cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Flinkies 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om het gewenste artikel te vinden (Tamron lens) en makkelijk via ideal te betalen

Service
's avonds laat besteld en de volgende morgen al in his

Assortiment
voor zover ik kan nagaan hebben ze alles op fotografisch gebied

Aanbeveling
Makkelijk en snel, tevens een heel mooie prijs, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Wat valt er verder nog te motiveren> Een klantvriendelijke website, een groot assortiment, zeer snelle levering en behoort bij de goedkoopste winkels. Ik heb gelukkig niet van de service gebruik hoeven te maken, maar ik denk dat die ook goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André van Vondelen 22-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en bestellen is soepel geregeld

Service
Ik ontving een product dat helaas 'dead on arrival' was. Het afhandelen en oplossen van dat probleem werd snel geregeld en er werd steeds over gecommuniceerd. En het werd ook opgelost!

Aanbeveling
Ik heb geen enkele reden om de winkel te ontraden. Ik ben tevreden

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeMi3 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
ik had een defect product, setlamp, zonder kosten omgeruild.

Extra toelichting
super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Laar 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoe zoeken en daarna de specificaties raadplegen van een product gaat heel goed. Switchen naar een alternatief met iets andere specificaties werkt ook simpel en doeltreffend. Vervolgens het bestellen en betalen verloopt zodanig dat het voor de hand liggend is. Geen lastige zaken dus, waarvan je zou denken: Ik stop ermee.

Service
De levering is al heel snel na de bestelling te volgen via internet. Wel jammer was (in ons geval) dat de chauffeur probeerde op een ander (onjuist) huisnummer het artikel af te leveren. Die waren niet thuis, waardoor het een dag later werd.

Assortiment
Ruim assortiment in diverse prijsklassen. Vergelijking bij andere winkels leverde op dat CameraNu echt concurrerend is.

Aanbeveling
Heb al eerder bij CamerNU gekocht en heb al meerdere malen CamerNU bij anderen aanbevolen.

Extra toelichting
Prima zaak. Prijzen zijn goed. Ruim assortiment. Korte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tromp23 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met de zoekmachine vind je snel, op een heel duidelijke wijze het product waar je belangstelling voor hebt.

Service
De levering gaat sneller dan verwacht. Om 21.20 uur besteld en de dag erna om 13.00 uur in huis in de zuidelijkste en mooiste provincie.

Assortiment
Het assortiment voldoet ruim aan mijn verwachting. Ook is meteen helder wat er geleverd wordt, wat er als pakket bij te kopen is en wat afzonderlijk verkrijgbaar is en dat is echt veel.

Aanbeveling
Ik raad iederen aan om voor de aankoop van een camera de website te bezoeken en de producten te vergelijken.

Extra toelichting
Ik ben gewoon 100% tevreden over de website, het geboden assortiment, de snelle service, het betaalgemak maar vooral ook de kwaliteit van de spullen die geleverd kunnen worden. Ik ben druk doende om alle mogelijkheden van de camera onder de knie te krijgen en geniet dus dagelkijks volop van de aankop via cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hogan007 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
informatie en bestelling prima

Service
de status van bestelling prima

Assortiment
bijna alles is verkrijgbaar tegen betere prijzen

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
diverse keren vergelijken en toch de betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CameraNU-klant 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Waard 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De Canonbatterijen waren snel te vinden via de website van CameraNU

Service
Op vrijdag besteld en dinsdag in huis!

Aanbeveling
Het vinden van het product, bestellen en afhandeling was zo simpel dat het niet moeilijk is om anderen over deze site te vertellen!

Extra toelichting
Zoe de boordeling bij assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

camera albert 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker achter de laptop een duidelijke keuzemaken

Service
Selle leverine.
Netje verpakt en verzonden met een handje vol snoepjes als verrassing extra in de doos.

Assortiment
volgens mij is er alles te koop

Aanbeveling
Duidelijk eenvoudig en simpel.

Extra toelichting
Gewoon een geweldige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doodles 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Heel veel specialistische zaken op voorraad

Aanbeveling
Altjd goed en snel en redelijk geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene100 21-06-2013

Algemene score

7,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan de Vries8 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede hulp in de winkel en op het web. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolfers 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
geweldige duidelijke service
en snelle levering aangetekend en al.

Assortiment
bijna te veel keuze

Aanbeveling
een goede, goedkope en snelle site, ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.L. Hijmans 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat snel en simpel. Via mijn account mooi de status van mijn bestelling na te lezen.

Service
Ik had een papierrol ontvangen waarvan de kleur mij tegenviel, kon moeiteloos geruild worden en ik kreeg zeer snel reacties op mijn mails/vragen.

Assortiment
Wat papierrollen betreft veel kleurkeuze. Verder lijkt het assortiment me erg uitgebreid als ik zo de website zie.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service en prima producten.

Extra toelichting
Goede service, ruilen ging snel en makkelijk. Kleurstalen toegestuurd gekregen en ik zag dat de betreffende kleur op de website aangepast is. Fijn! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin_M 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Donderdagmiddag besteld en vrijdagochtend al ontvangen. Dat is pas "volgende dag in huis hebben" service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin van de Kar 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gwlijk gevonden wat ik zocht

Service
binnen 24 uur had ik de lens binnen.

Assortiment
zeer veel lenzen, genoeg om de keuze te maken.

Aanbeveling
doe ik al regelmatig

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden over snelheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije12345 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het artikel was makkelijk te vinden, alleen met afrekenen verliep het niet soepel maar dat had te maken met een nieuwe website/pagina begreep ik van de medewerker aan de telefoon. Het ging om het BTW nummer, die moest je invullen zonder NL ervoor. Ook was het niet direct duidelijk hoe je met factuur kon afrekenen.

Service
Super snel kunnen regelen dat we factuur direct ontvingen en dat de paraplu snel binnen was.

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Snel en goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Israel 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikool 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
bijna altijd gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
snelle, makkelijke bestelling en levering. Probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

GH Sprundel 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en gemakkelijk

Service
Vlotte afhandeling en goede informatievoorziening over het bestel en afleverproces.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, veel keuze en goede prijs/kwaliteit.

Aanbeveling
Snelle levering, goede informatievoorziening over het leveringsproces.

Extra toelichting
Prima site, vlot en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dingemanse 21-06-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Heb de site opgezocht maar kon de camera die ik zocht niet vinden, heb toen de winkel gebeld

Service
De winkelier heeft mij het laatste model uitgelegd, en ook nog geattendeerd op de vader-dag aanbieding, zodoende kreeg ik een tas en geheugenkaart gratis

Assortiment
Heb een goede keuze kunnen maken uit het assortiement.

Extra toelichting
Duidelijke informatie betreffende het product,zoals technische gegevens enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Kremer 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website

Service
Altijd snelle service en levering. Goed geprijsd en groot assortiment voorradig

Assortiment
Zeer uitgebreid en voorradig

Aanbeveling
Mijn favoriete adres als het gaat om fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob M 21-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fr.Tijssen 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen

Service
Wat op hun site staat maken ze waar, prima levering en snel

Assortiment
Keus te over

Aanbeveling
Deze winkel kan ik met een gerust hart aanbevelen aan mijn kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winnaar11 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van der Sanden 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Produkten goed te vinden, snelle bestelprocedure en tot heel laat te bestellen en toch de volgende dag in huis!

Assortiment
Voor het produkt dat ik zocht was er voldoende keuze in verschillende prijzen en kwaliteiten.

Aanbeveling
Na verschillende bestellingen nog altijd heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Wiedijk 20-06-2013

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruim

Extra toelichting
Prettige webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lankep 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website. Bestelling is vlot gedaan.

Service
tot 's avonds laat besteld de volgende dag geleverd klopt niet. Aanmelden bij PostNL wil nog niet zeggen dat het pakket ook daadwerkelijk verzonden is.

Assortiment
Wat ik zocht vond ik en het was leverbaar.

Extra toelichting
Alles keurig netjes afgehandeld, verzonden en in prima conditie ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hennie Schoffelmeer 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
snel en goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jan splinter 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
mag wat meer uitgebreider

Extra toelichting
nette afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

FraWak 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoef er de deur niet voor uit

Service
prima service vandaag besteld de volgende dag keurig bezorgd

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Prima assortiment Niet duurder dan in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Tsobekhia 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te zoeken dankzij doordachte filters in het menu online; Ik zie iets wat ik wil en meteen ook alle info; Voor 22:30 besteld volgende dag in huis.

Service
Personeel in de fysieke winkel weet van wanten; Telefonisch goed bereikbaar en zeer goede service bij de helpdesk, geen wachttijden; Bestellingen tot nu toe 100% stipt en op tijd.

Assortiment
Ze hebben alles.

Aanbeveling
Dit is mijn eerste keuze. Bijna altijd ook tegen de scherpste prijs en mocht het een keer voorkomen dat het paar euro scheelt, bestel ik het alsnog liever hier vanwege de service en de zorgzaamheid.

Extra toelichting
So far, the best. Enough said.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark_89 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen, duidelijk overzicht van de producten

Service
Snel bezorgd (binnen 24 uur) en goed verpakt. Via tracking kon ik goed volgens wanneer het pakketje bezorgd zou worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chyron 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Binnen enkele muisklikken het juiste product kunnen bestellen (tegen een scherpe prijs.)

Assortiment
Ruim voldoende voor hetgeen ik waar naar op zoek was.

Aanbeveling
Voor wat betreft camera's wordt voldoende relevante informatie verstrekt om een bevredigende keuze te kunnen maken waarbij je voor je eigen gevoel/overtuiging van value-for-money hebt verkregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Straya 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ruime assortiment, er is volgens mij weinig wat je bij camera's niet zult vinden.

Aanbeveling
Goedkoop, snelle levering en vertrouwd.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvanheusden 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gisterenavond om 20:00 2 statieven besteld, zojuist om 15:00 geleverd. Goed verpakt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankh45 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds rustig uitzoeken en bekijken, 's morgens bestellen..volgende dag in huis!

Service
Altijd correct en goed!

Assortiment
Je kunt zo gek niet bedenken of ze hebben het op fotografie gebied

Aanbeveling
Iedereen die niet teveel wil betalen maar toch de zekerheid van een betrouwbare foto/videozaak wilt, moet hierheeen!

Extra toelichting
Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmy 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goeie duidelijke site. Veel vergelijkings mogelijkheden.

Service
Helpdesk gebeld i.v.m. op=op actie. Eerste info was niet voldoende, daarna perfect verder geholpen.

Assortiment
Alle camera's op voorraad.

Aanbeveling
Duidelijk, goedkoop en een echte winkel in Urk. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Prima geholpen door de telefoon, goedkoop en gedaan wat ze hadden beloofd. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel Koestal 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen via internet maar ook het omruilen gaat erg makkelijk en is een inzichtelijk proces.

Service
De medewerkers zijn altijd bereid je te informeren over de producten.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zie boven en zij zijn betrouwbaar.

Extra toelichting
Een klantgericht bedrijf fat transparant en betrouwbaar handelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KasperABC 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals je hoopt dat een moderne webwinkelwebsite werkt. Zo min mogelijk handelingen en de weg naar de uitgang is duidelijk, zonder obstakels en goed aangegegeven.

Assortiment
Bij een camera wil ik een reserve batterij. Die is er en is ook makkelijk te bestellen

Aanbeveling
Prijs, gemak en snelheid levering maken CameraNU.nl aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Dat ik geen ervaring met de "service" van CameraNU.nl heb wil zeggen dat de website duidelijk en voldoende informatief is en de aanschaf en levering soepel zijn verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HLHaveman 20-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had het artikel van mijn keuze zeer snel gevonden.

Service
Goed verloop bestelling en pakketje is snel geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ben erg te spreken over deze winkel. Prettig zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico8 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is een helle mooie site die ook meteen heel goed overzichtelijke is.

Service
Alles staat netjes vermeld op de website van http://www.cameranu.nl .

Assortiment
Ik heb helaas niet alle producten kunnen vinden die ik zou willen kopen. De producten die ze hadden waren ook in verschillende prijs klasses. De prijzen zijn bijna altijd de goedkoopste van alle webshops op enkele producten na.

Aanbeveling
Ik zou het zeer aanraden aan mate die iets nodig hebben voor hun camera. Dit door de snelle en goede levering. En een goeie prijskwaliteit voor je product.

Extra toelichting
Ik dacht eerst dat het veel te goedkoop was voor het echte merk. Maar naar veel op Google te zoeken veel goeie reacties gevonden over deze webwinkel. En daarom toch maar een gokje gewaagd en het product besteld. En het was gewoon een dag later al bezorgd geweest als Post NL niets verkeerds had gedaan in het sorteercenter. Dus moet je iets hebben voor je camera en wil je het zo goedkoop mogelijk hebben. Ga naar http://www.cameranu.nl en doe je aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Spaans 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
goede snelle respons op e-mail , beloofde levering op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer tevreden , betrouwbaar

Extra toelichting
beetje huiverig om via internet te kopen maar door deze koop bij deze firma ben ik om

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fysicus 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima webshop en makkelijk een bestelling te doen

Assortiment
De sortering verrekijkers was ruim voldoende om tot een gefundeerde selectie tekomen

Aanbeveling
Snelle en gemakkelijke bestelwijze en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gugten 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service!!! Ik had iets verkeerd gedaan bij mijn bestelling. Via mail contact gehad daarover. Snel reactie terug met een geweldige oplossing! Op een woensdagavond besteld en vrijdag was mijn bestelling al binnen!

Aanbeveling
alleen al vanwege de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank928 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar keer klikken met je muis en klaar..

Service
's avonds besteld, volgende morgen bezorgd

Assortiment
Voor de veeleisende hobby fotograaf meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Prima assortiment, prima site, prijs is goed, service prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrijken 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goedkoop en ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel54 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
is goed en snel

Service
goed en professional en weten waar ze het overhebben Top en klant vriendelijk.

Assortiment
je kijkt je ogen uit!!!! er is genoeg. /iets meer Nikon..geintje. nee ik ben te Vreden. klassen

Aanbeveling
is gewoon goed ik loop al reclame te maken 10+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogierA 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info, zou alleen graag ook via de site alternatieven voor het bestelde product willen krijgen.

Service
Snelle afhandeling en traject uitstekend via link te volgen

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
Want betrouwbaar, snel en groot assortiment voor concurrerende prijzen

Extra toelichting
Duidelijke info, zou alleen graag ook via de site alternatieven voor het bestelde product willen krijgen. Volop keus betrouwbaar, snel en groot assortiment voor concurrerende prijzen Snelle afhandeling en traject uitstekend via link te volgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Il Fiammingo 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelprocedure is zeer helder en eenvoudig. De site geeft ruim voldoende informatie. Telefonisch is Cameranu zeer snel te bereiken en het personeel geeft snel en adequaat antwoord op eventuele vragen.

Service
Ik heb nog geen gebrui hoeven maken van eventuele service omdat al mijn bestellingen in het verleden snel, correct en zonder problemen geleverd zijn.

Assortiment
Tot nu toe kon ik alle foto- en videocamera's die ik zocht bij Cameranu direct bestellen en werden ze binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Goede webshopwinkel met uitgebreid assortiment, vakbekwaam en vriendelijk personeel wat ook nog eens de tijd voor je neemt bij vragen en snelle en correcte leveringen binnen 24 uur

Extra toelichting
Ik koop bij Cameranu al vele jaren mijn foto- en videocamera's en heb nog nooit geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews