment
Bijna alles overzichtelijk
en concurerend geprijsd

Aanbeveling
Goede ervaringen, snelle levertijd.

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis, extra garantie kost niks meer. Goede informatieve webside.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bob Mans 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De dish besteld en via ideal betaald, wat al een gemak is op zich zelf. Heb hem in de avond besteld en hij werd keurig de volgende dag bezorgd. Netjes verpakt en compleet! Prima service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SaskiaFriso 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik vond makkelijk wat ik zocht, overzichtelijke site

Service
Had de volgende dag mijn bestelling al in huis.

Assortiment
Prima, ik zie een groot aanbod per categorie.

Aanbeveling
Duidelijk en snel en goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben erg positief omdat ik altijd vind wat ik zoek voor een heel goede prijs! de levering is snel. kortom ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marciemarcnl 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon goedwerkende website met simpele webwinkelsoftware.

Service
Komen perfect de beloftes die ze op hun site presenteren na !

Assortiment
Alles wat ik nodig had, kon ik snel vinden tegen gunstige prijzen.

Aanbeveling
Vooral de levertijden zijn ongekend snel, inderdaad bestelde ik pas om 18u30 en de dag erna had ik het spul al binnen.

Extra toelichting
Bij een andere winkel had ik hetzelfde besteld, maar na 3 dagen wachten (alles was zogenaamd direct leverbaar) heb ik daar geannuleerd en bij Cameranu.nl komen ze dus wel hun belofte na. Gewoon goed, de prijs is misschien niet altijd de allergoedkoopste, maar dan is de service wel de allerbeste !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r-ritzen 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle afhandeling

Service
Top! Super snelle klantenservice en levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarvan heel veel op voorraad. Ook de occasions zijn goed in orde

Aanbeveling
Kan niet anders zeggen dan dat het een topzaak is! Geen rede om nog ergens anders te shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke35 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering! Ik bestelde rond 10 uur 's avonds en had de bestelling de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris1967 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel antwoord op vragen, bestelling snel en netjes ingepakt bezorgd.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima adres voor betrouwbare levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NIKON D800 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle aangeboden artikelen makkelijk te vinden via keuzemenu's en simpel te bestellen, zonder een account aan te hoeven maken.

Service
Meteen email response over de huidige status van de bestelling en de verdere stappen. Snelle afhandeling van de order.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles kunnen vinden wat ik er zocht

Aanbeveling
Prima webwinkel tegen scherpte prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spykerman 30-05-2013

Algemene score

7,7

Extra toelichting
veel keus en snelle levering Ik ben ook al eens in de winkel zelf geweest en nodigd uit om wat te kopen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

karaya69 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De lens kon ik eenvoudig vinden en de bestelling was eenvoudig. Betaling via Ideal ging prima!

Assortiment
Er is genoeg te vinden. Ik wist precies wat ik wilde hebben en kon snel het product vinden

Aanbeveling
Goede site en goed assortiment tegen een goede prijs. Snelle bezorging, dus een prima winkel om camera en toebehoren te kopen.

Extra toelichting
Goede winkel, goed aanbod en goede prijs. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Koppen 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een Epson printer gekocht via camera.nu. De bestelling via de site verloopt heel soepel en gebruikersvriendelijk.

Service
Vandaag bestellen is morgen in huis. Netjes aangetekend en keurig verpakt. Daarnaast was het verzenden kostenloos, terwijl camera.nu toch een officieel verkooppunt van Epson is. De verzending is via een bijgevoegde link in een bevestiging e-mail te volgen.

Assortiment
Prima, de printer was op vooraad wat ook keurig bij de digitale bestelling inzichtelijk was.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten. Voor mij perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Lemson 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De producten waren voor mij allemaal vrij eenvoudig vinden doordat ik zelf veel informatie heb gezocht over de artikelen. Het enigste overzicht wat ik miste is welke accessoire het beste geschikt is voor welke camera.

De bestelling en afhandeling ervaarde ik als snel, prettig en gemakkelijk. De stappenwaren dan ook allemaal vanzelfsprekend waarbij de aankoop gesloten werd.

Service
Als klant word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.
Een minpuntje vind ik de kosten voor het retourneren wat vooral nadelig is bij producten waarbij de verzendkosten hoger liggen dan de waarde van het product.

Op de consumentenbond (voor leden) na zijn er vaak weinig reviews te vinden van nieuwe producten, voor de toekomst zou dit een verbeterpunt kunnen zijn bijvoorbeeld in de vorm van een video-review of zoals vanouds in de vorm van tekst.

Assortiment
Assortiment is erg ruim te noemen, voor ieder wat wils. de prijzen zijn erg variabel wat erg naar mijn inzicht voor zorgt dat het veelal aantrekkelijk word voor andere consumenten. En vergelijkings sites zoals Tweakers.net, kieskeurig.nl etc. komt Camernu.nl dan ook positief naar voren.

Aanbeveling
Door het ruime assortiment, de service en het gemak van bestellen zou ik Camernu zeker aanbevelen aan vrienden, kennissen en familie. Ook doordat Cameranu een showroom heeft wat het mogelijk maakt om het product te ervaren. Ten opzichte van andere webwinkels (die niet over een showroom beschikken) is dit pluspunt te noemen.

Extra toelichting
Het gemiddelde komt bij mij uit op een 8 doordat ik een positieve ervaring heb gehad bij het verloop van de aankoop die ik onlangs gedaan heb en er weinig nadelen te vinden zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tonjacobs 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nadat ik besteld had en de iDeal-betaling de mist inging nam ik contact op met de klantenservice. Zij hadden de betaling inderdaad niet ontvangen. Via mail kreeg ik een nieuw iDeal-link en de lens was gewoon gereserveerd voor me.

Assortiment
Groot assortiment. Behalve Canon lenzen ook een groot assortiment andere lenzen met Canon-fitting. Waar Canon staat kan bijvoornbeeld ook Nikon staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjs1946 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs ouderen kunnenop een eenvoudige manieer iets bestellen

Service
Van het begin tot het einde goed te volgen met duidelijke informatie

Aanbeveling
om de bovengenoemde redenen

Extra toelichting
Het is prettig om zaken te doen. het geeft een betrouwbaar gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid77 30-05-2013

Algemene score

8,5

Gemak
site spreekt voor zich.

Service
Niets op aan te merken

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifieke camera dus heb niet naar de rest gekeken. Aanbevelen doe ik eigenlijk nooit maar als iemand vraagt of ik ervaring heb dan zal ik benoemen dat deze positief was. Leuk trouwens de attentie van de snoepjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MPet90 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is eenvoudig en werkt snel. Site is goed opgebouwd.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Product op voorraad.

Extra toelichting
Snelle service voor de goedkoopste prijs. Wat kan beter? Geen idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.A. Sleeking 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken maar een stap terug is vaak opnieuw beginnen met zoeken.

Service
Dit was niet mijn eerste camera bij cameranu.nl maar mijn 5e. Zegt genoeg lijkt mij.

Assortiment
Ik zou niet weten wat jullie niet hebben.

Aanbeveling
Scherp geprijst, snel geleverd, goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Postma 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie, snel besteld en volgende dag in huis. Persoonlijke info toevoegen was makkelijk en overzichtelijk

Service
Fotocamera was binnen een dag thuis. Keurig mail gekregen over de levering. Top. Geen klachten gehad.

Assortiment
Ruime keuze en zeer schep geprijsd.

Aanbeveling
Duidelijk, overzichtelijk, no-nonsense, snelle levering.

Extra toelichting
Eerste bestelling bij CameraNu. Scherpe tarieven en snelle levering zijn voor mij zeer belangrijk. Geen klachten tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem235 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Zoals beloofd snelle levering en zeer scherpe prijzen dank!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan876 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop en eenvoudig bestellen.

Service
Alles ging goed.

Assortiment
Ze lijken alles te hebben wat ik nodig denk te kunnen hebben.

Aanbeveling
Goede winkel, goede service, tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Jan Arends 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kei-eenvoudig allemaal!

Service
Super service. Ging allemaal supersnel, makkelijk en geen moeite.

Assortiment
Ze hebben bijna alles, gewoon op voorraad. Heel chill

Aanbeveling
Echt waanzinnig dat je alles snel krijgt en goed geregeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoD90 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Nette zaak, snelle afhandeling in de webshop, in de winkel door goed personeel geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wkonradt 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNU is dichtbij, en ze hebben een gigantische voorraad, dus kon direct meenemen waar ik voor kwam

Service
Een Occasion kunnen kopen die als besteld stond, maar niet betaald was. Meteen geregeld dat ik em dan kon kopen, geen moeite ongespaard

Assortiment
Zolang ze zich op fotografie en video blijven focussen, en niet een manusje van alles, is deze winkel ideaal

Aanbeveling
Al meerdere mensen verteld hoe super CameraNU is en gratis verzenden maakt dat alleen maar makkelijker.

Extra toelichting
Al zeker 5 jaar een tevreden klant van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jago1932 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een telefoontje of email is genoeg

Service
krijg altijd reactie

Extra toelichting
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem2011 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De filtermogelijkheden op de website van cameranu.nl (bijvoorbeeld bij het zoeken naar geschikte objectieven) zijn beter dan bij sommige andere websites; het kan natuurlijk altijd beter (bijvoorbeeld: filteren op max diafragma, afzonderlijk op min/max brandpunt voor zoom-objectieven), maar dit werkt al vrij aardig.

Service
bij een vorige aankoop had ik een cameratasje voor een compactcamera gekocht, maar dat was toch wat te ruim naar mijn zin. Was geen probleem om terug te sturen. Hou er wel rekening mee dat je zelf de verzondkosten betaald en dat was in dit geval de helft van de retour-waarde...

Assortiment
volgens mij hebben ze wel bijna alles wat ik op dit gebied zou willen hebben (nu nog het budget ;-).

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de ervaringen met cameranu.nl so far en zal ook volgende online aankopen bij voorkeur bij hen doen. Enige reden om elders te kopen is dat het soms wel fijn is om fysiek in een winkel dingen uit te proberen (bijvoorbeeld, voor een goed passende cameratas...)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

popmarian1 30-05-2013

Algemene score

7,7

Service
Trage reactie voor koppeling van nabestellingen

Aanbeveling
Redelijk

Extra toelichting
Zij reageren niet adequaat op nabestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

jwa valkenswaard 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelheid van levering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Makkelijk, groot assortiment, snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Houtwiek 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is overzichtelijk in de webshop aanwezig met goede omschrijvingen. Uitzoeken en bestellen is dus ook een fluitje van een cent.

Service
Ik heb meerdere malen producten besteld bij CameraNu en heb bijna altijd mijn producten de volgende dag thuis ontvangen. Ook bij nalevering ontvang je wel alvast de producten op voorraad. De telefonische bereikbaarheid van CameraNu is perfect en de vragen worden snel en direct beantwoord.

Assortiment
tot nu toe nog geen issues gehad met producten die niet op de site stonden.

Aanbeveling
Prima winkel, scherpe prijzen, goede service/ kennis en snelle levering.

Extra toelichting
Prima winkel, scherpe prijzen, goede service/ kennis en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Oskam 30-05-2013

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Duidelijke website. Goede informatie. 's Avonds voor 22.30u besteld, de volgende dag in huis. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cosworthron 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en makkelijk assorti overzicht

Service
vragen worden meteen toegelicht en beantwoord

Assortiment
ruime assorti aangeboden

Aanbeveling
positieve ervaring en een top service nooit geen problemen

Extra toelichting
zoals ik al eerder geantwoord heb toppie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Citroen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een overzichtelijke site met de juiste productinformatie.

Service
Het product was op voorraad en kon worden gedemonstreerd.
Voor de klant was er gratis koffie of thee beschikbaar wat wel zo prettig was na een lange autorit.

Assortiment
Het assortiment is hoogwaardig en veelzijdig, van amateur tot profi. De winkel is overzichtelijk ingericht.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortiment en de verkrijgbaarheid. Ook vanwege de scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Multisant 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goedwerkend website. Prijzen en voorraden kloppen.

Assortiment
Zeer ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chippie2 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Om 22:00h besteld, en de volgende dag al geleverd. Voorraad indicaties kloppen. Van laatste bestelling 1 fout besteld artikel retour gestuurd, en dit werd snel en netjes afgehandeld.

Assortiment
Van de meeste artikelen zijn meerdere alternatieven te vinden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
De afgelopen jaren meerdere bestellingen geplaatst en nooit problemen met leveringen gehad

Extra toelichting
De compleetheid van de webshop / assortiment, snelle levering en de mogelijkheid om in de winkel de producten te bekijken maken Cameranu tot een plezierige webwinkel. De prijzen zijn in vergelijking met andere webshops concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iElle 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Haag 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is behoorlijk verbeterd en werkt sneller dan voorheen.
Gemakkelijk is het om via iDeal te kunnen betalen.

Service
De bestelling werd snel bevestigd en geleverd.

Assortiment
Ik denk wel het grootste assortiment van NL.

Aanbeveling
Aanbeveling is gebaseerd op een concurrerende prijs en snelle en correcte aflevering

Extra toelichting
Ik heb werkelijk niets meer aan de bovenstaande positieve beoordeling toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjenTa 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Opzich is alles makkelijk te vinden... Wat ik alleen wel mis (luxe) is dat als ik de camera aanvink die ik wil, ik dan bijvoorbeeld onder of aan de zijkant, kunnen zien welk geheugenkaartje ik erin moet doen e.d!

Service
Savonds om 22.00 besteld en de volgende ochtend om 11.00 was ie al binnen.. Top!

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goedkoop, goeie service, snelle bezorging!

Extra toelichting
Goeie webwinkel... genoeg keue, snelle levering en goedkoop!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rezy 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen en verzonden zonder enig probleem.

Service
Nadat ik gebeld heb en niet aan bepaalde informatie kon komen van een product via de klanenservice is mijn bestelling gratis verzonden ter compensatie!

Assortiment
Veel keuze in verschillende artikelen in vergelijking met de meeste andere video en fotografie winkels.

Aanbeveling
Zeer goede service, groot assortiment en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsbeth01 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sjorstamminga 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
super snel

Service
het ging niet op internet maar de mevrouw van uw bedrijf loodste me er goed door

Assortiment
de goede merken zijn aanwezig

Aanbeveling
door goede ervaring

Extra toelichting
goede prijs met snelle afwikkleing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JP Gorter 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site. De bestelling geplaatst om 21:10 en de volgende dag al geleverd.

Service
Goede en duidelijk e-mails. Artikel was goed verpakt.

Assortiment
Veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Snelle en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Steenvoort 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, betaling via ideal, binnen no time product gevonden besteld en betaald.

Service
s'avonds om 21:30 besteld en de volgende dag had ik mijn spullen binnen om 14:00 echt super service en ook nog voor de goedkoopste prijs!

Assortiment
Prima! alles wat ik nodig had kon ik direct vinden en bestellen.

Aanbeveling
eenvoudig, duidelijk, goedkoop en SNEL!

Extra toelichting
super site, ruim aanbod en voor de laagste prijs, super snelle levering! echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Foto-Willem 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Goede prijs en snelle levering vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes082 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen zonder eerst een account aan te moeten maken

Service
In de avond een mail verzonden met de vraag wanneer het uitverkochte product weer op voorraad was, volgende ochtend meteen antwoord. Levering ook prima, ophalen pakket kon bij de AH om de hoek.

Assortiment
De artikelen die ik zocht konden geleverd worden tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanraden, snelle levering en contact per mail gaat ook spoedig. Prijzen zijn de goedkoopste van NL.

Extra toelichting
Zeer te spreken over deze winkel, al jaren tevreden klant en kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isdezenogvrij 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie en overzichtelijke website met de juiste informatie.

Service
Service ook al eens mogen meemaken en die was gewoon zoals je mag verwachten.

Assortiment
Van doekjes tot camera's alles kunnen ze leveren en hebben ze ook op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden hier je aankoop te doen, bij deze winkel ben je geen nummer maar een klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews