cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.Oosterbaan 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site. Gemakkelijk zoeken

Service
Correct en snel. Duidelijk

Assortiment
Meer dan voldoende voor mijn doel

Aanbeveling
De winkel maakt waar wat hij aanbiedt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvdHam 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
behoeft eigenlijk geen extra toelichting, want perfect!

Service
zie bij 'gemak'!

Assortiment
compleet natuurlijk!

Aanbeveling
zeer zeker aanbevolen!

Extra toelichting
's avonds besteld en echt de volgende middag rond de klok van drie belt de bezorger al aan. Groot compliment waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floriscal 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoekmachine op de website brengt je snel naar het gezochte product(en).

Service
Stuur een e-mail als je een vraag hebt en je krijgt snel een reactie terug.
Afhandeling van de bestelling is zoals je die van een goede webshop mag verwachten.

Assortiment
Groot assortiment in de webshop. In de winkel ben ik 8 jaar geleden geweest, die was toen klein. Maar als ik de foto nu zie. Dan doen ze het goed.

Aanbeveling
Iedereen moet zijn eigen keus maken bij wie hij wil kopen. Maar CameraNu zou ik ze zeker niet ontraden, integendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marle25 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke heldere site , bestellen gaat makkelijk en snel

Service
,s avonds om 10 uur besteld , volgende middag om 15.00 in huis ! super

Aanbeveling
goed, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eef Wanders 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wist vooraf welke camera ik wilde. Ik zag deze tegen een goede prijs bij CameraNu. Ik bestelde en had de camera keurig afgeleverd de volgende dag in huis. De camera functioneert inmiddels zoals ik verwachtte; Goed dus. Ik was geen moeilijke klant en een tien geef ik niet zo snel, maar de bestelling was vlot gedaan en werd perfect afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ssander 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Itay Adar 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is very convenient to scroll between the products.
Easy to make a decision and to compare products.
If you had a 3D pic's for the products than my rate here would be 10 !

Service
Not much to say.
The order was made very easy and delivery was fast with no problems at all.
Just what I expect from ordering via web site.

Aanbeveling
I already told my friends about your web site and the good shopping experience I had.

Extra toelichting
All in all' this web site is a user friendly' offers a large veriety of products. I entered the site with an idea of buying a tripod, and ended up buying a better and more expensive tripod than the one I had in mind. Good shopping experience and good honest prices making this web site to one of my favourite one. I will definitely buy more stuff here in the future.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen Poortvliet 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website, eenvoudig bestellen.

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Rood 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk (uit)zoeken via internet; goed en deskundig advies in de winkel door gemotiveerde medewerker(s) om tot een afgewogen aankoop te komen

Service
zie "gemak"; bestelling via internet: snelle levering; bestelling in winkel: prettige omgeving en vriendelijke medewerker(s) en nog sneller!

Assortiment
zeer uitgebreid; goede vergelijking mogelijk; overzichtelijk

Aanbeveling
Uitstekend! geen verdere motivering nodig!

Extra toelichting
Internetbestelling is makkelijk; de winkel bezoeken is zeer informatief (aanrader!) mede door de deskundigheid van de medewerkers (wel selectie maken via internet, anders maak je het jezelf wel erg moeilijk) Urk is trouwens een leuk plaatsje om te bezoeken; maak er een "dagje" van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cagri 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was opzoek naar een nieuwe spiegelreflex camera. Na een aantal camera's onderzocht te hebben kwam ik uit op de 600D.
Via de website van cameranu.nl heb ik snel en gemakkelijk deze camera kunnen vergelijken en besteld.

Service
Service was uitermate goed! De volgende dag werd mijn camera al bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim en varieert van simpele goedkope tot dure professionele producten. Op het gebied van camera is er een hoop te vinden.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en doe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeliennl 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken en bestellen gaat heel snel en makkelijk

Service
snelle communicatie en m'n bestelling de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart vanH 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen, geen probleem gehad.

Service
Bestelling en aflevering zonder problemen verlopen.

Assortiment
Super veel keuze en prijs was zeer concurrerend.

Aanbeveling
Heb goede ervaring gehad.

Extra toelichting
Prachtige camera gekocht bij camera nu.nl, 16MP, 24x optische zoom, touch scherm, full HD, HDMI aansluiting, en toch klein en handzaam! Pas een paar dagen in huis maar de foto's zijn prachtig, super veel mogelijkheden, wel even boekje doorlezen want er zit zoveel op dat je echt even moet uitzoeken waar alles zit, maar ingebouwde beschrijvingen op scherm zijn er handig al. Top aankoop, erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pkerkh1969 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is heel duidelijk en snel

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Heel ruim voor fotografie liefhebbers

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Een Pentax K-30 body besteld om 17:55u en de volgende dag was het pakket rond 10:30u al geleverd. Dat noem ik nou nog eens een snelle service.... :-) Had het pakket op mijn werk laten bezorgen in de veronderstelling dat het 's middags geleverd zou worden en ik dus op het werk zou zijn, maar tot mijn verbazing gaf Track & Trace aan dat het pakket 's morgens al geleverd zou worden. Tevens was de prijs het laagst van alle andere sites voor foto apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne van der Knijff 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk, snel en overzichtelijk te bestellen

Service
Heel goed! Vooral aan de telefoon. Veel expertise aanwezig.

Assortiment
Heel ruim. Grootste reden om bij jullie te bestellen.

Aanbeveling
een 9 lijkt me duidelijk! Jullie telefonische expertise en het ruime assortiment is een groot pluspunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EC1 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een specifiek product nodig wat ik nergens kon vinden en wel bij jullie! Makkelijke site, alles is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Ik heb het product laat in de middag besteld en echt de volgende dag in huis.

Assortiment
Product was nergens te vinden en zeer voordelig!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, snelle levering, ik heb al meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon toen ik wat meer informatie wilde hebben, daarna snel besteld en al evensnel in huis. Kortom een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whoezel 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Daarna nog gebeld en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Veel !

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Extra toelichting
Fijne winkel, snelle verzend..goede afhandeling..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiley 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle specificaties simpel te vergelijken

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Ruime keuze, ook per merk veel verschillende types

Aanbeveling
Heb ik al gedaan, door de ruime keuze en scherpe prijzen

Extra toelichting
Goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annekenet 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geweldig! Gisteren besteld, vandaag in huis! Alles keurig verpakt en meteen gebruiksklaar, dus flitsen maar met die nieuwe camera.

Assortiment
teveel om op te noemen. goed gesorteerd op merk en prijsklasse, erg overzichtelijk!

Aanbeveling
ik kan geen beter assortiment bedenken.

Extra toelichting
Topservice en Topkwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Wes 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzicht om bij het product te komen wat ik zocht.

Service
Snelle levering en voldoende informatie via E-mail

Assortiment
Ruin voldoende

Aanbeveling
Goed assortiment en goedkoop.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bdijkstra 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zeer tevreden over de webshop! Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onzin49 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb meerdere dingen besteld bij CameraNu en ben ook een keer gaan kijken en kopen.
Ziet er , zoals het zou moeten, goed uit.

Service
Alles tot nu toe op tijd geleverd conform hun informatie, dus eigenlijk een 10. Hun prijs is goed maar niet altijd de beste.

Assortiment
Uitgebreid genoeg, kan meer, maar is dat beter?

Aanbeveling
Alles klopt, alleen kijken moet digitaal. Kun je ook ergens anders en dan kopen op service en prijs (de prijs/prestatie verhouding).

Extra toelichting
Overal zeer tevreden. Koop al jaren digitaal bij meerdere zaken en kom voor een aantal artikelen altijd kijken bij CameraNu. Gerrit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

toechinski 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is helder en duidelijk. Contactgegevens makkelijk te vinden. Handig is vooral dat je binnen productgroepen op merk kunt filteren.

Service
De zelfde avond dat ik besteld had kreeg ik het bericht dat er een vertraging was opgelopen met mijn bestelling. Een dag later bleek dat een artikel dat wel op voorraad hoorde te zijn 'niet vindbaar' was. Er werd mij direct 2 alternatieven aangeboden. Nadat ik had gekozen werd mijn bestelling verstuurd en was de volgende dag in huis. Dus jammer van de verkeerde voorraad melding, maar netjes opgelost.

Assortiment
Voor zover ik heb ervaren, was dit goed in orde.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel met over het algemeen goede prijzen. Je kan tot 22:30 bestellen en het de volgende dag in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddies38 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site van CameraNu is ondanks het zeer ruime aanbod zeer overzichtelijk.

Service
Producten worden geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ik heb in de afgelopen jaren bij meerdere online winkels foto equipement besteld maar CameraNu heeft veruit het grootste aanbod.

Aanbeveling
Aj jaren klant bij CameraNu en naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ik heb door de jaren meerdere producten via CameraNu besteld. Alles wordt altijd op de afgesproken tijd geleverd. CameraNu heeft van alle aanbieders van foto apparatuur het ruimste aanbod en veelal tegen de scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lilianroos 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor 22:30 uur de volgende of dag er na in huis.
Ander postadres is mogelijk.

Assortiment
Alle kleuren van het product wat ik wilde.

Aanbeveling
Als ik keuze heb, dan gaat mijn voorkeur meestal naar Camera.NU, tot nu toe altijd goede ervaring qua service (snel antwoorden van e-mail) en gemak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

geest62 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geest213 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis voor de p.c. uitzoeken en bestellen. Uitgebreide info per product.

Service
Mits op tijd besteld en op voorraad, is de levering keurig op tijd.

Assortiment
Ruim en tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Zoekt en gij zult goed en goedkoop vinden.

Extra toelichting
Prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mrjoene 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opzoeken, bestellen en vlot ontvangen!

Service
Zeer snelle service!

Assortiment
Jeetje, wat een keus!

Aanbeveling
Is het product hier te krijgen, bestel hem dan gewoon maar hier. Probleemloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rd67 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet alles , maar genoeg om te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholtzz 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trommelmeisje 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site werkt goed--eenvoudig producten te vinden--super snelle levering.

Service
Hele snelle levering..

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden.. dus ik ben heel tevreden

Extra toelichting
Dit is de 2e maal dat ik dringend iets nodig had.. en julie hebben een goede site.. en een super snelle levering..dus dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Kassenberg 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is goed overzichtbaar en goed georganiseerd. Verschillende artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
Ik heb verschillende malen via CameraNU besteld en ben steeds zeer tevreden over de service. Deze keer moest ik na de bestelling wat veranderingen maken, was geen probleem nadat ik ze een email had gestuurd.

Assortiment
Voor de fotografiese benodigdheden die ik heb is het aanbod hier meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met CameraNU. Ik woon in het buitenland en kan daarom de BTW terug vragen. Dat gaat ook zeer soepel en zonder problemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk123579855 04-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Prima

Service
Prima

Extra toelichting
Alles prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sophie29 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken en het invullen van een aantal gegevens, is alles zo geregeld.

Service
's Avonds besteld en volgende dag in huis. Verder geen klachten of negatieve puntjes.

Aanbeveling
ik zou cameranu.nl iedereen aanbevelen, en zou zelf mijn volgende aankoop ook weer daar verrichten.

Extra toelichting
Top service, zou deze site iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert_Thomas 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website
Mogenlijkheid om de bestelling af te halen

Service
Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.
Bereikbaarheid was wat minder door opbrekingen.
Heb een half uur voor een gesloten deur gestaan i.v.m. een personeeltraining. Dit veroorzaakte was iritatie bij meerder klanten die ook stonden te wachten. Dit was niet vermeld op de website

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiement met korte levertijden.

Extra toelichting
CameraNU heeft een zeer groot assortiment met korte levertijden. Het feit dat ik een artikel via de webwinkel kon reserveren en in de winkel op kon halen heeft mij doen besluiten hier mijn objectief te bestellen. Ook het feit dat een groot aantal OLYMPUS objectieven op voorraad zijn, voor een schappelijke prijs, heeft mijn keuze mede bepaald.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChantalvdDool 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer snel en makkelijk te vinden op de website. Vooral de vergelijkingsmethode is erg handig voor het geval dat je bepaalde producten in een oogopslag nog eens samen wilt bekijken voordat je een keuze maakt welk product uitgekozen wordt.

Service
Levertijd was zeer snel, ik stond er van te kijken hoe snel iets geleverd werd. De dag na de bestelling stond de bezorgdienst al voor de deur.

Assortiment
Veel keuze, per productsoort meerdere merken, kleuren, prijzen, enzovoorts.

Aanbeveling
Voor mensen die net als mij te ver van de winkel wonen om even heen te gaan is de webshop een zeer goede uitkomst.

Extra toelichting
Ik had nog nooit eerder bij deze winkel besteld, maar dit was zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M&M Sweet Flavours 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen

Service
Top service

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten__1979 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk in een goede website te vinden en te bestellen

Service
Vandaag besteld is morgen in huis :)

Assortiment
Veel heel veel...

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt, ze hebben het wel

Extra toelichting
Zeer uitgebreide winkel. makkelijk te zoeken wat je nodig hebt. ga hier zeker vaker wat kopen. Goede snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henny v.d.heijden 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
in de winkel werd er niets gezegd ,ik dacht dat de geheugenkaart er bij zat. Vrij gemakkelijk jullie gevonden en het werkte ook nog

Service
op mijn vraag of het in het aangekochte toestel paste kreeg ik netjes antwoord, zelden meegemaakt

Assortiment
daar kan ik niet veel over zeggen,dan zou ik het opnieuw moeten bekijken,voor mij was dat ene kaartje genoeg voorlopig

Aanbeveling
zie de teksten hierboven.En dat service en zo werkt blijkt wel toen ik in een servicegerichte garage een auto kocht, van de week kocht mijn broer daar eennieuwe auto
door mij aanbevolen, ga zo door

Extra toelichting
Duidelijk,helder geen dure verzendkosten en antwoord op je vraag,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HLHaveman 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop is overzichtelijk, bestel proces is kort en simpel. B.v. geen haperingen in omschakelen naar iDeal.

Service
Informatie voorziening na bestellen is goed. Pakket was snel en schadeloos binnen, zelfs met PostNL.

Assortiment
De enige shop met een aanbiedings/accesoirepakket dat wel zinnig was. Goed samengesteld.

Aanbeveling
CameraNU is een webshop waar ik naar alle tevredenheid besteld heb.Ik zal hen dan ook zeker aanraden bij mensen met eenzelfde hobby.

Extra toelichting
CameraNu heeft bewezen snel en correct de bestellingen af te handelen. Producten waren goed, netjes en orderlijk verpakt. Er is niet bezuinigd op de verpakking van het pakket, zodat goede aflevering verzekerd is. Zonder aarzeling ga ik zeker vervolg aankopen bij hen doen. Ze hebben er voor nu een tevreden klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArnoNiehof 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, makkelijk betalen! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Vos 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit de stoel iets kopen

Service
super snelle service, goed en deskundig advies gekregen

Extra toelichting
is iedereen aan te beveleden deskundig advies , supersnelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uxorius 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site waar je makkelijk je gezochte product kunt vinden en bestellen. Even betalen en volgende dag al thuis

Assortiment
Ze hebben meer dan voldoende voor mij als amateurfotograaf en van wat ik er van kan zien ook voor de profesional

Aanbeveling
Een goede fijne site die vertrouwen geeft en waar je snel en makkelijk kan shoppen tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdoornik 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
besteld via internet voor 22.30 de volgende dag ontvangen

Service
zie beoordeling boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

homeopaat 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Mooie winkel, goede service, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

baakien 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en vinden wat er is en wat je nodig hebt.

Service
service is goed met keuze-mogelijkheden over bezorging.
Ook in de winkel wordt je duidelijk en proffesioneel geholpen. Ze stunten niet als 'n produkt niet op voorraad is of niet meer leverbaar is om hoog in "kieskeurig" te komen.

Assortiment
Lijkt mij ruim voldoende en héél veel op voorraad.
Duidelijke indeling in groepen en merken.

Aanbeveling
De redenen zoals duidelijkheid, service en assortiment.
Prettig dat je ook in de winkel terecht kunt om iets te vragen, iets te zien of je proffesioneel te laten adviseren.

Extra toelichting
de site en winkel komen betrouwbaar en proffesioneel over terwijl de produkt-prijzen vaak bij de voordeligste behoren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rivale 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een duidelijk keuze menu, als je tenminste weet wat je wilt.
Mocht je daar niet uit zijn, dan is er veel te zien en te lezen.

Service
Bereikbaarheid is wel goed. Ik kreeg snel antwoord via de mail. In het Nederlands en Engels in 1 mail. een beetje door elkaar, dat staat niet zo professioneel.
Kosteloos werd en nog een boekje nagestuurd, dan wel weer in het Engels, terwijl ik toch echt in het Nederlands communiceer.

Assortiment
Breed assortiment in diverse prijsklassen. Leuk om een aanbod te krijgen in een combinatiepakket, bijv. met diverse filters.

Aanbeveling
Snelle service en geen verzendkostne, maken het extra aantrekkelijk om hier iets te kopen.

Extra toelichting
Camera nu, is de zaak die winkel voor goede service, kwaliteitsproducten en voldoende informatie om de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

piet234113 03-06-2013

Algemene score

7,5

Gemak
snel bestellen via website

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

OmaMagda 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Super snel geleverd. Goede service via @mail en met humor.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en Thuiswinkel waarborg vind ik belangrijk.

Extra toelichting
Snelle, vriendelijke en betrouwbare site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 45 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke webshop,makkelijk te kiezen en snel te betalen

Service
prima service en snelle levering zeker voor herhaling vatbaar !

Assortiment
veel keuze en duidelijke uitleg.

Aanbeveling
lekker dichtbij,snelle levering,prima side.

Extra toelichting
het was de eerste keer dat ik hier heb besteld,maar zeker goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkerzes 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en een goede overzichtelijke indeling. en uiteraard voorzien van i deal zodat betalen ook geen gedoe meer is

Service
bij vragen via de mail geven ze binnen zeer korte tijd antwoord ( binnen een uurtje )

Assortiment
zeer ruim assortiment , maar alles hebben is gewoon niet mogelijk

Aanbeveling
ze hebben veel tegen een normale prijs de hulp en afhandeling is helemaal oke

Extra toelichting
Ze hebben een breed assortiment en voor iedere portomone , bij vragen via de mail reageren ze snel en correct . en uiteraard niet te vergeten ze leveren snel. Ik zou deze webwinkel aanraden aan andere klanten omdat ze je ook gewoon helpen en je vragen beantwoorden. aftersale is net zo belangrijk al dan niet belangrijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews