Gemiddelde beoordeling
Deze score is berekend op basis van 2902 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.
CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
Gemiddelde beoordeling
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Hoi Arno,
Jammer dat we de verwachtingen niet hebben waargemaakt. Het filter wat je bestelde was op voorraad bij onze leverancier, niet direct leverbaar. Als het goed is was dat ook de info die je op de website hebt gezien. We zien dat je nog wel telefonisch contact met ons hebt gehad op de dag van de bestelling, maar kennelijk hebben we dat toen onvoldoende duidelijk gemaakt. Excuses daarvoor.
We vinden het wel jammer dat je de vertraging die je bestelling heeft opgelopen niet begrijpt, en ons daarom een slechte beoordeling hebt gegeven. Misschien is het je ontgaan, maar door de Corona-crisis hebben alle bezorgers op het moment grote moeite om de grote stroom pakketten op tijd te bezorgen.
We hopen dat het plezier wat het filter je zeker gaat geven zal opwegen tegen de teleurstelling die je ervoor hebt moeten doorstaan. En wellicht gun je ons toch nog eens een tweede kans. Ook bij ons gaat er wel eens wat fout, sorry daarvoor.
Groeten,
CameraNU.nl