cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BenG Fotograaf 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Al eerder besteld bij CameraNU.nl, bestelling fluitje van een cent

Service
Levertijd is ok, mijn lens werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Wel wat duurder dan een aantal andere webshops, maar prijs was ok.

Assortiment
Breed assortiment, ze hebben wat ik nodig heb (ook een filter voor mijn lens en lensdoekje meebesteld).

Aanbeveling
Aantal keer besteld, gaat prima.

Extra toelichting
Deze lens (Canon 100mm 2.8 macro is usm) is ECHT GEWELDIG! Ik maak zo uit de hand (zonder statief) prachtige foto's van vlinders, bijen, libellen, lieveheersbeestjes, enz. Dit is mijn eerste ervaring met macro maar hier ga ik echt nog heel veel plezier aan beleven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schuur16 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Correct geholpen door deskundig personeel

Extra toelichting
De persoon die mij hielp was zeer deskundig en gemoedelijk. Het was prettig om zaken met hem te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olywolle 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De winkel heeft een goed sortiment, het bestellen is extreem eenvoudig en de service over het algemeen gewoon goed. Bijzonder goed vind ik de informatie via mail zodra een artikel weer op voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margaretha 1969 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henry Robben 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen.

Service
Levering keurig op tijd, net als de communicatie naar mij.

Assortiment
Leek me goed, maar ik wist al wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Men doet wat men belooft. Voor mij was het belangrijk dat mijn camera vóór mijn vakantie zou arriveren. Met een persoonlijk mailtje liet men mij weten dat dit zou gebeuren. Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grebbegoos 31-07-2013

Algemene score

7,0

Gemak
Redelijk overzichtelijke webwinkel. Redelijk informatief. Uitstekende afhandeling. Samen gewogen een 7.

Aanbeveling
Zie het antwoord bij de eerste vraag.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Jeeës 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
in enkele tellen in elkaar te zetten en simpel maar sterk

Service
snelle service en daags na bestelling thuisbezorgd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martijntje1981 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal alles bestellen via de webshop

Service
Doet wat ze zegt, voor 23;00 besteld volgende dag in huis. Netjes een mail dezelfde dag dat de zaken op de post zijn gegaan

Aanbeveling
Perfecte service, prima klantenservice ook via de telefoon.

Extra toelichting
Fijne overzichtelijke website waar te snel producten te vinden zijn. Dezelfde avond bestellen voor 23:00 betekent ook echt de volgende dag in huis. Op de dag van bestelling krijg je een e-mail met de factuur en dat het product verpakt en verzonden gaat worden. In de avond komt de track en trace code die direct gelinkt wordt aan PostNL, de zending is zo live te volgen. Prima winkel, mensen aan de telefoon hebben kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris12 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling en een goede telefonische service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klukklauckluk 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede winkel en dito personeel

Service
Kennis aanwezig van het personeel

Assortiment
Op het moment dat ik er was weinig Canon lenzen op voorraad...

Extra toelichting
Goede winkel, dito personeel en uitermate bereid je van nadere informatie en dergelijke te voorzien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

axelterpstra 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je word op je wenken bediend. Je moet er wel even voor thuis blijven, maar het hele traject is goed te volgen.

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Ruime keuze en ook erg overzichtelijk.

Aanbeveling
Betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant. Meermalen iets besteld bij cameraNu en de volgende dag wordt het geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk098 31-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
snel en duidelijk

Assortiment
Veel keus ( Voor een redelijke prijs )

Aanbeveling
Tot nu toe geen klachten

Extra toelichting
Alles ging zo als afgesproken ( snelle levering )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmeeusen 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima toegankelijke website,
duidelijk en overzichtig

Service
Directe bevestiging van je bestelling,snelle en verzorgde levering.

Assortiment
Zeer ruime keuze ook voor toebehoren van camera's voor vele merken.

Aanbeveling
Geen opmerkingen, kan m.i. niet beter.

Extra toelichting
Al meerdere keren bij cameranu dingen besteld, nooit teleurgesteld top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten1961 31-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Binnen 2 werkdagen bezorgd. Scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen&helga 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle artikelen zijn eenvoudig op de site te vinden

Service
Snelle levering, keurig verzorgd.

Assortiment
Ik zocht een cameratas van Nikon. Nergens te vinden, behalve bij CameraNu. Klasse!

Aanbeveling
Gezien mijn (voorlopig enige) ervaring, zal ik de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Snelle levering, goed assortiment. Ik ben blij dat ik via Google op CameraNu gestuit ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

drevre 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Nadat ik de bestelling had geplaatst, werd ik via de mail keurig op de hoogte gehouden van het verloop. Reeds de volgende dag werd mijn bestelling bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Zijderveld 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijke website

Service
alles ging in één keer goed

Aanbeveling
één van de snelste leveringen

Extra toelichting
's avonds besteld en de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Reflo 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk om te bestellen, alles duidelijk

Service
product goed verpakt toegestuurd en de volgende dag ontvangen - en dan ook nog snoep erbij!

Assortiment
heel veel verscheidenheid!

Aanbeveling
Enige tijd weer:
snelle en goede dienst.

Extra toelichting
Top service ( ik hoop alleen, in geval van garantie is die service ook zo goed) en bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peppelman1950 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijke draaiknop en het menu is overzichtelijk

Service
Verder nog hulp nodig gehad maar de verzending was perfect geregeld

Assortiment
via de aanbieding FNV een perfecte aanbieding en daarnaast nog op de shop site gekeken duidelijk en overzichtlijk

Aanbeveling
omdat ik het als prettig heb ervaren zou ik het zeker aanbevelen bij anderen

Extra toelichting
Ik heb de antwoorden gegeven zo ze bij me opkwamen en meer kan ik er niet van maken. Ga zo door zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jetske1408 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en simpel

Service
Vlotte service en snel in huis

Assortiment
Alles wat ik eventueel nog zou willen hebben was aanwezig

Aanbeveling
Snel, simpel bestellen Goed ontvangen.
Ben er blij mee!!!

Extra toelichting
Snel, simpel bestellen Goed ontvangen. Ben er blij mee!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Gort 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel besteld, snel in huis!

Aanbeveling
uitstekende service met zeer snelle bezorg service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon van Nijs 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website van CameraNU.nl is overzichtelijk en modern. Je kon uitgebreid zoeken naar de voor jouw ideale camera. Op basis van specificaties heb ik mijn perfecte camera gevonden. Het bestellen ging eenvoudig, binnen een paar minuten tijd was de zaak afgerond. Ik werd niet genoodzaakt om onnodige gegevens aan de website te verstrekken. Alles werd stap voor stap aangegeven, zo ontstond er geen onduidelijkheid.

Service
Laat op de dag had ik de camera bestelt, de volgende dag was mijn bestellen voor tien uur al in huis. Top service!

Aanbeveling
CameraNU.nl is een voordelige webshop. Na een poos de prijzen vergeleken te hebben met andere winkels/sites was CameraNU.nl met stipt de goedkoopste. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen bij een bedrag boven de honderd euro, wat bij andere webshops wel vaak zo is.

Extra toelichting
CameraNU.nl is een hele goede webshop. Het wordt niet mooier gemaakt dan het is, de afspraken worden goed nagekomen. Ik zou deze site zeker aanbevelen bij andere. Je pakketje wordt netjes en goed verpakt bezorgt. Via Track and Trace werd je op de hoogte gehouden van de locatie van je pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christha 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben mij goed geholpen met het geschiktste product wat ik zocht.

Service
Mij elke keer netjes geholpen en had veel vragen wordt goed beantwoord.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ja zeker, Super kwaliteit, super service en goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoA1970 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk bestellen

Service
Snel geleverd en goed verpakt

Aanbeveling
Ruime keuze aan apparatuur

Extra toelichting
Het voelt vertrouwd om op Cameranu.nl spullen te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h lettink 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RKE70 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De winkel was goed online te vinden en het bestellen ging vanzelf.

Assortiment
Zover ik heb kunnen beoordelen, was het assortiment behoorlijk uitgebreid. Alle producten die ik nodig had, heb ik snel kunnen vinden.

Aanbeveling
Snelle levering en een goede prijs. Ik heb nog niet met de Service te maken gehad, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Extra toelichting
Een makkelijke site met veel producten die makkelijk vindbaar zijn. De prijzen zijn zeer concurrerend. Het bestellen gaat eenvoudig. De producten had ik de volgende dag al in huis. Wat kan ik nog meer wensen. Prima winkel dus, waar ik zeker terug zal komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ER1971 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rikzwiers 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed gebruikersgemak op de site, helder..... Overzichtelijk

Assortiment
Alles is ruim aanwezig en vele verschillende merken/prijzen

Aanbeveling
Gewoon top! Dus aanbevelen kan ik met een gerust hart doen

Extra toelichting
Eigenlijk niks kunnen ontdekken wat niet goed was, ze doen exact wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

varenhof 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis het gewenste artikel uitzoeken

Service
's middags bestellen en betalen, de volgende middag in huis!

Assortiment
duidelijk welke accessoires bij welke camera passen

Aanbeveling
prettige manier van winkelen!

Extra toelichting
Rustige en veilige manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk1111 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke Bakker 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Genua 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BumperC 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik klak klaar

Service
Netjes ingepakt, aangetekend verstuurd en mooi tijdens etenstijd afgeleverd

Aanbeveling
Levering is goed, dit is mijn 3e bestelling inmiddels, 1 x iets terug moeten sturen en dat werd ook prima afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermen Lesscher 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden, mandje werkt zoals het hoort.

Service
Nog niet echt nodig gehad, dus kan het eigenlijk niet beoordelen

Assortiment
Bijna alles wat ik nodig heb, en veel meer dan ik me kan veroorloven, helaas.

Aanbeveling
Omdat Cameranu goedkoop is en werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Obbink 30-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goed product voor een mooie prijs, supersnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JOE1965 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GradjeSmits 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, vooral als je ongeveer weet wat je wil hebben kun je eenvoudig via zoeken alles vinden.

Service
Duidelijk berichtgeving m.b.t. status van bestelling en moment van verzenden.

Assortiment
Mijn vorige leverancier van onderdelen, liet toch wat steekjes vallen t.o.v. cameranu.nl

Aanbeveling
Groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fotofiel 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen en thuis ontvangen, kind kan de was doen.

Service
snel, goed ingepakt

Assortiment
overzichtelijk en uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans Theunissen 30-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

8vogel 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website duidelijk en overzichtelijk,groot assortiment, goede beschrijving aangeboden producten. Over bestelling en aflevering kan ik niet oordelen. 3 Aankopen met gezin in afgelopen 2 jaar afgehaald in Urk.

Service
Bereikbaarheid voor vragen goed, professionele beantwoording. Over service als Internetwinkel kan ik niet oordelen zie bij gemak.

Assortiment
Groot assortiment, veel keuzemogelijkheden goede vergelijking mogelijk obv beschrijving; prijs concurerend.

Aanbeveling
Op basis van ervaringen met website en behandling in de winkel zou ik deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Een winkel met veel keuzemogelijkheden en concurerende prijzen, beschrijvingen die een goede afweging van voorgenomen aankoop mogelijk maken, professioneel advies in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WalkAlot 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke site. Alle relevante gegevens zijn makkelijk te vinden. Het bestelproces is eenvoudig en er is een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

Service
Geleverd zoals op de site staat vermeld. Product de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim aanbod van verschillende producten en een ruime keuze binnen een assortiment. Hele nette prijsstelling.

Aanbeveling
Wat ik al eerder had gelezen wordt bewaarheid, een snelle afhandeling en snelle levering. Het bestelde product is keurig verpakt.

Extra toelichting
Heb veel positieve reacties en aanbevelingen gelezen. Heb zelf mogen ervaren dat een gedeelte hiervan, zoals de site, het aanbod, de prijs en de levering kloppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietlies 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de ene dag bestellen, de volgende dag geleverd.
De bestelprocedure wordt helder per stap doorlopen.

Service
er miste een onderdeel van mijn bestelling. Na een telefoontje en een mailtje had ik het ontbrekende deel drie dagen later in huis.

Assortiment
er is een assortiment in alle prijsklassen. Assortiment is concurerend.

Aanbeveling
Heb deze winkel bij mede fotohobbyisten al aanbevolen

Extra toelichting
Het motief voor deze beoordeling is dat het handig is voor andere consumenten om te weten hoe een internet winkel aangeschreven staat bij haar klanten en omdt ik er 100 euro mee kan winnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

INE SUIJKERBUIJK 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
LEKKER VANUIT JE STOEL EEN CAMERA KIEZEN. vERVOLGENS DE BESTE WEBSHOP ERBIJ ZOEKEN, BESTELLEN, BETALEN EN KLAAR IS DE AANKOOP.

Service
DE VOLGENDE DAG ROND DE MIDDAG WAS DE CAMERA AL BEZORGD, KLASSE.

Assortiment
dE WEBSHOP IS ZEER UITGEBREID, MET OOK NOG EENS LAGERE PRIJZEN, DAN BIJ ANDERE WEBSHOPS.

Aanbeveling
aLLES KLOPTE, WAT BELOOFD WAS, DUS EEN PRIMA ADRES.

Extra toelichting
ALLES WAT WERD GEOPPERD, KLOPTE, DE LEVERING WAS SNEL EN CORRECT. DE PRIJS WAS SCHERP, DE AANGEKONDIGDE ACTIE VIA CANON KLOPTE OOK, KORTOM IK BEN EEN ZEER TEVREDEN KLANT.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Bakker 29-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zodat je zeker weet dat je het goede product bestelt.

Service
Ik had mijn bestelling binnen enkele dagen in huis.

Assortiment
De oplaadbare batterijen waren aanzienlijk goedkoper dan andere webwinkels.

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden over het aanbod, prijs en verzending.

Extra toelichting
Hetzelfde product nergens goedkoper gevonden. De site is overzichtelijke, er is een groot aanbod en wordt snel en goed verpakt verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullet-proof 29-07-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
erg veel op voorraad

Aanbeveling
grote deskundigheid en waardering en respect voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torvald 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten vinden en bestellen ging heel gemakkelijk.

Service
Je ontvangt duidelijke meldingen met waar in het verzendproces je bestelling zit.

Assortiment
Duidelijk en ruim assortiment.

Aanbeveling
Prima betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruin22 29-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bijna altijd de volgende dag in huis.

Assortiment
Ook zaken die niet in het assortiment zitten zijn snel besteld en geleverd

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancyim 29-07-2013

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie66 28-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke bevestigingsmail, later nog gebeld omdat iets mij niet duidelijk was. Prima beantwoord.

Assortiment
Kan ik eigenlijk niet heel goed beoordelen, want ik zocht precies deze camera. Maar die was bijna nergens op voorraad. Dus toch hoog cijfer.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umor_me 28-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke, informatieve website. Bestelprocedure gaat efficiënt zoals het hoort, zonder dat je perse een account o.i.d. moet aanmaken.

Service
Goede beoordeling omdat de website attent maakt op cashback actie van de fabrikant, met uitleg en links waarmee je gedeelte van het aankoopbedrag terug kan krijgen. Netjes. Voor de rest (nog) geen aftersales nodig gehad.

Assortiment
Deze shop heeft een vrij uitgebreid assortiment aan fotografie gerelateerde producte.

Aanbeveling
Over het algemeen heeft deze shop vrij scherpe prijzen, met uitzondering van de accessoires waarbij het kan lonen om elders te kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen scherpe prijzen, duidelijke informatieve website en vlotte afhandeling van de bestelling. Het enigste minpuntje was dat mijn expliciete instructie om de bestelling NIET bij de buren af te leveren genegeerd is, gelukkig ging het deze keer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews