cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen van der Kallen 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen, snelle levering

Service
helpdesk die goed en snel helpt

Assortiment
kan de locale fotografiezaak niet aan tippen

Aanbeveling
goede prijzen, snelle levering en goede service

Extra toelichting
zeer tevreden over camera nu, als ik wat nodig heb bestel ik het altijd hier. De levering is snel, goed en gratis. Assortiment meer dan ok en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 007 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk wat je moest doen

Service
Erg snel en netjes verpakt

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Zeker de moeite van het bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

errol20 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucca1975 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Hele snelle service, goede producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Johanna 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik had de bestelling besteld en de volgende dag kwam het al binnen! Het zat heel goed verpakt, zodat het niet zou kunnen beschadigen. Ik ben dus zeer tevreden over CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarinvD 09-07-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijke website en zeer gemakkelijk bestelproces.

Assortiment
Ik kon niet kiezen welke kleur Ik zou nemen, want de andere kleur was uitverkocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronjansenarkel 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Eerder in de winkel geweest om camera te laten schoonmaken, aardig personeel en goede uitleg

Assortiment
Hoeveel meer keuze wil je?

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge B123. 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site. Als er staat 'op voorraad' dan is het er ook.

Service
Door down zijn van IDEAL heb ik twee keer besteld. Was snel geregeld via de mail. En de betaling kon achteraf toch nog via IDEAL.

Assortiment
Duidelijk welk accessoire bij het toestel hoort.

Aanbeveling
prima winkel, prima geleverd.

Extra toelichting
Site up-to-date en snelle levering. Gewacht totdat het op voorraad was en toen besteld. prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith_1988 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Catharina van Laan 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer toegankelijk en het bestellen is gemakkelijk.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en, voor zover ik dat kan beoordelen, deskundig geholpen.

Assortiment
Ik heb een systeemcamera gekocht, er was een ruime keuze beschikbaar en ook direct leverbaar

Aanbeveling
De bovenstaande punten geven weer dat ik de winkel graag zou aanbevelen. Ook toen mijn pakket te laat kwam door een fout bij TNT werd ik zeer snel geholpen. De medewerkster heeft voor elkaar gekregen dat de pakketdienst speciaal nog dezelfde dag ik gekomen.

Extra toelichting
Deskundig, klantvriendelijk, gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje romkes 08-07-2013

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Starchild02 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer duidelijk. De artikelen zijn makkelijk en op verschillende manieren te vinden. Verder is er een duidelijk productinformatie. Betalen en levering gaat perfect.

Service
In het aankoopproces kun je hulp zoeken op site hier vindt je bijvoorbeeld product informatie maar je kunt ook met de zaak bellen en dan krijg je een zeer deskundig iemand aan de lijn die je prettig te woord staat. advies is zeer duidelijk.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. verder kun je in verschillende prijsklassen en kwaliteit een keuze maken. Verder als je eenmaal een keuze hebt gemaakt kun je bij dit product een voordeelset kopen met verschillende soorten accessoires natuurlijk met een korting

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft meestal de goedkoopste prijs, een hele goede service met zeer deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wernertjuh 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNU.nl heeft een zeer overzichtelijke website waar je met enkele drukken op de knoppen je producten moeiteloos kan bestellen.

Service
Helaas ging door een storing de betaling via ideal niet goed. Dit betekende dat mijn product niet betaald was, maar dat ik dat ook niet meer kon doen. Door een simpel en snel telefoontje kreeg ik opnieuw een link en kon ik als nog de betaling afronden.

Assortiment
CameraNU.nl heeft zeer ruime keuze in de diverse categorieen op de haar website. Er is altijd wel een alternatief product voor handen dat mogelijk beter aansluit op je persoonlijke wensen.

Aanbeveling
Bij mijn laatste bestelling ging het erg makkelijk en ook snel, de volgende dag kreeg ik het product netjes en veilig verpakt thuis geleverd.
In het verleden heb ik ook een compactcamera gekocht en zelfs na 1,5 jaar geven ze erg goede service! Wekelijks kregen wij een update en alles is erg netjes afghandeld en daarom beveel ik CameraNU.nl zeker aan als het gaat om camera's en assesoires!

Extra toelichting
Ik had erg goede ervaringen met het oplossen van een defecte compactcamera, dit zorgde ervoor dat ik zonder te twijfelen de laatste keer direct naar CameraNU.nl ben gegaan om het product, Nikon AF-S DX 35mm f/1.8G, daar aan te schaffen en ook deze keer ben ik super geholpen en hebben ze weer alles netjes geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. R.A. Kox 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ook telefonisch heb ik aanvullende informatie gekregen

Service
Een onderdeel werkte niet. Heb onmiddellijk een nieuwe ontvangen en de kapotte teruggestuurd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede informatie op de website

Aanbeveling
Ik zou zeker (dat doe ik trouwens al) uw winkel aanbevelen. Grote deskundigheid en antwoord op alle vragen.

Extra toelichting
Vroeger kwam ik met mijn man wel eens naar Urk om b.v. een objectief te kopen. Momenteel is dat wat moeilijker voor mij naar Urk te komen, maar via internet is het prima gegaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shgo 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website met goede voorraadstatus en zoekmogelijkheden.

Service
'S Avonds besteld s'ochtends binnen.

Assortiment
Kon veel vinden maar niet alle gewenste accessoires.

Aanbeveling
Aanbevelen had ik inmiddels al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eppo1980 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was heel gemakkelijk in te vullen, alles wees zich vanzelf. Binnen 3 min was de bestelling gemaakt.

Service
Snelle levering. Binnen 2 dagen was het pakketje geleverd, in tegenstelling van andere sites.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment.
Alles wat ik nodig had voor mijn spiegelreflex kon ik terug vinden op jullie site.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanraden, Camera.nl heeft zijn producten goed scherp geprijsd.

Extra toelichting
Ik ben bewust wezen shoppen op het internet voor een spiegelreflex. En Camera.nl sprong er steeds uit als beste geprijsd. En de reviews waren erg handig om de knoop door te hakken, wat betreft mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie1958 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling ging makkelijk en levering was snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Omajantje 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel kiezen en bestellen, ook buiten winkeltijden.

Service
keurig meteen een antwoord op mijn vraag/opmerking bij het bestelde artikel via de mail ontvangen. En pakket volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GertjeV 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk ingedeelde site, logisch opgebouwd. Zoeken wordt daardoor lekker gemakkelijk.

Aanbeveling
Prima shop: heb vaak het zoekvenster gebruikt, en alles gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Prima camera, vooral de resolutie is OK. Foto's en films geprobeerd, en geen problemen. Heb enkel nog geen landschapsfotos gemaakt.

Review criteria:

Goed

Reageer

stege 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Top.

Service
Prima, geen onduidelijkheden en alles wordt via e-mail gecommuniceerd

Assortiment
Super uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ellie55 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

powercom 08-07-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfecte service! Zeer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.morren 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zou niet weten wat er beter kan/moet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne Heijmink 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Komt de beloften super nauwkeurig na

Service
het bestelde Perfect op tijd en in topvorm aangekomen. Via de telefoon ook erg klantvriendelijk

Assortiment
Erg overzichtelijk en prima om een goede persoonlijke keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Na twee slechte ervaringen bij Medion en Scheer en Foppen
is Cameranu.nl een topkeuze

Extra toelichting
Cameranu.nl, bestel er en u ervaart het wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Newfoundlander Bo 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
groot

Aanbeveling
snel , correct , en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuanke 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Even kijken op de site welke camera voldoet aan je eisen om vervolgens snel te kunnen bestellen. Twee dagen later heb je het bestelde in huis.

Service
Heb vorig jaar een telelens gekocht en dit jaar een camerabody. Je kunt de levering goed volgen via internet. Tot nu toe werkt alles nog goed.

Assortiment
Het aanbod is groot genoeg om er je keuze uit te maken. Alles is state of the art.

Aanbeveling
Aangezien de spullen die ik heb besteld altijd op tijd werden afgeleverd en CamerNu zich aan haar afspraken heeft gehouden, zie ik geen reden om dit bedrijf niet aan te bevelen bij vrienden.

Extra toelichting
CameraNu heeft zich prima gehouden aan haar eigen regels. Dus heb ik niet te klagen. Hun prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Hopelijk maak ik wat goede foto's met mijn laatste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost de Wildt 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon een winkel die goed werkt. Ziet er simple uit.

Service
Als er iets is dat goed is, is de service. Snelle leveringen, professioneel verpakt spul. Tja... Wat moet je er nog meer over zeggen. Geen aanmerkingen.

Assortiment
Gewoon wat je verwacht van een winkel als deze.

Aanbeveling
Als de prijzen goed blijven ga ik nergens anders meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma Benedic 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is binnen no time afgehandeld.

Service
Het bestelde artikel werd na 1 dag geleverd.Na mijn bestelling kreeg ik onmiddellijk een leuke mail terug.Alles is duidelijk op de site te vinden.Er bleven voor mij geen vragen open.

Assortiment
Er is voor ieder wat wils, voor proffesioneel alswel voor hobbygebruik.

Aanbeveling
Eenvoudiger en sneller dan bij CameraNU.nl kan niet.

Extra toelichting
Dit was voor mij de beste inkoop via een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vingcomm 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon goed: geen gedoe en een duidelijke beschrijving

Service
camera.nu doet wat het belooft

Assortiment
ik had maar één product nodig, maar heb een poos rond gesurfd

Aanbeveling
doen, want je weet waar je aan toe bent

Extra toelichting
ik ben altijd enigszins achterdochtig bij kopen via internet, maar heb al verschillende malen bovenstaande ervaringen opgedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Gallas 08-07-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Heb een "Lacie harde schijf" besteld en ontving dit product in de tijd z.a. beloofd is.

Service
Had moeite met het gebruiksklaar maken en na een telefoontje naar CameraNu, kon ik zonder kosten de schijf terug sturen, zodat zij dit voor mij in orde maakten en 3 dagen later had ik mijn schijf weer terug en ook deze keer werd dit kosteloos gedaan. Zo'n service verdient voor mij een 10!

Assortiment
Zeer groot assortiment. Je grijpt niet gauw mis.

Extra toelichting
De service die deze winkel kosteloos biedt zul je niet gauw bij een ander winkel zien. En door deze service zou ik een ieder CameraNu aanbevelen. Bij "Radar" zou deze service voor een "Warme Douche"in aanmerking komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Bermon 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Webshop navigeert makkelijk.
Bestellen is zo gepiept en word (indien uiteraard voorraad aanwezig is) snel verstuurd!

Assortiment
Een super aanbod, kan niet anders oordelen. Ze hebben bijna alles wel ook de nieuwste artikelen.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen met deze winkel, de webshop.

Extra toelichting
Zeer tevreden over leveringen, Service (gelukkig) nog geen gebruik van hoeven maken. Bestellingen zijn keurig verpakt en vlot opgestuurd. top shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen1964 08-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bijna alles via internet is gemak

Service
erg goed

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
zeer zeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet2411 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Prima, snelle afhandeling van bestelling!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

gleeuw 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website, goede filtermogelijkheden voor o.a. objectieven, zowel op merk, soort als mount-type.

Service
Zeer snelle levering, op telefonische vragen wordt direct gereageerd en teruggebeld wanneer de vraag niet direct kan worden beantwoord.

Assortiment
Zeer veel, maar niet alle canon objectieven zijn opgenomen in het assortiment.

Aanbeveling
Niet alleen een webshop, maar ook een echte winkel. Louter positieve ervaringen met cameranu.nl gedurende meerdere jaren.

Extra toelichting
Tot nu toe zijn alle bestellingen die ik bij camera.nu geplaatst heb naar volle tevredenheid afgehandeld. Ook de prijzen zijn scherp, en op occasions wordt een jaar garantie gegeven. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat op het display van de gekochte occasion canon body nog wat vingerafdrukken te zien waren, deze hadden ze er wel even af kunnen vegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sytze Blaauw 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet is een keus te maken uit alle op voorraad aanwezige producten

Service
In de winkel te Urk ben ik voortreffelijk geholpen en geadviseerd door de betreffende baliemedewerker.

Assortiment
Er is een geweldig groot en uitgebreid assortiment op voorraad aanwezig. Ruime keuze uit diverse merken, fabrikaten.

Aanbeveling
Op basis van service/snelle toezending van internetbestellingen/beschikbaar assortiment en prijs.

Extra toelichting
Twee keer een bezoek aan de winkel en een internetbestelling hebben mij tot bovenstaande conclusies gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esbr 07-07-2013

Algemene score

6,8

Gemak
niet slecht, ook niet uitmuntend

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

puchie2003 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakelijk

Service
snel

Assortiment
wat ik zoek is er

Aanbeveling
goed snel en gemakelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha EHV 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site met genoeg informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoertje 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om online te bestellen goede foto's en duidelijke uitleg

Service
zeer snelle verzending

Assortiment
voor mij een goed assortiment, met de nieuwste toestellen

Aanbeveling
makkelijk en overzichtelijke producten

Extra toelichting
Een snelle service voor 10.30 uur besteld en de volgende dag al in huis, ondanks de staking bij tnt pakketdienst, wist niet wat ik zag toen het de volgende dag al werd bezorgd,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik58 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website.
Product snel in huis.

Service
Goed bereikbaar. Vriendelijk en snel geholpen. Betrouwbaar.

Assortiment
De extra's die je kunt bestellen vind ik niet altijd goed passen bij het product.

Extra toelichting
AL meerdere malen bij hun besteld en altijd goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R . Tammer 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via de website heb ik gevonden wat ik wilde hebben. Daarna na de winkel gegaan om het artikel te kopen

Service
ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. Als we kwamen stond de koffie klaar. Dat klopte ook

Assortiment
het was net een snoepwinkel, waar wij voor kwamen was er keuze zat

Aanbeveling
De winkel is goed bereikbaar, het assortiment is goed en je wordt zeer vriendelijk geholpen. We hebben goede uitleg gehad.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevrede over Camera.nl Als ik weer iets wil nieuws wil ga ik zeker weer naar Camera.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PALAVER2013 07-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
GOEDE AANWIJZINGEN HOE TE HANDELEN BIJ EEN ADVIES OF KOPER.

Service
CAMERA AANKOOP GEDAAN MAAR PROBLEMEN MET ACCU.
2E ACCU AANGESCHAFT EN BIJGELEVERDE GELATEN. NA PLM 14 DAGEN BERICHT GRATIS NIEUWE
ACCU, WELKE WERD GECREDITEERD.

Assortiment
OP ALLE DOOR CAMERA NU GEVOERDE ARTIKELEN UITSTEKENDE PRESENTATIE EN VOORLICHTING. BIJNA VAN ALLE GROTE MERKEN ALLES IN VOORRAAD

Aanbeveling
KIJK EERST BIJ CAMERA NU VOOR JE ELDERS IETS GAAT KOPEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein88 06-07-2013

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Nog nooit problemen ondervonden. Kan prima zaken doen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hezzy 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze staan er allemaal, camera's te 'kust en te keur'. Geen file, gratis parkeren en koffie...

Service
In de winkel moet je soms even wachten, maar dat is het logisch gevolg als je goed geholpen wilt worden.

Assortiment
Heb ik geen verstand van, maar volgens mij té groot en té veel... waar moet je beginnen?

Aanbeveling
Ja, wat moet je dan nog zeggen... gewoon naar toe gaan en dan kijken, luisteren en opnieuw kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit op Urk 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment in de winkel. Goede uitleg door het personeel. Men dringt niets op.

Service
Men vertelde veel over de mogelijkheden van het toestel.

Assortiment
In de winkel staan de meest representatieve toestellen opgesteld. Op de site staan er nog veel meer.

Extra toelichting
Goed geholpen voor een scherpe prijs. CameraNu is beslist geen "Dozenschuiver"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne27 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit!

Service
Het was binnen 1 dag al geleverd!!

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Wij hebben zeer goede ervaring met het bestellen via cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daylih 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hjpvideo te holten 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles loopt zoals je 't wenst; uitleg v. produkten etc.

Service
Op de bovenverdieping kreeg ik goede uitleg mbt mijn vragen; daarna met'verwijsbrief'naar beneden; afwachten op oproep van mijn nr en verder alles naar wens.

Assortiment
niet goed te beoordelen. Wat ik wenste was aanwezig.

Aanbeveling
Reeds via internet eenmaal ervaring en nu in de winkel. Prima, dus ja positief in 't verwijzen v. anderen n.de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slashhead 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Mijn bestelling stond klaar en was lekker snel aan de beurt, hoewel ik denk dat het afhaal systeem nog wel efficiënter kan. Je staat toch nog best wel te wachten op klanten die nog voorlichting moeten hebben.

Service
Enkel email en telefonisch contact gehad over een bestelling en dat verliep lekker vlot.

Assortiment
Voldoende te krijgen, mis alleen wat user guidance voor bepaalde artikelen. Moest daardoor een tweede bestelling plaatsen... een wat slimmer systeem had mij geattendeerd op bepaalde accessoires.

Extra toelichting
Urk is voor mij niet al te ver weg en ze hebben er lekkere vis om even van de gelegenheid gebruik te maken. Mijn dure aangekochte objectieven zie ik liever niet per stuk over de post naar mij verzonden worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anton Barendregt 06-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen probleem met het vinden wat je zoekt!

Service
Eén van de bestelde accessoires bleek niet voorradig, ondanks de duidelijke aanduiding 'op voorraad' op de website - een beetje slordig. Kreeg echter onmiddellijk bericht daarvan en kon de accessoire laten vervangen door iets anders - wat wél weer vlot ging. Bestelling kwam uiteindelijk één dag later aan.

Assortiment
Er is weinig dat ze níet hebben. En vaak op voorraad ook!

Aanbeveling
Het blijft altijd een beetje riskant - honderden euro's betalen vóórdat je de goederen ontvangt. Maar deze jongens hebben de routine die zorgt dat het allemaal soepel verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews