cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46935 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2902 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik-Jan 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals al sinds jaren, goede beschrijvingen en informatie op de site te vinden, netjes geprijsd en op veel producten 5 jaar garantie. Prima voorwaarden dus, en waar nodig een fysieke winkel aanwezig.

Reageer

EV 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs in Corona-tijd had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Website is duidelijk en heeft scherpe aanbiedingen.

Reageer

Jan Willem de Zeeuw 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu levert goede spullen voor fotografie, is niet duur (niet duurder dan anderen), heeft leuke aanbiedingen en levert ook op tijd.

Reageer

Mello 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een top service!!
Ik had in het weekend een nieuwe microfoon nodig,
Donderdag om 22:00 besteld en vrijdags rond 13:00 al binnen.

Echt heel tevreden naar de service van CameraNu.nl
Binnenkort maar weer wat bestellen.

Reageer

Thitipol 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
This shop has a lot of products in stocks that make me feel free and easy to choose. You gave me a fare price and also the delivery system was super fast. I bought ZOOM H5 handy recorder last week and it's superb! Still has no problems and it helps me with studying in this quarantine period a lot!

Reageer

Rob Peters 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, fijne heldere extra uitleg over producten via video filmpjes. Levering snel en naar behoren! Zeer tevreden. 👍

Reageer

Benz 16-04-2020

Algemene score

1,0
Ik heb een Grijsfilter gekocht.
deze was best aan de prijs maar ik wil ook goede kwaliteit. Hij was direct leverbaar. Dit blijkt niet te kloppen en daarna wordt de file verzonden via Post.NL ook deze levert niet op tijd. Ben er een hele dag voor thuis gebleven en niemand komt.
Ik ga niet meer hier kopen.
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-04-2020

Hoi Arno,

Jammer dat we de verwachtingen niet hebben waargemaakt. Het filter wat je bestelde was op voorraad bij onze leverancier, niet direct leverbaar. Als het goed is was dat ook de info die je op de website hebt gezien. We zien dat je nog wel telefonisch contact met ons hebt gehad op de dag van de bestelling, maar kennelijk hebben we dat toen onvoldoende duidelijk gemaakt. Excuses daarvoor.

We vinden het wel jammer dat je de vertraging die je bestelling heeft opgelopen niet begrijpt, en ons daarom een slechte beoordeling hebt gegeven. Misschien is het je ontgaan, maar door de Corona-crisis hebben alle bezorgers op het moment grote moeite om de grote stroom pakketten op tijd te bezorgen.

We hopen dat het plezier wat het filter je zeker gaat geven zal opwegen tegen de teleurstelling die je ervoor hebt moeten doorstaan. En wellicht gun je ons toch nog eens een tweede kans. Ook bij ons gaat er wel eens wat fout, sorry daarvoor.

Groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Martin 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de verkeerde maat filter online besteld.
Naar de vestiging in Amsterdam gegaan, de filter werd direct omgeruild.

Geen enkel probleem.

Zeer tevreden

Reageer

Maik 16-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle professionele hulp, dus wist snel wat ik nodig had. Website was ook duidelijk. Eventueel zouden de toebehoren van bij voorbeeld de statieven duidelijker naar voren mogen komen.

Reageer

Videograaf 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product werd snel geleverd, goede concurrerende prijs en betrouwbaar bedrijf!

Reageer

C.v.d.Vliet 15-04-2020

Algemene score

10,0
Macro instelslede zeer vlug geleverd, uitstekend produkt en nog goedkoop bovendien.
camera nu een aanrader voor elke fotograaf.

Reageer

Jaap 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte service, snelle verzending. Scherpe prijs. Verreweg de goedkoopste die ik kon vinden. Heb voor deze deal gekozen omdat zelfs tweedehands lenzen voor dezelfde prijs werden aangeboden. Dit nieuw exemplaar werd zelfs geleverd met 5jaar garantie! De keus was snel gemaakt.

Reageer

Eric Van cauwenbergh 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, scherpe prijzen en snel geleverd. Daarom bestel ik liever hier dan in Belgische webshops waar je langer op je bestelling moet wachten en meestal ook nog verzendingskosten moet betalen.

Reageer

Wim van Putten 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de service van Cameranu.nl. Het bestelde product werd volgens afspraak op tijd bezorgd. Toen bleek dat ik een verkeerde keuze had gemaakt, was het geen enkel probleem om om te ruilen. Zodoende zijn we naar Urk gereden en hebben in de prachtige showroom een andere microfoon gekocht. De behandeling was prima, het advies was helder en mijn keuze was snel gemaakt. Bedankt!

Reageer

Yvonne 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles was duidelijk en een vlotte levering ,grote keuze en degelijke produkten.

Reageer

Gert 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S middags pen van iPad stuk , gauw besteld bij camera nu.nl volgende dag thuis.
Super snel geleverd met onze dank, ook fijn dat jullie de losse rubber puntjes verkopen
Ga zo door.

Reageer

Sammy Jones 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn artikel gemakkelijk kunnen vinden in de zeer overzichtelijke webshop. Artikel is precies zoals omschreven. Super snel de bevestiging binnen en mijn bestelling was direct af te halen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Fijn dat er mensen werken die verstand van hun producten hebben. Bedankt, kan niet wachten om aan de slag te gaan .

Reageer

Alex 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Professioneel en vriendelijk geholpen. Geleverde systeem fantastisch! Werkt naar behoren. Zeer tevreden.

Reageer

jordy 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en na wat vragen goed geholpen.
cameranu krijgt een dikke 10+

Reageer

Janny 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor CameraNu gekozen, omdat het goed bekend staat en de 5 jaar garantie.
Ze hebben mij prima geholpen, ook toen de betaling niet direct lukte. Ook de vragen op de mail hebben ze snel beantwoord.prima.

Reageer

Bing 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij CameraNU in Urk. De combinatie van on-line en fysieke winkel vind ik prima. Soms heb ik een bepaald product op het oog en wordt je door een medewerker geattendeerd op een ander merk. Dan weer heb je een gouden keuze gemaakt via reviews en wordt dat als uitstekend beoordeeld door een andere medewerker. Erg Fijn dat men meedenkt, en als alles tegenzit, Coronacrisis en vakantie tripjes en mogelijk een bruiloft van je zoon gaat daardoor misschien niet door..... moet je dan toch een nieuwe camera en lensen kopen? Je kan je dan rustiger verdiepen in de nieuwe technologie van de camera zegt mijn vrouw. Ja zegt de medewerker, "ik ben het met haar eens". Dus toch maar de de aankoop gedaan en alles in de nieuwe winkel in Amsterdam laten brengen. En alles is weer perfect afgeleverd. CameraNU ik ben nog steeds blij met jullie. En met de nieuwe aankoop ook. Het is net alsof je in een nieuwe auto gaat rijden. Als je een mooie auto hebt dan is een ritje naar de supermarkt een feest. Met een mooie camera is het bewerken van de eerste foto's ook een feest. Net een nieuwe computer of mobieltje.

Reageer

Ton 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Toen scanner defect bleek werd na een telefoontje de oude retour ontvangen en had ik binnen enkele dagen een nieuwe. Zonder gezeur een correcte afhandeling.

Reageer

Lauraa2808 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding en in de winkels deskundig personeel

Reageer

Hans 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle gratis bezorging en het gekochte was in prijs goedkoper of gelijk in prijs t.ov. de andere
leveranciers.

Reageer

Bart Krijgsman 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een website waar je makkelijk vind wat je zoekt. De services heel goed is. De levering was snel en goed verpakt.
Het product, een statief, was zoals verwacht van prima kwaliteit.

Reageer

Jacco Damen 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl heeft een enorme keuze en een concurrerende prijs. Ik heb er al diverse malen fotografie benodigdheden besteld, waaronder camera, lenzen en accessoire. De levering is snel ook nu in deze corona periode.
Als actie heb ik gratis 5 jaar garantie en 3 jaar sensorreiniging bij de camera gekregen.

Reageer

Bart 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed assortiment, kwaliteit, snelle levertermijn. Beloftes worden nagekomen.

Reageer

Sylvia 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ging lekker vlot. draagriem bevalt mij uitstekend. Ben er blij mee
Was ook snel binnen waarvoor dank.

Reageer

Joop Neefs 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt meegedacht en de levering was prima !!!
De prijs kwaliteit verhouden is goed en er is een uitgebreid assortiment.

Reageer

Smit 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is duidelijk en overzichtelijk. Heb je een vraag over een product kan je chatten met een medewerker of mailen. Je krijgt vrijwel gelijk een antwoord terug. Dat is altijd fijn.
Het product wordt netjes verpakt en snel geleverd.
Ik ben zeer tevreden en ga er zeker vaker bestellen.

Reageer

Ro 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was wel in de webshop, maar niet op voorraad.
Hierdoor kreeg ik een vergelijkbaar product.
Van een hogere waarde!

Bedankt voor de goede service 👍🏻

Reageer

José 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn camera Canon EOS 7d mk II online gekocht in corona tijd.
Al mijn vragen zijn vriendelijk en naar tevredenheid beantwoord. Super tevreden met de service, klantvriendelijkheid en mijn nieuwe aankoop.

Reageer

Cornelis 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl heeft een heel ruim assortiment en scherpe prijzen. De website is overzichtelijk en de levering is razendsnel!

Reageer

Raf Demeyer 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling verliep heel eenvoudig en snel. Perfecte levering en goede concurrentiële prijzen.

Reageer

J.D. Deventer 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke uitleg en snelle levering in stevige verpakking.

Reageer

Hendrik Schenk 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Midden in de natuur wonend, prachtige lente en in een coronatijdperk is een goede verrekijker een uitkomst. Cameranu.nl heeft ruim aanbod en de keus was snel gemaakt, snelle levering en de verrekijker is al volop in gebruik ;-) Komt geheel overeen met de beschrijving en de verwachting. TOP

Reageer

Piet 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in de afgelopen jaren al meerdere aankopen bij Cameranu gedaan en blijf dat doen juist vanwege de dienstverlening. Altijd zijn ze snel, correct, beleefd en erg coulant als het gaat om garantie. Bovendien is de aanschafprijs van de artikelen laag.

Reageer

W.v.d. Berg 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering volgens spoorboekje en heeeel snel. Retour na tel keurig geregeld nadat ik aangaf er toch van af te zien. Heel snel antwoord dat retourzending goed was ontvangen. Nu wachten op terugbetaling. Een 10.

Reageer

Daan 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed aanbod, helder bestelproces, goede prijs, snelle levering waarbij je steeds op de hoogte gehouden wordt over moment van levering.

Reageer

Marc van den hout 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oeps, ik krijg mijn filter niet meer van mijn Lens.
Door snelle en goede levering de volgende dag, kon ik gelijk verder met fotograferen. Bedankt camera.nu

Reageer

Anna 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In coronatijd ontstond de wens te willen experimenteren met macro, ook omdat dit iets is wat je goed in en om het huis kunt doen.
De fotowinkels in de omgeving waren dicht, maar via de website van CameraNu kwam ik aan goede informatie, waardoor het idee ontstond om eerst tussenringen te kopen. Een goedkoop alternatief om zo eerst te ervaren of macrofotografie iets voor me is, alvorens een dure macrolens te kopen.
Topadvies! En de tussenringen doen hun werk!

Reageer

Hester Visser 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu bood via haar site een duidelijk beeld van de keus in selfie sticks. Degene die ik uitkoos was voorradig en werd de volgende dag geleverd. Top! Ik kon gelijk aan de slag. Bovendien is deze in mijn favoriete kleur: roze. En met statief standaard en uitschuifbaar tot flinke hoogte. Ja, ik ben blij me mijn aankoop én met CameraNu.

Reageer

Annemarie 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment voor de hobby en professionele fotograaf, om hebberig van te worden.
Wat ik wilde hebben was snel gevonden en ook nog eens snel geleverd!

Reageer

Judith 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie wat bij het product staat is duidelijke en je weet wat je besteld. Het bestel proces is fijn, makkelijk omschreven en gaat snel! Geen nutteloze vragen die je in moet vullen o.i.d. Je wordt niet gespamd met mailtjes na je bestelling, je krijgt een bevestiging van de aankoop en een bevestiging dat het op de post zit. Snelle levering en fijne manier van bestellen! Na het bestellen van mijn lensball en de snelle levering hiervan heb ik de volgende dag ook direct een nieuwe lens besteld! Dezelfde snelle levering! Bedankt Cameranu.nl!

Mocht ik volgende keer weer iets voor mijn camera nodig hebben zou ik dit zeker weer doen bij Cameranu.nl!

Reageer

Bart 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd een van mijn go-to winkels voor camera-attributen. Goed assortiment, snelle levering en goede service.

Reageer

Rene Martin 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima informatie op de site en snelle levering. Product wat ik besteld had was kwalitatief zoals ik verwacht had.

Reageer

Hanneke 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lensdop besteld voor mijn 53 mm fuijfilm. Levering als aangegeven in een mail dus correct en op tijd. Goed verpakt en dat voor een lensdop. Meer dan tevreden.

Reageer

Joost 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Evenals vorige keren was de dienstverlening door Cameranu weer perfect voor elkaar.

Reageer

Rob 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aantal dingen besteld en de volgende dag al geleverd terwijl er 3 dagen voor staat. Helaas 1 item zat er niet bij en daar was dan geen melding van gemaakt zodat je geneigd bent te denken dat er iets mis is gegaan.
Even de telefoon maar gepakt en daarna was dit ook perfect opgelost.

Reageer

Renee 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige website, duidelijk en overzichtelijk. Vriendelijk telefonisch contact toen ik nog een vraag had.

Reageer

Toon meer reviews