cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43585 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MGZ23 24-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19121959 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk om een keuze te maken,omdat overal een duidelijke beschrijving bijstaat.

Service
tot 2x toe via internet info over bepaalde produkten gevraagd,en binnen 1 dag volledige uitleg.Top.!

Assortiment
ik zocht een flitser,maar wist niet dat ze zo'n groot aanbod hadden.sterker nog,ik wist niet eens dat er zoveel merken flitsers waren.

Aanbeveling
omdat je denk ik voor 100% zult slagen als je iets bijzonders zoekt.

Extra toelichting
webwinkel die makkelijk,en gebruiksvriendelijk te bekijken is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimK67 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product bestellen gaat erg gemakkelijk, maar enkele handelingen en de bestelling is gedaan.

Extra toelichting
Winkel met medewerkers die weten waar ze het over hebben, verkopen je geen producten die je niet nodig hebt voor het uitoefenen van de fotografie-hobby.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Eck 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is makkelijk toegankelijk en dete verrichten handelingen zijn ook voor een leek helder te volgen

Service
Een vraag wordt snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Alles wat op fotografiegebied eventueel nodig is, is beschikbaar

Aanbeveling
Een goede ervaring - ook EERDERE!! - zijn meer dan voldoende om een aanbeveling naar anderen te doen!!

Extra toelichting
Ik heb ook al eerder een aankoop bij CameraNu gedaan. DIE aankoop verliep goed en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ook bij de meeste recente aankopen bleef mijn zeer positieve mening over CameraNU volledig 'overeind'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben71 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online zeer makkelijk te bestellen ook keurig terug gebeld met de tijden van afleveren

Service
ik ben telefonisch erg goed te woord gestaan en op alle vragen antwoord gekregen
ze namen echt de tijd voor me!

Assortiment
heel breed assortiment incl een sfeervolle winkel met een goede indeling en opstelling

Aanbeveling
ik kan deze winkel aan iedereen aanraden men zal er zeker slagen

Extra toelichting
een geweldige winkel zeer goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam H. 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was overzichtelijk. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had.

Service
Telefonisch werd ik prima en vriendelijk te woord gestaan. Mijn vraag was snel en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had en heb nog even voor plezier verder gekeken. Er is keuze genoeg!

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit is erg goed, de service is prima en het assortiment ook. Kortom ik zou de winkel absoluut aanbevelen bij familie en vrienden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Benny66 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en toegankelijk

Assortiment
breed assortimen, kijk graag op de site als ik iets zoek of wil weten

Aanbeveling
Als mensen mij iets vragen zou ik deze site zeker adviseren

Extra toelichting
Goed, klantvriendelijk en betrouwbaar...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hylkepylke 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met de auto goed te bereiken, maar met openbaar vervoer duurde mijn reis bijna 3x zo lang!

Service
Service was prima, ik kon zelfs eerder mijn huurcamera en lenzen ophalen na een belletje, perfect!

Assortiment
Ze hebben alles in huis, inclusief occasions

Aanbeveling
Niet de goedkoopste, maar wel een groot assortiment en ook weer niet heel duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHM123 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed advies en service.

Assortiment
Uitgebreid sortiment met zowel camera's, objectieven als assecoires

Aanbeveling
Cameranu heeft scherpe prijzen, snelle levertijden en kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SmoekS 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site gaat logisch, dus gemakkelijk.

Service
Levering is volgens afspraak. Verpakking is correct.

Assortiment
Het immense assortiment is toereikend.

Aanbeveling
Deskundig en ruim aanbod.

Extra toelichting
Bij Cameranu.nl is het snel en slim zaken doen. Een logische website met dito afhandeling. Cameranu.nl is voor iedereen een makkie. Spijt krijgen hoeft niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RISL 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en overzichtelijk menu waarbij je snel naar de gewenste camera /accessoires kan gaan.

Service
Prima service. Na aankoop zat er een hoes bij die niet helemaal paste. (foutje van mijzelf) Deze kon echter zonder problemen worden geruild voor een andere die wel goed paste.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Veel keuze uit verschillende modellen. Ook de mogelijkheid om verschillende modellen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Ruime keuze en deskundig advies.

Extra toelichting
Zoals al eerder gemeld een ruime keuze met daarbij deskundig en uitgebreid advies. Men neemt de tijd om rustig bij alles langs te gaan na eerst je wensen te hebben geïnventariseerd. Zowel mijn vrouw als ik hebben hier onze camera's en accessoires gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ommerborn 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
besteld,volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 231970 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Voor de aankoop 2x telefonisch contact gehad en daarbij bijzonder goede info gehad. Super!!

Aanbeveling
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pspapen 23-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede web shop

Service
Snelle en vooral correcte leveringen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
reeds meerdere malen gedaan, beste service en prijs.

Extra toelichting
Reeds meerdere bestellingen gedaan en alles verloopt correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cre8ive 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede, redelijk overzichtelijke site

Service
bestelling meestal snel in huis en zo niet, tijdig bericht

Assortiment
bijna alles te verkrijgen op camera gebied

Aanbeveling
prima zaak, dus beveel ik ze graag aan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mschiel 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

www.greatfocus.nl 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, werkt perfect en geeft beknopt maar voldoende informatie.

Service
Er wordt niet moeilijk gedaan wanneer je een verkeerde keuze hebt gemaakt, ruilen kan te allen tijde.

Assortiment
Een enorm assortiment maar toch overzichtelijk. Wanneer je bij cameranu.nl nog niet kan slagen dan.....

Aanbeveling
Een prettige winkel, kennis van zaken, ook voor de gevorderde fotograaf en objectief en eerlijk advies.

Extra toelichting
Als fotograaf moet je bij cameranu.nl zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinkcam 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel, nummertje trekken, kopje koffie drinken.
Ideaal.

Service
Super vriendelijke mensen, nemen alle tijd voor je en stemmen advies af op jouw kennis en ervaring.
prima !

Assortiment
groot assortiment, alle toestellen kun je gewoon vastpakken en bedienen, ideaal

Aanbeveling
voor iedereen die liefde voor de fotografie heeft en een prima advies en service wil hebben, helemaal goed !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam SvD 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
via ideal betaald en 2 dagen later al in huis

Assortiment
zocht alleen een speciaal soort batterij, maar zag dat er veel meer in jullie assortiment zit

Aanbeveling
goede, snelle service

Extra toelichting
Heel tevreden over alles van het moment tot bestellen tot de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob t. 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, super, online shopi zoals 't hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost en Wilma 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop heeft een duidelijke indeling en een gemakkelijke zoekfunctie

Service
Bestellen is eenvoudig, zonder problemen. De feedback is snel. Verzending is prima, veilig en supersnel.

Assortiment
Zijn er webshops die meer op voorraad hebben? Ik geloof het niet.

Aanbeveling
Aanbevelenswaard in hele hoge mate!

Extra toelichting
Voor de zoveelste keer een prima snelle service van Cameranu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van der Nat 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website, duidelijk, gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Service
Snelle levering, netjes verzorgd.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik kunnen vinden, met vaak nog alternatieven van andere merken

Aanbeveling
Geen klachten, prima prijs, prima levering

Extra toelichting
Prima ervaringen met de webshop, goede prijs en snelle levering. Status van de bestelling is ook duidelijk te volgen. Er zijn ook vaak leuke workshops, al zijn die voor mij te ver weg om ook in de praktijk te toetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Kaptein 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
's avonds besteld en de andere dag in huis. Dat noem ik pas service

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Alles te vinden op gebied van fotografie

Extra toelichting
Een webshop waar alles snel is te vinden wat uw fotografie betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam4591 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Prima geholpen bij vragen over accessoires voor het toestel

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik in korte tijd hier kunnen vinden

Aanbeveling
Door de goede ervaring die ik zelf opgedaan heb kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Uiterst prettig contact gehad met behulpzame en vriendelijke mensen. Daarnaast een uitstekende shop. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABnaam 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrijdag middag besteld en zaterdag in huis.

Service
Geen problemen gehad alleen technische vragen die naar behoren zijn opgelost

Assortiment
Ja, voor Pentax en Olympus nog niet mis gepakt.

Aanbeveling
Een prima combinatie van winkel en internet.

Extra toelichting
Een prima combinatie van winkel en internet. Vrijdag middag besteld en zaterdag in huis. Technische vragen worden naar vakkundig en naar behoren opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simswa 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke omschrijving van de artikelen

Extra toelichting
Heldere en goede service. snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir77 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen en handig dat je bij de bestelling opmerkingen kon plaatsen.

Service
Goede en snelle levering.

Assortiment
Vond bij jullie een leuke sleutelhanger terwijl ik in winkels niet kon vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Door snelle levering zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Be.youtiful portraits 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had een paar vragen en die werden heel snel beantwoord. Er was ook een klein probleempje met een actie en dit werd zonder pardon netjes opgelost.

Extra toelichting
Goede service, alles binnen een dag binnen, duidelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

123babs 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site kan duidelijker naar mijn mening.

Service
Erg vriendelijk aan de telefoon en nemen de moeite voor je om iets uit te zoeken als je iets wil weten wat hun de telefoniste niet weet.

Assortiment
het is niet helemaal duidelijk op de site maar ze hebben er echt veel.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering.

Extra toelichting
Ik wist dat het bestond de Lplate maar had geen idee waar ik het moest vinden op de site. De man die mij help heeft duidelijk uitgelegd waar het te vinden was op de site. Het werd ook echt dezelfde dag nog opgestuurd en had het dus de volgende dag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pixelmart boleh bokeh 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de bestelling was plug & play
- prompt en zonder omwegen

Service
kreeg telefonisch direkt en duidelijk antwoord/
levering vond binnen 24 u plaats

Assortiment
eerste indruk was dat de winkel zeer veel te bieden heeft -

Aanbeveling
Via buitenlandse site naar deze winkel gestuurd vanwege een exceptioneel goede aanbieding en prijs/kwaliteit verhouding - THANX

Extra toelichting
Zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Flinkies 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om het gewenste artikel te vinden (Tamron lens) en makkelijk via ideal te betalen

Service
's avonds laat besteld en de volgende morgen al in his

Assortiment
voor zover ik kan nagaan hebben ze alles op fotografisch gebied

Aanbeveling
Makkelijk en snel, tevens een heel mooie prijs, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Wat valt er verder nog te motiveren> Een klantvriendelijke website, een groot assortiment, zeer snelle levering en behoort bij de goedkoopste winkels. Ik heb gelukkig niet van de service gebruik hoeven te maken, maar ik denk dat die ook goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André van Vondelen 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en bestellen is soepel geregeld

Service
Ik ontving een product dat helaas 'dead on arrival' was. Het afhandelen en oplossen van dat probleem werd snel geregeld en er werd steeds over gecommuniceerd. En het werd ook opgelost!

Aanbeveling
Ik heb geen enkele reden om de winkel te ontraden. Ik ben tevreden

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeMi3 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
ik had een defect product, setlamp, zonder kosten omgeruild.

Extra toelichting
super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Laar 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoe zoeken en daarna de specificaties raadplegen van een product gaat heel goed. Switchen naar een alternatief met iets andere specificaties werkt ook simpel en doeltreffend. Vervolgens het bestellen en betalen verloopt zodanig dat het voor de hand liggend is. Geen lastige zaken dus, waarvan je zou denken: Ik stop ermee.

Service
De levering is al heel snel na de bestelling te volgen via internet. Wel jammer was (in ons geval) dat de chauffeur probeerde op een ander (onjuist) huisnummer het artikel af te leveren. Die waren niet thuis, waardoor het een dag later werd.

Assortiment
Ruim assortiment in diverse prijsklassen. Vergelijking bij andere winkels leverde op dat CameraNu echt concurrerend is.

Aanbeveling
Heb al eerder bij CamerNU gekocht en heb al meerdere malen CamerNU bij anderen aanbevolen.

Extra toelichting
Prima zaak. Prijzen zijn goed. Ruim assortiment. Korte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tromp23 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met de zoekmachine vind je snel, op een heel duidelijke wijze het product waar je belangstelling voor hebt.

Service
De levering gaat sneller dan verwacht. Om 21.20 uur besteld en de dag erna om 13.00 uur in huis in de zuidelijkste en mooiste provincie.

Assortiment
Het assortiment voldoet ruim aan mijn verwachting. Ook is meteen helder wat er geleverd wordt, wat er als pakket bij te kopen is en wat afzonderlijk verkrijgbaar is en dat is echt veel.

Aanbeveling
Ik raad iederen aan om voor de aankoop van een camera de website te bezoeken en de producten te vergelijken.

Extra toelichting
Ik ben gewoon 100% tevreden over de website, het geboden assortiment, de snelle service, het betaalgemak maar vooral ook de kwaliteit van de spullen die geleverd kunnen worden. Ik ben druk doende om alle mogelijkheden van de camera onder de knie te krijgen en geniet dus dagelkijks volop van de aankop via cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hogan007 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
informatie en bestelling prima

Service
de status van bestelling prima

Assortiment
bijna alles is verkrijgbaar tegen betere prijzen

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
diverse keren vergelijken en toch de betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CameraNU-klant 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Waard 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De Canonbatterijen waren snel te vinden via de website van CameraNU

Service
Op vrijdag besteld en dinsdag in huis!

Aanbeveling
Het vinden van het product, bestellen en afhandeling was zo simpel dat het niet moeilijk is om anderen over deze site te vertellen!

Extra toelichting
Zoe de boordeling bij assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

camera albert 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker achter de laptop een duidelijke keuzemaken

Service
Selle leverine.
Netje verpakt en verzonden met een handje vol snoepjes als verrassing extra in de doos.

Assortiment
volgens mij is er alles te koop

Aanbeveling
Duidelijk eenvoudig en simpel.

Extra toelichting
Gewoon een geweldige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doodles 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Heel veel specialistische zaken op voorraad

Aanbeveling
Altjd goed en snel en redelijk geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene100 21-06-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan de Vries8 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede hulp in de winkel en op het web. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolfers 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
geweldige duidelijke service
en snelle levering aangetekend en al.

Assortiment
bijna te veel keuze

Aanbeveling
een goede, goedkope en snelle site, ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.L. Hijmans 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat snel en simpel. Via mijn account mooi de status van mijn bestelling na te lezen.

Service
Ik had een papierrol ontvangen waarvan de kleur mij tegenviel, kon moeiteloos geruild worden en ik kreeg zeer snel reacties op mijn mails/vragen.

Assortiment
Wat papierrollen betreft veel kleurkeuze. Verder lijkt het assortiment me erg uitgebreid als ik zo de website zie.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service en prima producten.

Extra toelichting
Goede service, ruilen ging snel en makkelijk. Kleurstalen toegestuurd gekregen en ik zag dat de betreffende kleur op de website aangepast is. Fijn! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin_M 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Donderdagmiddag besteld en vrijdagochtend al ontvangen. Dat is pas "volgende dag in huis hebben" service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin van de Kar 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gwlijk gevonden wat ik zocht

Service
binnen 24 uur had ik de lens binnen.

Assortiment
zeer veel lenzen, genoeg om de keuze te maken.

Aanbeveling
doe ik al regelmatig

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden over snelheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije12345 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden, alleen met afrekenen verliep het niet soepel maar dat had te maken met een nieuwe website/pagina begreep ik van de medewerker aan de telefoon. Het ging om het BTW nummer, die moest je invullen zonder NL ervoor. Ook was het niet direct duidelijk hoe je met factuur kon afrekenen.

Service
Super snel kunnen regelen dat we factuur direct ontvingen en dat de paraplu snel binnen was.

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Snel en goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Israel 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikool 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
bijna altijd gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
snelle, makkelijke bestelling en levering. Probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

GH Sprundel 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en gemakkelijk

Service
Vlotte afhandeling en goede informatievoorziening over het bestel en afleverproces.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, veel keuze en goede prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
Snelle levering, goede informatievoorziening over het leveringsproces.

Extra toelichting
Prima site, vlot en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews