cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ReRe002 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling is snel gedaan in een makkelijk overzichtelijke webshop

Service
Je wordt netjes van alles op de hoogte gehouden en weet dus exact hoe jouw bestelling verloopt

Assortiment
Wij hebben een camera als cadeau besteld. Echter voor onszelf missen wij nog wat keuze uit kleine compactcamera's

Aanbeveling
Perfecte bestelling en levering, complimenten!

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een overzichtelijke webshop en is zeer klantgericht. Superafhandeling van je bestelling en je wordt van iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden. Een erg prettige ervaring. Bijkomende verassing was dat op ieder verkocht product 2 jaar garantie wordt gegeven. Voor hetgeen wij gekocht hebben, werd bij een andere zaak maar 1 jaar gegeven. Een voorbeeld voor veel andere webwinkels!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klaus D. 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles vanuit je luie stoel bestellen, makkelijker kan niet

Service
prima service: goed advies, prompte verzending en heldere communicatie

Assortiment
uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
ik zou er ten allen tijde weer iets bestellen en kan het alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csonne 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke web side

Service
nog mij besteling nagebeld voor een vraag. service ook op zaterdag uitstekend.

Aanbeveling
duidelijke side en goede producten, prijs is echter wel iets aan de hoge kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gemowebo 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen en betalen, met een paar muisklikken zo gebeurd

Service
Snelle levertijd en goed verpakt

Extra toelichting
Een snelle en goede webwinkel, die ook nog relatief goedkoop is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geke Booi 26-05-2013

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Na plaatsen bestelling ontvang je gelijk een bevestiging,bij verzending een versturen ze een berichtje. Snelle levering,kortom een tevreden klant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

een tevreden klant987 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
door de hoeveelheid keuzes wordt het zoeken moeilijk. met name als je niet weet (zoals bij mij) hoe het onderdeel heet wat je wilt bestellen. wrist trap????

Service
bij het bellen werd ik snel en correct geholpen. de medewerker heeft helpen zoeken en via omwegen zijn we bij het juiste product gekomen. de tijd die hiervoor genomen werd was fijn.

Assortiment
eerder te veel.

Aanbeveling
goede service en grote keus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEfoto 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Swinghead uitgezocht op de website en aangekocht in de winkel. Nadeel daarvan vond ik de erg lange wachttijd totdat ik geholpen werd. Zeker een half uur wachten. Verder goede service en uitleg!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

flitsgek 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik kon alles makkelijk vinden
goed overzightelijk
geen problemen met betalen.

Service
over de service ben ik zeer tevreden voor 10.30 uur besteld volgende dag in huis
mits voorradig natuurlijk.

Assortiment
een heel groot assortiment
en als het op is is het ook zo weer aangevuld dat vind ik heel belangrijk dat het snel weer voorradig is.

Aanbeveling
als je van fotografie iets snel wild hebben en een keuze hebt uit een groot assortiment voor een mooie prijs dan wil ik iemand graag julli winkel aanbevelen.

Extra toelichting
ik heb al verschillende spullen bij julli gekocht over geen een heb ik klachten dus als ik iets nodig heb kijk ik als eerste op julli site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco JVC2013 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De ene dag besteld en de volgende dag al binnen! Perfect geregeld!

Service
Bestelling is makkelijk gedaan, vervolgens krijg je meer dan voldoende mails met de vorderingen over de verzendstatus. helemaal super

Assortiment
Meer dan voldoende keuze..Gelukkig ben ik toch niet gek en heb ik bij Cameranu besteld.

Aanbeveling
Alles gewoon goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Boelens 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk een bestelling te doen bij Cameranu.nl
Altijd goede behandeling

Service
Altijd goed bereid om eventueel narigheden op te lossen,in verleden wel eens niet goed geweest maar zeer goed geluisterd en gewoon goed opgelost

Assortiment
Kan in sommige gevallen iets beter,maar ben zeer tevreden

Aanbeveling
Omdat ik heel goede ervaring heb met deze winkel en zal er nog wel meer kopen als ik wat nodig heb

Extra toelichting
Gewoon een zeer goede webshop en ik hoop dat velen dit kunnen zeggen, Gewoon ik heb heel goede ervaring hier mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weekamp 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het geheel is overzichtelijk en duidelijk. Ook zoekmogelijkheid werkt goed en eenvoudig.

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Wanneer ik andere mensen spreek die iets zoeken vertel ik altijd over mijn goede ervaringen met CameraNU.

Extra toelichting
Het geheel is overzichtelijk en duidelijk. Ook zoekmogelijkheid werkt goed en eenvoudig. Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht. Wanneer ik andere mensen spreek die iets zoeken vertel ik altijd over mijn goede ervaringen met CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline53 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Beschikbare producten zijn overzichtelijk en met goede informatie voorzien.

Service
De service in de winkel is voortreffelijk, professioneel met een eerlijk en onafhankelijk advies. Men is er niet op uit om alleen maar zoveel mogelijk producten te verkopen.

Assortiment
Voldoende keuzemogelijkheid geschikt voor elke portemonnee, maar wel kwalitatief goede producten.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Lathouwers 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoekfunctie van de webshop werkt supersnel en goed !

Service
perfekte communicatie en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JörgenG 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.M. van der Linde 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en overzichtelijke website.

Service
zeer snelle verzending, keurig verpakt, gratis verzekerde verzending.

Assortiment
zeer ruim assortiment, waaronder de laatste modellen.

Aanbeveling
geen problemen met deze winkel

Extra toelichting
volgens mij, de laagste prijs, goede service, snelle gratis verzekerde verzending en de laatste modellen = aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krab1956 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt prima en snel, ook het betalen verloopt soepel.

Service
Aangekochte spullen zijn snel in je bezit en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. En met de cadeaubon van Zalando kon ik iemand anders weer gelukkig maken.

Assortiment
Zeer uitgebreide site met goede toelichting bij de producten.

Aanbeveling
Schept vertrouwen door de manier van werken.

Extra toelichting
Voor de eerste keer op Camera.nu geweest. Was positief verrast door de snelheid en de nette afwikkeling van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvO66 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en snel bestellen en de volgende dag al in huis

Service
Niets op aan te merken, telefonisch contact gehad en uitermate vriendelijk geholpen

Assortiment
Wat ik wilde was voorradig

Aanbeveling
Snel en makkelijk en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullet69 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjave 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op een vraag direct antwoord gekregen. Product netjes en goed verpakt. Factuur via email en betaling makkelijk via Ideal. Verzending gratis !

Assortiment
Voldoet aan mijn wensen

Aanbeveling
Product keurig verpakt, snelle service en website. Top.

Extra toelichting
Goede service, netjes verpakt, direct antwoord op een vraag. Snel verzonden, de volgende dag (zaterdagochtend) al in huis en direct in gebruik. Zeer tevreden !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Lahuis 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volledig assortiment, medewerkers met toewijding en kennis

Service
Defecten worden ook na de garantieperiode super opgelost.

Assortiment
Meer dan volledig

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs_77 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is goed ingedeeld, er bestaat de mogelijkheid tot vergelijken en de zoekfunctie werkt redelijk goed.

Service
De bestelling wordt snel geleverd, bij verkeerd bestelde producten of problemen bij ophaalpunten wordt adequaat gehandeld en gaat men uit van mijn betrouwbaarheid

Assortiment
Het assortiment spullen is echt prima. De keuze uit het hogere segment en de mindere merken is gewoonweg goed.

Aanbeveling
Aanbod, service, snelheid zijn goed en de prijzen zijn scherp.

Extra toelichting
Ik heb meerdere sites gebruikt voor de aanschaf van cameramateriaal. De combinatie van scherpe prijs, goed aanbod, snelle levering en goede service maakt dat er voor mij geen andere winkel is waar ik mijn fotospullen wil kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Floor 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site

Service
supersnelle levering

Assortiment
lens was in voorraad

Aanbeveling
perfecte afhandeling, reliable!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Bron 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toch heerlijk vanuit je luie stoel kunnen bestellen en hiervoor niet te deur uit te hoeven.

Service
Je word keurig op de hoogte gehouden over je bestelling

Assortiment
Ruime keuze ik denk voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Snelle levering en je word keurig op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maartenklingenberg82 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ik geef een 7 omdat ik nog 1 ding mis en dat is het vergelijken van producten van het zelfde merk of merken door elkaar. het is niet duidelijk of aanwezig op de site om dit te kunnen doen. het liefst zou ik bij elk product een vinkje willen zien om te kunnen vergelijken.

Service
de medewerkers in de winkel weten vaak goed uit te leggen wat het verschil is tussen producten en waarom soms het beter is om een duurdere of ook de goedkopere producten te nemen. het is een onafhankelijk advies!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Friek33 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk te vinden.

Service
Telefonisch goed advies ontvangen.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Zie scores hiervoor: wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CD Fotografie 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De bestelling ed gaat allemaal vlekkeloos. Ik had kon echter niet met ideal betalen, ook niet via de speciaal toegestuurde link. Er bleef dus niets anders over dan het bedrag overschrijven

Service
Service is proma. Ik had een vraag omtrent het product waar ik de volgende dag een bevredigend antwoord op had gekregen. Ook heeft men geprobeerd het betalingsprobleem op te lossen wat door de techniek helaas niet lukte

Assortiment
Assortiment is prima. Geen 10 omdat er toch nog enkele, wellicht wat meer specialistische, zaken ontbreken. Maar het grootste gedeelte van de behoefte is met het huidige assortiment zeker afgedekt!

Aanbeveling
In grote mate, hoewel men nog iets concurrerender kan zijn met de prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark001 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Benodigde producten waren snel en eenvoudig te vinden

Service
Goede snelle levering!

Extra toelichting
Eenvoudige en overzichtelijke webshop, gevolgd door een goede snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuitert 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk F 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en duidelijke website, vooral overzichtelijk. Ze vragen gelukkig geen overbodige dingen bij de betaling en elke stap is erg duidelijk.

Service
Goede service, pakketje was heel snel geleverd (de volgende dag al) en bestellingen boven de €100,- zijn zonder verzendkosten.

Aanbeveling
- Overzichtelijk
- Makkelijk
- Snel

Extra toelichting
Zoals gezegd, een snelle en goedverpakte levering. De duidelijke en makkelijke site maakt het bestellen eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Silber 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige bestelmogelijkheid

Service
snelle levering

Assortiment
voor mijn doeleinden voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah65 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging heel gemakkelijk, de website is duidelijk.

Service
Zeer snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tossti 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website ziet er erg goed verzorgd uit, en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Perfecte service. Heb om in de avond een lens besteld en de volgende dag al binnen. En ook nog een herinnering in mijn mail ontvangen voor de verlengde garantie!

Extra toelichting
Heel erg tevreden met CameraNU. Snelle levering, goede service en een mooie site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Swalmen 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Goed zichtbaar op de site.

Aanbeveling
Snelle service.

Extra toelichting
Gebeld en keurig te woord gestaan. Daarna besteld en de dag erna alles keurig in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Enschede 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon geen poespas. Vandaag besteld, morgen geleverd en zo hoort het.

Assortiment
Uitgebreide keus, wat ik zocht was op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Goddijn 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk navigeerbare webshop. Ik heb zonder problemen het gewenste artikel snel gevonden.

Service
De service is perfect! Snelle afhandeling, goede berichtgeving en snelle levering.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment waardoor er veel te kiezen en te vergelijken is.

Aanbeveling
Deze winkel is iedereen aan te bevelen. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de webshop, maar zeer zeker ook vanwege de zeer concurrerende prijsstelling.

Extra toelichting
Ik heb verschillende webshops bezocht op zoek naar het fototoestel dat ik wilde aanschaffen. Bij CameraNU vond ik alles wat ik wilde: duidelijke prijsopgaven zonder verborgen kosten of kosten die je pas aan het van het bestelproces te zien krijgt. Als voorbeeld: een andere webshop leek in eerste instantie goedkoper, maar pas aan het eind van de bestelprocedure bleek dat er nog eens 21% BTW bovenop kwam. Bij CameraNU zijn alle prijzen inclusief BTW, zodat je gelijk ziet waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tanja63 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site, duidelijk en snelle levering.

Service
direct reactie op een email.

Assortiment
Heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
goede prijs en het gemak van thuis winkelen.

Extra toelichting
ik ben tevreden en heb geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Mensink 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan niet!

Service
tegenwoordig zegt iedereen dat er goede service is, maar camera.nu laat het écht zien!

Assortiment
erg veel in het assortiment, incl. goede beschrijving en advies!

Aanbeveling
plaatje compleet, dus waarom niet?!

Extra toelichting
Ben altijd achterdochtig als het gaat om online bestellingen, het gebeurd zó vaak dat er iets niet goed gaat of ontbreekt, maar camera.nu heeft het tegendeel bewezen! Info via de mail, snelle service, ruim assortiment met uitgebreide beschrijvingen en details, incl. voordeelsets etc. Wat ze beloven, komen ze ook na! Kortom: ik heb absoluut geen negatieve punten, voor mij is het de volgende keer camera.nu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ol' 55 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle afhandeling en goede verzending

Assortiment
Goed ook voor profesionele apparatuur

Aanbeveling
Goed, zie vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VFKlid 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is uitstekend te zoeken en het gewenste is zo gevonden

Service
Kan niet beter! Snel en zorgvuldig met goed e-mail contact inzake vragen vooraf

Assortiment
Is zo groot dat dit moeilijk te beoordelen is

Aanbeveling
Als ik al prima geholpen ben dan mijn videovrienden toch ook?!

Extra toelichting
Persoonlijke behandelen. Goed contact en na bestellen snel geleverd. En misschien wel het belangrijkste : geen service tot de drempel van de deur, maar een goede after sales service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Louis 52 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken op je computer vinden wat je zoekt

Service
Vandaag besteld morgen thuis

Assortiment
een ongelooflijk aanbod in alle prijsklassen

Aanbeveling
Ik zou jullie honderd sterretjes geven als het kan, super tevreden . Zeker voor herhaling vatbaar .

Extra toelichting
Als je heel tevreden bent kan je niet anders dan een tien geven,van kopen via internet tot thuis super. Louis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skillet 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist precies wat ik wilde hebben, bij de MM was de Canon SX50 niet op voorraad, bij cameranu.nl wel, al was me de uitleg van een kleine accessoire niet helemaal duidelijk. Dus even bellen, werd snel en vriendelijk geholpen en medewerker gaf uitstekende uitleg, had duidelijk erg veel verstand van zaken.In no-time werd zonder enig opdringen of verkooptruukjes bestelling opgenomen. Kreeg daarna zeer snel een mail, via iDeal betaald en volgende dag werd SX50 met accessoires bezorgd. Binnen twaalf uur, super!

Service
Halverwege gesprek viel telefoonverbinding weg en werd meteen teruggebeld.

Aanbeveling
Als cameranu immer zo werkt hoef je nergens anders heen!

Extra toelichting
Heb geen negatieve zaken ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen34 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer betrouwbare overzichtelijke webshop met snelle service en netjes volgens de afspraak. Kan deze shop als zeer betrouwbaar aanraden. Snel contact via e-mail en snel en netjes afgeleverd. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoRoRo232313 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk bestellen; fijn bij spullen die niet op voorraad zijn we een mailtje kunnen krijgen als het er wel is.

Assortiment
Prima assortiment. Vrijwel alles is ook op voorraad.

Aanbeveling
Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Bosch 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn ruim op tijd geleverd en het bestellen werkt vlot met iDeal.

Assortiment
Veel producten op voorraad en een ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in deze webshop, dus zou de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Na een zoektocht naar een internetwinkel om mijn eerste HDSLR-camera te bestellen, kwam ik door positieve berichten op enkele fora bij deze website terecht. Mijn camera met bijbehorende lens is toen in perfecte staat op tijd geleverd. Ook over de prijs en de mogelijkheid de 'body' los met een andere lens te bestellen was ik zeer te spreken. Om die reden heb ik nu ook een Manfrotto Monopod 560b-1 hier besteld, zodat ik op één plek terecht kan als ik problemen heb met mijn apparatuur. Tot op heden nog niet nodig geweest, waardoor ik over de service niet kan oordelen. Toch heb ik er vertrouwen in dat ik goed geholpen zal worden, mocht ik dit in de toekomst nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.L.2013 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
even zoeken maar als onderdeel gevonden alles zeer duidelijk.

Service
bij onduidelijkheid telefonisch zeer prettig geholpen, levertijd met een dag dit is perfect.
Het retourneren van een product wordt keurig en snel afgewerkt.

Assortiment
zeer uitgebreid en compleet prijstechnisch zeer goed.

Aanbeveling
zal dit zeker bij bekenden aanraden.

Extra toelichting
Wat keuze en aankoop producten, informatie en advies, retourneren en afwerken van foutief product betreft kan men als klant niets beter wensen, zeer correct. doe al langer zaken met Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke Hakvoort 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site staat alles duidelijk en overzichtelijk. Je mist soms een 'advies'. daarom ga je naar de winkel.

Service
Uitstekend. Er werd de tijd genomen ondanks dat er meerdere klanten aanwezig waren. Opvallend vond ik het afraden van een keus die ik maakte. Daarbij werd een duidelijke uitleg gevoegd en werd me gewezen op een beter alternatief.

Assortiment
Ik had ondanks het overweldigende aanbod iets anders verwacht. Het was even zoeken. Met hulp van de verkoper kwam ik er snel achter dat getoonde artikelen op de site ook in de winkel bereikbaar waren.

Aanbeveling
Prima zaak, en er is evenveel hulp voor een kleine aankoop als een extreem dure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.H. van Schoonneveldt 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
alle handelingen worden bevestigd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
positieve ervaring!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schenk 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen werkt perfect en de verzendkosten zijn lager dan naar Urk rijden bij de huidige benzineprijzen ook al is het maar 40 km heen en weer.

Service
vrijdagavond om 22 uur besteld en zaterdag al in huis!!

Assortiment
Meer dan ik kan wensen

Aanbeveling
Reeds vele malen hier gekocht en altijd naar volle tevredenheid

Extra toelichting
Prima winkel, kortom, erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannahmoto 23-05-2013

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijke omschrijving, scherp geprijsd, snel besteld.

Service
vriendelijk, maar niet teruggemaild over een lader!

Assortiment
keus te over, goed omschreven.

Extra toelichting
voldoende keus, prima prijs, terugberichten kan beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 24-05-2013

Beste Hannah,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. U geeft aan geen antwoord gehad te hebben op uw mail. Kunt u deze nogmaals aan ons toesturen, zodat wij kunnen onderzoeken wat er is mis gegaan? U hoort gewoon netjes antwoord te krijgen. Ik hoor het graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

borissa 23-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de ene dag besteld de andere dag in huis makkelijker kan niet

Service
en geen bezorgkosten

Aanbeveling
goede service,goedkoper dan de rest en de andere dag in huis als je besteld kan het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews