cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sjopun 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige overzichtelijke website.

Service
Na een telefonische vraag over de cash back actie van Canon over afgeplakte barcode sticker kwam er ongevraagd nog een e-mail met een uitleg hoe te handelen met telefoonnummers en linkjes.

Aanbeveling
Behulpzaam en goede service.
Blijkbaar doen ze niet aan "grijze" import, tenminste de Canon 6D niet. (De cash back actie gold bijvoorbeeld niet bij een andere grote winkel.)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MartF 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige website. Makkelijk dingen te vinden.

Service
Ik kreeg zelfs bericht dat er een storing was bij Post NL en dat mijn zending vertraagd was. Prima service

Assortiment
Wat is zoek is meestal aanwezig.

Extra toelichting
Ik heb ervaring met diverse soorten fotowebwinkels maar camera.nu heeft sterk mijn voorkeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiceWatches.nl 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie duidelijke site

Extra toelichting
Duidelijke site met goede prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Gilst 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima, snel, vrij gemakkelijk, altijd op tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pel 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon het artikel snel vinden en bestellen

Service
Mijn vraag werd snel en volledig beantwoord via de telefoon. Binnen 3 keer overgaan opgenomen door medewerkster en oplossing gegeven.

Assortiment
Voor mij prima assortiment. Ik was op zoek naar Sony compact camera en gevonden.

Aanbeveling
Bestellingsgemak, duidelijk, terugkoppeling via mail uitstekend. Men doet wat beloofd wordt. En bestelling de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Eenvoudig, duidelijk, duidelijke communicatie, bellofd wat men toezegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ToonJR 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het een prettige manier van bestellen bij cameranu.nl erg eenvoudig en duidelijk.

Service
je word netjes op de hoogte gesteld van hoe het er voor staat met je pakketje,bv of het vertraging heeft bij post NL .

Assortiment
een erg breed assortiment

Aanbeveling
Gewoon prettig en betrouwbaar bij cameranu.nl ,geeft een vertrouwd gevoel.

Extra toelichting
Prettige manier van bestellen, je krijgt netjes bevestegingen hoe het er voor staat met je bestelling, en snelle levering als er geen vertraging is bij post nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo2014 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere website

Service
idd 's avonds besteld volgende dag in huis.. super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirka Koot 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU.nl is makkelijk te bereiken via de mail. Wanneer ik een vraag heb, zoals laatst over een nieuwe camera en hierbij mijn wensen vermeld. Dan krijg ik dezelfde dag gelijk het advies met onderbouwing in de mail beantwoord.

Service
Ik had advies gevraagd over een softbox die op mijn flitser zou passen, hierna een bestelling geplaatst. Helaas paste de softbox helemaal niet, na een mailtje kreeg ik gelijk antwoord. Het klopte dat het niet paste, ik kon het via een antwoordnummer retour sturen, binnen 3 dagen had ik ook gelijk mijn geld terug.

Assortiment
In de winkel zelf vond ik het jammer dat er weinig stond uitgestald, ik had de winkel veel groter voorgesteld. Echter de webshop heeft werkelijk waar bijna alles. En anders kan je dus altijd even bellen of mailen, de service en snelheid van reageren is perfect te noemen.

Aanbeveling
CameraNU is mij ook door verschillende mensen aangeraden. Gezien het snelle reageren en de service adviseer ik ook altijd mensen om fotografiespullen bij cameraNu te halen, en bij vragen over spullen even te mailen. Je krijgt altijd en snel antwoord.

Extra toelichting
Voor mijn vragen over spullen mail ik geregeld even naar cameraNU. Op internet zelf zie je soms door alle forums door de bomen het bos niet meer. En je krijgt snel en duidelijk antwoord. Spullen die ik bestel komen goed verpakt aan en snel. Toen ik wat besteld had, wat niet bleek te passen op mijn flitser kon ik het zonder problemen via een antwoordnummer terugsturen en mijn geld kreeg ik heel snel terug. Degelijk en helder advies, passend bij de vragen die vanuit mij komen. Het advies is aangepast op de kennis die bij de klant aanwezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline48 20-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
goede telefonische hulp

Assortiment
brede sortering

Aanbeveling
snelle service en bezorging

Extra toelichting
een camera besteld voor het afscheid van een collega, deze was snel op de site te vinden en na een vraag, die goed beantwoord is supersnel in huis met als extra cadeau nog een waardebon van 50 euro ook, om op de site te besteden. Dat was nog eens een verrassing!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

frans derks 20-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles via de website gedaan; no problems

Service
snelle levering; goede info via mail over stand van zaken aflevering

Aanbeveling
als iemand mij daarnaar vraagt, zal ik eerlijk antwoorden dat CaneraNu mij een goed product tegen een scherpe prijs op een goede en snelle manier in huis heeft bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Stoesser 19-11-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geholpen

Service
perfect aankoopadvies. geen commercieel praatje om je alleen maar geld uit je zak te kloppen. we gingen met een prachtig nieuw fototoestel naar huis en wisten gelijk ook een heleboel gebruikersfuncties

Assortiment
zoveel foto-apparatuur heb ik nog nooit bij elkaar gezien

Aanbeveling
Dit is echt een aanrader. en klik niet alleen op de website maar ga is kijken.

Extra toelichting
Ik was al bekend met cameranu. Heb 3 jaar geleden ook al een camera daar gekocht. Maar wilde nu een kwaliteitsstapje hoger gaan. Ik had al op de website rond gesnuffeld en een idee voor een camera. In de winkel vertelde ik wat ik met de camera wilde doen. Een raar verhaal eigenlijk.... de kerstman fotograferen. De verkoper gaf ons een zeer goed advies voor de camera en alle toebehoren. we gingen zeer tevreden naar huis. Nu een paar weken later zitten we bij hun op de abc-fotocursus. zeeeeeeer aan te bevelen. je steekt er heel wat van op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b_gerritsen 19-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Bestelproces kan eenvoudiger. Ik vind de website persoonlijk een beetje onoverzichtelijk

Assortiment
Aantal Apple producten tijdelijk uitverkocht

Extra toelichting
Had goede verhalen over CameraNu gehoord en wilde hier een Ipad Air 32GB bestellen, helaas was deze uitverkocht/niet leverbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 20-11-2013

Geachte B-Gerritsen,

Hartelijk dank voor uw review. Apple iPad Air is een nieuw artikel, welke net op de markt is en zeer slecht leverbaar. iPad is nergens voorradig. Als u op onze website aanvinkt, ontvangt u bericht zodra deze weer voorradig is.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

mhvangiffen 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Al veel en kostbare foto apparatuur bij cameranu.nl gekocht en ze hebben me nog nooit teleurgesteld .
Je wordt er zeer kundig geholpen. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marthove 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goede prijzen, makkelijk bestellen

Service
Laat in de middag besteld, volgende dag in huis.
Ook ervaring in het verleden met artikel dat niet naar het zin was: probleemloos geregeld.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Lemstra 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Invullen, betalen en de dag erna heb je het product in huis.

Service
Keurig verpakt afgeleverd.

Assortiment
Meer heb je niet nodig.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen met deze winkel.

Extra toelichting
De aangekochte lens is niet direct een prime lens, zoals m'n andere lenzen, maar doet exact wat men beloofd. Heb deze nu een paar maal gebruikt en ben volledig tevreden. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Agnes65 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
had het product per se de volgende dag nodig. Na één telefoontje kreeg ik de bevestiging dat het op voorraad was en die dag nog de deur uitging. Het was er de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RobZelf 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken naar producten en de achterliggende informatie raadplegen is erg handig.

Service
Snelle en vriendelijke reactie bij elke email-vraag (over acties, verzending enz enz)

Assortiment
Uitstekend. Veel alternatieve producten en heele rg breed gesorteerd.

Aanbeveling
Ik weet niet of de prijzen super zijn maar de betrouwbaarheid en degelijkheid van afhandeling wekken voldoende vertrouwen om weer eens te bestellen.

Extra toelichting
Als ik een advies mag geven (en ik weet dat het veel, heel veel werk betekent) zorg voor gemakkelijke toegang tot onafhankelijke beoordelingen van de producten. Jullie gebruiken vooral prodcut informatie van de leverancier - dus is alles geweldig natuurlijk. Er zijn talloze plaatsen waar zeer uitgebreide beoordelingen worden weergegeven. Een link ernaartoe zou verrijkend zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenajax 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk goede informatie

Service
prima

Assortiment
zeer ruim assortiment en voordeelacties

Aanbeveling
prima aankoop en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5b5 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even bellen met de vraag of bestelling nog dezelfde dag verzonden kon worden. We worden telefonisch vriendelijk te woord gestaan, erg prettig na een vervelende ervaring bij Redcoon.

Service
Levering is verzonden na enkele uren bestelling.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en stuurt bestelling direct op van artikelen die in voorraad zijn.

Extra toelichting
Wij hebben vaker bestellingen gedaan bij CameraNU. We hebben nog nooit defecte apparaten gehad, after sales kunnen we dus niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobaj 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en betrouwbaar

Service
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan schreurs 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online ruim assortiment fotoboeken, die niet in boekhandel voorradig zijn. site werkt snel en goed.

Service
conform beloofde: om 2100 uur besteld, volgende ochtend 10 uur in huis.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
niets mis mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrijske 19-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met een makkelijk bestelproces. En wat voor mij het belangrijkste is s'avonds besteld de volgende dag in huis!!

Service
De beloofde service wordt volledig nagekomen.

Extra toelichting
Ik zoek zelf erg gericht en CameraNU.nl was voor mij de goedkoopste en snelste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

japiofoto 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
nav. retourneren aankoop systeemcamera ivm. andere keuze kamera, via de mail direct en plezierige, informatieve respons van CameraNu. No problem.

Assortiment
Bijna alles op voorraad, alleen sommige onderdelen alleen als demo, zodat dit nabesteld moest worden.

Aanbeveling
Buiten de "drukke" dagen om Alle tijd, ruimte en aandacht voor de potentiële klant. Op andere dagen even een volgnummertje nemen. Overigens ook niets mis mee, kun je even lekker rondkijken met een bakje koffie.

Extra toelichting
Een hele rit vanuit Oost-Groningen, maar de moeite waard. Bakje koffie, lekker rondneuzen, een praatje met andere fotoliefhebbers/sters. Hier heb je tussen het hedendaagse digitale nog het ouderwetse klantengevoel. Er wordt niet geprobeerd je een kamera te verkopen maar je van een goed advies te voorzien. Dat de eerste kamera en ik het in de praktijk niet met elkaar konden vinden doet daar niets aan af. Met m'n 2e keuze (ja, gezellig weer naar Urk!) ben ik nu zeer tevreden. Kom in het begin van de week, dan is er alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sndfilms 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven: overdag besteld, en volgende morgen met TNT bezorgd. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouters i 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Onderdeel kwam kapot aan kreeg gelijk een ander exemplaar opgestuurd

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Prima winkel goede keuze en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Roelands 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig bestelproces.

Service
Op mijn vraag vrijwel direct een antwoord gekregen.

Assortiment
Voldoende keuze voor iedereen.

Aanbeveling
Scherp geprijsd en de volgende dag geleverd. Prima service, zou deze winkel zeker aanraden aan anderen.

Extra toelichting
Ik vond het bestelproces eenvoudig, prijs was scherp en het product netjes op tijd verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Bakx 18-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt, kun je prima vinden wat je zoekt. Als je niet precies weet wat je zoekt, dan is het (net als bij andere webshops) wat moeilijk om 'advies' te krijgen. Er zijn productreviews, maar je kunt je afvragen hoe objectief die zijn. Natuurlijk kun je ze ook bellen of langsgaan in Urk.

Service
Er werd op tijd geleverd. Toch is het raar dat er anno 2013 niet op maandag wordt geleverd als je in het weekend besteld. Maar dat ligt misschien vooral aan de koerier PostNL.

Assortiment
Het assortiment is ruim, vergelijkbaar met de andere grote fotografie-webshops.

Aanbeveling
Ruim assortiment, scherp geprijsd, gratis verzending boven €100, snelle levering.

Extra toelichting
Als je weet wat je zoekt, dan kun je prima vinden wat je zoekt. CamerNu heeft is ruim gesorteerd, scherp geprijsd, gratis verzending boven €100 en de levering is snel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerardo_53 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Doordat technische gegevens zijn beschikbaar. Daardoor is het makkelijk te bepalen of dat is wat ik wil en bij mijn camera past,

Assortiment
Uigebreid assortiment in allerlei prijs klassen

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen.
- Was goedkoper as BOL
- Voldoende informatie.
- zeer groot assortiment met allerlei accessoires

Extra toelichting
Lijkt het goed te gaan doen. Hen dit nu enkele dagen in huis en de eerste experimenten (foto's) zien er goed uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

henklogeerbed 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke keuze uit een ruim assortiment

Service
Snelle afhandeling bestelling

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Snelle en acurate levering

Extra toelichting
Aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Fleuren 17-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer goede service.

Assortiment
Enorm groot en mochten ze het niet hebben dan bestellen ze het!

Aanbeveling
Zeer ingesteld op service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier2013 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel verzonden. Scherpe prijzen.

Service
Alles goed: snelheid, verpakking, factuur, etc. Waarom geen 10? Een 10 krijgt een firma die geen nieuwsbrief heeft of er een aanbiedt. Ik weet zelf wat ik wil kopen en heb daar geen spam voor nodig.

Assortiment
Alles wat ik zocht van Nikon kon ik vinden.

Aanbeveling
Soepele webwinkel met snelle service

Extra toelichting
Alles gaat erg gemakkelijk en vooral super snel. Op voorraad is ook echt op voorraad. Gewoon prettige no-nonsens webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kishla 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede informatie en snelle levering

Assortiment
ruim assortiment, genoeg keus en mogelijkheid tot vergelijken

Aanbeveling
overzichtelijke website, ruime keus en snelle levering

Extra toelichting
De website is overzichtelijk en er is mogelijkheid om te vergelijken. Er kan snel worden geleverd en het product komt goed verpakt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ace01 17-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
op tijd bezorgt

Assortiment
Alles direct uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Als iemand iets nodig heeft op fotografie gebied verwijs ik ze altijd door naar Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wmschram 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is kwa opmaak gebruiksvriendelijk opgezet door het menu zonder submenu's aan de linkerkant te plaatsen. Daarbij komt dat bij ieder product een goede omgeschrijving en foto is.

Service
Voor ik de bestelling deed had ik eerst gemaild met een vraag over de afmetingen. Hier kreeg ik de volgende dag een duidelijk antwoord op terug. Vervolgens heb ik de bestelling gedaan die de dag erop werdt geleverd. Aangetekend en wel!

Assortiment
Er zijn enorm veel producten te vinden, en er is een grote verspreiding in het assortiment. Ik vond het alleen jammer dat er geen Menik flitsers werden verkocht.

Aanbeveling
Kijkend naar de service, assortiment en ook zeker de prijs, zal ik zeker cameranu.nl aanraden. Want op iedere punt scoort het als een van de beste, of misschien zelfs wel DE beste!

Extra toelichting
Als je iets snel en gemakkelijk wilt bestellen, ga je gewoon naar cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l. 1976 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snel bezorgd, alle in orde, goede informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

arie dub 16-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
je wordt goed en netjes geholpen

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
zeer aantebevelen

Extra toelichting
ben er prima geholpen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinkelpa 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In het verleden (2008) was het niet meer dan een 6.5, nu is de toegankelijheid (ook het zoeken) sterk verbeterd.

Service
Ik had hoger willen geven, maar de laatste ervaring was minder (Het verzoek om een vernieuwde uitvoering van een product ook in het assortiment op te nemen)

Assortiment
Bijna alles wat ik op dit terrein wil bekijken voor een prijsindikatie, vind ik bij jullie. Een enkele keer wijk ik uit naar Konijnenberg (In Turnhout)

Aanbeveling
Altijd als het webshoppen ter strake komt en het gaat over fotografie/film.

Extra toelichting
Niks mis mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wulphert Lustig 16-11-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk te woord gestaan
niets was te veel.

Service
belofte na komen

Assortiment
nog nooit teleur gesteld

Aanbeveling
om de boven genoemde redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart-Omega 15-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle artikelen zijn zowel in de winkel als op internet duidelijk beschreven. De bijgeplaatste foto's op internet geven een duidelijk beeld van de artikelen.

Service
In de winkel, via de mail of via de telefoon altijd een zeer vakkundig, snel en vriendelijk antwoord. Alles willen ze wel voor je opzoeken of uitleggen. Één van de weinige winkels waar ik met mijn merk camera niet half uitgelachen word aangezien het niet Canon of Nikon is.

Assortiment
Van een simpel schroefje tot een telelens van ruim 6000 euro. Alles wat je maar kan bedenken is bij Cameranu te vinden. Als iets niet aanwezig is geven ze je een mail zodra het weer op voorraad is. Mocht je tussen de 38000 artikelen nog niet kunnen vinden wat je nodig hebt willen ze altijd wel opzoek naar net dat onderdeeltje of artikel.

Aanbeveling
Ik raad al mijn vrienden en kennissen altijd Cameranu aan. (als ik toch voor ieder persoon die ik heen stuur 10 euro shopcredit kreeg...). Het is een prachtige winkel met zeer aardig personeel. Voor mij geeft het toch wel een heel speciaal gevoel als het personeel me groet met mijn naam nadat ik in een periode er wekelijks kwam. Ze hebben duizenden klanten en toch letten ze op dat soort details.

Extra toelichting
Voor mij is dit de perfecte winkel. In tijden dat er steeds meer winkels omvallen en minder service willen geven is Cameranu het positieve tegenovergestelde. Je hebt snel antwoord op je vragen met zeer kundig advies. Ik maak al jaren foto's met Pentax wat tegenwoordig een klein merkje is. De camera's zijn echter zeer goed. Bij de gemiddelde fotowinkel lachen ze je half uit. Bij Cameranu niet. Daar hebben ze echte passie voor de fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Japanlove 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was duidelijk en helder.

Service
Geleverd zoals het hoort.

Assortiment
Top notch !

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met het product en service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanarm 15-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles binnen je bereik en uitstekende indeling van de bedienings knoppen.

Assortiment
De meest gebruikte en nieuwste camera's op voorraad

Aanbeveling
Omdat aan de beloofde snelheid van leveren is voldaan.

Extra toelichting
Vandaag bestellen en morgen leveren maakt cameranu.nl waar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NooijerN 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen, over het algemeen overzichtelijk genoeg. Veel keuze wat het soms iets lastiger maakt de juiste te kiezen.

Service
Telefonisch advies gevraagd, de persoon aan de lijn had er verstand van en heeft me prima geadviseerd.

Assortiment
Erg ruime keuze, dit kan zowel een voordeel als een nadeel zijn. In mijn geval wist ik niet zo goed wat ik nodig had, dus teveel keuze was lastig. Gelukkig telefonisch prima geholpen.

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen bij anderen. Alles was netjes geregeld, geen enkel minpunt.

Extra toelichting
Prima winkel, niks op aan te merken. Ruime keuze, prima hulp via de telefoon van iemand die er verstand van had. Levering snel en alles met duidelijke factuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John1411 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke webshop.

Service
Super snelle levering: vrijdag avond om 9 uur besteld en op zaterdag morgen rond 11 uur kon ik met mijn aankoop aan de slag.

Assortiment
Prima aanbod voor een goede prijs; zeker gezien de service die geleverd wordt!

Extra toelichting
Overzichtelijk, duidelijk, groot assortiment, goede service en dat allemaal voor een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitze de Jong 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, meerdere bataalmogelijkheden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johoo42 15-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
redelijk snel spullen te vinden

Service
prima service op vragen

Assortiment
erg veel te vinden op de website

Aanbeveling
mocht men fotospullen nodig hebben,

Extra toelichting
perfecte service zowel qua assortiment als after sales, snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

MerelC48 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemakkelijk om te bestellen, snel bezorgd, niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Korteweg 15-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg toegankelijk en makkelijk.

Service
Medewerkers nemen veel de tijd om alles uit te leggen en heeft me goed kunnen informeren.

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
Omdat het simpelweg op elk vlak een goede winkel is.

Extra toelichting
De service die ze geven is uitermate goed. Ik ben naar de winkel gegaan met in me hoofd een aantal camera's die ik wilde aanschaffen om te filmen. Na veel informatie verkregen te hebben van de medewerkers heb ik gekozen voor de Panasonic Lumix G6 en dit is achteraf zeker een juiste keuze geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Zijlstra 15-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Heb vele malen de winkel bezocht omdat k erg twijfelde welke camera te kopen. Ideaal is het dat je in de winkel de meeste camera's ter hand kan nemen en uit kan proberen. Uiteindelijk in de winkel de Fuji X100 aangeschaft. Ik had nog mazzel dat het de laatste was. Bij de volgende keer kreeg ik als advies mee een product te reserveren om een teleurstelling te voorkomen. Ik heb er ook direct een geheugenkaart bijgekocht.

Aanbeveling
De winkel kan ik van harte aanbevelen. Voor mij goed te bereiken, prima parkeergelegenheid; deskundig personeel; de prijzen zijn goed; gratis koffie en bij het verlaten van de winkel kun je, als ze er liggen, ook nog een blad van Focus gratis meenemen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

EdJ69 15-11-2013

Algemene score

9,0

Gemak
Voor 22 uur stellen = volgende dag geleverd! Super service mits natuurlijk op voorraad.

Service
Goede terugkoppeling betreft orderstatus en factuur.

Assortiment
Goed overzichtelijk assortiment met eerlijke prijzen

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke webshop met eerlijke prijzen en een goede service.Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hheemsb 15-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website navigeert makkelijk en probleemloos. Bestelling plaatsen en betalen gaat bijna vanzelfsprekend.

Service
Accuraat en effectief. Bijzonder vriendelijk en direct geholpen bij de vragen die ik had.

Assortiment
Breedte en diepte van het assortiment zijn prima. Soms zouden de foto's wat duidelijker kunnen zijn zodat ik iets meer van het product kan zien.
Bij mijn bestelling ontbrak een gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en deskundig.

Extra toelichting
Mijn algehele indruk is zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews