cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25095 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2590 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Amsterdam1980 03-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Service
Erg vriendelijk en direct te woord gestaan aan de telefoon. Werd netjes gebeld over tijdstip waarop mijn bestelling zou worden afgeleverd. En na aflevering (ik was niet thuis) werd ik netjes gebeld dat ze het bij de buren hadden bezorgd.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Heldere site, vriendelijk personeel, goede service & aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 74 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijk om iets te bestellen.

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Goed product,goede prijs en snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sdel 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
IDeal-betaling weigerde de eerste keer, verder prima bestelproces

Service
Geen vragen, website voldoende duidelijk. Levertijd uitstekend.

Assortiment
Prijzen zijn concurrerend, assortiment relatief groot, goede partij om de grootste en beste fotografiewebsite van NL te worden

Aanbeveling
Idem

Extra toelichting
Goed assortiment, concurrerende prijzen, zeer gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

NJVPeterson 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk een product te vinden op de website. De eerste keer was meteen duidelijk hoe het betalingsproces ging.

Service
Ben nooit naar de fysieke winkel geweest maar schijnt makkelijk te vinden. De service online is goed ik kreeg snel reactie op mijn vraag over een product. De producten worden op tijd geleverd vaak sneller dan verwacht. Ook sturen ze meteen een trackingnummer waar je meteen op kan zien wanneer je het pakket kan verwachten.

Assortiment
Ze hebben zowat alles op het gebied van fotografie en filmen. Er zijn bijvoorbeeld producten die misschien niet meteen betaalbaar zijn voor de beginners maar daarvoor hebben ze wel een goedkoper alternatief voor dat van kwaliteit goed is.
De prijzen zijn vaak het goedkoopst hier of het scheelt maar heel weinig met de concurrent.

Aanbeveling
Ze hebben zowat alles. Betaalbare prijzen en leveren snel het product thuis.

Extra toelichting
Dit is denk ik de enige winkel waar ik producten koop op het gebied van fotografie. En dan ook nog online want de winkel ligt te ver weg voor mij. De meeste speciaalzaken verkopen hun producten veel duurder dan bij CameraNu. En op de website kan ik lekker op me gemak de producten bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suusjev1 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De spullen zijn makkelijk te bestellen en er staat een duidelijke uitleg bij.

Service
Je krijgt een indicatie over wanneer je spullen bezorgd zullen worden. Mijn bestelling liep vertraging op, maar daar kreeg ik netjes een melding van met excuses erin voor het ongemak. Dit heb ik nog niet vaak bij andere sites meegemaakt.

Aanbeveling
Ik heb product dat ik heb gekocht al aanbevolen. Omdat ik het handig vind en het makkelijk te bestellen is via deze site.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco7419 02-10-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Het product dat ik zocht had Ik snel gevonden

Service
Bevestiging, verzending en ontvangst liepen gesmeerd...

Assortiment
Wat ik nodig had zat er tussen. ... En wat ik nog meer wil ook....:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mugo 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijke zoekfunctie. Niet teveel 'poespas' op de site, gewoon rustig en overzichtelijk!

Service
Super goede en snelle levering. Ook als je een vraag stelt via de mail, krijg je vrijwel direct een duidelijk antwoord.

Assortiment
Ruim assortiment. Ook bij de plaatsing in het winkelmandje krijg je automatisch handige extra producten te zien.

Aanbeveling
Prima internet winkel! Snelle en veilige levering. Ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Pakje Gemak, erg handig als je vaak van huis bent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

InSomNiaC 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk, snel en door de filters in het menu, ben je zo waar je wezen moet.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus, pakket is goed en stevig ingepakt.

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden bij cameranu.nl .

Aanbeveling
ze doen het zo als het hoort. snel,strakke prijzen en ruim assortiment

Extra toelichting
Al een aantal items gekocht via cameranu.nl. Altijd de volgende dag geleverd, correct verpakt en tegen scherpe prijzen. Ook de accessoires zijn scherp geprijsd, wat bij andere shops nog wel eens anders is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 1956 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is erg duidelijk, het pakje werd door post.nl een dag te laat bezorgd maar werd door cameranu.nl goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joukje86 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het nergens moeite mee gehad en als dat wel zo was bellen en je werd perfect en snel geholpen.

Service
Was gewoon super.

Assortiment
Tot nu toe nog niet iets niet kunnen vinden wat ik zocht dus goed.

Aanbeveling
Alles is goed, heb de winkel ook al aan vrienden aanbevolen want ben gewoon erg tevreden.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met deze winkel en webshop heb geen nadelen kunnen vinden tot op heden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Martens 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het kan niet simpeler

Service
geheel volgens verwachting snel afgehandeld

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
antwoorden spreken voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

consuPeet 02-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima Website. soepele afhandeling.

Service
product was supersnel binnen. Volgens de site was het een voorraadproduct en dat klopte dus ook.

Aanbeveling
Geen enkele reden om hier niet te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk61 02-10-2013

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Zoals bij de meeste online winkels zit het met het gemak, assortiment en service, wel goed bij Cameranu, ik had 2 flitsparaplu's van Elinchrom besteld welke op de site "Op voorraad" stond, deze voorraad bleek er echter maar 1 te zijn, dan wordt de levertijd niet 24 uur, maar een week, dat hoorde ik toen ik na 2 dagen ging bellen waar mijn producten bleven... er is toen wel een paraplu al verzonden, en 1 nagezonden zonder extra kosten. Het verzenden van de paraplu's is GEEN goede zaak, deze worden niet in de originele Elinchrom box verstuurd, maar gewikkeld in plastic folie, zeer kwetsbaar dus, dat bleek ook bij de nagezonden paraplu, daar was de punt van verbogen !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex Segers 02-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is overzichtelijk en eenvoudig keuzes te maken en verder te winkelen en af te ronden

Service
Vooral mail gezonden met specifieke vraag. Snel antwoord. Antwoord was helaas niet juist vanwege kennelijk onvoldoende kennis van het product.
Afwikkeling van besteld item is echter perfect gegaan. Snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze in producten. Prijs is redelijk concurrerend.

Aanbeveling
Al met al een prettige manier van winkelen met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jan dummy 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
redelijk eenvoudig te bestellen

Service
actuele e-mail informatie over de voortgang van de bestelling

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
geen problemen gehad, maar fysiek ligt de winkel ver weg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam 10000000 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en niet te moeilijk

Service
Was er snel, en goed verpakt

Assortiment
Leuke keuze

Aanbeveling
Veel keuze en scappelijke prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JurgenCee 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg compleet en eenvoudig in gebruik. De winkel is erg verzorgd en heeft een groot assortiment. Zeer de moeite waard om voor naar Urk te rijden.

Service
Altijd goed contact gehad, het juiste antwoord op mijn vragen en een goede afhandeling van aankopen, ruilen en huren.

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
Een betere winkel heb ik persoonlijk niet ervaren.

Extra toelichting
Niet de goedkoopste, maar wel een scherpe prijsstelling. Uitgebreid assortiment, snelle leveringen en goed bereikbaar. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny72 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestellen bij de website, zonder een account aan te hoeven maken.

Service
Bestelling zou volgens de site binnen 2 werkdagen worden geleverd. Dit lukte niet ivm vertraging bij de post. Dit werd netjes vermeld via een mail van CameraNU.nl

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willempie11 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht van toestellen (o.a. de verschillende te leveren kleuren)

Service
Snelle levering. in een nette doos met pakbon

Assortiment
Geen probleem om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Geen enkele punt om een opmerking over te plaatsen

Extra toelichting
Duidelijke webshop met veel keuzes. Indien je twijfel met je keuze kan je de winkel bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.E.Haandrikman 01-10-2013 In de winkel gekocht
URK De Spijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het begin uiteraard zoeken naar mogelijkheden. Binnen een week maak ik toch echt leuke foto's. Dat vind ik niet alleen maar ook de mensen om me heen. er zijn er bij die volgens mij wat jaloers zijn.....

Service
Een heel prettige, ongedwongen benadering van uw medewerkers. Goed adviserend en naar de wensen van de klant, mijn persoontje dus.

Assortiment
Nog nooit zo'n enorme verzameling gezien in een fijne overzichtelijke ruimte

Aanbeveling
De naam Cameranu is reeds meerdere keren genoemd, gevraagd of ongevraagd.

Extra toelichting
Volgens mij een zeer geschikte camera voor mijn doeleinden. verschillende personen gaven mij een compliment voor de keuze en speciaal mbt de mogelijkheden van mijn camera. (Oh ja dat had ik nog niet vermeld : Panasonic Lumix dmc-G5)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo blijefotos.nl 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede overzichtelijke site die aan de voorraad is gekoppeld. Zo voorkom je om voor niets naar de winkel te komen

Service
Super goed geholpen door deskundige mensen die weten waarover ze praten.

Assortiment
Breed en diep tegen marktprijzen

Aanbeveling
Dat doe ik al en menig contact is op mijn aanraden bij jullie terecht gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

markovanderbeek 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbeth34 01-10-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijk aangegeven wat er gedaan moet worden

Service
De dag waarop het pakje gebracht werd waren we niet thuis. Er zat een keurig briefje in de brievenbus met daarop vermeld dat ze de volgende dag weer zouden komen.

Aanbeveling
Geen negatieve ervaringen

Extra toelichting
Wat deze winkel beloofde, hebben ze ook waar gemaakt. Snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ties55555 01-10-2013

Algemene score

6,3

Gemak
Duidelijke site en snelle levering, voor grote artikelen die je laat afleveren met Pakje gemak.

Service
Bij kleine artikelen kun je beter geen gebruik maken van "pakje gemak". Ze gebruiken deze service dan niet! Je pakket wordt dus niet aangemeld. Maar gewoon verzonden naar Bruna op jou naam. (het is een slechte kosten besparing van het bedrijf of een slordige fout op de de site, het is maar hoe je het bekijkt.)Het is dat de Bruna eerlijk was, anders was mijn pakje weg!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 17-10-2013

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben naar aanleiding hiervan, contact met u gehad en onze procedure aangepast. Ter compensatie voor het ongemak hebben wij u de aanschafprijs van uw order vergoed. Wij nemen aan dat alles weer naar wens is.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Josianne 01-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk en betalen/bezorgen werkt snel en duidelijk.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaalde cameralens, en deze hadden ze. Verder heb ik niet heel erg in het assortiment gekeken.

Aanbeveling
Ik kon het product ook op m'n werk laten bezorgen (wat erg fijn is, aangezien ik daar iedere dag ben). Fijn dat je tot 22.30 uur kunt bestellen en dat het dan de volgende dag alsnog in huis is. Niets zo vervelend als lang moeten wachten op een product wat je net besteld hebt. Prijzen van de producten liggen ook goed!

Extra toelichting
Een hele fijne overzichtelijke webshop, waar de prijzen relatief goedkoop zijn (goedkoper dan veel andere websites). Heel fijn is dat er tot 22.30 uur besteld kan worden en dat je het product de volgende dag alsnog in huis hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Puma200 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site zit heel goed in elkaar. Kind kan de was doen.

Service
ik heb geen contact gezocht met cameranu.nl maar heb dat wel een keer eerder gedaan en werd zeer vriendelijk geholpen.

Assortiment
zeer uitgebreide winkel met bijna alles op voorraad.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze site aan die op zoek is naar een camera of accecoires.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant van cameranu.nl en zal dat ook blijven aangezien alles bij elke bestelling na wens verloopt en de producten zijn tiptop in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeReptons 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
heldere site en bestelmogelijkheden

Service
keurig dag later bezorgd

Aanbeveling
komt afspraken goed na, duidelijke info over verloop order.

Extra toelichting
prima prijsstelling en dag later bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Leroy Dee 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mijn keuze voor de EOS-M stond al vast. CameraNU.nl was niet alleen de goedkoopste aanbieder maar ook vond ik de bestelprocedure van hen het makkelijkst werken.

Service
Via mails goed op de hoogte gehouden van moment van leveren en keurig anoniem verpakt ontvangen in mijn postbus.

Assortiment
Het assortiment is wellicht kleiner dan bij andere fotocamera web shops maar ik vindt het voldoende, breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Er is voldoende nieuwe apparatuur te vinden en heel handig ook nog tweedehands spul wat bij de meeste andere aanbieders ontbreekt.

Extra toelichting
No nonsens winkelen in goede web shop met lage prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AWdeB 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig op tijd geleverd met eigen koerier.

Assortiment
Zowel de camera, een canon XA20, als de accu en de losse acculader waren uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijs, snelle levering

Extra toelichting
Groot assortiment, scherpe prijs, snelle en veilige levering met eigen koerier (dat kost wel extra).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Saban 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk site, makkelijke bestel procedure. en Snel bezorgd.

Service
Ik ben ook een keer in de winkel geweest, behulpzaam en deskundig personeel en je wordt goed geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ieder kan hier terecht voor de beste spullen voor zijn camera.

Aanbeveling
Overzichtelijk zaak en snelle levering ideaal als je iets snel huis wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

channed 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekmogelijkheden, fijne structuur van de website.

Service
Prima.

Assortiment
Zeer ruime keuze van camera benodigdheden

Extra toelichting
Ook fijn dat je met Paypal kan betalen en verzending boven 100 euro gratis is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van teeffelen 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik moest hebben, en vooral wat het product kan/niet kan tov andere producten.

Service
makkelijk bestellen, snel en duidelijk betalen en zeer snel thuis

Assortiment
ruim assortiment, altijd keuze

Aanbeveling
alles aanwezig, concurrerende prijzen, duidelijke omschrijvingen, helder, snel thuis

Extra toelichting
alles aanwezig, concurrerende prijzen, duidelijke omschrijvingen, helder, snel thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie Enschede-Oost 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen moeilijk gedoe

Service
's Avonds besteld, volgende middag al in huis, zoals beloofd!

Assortiment
Je raakt niet uitgekeken

Aanbeveling
Je stelt een ander niet teleur als je hem hier iets laat bestellen.

Extra toelichting
Ik vond de producten die ik zocht nergens goedkoper. Dat ik het tot 22:30 's avonds kon bestellen en het de volgende middag al in huis had was helemaal mooi. Wat moet je er nog meer van zeggen, ze doen wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnSpijkers 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Bestellen bij Cameranu.nl gaat makkelijk en snel. De bestelling werd keurig de volgende dag afgeleverd op het door mij opgegeven adres. Daarnaast zijn de prijzen bij Cameranu.nl net even wat scherper dan bij de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stroetm 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een prima webwinkel, dat is het probleem niet. Maar juist omdat ze zo verschrikkelijk groot assortiment hebben, is het soms even zoeken in welke categorie hetgeen valt dat je nodig hebt. Zeker als het iets niet-gangbaars is. Desalniettemin, een ruimschootse voldoende, want het is voor een groot deel goed opgevangen met zoek- en filtermogelijkheden.

Service
Niets mis mee. Geen 10 omdat iets nooit perfect is, maar veel beter kan het eigenlijk ook niet. In de middag besteld, en waarempel de volgende dag stond de postbode voor de deur. Ook prettig om geen verzendkosten te hebben, maar met een bestelling van 1700 euro (in mijn geval) mag je dat ook wel een beetje verwachten. Maar deze shop rekent ogenschijnlijk dus nooit verzendkosten. Dat is fijn.

Assortiment
Okay, ze hebben niet alles, maar ze hebben we verschrikkelijk veel. Dit merk je in dat je niet altijd iets kunt vinden dat wat minder gangbaar is (zoals een filterring-adapter) maar van de gangbare artikelen kun je eigenlijk altijd wel vinden wat je zoekt, mits het bestaat.

Aanbeveling
Het enige onhandige dat ik me kan bedenken, is dat de fysieke winkel in Urk zit. Dus mensen die liever naar een winkel gaan, hebben daar niet zo veel aan. Maar als online winkel is dit een prima startpunt (en eindpunt) als je iets voor je camera zoekt, of als je een camera zoekt.

Extra toelichting
Ik heb geen hele diepgaande ervaring met deze winkel, maar het is wel een van de winkels die de boel goed voor elkaar heeft. Niet "up there" met Bol.com of Wehkamp, maar meer dan goed genoeg. Vandaar mijn zo positieve beoordeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra41 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet is een bestelling snel gemaakt, mede door de duidelijke website.

Service
Op vragen wordt correct en snel geantwoord.
Er wordt met je meegedacht en alternatieven genoemd als je daarom vraagt.
Het is een zeer professionele winkel. Ook als je in Urk in de winkel zelf komt.

Assortiment
Het assortiment is groot en er wordt meegedacht bij de keus van een artikel .

Aanbeveling
Zonder voorbehoud zou ik deze winkel bij anderen aanbeve

Extra toelichting
Csorrecte afhandeling, er wodt meegedacht, goede voorlichting en zeer ruime keus tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo R 30-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel simpel te bestellen.

Service
Had eerst de verkeerde kleur ipod besteld, na een mailtje was het binnen 30min opgelost.

Aanbeveling
Zeker een goede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.SemafoonWinkel.nl 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig vanuit je stoel vergelijken en bestellen.
Goede info gevonden.

Service
Alles liep zoals beloofd.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik verwacht op fotografie gebied (en meer).

Aanbeveling
Gewoon goed en snel.

Extra toelichting
Eenvoudig vanuit je stoel vergelijken en bestellen. Goede info gevonden. Snel kunnen bestellen, vlg. dag bezorgd. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim38Z 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke website, alles goed en snel vindbaar. Zeer prijs concurrerend.

Service
Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden omdat een artikel niet direct leverbaar was.

Aanbeveling
Door mijn ervaringen (en gehoord van anderen) kan ik dit bedrijf zeer aanbevelen. Ook belangrijk, het komt zeer betrouwbaar over.

Extra toelichting
Ik bestelde een afstandsbediening van een alternatief merk voor een Nikon-camera. Het bleek echter in strijd met de website niet direct leverbaar te zijn. Cameranu.nl stuurde mij vervolgens de originele Nikon-afstandsbediening zonder enige bijbetaling te vragen. Dat is nou klantvriendelijk en daarom dit bedrijf aan iedereen warm aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CH Kwok 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Online makkelijk kunnen vinden. Snelle bezorging en uitstekend ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josph 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Opzoeken op internet en bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment. Was op zoek naar Quasar® Sensor Loupe maar trof alleen Visible Dust Sensor Loupe aan.

Extra toelichting
Cameraschoonmaakartikelen besteld. Arriveerden per ommegaande in prima staat. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Ruwers 30-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijne site. Alleen de voorgestelde combinaties bij het product zijn beperkt en lastiger te veranderen.

Service
Snelle levering. Met iDeal ging iets mis en dat werd goed opgepakt en opgelost door de backoffice

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede site, goede producten voor een goede prijs

Extra toelichting
Goede site, goede producten voor een goede prijs. Snelle levering en adequate backoffice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

51Fred 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop. Snel thuisbezorgd. Heldere info.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke Cools 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om bestelling te plaatsen en te betalen

Service
Nadat we iets teruggestuurd hebben dat helaas niet functioneerde kregen we per omgaande een nieuw exemplaar toegestuurd.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima zaak met goede klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne van der Ploeg 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kan niet meer zonder deze lens! Van mijn chocoladeverslaving ben ik nu af, daarentegen ben ik nu verslaafd aan dit lensje. Ik ben nu veel meer buiten in de natuur te vinden omdat het prachtige natuurfoto's maakt. Het lensje is dus ook nog eens gezond. Werkt en draait heel erg fijn als je met Manual focus werkt!

Service
Het wordt goed en netjes geleverd. Keurig in een doos met veel papier en piepschuim om beschadigingen te voorkomen.

Assortiment
Er is een ruim aanbod in goede lensen waar je goede reviews kunt lezen.

Aanbeveling
Omdat de levering snel en goed is, en er zo'n ruim aanbod is in het assortiment!

Extra toelichting
Ik vind dit een erg goede lens, omdat details mensen die niet fotograferen vaak niet opvallen, en wij, fotografen, dit met dit mooie lensje wel vast kunnen leggen en kunnen laten zien. De bokeh (onscherpte) die op de achtergrond gecreëerd wordt is erg mooi als je op een voorwerp focust. Filmen kan dit lensje trouwens ook goed. Geweldig dat er zo'n leuk lensje voor zo weinig centen verkrijgbaar is! Je ziet er ook details mee die je liever niét wilt zien, zoals dikke kruispinnen. Maar goed, details zijn details! Je ziet de realiteit dus moeten we er ook aan geloven dat er je de ogen van een kruisspin kunt zien, haha... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Wakker 29-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dolfijn59 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Super tevreden 👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick de Jong 1953 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke vermelding of het product wel of niet op voorraad is. En deze vermelding klopt ook!!

Service
Ik wilde extra info over een product. Ik heb gebeld en kreeg binnen enkele seconde een medewerker aan de lijn. En ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Bij het zoeken naar een scanner: als consument zou ik willen dat bijv. alle scanners van canon in het assortiment zouden zitten. Dat is wel wat veel gevraagd. Daarom een 9.

Aanbeveling
Veel artikelen op voorraad.
Scherpe prijzen.
Zeer vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Bij deze winkel: voorraadvermelding is correct, bij andere winkels niet altijd = zeer irritant. bereikbaarheid van medewerkers: zeer snel en goede informatieverstrekking. Prijzen: heel vaak goedkoopste prijs. Levering: zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heweij 29-09-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle keuzes en goede prijzen.

Service
Perfect en super snel, ik had om half 10 s'avonds besteld en het was de volgende al binnen.

Assortiment
Ik ben geen echte fotograaf maar volgens mij hebben ze alles.

Aanbeveling
Mijn ervaring is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews