cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eddies38 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site van CameraNu is ondanks het zeer ruime aanbod zeer overzichtelijk.

Service
Producten worden geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ik heb in de afgelopen jaren bij meerdere online winkels foto equipement besteld maar CameraNu heeft veruit het grootste aanbod.

Aanbeveling
Aj jaren klant bij CameraNu en naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ik heb door de jaren meerdere producten via CameraNu besteld. Alles wordt altijd op de afgesproken tijd geleverd. CameraNu heeft van alle aanbieders van foto apparatuur het ruimste aanbod en veelal tegen de scherpste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lilianroos 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor 22:30 uur de volgende of dag er na in huis.
Ander postadres is mogelijk.

Assortiment
Alle kleuren van het product wat ik wilde.

Aanbeveling
Als ik keuze heb, dan gaat mijn voorkeur meestal naar Camera.NU, tot nu toe altijd goede ervaring qua service (snel antwoorden van e-mail) en gemak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

geest62 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geest213 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis voor de p.c. uitzoeken en bestellen. Uitgebreide info per product.

Service
Mits op tijd besteld en op voorraad, is de levering keurig op tijd.

Assortiment
Ruim en tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Zoekt en gij zult goed en goedkoop vinden.

Extra toelichting
Prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mrjoene 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opzoeken, bestellen en vlot ontvangen!

Service
Zeer snelle service!

Assortiment
Jeetje, wat een keus!

Aanbeveling
Is het product hier te krijgen, bestel hem dan gewoon maar hier. Probleemloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rd67 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet alles , maar genoeg om te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholtzz 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trommelmeisje 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site werkt goed--eenvoudig producten te vinden--super snelle levering.

Service
Hele snelle levering..

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden.. dus ik ben heel tevreden

Extra toelichting
Dit is de 2e maal dat ik dringend iets nodig had.. en julie hebben een goede site.. en een super snelle levering..dus dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Kassenberg 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is goed overzichtbaar en goed georganiseerd. Verschillende artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
Ik heb verschillende malen via CameraNU besteld en ben steeds zeer tevreden over de service. Deze keer moest ik na de bestelling wat veranderingen maken, was geen probleem nadat ik ze een email had gestuurd.

Assortiment
Voor de fotografiese benodigdheden die ik heb is het aanbod hier meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met CameraNU. Ik woon in het buitenland en kan daarom de BTW terug vragen. Dat gaat ook zeer soepel en zonder problemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk123579855 04-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Prima

Service
Prima

Extra toelichting
Alles prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sophie29 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken en het invullen van een aantal gegevens, is alles zo geregeld.

Service
's Avonds besteld en volgende dag in huis. Verder geen klachten of negatieve puntjes.

Aanbeveling
ik zou cameranu.nl iedereen aanbevelen, en zou zelf mijn volgende aankoop ook weer daar verrichten.

Extra toelichting
Top service, zou deze site iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert_Thomas 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website
Mogenlijkheid om de bestelling af te halen

Service
Vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.
Bereikbaarheid was wat minder door opbrekingen.
Heb een half uur voor een gesloten deur gestaan i.v.m. een personeeltraining. Dit veroorzaakte was iritatie bij meerder klanten die ook stonden te wachten. Dit was niet vermeld op de website

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiement met korte levertijden.

Extra toelichting
CameraNU heeft een zeer groot assortiment met korte levertijden. Het feit dat ik een artikel via de webwinkel kon reserveren en in de winkel op kon halen heeft mij doen besluiten hier mijn objectief te bestellen. Ook het feit dat een groot aantal OLYMPUS objectieven op voorraad zijn, voor een schappelijke prijs, heeft mijn keuze mede bepaald.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChantalvdDool 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer snel en makkelijk te vinden op de website. Vooral de vergelijkingsmethode is erg handig voor het geval dat je bepaalde producten in een oogopslag nog eens samen wilt bekijken voordat je een keuze maakt welk product uitgekozen wordt.

Service
Levertijd was zeer snel, ik stond er van te kijken hoe snel iets geleverd werd. De dag na de bestelling stond de bezorgdienst al voor de deur.

Assortiment
Veel keuze, per productsoort meerdere merken, kleuren, prijzen, enzovoorts.

Aanbeveling
Voor mensen die net als mij te ver van de winkel wonen om even heen te gaan is de webshop een zeer goede uitkomst.

Extra toelichting
Ik had nog nooit eerder bij deze winkel besteld, maar dit was zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M&M Sweet Flavours 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen

Service
Top service

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten__1979 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk in een goede website te vinden en te bestellen

Service
Vandaag besteld is morgen in huis :)

Assortiment
Veel heel veel...

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt, ze hebben het wel

Extra toelichting
Zeer uitgebreide winkel. makkelijk te zoeken wat je nodig hebt. ga hier zeker vaker wat kopen. Goede snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henny v.d.heijden 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
in de winkel werd er niets gezegd ,ik dacht dat de geheugenkaart er bij zat. Vrij gemakkelijk jullie gevonden en het werkte ook nog

Service
op mijn vraag of het in het aangekochte toestel paste kreeg ik netjes antwoord, zelden meegemaakt

Assortiment
daar kan ik niet veel over zeggen,dan zou ik het opnieuw moeten bekijken,voor mij was dat ene kaartje genoeg voorlopig

Aanbeveling
zie de teksten hierboven.En dat service en zo werkt blijkt wel toen ik in een servicegerichte garage een auto kocht, van de week kocht mijn broer daar eennieuwe auto
door mij aanbevolen, ga zo door

Extra toelichting
Duidelijk,helder geen dure verzendkosten en antwoord op je vraag,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HLHaveman 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop is overzichtelijk, bestel proces is kort en simpel. B.v. geen haperingen in omschakelen naar iDeal.

Service
Informatie voorziening na bestellen is goed. Pakket was snel en schadeloos binnen, zelfs met PostNL.

Assortiment
De enige shop met een aanbiedings/accesoirepakket dat wel zinnig was. Goed samengesteld.

Aanbeveling
CameraNU is een webshop waar ik naar alle tevredenheid besteld heb.Ik zal hen dan ook zeker aanraden bij mensen met eenzelfde hobby.

Extra toelichting
CameraNu heeft bewezen snel en correct de bestellingen af te handelen. Producten waren goed, netjes en orderlijk verpakt. Er is niet bezuinigd op de verpakking van het pakket, zodat goede aflevering verzekerd is. Zonder aarzeling ga ik zeker vervolg aankopen bij hen doen. Ze hebben er voor nu een tevreden klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArnoNiehof 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, makkelijk betalen! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Vos 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit de stoel iets kopen

Service
super snelle service, goed en deskundig advies gekregen

Extra toelichting
is iedereen aan te beveleden deskundig advies , supersnelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uxorius 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site waar je makkelijk je gezochte product kunt vinden en bestellen. Even betalen en volgende dag al thuis

Assortiment
Ze hebben meer dan voldoende voor mij als amateurfotograaf en van wat ik er van kan zien ook voor de profesional

Aanbeveling
Een goede fijne site die vertrouwen geeft en waar je snel en makkelijk kan shoppen tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdoornik 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
besteld via internet voor 22.30 de volgende dag ontvangen

Service
zie beoordeling boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

homeopaat 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Mooie winkel, goede service, goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

baakien 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en vinden wat er is en wat je nodig hebt.

Service
service is goed met keuze-mogelijkheden over bezorging.
Ook in de winkel wordt je duidelijk en proffesioneel geholpen. Ze stunten niet als 'n produkt niet op voorraad is of niet meer leverbaar is om hoog in "kieskeurig" te komen.

Assortiment
Lijkt mij ruim voldoende en héél veel op voorraad.
Duidelijke indeling in groepen en merken.

Aanbeveling
De redenen zoals duidelijkheid, service en assortiment.
Prettig dat je ook in de winkel terecht kunt om iets te vragen, iets te zien of je proffesioneel te laten adviseren.

Extra toelichting
de site en winkel komen betrouwbaar en proffesioneel over terwijl de produkt-prijzen vaak bij de voordeligste behoren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rivale 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een duidelijk keuze menu, als je tenminste weet wat je wilt.
Mocht je daar niet uit zijn, dan is er veel te zien en te lezen.

Service
Bereikbaarheid is wel goed. Ik kreeg snel antwoord via de mail. In het Nederlands en Engels in 1 mail. een beetje door elkaar, dat staat niet zo professioneel.
Kosteloos werd en nog een boekje nagestuurd, dan wel weer in het Engels, terwijl ik toch echt in het Nederlands communiceer.

Assortiment
Breed assortiment in diverse prijsklassen. Leuk om een aanbod te krijgen in een combinatiepakket, bijv. met diverse filters.

Aanbeveling
Snelle service en geen verzendkostne, maken het extra aantrekkelijk om hier iets te kopen.

Extra toelichting
Camera nu, is de zaak die winkel voor goede service, kwaliteitsproducten en voldoende informatie om de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

piet234113 03-06-2013

Algemene score

7,5

Gemak
snel bestellen via website

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

OmaMagda 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Super snel geleverd. Goede service via @mail en met humor.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en Thuiswinkel waarborg vind ik belangrijk.

Extra toelichting
Snelle, vriendelijke en betrouwbare site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 45 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke webshop,makkelijk te kiezen en snel te betalen

Service
prima service en snelle levering zeker voor herhaling vatbaar !

Assortiment
veel keuze en duidelijke uitleg.

Aanbeveling
lekker dichtbij,snelle levering,prima side.

Extra toelichting
het was de eerste keer dat ik hier heb besteld,maar zeker goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkerzes 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en een goede overzichtelijke indeling. en uiteraard voorzien van i deal zodat betalen ook geen gedoe meer is

Service
bij vragen via de mail geven ze binnen zeer korte tijd antwoord ( binnen een uurtje )

Assortiment
zeer ruim assortiment , maar alles hebben is gewoon niet mogelijk

Aanbeveling
ze hebben veel tegen een normale prijs de hulp en afhandeling is helemaal oke

Extra toelichting
Ze hebben een breed assortiment en voor iedere portomone , bij vragen via de mail reageren ze snel en correct . en uiteraard niet te vergeten ze leveren snel. Ik zou deze webwinkel aanraden aan andere klanten omdat ze je ook gewoon helpen en je vragen beantwoorden. aftersale is net zo belangrijk al dan niet belangrijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jimmybobsa 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon gewoon online bestellen, en kiezen uit afhalen of bezorgen. Dat ik een keus had, kwam me in dit geval erg goed uit.

Service
Uitstekende service. gelukkig heb ik nog geen gebreken met de aankoop gehad, maar ben goed voorgelicht en bijzonder vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ik geef op dit punt ruim voldoende. Wat ik in de webshop aantrof, hadden ze ook in de winkel. Een ruim assortiment en zou cameranu.nl zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Aanbeveling
Zou ik niet over twijfelen. De producten die mijn interesse hadden, waren bij cameranu goedkoper dan elders. Tel hier de klantvriendlijkheid bij op, en de snelheid waarmee geleverd wordt, zou ik met en gerust hart de winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een Canon 17-40 L lens welke hier ruim voorradig was, en ook goedkoper dan soortgelijke winkels. Ik heb gekozen voor bestellen, en afhalen in de shop daar we graag eens in de haven van Urk wilden kijken (en fotograferen). Dit was geen probleem. Eenmaal in de winkel ben ik prima geholpen door vriendelijk personeel. Voor een volgende aankoop zal ik eerst bij cameranu te rade gaan. Cameranu ga zo door, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fokkehofstra 03-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
snelle af handeling binnen 1 dag

Service
snelle actie

Assortiment
genoch keuze voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.R.M. 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is helder geformuleerd

Service
Snelle service

Assortiment
Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
nvt.

Extra toelichting
Alles was helemaal goed geregeld. Afspraken zijn tot nu toe nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dakpan66 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website en duidelijke stappen.

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Wij wisten waar we naar op zoek waren dus de rest van het assortiment niet echt bekeken.

Aanbeveling
Alles wat hier boven is beschreven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PetraSp 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een overzichtelijke site en je kan goed je wensen aangeven, waardoor snel de juiste producten naar boven komen.

Service
Bij vragen nemen ze rustig de tijd om deze te beantwoorden en denken mee naar mogelijkheden en oplossingen.

Assortiment
Een breed assortiment voor verschillende budgetten.

Aanbeveling
Een winkel waar mensen werken met kennis en de klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Cameranu is een winkel waar men de tijd voor je neemt. Of je nu een hobbyfotograaf bent die net fotografie ontdekt heeft of al langer fotografeert. Daarnaast een ruim assortiment voor de verschillende ervaringen en budgetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry61 03-06-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website.
Veel extra product info

Service
Zeer vriendelijke helpdesk.Deel levering werd op verzoek kosteloos toegestuurd!!! TOP!!

Assortiment
Ruim assortiment met concurrerende prijzen

Extra toelichting
Top webwinkel met dito service!! AANRADER!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredz 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima webshop. Ik vond makkelijk mijn weg.

Service
Gebruik/bediening van de webshop is helemaal zoals ik verwacht. Met andere woorden: de usability is heel goed..

Assortiment
Onder de indruk van het grote en brede assortiment. Veel meer dan de naam 'cameranu' doet vermoeden.

Aanbeveling
Grote kans dat je hier vindt wat je zoekt tegen een goede prijs. Qua prijsstelling concurrerend!

Extra toelichting
Ik laat anderen graag weten wat mijn ervaring met cameranu.nl was zodat men er zijn voordeel mee kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beeldend Kunstenaar 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime winkel_overzichtelijk_
Praktisch ingedeeld

Service
Accuraat en zeer vriendelijk Personeel en Kundig _
Heel behulpzaam en meedenkend !

Assortiment
Redelijk Assortiment .

Aanbeveling
Zeer aan te Bevelen .
Leuke Workshops met Aparte
ruimte voor Besprekingen ,
annex Showroom .

Extra toelichting
Ik kom zeker graag terug !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas62 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop en bestelproces.

Service
Zeer snelle afhandeling en levering! Ook bij vooruitbetaling alles supersnel geleverd!

Assortiment
Zowel op de webshop maar ook in de winkel enorm assortiment en goede advisering.

Aanbeveling
Zelf bijzonder goede ervaringen met dit bedrijf, durf dit gerust aan te bevelen en aan te raden bij anderen.

Extra toelichting
Alles bij elkaar al paar jaar zeer goede ervaring met CameraNu. Vooral door hun uitgebreide assortiment, advisering en serviceafhandeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardH1972 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven met een link naar de site van de leverancier en ook een overzicht met alle accessoires

Service
Nog niet veel ervaring met de service online, maar als die net zo goed is als in de winkel, krijgen jullie een 8

Assortiment
Genoeg keus ook in prijsverhouding

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb voor het fotograferen, ga ik zelf naar cameranu, zowel qua aanbod als prijs, dus dat raad ik dan ook andere mensen aan.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de kalibratie set van Xrite, erg gebruiksvriendelijk en na het kalibreren van mijn monitor mooi beeld, ga binnenkort een knappe printer aanschaffen en ga hem dan daar ook voor gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrievg 02-06-2013

Algemene score

8,5

Gemak
Website is eenvoudig en een en ander snel geregeld

Assortiment
De spullen gevonden waarnaar ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wijnand v Doorn 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
keuze genoeg

Service
bij vragen gelijk duidelijk antwoord

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pcorni 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De stappen voor de aankoop op de website zijn eenvoudig en zeer logisch.

Service
De aankoop bevestiging en de berichtgeving over de levering zijn zeer goed

Assortiment
Een breed assortiment en het assortiment is goed gedocumenteerd

Aanbeveling
Een nette correcte levering. Je krijgt wat je volgens de website mag verwachten

Extra toelichting
CameraNU.nl levert het product netjes verpakt en op tijd. Daarbij wordt je netjes op de hoogte gehouden van de levering. Ook wordt er netjes in een aparte mail een factuur gestuurd. Ik zal zeker ook in de toekomst weer gebruik maken van de diensten van CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lara2011 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en accurate service.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Theus van Vliet 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na enig speurwerk was mijn keuze bepaald: CameraNu.nl

Service
Fabeltastisch.....zonder problemen, op tijd en met zorg.

Assortiment
Groot!!!

Aanbeveling
Ik ben getipt door een vriend en ... ik zal al mijn andere vrienden nu 'tippen' om zonder angst te bestellen bij CameraNu.nl.

Extra toelichting
CameraNu.nl verdient een 10 voor de betrouwbare afhandeling van de bestelling van mijn Ipad4. Ik ben een zeer tevreden klant en zal iedereen adviseren om te bestellen bij CameraNu.nl vanwege de lage prijs en de voortreffelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Dijk-Wielders 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige site.

Service
snelle levering. zaterdag avond besteld dinsdag geleverd

Assortiment
eigenlijk is alles mbt fotografie aanwezig

Aanbeveling
scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

1carUs1 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed

Service
Uitstekend

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Yes!

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Helmink 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Extra toelichting
Gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Eijhuisen 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie over de producten

Service
Prima service en advies

Assortiment
Veel producten en accessoires op voorraad

Aanbeveling
Deskundig personeel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick 1956 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk zoeken wat je nodig hebt,en direckt te zien of het op voorraad is.betalen op div.manieren

Service
geen vragen nodig gehad en verzending was kosteloos

Assortiment
preis is zonder verzendkosten een van de goedkoopste.
binnen 24 uur afgeleverd

Aanbeveling
veel keus snelle levering goed stevig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wormpi 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
kunt eenvoudig items vinden op website (mits je de juiste trefwoorden gebruikt).

Assortiment
Accu's van new type sdlr mag sneller ook het goed kopper segment aangeboden worden. En niet alleen het merk artikel.wat naar mijn in ziens te duur is (algemeen in Nederland).

Aanbeveling
Aanbevelen om er te kijken en vergelijken met andere. Levering is normaal binnen 2 dagen.

Extra toelichting
2 maal al iets besteld, was allebei binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Perfo 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk te bestellen en te betalen

Service
snelle levering (de volgende dag)

Assortiment
Ruim aanbod en ook een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Prima! ik werd op de website ook nog gewezen op de cash-back actie van Canon.
Dus uiteindelijk nog voordeliger uit.

Extra toelichting
Goed product, snel geleverd en de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews