cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard Kuiper 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet ingewikkeld om te bestellen.

Service
Snelle levertijd, goede informatie.

Assortiment
Ruim assortiment, in ieder geval mijn keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Een hele ruime keuze, zeker voor mensen met vogels kijken als hobby. Goede informatie ook, door middel van instructie video.

Extra toelichting
Geen 10 omdat ik niet weet of de service na een probleem of mankement aan het product super is. In ieder geval geeft deze winkel mij een zeer goed gevoel. Ruim assortiment en vakbekwaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cramwinckel 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken gaat eenvoudig. Je vind snel wat je zoekt.

Service
Per ongeluk twee keer betaald, het teveel overgemaakte is meteen teruggestort.

Assortiment
Erg veel!

Aanbeveling
gemak en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om contact te leggen.

Extra toelichting
Gewoon helemaal OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinheng 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Een product waar ik niet tevreden over was. Mocht zonder gezeur terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel vd Berg 08-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU heeft zowel een goede overzichtelijk winkel als ook een hele snelle website

Service
Zeer kundig personeel dat uitstekend op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen in het werkveld

Assortiment
90% is gewoon altijd op voorraad of direct leverbaar. Soms mis ik een merk maar is er altijd een top alternatief.

Aanbeveling
Al vaak gedaan en ga ik ook zeker weer doen

Extra toelichting
Al mijn recente camera (gerelateerde) aankomen zijn via CameraNU gedaan. Dit is uitstekend bevallen en daarom zal ik zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozzy2212 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
al jaren tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.v.d.meer 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kun thuis op je gemak alles bekijken en vergelijken zoals prijzen en merken.

Service
als vragen heb kun je via mail contact hier vragen over stellen of telefonisch wordt hier netjes geholpen

Assortiment
er is een groot assortiment via de site dit vindt je niet bij gewone foto zaken

Aanbeveling
veel keus te bekijken via site en anders kun je er altijd nog naar de winkel in urk

Extra toelichting
een groot assortiment en veel keus en voor 22.30 uur besteld volgende dag daadwerkelijk in huis dus makkelijk en rustig uitzoeken thuis en vergelijken en na je keus te hebben bepaald bestellen en via ideal betaald te hebben wordt het thuis afgeleverd zonder afleverings kosten als je boven een bepaald bedrag zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rjdepagter 08-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Zorg dat je een verlanglijstje toevoegd, dan kunnen mensen hier dingen in zetten die ze in de toekomst willen kopen. Mocht dit er al zijn dan moet het duidelijker naar voren komen want ik heb het niet kunnen vinden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

efens 08-12-2013 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je loopt de winkel in, pakt wat je zoekt of vraagt het even aan een personeelslid en rekent af

Service
Erg goed, het personeel is vriendelijk, heeft verstand van de producten die ze verkopen, er is genoeg personeel, je wordt snel geholpen en ze nemen de tijd voor je.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar kan natuurlijk altijd nog uitgebreider, daarom geen tien.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Als je in een winkel zo goed geholpen wordt dan verdienen ze een goede beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Mons 07-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte correcte levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hmgtmk 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op alle punten goed en duidelijk

Service
Snelle correcte afhandeling; bestelling binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Aanbeveling
Beste- en afleverproces verliep prima.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherM_V 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was zo gedaan en kreeg direct een bevestiging van m'n bestelling. Even later ook de code waarmee ik de lens kon volgen t/m bezorging.

Assortiment
Prijs-kwaliteit ben ik erg over te spreken. Ik zou zeker een volgende keer ook weer hier mijn bestelling plaatsen.

Aanbeveling
Er is veel keus én, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs is vergeleken met andere webshops erg netjes.

Extra toelichting
Ben erg te spreken over mijn aangekochte lens EF-S 55-250mm IS De lens voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en kan haarscherp inzoomen. Ik gebruik de lens met name om paarden(sport) te fotograferen en daar is deze bij uitstek geschikt voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed20000 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld via website. website duidelijk, product snel gevonden, makkelijke bestelling, snelle feedback over afwikkeling van de order en verzending

Service
zoals gezegd, makkelijk bestellen, snelle afwerking van de order. Heb geen verdere service nodig gehad. Product was goed verpakt.

Assortiment
Ik heb niet de hele winkel bekeken,omdat ik één speciaal item zocht, desondanks leek me dat er ruime keuze was

Aanbeveling
Geen klachten over de winkel, zou hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
Motivatie betreft wat ik al geschreven heb. werkt gewoon makkelijk en goed. geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Reuvers 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis op de bank je keuze maken en plaatsen.

Service
Na reservering de mogelijkheid om artikel te bekijken en evt. te annuleren.

Assortiment
Ongekend.

Aanbeveling
Deskundig advies en perfecte service.

Extra toelichting
Een aantal aankopen en paar jaar ervaring met Cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvdzwaan 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles netjes afghandeld en super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HendrikJ2013 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling via internet verloopt prima.
Bestelling de volgende dag thuis bezorgd.

Service
Via de telefoon wordt je vriendelijk en deskundig geholpen.
Geen ervaring in de winkel.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande zou ik deze winkel aan bevelen.
Ben overigens door een ander op deze winkel geattendeerd.

Extra toelichting
Bovenstaande berust op eigen ervaring en die van anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wn 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door omstandigheden kon ik niet via internet bestellen. Een plezierig telefoontje was voldoende om de bestelling te plaatsen; 's avonds via ideal betaald en de volgende middag had ik de bestelling in huis!!

Service
Communicatie is plezierig: snel mailantwoord, direct telefooncontact met iemand die weet waar het over gaat. Betaling van een door mij retourgezonden artikel volgde binnen enkele dagen.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Scherpe prijzen.

Extra toelichting
Snel, plezierig en als het nodig is ook persoonlijk contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duifjes29 07-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling is een paar klikken gedaan.

Aanbeveling
Goede service en een snelle afhandeling ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Nonhebel 07-12-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Wij hebben verchillende keren iets in uw winkel gekocht, daar werden we geweldig geholpen en daar werd ons gewezen op her feit dat we bv printerinkt via internet konden bestellen. het was gemakkelijk te vinden en de bestelling was snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans Theunissen 06-12-2013 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede service vriendelijke benadering deskundig personeel alleen jammer er was weinig uit gestald (canon lenzen)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mvh02 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Willem Broekema 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keus is ruim en omvat alle bekende merken. De functionaliteit van het online koopproces kan beter en overzichtelijker. Maar het werkt wel zoals het moet.

Service
Door een stommiteit mijnerzijds niet volledig gekregen wat ik wilde hebben. Binnen 24 uur keurig per e-mail opgelost zonder extra kosten, met bezorging aan huis (voor een detail van €3).

Assortiment
Ik heb kortgeleden rondgeneusd op zoek naar nieuwe versies van mij bekende producten (spiegelreflexen en lenzen). Er was meer dan ik verwachtte.

Aanbeveling
Ik zou niet weten waarom niet. Snelle levering, makkelijk kiezen en, achteraf gezien, prima after-sales service.

Extra toelichting
Via via belangstelling gekregen voor een product. Via Google gezocht naar leveranciers (terwijl de fabrikant het ook online aanbiedt) in Nederland. Twee sprongen er uit, wegens voorraad en prijs. Uiteindelijk bleek alleen CameraNU het te kunnen leveren uit directe voorraad. Die keus was goed want een vergissing van mij leidde tot een nalevering die buiten verwachting soepel werd opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardo49 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
er werd ons erop gewezen dat als we in de volgende uren bestelde de bestelling de volgende dag in huis zou zijn, en dat was correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oscar de Waele 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makelijk te vinden.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Bij een ieder die fotomaterialen nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Mooij 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.

Service
Bij vragen over product: snel contact met vriendelijke, deskundige medewerker.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Webwinkel met ruim assortiment, snelle levering en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.M. van Overbeek 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit thuis uit een overzichtelijke folder

Service
's middags laat bestelt, de volgende ochtend om 09.300 uur in huis.

Assortiment
Voor wat ik zocht was voldoende informatie aanwezig.

Aanbeveling
Alles verliep vlotjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. B. 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
'S avonds besteld, de volgende dag in huis. Precies zoals de website aangeeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hgmnwb 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Om 21.30u besteld en de volgende dag in huis! En voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chris1313 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Servi Janssen 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker makkelijk thuis bestellen, en vandaag besteld is morgen in huis. TOP.

Service
Prima!

Assortiment
Heel veel op voorraad anders snel leverbaar

Aanbeveling
Zeker de moeite waard, ook omdat de prijsstelling zeer goed is.

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over het assortiment, de prijsstelling en de service van CameraNu. Ik koop al een aantal jaren zonder problemen bij hen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 19475 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen per internet, volgende dag thuis

Assortiment
Iedere denkbare camera in het assortiment

Extra toelichting
Zeer snelle levering. lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Windtkracht 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, helder!

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Artikelen goed te verkrijgen en een ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service, artikelen goed op voorraad, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WVV1958 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
logische opbouw

Service
goede bereikbaarheid en prompte levering

Assortiment
alle gezochte items waren te vinden

Aanbeveling
zie andere opmerkingen

Extra toelichting
Prima assortiment en afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wonder-Fotografie.nl 06-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Snelle levering, spullen goed verpakt

Assortiment
Ik bestel vaak bij CameraNu omdat ze meestal wel de producten hebben die ik zoek en voor goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije Velthuis Fotografie 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik vind de site erg overzichtelijk. Daarnaast kan je ook via het zoek venster makkelijk je product vinden. Daarnaast vind ik het erg prettig dat je bij het desbetreffende product reviews kan lezen. Vaak is dat voor mij erg belangrijk om een product aan te schaffen.

Service
Ik vind de service echt top! Ze zeggen voor half 11 betaald is morgen in huis. Dit is ook echt zo en dat vind ik echt top! dit zie je niet veel bij winkels. Meestal heb je het pas na 2 dagen in huis. Dit vind ik echt klasse.

Assortiment
Ik vind dat ze een heel ruim assortiment hebben wat varieert tot verzekeringen tot camera aan toe. erg breed dus.

Aanbeveling
ik ben gewoon zeer tevreden! kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
Zoals ik al zei: Ik ben ZEER tevreden over camera.nu. Met name de service is echt fantastisch. Ze geven een kundig advies en nemen de tijd voor je. Zelfs als je niet wilt kopen. Nou dat is vaak anders kan ik je vertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisKK 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Tweemaal 's avonds voor 22:30 besteld. In beide gevallen tracktrace ontvangen met volgende dag levering. Maar uiteindelijk was de fysieke levering toch niet de volgende dag, maar een dag later.

Extra toelichting
Ik bestel al jaren bij CameraNU. Altijd goede en snelle service. Retourprocedure is ook goed gegaan. Alleen jammer dat "voor 22:30 besteld dezelfde dag verzonden" niet heeft geleid tot levering volgende dag. Het was 2x een dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Tol 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima service. Snelle afhandeling. Betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

redlake 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, stap-voor-stap bestellen

Service
snel en correcty

Assortiment
Ik zocht een cameratas voor mijn videocamera: er was een ruime keuze in vele prijscategorieën.

Extra toelichting
het gehele proces is probleemloos verlopen. Goed assortiment en ruime keuze in prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BigevilNL 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is makkelijk en overzichtelijk, wat je mag verwachten van een webshop. Voldoende aandacht aan de eventuele hulp tijdens het bestellen.

Service
Service is uitmuntend, in het verleden zelfs na 21:00 contact gehad met betrekking tot een statiefkeuze, die avond nog bestelt en de volgende dag had ik het om 10:00 al in huis! Dat kan bijna niet sneller!

Assortiment
Genoeg verschillende camera apparatuur om iedereen tevreden te houden + het voordeel dat je alles op 1 plek kunt kopen. De prijzen zijn overal het goedkoopste waar je ze voor kunt krijgen!

Aanbeveling
Geen betere ervaring met andere winkels op het gebied van foto en/of video. Voor mij geen mediamarkt of een andere elektronica winkel meer met betrekking tot het foto en/of video gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-1986 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, alle benodigde informatie in beeld. Het is niet nodig om bij bestelling meer velden in te vullen dan strikt noodzakelijk, geen dubbele vragen.

Service
Bij aankoop keurig op de hoogte gehouden van de bestelling per mail. Product keurig binnen 1 dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor elke veeleisende (amateur) fotograaf.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en ze komen hun afspraken na.

Extra toelichting
Ik heb gebeld met vragen over het aan te kopen product. Ik werd met verstand van zaken te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenvR 05-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Regelmatig spullen besteld bij CameraNu, maar 2 jaar geleden ook een Macbook Pro van bijna 2000 euro. 2 maanden na garantie ging mijn Macbook kapot. Kosten van reparatie 600+ euro, terwijl dit bij Apple zelf ook nog goedkoper was. Laat je het niet repareren, kan je 60 euro gaan betalen voor 'onderzoekskosten'. Ik kon uiteindelijk het grootste deel zelf betalen, was veel tijd kwijt met heen en weer gemail en zat 2+ weken zonder hoofdcomputer. Voor een laptop van 2000 euro die net over de garantie valt, verwacht je service, maar helaas. Niet bij CameraNu.

Aanbeveling
Zie motivatie bij service. Aftersales is dus heel slecht en er zijn tegenwoordig andere winkels die meer garantie en service bieden.

Extra toelichting
Assortiment en prijzen zijn goed. Aftersales valt dus heel erg tegen. Mocht je grote aankopen doen, koop het dan elders met meer garantie of koop extra garantie erbij.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 06-12-2013

Beste Henny,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw servicenummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken de verwerking van uw schade dan even na.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

F. Lardenoye 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is zeer overzichtelijk en producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Direct antwoord op vraag via E-mail en snelle bezorging

Assortiment
Zeer uitgebreid, vooral w.b. onderdelen.

Aanbeveling
Goede ervaring met webwinkel

Extra toelichting
Tot nu toe goede ervaring met webwinkel, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Deurloo 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Zeer behulpzaam, ook telefonisch bereikbaar en zeer vriendelijk.

Extra toelichting
Een prettige winkel vooral omdat deze zeer benaderbaar is, wat veel webwinkels niet zijn, zeker niet telefonisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam25363 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mijn bestellingen zijn snel en goed geleverd

Service
ik heb geld retour gekregen van iets wat ik waarschijnlijk verkeerd besteld had. en ik werd daar netjes via de email van op de hoogte gehouden. kortom Super Service!!!!!

Assortiment
je kan er echt van alles kopen

Aanbeveling
ik heb hele goeie ervaringen met CameraNu, dus ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arne_01 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en makkelijke website

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had en voldoende keus

Aanbeveling
Prima website en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mammarazzi 05-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Goed overzichtelijk

Service
Supersnelle levering! Heerlijk.
Produkt was zelfs al als kado ingepakt!

Assortiment
Ruim assortiment. Van goedkoop tot duur, van klein naar groot.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen met CameraNU en veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebo Buitenkamp 05-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is bijzonder praktisch, goed georganiseerd met afhandeling.

Service
De medewerker heeft mij goed te woord gestaan en geadviseerd.

Assortiment
Ik zou geen product kunnen noemen wat er niet zou zijn.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader, bereikbaarheid perfect en parkeren goed. Sfeer in de winkel ok, straalt kwaliteit uit en deskundige medewerkers. Goede scheiding tussen hobby en professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van Dijken 05-12-2013 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met gemakkelijk te vinden producten.

Service
Uutstekende service. Medewerkers nemen de tijd om vragen uit te leggen en zijn deskundig.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel regelmatig aan bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Kom regelmatig in de winkel op Urk om producten af te halen na op de website gekeken te hebben of product in voorraad is. Worden altijd prettig geholpen en er is altijd tijd voor een kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

storyteller 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site van Camera.nu werkt lekker snel, er wordt niets teveel gevraagd. Goede afweging mogelijk via kieskeurig.nl
Alleen is het lastig terug te gaan. Opletten dat je niet een exemplaar teveel besteld.

Service
Snelle reactie op de bestelling, vriendelijk bericht. Bestelling is echt heel snel binnen.

Assortiment
Linkjes naar reviews op bijvoorbeeld youtube zou de keuze makkelijker maken

Extra toelichting
Het product - canon legria - is prima, alleen een beetje veel mogelijkheden. De bestelling en levering was top.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Canon DSLR prosumer 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vergelijken prijzen met andere sites, eenvoudig bestellen en vervolgens snelle levering met een goede track&tracing

Service
Geen oordeel over service van nu bestelde product. Op basis van een behoefte aan service nav een eerdere bestelling zeer goed en deskundig geholpen.

Assortiment
breed assortiment tegen scherpe prijsstelling

Aanbeveling
gemak en assortiment zijn de moeite anderen deze winkel aan te bevelen

Extra toelichting
Tevreden, terugkerende klant op basis van gemak met bestellen, ervaren serviceerlening en breed assortiment met scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MMJ Visser 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de website kunt u alles vinden en het is erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Service
Binnen een dag na bestelling is het product zoals beschreven zonder extra verzendkosten bij je thuis per aangetekende verzending

Assortiment
alles wat je je zou kunnen voorstellen op gebied van fotografie is voorhanden, met scherpe prijzen

Aanbeveling
een uitermate goed en prettige winkel om je fotoaperatuur aan te schaffen

Extra toelichting
een goed overzichtelijke winkel met een breed assortiment en een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews