cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joey1 Roberts 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel accuraat en vanuit je thuis :-)

Service
Heel correct snel en communiceren

Assortiment
Alles op vooraad !

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel goede service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacquelijne 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Duidelijke website, snel en keurig afgehandeld en geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T de Cuijper 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke vernieuwde site waarop je de artikelen goed kan vinden. Betaling en verdere afhandeling zoals altijd perfect geregeld.

Service
Als je al vragen hebt, per e-mail snel antwoord of bel even voor direkt een antwoord.
Zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Heeft alles wat ik zoek en nog veel meer, maar dan moet ik even sparen.

Aanbeveling
zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Nog nooit geen problemen gehad heb in het verleden een camera en een objectief gekocht daarna nog een flitser en een paar riemen perfekt geleverd en kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiara Collini 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Bout. 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk site!

Service
Top! binnen 1 werkdag alles binnen, en nog gratis verzonden ook!

Assortiment
je kunt niet alles in het assortiment hebben, maar ze hebben wel veel

Extra toelichting
Top site, gratis verzending en scherpe prijzen. De service is ook subliem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke12345 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gewoon makkelijk en snel

Assortiment
wat ik zocht was er. over de rest heb ik geen oordeel

Aanbeveling
goedkoopste aanbieder en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mx22 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb al verschillende spullen bij ze besteld en het gaat allemaal gesmeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bailey 123 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
zie bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Gorter 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site. De bestelling geplaatst om 21:10 en de volgende dag al geleverd.

Service
Goede en duidelijk e-mails. Artikel was goed verpakt.

Assortiment
Veel direct op voorraad.

Aanbeveling
Snelle en keurige afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ziska10 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken tot betalen prima

Aanbeveling
goedkoopste voor dit product

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

31011948 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien Hovestad 08-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en snel via internet

Service
voelt goed aan

Assortiment
ruim

Extra toelichting
gewoon een prima service en lekker snel. Volgende keer weer?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tera3 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan het gemakkelijk vinden wat je zoekt

Service
camera was na enige weken kapot. retour gestuurd en een nieuwe camera ontvangen

Assortiment
genoeg om een juiste keuze te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne1962 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke te bestellen. Wat je nodig hebt ingetypt en klaar, bestellen maar.

Assortiment
Genoeg te vinden

Aanbeveling
Altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwes 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter je computer. De winkel staat hééééél goed bekend (9,4).

Service
Iets minder vanwege geen weekendlevering.

Assortiment
Alles is er.

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Alles is op de juiste manier gegaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nic0312 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Dat wat ik zocht kon ik nergens vinden (...) CameraNu had het wel en op voorraad!

Extra toelichting
Snelle levering en een goede prijs vergeleken bij andere online camera winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgjvanpelt 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website waarop alles zeer gemakkelijk te vinden is. Je kunt merken dat ze bij CameraNU.nl verstand hebben van fotografie.

Service
Als er iets niet in voorraad is en je geeft aan dat je gewaarschuwd wilt worden bij weer aanwezige voorraad dan krijg je, als het zover is, een nette email.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken.....CameraNU.nl heeft het.

Aanbeveling
Ik heb zelf het volste vertrouwen in CameraNU.nl

Extra toelichting
Bij CameraNU.nl ben ik nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julia411 08-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk vanaf thuis fotografie spullen bestellen bij een goed bedrijf.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Zoals ik de winkel via internet heb bekeken is er een ruim assortiment fotografiespullen.

Extra toelichting
Ik koos voor een internet winkel die gespecialiseerd is in fotografie items, het was ook een leuke aanbieding ondanks dat je hem voor dezelfde prijs bij Bol.com kon krijgen. Helaas ben ik toch nog iets te vroeg geweest omdat je hem nu voor een hele scherpe prijs bij Camaraland kan kopen. Ik prijs deze winkel aan omdat ze een snelle service verlenen. Persoonlijk contact heb ik niet gehad tot zover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoltenborgh 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je eenmaal weet wat je hebben wilt, is het verder een fluitje van een cent

Service
Nog extra reactie per e-mail gehad

Assortiment
OK

Aanbeveling
Prompte en correcte behandeling.
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvetteretet 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Eshuis 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling gaat simpel en snel. Contact is makkelijk te krijgen.

Service
Zeer vriendelijke "helpdesk". Op vragen via mail wordt supersnel gereageerd. En als ze even het anwoord niet weten zoeken ze het op en bellen ze of mailen ze terug. Dat heb ik wel anders meegemaakt

Assortiment
wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Super service! 's Avonds bestelt en rond 12.00 de volgende dag afgeleverd. Had een body bestelt maar die was kennelijk even niet op voorraad dus hebben ze maar een kit verzonden, waar ze de lens hadden uitgehaald. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cootje K 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, makkelijk en overzichtelijk, ook na de bestelling heel duidelijk over het vervolg.

Service
Duidelijk, helder in mail

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
Beter zie je het zelden!

Extra toelichting
Een prima winkel waar je snel, duidelijk en adequaat wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c-wordz media 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk webshop, geen verrassingen en addertjes onder het gras

Service
Prima, goede informatie en afspraken komen ze na.

Assortiment
Wat ik zocht was er en in voorraad en werd snel geleverd.

Aanbeveling
Zeker, compleet aanbod, duidelijke mails en bevestigingen van het bestelde. Ook voor de zakelijke klant, duidelijke factuur.

Extra toelichting
Professionele uitstraling, snelle levering, goede informatie, goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen99 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met veel informatie. Lage prijs.

Service
Vrijdagavond besteld, de volgende dag in huis!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Heb al vaker besteld bij cameranu.nl en nog nooit enig probleem gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frizzo 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitgebreide shop met goed prijzen. Snelle levering. In de doos een handjevol snoepjes bijgepakt....erg sympathiek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud457 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te gebruiken website en simpel te bestellen..

Service
Na vragen direct telefonisch contact waarmee een slepende email communicatie voorkomen kon worden.

Assortiment
groot en breed assortiment

Aanbeveling
erg tevreden over prijs, assortiment en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ccin 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Super snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Zeker aanraden, mooie producten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Dijkstra 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering

Service
Op vragen goed antwoord

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad

Aanbeveling
Gewoon goede service snelle levering goedkoop

Extra toelichting
Gewoon goede service snelle levering en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

achnatuurlijk 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijke en overzichtelijk bestellen.

Service
snelle levering, uitgebreide informatie over het product.

Aanbeveling
zeker een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huikjong 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jango1942 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dit was een aanbieding, die precies aansloot naar wat ik al een tijdje aan het zoeken was. Zeker omdat het ook nog van mijn cameramerk waS.

Service
Bij Cameranu.nl ben ik al jaren klanten nog steeds zeer tevreden over hun service

Assortiment
Het assortiment is heel erg breed, omdat de betere merken aanwezig zijn

Aanbeveling
Al mijn bestelling van tot nu toe van scanner tot externe flitser zijn perfect en binnen het aangegeven termijn vlekkeloos geleverd.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden over de webwinkel van Cameranu.nl. Hierbij bestel ik al mijn foto- en aanverwante producten. Dit omdat de prijsverhouding meeestal zeer gunstig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Althof 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkelijk goed. Alleen als men het product was komen brengen, zou het een dikke tien zijn ;)

Service
Erg goede service; Na bestelling volgt vrijwel direct een bevestigingsmail, gevolgd door een factuur. Het product ligt dezelfde dag op de deurmat. Super!

Assortiment
Bíjna alles te koop ;)

Aanbeveling
Service is super ;)

Extra toelichting
Werkelijk zeer goede aankoop, service is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Agema 07-06-2013

Algemene score

8,5

Gemak
Dat men via een zoekbundel bij je wensen komt Zo bij U firma terecht kwam . Het verbaasde mij dat de levering zo snel tot stand kwam.

Service
Daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt.

Extra toelichting
Nooit eerder van Uw firma gehoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pyrorene 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
Super

Extra toelichting
Vrijdag via internet van Cameranu de Canon 6D besteld. SuperBezorging zaterdag werd ik gebeld voor het bezorgen van mijn canon 6D op maandag 11:10 uur, maandag om 11:08 stond bezorger van cameranu voor de deur met mijn Canon 6D SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nazarfotografie.nl 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
snel kunnen vinden wat ik nodig had en voor een mooi prijsje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

komtiedan 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke site

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Vandaag besteld voor 22.00 volgende dag in huis!

Extra toelichting
Winkel heeft veel op voorraad, super snel geleverd. Alles goed verpakt. Zo wil je dat alle webwinkels zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i.nienhuis 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je besteld online en de volgende dag is het al in huis

Service
de volgende dag was mijn batterypack voor mijn canon als belooft in huis

Assortiment
alles wat je nodig hebt als fotograaf is meestal in voorrraad

Aanbeveling
gemak en veel in voorraad dus altijd snel geleverd

Extra toelichting
Besteld en de volgende dag geleverd terwijl er in andere winkels werd gezegd dat een batterypack voor de canon 500D niet meer te leveren was. Prima service en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al B5 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucie1961 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering en hele goede service. Als je een vraag hebt en die per email stelt heb je in no time al een antwoord terug. Ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan. Enige punt waar je als klant overheen kan lezen (deed ik wel tenminste en ik ben niet dom al zeg ik dat zelf) is dat wanneer je de betaling doet voor 22:30 krijg je de bestelling niet altijd de volgende dag in huis hebt omdat de betaling eerst verwerkt moet worden maar dat duurt niet langer dan 1 dag. Heb een tweedehands objectief van cameraNU.nl en ze beloofden een zo goed als nieuwe en inderdaad hij is als nieuw. Ben zeer tevreden en superblij met mijn objectief en meteen tweede bestelling gedaan voor een converter 1.4. Echt TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Dassen 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede toegankelijke en duidelijk overzichtelijke website. Het gewenste product is snel te vinden

Service
Zeer snelle beantwoording op door mij per e-mail gestelde vraag over een bestelling

Assortiment
Complet assortiment. Binnen de gekozen productgroep is vrijwel alles te krijgen

Aanbeveling
De snelle en correcte wijze van afhandeling en betaling spreekt mij aan.
Daarbij ligt het prijsniveau zeer goed t.o.v. andere aanbieders

Extra toelichting
Goed overzichtelijke website met compleet assortiment tegen betaalbare prijzen. Kortom een webwinkel waar ik graag ga shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walther van Lieshout 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het zoeken naar een bepaalde Camera was geen enkel probleen i.v.m.ruim voldoende informatie over de gebruiksmogelijk heden van een bepaald type.

Aanbeveling
Omdat de keuze ruim voldoende is met een supersnelle levering.

Extra toelichting
De Nikon COOLPIX S6500is mij uitstekend bevallen zowel in het maken van foto's en video in Full HD met geluid.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Roel Rutkens 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vanuit de huiskamer te regelen.

Service
Alle beloftes nagekomen.

Assortiment
Ik ben geen deskundige maar kon mij vinden in het aangebodene.

Aanbeveling
Totale ervaring is positief.

Extra toelichting
De opgedane ervaring is positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankD300 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze, makkelijk vinden, goede informatie bij het product, duidelijke informatie tijdens het bestellen en afronden van je bestelling.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, veel keuze qua verzendmogelijkheden of afhalen. Daarbij staat alles ook duidelijk op de site vermeldt.

Assortiment
Echt alles op het gebied van fotografie is aanwezig, te veel om op te noemen.

Aanbeveling
Van begin tot eind goede ervaring. Gemak van kijken, informatie, bestellen en afhandeling is in één woord:
Fantastisch !!!!

Extra toelichting
Vanaf het inloggen op de site werkt alles netjes en naar behoren. Duidelijke informatie, goed zoekbaar en overzichtelijk ingedeeld. Gemakkelijk bestellen en afhandelen van de bestelling en gewoon de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minimuis 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, voorwaarden zijn helder,logische stappen bij het bestellen.

Service
Het toestel dat ik wilde bestellen was uitverkocht, maar CameraNu had 'm vlug weer voorraad. Bij een vergelijkbare webshop is dit model nog steeds uitverkocht...
Bij een eerdere aankoop bij CameraNu bleek het toestel defect (accu veel te vlug leeg). Toestel teruggestuurd en binnen korte tijd kreeg ik het perfect gerepareerd terug.
Dat alles geeft vertrouwen voor een nieuwe aankoop. Toestel werd volgens afspraak de volgende dag goed verpakt bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment, tot en met tassen, boeken, occasions en zelfs fotografiekleding!

Aanbeveling
Goede ervaringen met deze winkel, niet alleen met aankoop, maar ook met reparatie (zie boven). Kan de winkel van harte aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phunc 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk onder verdeeld in categorieën, duidelijk hoe je moet bestellen en betalen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Fijne webwinkel. Duidelijke en overzichtelijke website en snelle levering. Ook de gratis verzending vind ik erg netjes. Hij staat misschien niet op nr 1 als laagste prijs, maar als je bij de nr ook nog eens hoge verzendkosten toe rekent is CameraNu toch stukken goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan75 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Supersnel in huis. 's Middags besteld, de volgende ochtend al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

elsbuijsman 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke beschrijving

Service
heel snel reactie en snel en correct geleverd

Assortiment
voldoende keus en toch heel overzichtelijk

Aanbeveling
gewoon als heel goed

Extra toelichting
ik ben nog al scepties over internet kopen maar ik bestel zeker weer bij cameranu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

foolish 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een gemakkelijke website,alles is goed te vinden.

Service
het is niet geheel duidelijk of je verzendkosten moet betalen bij exact 100 euro.

Aanbeveling
het was voor mij de eerste keer,maar alles leek mij zeer duidelijk.

Extra toelichting
had al van andere mensen gehoord dat het zeer betrouwbaar was,vandaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

al1967 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en overzichtelijk

Service
goed, levering daadwerkelijk de volgende dag, goed verpakt

Assortiment
ruim voldoende van alles wat en verschillende modellen

Aanbeveling
makkelijke site, doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jair Pattipeilohy 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het geheel overzichtelijk

Service
Super snel in huis

Assortiment
Redelijk, maar goed geprijsd

Extra toelichting
Goede service, goed geprijsd en producten snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews