cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marja 45 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke webshop,makkelijk te kiezen en snel te betalen

Service
prima service en snelle levering zeker voor herhaling vatbaar !

Assortiment
veel keuze en duidelijke uitleg.

Aanbeveling
lekker dichtbij,snelle levering,prima side.

Extra toelichting
het was de eerste keer dat ik hier heb besteld,maar zeker goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkerzes 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en een goede overzichtelijke indeling. en uiteraard voorzien van i deal zodat betalen ook geen gedoe meer is

Service
bij vragen via de mail geven ze binnen zeer korte tijd antwoord ( binnen een uurtje )

Assortiment
zeer ruim assortiment , maar alles hebben is gewoon niet mogelijk

Aanbeveling
ze hebben veel tegen een normale prijs de hulp en afhandeling is helemaal oke

Extra toelichting
Ze hebben een breed assortiment en voor iedere portomone , bij vragen via de mail reageren ze snel en correct . en uiteraard niet te vergeten ze leveren snel. Ik zou deze webwinkel aanraden aan andere klanten omdat ze je ook gewoon helpen en je vragen beantwoorden. aftersale is net zo belangrijk al dan niet belangrijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jimmybobsa 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon gewoon online bestellen, en kiezen uit afhalen of bezorgen. Dat ik een keus had, kwam me in dit geval erg goed uit.

Service
Uitstekende service. gelukkig heb ik nog geen gebreken met de aankoop gehad, maar ben goed voorgelicht en bijzonder vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ik geef op dit punt ruim voldoende. Wat ik in de webshop aantrof, hadden ze ook in de winkel. Een ruim assortiment en zou cameranu.nl zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.

Aanbeveling
Zou ik niet over twijfelen. De producten die mijn interesse hadden, waren bij cameranu goedkoper dan elders. Tel hier de klantvriendlijkheid bij op, en de snelheid waarmee geleverd wordt, zou ik met en gerust hart de winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een Canon 17-40 L lens welke hier ruim voorradig was, en ook goedkoper dan soortgelijke winkels. Ik heb gekozen voor bestellen, en afhalen in de shop daar we graag eens in de haven van Urk wilden kijken (en fotograferen). Dit was geen probleem. Eenmaal in de winkel ben ik prima geholpen door vriendelijk personeel. Voor een volgende aankoop zal ik eerst bij cameranu te rade gaan. Cameranu ga zo door, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fokkehofstra 03-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
snelle af handeling binnen 1 dag

Service
snelle actie

Assortiment
genoch keuze voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.R.M. 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is helder geformuleerd

Service
Snelle service

Assortiment
Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
nvt.

Extra toelichting
Alles was helemaal goed geregeld. Afspraken zijn tot nu toe nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dakpan66 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website en duidelijke stappen.

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Wij wisten waar we naar op zoek waren dus de rest van het assortiment niet echt bekeken.

Aanbeveling
Alles wat hier boven is beschreven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PetraSp 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een overzichtelijke site en je kan goed je wensen aangeven, waardoor snel de juiste producten naar boven komen.

Service
Bij vragen nemen ze rustig de tijd om deze te beantwoorden en denken mee naar mogelijkheden en oplossingen.

Assortiment
Een breed assortiment voor verschillende budgetten.

Aanbeveling
Een winkel waar mensen werken met kennis en de klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Extra toelichting
Cameranu is een winkel waar men de tijd voor je neemt. Of je nu een hobbyfotograaf bent die net fotografie ontdekt heeft of al langer fotografeert. Daarnaast een ruim assortiment voor de verschillende ervaringen en budgetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry61 03-06-2013

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website.
Veel extra product info

Service
Zeer vriendelijke helpdesk.Deel levering werd op verzoek kosteloos toegestuurd!!! TOP!!

Assortiment
Ruim assortiment met concurrerende prijzen

Extra toelichting
Top webwinkel met dito service!! AANRADER!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredz 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima webshop. Ik vond makkelijk mijn weg.

Service
Gebruik/bediening van de webshop is helemaal zoals ik verwacht. Met andere woorden: de usability is heel goed..

Assortiment
Onder de indruk van het grote en brede assortiment. Veel meer dan de naam 'cameranu' doet vermoeden.

Aanbeveling
Grote kans dat je hier vindt wat je zoekt tegen een goede prijs. Qua prijsstelling concurrerend!

Extra toelichting
Ik laat anderen graag weten wat mijn ervaring met cameranu.nl was zodat men er zijn voordeel mee kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beeldend Kunstenaar 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime winkel_overzichtelijk_
Praktisch ingedeeld

Service
Accuraat en zeer vriendelijk Personeel en Kundig _
Heel behulpzaam en meedenkend !

Assortiment
Redelijk Assortiment .

Aanbeveling
Zeer aan te Bevelen .
Leuke Workshops met Aparte
ruimte voor Besprekingen ,
annex Showroom .

Extra toelichting
Ik kom zeker graag terug !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas62 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop en bestelproces.

Service
Zeer snelle afhandeling en levering! Ook bij vooruitbetaling alles supersnel geleverd!

Assortiment
Zowel op de webshop maar ook in de winkel enorm assortiment en goede advisering.

Aanbeveling
Zelf bijzonder goede ervaringen met dit bedrijf, durf dit gerust aan te bevelen en aan te raden bij anderen.

Extra toelichting
Alles bij elkaar al paar jaar zeer goede ervaring met CameraNu. Vooral door hun uitgebreide assortiment, advisering en serviceafhandeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardH1972 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven met een link naar de site van de leverancier en ook een overzicht met alle accessoires

Service
Nog niet veel ervaring met de service online, maar als die net zo goed is als in de winkel, krijgen jullie een 8

Assortiment
Genoeg keus ook in prijsverhouding

Aanbeveling
Als ik iets nodig heb voor het fotograferen, ga ik zelf naar cameranu, zowel qua aanbod als prijs, dus dat raad ik dan ook andere mensen aan.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de kalibratie set van Xrite, erg gebruiksvriendelijk en na het kalibreren van mijn monitor mooi beeld, ga binnenkort een knappe printer aanschaffen en ga hem dan daar ook voor gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrievg 02-06-2013

Algemene score

8,5

Gemak
Website is eenvoudig en een en ander snel geregeld

Assortiment
De spullen gevonden waarnaar ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wijnand v Doorn 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
keuze genoeg

Service
bij vragen gelijk duidelijk antwoord

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pcorni 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De stappen voor de aankoop op de website zijn eenvoudig en zeer logisch.

Service
De aankoop bevestiging en de berichtgeving over de levering zijn zeer goed

Assortiment
Een breed assortiment en het assortiment is goed gedocumenteerd

Aanbeveling
Een nette correcte levering. Je krijgt wat je volgens de website mag verwachten

Extra toelichting
CameraNU.nl levert het product netjes verpakt en op tijd. Daarbij wordt je netjes op de hoogte gehouden van de levering. Ook wordt er netjes in een aparte mail een factuur gestuurd. Ik zal zeker ook in de toekomst weer gebruik maken van de diensten van CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lara2011 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle en accurate service.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Theus van Vliet 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na enig speurwerk was mijn keuze bepaald: CameraNu.nl

Service
Fabeltastisch.....zonder problemen, op tijd en met zorg.

Assortiment
Groot!!!

Aanbeveling
Ik ben getipt door een vriend en ... ik zal al mijn andere vrienden nu 'tippen' om zonder angst te bestellen bij CameraNu.nl.

Extra toelichting
CameraNu.nl verdient een 10 voor de betrouwbare afhandeling van de bestelling van mijn Ipad4. Ik ben een zeer tevreden klant en zal iedereen adviseren om te bestellen bij CameraNu.nl vanwege de lage prijs en de voortreffelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Dijk-Wielders 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige site.

Service
snelle levering. zaterdag avond besteld dinsdag geleverd

Assortiment
eigenlijk is alles mbt fotografie aanwezig

Aanbeveling
scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

1carUs1 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed

Service
Uitstekend

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Yes!

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Helmink 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Extra toelichting
Gewoon prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Eijhuisen 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie over de producten

Service
Prima service en advies

Assortiment
Veel producten en accessoires op voorraad

Aanbeveling
Deskundig personeel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick 1956 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk zoeken wat je nodig hebt,en direckt te zien of het op voorraad is.betalen op div.manieren

Service
geen vragen nodig gehad en verzending was kosteloos

Assortiment
preis is zonder verzendkosten een van de goedkoopste.
binnen 24 uur afgeleverd

Aanbeveling
veel keus snelle levering goed stevig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wormpi 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
kunt eenvoudig items vinden op website (mits je de juiste trefwoorden gebruikt).

Assortiment
Accu's van new type sdlr mag sneller ook het goed kopper segment aangeboden worden. En niet alleen het merk artikel.wat naar mijn in ziens te duur is (algemeen in Nederland).

Aanbeveling
Aanbevelen om er te kijken en vergelijken met andere. Levering is normaal binnen 2 dagen.

Extra toelichting
2 maal al iets besteld, was allebei binnen 2 dagen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Perfo 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk te bestellen en te betalen

Service
snelle levering (de volgende dag)

Assortiment
Ruim aanbod en ook een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Prima! ik werd op de website ook nog gewezen op de cash-back actie van Canon.
Dus uiteindelijk nog voordeliger uit.

Extra toelichting
Goed product, snel geleverd en de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woningstichting Wuta 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijk in gebruik; uitstekende afhandeling bestelling en betaling

Service
Bestelling in goede conditie geleverd geheel in overeenstemming met aangegeven levertijd

Aanbeveling
Zie hiervoor bij Gemak en Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van Vondel 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

felix foto 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via webshop binnen 24 uur

Service
Helaas vertraging binnen post, waardoor dag later

Extra toelichting
Goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jkets 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de camera. Goed advies en uiteindelijk met een prachtige camera voor onze dochter weer naar huis gegaan.

Assortiment
Ik denk dat ze er echt bijna alles hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hielke J 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
De GPS Tracer was alleen bij Cameranu te verkrijgen en is binnen twee werkdagen geleverd, top!! Werkt geweldig coordinaten staan in de exif file van de Nikon D3100 kan het zo uploaden naar panoramio!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten211 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle service en verzending. Goed aangekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos67 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer gebruiks- en klantvriendelijk.

Service
De levering viel binnen de afgesproken tijd.

Assortiment
Ruime keuze en de prijzen? Concurrenten, kijk ook maar eens ....

Aanbeveling
Ik heb een aantal producten bij CameraNU.nl gekocht en ben erg tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith M. 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site is duidelijk ingericht, zoekfunctie werkt ged

Service
snelle levering, duidelijke communicatie

Assortiment
op cameragebied en acessoires een groot assortiment

Aanbeveling
naast goede service en gemak ook goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wg4you 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk uitzoeken bestellen en of dezelfde dag ophalen of de volgende dag in huis via de post

Service
erg betrouwbaar en snel met
vakkundig personeel

Assortiment
alles te vinden

Aanbeveling
vanwege snelheid en betrouwbaarheid

Extra toelichting
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

100Klaas 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi naar Urk en alles zien en bekijken

Service
Kundig advies: meer dan een dozenschuiver

Assortiment
Groot en goed

Aanbeveling
Prima winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanT2008 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke productinfo op website en goed gestructureerd bestelproces.

Service
Heb advies gevraagd over aanvullend ook calibratie voor printers. Kreeg goed, eerlijke reactie, maar miste eigen specifieke ervaring. Dit is echter ook specialistisch iets.

Assortiment
Behoorlijk ruim.

Aanbeveling
Zou op basis van mijn eigen ervaring zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Artikelen werden prompt geleverd, goed verpakt en voldoen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Snoekbaars53 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk in je eigen stoel lekker uitzoeken

Assortiment
Alles wat ik nodig had was er ook

Aanbeveling
De winkel had voor mij een tien omdat wat er beloofd was ook waar gemaakt werd wat levering en dergelijke betrof

Extra toelichting
Dit is een makkelijke manier van winkelen omdat alles er ook is, in plaats van dat kunnen we bestellen of dat is uitverkocht maar we hebben wel iets anders voor u.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fr25 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke site

Service
bij ruilen doen ze niet moeilijk

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon een aanrader, vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Cornelissen 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke en duidelijke website

Assortiment
grote keuze en overzichtelijk gerangschikt

Aanbeveling
zeer aan te bevelen voor mijn fotovrienden

Extra toelichting
het was voor mij de eerste keer dat ik via de website bestelde, maar ik ben uiterst tevreden: makkelijk, overzichtelijk en snelle levering. Uitstekend!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Albertus 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via overzichtelijke website eenvoudig artikel te bestellen.

Service
Koop en levering verloopt vlot.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Laatst mijn zwager naar website verwezen.

Extra toelichting
Al jaren zeer tevreden over Cameranu.nl. Ook de winkel in Urk is een bezoek waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip Slisser 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige en duidelijke Website.

Service
Erg goede service, per e-mail wordt je stap bij stap op de hoogte gehouden en teven een super snelle levering.

Assortiment
Super, goede prijs en ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Jullie doen het goed, ga zo door, ga de volgende keer weer bij jullie bestellen.

Extra toelichting
Zie mijn review

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Terlien 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter je PC bestellen. Je hoeft de deur niet uit.

Service
De service van CameraNU is perfect. Wanneer je belt voor een vraag wordt je heel netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment is enorm groot en de prijs is bijna altijd de laagste. Levering is binnen 24 uur.

Aanbeveling
Ik zou iedereen deze winkel aan bevelen door zijn snelle leveringen service en prijs.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant en zal dan ook iedereen CameraNU aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans123W 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Je kan bijna alles kopen bij CameraNu

Extra toelichting
Ik heb al een paar keer eerder bij CameraNu besteld en in alle gevallen een prima en snelle afhandeling. De prijzen zijn ook altijd scherp. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis van Wier. 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door het goed overzicht van de website van CameraNu kun je rustig en op je gemak alle details bekijken van het door jouw gekozen atribuut.

Service
Alle afhandelingen vanaf de aankoop tot de bezorging aan huis worden zorgvuldig geregeld en begeleid, een hele geruststelling.

Assortiment
het valt mij telkens op dat CameraNu zijn zaakjes goed geregeld heeft want men treft er steeds de allernieuwste items op welk een gebied maar aan en dat tegen bijzonder scherpe prijzen !

Aanbeveling
CameraNu heeft in de loop der jaren zo een goede reputatie opgebouwd dat je er absoluut niet meer om heen kunt. Dus overweegt u een aankoop ?Kijk dan eerst eens bij CameraNu, dat raad ik iedereen aan !

Extra toelichting
Vriendelijk en Prettig Pesoneel, Goede serviceen een betrouwbare afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. verbruggen 01-06-2013

Algemene score

7,2

Gemak
Het was niet geheel duidelijk wanneer de camera werd afgeleverd. Dus thuis blijven wachten. Vrijdag besteld,dinsdag laat in de middag afgeleverd terwijl het op zaterdag al bij de distributie lag.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

zurrik 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met m'n visa kaart lukte het niet maar dat ligt aan mij

Service
perfect gebeld en het product volgende dag in huis

Assortiment
alles is daar gewoon op foto en film gebied te verkrijgen

Aanbeveling
dit is gewoon n betrouwbare winkel en ook n hele mooie heb er vaak binnen gekeken als ik naar Urk ga

Extra toelichting
bij CameraNU krijg je n geweldig product voor de scherpste prijs (alleen jammer dat mijn aankoop nou weer goedkoper is) maar ja ik kan niet blijven wachten. en dat ligt niet aan CameraNU maar omdat Nikon de D7100 uitbracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duizy 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Mooie webshop met per product duidelijk aangegeven welke accessoires erbij horen. Eventueel met alternatieven.

Assortiment
Ik kon heel veel vinden voor de Sony NEX-6. Helaas was deze niet op voorraad. Maar wel een mooie tas daarvoor.

Aanbeveling
Via mijn baas al op de hoogte gebracht van goede service en kennis. Dat heb ik nog niet gebruikt, maar zijn ervaring bracht mij wel tot deze shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IGOTU 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon bestellen en kort daarna ontvang je de spullen

Service
Garantie afwikkeling is boven verwachting

Extra toelichting
Bijna 2 jaar geleden een logger gekocht voor het taggen van foto's zodat ik altijd kan vaststellen waar de foto gemaakt is. Vlak voor deze vakantie en controleerde ik mijn spullen. De IGOTU deed niets meer. Minder dan 1 maand voor einde garantieperiode contact opgenomen. Ik kon hem opsturen. Wat ging allemaal goed: 1) Snelle opgave van de factuurgegevens die ik zelf niet meer kon vinden. 2) Regelmatige update van de voortgang in afhandeling. Zij hebben de IGOTU verzonden naar de fabrikant. 3) Melding dat zij nog niets vernomen hadden van de fabrikant en zouden informeren. 4) Ik bericht dat mijn vakantie voor de deur staat met de vraag hoe lang het nog kan duren. 5) !!!!!!! Zij wachten niet meer op bevindingen van de fabrikant, maar sturen aangetekend een nieuw exemplaar. 6) En dat alles helemaal gratis. !!!! Deze service is absoluut boven verwachting !!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Burger 31-05-2013

Algemene score

7,5

Gemak
Goed assortiment. En snel te vinden.

Service
Order verwerking lekker vlot.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Goede winkel, makkelijk te vinden. Goed assortiment en snelle service en order afhandeling.

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met onze Canon 10x30 IS Beeldstabilisatie verrekijker. Die beeldstabilisatie werkt verassend goed. Het beeld in de verrekijker is zeer rustig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marjo Lips 31-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De winkel is makkelijk bereikbaar. Aan de telefoon wordt je goed te woord gestaan door professionele krachten. Ruim assortiment voor ieder wat wils. De verkoper nam alle tijd voor ons en heeft het e.e.a. goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopvanB 31-05-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke site, duidelijke leveringstermijn

Service
Correcte informatie over aankoop en aflevering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews