cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23823 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2257 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frankvanmanen 03-07-2013

Algemene score

6,8

Gemak
Duidelijke website. Alles is snel te vinden. Zoekfunctie werkt ook erg prettig.

Service
Ik maak er eigenlijk nauwelijks gebruik van, maar de laatste keer dus wel om het volgende; In de omschrijving en op de afbeelding van het product stond namelijk een handige verstelling greep bevestigd aan de Genus ND Fader Filter. Deze bleek er achteraf dus niet bij te zitten. Ik dus contact gezocht met CameraNU, en vrij snel een reactie terug. Echter zou deze greep niet worden geleverd bij een filter onder de 72mm. Totaal verkeerd op de website dus, gezien het op de afbeelding en in de omschrijving verkeerd stond. Dus dat was dan maar jammer voor mij. Die greepjes konden niet los worden geleverd.

Assortiment
Assortiment is breed maar niet diep. Regelmatig zie ik producten staan die niet op voorraad zijn. Prijzen zijn scherp, maar kan goedkoper als je niet zoveel om service geeft.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-07-2013

Geachte heer van Manen,

Hartelijk dank voor uw review. U w klacht is niet opgelost zoals u dat van CameraNU.nl zou mogen verwachten. Wilt u svp een mail met ordernummer sturen naar inkoop@cameranu.nl en ik ga u een passende oplossing bieden.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

caveman75 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met veel informatie en prima bestelproces.

Service
Levertijd was enorm snel, 21:30 besteld de volgende ochtend om 9:45 in huis! Hoe is het mogelijk! top!

Assortiment
Volgens mij prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giovanna11 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via webshop gaat snel.

Service
Geleverd op de tijd zoals beloofd.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Bestelling soepel en vlot verlopen.

Extra toelichting
Canon Powershot S100 via internet besteld en volgende dag geleverd mèt introductiehandleiding in het Nederlands. Lijkt normaal maar bij een andere webshop lukte het tot 4x toe niet om een Nederlandstalige handleiding bij de camera te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kay2020 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site

Service
lens was bij binnenkomst beschadigd. na het melden hiervan binnen twee dagen een nieuwe gekregen. top.

Assortiment
heel veel keuzen ook onbekende merken.

Aanbeveling
Snel, veel keuzen en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri W 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge H 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige, simpele en duidelijke website met een breed scala aan producten

Service
Supersnel. Zelfs 's avonds besteld is volgende dag in huis.

Assortiment
Breed scala aan producten, veel keuze, duidelijk geordend en daardoor te vinden

Aanbeveling
Duidelijk, snel, simpel. Alles wat je wilt van een online webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LvdB1982 03-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, betaling via iDeal.

Service
Goed geleverd binnen 1 dag.

Aanbeveling
De body die ik kocht was het goedkoopst van alle sites die ik vinden kon. Snelle levering, keurig verpakt.

Extra toelichting
De body die ik kocht was het goedkoopst van alle sites die ik vinden kon. Snelle levering, keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FictieveNaam1234 03-07-2013

Algemene score

7,8

Gemak
Usability kan beter. Zoals bijv. bij dit scherm (getypte tekst verdwijnt bij het selecteren van een ander punt). Haal die irritante bewegende banners eens weg.

Service
Super-snel mijn product in huis

Assortiment
Mijn product is op veel plaatsen niet te vinden.

Aanbeveling
Goede webwinkel met snelle service, maar niet beter dan andere websites.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael63 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, snel bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NielsLu 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ideaal, 's avonds voor 22.30 uur besteld, de volgende dag daadwerkelijk in huis.

Service
Ik had een Olympus Pen E-PM1 besteld, hiervan stond op de website dat deze direct leverbaar is.
In de bevestiging van de mail stond dat de camera tijdelijk was uitverkocht. 's Ochtends gebeld, de camera bleek al verzonden te zijn.

Assortiment
De actuele voorraad is correct aangegeven op de site, je weet dus direct of het op voorraad is.
Het assortiment is zeer ruim, met goede scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring een absolute aanrader. Als ik weer wat moet bestellen voor de camera, doe ik het absoluut bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick de Visser 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na alle gegevens op de website ingevuld te hebben en een betaalmethode ingevoerd te hebben, kon ik deze niet meer wijzigen. Vanwege cookies moest ik de bestelling vervolgens op een andere pc doen.

Service
De bestelling was zoals op de website beloofd al na één dag binnen. De bestelwijze was ook erg makkelijk.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek producttype en deze was direct leverbaar. Ik heb de rest van het assortiment niet bekeken.

Aanbeveling
Ik zou persoonlijk na 'één' goede ervaring niet vanuit mezelf iets of iemand aan mij omgeving adviseren, maar mocht er naar gevraagd worden, dan zou ik mijn positieve ervaring wel delen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verboon 02-07-2013

Algemene score

8,7

Gemak
zoals gebruikelijk, gemakkelijk en snel.

Service
ik had m'n printer om 22.00 uur besteld en 12.00 uur later had ik hem in huis.
Grandioos.

Assortiment
voor elk budget wat wils.

Extra toelichting
prettig winkelen, betrouwbaar, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.Kocken 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
web site is duidelijk

Assortiment
ruime assortiment

Aanbeveling
ruime assortiment met een goedkope prijs

Extra toelichting
Al een paar keer bij dit bedrijf iets gekocht tegen een goedkope prijs en de bestelling is bezorgd zoals afgesroken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naamGJP 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
geen winkels aflopen maar direct vanachter je pc bestellen

Service
in 1 dag lag de camera al in de brievenbus, heel netjes afgeleverd en perfecte service

Assortiment
Kon uit vele modellen en merken en prijsklasse een keuze maken en de informatie per toestel was overzichtelijk en goed te lezen

Aanbeveling
Snelle levering binnen 24 uur, vele keuze in toestellen en informatie over de camera's, prijzen.

Extra toelichting
Mijn ervaring is dat het een goede keuze is geweest om dit toestel aan te schaffen, en een snelle levering via CameraNu.nl in de avond besteld en de volgende dag al geleverd, met andere woorden zou ik het zo weer doen, gemakkelijk en overzichtelijk met een zeer goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christina 1965 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Fantastisch telefonisch geholpen

Assortiment
Wat ik heb aangeschaft was voorradig dus snel in huis

Aanbeveling
Werkt perfect en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egrandia 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ALles onder 1 dak

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Op fotogebied ruime keus, concurerende prijs, goede service

Extra toelichting
Geslaagt voor meerdere aankopen, achteraf juiste prijs betaalt, goed voorgelicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans uit HiA 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website van Kieskeurig kwam ik op goedkoopste leverancier CameraNU.nl. De website was overzichtelijk en ruim voldoende met informatie en foto's. Savonds om 20.00 uur besteld en jawel 11.00 uur via Post.nl

Aanbeveling
De website was overzichtelijk en ruim voldoende met informatie en foto's. Savonds om 20.00 uur besteld en jawel 11.00 uur via Post.nl

Extra toelichting
Ik was opzoek naar de nieuwe camera. Het moest een Olympus worden, maar da wel de geodkoopste in zijn soort. Via Kieskeurig.nl kwam ik op goedkoopste leverancier CameraNU.nl. De website was overzichtelijk en ruim voldoende met informatie en foto's. Savonds om 20.00 uur besteld en jawel 11.00 uur via Post.nl. Voortaan kijk ik eerst op camera.NU of die aan mijn wens kan voldoen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

cadiche 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en heel snel je product in huis

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel veel verschillende producten

Aanbeveling
Ja zeker het is een overzichtelijke site en goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Goede site erg overzichtelijk en vele soorten producten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan2707 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie

Service
website werkt goed, in de avond bestelling geplaats en de volgende dag geleverd

Assortiment
veel keuze (objectief gekocht voor Nikon camera)

Extra toelichting
Goed werkende site met groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BlackSmokey 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website. Actueel voorraadsysteem. Op voorraad is ook echt de volgende dag in huis.

Service
Berichtgeving omtrent bestelling erg goed. Mailtjes voor elke fase van het proces. in de mail wordt ook direct aangegeven of het een envelopzending of pakketzending is (indien pakketzending, meteen voorzien van track-and-trace).

Assortiment
Ruim assortiment voor nette prijzen.

Aanbeveling
3e bestelling in korte tijd. Wederom binnen gestelde tijd geleverd.

Extra toelichting
Wederom tot grote tevredenheid besteld bij cameranu.nl De levertijden zijn opnieuw gehaald. De volgende dag had ik de bestelling in huis. Het betrof een relatief klein product waardoor deze per noppenenvelop is verstuurd. Voor het product, biedt dit voldoende bescherming. Netjes per mail op de hoogte gehouden over de betaling en verzending. Voor het volgende product is cameranu.nl weer de eerste waar ik ga kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nils Nijenhuis 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke en duidelijke website.

Service
In verband met vakantie had ik in de bestelling gevraagd of ze deze z.s.m. konden versturen. binnen 2 uur had ik een mailtje terug dat dit geen probleem was en dat het fototoestel die dag met de pakketservice zou meegaan en zoals beloofd werd de camera ook netjes de dag erna afgeleverd.

Assortiment
Ik wist al welke camera ik wilde hebben dus deze keuze was al gemaakt, maar aan accesoires was de keuze ruim voldoende. ik heb een 16GB geheugenkaartje en een camera tas erbij besteld en beide waren ook op voorraad.

Aanbeveling
nette service, afspraak werd netjes nagekomen. verder een overzichtelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van EL 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
winkelen vanuit je stoel

Service
goede telefonische uitleg

Assortiment
prima

Aanbeveling
heb wijnig vrienden maar die ik heb krijgen mijn oordeel
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdinjens 02-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere site, goede informatie , uitgebreid.

Service
mijn eerder gekochte camera ging stuk. Hele snelle reactie in de garantieperiode en zeer nette afhandeling. Nieuw product gekregen.

Aanbeveling
Absolute aanrader. Service als hier, kom ik helaas zelden meer tegen. Dus erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit uit Limburg 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is makkelijk op de site te vinden geen moeilijk gedoe ofzo

Service
veiligi betalingen en snelle verzending

Assortiment
eigelijk alles wat een fotograaf nodig zou lkunnen hebben is bij cameranu wel te vinden

Aanbeveling
waarom zou ik kwaliteit en service alleen voor mijzelf houden

Extra toelichting
alles bij elkaar zeker een aanrader voor een ieder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Wolfraad 02-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeker overzichtelijk

Service
S'avonds om jullie18.30 uur besteld en volgende dag om 09.30 uur in huis. Toppie service

Assortiment
Keuze is reuze

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanraden .

Extra toelichting
Goede service en goedkoopste web-winkel . Vandaag besteld en morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimbijkieskeurig 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goed productoverzicht

Assortiment
Assortiment is ruim, veel keuze uit diverse merken en typen

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Gewoon een goede en betrouwbare internet winkel voor al je foto-benodigdheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

driessen joop 56 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 5 minuten gepiept

Service
met 1 telefoontje goed op weg geholpen

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
goed en vriendelijk

Extra toelichting
gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

194619 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en bestelsoftware

Service
Tot op heden alle leveringen correct

Assortiment
breed gesorteerd

Aanbeveling
Betrouwbaar en vakkennis, ook bij telefonische informatie.

Extra toelichting
Prettig om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

just_e_nough 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede navigatie

Service
Snelle levering

Assortiment
voorziet in mijn behoeften

Aanbeveling
snelle levering, goed assortiment, scherpe prijzen

Extra toelichting
snelle levering, goed assortiment, scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Varkevisser 02-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De bestelling verliep vlot, is duidelijk voordeliger dan in de winkel en de aflevering vond heel snel plaats. Kortom prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eReview 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot assortiment duidelijk gerangschikt en filtreerbaar. Zodoende zijn gezochte items gemakkelijk vindbaar en te vergelijken.

Service
Toelevering verloopt vlot en de aftersales service is uitstekend.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot en er is bovendien veel keuze uit diverse merken.

Aanbeveling
Geen (web-)winkel is perfect, maar CameraNu.nl kan ik zeer aanbevelen.

Extra toelichting
De webwinkel van CameraNu.nl ervaar ik als zeer prettig en gebruiksvriendelijk. De informatie en service is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tulpje 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk.
Het bestelproces gaat heel snel.

Service
Als je niet thuis bent om het af te leveren, wordt het de volgende dag weer aangeboden.
Mijn pakket heb ik geretourneerd en ik kreeg een e-mail van jullie dat jullie het hebben ontvangen en het geld teruggestort wordt. Dit vind ik klasse.

Assortiment
Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
Bij deze winkel is overal goed over nagedacht zowel voor de klant als winkelier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimo DSLR 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is heel gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Supersnelle afhandeling en levering. Vandaag besteld is echt morgen geleverd. Al bij 2 bestellingen vlekkeloos!

Assortiment
Kan alles wat ik nodig heb voor mijn camera. Wellicht nog wat filters van Akira aan het het assortiment toevoegen.

Aanbeveling
Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markwa 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles ging makkelijk

Service
toen mijn gewenste camera even niet leverbaar was kreeg ik een mail dat hij er weer was. Ik ging langs en ze hebben hem voor mij achter gehouden zodat ik niet voor niets ging. De medewerkers daar waren zeer servicegericht!!

Assortiment
Alles wat ik nodig had was er, ook een super goed passende tas. Er was ook nog veel vergelijkbaars.

Aanbeveling
Prima zaak, zeer aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
goede service, gezellig kundig personeel, had op alle vragen antwoord. via mail goed te bereiken, reageerden snel op mijn mails. Deden wat ze beloofden. Zeer klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.C.J.M. van der Linden 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt is het een eitje om het artikel te vinden op de website en bestellen gaat ook gemakkelijk en vlot evenals het afrekenen.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een goed assortiment artikelen en bijna altijd in voorraad.

Aanbeveling
Je kunt tig webshops bezoeken om de laagste prijs te krijgen. Cameranu.nl zit daar nooit ver van af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

straaljager 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede webshop duidelijke foto's en link naar bijbehorende accessoires en informatie

Service
men reageert snel op vragen per mail of via de website. geeft aan wanneer er artikelen weer voorradig zijn.

Assortiment
ruim assortiment, met duidelijke beschrijvingen. daarnaast concurrerend in prijs!

Aanbeveling
Ik koop al jaren onderdelen en cammera's bij Cameranu.nl en ben erg tevreden over de service en klantgerichtheid.

Extra toelichting
zie bovenstaande opmerking, lijkt me duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole en Peter 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lens laten reserveren, en opgehaald in de winkel. Tot mijn verbazing kon ik ook direct mijn camera laten schoonmaken, en ik kon er nog op wachten ook! Dat was erg prettig.

Service
Werd prima geholpen, deskundige medewerkers, heerlijke koffie.

Assortiment
Ik werd hebberig van het assortiment. Ik dacht dat ik alles had wat ik wilde hebben maar na even rondneuzen in de winkel heb ik weer heel wat nieuwe wensen! Erg compleet, van verrekijkers, tot camouflage tenten en tijdschriften en alles wat je nodig kunt hebben voor je hobby :-)

Aanbeveling
Ik vertel het aan iedereen die het horen wil. Urk is wat afgelegen, maar als je de moeite neemt om erheen te gaan kun je je daarna leuk uitleven op alles wat er te zien is in Friesland!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, niet alleen werd ik snel en vakkundig geholpen, ik kreeg er nieuwe ideeen bij :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de vries 1995 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk op te zoeken op internet, en de rest volgt vanzelf

Service
ik kreeg keurig netjes een melding dat het niet helemaal goed gegaan was met mijn bestelling, en als ik de bestelling nog voor 22:30 goed plaatste dan zou het nog die zelfde dag verzonden worden, en dit ging perfect

Assortiment
heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
aangezien het assortiment uitgebreid is, en je ook alles nog eens heel snel thuis gezonden krijgt, kan ik het een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
gewoonweg top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter8321 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gezochte artikel was makkelijk te vinden in de webshop

Service
In de winkel werd ik goed geadviseerd, door de grote keuze wist ik niet welk UV filter het beste was.

Assortiment
Eerder teveel dan te weinig

Aanbeveling
Ruim assortiment met goed advies.

Extra toelichting
Goed geholpen. Het was alleen wel druk in de winkel, ik moest ongeveer 40 minuten wachten maar omdat dat met nummertjes werkt word je ook geholpen als het je beurt is en onder tussen kun je koffie of thee nemen en wat rondkijken in de winkel en wat dingen proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen1961 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
On-line bestelling heel gemakkelijk.

Service
iDeal betaling had storing.
Winkel bood de mogelijkheid de betaling opnieuw te doen.
Duidelijk, snel en efficiënt met betalingsverwerking en versturen artikelen.

Assortiment
Prima; wat ik nodig had was op voorraad. Eén artikel van een (mij) onbekend merk, maar geen probleem.

Aanbeveling
Makkelijk, snel en efficiënt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liani 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ik kreeg uitgebreid en professioneel advies om tot een weloverwogen keuze te komen voor het product wat ik wilde kopen

Assortiment
Voldoende voor het maken van een keuze op maat.

Aanbeveling
persoonlijke benadering, professioneel en kwaliteits merken.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berend joling 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen en betaling is makkelijk

Service
de service is goed tijdens de staking van postnl netjes een mail gekregen over het vervoer

Assortiment
groot assortiment en ook scherp geprijsd

Aanbeveling
ik zou anderen deze winkel echt aanbevelen vanwege de service de kosten en het ruime assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Regensburg 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 39 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wees vanzelf, vrij laat in de avond besteld, (maar nog wel voor 22.00 u); betaling ging gemakkelijk en de andere middag keurig de bestelling in huis.

Service
De ochtend van de levering nog even het "track- en trace" systeem geprobeerd om een idee te krijgen hoe laat er ongev. afgeleverd zou worden. De site gaf alleen aan: zending onderweg, niets nieuws dus want dat wist ik al van de vorige avond.

Aanbeveling
Voor de 2e of 3e keer gebruik gemaakt van CameraNU en wederom is vrijwel alles snel, punctueel en vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-07-2013

Beste Andreas,

Hartelijk dank voor uw review. De tracking info wordt door TNT verstrekt. Wij hebben hierop helaas geen enkele invloed. Hopelijk wordt deze service in de toekomst door TNT verbeterd.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

gemmetje 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was via CameraNU erg makkelijk vinden wat je zoekt, de website zit logisch in elkaar

Service
Ik kreeg direct een mailtje met een bevesitiging en vlak erna een track en trace nummer, het ging allemaal erg vlot en soepel

Assortiment
er was voldoende keuze in wat ik zocht

Aanbeveling
De website was erg makkelijk in gebruik en mijn product had ik een dag later binnen. helemaal super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thucydides 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurien Minke 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Overzichtelijke website, ruim assortiment en een snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. van Raaij 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken naar producten is erg eenvoudig. Wat helemaal prettig is, zijn de voordeelsets die getoond worden bij je product waarmee je extra korting krijgt.
De (technische) productinformatie is ook overvloedig en goed.

Service
Uitstekende service. Ik had een filter besteld waar iets mee mis was. Mailtje gestuurd, waarop dezelfde dag nog werd gereageerd en er een nieuwe werd toegestuurd. Snel en servicegericht dus.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
ik zou niet snel een betere en goedkopere winkel weten.

Extra toelichting
Goed, goedkoop, uitstekende service, gratis levering, mensen met passie voor fotografie (maar dat merk je natuurlijk het best in als je naar hun winkel gaat)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P vd B 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Veel keus en duidelijke beschrijvingen van de producten.

Aanbeveling
zeker een aanbeveling om hier terug te komen.

Extra toelichting
Ben sinds kort klant bij CameraNu.nl en ben zeer tevreden! Ruime keus, scherpe prijzen en snelle levering. Een vertrouwd adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Adelaar 01-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd op voorraad, duidelijke site, gebruikersgemak

Service
Snelle afwikkeling, telefonische ondersteuning, vriendelijke adviseurs

Assortiment
ruime keuze, veel accessoires

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke aankoopbevestiging snelle levering

Extra toelichting
CameraNu levert een ruim assortiment snel en met heldere betalingsvoorwaarden, indien niet op voorraad melding als het artikel weer binnen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews