cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43585 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

snowfreak 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemakkelijk en voor een goede prijs mijn camera besteld. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd en ik ben er tot nu toe erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

decnet 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I've ordered the same camera I already had. Because it was cheaper to buy it on cameranu than what I got selling mine on eBay used. And it also included an extra. Ordered on Saturday, arrived on Monday. In a different country (just Germany, but still...). I'm absolutely amazed. Will recommend cameranu.nl to all my friends!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedjac 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website; "what you see is what you get".

Service
vlotte orderstatus, snelle levering met track en trace

Assortiment
veel artikelen in voorraad

Extra toelichting
een betrouwbare partner voor de consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie Sweelssen 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving van artikelen en jullie site is goed vindbaar.

Service
Duidelijke beschrijving van hoe te handelen bij aankoop van producten.

Assortiment
Ruime sortering in door mij gezochte producten.

Aanbeveling
Hele traject van aankoop zelfs door een computer-leek als ik, goed te volgen en uit te voeren.

Extra toelichting
Ben van a tot z prima door jullie geholpen en heb jullie adres inmiddels bij mijn favorieten opgeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeewolde1 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hele proces was appeltje - eitje voor me.

Service
Ben naar de winkel gegaan, omdat ik persoonlijk contact wilde. Werd uitstekend, vakkundig geholpen. ik maakte een kritische opmerking, die ter plekke werd gecorrigeerd. Sterk!!

Assortiment
Ik zou niet weten wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Camera Nu is voor mij een ideale winkel. Ik koop er mijn fotospullen (Canon) en mijn verrekijker (Zeiss) Het gevoel een fysieke winkel achter de digitale webwinkel te hebben en af en toe gebruik te kunnen maken van persoonlijke deskundigheid is voor mij doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

charro 17-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige site, zoekt makkelijk alles op.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen, snelle en goede levering.

Extra toelichting
Ik heb de gorillapod besteld en de volgende dag was hij al in huis. TOP!

Review criteria:

Goed

Reageer

Yvon de Bruijn 16-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer overzichtelijk en goed gedocumenteerd. Voldoende productinfo, goede zoekopties, heldere weergave van producten per categorie. Prettige website, makkelijk doorbladeren

Service
snelle levering, duidelijke weergave van prijs en levertijd, keurige verzending en verpakking van het bestelde item.

Assortiment
uiterst volledig

Extra toelichting
ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen omdat er een ruime keuze is, alles is goed te vinden, prijzen staan duidelijk weergegeven, prima prijs / kwaliteitsverhouding, snelle levering, duidelijke factuur en diverse opties tot betalen en thuiswinkel waarborg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Françoise D. 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via de zoekoptie heb ik gemakkelijk alles gevonden wat ik zocht.

Service
de service vond ik werkelijk een 10 meer dan waard. 's namiddags besteld en 's anderendaags geleverd. Wat kan een mens meer wensen.

Assortiment
het assortiment vond ik zeker voldoende. Heb alles gevonden wat ik zocht en de volgende bestelling gebeurt zeker weer bij CameraNu.

Aanbeveling
als iets goed is dan zeg ik het zeker door!!!

Extra toelichting
Zocht de lensbaby en na wat zoekwerk vond ik toch dat jullie een zeer ruim assortiment hadden waardoor ik echt dat kon kiezen wat ik nodig had. Nu terug wat sparen en dan bestel ik nog enkele gadgets. De lenzen zijn namelijk prima, ook de kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, en het beantwoordt zeker aan hetgeen ik altijd al gezocht heb; zo'n beetje feeërieke foto's, dat net ietsje meer! De levering had ik slechts na toch minstens twee dagen verwacht, het moest toch van Nederland komen maar neen, 's anderendaags stond de leverancier hier met mijn pakje; dit maakt het natuurlijk nog eens superleuk. Een dikke pluim voor jullie werknemers!!! Is zeker verdiend! groetjes, -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron73 16-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik koop al jaren mijn spullen bij Cameranu, altijd tevreden met de kwaliteit en de service. Producten worden snel en correct geleverd, en ik weet uit eerdere ervaring dat de afhandeling van garantie ook perfect in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rjong 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Zelf veel informatie kunnen winnen over het aangeschafte product op het net, maar toch in de winkel nog wat extra adviezen gekregen!

Extra toelichting
Zelf veel informatie kunnen winnen over het aangeschafte product op het net, maar toch in de winkel nog wat extra adviezen gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob07041960 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
selle handeling

Service
snel geleverd en keurig verpakt met extra snoepjes bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wipe74 15-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop erg duidelijk, zoek-functie erg accuraat. Duidelijke kosten overzicht. Prima!

Service
Helaas was mijn gekozen product niet op voorraad.

Ik kreeg een e-mailbericht van een medewerker dat CameraNU.nl het product speciaal moest bestellen en de levering langer kon duren. Echter was mijn gewenste product snel binnen. Helemaal top!

Assortiment
Ruime keus en zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Inmiddels drie producten besteld bij CameraNU.nl zonder enig probleem. Ik blijf klant!

Extra toelichting
Mijn algemene indruk van CamerNU.nl is erg goed. Geen enkele probleem gehad met leveringen. Altijd netjes en behoorlijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.C. van Mourik 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mlyczba 14-06-2013

Alle aspecten een 10, dus gemiddeld ook een 10! Ik zou nie weten wat ze nog konden verbeteren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en je kan makkelijk navigeren

Service
Je kan zowel telefonisch als per e-mail vragen stelen die dan ook snel en vakkundig worden beantwoord.

Assortiment
Ik ken geen andere fotoshop dat een uitgebreidere assortiment heeft!

Aanbeveling
Zal het ieder aanbevelen!

Extra toelichting
Toen ik een supersnelle waterdichte en stootvaste camera nodig had, die ook nog full-HD kon filmen en waarmee ik ook slowmotion films mee kon maken, en ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs, maar toch van een vertrouwd merk, toen kwam ik al snel op de Olympus TG-2 uit. Een webshop vinden waar ik deze kon scoren was niet zo moeilijk. maar liefst 31 stuks. Het liefst had ik wel een webshop dat gespecialiseerd is in camera's omdat ik er ook terecht wil kunnen voor advies en accesoires en dergelijke. Maar de prijs was voor mij het belangrijkste! 16 winkels konden hem leveren voor de laagste prijs van 349 euro. 14 daarvan waren zelfs bereid om hem kostenloos te bezorgen! Echter, 10 hiervan beloofden dat ze dit binnen 24 uur konden doen. Ik wilde een betrouwbare shop, dus ik zocht op Kieskeurig een webwinkel uit met minimaal 4 sterren, en toen viel weer de helft af. Ik vond het vrij moeilijk om uit de laatste 5 webshops te kiezen. Ik heb ze allemaal bezocht, beoordeeld op gemak, camera-accesoires en dergelijke. Waarom ik toch voor cameranu.nl koos? Deze site viel me positief op door het assortiment, overzichtelijkheid, en de diverse keuzes van leveren. En de bestelling? Ze hebben hun belofte waargemaakt en de camera binnen 1 dag geleverd! Uitstekend verpakt, dit is natuurlijk ook belangrijk. Camera bevalt overigens prima! Bedankt! Ik heb er zelfs een Blog over gemaakt op visualhiker com!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine60 14-06-2013

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda03 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit mijn luie stoel kunnen bestellen. Alles werkt eenvoudig, bestelling is dan zo de deur uit, zonder dat ik de deur uit hoef.

Service
Zelfde dag verzonden en volgende dag al in huis.

Assortiment
Van de fotocamera alle beschikbare kleuren op voorraad. En goed omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vero-peter 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Precies wat ik zocht, en keurig de volgende dag al bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

martmarbus 14-06-2013

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, overzichtelijk en de zoekfunctie werkt prima.

Service
Zeer goede service
Klantvriendelijk
Voor 21.30 besteld de volgende dag in huis. (mits voorradig

Extra toelichting
De winkel is heel gemakkelijk te vinden. Het personeel is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Bij het binnengaan in de winkel staat niet direct een bediende in je nek te hijgen. Maar observeert de klant op afstand en op verzoek zal deze bij de klant komen. De klant wordt persoonlijk geholpen en dat blijft zo totdat de klant tevreden is. O ja, en de koffie is ook erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Fraase Storm 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, overzichtelijk en de zoekfunctie werkt prima.

Service
Bij vragen kun je heel simpel een medewerkers aan de lijn krijgen. Tot nu toe heb ik nooit een probleem gehad met reparaties, omruilen of advies over producten. De medewerkers zijn vriendelijk, hulpvaardig en deskundig.

Assortiment
Het uitgebreide assortiment bevat alles wat ik me als model fotograaf kan wensen.

Aanbeveling
Absoluut, en dat doe ik dus ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MLLGD 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is helder en duidelijk. Informatie is eenvoudig te vinden en bestellingen + retouren zijn gemakkelijk te plaatsen.

Service
Snelle & correcte levering, Snelle & correcte retourafhandeling. Wel matige reactie op e-mail / retourformulier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Embrace 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelgemak is uitstekend, het bestellen zelf duurde nog geen tien minuten

Service
De levering was erg snel, ik had het de volgende dag al in huis. Het was goed verpakt de verzendkosten vielen me mee.

Assortiment
Ik kocht een lcdvf viewfinder en dit is één van de weinige webshops waar die te krijgen zijn.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle levering, zou ik iedereen aanraden.

Extra toelichting
Over het algeheel ben ik zeer tevreden met mijn bestelling en de manier waarop die is verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Bes 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten waren snel gevonden via website, en simpel te bestellen.

Service
VOor bestelling nog even telefonisch contact gehad, en perfect advies gekregen.
Ook levering zeer snel, en mogelijkheid tot retouneren mocht het niet goed zijn, is geweldig.

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek, hebben ze hier wel.

Aanbeveling
Beste foto apparatuur webwinkel die ik tot nu toe heb gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene S. 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. De informatie is helder

Service
In geval van vragen is de hulp prima in orde.
Snelle en keurige levering.

Assortiment
Ruim assortiment. Volop keuze om te vergelijken.

Aanbeveling
Ik ben gewoon erg tevreden.

Extra toelichting
Heb verschillende producten gekocht en vindt het zeer prettig dat je online kunt vergelijken en beslissen. Je hoeft de deur niet uit om je slag te slaan. Dat scheelt enorm veel tijd. De snelle levering, aanwezige informatie en goede service heb ik als zeer positief ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 3920 14-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering en product moet ik nog eens uitgebreid testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amalphi 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, keuze uit wijze van leveren (verschillende tarieven)

Extra toelichting
Ik heb al verschillende malen via de website van CameraNU.nl een bestelling gedaan en iedere keer werd het bestelde product zeer snel geleverd. CameraNU heeft een ruim assortiment en komt regelmatig als de goedkoopste uit de bus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Asveldt 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Moest even zoeken omdat ik de juiste omschrijving niet wist

Service
Razendsnel toegezonden!

Assortiment
Groot assortiment tegen redelijke prijzen

Aanbeveling
Snel, voordelig, service

Extra toelichting
Via Google kwam ik bij CameraNU.nl terecht. Dir was mijn eerste koop bij hen maar gezien de snelheid en de goede service (verpakking) kom ik zeker nog eens terug als ik iets voor mijn fotogebeuren nodig mocht hebben (en natuurlijk kan het ook zijn dat ik iets anders zoek)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rkrythe 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig en snel via de website te bestellen en tot 22:30 de volgende dag bezorgd

Assortiment
Het product was aanwezig

Aanbeveling
Snel eenvoudig en goed

Extra toelichting
Prima website waar eenvoudig de producten te bestellen zijn. De service om tot 22:30 te kunnen bestellen (en de volgende dag bezorgd) is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Schaijk 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site voor te bestellen

Service
Bij vragen direkte en duidelijke antwoorden

Assortiment
In mijn gebied voldoende aanbod

Aanbeveling
Paar keer besteld hier en iedere keer perfekt afgehandeld

Extra toelichting
Ga zoe door zekern een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zef Vankan 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is gemakkelijk en duidelijk. Alles is goed te vinden. De afhandeling van de bestelling door de schermen heen gaat snel..

Service
Bereikbaarheid is goed
je wordt klantvriendelijk te woord gestaan. Wanneer het product niet tijdig om wat
voor reden ook, bezorgd kan worden, wordt je hierover geinformeerd.

Assortiment
Het aangeboden assortiment is ruim voldoende, incl de nieuwe dngen die op de markt zijn gekomen. De prijs is concurrerend met andere webwinkels

Aanbeveling
Enkele vrienden gaan nog steeds naar een fotozaak. Dit voornamelijk voor de service en vakkennis. Maar ik denk dat deze aspecten ook duidelijk bij CameraNU aanwezig zijn, alhoewel je dan niet persoonlijkcontact hebt. Ik zou ze dus wel aanraden om deze webwinkel eens te bekijken op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JokidokieB 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon het product gemakkelijk vinden, gegevens invullen ging vlot en ik had m'n pakketje de volgende dag in huis! Helemaal makkelijk!

Service
Dezelfe toelichting als bij gemak! Echter vond ik het erg fijn dat er extra productinformatie werd aangeboden, althans dat die functie er was. En ik werd prima op de hoogte gehouden over de levering/betaling e.d.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden. Ruim aanbod, ook gemakkelijk in de webshop te vinden. Prijs ligt wel iets hoger dan anderen, maar dat maakt de service weer goed!

Aanbeveling
Fijne, duidelijke webshop met ruim assortiment. Leveringen gaan snel, zijn ook duidelijk doordat je goed op de hoogte wordt gehouden. Snoepjes die bij het product zijn meegeleverd waren overigens lekker, haha!

Extra toelichting
Ik ben erg blij met m'n product dankzij jullie fijne en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Engel 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk zoeken, eenvoudig bestellen en betalen.

Service
's avonds om 21:20 bestelling geplaatst en betaalt, de volgende dag werd het artikel al geleverd, perfect.

Assortiment
Veel keuze, geen 10 omdat ik niet weet of het assortiment in zijn geheel zo compleet is maar wat ik zocht prima keuzes te maken en veel aanbod

Aanbeveling
Goede ervaring! prima prijs en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kkrullebol 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's avonds om acht besteld, volgende morgen, had net gedoucht,9:30 stond de postbode al aan de deur

Service
simpel zoeken op website wat je nodig hebt

Assortiment
ben in bezit van canon 600d,ruime keuze canon artikelen

Aanbeveling
zelden iets besteld dat zo snel de volgende morgen al in huis is

Extra toelichting
heb nog even overwogen om de difuser zelf op te halen in Urk, maar zeer tevreden over snelle leverantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a diepstra 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Website zou een beter zoekfunctie en filterfunctie kunnen hebben. Verder goed geregeld; snelle verzending, alles klopt, goed product.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeau 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je 'luie stoel' shoppen is altijd prettig en helemaal als dat op een overzichtelijke site kan.

Service
Omdat ik naar het buitenland moest en er in postland nog wel eens een steekje valt heb ik de bestelling door de koerier van CameraNU laten bezorgen. Die stond op het afgesproken tijdstip, conform afspraak, op de stoep. Top!

Assortiment
Een van de weinige zaken in Nederland die ook echt specifieke spullen in het assortiment hebben en meestal ook gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak met vriendelijk en behulpzaam personeel dat tevens voldoende kennis in huis had om mij goed te adviseren.

Extra toelichting
Nadat ik besloot om over te stappen heb ik bij CameraNU.nl een complete set van Nikon aangeschaft met enkele moeilijk te vinden accessoires zoals quick-releaseplates van RRS. Als enige bedrijf in Nederland hadden ze alles in huis wat ik nodig had met de garantie dat het op tijd in huis was voor een geplande reis. Voor mij verdienen ze een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

withagen-attractieverhuur 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'Avonds besteld de volgende dag al in huis

Service
2 keer besteld al elke keer oke

Assortiment
grotere keuze dan ik dacht

Aanbeveling
zeer te vrede

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Stienstra 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen in de webshop is een eitje, gemakkelijk duidelijk en overzichtelijk.

Service
De service van Camera nu is hartstikke goed. 's avonds om kwart over 10 bestelde ik een nikon d7000 en de volgende dag om 12 uur in huis, echt super

Assortiment
Eigenlijk gewoon te veel om te kiezen

Aanbeveling
Super winkel, Ik heb de winkel al bij veel van mijn kenissen aangeraden

Extra toelichting
Cameranu is een geweldige winkel, personeel met kennis van zaken en no nonsense. superservice, snelle levering. als camera nu het niet heeft..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris Vierhout 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te gebruiken website.

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Prima, niet te weinig.

Aanbeveling
Prima winkel, snelle service en erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 14-06-2013

Beste Iris,

Hartelijk dank voor uw lovende review. U geeft ook aan het assortiment van meer dan 15.000 artikelen prima te vinden, maar beoordeeld dit met een zes. Is hier een reden voor of mist u nog het één en ander?

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

novi 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering volgens belofte.

Aanbeveling
Reeds vaker wat gekocht.

Extra toelichting
De camera voldoet aan de verwachtingen, na de nodige reviews gelezen te hebben voor deze camera gekozen. Een zeer leuke instelling is om met 200fps te filmen en dit weer met 25 fps terug te zien. Het zogenaamde slow motion.

Review criteria:

Goed

Reageer

shooter1969 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt snel en is overzichtelijk.

Service
Echt supersnelle service, tevens bevestiging van bestelling en status van de verzending.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Mijn ervaring is tot op heden erg goed; snel, communicatief goed en prima materiaal.

Extra toelichting
Zeer de moeite waard om bij CameraNU je licht op te steken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klapdoor 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelprocedure verloopt uitstekend en vooral over de administratieve afhandeling ben ik zeer tevreden.

Assortiment
Zonder enige moeite was het aan te schaffen product te traceren. Bovendien was het product tegen de voordeligste prijs verkrijgbaar

Aanbeveling
zie bij motivering beoordeling

Extra toelichting
gezien de ervaringen opgedaan bij de aankoop zowel vwb bestelprocedure, administratieve afhandeling,levering en informatie-mogelijkheden niets op aan te merken. Gewoon een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frugte 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
keus erg groot, wel gemakkelijke vergelijking

Extra toelichting
Snelle en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno De Parno 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
's Avonds voor 22:30 besteld, de dag erna gratis geleverd. Dat is te gek!

Service
1x gebeld, snel (geen wachttijd) en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Ik zou graag zien dat het assortiment Photography & Cinema wordt uitgebreidt. Ik had graag een betere en duurdere dolly, plus toebehoren besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Edfried 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop, snel je product gevonden

Service
Hele snelle actie! top

Extra toelichting
Eigenlijk valt er weinig te zeggen. Er wordt gewoon nagekomen wat wordt gesteld. En alles duidelijk en eenvoudig te bestellen. Precies wat je verwacht van een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies Siepel 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
ik ben niet online bezig geweest maar was zeer verbaasd over de tijd die de medewerkers voor je nemen ook al was het bijzonder druk

Service
ik kreeg alle (en meer)informatie omtrent het product

Aanbeveling
de winkel is overzichtelijk en het personeel erg vriendelijk en de prijs is prima

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de prijs/product/kwaliteit verhouding. En zeer tevreden over de medewerkers

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

R.J. Meijer 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke webside

Service
's-avonds om ca. 20.00 uur besteld, de volgende ochtend in mijn bezit.

Assortiment
Zeer ruim gesorteerd

Aanbeveling
Goede service, ook wat de berichtgeving , via de mail, na de bestelling betreft

Extra toelichting
De printer van Canon de IP7250 was hier leverbaar en scherp geprijst. De levering besteld en de volgende dag in uw bezit is geen loze kreet. "super".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zuidhorn2013 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel zoeken, bgestellen en betalen

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esté 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke website waar je snel je gewenst product kunt vinden. De stapsgewijze bestelling maakt het eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Het gegevensformulier is daarbij kort en bondig.

Service
Snelle levertijd en het product werd keurig verpakt bezorgd

Assortiment
Het assortiment biedt een ruime keuze. Prijs-kwaliteit is uitstekend.

Extra toelichting
Ruime keuze aan producten voor wat ik zoek op het gebied van digitale fotografie. Ik heb al meerdere malen bij Cameranu.nl besteld en tot nu toe wordt alles keurig afgeleverd. Ik vind deze site dan ook erg betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Wetzels 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Als ZZP´er ben ik gebaat bij snelheid en service. Cameranu.nl maakt alle beloftes waar. Supervriendelijke medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ik binnen 24 uur de dringend benodigde producten kon inzetten voor mijn werk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 123345 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon sávonds bestellen en betalen ,en tot nu toe altijd anderdags al afgeleverd.

Service
Ik had een keer een 16 gb C.F kaart besteld. deed het niet .
Gebeld : ik zou een ander krijgen en kon de oude terugsturen. Ik had de oude in huis anderdaags, en moest de oude nog terugsturen. Top service.

Assortiment
Alles wat ik bedacht heb te gaan kopen was ten tijde van bestellen altijd op voorraad.

Aanbeveling
Koop hier bijna al mijn fotografie benodigheden.
Van harte aanbevolen.

Extra toelichting
Al heel veel lenzen enz. gekocht de laatste jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Sterk 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en de volgende dag al binnen! Geweldig!

Service
Veilig en stdvig verpakt, zodat ik mijn artikel zonder vervoersschade direct kan gebruiken.

Assortiment
Alles wat ik nog nodig had voor mijn camerain 1x bestellen

Aanbeveling
Wil je alles wat je nodig hebt bij 1 winkel bestellen? Camera.nu is the place to be! Veilig en snel je gewenste artikel in huis. Dat is toch wat iedereen wil!?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews