cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Tsobekhia 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te zoeken dankzij doordachte filters in het menu online; Ik zie iets wat ik wil en meteen ook alle info; Voor 22:30 besteld volgende dag in huis.

Service
Personeel in de fysieke winkel weet van wanten; Telefonisch goed bereikbaar en zeer goede service bij de helpdesk, geen wachttijden; Bestellingen tot nu toe 100% stipt en op tijd.

Assortiment
Ze hebben alles.

Aanbeveling
Dit is mijn eerste keuze. Bijna altijd ook tegen de scherpste prijs en mocht het een keer voorkomen dat het paar euro scheelt, bestel ik het alsnog liever hier vanwege de service en de zorgzaamheid.

Extra toelichting
So far, the best. Enough said.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark_89 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen, duidelijk overzicht van de producten

Service
Snel bezorgd (binnen 24 uur) en goed verpakt. Via tracking kon ik goed volgens wanneer het pakketje bezorgd zou worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chyron 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Binnen enkele muisklikken het juiste product kunnen bestellen (tegen een scherpe prijs.)

Assortiment
Ruim voldoende voor hetgeen ik waar naar op zoek was.

Aanbeveling
Voor wat betreft camera's wordt voldoende relevante informatie verstrekt om een bevredigende keuze te kunnen maken waarbij je voor je eigen gevoel/overtuiging van value-for-money hebt verkregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Straya 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ruime assortiment, er is volgens mij weinig wat je bij camera's niet zult vinden.

Aanbeveling
Goedkoop, snelle levering en vertrouwd.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvanheusden 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gisterenavond om 20:00 2 statieven besteld, zojuist om 15:00 geleverd. Goed verpakt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankh45 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds rustig uitzoeken en bekijken, 's morgens bestellen..volgende dag in huis!

Service
Altijd correct en goed!

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken of ze hebben het op fotografie gebied

Aanbeveling
Iedereen die niet teveel wil betalen maar toch de zekerheid van een betrouwbare foto/videozaak wilt, moet hierheeen!

Extra toelichting
Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmy 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goeie duidelijke site. Veel vergelijkings mogelijkheden.

Service
Helpdesk gebeld i.v.m. op=op actie. Eerste info was niet voldoende, daarna perfect verder geholpen.

Assortiment
Alle camera's op voorraad.

Aanbeveling
Duidelijk, goedkoop en een echte winkel in Urk. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Prima geholpen door de telefoon, goedkoop en gedaan wat ze hadden beloofd. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel Koestal 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen via internet maar ook het omruilen gaat erg makkelijk en is een inzichtelijk proces.

Service
De medewerkers zijn altijd bereid je te informeren over de producten.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zie boven en zij zijn betrouwbaar.

Extra toelichting
Een klantgericht bedrijf fat transparant en betrouwbaar handelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KasperABC 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals je hoopt dat een moderne webwinkelwebsite werkt. Zo min mogelijk handelingen en de weg naar de uitgang is duidelijk, zonder obstakels en goed aangegegeven.

Assortiment
Bij een camera wil ik een reserve batterij. Die is er en is ook makkelijk te bestellen

Aanbeveling
Prijs, gemak en snelheid levering maken CameraNU.nl aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Dat ik geen ervaring met de "service" van CameraNU.nl heb wil zeggen dat de website duidelijk en voldoende informatief is en de aanschaf en levering soepel zijn verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HLHaveman 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had het artikel van mijn keuze zeer snel gevonden.

Service
Goed verloop bestelling en pakketje is snel geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ben erg te spreken over deze winkel. Prettig zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico8 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een helle mooie site die ook meteen heel goed overzichtelijke is.

Service
Alles staat netjes vermeld op de website van http://www.cameranu.nl .

Assortiment
Ik heb helaas niet alle producten kunnen vinden die ik zou willen kopen. De producten die ze hadden waren ook in verschillende prijs klasses. De prijzen zijn bijna altijd de goedkoopste van alle webshops op enkele producten na.

Aanbeveling
Ik zou het zeer aanraden aan mate die iets nodig hebben voor hun camera. Dit door de snelle en goede levering. En een goeie prijskwaliteit voor je product.

Extra toelichting
Ik dacht eerst dat het veel te goedkoop was voor het echte merk. Maar naar veel op Google te zoeken veel goeie reacties gevonden over deze webwinkel. En daarom toch maar een gokje gewaagd en het product besteld. En het was gewoon een dag later al bezorgd geweest als Post NL niets verkeerds had gedaan in het sorteercenter. Dus moet je iets hebben voor je camera en wil je het zo goedkoop mogelijk hebben. Ga naar http://www.cameranu.nl en doe je aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Spaans 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
goede snelle respons op e-mail , beloofde levering op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer tevreden , betrouwbaar

Extra toelichting
beetje huiverig om via internet te kopen maar door deze koop bij deze firma ben ik om

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fysicus 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima webshop en makkelijk een bestelling te doen

Assortiment
De sortering verrekijkers was ruim voldoende om tot een gefundeerde selectie tekomen

Aanbeveling
Snelle en gemakkelijke bestelwijze en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gugten 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service!!! Ik had iets verkeerd gedaan bij mijn bestelling. Via mail contact gehad daarover. Snel reactie terug met een geweldige oplossing! Op een woensdagavond besteld en vrijdag was mijn bestelling al binnen!

Aanbeveling
alleen al vanwege de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank928 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar keer klikken met je muis en klaar..

Service
's avonds besteld, volgende morgen bezorgd

Assortiment
Voor de veeleisende hobby fotograaf meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Prima assortiment, prima site, prijs is goed, service prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrijken 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goedkoop en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel54 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
is goed en snel

Service
goed en professional en weten waar ze het overhebben Top en klant vriendelijk.

Assortiment
je kijkt je ogen uit!!!! er is genoeg. /iets meer Nikon..geintje. nee ik ben te Vreden. klassen

Aanbeveling
is gewoon goed ik loop al reclame te maken 10+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogierA 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info, zou alleen graag ook via de site alternatieven voor het bestelde product willen krijgen.

Service
Snelle afhandeling en traject uitstekend via link te volgen

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
Want betrouwbaar, snel en groot assortiment voor concurrerende prijzen

Extra toelichting
Duidelijke info, zou alleen graag ook via de site alternatieven voor het bestelde product willen krijgen. Volop keus betrouwbaar, snel en groot assortiment voor concurrerende prijzen Snelle afhandeling en traject uitstekend via link te volgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Il Fiammingo 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelprocedure is zeer helder en eenvoudig. De site geeft ruim voldoende informatie. Telefonisch is Cameranu zeer snel te bereiken en het personeel geeft snel en adequaat antwoord op eventuele vragen.

Service
Ik heb nog geen gebrui hoeven maken van eventuele service omdat al mijn bestellingen in het verleden snel, correct en zonder problemen geleverd zijn.

Assortiment
Tot nu toe kon ik alle foto- en videocamera's die ik zocht bij Cameranu direct bestellen en werden ze binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Goede webshopwinkel met uitgebreid assortiment, vakbekwaam en vriendelijk personeel wat ook nog eens de tijd voor je neemt bij vragen en snelle en correcte leveringen binnen 24 uur

Extra toelichting
Ik koop bij Cameranu al vele jaren mijn foto- en videocamera's en heb nog nooit geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara de Waele 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site navigeert makkelijk en een goede zoeker

Service
snel antwoord op vragen via mail, weten waar ze het over hebben. snelle levering

Assortiment
Tja groooot assorti

Aanbeveling
goede service, snelle levering, uitgebreid aanbod, dus zeker aan te bevelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jasper1972 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Erg snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mv.S 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
'sMiddags via internet besteld en de volgende ochtend werd 't al thuis bezorgd!

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek op foto-gebied is aanwezig op de site. Ruime keuze en goede beschrijvingen

Aanbeveling
Het is altijd leuk om via Facebook of CameraNu.nl je vrienden te informeren... op deze mogelijkheid.

Extra toelichting
Snelle levering en bijna alles op Foto-gebied aanwezig op de site van CameraNu.nl. Voor de volgende bestelling ga ik weer naar CameraNu!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FK Fotografie 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk parkeren, ruime keuze, rustig kijken en mogen proberen.

Service
Werd geholpen en mocht alles proberen. Maar tijdens helpen werd verkoper aangesproken door een bedrijfsleider over een sleuteltje in een vitrinekast. De verkoper werd afgeleid tijdens de verkoop en assistentie die hij verleende. We spraken over twee verschillende lenzen waaruit ik ging kiezen en over de voor- en nadelen

Dus verkoper was aan werk en verkopen maar werd daarbij gestoord door bedrijfsleider.

Assortiment
ruime keuze uit goede producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Chris Wezenbeek 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoek functie. Helder overzicht.

Service
Mijn product bleek een fout in de lens te hebben. zonder problemen retour gezonden en via een prima mail communicatie op de hoogte gehouden van de acties. Binnen een redelijke termijn een nieuw apparaat ontvangen.

Assortiment
Naast het product wat ik wilde aanschaffen ook ruim voldoende alternatieven om te "sparren" zodat mijn keuze niet achteraf een verkeerde zou zijn.

Aanbeveling
Cameranu is mijn eerste keuze. prijsbewust als ik ben zijn ze ook vaak de goedkoopste.

Extra toelichting
Ik koop al vanaf 2005 bijna al mijn foto spullen en aanverwante artikelen bij cameranu.nl zelden bij een ander. Goede service en wat vooral belangrijk is vragen kun je direct stellen je hoeft geen uren te spenderen aan het zoeken van een communicatie methode. Anderen schermen dat vaak helemaal af. Prima van jullie vraag stellen en binnen een halve dag per mail antwoord. Zelfs met een telefoon nummer er bij om persoonlijk geholpen te worden. PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannus5689 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De pproducten makkelijk en snel gevonden

Service
om 22:25 de producten besteld en de volgende dag netjes in huis

Assortiment
assortiment is best groot, alleen de prijs niet altijd concurerend

Aanbeveling
Goede en snelle levering

Extra toelichting
Zeer tevreden over de snelle levering en manier van in pakken van de producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanjol63 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ook in de "fysieke" winkel kun je terecht om je keus te vereenvoudigen.

Service
Ik, als redelijk onervaren fotograaf, heb middels gerichte vragen en goede voorlichting een goede keus kunnen maken.

Assortiment
Veel mogelijkheden in allerlei prijsklassen. zowel de "gevorderde als de beginnende fotograaf heeft voldoende keus.

Aanbeveling
De werknemers van CameraNu helpen je verder zonder je wat "aan te willen smeren". Ze luisteren goed naar je wensen en mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap1994 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
's-avonds via de site besteld en de volgende dag in huis !

Service
Prima

Assortiment
Een ruime keuze uit artikelen

Extra toelichting
Positief, de site is heel duidelijk en het product werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlous Smit 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Camera was bijna nergens leverbaar vanwege grote belangstelling, maar via CameraNU had ik hem toch heel snel in huis. Prima, vlotte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trapleuning 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds om 22:15 besteld op de website, en de volgende ochtend kwamen ze het al thuis bezorgen.
Zo snel kan ik het in de winkel niet krijgen!

Service
Alles zat in de doos, netjes helemaal goed.
Precies zoals ik graag winkel .. geen gedoe, en snel geregeld.

Aanbeveling
betrouwbare winkel en goedkoop, en ook gemakkelijk om bijbehorende spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dutchy 2013 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om te bestellen en inlichtingen te verkrijgen over het product(compact camera)

Service
Kreeg meteen een bevestiging van de bestelling per email.
Verder werd ik prima op de hoogte gehouden wat het verloop van de bestelling en verzending betrof (per email)plus wanneer de bestelling afgeleverd zou worden

Aanbeveling
Zou de winkel van harte aanbevelen omdat alles naar wens was.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariekevang 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Ik zou hier zeker nogmaals kopen.

Extra toelichting
Enorm snel geleverd, goedkoopste en makkelijke site!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Suuz13 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, en je kunt goed zien of het product voorradig is!

Service
Ik had de bestelling na 1 dag al in huis, supersnel!

Assortiment
Ik wilde een digitale camera voor mijn dochter, en ze wilde heel graag een 'blauwe'.... Hierin was een ruime keuze en de prijs was vergeleken met andere sites ook goedkoper! Dus onze keuze was snel gemaakt!

Aanbeveling
Wij hebben al eerder een camera voor onszelf gekocht en toen vonden we de service ook top! Nu een camera voor onze dochter en het verloopt gewoon heel soepel, site is duidelijk, voorraad is up to date, snelle levering en scherpe prijs. Deze redenen zijn zeker een aanbeveling waard aan andere!

Extra toelichting
Ik geef cameranu.nl een hoog cijfer, omdat mijn ervaring tot zover heel gunstig is, niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CornelisJ 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt snel en goed

Service
Vragen worden snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel en goed

Extra toelichting
Goede zaak die al lang bestaat en kwaliteit levert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kryten 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke rubrieken en producten zijn eenvoudig te vinden.

Service
Goede communicatie en informatie over de verzending

Assortiment
Goede keuze mogelijkheden en actuele voorraad informatie

Aanbeveling
Goede prijs en snelle verzending

Extra toelichting
Handige webwinkel met snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Roos 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Mijn product had een fabricagefoutje. Ik kon deze snel en kostenloos omruilen.

Extra toelichting
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te plaatsen en snel op te bergen. Doordat hij inklapbaar is neemt hij weinig ruimte in.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Berta38 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Belde, omdat ik en bepaald product niet kon vinden op de site. De verkoper keek met me mee en nam de tijd om me te adviseren.

Assortiment
Dacht dat het merm polarisatiefilter niet op de site stond, maar het stond er toch. Veel keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin058 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoan 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
thuis vanuit je luie stoel

Service
in een woord geweldig! Bestellen, betalen en binnen 2 dagen bezorgd. Uitstekend verpakt en geadresseerd. complimenten

Assortiment
qua camera, lenzen etc. ruime keuze

Aanbeveling
omdat alles zo goed verloopt

Extra toelichting
ik vind het echt prima. kreeg de site door van mijn zoon die ook regelmatig besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon o 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snowfreak 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemakkelijk en voor een goede prijs mijn camera besteld. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd en ik ben er tot nu toe erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

decnet 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I've ordered the same camera I already had. Because it was cheaper to buy it on cameranu than what I got selling mine on eBay used. And it also included an extra. Ordered on Saturday, arrived on Monday. In a different country (just Germany, but still...). I'm absolutely amazed. Will recommend cameranu.nl to all my friends!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedjac 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website; "what you see is what you get".

Service
vlotte orderstatus, snelle levering met track en trace

Assortiment
veel artikelen in voorraad

Extra toelichting
een betrouwbare partner voor de consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie Sweelssen 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving van artikelen en jullie site is goed vindbaar.

Service
Duidelijke beschrijving van hoe te handelen bij aankoop van producten.

Assortiment
Ruime sortering in door mij gezochte producten.

Aanbeveling
Hele traject van aankoop zelfs door een computer-leek als ik, goed te volgen en uit te voeren.

Extra toelichting
Ben van a tot z prima door jullie geholpen en heb jullie adres inmiddels bij mijn favorieten opgeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeewolde1 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele proces was appeltje - eitje voor me.

Service
Ben naar de winkel gegaan, omdat ik persoonlijk contact wilde. Werd uitstekend, vakkundig geholpen. ik maakte een kritische opmerking, die ter plekke werd gecorrigeerd. Sterk!!

Assortiment
Ik zou niet weten wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Camera Nu is voor mij een ideale winkel. Ik koop er mijn fotospullen (Canon) en mijn verrekijker (Zeiss) Het gevoel een fysieke winkel achter de digitale webwinkel te hebben en af en toe gebruik te kunnen maken van persoonlijke deskundigheid is voor mij doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

charro 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige site, zoekt makkelijk alles op.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, snelle en goede levering.

Extra toelichting
Ik heb de gorillapod besteld en de volgende dag was hij al in huis. TOP!

Review criteria:

Goed

Reageer

Yvon de Bruijn 16-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer overzichtelijk en goed gedocumenteerd. Voldoende productinfo, goede zoekopties, heldere weergave van producten per categorie. Prettige website, makkelijk doorbladeren

Service
snelle levering, duidelijke weergave van prijs en levertijd, keurige verzending en verpakking van het bestelde item.

Assortiment
uiterst volledig

Extra toelichting
ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen omdat er een ruime keuze is, alles is goed te vinden, prijzen staan duidelijk weergegeven, prima prijs / kwaliteitsverhouding, snelle levering, duidelijke factuur en diverse opties tot betalen en thuiswinkel waarborg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Françoise D. 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via de zoekoptie heb ik gemakkelijk alles gevonden wat ik zocht.

Service
de service vond ik werkelijk een 10 meer dan waard. 's namiddags besteld en 's anderendaags geleverd. Wat kan een mens meer wensen.

Assortiment
het assortiment vond ik zeker voldoende. Heb alles gevonden wat ik zocht en de volgende bestelling gebeurt zeker weer bij CameraNu.

Aanbeveling
als iets goed is dan zeg ik het zeker door!!!

Extra toelichting
Zocht de lensbaby en na wat zoekwerk vond ik toch dat jullie een zeer ruim assortiment hadden waardoor ik echt dat kon kiezen wat ik nodig had. Nu terug wat sparen en dan bestel ik nog enkele gadgets. De lenzen zijn namelijk prima, ook de kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, en het beantwoordt zeker aan hetgeen ik altijd al gezocht heb; zo'n beetje feeërieke foto's, dat net ietsje meer! De levering had ik slechts na toch minstens twee dagen verwacht, het moest toch van Nederland komen maar neen, 's anderendaags stond de leverancier hier met mijn pakje; dit maakt het natuurlijk nog eens superleuk. Een dikke pluim voor jullie werknemers!!! Is zeker verdiend! groetjes, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron73 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik koop al jaren mijn spullen bij Cameranu, altijd tevreden met de kwaliteit en de service. Producten worden snel en correct geleverd, en ik weet uit eerdere ervaring dat de afhandeling van garantie ook perfect in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rjong 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Zelf veel informatie kunnen winnen over het aangeschafte product op het net, maar toch in de winkel nog wat extra adviezen gekregen!

Extra toelichting
Zelf veel informatie kunnen winnen over het aangeschafte product op het net, maar toch in de winkel nog wat extra adviezen gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob07041960 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
selle handeling

Service
snel geleverd en keurig verpakt met extra snoepjes bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews