cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Snirp 30-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk zoeken

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Had een lens nodig,was op voorraad

Aanbeveling
Ben snel en correct geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van Asselt 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed toegankelijke site, je weet wat ze op Urk in voorraad hebben en krijgt waar nodig deskundig advies.

Service
behulpzaam en deskundig personeel ik heb nog geen ervaring met dingen die stuk gaan (al heb ik in de loop der tijd al vijf camera's bij Cameranu gekocht)

Assortiment
Ik heb de indruk dat ze echt alles in huis hebben, zeker weten doe ik het niet, maar ik ga ook niet verder zoeken

Aanbeveling
Dat doe ik al regelmatig. Ik denk dat Cameranu wel bij de top hoort in Nederland. Ik hoor alleen maar positieve berichten

Extra toelichting
Aan bovenstaande hoef ik niets toe te voegen. Als je bij Cameranu niet slaagt dan weet je niet wat je zoekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacco. Stuurman 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer uitgebreid , alles is netjes te vinden op de site.

Service
Service is zeer goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeer aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Camera.nu heeft een zeer uitgebreide website. Via deze site zijn de producten zeer gemakkelijk te vinden. De levertijden zijn helemaal top , vandaag besteld en morgen in huis , helemaal top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.j. de jong 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je weet wat je wilt kopen dan is het ideaal

Service
als je meer info wilt over een artikel dan krijg je uitgebreide info, want .......
" ze weten waar ze het over hebben "

Assortiment
D'r is bijna geen nee te koop

Aanbeveling
Zo'n zaak als deze kom je in de meeste steden niet meer tegen

Extra toelichting
We kunnen er nog lang over heen en weer kletsen, maar feit blijft dat je beter van een webwinkel kunt kopen waar ze verstand van zaken hebben, dan van de dorps-fotograaf die van de honger geen ontlasting heeft maar je staat aan te kijken met een blik van " wat doet u hier ", dat dan weer wél.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Borst 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede duidelijke winkel alles is toonbaar en tezien. Locatie van de winkel is makkelijk te vinden en het parkeren is gemakkelijk.

Service
Snelle en goede service, van informatie tot het uitleveren van eventuele aangekochte spullen gaat soepel en snel + vriendelijke bediening van het personeel.

Assortiment
Veel beschikbaar van diverse merken. Ook veel producten toonbaar. En wat erg makkelijk is, dat ze werken met een dagprijzen en deze ook aanpassen indien nodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien33 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden, erg veel keuze.

Aanbeveling
Je krijgt wat je bestelt binnen enkele dagen. Als een artikel tijdelijk niet leverbaar is, word je hiervan keurig op de hoogte gehouden. Klasse!!!

Extra toelichting
Inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Cameranu.nl. Zowel via de site als in de winkel. Persoonlijk vind ik het prettig als er een gerenommeerde winkel achter een internetwinkel staat. Dat is zeker het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.Driessen 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten op www.cameranu.nl zijn gemakkelijk en snel te vinden. Als je een account hebt dan hoef je niet veel in te vullen. Het bestellen gaat snel en gebruiksvriendelijk.

Service
De service is zeer goed, ik heb al een aantal keren een vraag gesteld, den krijg je snel en een correct antwoord.
Toen mijn bestelling verzonden was, kreeg ik gelijk een mail met de melding dat er vertraging zou kunnen ontstaan door een eventuele staking bij TNT post, dit is nu een voorbeeld van een goede service. De staking of werkonderbreking was er niet dus ik had de bestelling toch de volgende dag in huis.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik vindt de website heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De service en advies zeer goed.En producten snel geleverd.

Extra toelichting
Cameranu.nl de website is heel mooi opgezet en gebruiksvriendelijk. De service is heel goed, bij vragen snel en correct antwoord.En het artikel wordt snel verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotje05 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk. Zoekfunctie werkt prima zodat ik snel bij het gewenste artikel kom.
Het bestelpraoces is zeer duidelijk. Het afronden van de bestelling in de winkelmand verloopt prima. Geen onduidelijkheden. Het wijst zichtzelf.
Betaalproces verllopt prima.

Service
In de winkel goed geholpen. Vriendelijke medewerker. Deskundig advies. Uiteindelijk wel via de webshop besteld, maar dat had te maken met de bedenktijd die ik wilde.

Assortiment
Assortiment prima. Voldoende keus! Prijs is zeker concurrerend! Dankzij de service èn de prijs heb ik mijn order bij CameraNU.nl geplaatst.
Sterk punt van CameraNU.nl is dat combinatieartikelen als pakket met korting wordt aangeboden!

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijke website
Concurrerend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ilonavannijnatten 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel verschillende artikelen, maar soms wat moeilijker te zoeken

Service
had onlangs iets verkeerds besteld en dit heeft cameranu.nl supersnel omgeruild

Assortiment
veel verschillende artikelen

Aanbeveling
heb omlans deze winkel aan een paar collega's aanbevolen omdat ik er heel tevreden over ben

Extra toelichting
ondertussen heb ik al veel artikelen besteld en ben hier zeer tevreden over

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem DH 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product op voorraad.

Service
Telefonisch een goed deskundig advies

Assortiment
Een ruim assortiment

Aanbeveling
Klant gerichtenwinkel met scherpeprijsen

Extra toelichting
Tevreden over de diensten en de producten die ik besteld heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andyw88 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Niet tevreden met aangekochte product. retour zenden zonder problemen.

Assortiment
ander product gekocht welke wel aan verwachtingen voldeed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebodesign 29-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Alles verliep voorspoedig, dat wat ik zocht was makkelijk te vinden

Service
Na een fout van het postnl ophaalpunt contact gehad en al snel werd een onderzoek ingesteld. Uiteindelijk had ik de service niet nodig maar er werd klantvriendelijk mee om gegaan

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Prima winkel om aan te bevelen

Extra toelichting
Prima winkel, prima service, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DVPMedia 29-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit mijn stoel thuis

Service
Geweldige service en snelle levering

Assortiment
groot assortiment bijna nooit mis

Extra toelichting
Vanwegen het gemak geef en snelle levering geef ik ze een negen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander-CID 29-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vooronderzoek kan handig zijn maar is niet noodzakelijk bij CameraNu. Zelfs als je uitsluitend verteld wat je doel is met de aan te schaffen apparatuur krijg je een uitgebreid, passend advies

Service
Je wordt voor "vol" aangezien en behandeld. Domme vragen bestaan niet en er wordt alle tijd genomen om je vragen afdoende te beantwoorden. Ook met een demonstratie als dit nodig blijkt!

Assortiment
Zelden zo'n uitgebreid assortiment gezien, vrijwel alles is aanwezig. En er zijn specialisten om te helpen met een passende keuze binnen je budget.

Aanbeveling
Geweldige winkel, zeer klantvriendelijk, uitzonderlijk vakkundig in ht geven van advies voor ieder niveau.

Extra toelichting
Als ik de motivatie teruglees zie ik veel positieve opmerkingen, ik ben al vele jaren klant en dat is omdat heyt goed en betrouwbaar kopen is bij CameraNu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibian Cosijn 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Twan 01 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is duidelijk en de informatie is goed

Service
tel. vragen werden snel beantwoord en andere reactie's kwamen snel per mail, waarbij
de uitleg en service erg goed waren

Aanbeveling
goed assortiment,
veel en diverse artikelen.

de service per telefoon en per mail zijn uitstekend

Extra toelichting
zeer goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes21 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoek programma

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel producten

Extra toelichting
Cameranu.nl is de beste site om wat te bestellen als je het snel nodig hebt en een goed product wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen C. 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is makkelijk om je product wat je zoekt te vinden door middel van de zoekfunctie. Echter krijg je wel heel veel resultaten op je zoekopdracht. Daarom geen 10.

Service
Nadat mijn eye-fi kaartje kapot is gegaan contact met jullie opgenomen. Nadat ik binnen 24 uur het antwoord had dat ik hem op moest sturen dit gedaan. Niet veel later kreeg ik mail dat jullie hem binnen hadden en jullie de eye-fi kaartje niet meer in het assortiment hadden maar wel een alternatief. Met een bijbetaling deze aangeschaft. Wel weer met super snelle levering en super afgehandeld! Mijn complimenten.

Assortiment
Voor alles wat je zoekt is er wel iets. Ook in verschillende prijsklasse 's.

Aanbeveling
De service is prima, het assortiment is prima, de levering is snel, ik raad jullie aan iedereen aan die wat nodig heeft op gebied van fotografie!

Extra toelichting
Zie de argumenten onder de aspecten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Houten 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel uitgebreide informatie te vinden.

Service
Alleen een bestelling geplaatst en werd daarbij goed op de hoogte gehouden van de afhandeling.

Assortiment
Ik was op zoek naar een niet direct gangbaar product en dat was voorradig.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment. Goede informatie per product.

Extra toelichting
Fijn webwinkel om te kopen. Ruim assortiment en goed gedocumenteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anno2013 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bedienen site

Service
zondag besteld, dinsdag in huis. Uitstekend.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heldere website, goede service, goederen netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

phd 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel een bestelling plaatsen, hoe makkelijk kun je het hebben.

Service
Netjes email contact gehad (en response binnen vier uur) met medewerkers toen er een onderdeel niet op voorraad was. Ook de mogelijkheid gekregen om alvast de andere spullen kosteloos vooruit te laten sturen.

Assortiment
Ik zocht onderdelen van Novoflex en deze waren bij Cameranu.nl aanwezig voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Nette service, snelle afhandeling en veilig.

Extra toelichting
Goed contact gehad met de medewerkers en alles netjes op tijd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h22 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Zeer snelle levering, goed communicatie over levering.

Assortiment
Goed aanbod voor goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kittym 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
'S avonds om 10 uur besteld en de volgende middag had ik de camera al!

Service
Erg prettig vond ik de track en trace code en de emails dat mijn bestelling en geld ontvangen was.

Extra toelichting
Helemaal niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger van den Berg 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klopt: vandaag besteld, morgen in huis.

Service
Ik had iets verkeerd besteld. Geen probleem, retourneren en geld terug.

Assortiment
Volgens mij hebben ze (bijna) alles voor de fotograaf.

Aanbeveling
Goeie winkel. Bij grote aankopen toch ook altijd even de concurrentie checken want het kan soms een paar tientjes schelen.

Extra toelichting
Prima online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan_71 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bvkrulke 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Vlotte telefoniste, gaf snel heldere informatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

scyberh 28-06-2013

Algemene score

10,0

Service
ongelofelijk snelle afhandeling, camera op vrijdag voor het eerst in Nederland, vrijdagavond besteld en op zaterdag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Weerstand 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld. Ook vriendelijke medewerkers.

Service
Vriendelijk te woord gestaan door een servicemedewerkster, kon snel mijn spullen afhalen in de winkel.

Extra toelichting
Al met al goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna Maria 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het product waar ik in geïnteresseerd was snel gevonden en binnen enkele minuten was er besteld en betaald

Service
om 21.00 u besteld en de volgende dag rond lunchtijd bezorgd.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim1209 28-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website met goede informatie.

Service
Via klantenservice informatie gevraagd over het aan te schaffen artikel. Kreeg duidelijke en deskundige antwoorden.

Assortiment
CameraNu heeft een zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Concurrerende prijzen, deskundig personeel, snelle levering. Kortom alleen maar een positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien-uit-1957 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website, duidelijk en gemakkelijk

Service
Voor 22:30 besteld en de volgende dag geleverd, wat wil je nog meer. Klasse !

Assortiment
Prima assortiment, vollop keuze en voordeel paketten.

Aanbeveling
Probeer het zelf en je ervaart hoe gemakkelijk en duidelijk en hoe concurrerend de prijzen zijn.

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennie51 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de site is klantvriendelijk ingericht. Een bestelling is snel gedaan.

Service
Ik had een fout gemaakt met een bestelling. 1 telefoontje was genoeg om het weer in orde te maken.

Assortiment
Vrijwel alles wat ik nodig heb, heb ik tot nu toe kunnen bestellen.

Aanbeveling
Waarom niet gezien mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 26 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet besteld en de volgende dag genieten van een hele mooie Canon 7D Prachtig

Service
Heel snel geholpen met deskundig advies en gemotiveerde medewerkers

Assortiment
Je voelt je net een klein kind in een snoepwinkel vol met lekkers.

Aanbeveling
Als je éénmaal geweest bent blijf je terugkomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edith65 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op zoek naar een lensdophouder. Goed te vinden op de site, maar de maten van de beschikbare lensdophouders stonden niet op de site.

Service
De twee medewerkers die ik sprak hebben mij goed en vriendelijk en deskundig geholpen.

Assortiment
Waarom 3 lensdophouders in het assortiment als ze alledrie in feite hetzelfde zijn?

Aanbeveling
Goede telefonische bereikbaarheid en deskundige + vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan90 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima bestelling. Keurige mailtjes, en alles snel en correct behandeld. Product de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simonis2 27-06-2013

Algemene score

9,0

Gemak
klein artikel,gewoon thuisbezorgt

Service
gewoon goed verpakt

Extra toelichting
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dccc 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

fransjozef 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je zoekt op internet en het
product is de volgende dag al bij je thuis afgeleverd.

Service
Snelle afwikkeling. Het product dat ik besteld had moest wegens een defect worden ontvangen en ik kreeg per omgaande een nieuw toegestuurd.

Assortiment
Interessante producten.

Aanbeveling
Ik heb bij CameraNU toch het gevoel dat het niet helemaal digitaal is en dat er ook vriendelijke mensen werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julí 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Via de webshop camera met onderwaterhuis gekocht. Was duidelijk op de website en keurig geleverd. In de winkel een spiegelreflexcamera gekocht. Hierbij hadden we wat meer info over de objectieven willen hebben. Bij een tweede bezoek voor accessoires uitgebreid en keurig geholpen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

niet bekend2244 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website.

Service
binnen 24 uur de bestelde spullen in huis.

Assortiment
prima: ik vind steeds wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Aantrekkelijke geprijsd, betrouwbaar en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Laffra 27-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product waar ik naar zocht was snel te vinden, met een heldere uitleg.

Service
Hier een heel klein minpuntje, Camera werd geleverd in een andere verpakking (van een kitset), verder wel heel goed verpakt.

Assortiment
Ik vind de keuze van het assortiment perfect, je kan alle kanten op.

Aanbeveling
Ik advisser nu al de winkel, dit ook vanwege prijs/kwaliteit hoog ligt.

Extra toelichting
Heb nu 2x iets gekocht en ben in beide gevallen zeer positief over deze webwinkel, zal zeker de volgende keer weer bij deze winkel aankopen, gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald leemans 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meestal alles goed op te zoeken, en goede informatie

Service
Een garantiegeval gehad, was geen probleem, terugsturen en ik kreeg binnen een dag een nieuw product !

Assortiment
Zeer uitgebreid, en precies wat de naam al zegt !

Aanbeveling
Gewoon geen probleem, altijd goed te bereiken en betrouwbaar

Extra toelichting
Een goede webwinkel die achter de klant en het product staat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansmollen 26-06-2013

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Goede communicatie en snelle levering

Assortiment
Compleet assortiment in een goed overzicht

Extra toelichting
Voor mij een absolute verrassing. Ik heb net een nieuwe camera gekocht en was op zoek naar een zoomlens. Bij Cameranu kon ik goed vergelijken en vond ik alle informatie. En werd ook nog eens de laagste prijs geboden. De communicatie na aankoop was goed en duidelijk en de levering was zeer snel; de volgende dag had ik m'n nieuwe lens binnen. Voor mij zeker een website om naar terug te keren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. feeburg 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
overzichtelijke site en goed geordend
Ook het betalen ging zeer makkelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
U kunt bijna alles op mediagebied krijgen bij cameranu

Aanbeveling
Vanwege het grote aanbod en scherpe prijzen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mystikal 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat je zoekt is makkelijk te vinden. Staat het er niet tussen, dan is het er ook echt niet.

Het bestelproces werkt goed, halverwege het bestellen kwam ik erachter dat ik nog iets miste en dat kon ik gewoon eraan toevoegen.

Service
Ze zeggen 'voor 2230 besteld, morgen in huis'. En in tegenstelling tot andere shops kun je hier letterlijk nog om 22:29 bestellen!

Daarnaast heel fijn dat ze pakjegemak van PostNL aanbieden.

VOor mijn bestelling ook nog per e-mail contact opgenomen. Had keurig binnen enkele uren antwoord.

Assortiment
Lage prijzen, en ruime keuze. ook bieden ze goede alternatieven voor bepaalde producten.

Aanbeveling
Goede, betaalbare winkel met een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri82 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg fijne site om de produkten uit te checken. Het webshop gedeelte zit ook erg makkelijk in elkaar.

Service
Topservice. Je wordt precies op de hoogte gehouden van wat er met je bestelling gebeurd en voor je het weet wordt je bestelling de volgende dag geleverd.

Assortiment
Wat ik zocht vond ik op de site. Precies goed dus. Je ziet wanneer iets voorradig is en hoelang de levertijd zal zijn.

Aanbeveling
Er zijn natuurlijk veel webshops in fotografie land maar ik heb absoluut geen klachten over CameraNU.nl in mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicky Schouten 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vriendelijke informatie aan de telefoon en snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Tang 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zag een actie op de webshop van CameraNU.nl en ik kon meteen de bestelling plaatsen. Overzichtelijk en voorraad is ook te zien.

Service
Na de bestelling geplaatst en afgerekend te hebben. Kreeg ik vrijwel direct een email met de bevestiging van de bestelling en kort daarna al een melding, dat het pakketje al was verzonden. Uitstekende service.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk assortiment. Heel duidelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Na mijn aanschaf heb ik meteen diverse vrienden en collega's ingelicht over de actie en een enkeling heeft direct dezelfde aankoop gedaan.

Extra toelichting
Goede en overzichtelijk webshop met concurrende prijzen. Snelle en gemakkelijk afhandeling van de gemaakte bestelling. Ik heb zelf geen contact gehad met klantenservice, dus daar kan ik nog geen oordeel over vellen. Maar gezien het feit dat de webshop en afhandeling heel goed in orde is, zal dat ook wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanneke82 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pris26 26-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, makkelijk en een uitgebreid en overzichtelijke assortiment

Service
snel en goede bezorging en goede kwaliteit

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Je kunt alles bestellen wat je maar wilt. De kwaliteit en service zijn goed en als er iets is, word je direct goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews