cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25396 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2662 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet Konings 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Aan huis levering en snel.

Service
Een telefoontje gepleegd,netjes en behulpzaam te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xlix 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke en complete site voor goed overzicht en makkelijk vergelijken. Bestellen is makkelijk en levering supersnel.

Service
Niets op aan te merken! Paar keer service nodig gehad en dat ging elke keer snel, zonder mekkeren en zonder achterdocht naar de klant. Ook werd soepel meegewerkt bij overstappen naar alternatief product voor een defect artikel.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid zodat onderling vergelijken mogelijk wordt gemaakt. Prijzen zijn scherp echter niet altijd de allerlaagste. Geen probleem in de wetenschap dat de service goed en betrouwbaar is gebleken.

Extra toelichting
Aftermarket accu van Jupio voor Canon functioneerde een jaar lang prima. Daarna liet hij zich om onduidelijke redenen niet meer opladen. Vermoedelijk is de compatibiliteit met de lader van Canon niet 100%. De accu werd op mijn verzoek omgeruild voor een originele Canon accu met bijbetaling van het prijsverschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Hasert 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed vindbaar. Goede informatie over de producten en simpel te bestellen.

Service
Navraag gedaan naar een product en kreeg adequaat antwoord en tips. De dame aan de lijn wist inhoudelijk waar ze het over had.

Assortiment
Ruimschootse keuze!

Aanbeveling
"3 tienen" zegt genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joomar1611 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snel te doorlopen

Service
's Avonds besteld en de volgende dag in huis met track en trace te volgen

Extra toelichting
Fijn dat je tot laat kunt bestellen en het toch de volgende dag in huis hebt. Keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P314 29-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website, bestellen gaat snel.

Service
Goede informatie voorziening. Mijn product was niet op voorraad, kreeg een mail met verwachte levering en dat klopte precies.

Assortiment
groot aanbod, tegen goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joanne Tacx 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product wat ik nodig had was makkelijk te vinden met een duidelijke beschrijving erbij. Na het bestellen was alles zeer vanzelf sprekend naar de betaling toe.

Service
het gekochte product was snel in huis en goed verpakt verzonden.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en hebben duidelijke beschrijvingen erbij zodat je precies weet wat je koopt.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen, Dit omdat ze mooie prijzen hebben en een duidelijk overzicht.

Extra toelichting
Ik heb een zeer goede beoordeling gegeven, omdat ik vond dat de prijzen mooi waren, er duidelijke beschrijvingen waren en alles netjes en snel afgehandeld was. dank jullie wel voor deze bestelling en anderen zullen zeker volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Warnaar 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en snel te bestellen

Service
Tot nu toe geen gebruik hoeven maken van de service alles is naar wens

Assortiment
Ruim assortiment met bijpassende producten onder de aandacht brengend bij je nieuwe aankoop

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Het is de 2e maal dat ik een bestelling gedaan heb en beide waren goed. De eerste keer was een product niet meegeleverd maar na 1 telefoontje werd het gelukkig afgeleverd. Dat noem ik klantvriendelijk !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V1stra 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige webshop met goede rubricering, heldere keuzemogelijkheden in de menu's en duidelijke instructies.

Service
Snelle levering, volgens de afspraak en snel geld retour bij retour-levering.

Assortiment
Veel keuze ook bij de occassions en nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Be2234 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gewenste product was makkelijk en snel te vinden. De getoonde informatie was helder en volledig.

Service
Goed, snelle levering.

Assortiment
ruime keuze in het vaskgebied

Aanbeveling
Dit was mijn tweede bestelling. Allebeide bijzonder vlot en correct verlopen. Een aanrader.

Extra toelichting
Beoordeling spreekt voor zich. Uitstekende webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleenderoode 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk uit het assortiment te kiezen voor als weet wat je wilt hebben nog makkelijker

Service
tot nu toe niet echt nodig gehad, de bestelde producten zijn immers op een veilige en snelle manier geleverd.

Assortiment
voldoende keus en vergelijkings gemak

Aanbeveling
als je een snelle levering wilt hebben zeker, er is keus genoeg.
bij vragen kan je altijd online terecht
en er is ook een fantastische winkel

Extra toelichting
een winkel waar ik als ik dingen wil hebben goed terecht kan, ook voor profs lijkt me het uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David Ankers 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Helaas was er een verkeerde item in het en nam een paar e-mails om het uit te zoeken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 29-11-2013

Beste David,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij gaan uitzoeken wat er verkeerd is gegaan en u dan een passende oplossing bieden. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

DejanG 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very satisfied with the camera

Service
Fast, on time, excellent, beyond expectations

Extra toelichting
Overall very happy with the experience with cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StuBu 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten makkelijk vindbaar en snel geleverd.

Service
Voor echt specifieke vragen over professionele producten zijn er enkelen die de antwoorden kunnen geven.

Assortiment
zeer compleet. Graag zie ik nog meer tweedehands professionele apparatuur in de verkoop.

Aanbeveling
Omdat ik zelf prima tevreden ben.

Extra toelichting
De producten op de webshop zijn makkelijk te vinden en het assortiment is zeer compleet, ook voor mij als professioneel fotograaf. Hoewel sommige producten duurder zijn dan de concurrent weet ik dat het altijd netjes wordt afgehandeld en nog belangrijker, snel wordt geleverd. U begrijpt dat als de prijs sterk verschilt ik overweeg om dit product elders aan te schaffen. Ik hoop alleen dat jullie het tweedehands aanbod wat meer uitbreiden met professioneel apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruiker30001 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fototovenaar 28-11-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment, ook ik in de fysieke winkel (Urk).

Service
verkoopmedewerker verschafte deskundig advies.

Extra toelichting
Deskundige medewerkers en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bennink 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
vraag, toegevoegd aan de bestelling, werd vlot beantwoord

Assortiment
ruim

Extra toelichting
goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FP79 28-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Wiersma 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen enkel probleem, overzichtelijk, snel.

Service
Ik ben al eens in de winkel geweest waar ik uitgebreid ben geholpen destijds. Professioneel, duidelijk, vriendelijk.

Assortiment
Prima aanbod en in mijn geval (flitser) scherpste prijs.

Aanbeveling
Geen bezwaren.

Extra toelichting
Prima winkel, vooral de snelheid was top. 's Avonds besteld, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

newmikey 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Enigzins misleidend want ik wist wat ik wilde mar de winkel is logisch opgezet, betaling en verzending goed geregeld en uitgelegd.

Assortiment
Alles beschikbaar en het meeste op voorraad.

Aanbeveling
Was, na meerekenen van alle kosten de beste prijs maar ook nog eens een gewone winkel en niet slechts een postbus.

Extra toelichting
De winkel heeft een naam hoog te houden (staat op diverse fotografiefora goed bekend) en doet z'n reputatie gewoon eer aan. No-nonsens. Verpakking en levering waren gewoon prima in orde, prijs was goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique1972 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg makkelijk om vanuit je luie stoel iets te kunnen bestellen

Service
Ik had een vraag over de bestelling, krijg hier gelijk een reactie op, super!

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
mooie site en prima winkel

Extra toelichting
ben erg tevreden over de snelheid dat ik het product in huis had. En de reactie van het personeel ging ook als een speer, erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FtD2 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure

Assortiment
Zeer ruim assortiment, ook veel assessoires

Aanbeveling
Goedkoop, snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W. H. 27-11-2013

Algemene score

6,8

Service
1 produkt prima geleverd. Het andere produkt kwam niet, navraag gedaan 'iemnd anders had op hetzelfde moment hetzelfde produkt besteld'we gaan hem alsnog in bestelling nmemen. Zwak!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 28-11-2013

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan direct even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

a.c.v.228 27-11-2013

Algemene score

10,0

Gemak
mooi dicht bij

Service
gewoon geweldig

Assortiment
slaag altijd om dat het steeds op vooraad is

Extra toelichting
gewoon zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijsen14 27-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, what you see is what you get.
We moesten wel even wachten op ons product, maar was zeker de moeite waard.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en professionele omgang, duidelijk verstand van zaken vergeleken. Bij de betaling op de iPad ging het niet goed, dit werd goed gezien en meteen opgelost.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Gewoon goede ervaringen mee, zeker aan te raden qua prijs.

Extra toelichting
Product inderdaad de volgende dag in huis, snelle service, top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam25363 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
via Canon langs vele omwegen uw website gevonden, dat was een verademing.

Service
de service was snel en goed.
helaas heb ik de verkeerde producten ontvangen, door mis communicatie. maar ook dat is goed gekomen. stuur de verkeerde producten vandaag retour

Assortiment
wist niet dat er zoveel keus was!!!

Aanbeveling
zeker weten, ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. Jacobs 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bestelling #s avonds geplaatst, de volgende dag waren de camera#s er al!!

Extra toelichting
Snelle levering, super camera's!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke beekman 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds via pc bestelt de volgende dag in huis

Service
zending keurig verzorgd goede aftersale

Assortiment
zeer groot assortiment tegen een uitstekende prijs

Aanbeveling
goedkoop, snel, groot assortiment verdient een aanbeveling

Extra toelichting
prima zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan van sool 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel uitzoeken wat je hebben wilt, bestelling plaatsen en de volgende dag met het artikel aan de slag. Hoe makkelijk kan het zijn!

Service
Als je in de winkel voorlichting wilt hoef je niet uren te wachten voor je aan de beurt bent: afspraak maken en op die tijd is er een medewerker beschikbaar .

Assortiment
Groot genoeg

Aanbeveling
Heb ik al gedaan en iedereen is even enthousiast.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jgd 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De internetsite is zeer toegankelijk

Service
Ik had achteraf een verkeerde keuze gemaakt en moest mijn aankoop retourneren. Binnen 2 dagen stond het aankoopbedrag alweer op mijn girorekening

Assortiment
Er is geen "nee" te koop.

Aanbeveling
Omdat ik zeer hecht aan betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Ik heb al diverse producten bij CameraNu.nl gekocht ben daar uiterst tevreden over. Steekwoorden: Uitstekende site, uitmuntende service, groot assortiment en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oliebol123456 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan vd B 1000 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niks moeilijks aan.

Service
Razendsnel en goede communicatie tijdens de levering.

Assortiment
Mijn camera zat er in ieder geval tussen.

Aanbeveling
Goeie zaak

Extra toelichting
Het juiste product de volgende dag geleverd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 1950 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
via google heel gemakkelijk gevonden

Service
prima geadviseerd over wat wel en niet te kopen en waarom!

Aanbeveling
goed geholpen en vlot geleverd

Extra toelichting
had eigenlijk een andere keus, met wat vragen. werd geadviseerd die bestelling niet te doen, i.v.m. technische problemen en kreeg na mijn vraag advies wat wel te bestellen en waarom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydiazweden 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is een makkelijk te bedienen camera, met mooi resultaat

Assortiment
Ik had de keus uit verschillende camera's en heb een camera uitgezocht die voldeed aan mijn eisen

Aanbeveling
goede keus en geleverd binnen 24 uur, top!

Extra toelichting
Ik zocht een camera die je in je zak kon meenemen, makkelijk te bedienen was en met toch een goed resultaat. de camera is makkelijk te bedienen, er zitten veel mogelijkheden op, wel even het boekje bestuderen en het de foto's zijn helder en scherp. De camera is ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Hense Jense 26-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Had een artikel besteld en betaald op vrijdagavond om 22:00 en hoopte dat het zaterdag binnen zou zijn.De betaling was helaas net na 22:30 verwerkt en kreeg het artikel dinsdag binnen. Daar tegenover was er een klein onderdeel defect van het product wat ik had besteld, belde hierover met klantenservice en ontving heel netjes de volgende dag het vervangende onderdeel!

Assortiment
Zeer breed assortiment met scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zeer goede service en scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

moerasbloem 26-11-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
defect artikel terug gestuurd voor reparatie, stappen duidelijke en simpel

Service
via de mail goed op de hoogte gehouden wat er met mijn retour zending gebeurd

Extra toelichting
duidelijk, goed geïnformeerd en in mijn geval snel weer gerepareerd retour (ongeveer 1 week) :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel.100 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele webshop, ideal betaling en snelle afhandeling

Service
Webshop geeft naast artikel ook goedkopere b-merken aan
Verstuurd op dezelfde dag, binnen 2 dagen in huis

Aanbeveling
Deze aankoop was 100% ok. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Prima shop betaalafhandeling en levering. Fijn om zaken mee te hebben gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergeend 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Zeer goed, veel tijd voor de klant, zeer goede kennis van zaken.

Assortiment
Groot assortiment . Overzichtelijk te bekijken en in de hand te houden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter Lukassen 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en betalen was zo gebeurd, zonder problemen.
Site is compleet en overzichtelijk.

Service
Ik had een verkeerd product besteld/gekregen. Binnen notime na een telefoontje de gegevens om het pakje weer terug te sturen en 2 dagen later het goede product ontvangen. Super service.

Assortiment
Assortiment is erg groot en compleet.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel iedereen willen aanbevelen.

Extra toelichting
Mooie complete site. Grote en complete winkel. Fantastische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bluedee 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Achter je pc de artikelen bekijken. Supergemakkelijk!

Service
Binnen drie werkdagen geleverd. Het werd de volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en een concurrerende prijs. prima!

Extra toelichting
Een occasion accessoire voor mijn camera voor een concurrerende prijs met nog een jaar garantie afgegeven door CameraNu.nl. Dat noem ik nog 'ns een goeie deal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoesje 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel bestellen op de site. Geen gedoe, gewoon bestellen. Site gevonden via beslist.nl

Service
Snelle levering. Gekozen voor de normale verzending ipv per exres en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vissers 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis achter de PC en zoeken maar wat je nodig hebt

Service
Ik heb telefonisch instruktie gevraagd en heb die onmiddelijk gekregen

Assortiment
Meer als een regulieren winkel

Aanbeveling
Altijd want ze zijn toch goedkoper en je blijft toch fabrieksgarantie houden

Extra toelichting
Ik had het artikel de andere dag al in huis op de van te voren gemailde tijd. Beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheers57 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website goed opgezet - producten makkelijk te vinden

Service
Na een onvolledige bestelling geen gezeur maar direct de volgende dag het ontbrekende materiaal ontvangen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 1968 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
In het verleden aanspraak moeten maken op garantie, dit werd door camaraNu.nl goed opgepakt.

Assortiment
groot assortiment en veel op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon een prima online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia3 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen met keuze uit groot assortiment.

Service
Snelle levering en eenvoudig online betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbob 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle levering maar ook als het artikel binnen is, is cameranu.nl snel met antwoorden op eventuele vragen. Top ;-)

Service
Snel en duidelijk.
Rekening via mail. Prima

Assortiment
Een groot assortiment,
Aangezien ik nog geen andere artikelen nodig heb gehad kan ik slechts oordelen over wat ik op de site zie. Cameranu.nl zal zeker de eerste plaats zijn waar ik voor andere artikelen ga kijken indien ik deze nodig heb. (lenzen en filters bijvoorbeeld)

Aanbeveling
Ik zou zeker cameranu.nl aanbevelen. Ik geef een 10 omdat de ervaring die ik met cameranu.nl heb 100% naar tevredenheid is verlopen. Meer dan dat kan een mens niet wensen.

Extra toelichting
prima winkel, duidelijke site, degelijk advies op mijn vragen. Klant is koning voor de koop, maar bij cameranu.nl heb ik het idee dat de klant ook koning is na de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick van den Broek 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar muisklikken het product besteld waar ik naar zocht voor een top prijs.

Service
Fantastische service, in de avond tussen 8 en 10 besteld en het werd de volgende dag om 11 uur in de ochtend geleverd.

Aanbeveling
combinatie van prijs en levering is fantastisch. Ik ben er zeer over te spreken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Stroes 25-11-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, groot assortiment

Service
Bereikbaarheid en advies bij vragen is uitstekend

Aanbeveling
Klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundige personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard van bilsem 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering en goed verpakt

Service
snel

Assortiment
heel mooie producten kom zeker terug

Aanbeveling
snelle service en goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopseflops 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In principe prima. Wel een minpuntje: Als je een artikel in je winkelmandje hebt, krijg je suggesties van andere artikelen die misschien interessant zijn maar daar staat verder geen (link naar) informatie bij. Dan moet je het andere artikel eerst toevoegen aan je winkelmandje voordat je er verder naar kunt kijken.

Service
Ik wilde informatie over een statiefkop die ik wilde gaan bestellen en had binnen 24 uur antwoord op mijn vraag. Geen 10 omdat dat antwoord niet het probleem oploste (maar het is ook wel een lastig probleem).

Assortiment
Tsja, best veel. Tegen een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

EVDGB 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestel-betaal proces loopt goed.

Service
Uitstekend.

Assortiment
perfect, met aardige mensen.

Aanbeveling
Doet wat voor de Consument.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews