cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24543 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2361 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Verwey 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo besteld. Snel in huis!

Service
Niks aan te merken. goed en netjes geregeld. Met Track&Trace precies op de hoogte.

Assortiment
erg uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Al aanbevolen aan anderen. om alle bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
Betrouwbare, overzichtelijke site! Snel in huis en met Track&trace alles onder controle! Internetshoppen volgens het boekje!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diabolo 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht mijn ding en kreeg CamaraNu.nl in beeld.

Service
Ik bestel en kreeg direct daarna in een dag mijn artikel thuis.

Assortiment
Ik zocht rood.....en ik kreeg rood.

Aanbeveling
Ik zeg voortaan.....kijk eens bij CameraNU.nl

Extra toelichting
Zeer tevreden zoals u ziet. Precies wat ik zocht. Mijn oude was stuk dus ben ik blkij met deze snelle vervanging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Pieter 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik had iets verkeerd gedaan bij de besteling. Er werd die middag onmidelijk tel gereageerd,wat leide tot een positive wijziging voor wat betreft de transport kosten. De levering vond de andere ochtend plaats Transport kosteloos.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.G.Feenstra 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DE KEUS IS GEWOON GEWELDIG EN HET GEMAK OM ACHTER DE PC THUIS TE ZITTEN EN ALLES KUNNEN NA KIJKEN IS GEWOON GEWELDIG

Service
IK HEB OM 19 UUR MIJN BESTELLING GEPLAATST EN DE VOLGENDE OCHTEND OM 9.30 STOND
DE BEZORGER VAN POST NL AL BIJ MIJ AAN DE DEUR

Assortiment
IN EEN WOORD GEWELDIG EIGENLIJK IS HET TEVEEL OM UIT TE KIEZEN.INTUSSEN HEB IK AAN MIJN NICHT OOK EEN CAMERA VIA CAMERA NU VERKOCHT ZE ZAG DE MIJNE EN MOEST HET OOK HEBBEN

Aanbeveling
Service
Assortiment
Gemak
VOOR MIJ GEEN WINKEL MEER

Extra toelichting
IK BEN ZEER GOED TEVREDEN OVER HET HELE PAKKET WAT ZE ONS AANBIEDEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 19 75 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij ons zit zo'n winkel niet en vanuit je eigen omgeving toch de spullen snel in huis.

Service
Super snelle service en zeer klant vriendelijk.

Assortiment
Zeer breed assortiment voor de meeste camera's.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Zeer fijne web winkel met een breed assortiment voor de meeste camera's,ook de prijzen vallen mee. De web winkel en de bestelling en de betaal mogelijk heden zijn een dikke tien waard. En je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Echo K H 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk,komt zo al vertrouwd over,en extra met het keurmerk.

Service
De service is heel goed
Bij een kleine onduidelijkheid over de verschillende paketten van de Sony HDR-AS15 actioncam werd ik zeer vriendelijk tewoord gestaan.

Assortiment
Alles wat de actioncam aan extra,s heeft,heeft de webwinkel in huis.

Aanbeveling
Niets negatiefs te melden en zeker de moeite waard om eens rond te neuzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Wetzels 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is heel duidelijk in alle fronten. Alleen de verzendkosten kwamen wat laat aan bod.

Aanbeveling
Goeie producten, mooie prijzen en een goeie service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick van der Putten 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke website, prima toelichtingen, bestellen gaat zeer gemakkelijk! En is dan ook zeer verleidelijk ;))

Service
Je krijgt wat je vraagt, volgens toezegging op de site. Bestellingen zijn prima te volgen en keurig op tijd.

Assortiment
Er zijn er maar weinig in Nederland die zo'n uitgebreid aanbod hebben en vooral: veel op voorraad, derhalve snel binnen !

Aanbeveling
Waar moet ik ze anders naar toe sturen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim_ 12-08-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Het bestelproces is overzichtelijk en eenvoudig.

Service
De automatische e-mails bevatten informatie voor alle mogelijk (specifieke) bestelprocessen, terwijl ik er maar een heb doorlopen. Dat kan dus meer op maat.

Assortiment
Boven verwachting heeft CameraNU.nl niet alleen camera's / -accessoires)

Aanbeveling
Prima shop, maar prijs is toch altijd leidend.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft wat ik nodig heb, voor een goede prijs en levert dat razendsnel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wolbert 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.

Service
Goede productkennis en objectief advies

Assortiment
Laatste set, maar hij was er wel!

Aanbeveling
Dat was prima zakendoen.

Extra toelichting
De medewerkster had nog bij de post of het product de volgende dag op het eiland geleverd kon worden i.v.m. vakantie en, jawel, dat was gelukt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaw 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks een dat het een webwinkel betreft is er een heel persoonlijke benadering.

Extra toelichting
Op de site was het gemakkelijk zoeken en besluiten welke de aankoop zou worden. Via mail kreeg ik persoonlijke support, die welkom en goed was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacquelien_ 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Grad Pansier 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site met logische indeling.

Service
Levering zoals aangegeven binnen 24 uur dus prima

Assortiment
Zeer ruim assortiment dus hadden ook wat ik zocht.

Aanbeveling
Geen problemen gehad tijdens de bestelling en belangrijk is ook voor een prima prijs

Extra toelichting
Als alle internet winkels op deze manier zouden leveren super !!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 1988 12-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Assortiment
breed

Aanbeveling
geen mening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krehalon 12-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed gemak, ik zou het zakelijk gezien prettiger vinden om op rekening te kunnen betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert642 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bediening is door de automatiche instelling gekombineerd met de zoom geweldig, even wennen

Service
heeft waargemaakt wat betreft hun leverings voorwaarde

Assortiment
vind ik zeer uitgebreid zie zoveel dat het moeielijk is om een goede keus te maken

Aanbeveling
iets wat voldoet en zonder problemen wordt geleverd, dat is volgens mij belangrijk of je een ander deze winkel aanbeveeld, hebben hieraan voldaan

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

guja 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed afhandeling en levering op de afgesproken tijd

Service
als via de mail duidelijk te volgen en goede afspraken

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
als fotograaf zie ik cameranu.nl als een goede leverancier

Extra toelichting
Dit product werkt fantasties, je ziet goed het verschil tussen niet gecalibreerd scherm en wel. Gemakkelijke interface, gemakkelijk te volgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JonR 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bolio 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Perfecte webshop, navigeren door producten zou iets makkelijker kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Vos 11-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het meeste werkt automatisch

Aanbeveling
Prima afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

abm48 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Inuïtieve website

Service
Levering binnen 24 uur

Assortiment
Ken niet het hele assortiment maar zie veel artikelen die weinig andere zaken hebben.

Aanbeveling
Levering conform bestelling en afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine22 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet veel voorwerk gedaan dus we wisten wat we wilden kopen. Vrijdagavond om 21.15 uur besteld, zaterdagochtend 10.30 uur werd de camera bezorgd! Perfect.

Service
Kreeg snel antwoord op mail, heel netjes.

Extra toelichting
Goede combipakketten, veel voorlichting. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinjo 11-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke en snelle manier van bestellen.

Service
Een goede service en een snelle levering van het product die ook nog eens heel goed verpakt was

Assortiment
Het assortiment is groot bij cameranu.nl

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
Goede en snelle levering. Al na een paar dagen had ik het product in huis. Zag er netjes en goed verpakt uit. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marja Goossens 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling leverde geen enkele moeilijkheid op. Alles liep gesmeerd.

Service
De bestelling werd binnen enkele dagen bezorgd.

Aanbeveling
Ik vind CameraNU een leuk bedrijf. Als je het op je neemt om het jaarlijkse vogelfestival nieuw leven in te blazen, kun je bij mij niet meer stuk...

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik iets bij CameraNU koop. Beide keren liep alles helemaal prima. Ook aan de telefoon word je prima te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Winkenius 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit "je luie stoel" bestellen.

Service
Zeer snel, vrijdagavond besteld en zaterdagmorgen geleverd!

Aanbeveling
Ik heb met deze bestelling een snelle en goede levering gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Puccini 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Camera.Nu is voor mij de beste webwinkel omdat het zeer toegankelijk is , makkelijk te bereiken vanuit Enkhuizen en een groot assortiment heeft. Behalve een webwinkel kun je er prima terecht in het grote moderne pand , dat vol staat met de meest voorkomende camera,s en andere foto artikelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Baars 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak met scherpe prijzen en alle keuze

Extra toelichting
Gewoon een prima zaak met volop keuze in elk segment en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Somogy 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een zeer duidelijke website

Service
Zeer goed

Assortiment
Zeer veel keuze ook in de assecoires

Aanbeveling
Ben zeer tevereden en zal dat ook promoten

Extra toelichting
Het is heel fijn om bij cameranu.nl te kopen. en een zeer goede afhandeling ook als je het naar het buitenland laat sturen. Keurig verzorgd , ben één en al lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanette korevaar 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een klik op de muisknop en het wordt geregeld.

Service
gelijk een bevestiging, je weet waar je aan toe bent

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goedkoop en prima survice

Extra toelichting
Wij kregen een folder binnen actie fototoestel van 189,00 nu voor 124. Mijn man wilde hem gelijk gaan halen. Ik zei: wacht even ik ga nog even op internet kijken of het echt zo goedkoop is. Ik kwam er achter dat camera.nu hem nog veel voordeliger kon leveren en dat zonder verzendkostten!!! Ik hoef er dus de deur niet voor uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Henic 10-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het personeel is klantvriendelijk, professioneel en geven altijd een goede uitleg.

Assortiment
Meestal kan je vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede en professionele winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PK1964 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede vergelijken van camera's, makkelijk bestellen.

Assortiment
compleet

Aanbeveling
ik heb goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

peter345789 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima, geen enkel probleem

Service
niet nodig gehad

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.L.Broskij 10-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rrnvvoudig keuze te maken

Service
Binnen enkele minuten alle informatie

Aanbeveling
Buitengewoon snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra van Binnendijk 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk op te zoeken op de website. Makkelijk te bestellen of zelfs te reserveren om op te halen in de winkel.

Service
Vriendelijke en leuke medewerker die ons heeft geholpen. Ook goed antwoord gehad op andere vragen, die niet met onze aankoop te maken hadden.

Assortiment
Veel op voorraad in de winkel van verschillende merken en modellen, ook onderdelen en accessoires.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp, goed advies, veel verschillende modellen en merken in de winkel om te bekijken.

Extra toelichting
Als ik ooit weer een nieuwe camera nodig zou hebben, zal ik zeker eerst hier weer kijken. Ze hebben echt zoveel in de winkel om te bezichtigen, dat zie ik nergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denprutsert 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerardjanssen 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Diverse voordelen

Service
De zeer snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Ruim voldoende voorraad

Aanbeveling
Er zijn drie redenen voor aan bevelen aan andere personen.
1) de zeer snelle levering.
2) de correcte levering.
3) de prijs van het artikel

Extra toelichting
Het is waar, oor 22:30 besteld de volgende dag geleverd, de goede verzorging van de verpakking, en wat ook belangrijk is de prijs van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Kikkert 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering; de volgende dag al in huis!

Assortiment
Men verkoopt wel het originele NIKON-batterijpack dat ik nodig had, maar het originle Canon batterijpack had men weer niet in het assortiment... (wel een ander merk ter vervanging, maar toch 'misgrijpen' als het origineel wilt houden...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nessa 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu.nl heef een heel helder website. Er word duidelijk aangegeven of een product op voorraad is of niet.

Service
Ik heb contact gehad met d winkel, zowel telefonisch als in de winkel. Ik werd uitgebreid en deskundig geholpen. Men ging goed in op mijn vragen. Ik werd geholen een goede afweging te maken.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid. lle beende camaratypen zijn aan te schaffen

Aanbeveling
Zie de motivaties hierboven. Cameranu is een webshop, maar de mogelijkheid bestaat dat je werkelijk overal mee geholpen wordt.

Extra toelichting
Ik ben enthousiast over cameranu. Dit is mijn tweede aankoop bij deze winkel. Ik zal een volgende keer zeker weer naar deze winkel gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Everttzum 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
S'avonds heel laat een digitale camera besteld. volgende dag had ik hem in huis. perfect.en de goedkoopste. Ik heb vaker bij CameraNU.nl iets besteld en elke keer weer boven verwachting . Ik ben zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel diseraad 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke overzichtelijke webshop, en fysieke winkel is makkelijk bereikbaar.

Service
half jaar geleden in de winkel geweest, was druk (goed teken) maar ondanks dat word er de tijd genomen om dingen uit te leggen en men weet waar men het over heeft.

Assortiment
zeer uitgebreid!

Aanbeveling
het is qua prijs, service en snelheid van leveren zeker de moeite waard om hier te bestellen!

Extra toelichting
diverse aankopen gedaan zowel in de winkel als in de webshop en beiden bevallen heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job T 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel op categorie of naam kiezen. Bestellen gaat eenvoudig en snel.

Service
Snelle service via email. Bestelling snel verwerkt, ordergegevens snel bijgewerkt en product snel netjes verzonden. Prima.

Assortiment
Moeilijk te zeggen over het gehele aanbod. Als klant ben je toch op zoek naar een specifiek product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ibrenia 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk ik mis alleen een eventuele assecoires knop

Service
product snel ontvangen.

Assortiment
groot

Extra toelichting
snelle en nette service en ik had het product snel thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

browneye 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
keuze maken en invoeren is niet moeilijk

Service
goed geholpen in de winkel, klantvriendelijk

Assortiment
goed en overzichtelijk gerangschikt

Aanbeveling
zou hem aanbevelen als je iets met een goede uitleg wil hebben

Extra toelichting
als je weet wat je wil hebben en je keuze kunt maken kun je in ieder geval voor de prijs hier eens langs gaan. Assortiment is goed hulp bekwaam. prijs verhouding is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Schuur 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wordt voor je geregeld en wordt ondersteund met advies

Service
Bij cameraNu geen gezeur, b.v. verkeerd artikel wordt dit binnen de regels direct opgelost

Assortiment
Een fantastisch en ruim assortiment, waar ik zeker nog meer gebruik van ga maken

Aanbeveling
De kennis, service en het ruime assortiment is vergeleken met soortgelijke winkels bij CameraNu gewoon boven Top

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans zeg ik altijd maar. Al ben ik nie van Urk, je wordt wel als Urker ontvangen en behandeld. Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antony82 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
camera op tijd geleverd

Aanbeveling
Good product, easy ordering, fast delivery

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Aberson 09-08-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer betrouwbaar, ik bestel al sinds 2007, altijd 100% goed

Service
Een keer een reparatiekwestie gehad, waarbij het pakje met te repareren camera bij post.nl was gestolen. Met behulp van cameranu.nl eenvoudig opgelost

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar niet alles altijd op vooraard

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik van harte aan: betrouwbaar, duidelijk, eerlijk.

Extra toelichting
Deze winkel beveel ik van harte aan: betrouwbaar, duidelijk, eerlijk. Ik bestel hier al sinds 2007, altijd 100% goed. Een keer een reparatiekwestie gehad, waarbij het pakje met te repareren camera bij post.nl was gestolen. Met behulp van cameranu.nl eenvoudig opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hos1974 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Na afloop kreeg ik nog een aanvullende mail mbt tot het product dat ik had gekocht ivm gratis garantieverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander12345678 09-08-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen twaalf uur werd de camera bezorgd

Assortiment
Ruim assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zou toch ook iedereen adviseren om naar de prijs te kijken.

Extra toelichting
Goede, snelle service tegen een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. ten Dam 09-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een persoonlijke vraag over een product, kreeg binnen 24uur antwoord en vervolgens binnen 24uur het product in huis

Service
Snel en degelijk antwoord via de website op een productvraag!

Assortiment
Breed assortiment aan producten in iedere prijsklasse van basic tot professional

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de combi product assortiment en service, klantgerichtheid! Daarnaast zijn de prijzen marktconform!

Extra toelichting
Goede prijs kwaliteit, service combinatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews