cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak Boswijk 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en duidelijk in bestel- en betaalproces.

Service
Snelle bevestiging en binnen 24 uur de bestelling in goede orde ontvangen. Verder nog geen ervaring.

Assortiment
Het assortiment lijkt me in orde. Voor mij was het een zeer aantrekkelijke aanbieding i.h.k.v. het 10 jarig bestaan.

Aanbeveling
Omdat ik nog niet echt gebruik heb hoeven te maken van de service (bij problemen) geen 10 maar tot nu toe alles dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad jonker 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Verrekijker andere dag al ontvangen. Verrassend mooie kijker met voor ons uitstekende eigenschappen tegen een zeer scherpe prijs. Bedankt voor de prima service - Baarle-Nassau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baszzz 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website van CameraNu is overzichtelijk. Ze hebben een breed assortiment en je kunt ook zoeken op product.

Service
Ik wilde invullen nvt, omdat ik nog nooit iets heb hoeven terugsturen. Ik ga er van uit dat dat geen probleem zal zijn, mocht dat een keer voorkomen. Op het assortiment wordt ook twee jaar garantie geboden.

Assortiment
Er is een ruime keuze in producten, zowel voor de professioneel als de amateur.

Aanbeveling
Een prettige winkel waar ik met een gerust hart mijn spullen koop omdat ik weet dat het goed zit.

Extra toelichting
Ben zelf erg tevreden over CameraNu. Ik bestel er al sinds 2004 - uit mijn geheugen - mijn camera's en accessoires. Nog nooit een probleem (mee) gehad. Het is prettig dat er ook een vestiging is, zodat je altijd langs kunt gaan, mocht er onverhoopt wat zijn. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een aanrader wat mij betreft!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra-1970 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was gewoon allemaal heel erg duidelijk

Service
De levering was supersnel ik kan niet oordelen over de verdere service omdat ik daar niks mee van doen heb gehad

Assortiment
Alles zeer goed te vinden.

Aanbeveling
ik zou zeker mensen doorverwijzen naar deze website vooraal om de snel levertijden en afhandelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikon-fan 1968 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidleijk website waarin je gemakkelijk je weg vindt.

Service
Bij CameraNU werken mensen die begrijpen wat je wilt en bij wie klantvriendelijkheid voorop staat.

Assortiment
Een wat lastiger verkrijgbaar accessoire vond ik probleemloos bij CamerNU

Aanbeveling
Voor specialistische artikelen zou ik iedereen aanraden eens bij CamerNU te gaan kijken.

Extra toelichting
Een foutje in mijn bestelling werd probleemloos verholpen. Een betrouwbaar adres voor webaankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim van Oijen 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
betalings instructie iets onduidelijk

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
is heel goed bevallen

Extra toelichting
handig, betrouwbaar en simpel, nu hopen op goede service indien nodig. Verkopen wil elk bedrijf, goede service is soms een ander verhaal. Maar tot zo ver is het goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chipjansen 21-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het artikel was uitverkocht maar na 1 uur een mailtje op voorraad. Besteld en de volgende dag in huis.

Service
Zie gemak

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gratis verzenden, lage prijzen, goede service.

Extra toelichting
Ik zou zeker nog een keer iets bestellen. Fijne website, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.mol 52 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon op de site al snel mijn gewenste toestel vinden

Service
Met het terug sturen van het tasje en na een nieuwe suggestie een wat ruimer tasje ontvangen, zonder problemen

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
Snelle levering en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdks 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levertijd en de levering was echt perfect.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Zeer betrouwbaar en snelle levering. Ook een goede klantenservicelijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben H. 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

op het veld g. 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via site voorinformatie van de produktenreeks.daarna nauwgezette keuze uit breed assortiment

Service
om een kijker uit te zoeken heb je tijd nodig, ook de verkoper. tot in detail uitleg en daarna is het gemakkelijk te beslissen

Assortiment
ruim, ongelofelijk wat een keus

Aanbeveling
in hoge mate, alleen via internet kopen betaald vroeg of laat leergeld.je leert het apparaat beter te gebruiken; dus meer plezier in de beleving

Extra toelichting
zie boven, goede bediening, veel keuze, vriendelijke mensen. chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhagen E 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestelprocedure

Service
Snelle levering 21.30 uur besteld volgende dag in huis.

Aanbeveling
Zeer goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansk20 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ik had twee vragen.
Die werden allebei gelijk beantwoord.En de medewerker gaf mij heel goed advies

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg om hier een keuze uit te maken.

Aanbeveling
Eerst op de webshop uitgezocht.
Toen ben ik naar de winkel gegaan om informatie.
Dat voelde heel goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bartek R 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werkt naar behoren

Service
alles werkt naar behoren

Assortiment
heel breed assortiment, vaak dingen te koop, die bij andere winkels niet beschikbaar zijn.

Extra toelichting
heel goed winkel om diverse kleine of grote fotoartikelen voor een goede prijs te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvdL25 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
het klopt: vandaag besteld en morgen netjes in huis

Assortiment
zeer ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

avn210 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk menu met vergelijk functie.

Service
Deskundig personeel, snel antwoord op vragen, ook via e-mail en mogelijkheid om producten in de winkel werkend te zien.

Assortiment
Zowel nieuwste types als oudere types beschikbaar met bijpassende accessoires.

Aanbeveling
Zie hierboven. Goed assortiment en deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1977amsterdam 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik had een vraag gesteld bij mijn bestelling maar hier heb ik geen antwoord op gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

masterjoja 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de zoekfunctie kom je zo bij alle producten die je wilt bekijken.

Assortiment
Er is sprake van een uitgebreid assortiment.
Meerdere keuzes zijn mogelijk en elk product beschikt over voldoende informatie.

Aanbeveling
Het is een winkel met een uitgebreide keuze.
Goede informatie over de producten. Makkelijk te bestellen en zeer vlot bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HennieK2Z 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix Molenaar 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service, snel, geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ievgen Baida 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Just that simple to buy and pay with all kind of payment services I can think of

Service
Delivered on the next day morning, kindly sent replacement just in time when I needed

Extra toelichting
I would highly recommend this store

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalikes 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site waardoor je goed kan vinden wat je zoekt.

Service
Prima, duidelijke communicatie: bevestiging per email.

Assortiment
Veel op voorraad. Dit is de hoofdreden plus prijs waarvoor ik voor CameraNU.nl heb gekozen.

Aanbeveling
Goede duidelijke site, goede prijzen, veel op voorraad en daardoor snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoTex 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site

Service
bij eventuele vragen, telefonisch uitleg door professioneel personeel

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad met levering en scherpe prijzen

Extra toelichting
Net zoals bij de aanschaf van de eerdere producten, nu weer alles prima verzorgd. Eerst goede informatie over de canon SX50 op de site en na bestellen een snelle en goede afhandeling van de bestelling. Een prima internet zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wgheijerman 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure

Service
Van bestelling tot aan levering aan de toezeggingen/afspraken gehouden

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Tot op heden geen klachten, snelle levering, product werkt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spijkers12345 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemaakelijk vanuit je luie stoel

Service
Niet alleen zeggen van nu bestellen maar ook de volgende dag leveren

Assortiment
Keuze te over

Aanbeveling
zoals boven aangegeven, makkelijk, service ne assortiment

Extra toelichting
Met andere woorden je hoeft je huis niet uit voor de mooiste spullen voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herten 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Transparant

Service
Duidelijk proces

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost van Leeuwens 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is prima, overzichtelijke en alles naar verwachting

Service
Alles soepel. Verpakking vond ik wat mager, was prima maar bij lompe bezorger had het wellicht toch wat onnodige schokken kunnen opleveren.

Assortiment
goeie prijs kwaliteit en alles gevonden wat nodig

Extra toelichting
1x wat gekocht en dat was dus prima, vlotte levering zonder kosten, goed product voor goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

E.A. Wiegertjes 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Grote voorraad. Voor 22:30 besteld, de volgende dag al in huis.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel

Extra toelichting
Cameranu is een goede winkel met een ruim assortiment en een goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

erwin007 20-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website met goede zoekfunctie, werkt snel en prettig

Service
levertijd is echt super, ik heb dit nog niet eerder meegemaakt. Besteld op vrijdagavond om 21.45 uur en product werd de volgende dag al rond 13.00 uur geleverd

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment wat ook op voorraad is, maar soms mis ik toch net dat ene product waar ik naar op zoek ben.

Aanbeveling
met name mijn ervaring met de levertijd en de overige positieve recensies over deze winkel, zou voor mij wel een reden zijn om deze aan anderen aan te bevelend

Extra toelichting
ik ben heel tevreden over deze webwinkel, maar ik kan eigenlijk alleen maar vertellen dat de levertijden supersnel zijn, de prijzen zijn in vergelijking met anderen laag en de site is overzichtelijk met een ruim voorradig assortiment . Ik heb zelf geen negatieve ervaringen met het gekochte product dus ik kan niet beoordelen hoe de klanten service etc. werkt. Wat mij wel opvalt is de service en duidelijkheid die geboden wordt, zo komt deze winkel al direct redelijk vertrouwd over. Voor mij een hele dikke voldoende en bij een volgende keer ga ik zeker weer op deze site zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theeroos 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk besteld, product op de site goed te vinden

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht, en de twee varianten van de verrekijker die ik zocht waren aanwezig en kon ik dus goed vergelijken.

Aanbeveling
Geen gedoe, gewoon snel en goed leveren

Extra toelichting
Maken waar wat ze adverteren: snel en correct leveren waar je om hebt gevraagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden66 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima info, prima prijs

Service
snel bezorgd

Assortiment
in voldoende mate en keuze

Aanbeveling
erg tevreden met prijs-kwaliteit-service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frdstrd75 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk besteld

Service
aangetekend verstuurd, veilig, snelle levering

Assortiment
Kan niet over alle modellen oordelen, maar toch een model niet gevonden, die wel in de magazines staat.

Aanbeveling
Zal hem gewoon aanbevelen. site zonder poespas, geen toeters en bellen, recht-toe-recht-aan (houden zo), veilige levering, snel, gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans23124 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ook mogelijk om te bestellen zonder account

Service
Beschadigde bestelling kosteloos geretourneerd zonder gezeur

Assortiment
Vlot kunnen vinden wat ik zocht en geen aanbod waar je door de bomen het bos niet meer ziet

Aanbeveling
Goede service gehad bij een klacht

Extra toelichting
Prima en vlot geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nikondenise 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is duidelijk opgezet

Service
snelle levering en geen verzendkosten

Extra toelichting
Een snelle en goede levering van het product. Verder een van de goedkoopste die er te vinden was en geen verzendkosten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien17 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat snel en makkelijk.

Service
Enkele malen telefonisch en via mail contact gehad. En dat verliep goed.

Assortiment
Ruime sortering,maar soms is de internetsite-info wat lastig uit te filteren.

Aanbeveling
Artikelen worden snel en goed verpakt geleverd.Dus ik kan deze winkel wel aanbevelen.

Extra toelichting
Algehele indruk is goed. Op enkele punten wat onduidelijke site. Het is gemakkelijk om klant te worden, en artikelen te bestellen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

AudioAmateur 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis.

Service
Snelle reactie op vragen.

Assortiment
Ruime keuze, als een artikel niet aanwezig, wordt dit voor je besteld.

Aanbeveling
Betrouwbare internet winkel.

Extra toelichting
Was op zoek naar een NEX5 displayhood. Niet te koop in nederland, alleen via E-bay etc. Cameranu de vraag gesteld of deze geleverd kon worden, ze zijn JJC dealer. Twee uur later een mail van cameranu dat dit product in het assortiment wordt opgenomen. Direct een bestelling geplaatst, deze werd de volgende dag keurig bezorgd. Prima service. De JJC LCH-NEX3/5 displayhood bevalt overigens uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisS1979 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te bedienen website met goede begeleiding in de uit te voeren stappen

Service
goede mailservice om op de hoogte te houden over de voortgang van de verzending

Assortiment
echte merken en goede alternatieven

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
goed assortiment, goede prijs kwaliteitverhouding en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam 1960a 19-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nog nooit gewerkt met een spiegelreflex camera, en vanaf dag 1 prachtige foto' gemaakt dankzij de duidelijke en helder uitleg in het scherm.

Assortiment
Ik heb me thuis goed voorbereid via de webshop, maar je kunt in de winkel echt goed je keus maken omdat je alle toestellen gewoon kunt proberen, ik vond het belangrijk om te "voelen" wat ik ging aanschaffen.

Aanbeveling
Professionele uitleg en een heel erg prettige sfeer . Ik ben prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joep Hoogendoorn 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen via internet werkt snel en correct.

Service
Informatie via telefoon zeer positief ervaren. Wordt niet snel afgedaan.
Ook info via mail wordt binnen 24 uur goed beantwoordt.
Bij bestelling van flitser via internet werkte flitser niet goed. Een telefoontje gepleegd en alles werd snel naar onze tevredenheid afgehandeld.

Aanbeveling
Bij aankoop in de winkel wordt duidelijk uitleg gegeven bij aanschaf product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bruins10 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnGH 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is overzichtelijk en alle benodigde producten konden meteen worden geleverd.

Service
Personeel in de winkel weet veel zo niet alles uit te leggen en kan een goed onderbouwd advies geven. Ik was er kort voor sluitingstijd en er werd nog ruim tijd genomen ook na sluiten om alles af te handelen.

Assortiment
Zeer ruim camera en accessoire assortiment.
Je kan het zo duur maken als je zelf wild en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service en het aanbod dus zou dit zeer zeker aanraden.

Extra toelichting
Zeer goede en overzichtelijke (web)winkel. Het camera en accesoire aanbod is er groot en divers. Het personeel weet goed toe te lichten waarom iets wel of niet nodig of handig is en is erg klant gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van der Tol 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De vier producten waren makkelijk te vinden. Bestelsysteem werkt soepel en lijkt zeer goed beveiligd.

Service
Hemelvaartsdag besteld en zaterdagochend geleverd. Precies volgens afspraak. Voortgang van de bestelling/levering werd steeds keurig gemeld.
De mail direct na betaling was wat verwarrend omdat aan klanten die niet met ideal betaald hadden, gevraagd werd om het bedrag over te maken. Ik heb met credit-kaart betaald dus ik heb gewoon afgewacht en het kwam allemaal goed.

Assortiment
Dit was de enige webshop waar de vier door mij gezochte producten in het assortiment zaten én op voorraad waren.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, ruim assortiment, snelle levering. Voor mij een webshop om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Fonk 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Professionaliteit zeer goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Vanwege ervaring beslist aan te bevelen

Extra toelichting
Ben persoonlijk in de winkel geweest om een aankoop te doen. Heb voldoende tijd en uitleg gehad!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Oduh 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk te bestellen in de webshop

Service
Binnen 24 uur thuis bezorgt en pakje was mooi en stevig ingepakt

Assortiment
Kunt alles wat een fotograaf nodig heeft bij hun vinden.

Aanbeveling
Zeer hoog

Extra toelichting
Goede webshop en groot uitgebreid assortiment voor de fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oepserdefloeps 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site + bestelsysteem

Service
Bestelling na afronden aan laten passen zonder problemen

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van Meeteren 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 22:00 uur besteld, de volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar, tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Gewoon perfect, overzichtelijk, duidelijke bestelprocedure en snelle levering, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rouwen 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel111971 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en toegankelijke site.

Service
Zeer snelle levering.
Voor 22:30 uur besteld de volgende dag in huis !

Assortiment
Breed arsartiment, bijna alles op voorraad

Extra toelichting
Zeer toegankelijke en goed doordachte site. Juiste arsortiment en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GermenH 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen
geen account nodig

Service
vrijdags besteld, zaterdag ontvangen
geen verzendkosten
perfect
vreemd was dat na ontvangst de camera ineens € 10 duurder was

Assortiment
de camera die ik wilde was niet op voorraad bij Coolblue.
Bij Dixons alleen af te halen in winkels op meer dan 100 km afstand

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Kl 18-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig

Service
alles netjes ontvagen

Assortiment
groot

Aanbeveling
scherpe prijs en groot aanbod en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews