cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hugegerard 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag beslist, via internet besteld middels een heldere website, morgen in huis

Service
zie boven m.b.t. de presales service. Met aftersalesservice heb ik geen ervaring

Assortiment
er is zo'n beetje alles wat je als serieuze fotograaf nodig hebt, en nog in voorraad ook!

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B NH 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke "bestelknop", ik kwam via Google search meteen op de juiste pagina.

Service
Op vrijdag besteld voor 22:30, zaterdag al in huis

Assortiment
Alle benodigdheden die een amateur DLSR fotograaf nodig heeft, zittn in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en uitgebreid assortiment, bovendien is de prijs ook goed

Extra toelichting
Ik heb een Nikon SG-3IR gekocht, bij Cameranu.nl was deze accessoire een stuk goedkoper dan bij andere (web)winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. jeheer 12-07-2013 In de winkel gekocht
URK

Algemene score

9,0

Gemak
in de winkel een nieuwe canon 700d en tamron 18-270mm gekocht. Door het nummertjes trekken hoef je niet continue in de rij te staan. je kan rustig even koffie gaan drinken en je hoeft alleen maar te wachten tot je aan de beurt bent.

Service
verkopers met kennis van zaken die niet van alles proberen aan te smeren.

Assortiment
volgens mij uitgebreid. ik heb van te voren wel op internet gecontroleerd of datgene wat ik wilde hebben op voorraad was.

Extra toelichting
ik vond dat ik prettig geholpen ben door een kundige medewerker. met name het nummertjes trekken was een goede ervaring waardoor je niet steeds in een rij hoeft te blijven staan. bij andere grote fotozaken heb ik het anders meegemaakt. wanneer je pech hebt sta je zo een uur in de rij. dit was mijn eerste bezoek mocht ik nieuwe fotospullen willen aanschaffen dan is deze winkel de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CPI 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vrijdag besteld, zaterdag in huis. geweldig!

Service
ouderwets, dus goed!

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
omdat je indien gewenst ook een kijkje in de winkel kunt nemen is dat als je via internet geen keuze kunt maken, heel klantvriendelijk.

Extra toelichting
in prijs wel iets duurder, maar service is ook belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

acces4 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen. account aanmaken is niet nodig.

Service
Zeer snel geleverd en heel attent omgegaan met het verzoek om een neutrale verpakking te sturen omdat het een cadeau is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frank194711 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankpals 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit is hoe het hoort.

Service
goede service, vriendelijk personeel en uitstkende kennis van de produkten

Assortiment
heb nog nooit maagemaakt dat er iets wat ik nodig had niet verkocht werd bij cameranu

Aanbeveling
voor wie goed geiinformeerd wil worden, goede service wil en ook nog eens een goede prijs wil betalen moet je bi cameranu zijn

Extra toelichting
gewoon top! was alles maar zo makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca van Emmerik 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik vond in 1 keer wat ik zocht

Service
handig dat je pakketten aangeboden krijgt

Assortiment
binnen hele korte tijd in huis, zoals beloofd

Aanbeveling
al meerdere keren gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena_90 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele mooie overzichtelijke site. Het zoeken naar producten gaat erg makkelijk, ook staat er bij de producten alle informatie die je nodig hebt.

Service
Supersnelle levering. Wat je vandaag besteld heb je de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruim assortiment, alle producten die je nodig hebt om te fotograferen kun je hier vinden. Ook de prijzen zijn vergeleken met concurrenten hetzelfde of goedkoper.

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment, mooie en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino1969 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtlijk, we konden meteen de gewenste artikelen vinden en supersnel bestellen!

Assortiment
zeer ruime assortiment, voor ieder wel wat te vinden.

Aanbeveling
zeer, omdat zowel de website als de winkel een grote keuze heeft en een goede service

Extra toelichting
wij vinden CameraNU een fijne webwinkel/winkel(Urk) waar je op het gebied van camera's en toebehoren zeker kunt slagen, tevens hanteren ze zeer gunstige prijzen.Een aanrader dus!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

beejee524 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, snelle levering, concurrerende prijs. Nog geen problemen met product ondervonden dus kan service nog niet goed beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkIII 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Glasheldere bestelprocedure van webshop.

Service
Uitstekende terugkoppeling over status bestelling. Artikel volgende dag in huis, zoals beloofd.

Assortiment
Een van de goedkoopste webshops voor wat ik zocht.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties.

Extra toelichting
Glasheldere bestelprocedure van webshop, uitstekende terugkoppeling over status bestelling en snelle levering volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Urvin32 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voor 22:30 besteld de volgende dag in huis. Ik had mijn bestelling 22:25 afgerond en jawel volgende dag in huis. Wat een gemak

Assortiment
Éen van de weinige shops die mijn gewenste product (Canon 650d) nog op voorraad had

Aanbeveling
Zoals veel webshops een prima omgeving om lekker te shoppen. Het gemak waarmee je tot laat kan bestellen en het de volgende dag al kunnen leveren is wel iets unieks!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

biklam 12-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
supersnel geleverde camera, zonder verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie Haenen 12-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken en snel gevonden wat ik zocht

Service
Snelle service en levering, en alles zat goed verpakt.

Assortiment
Meer producten van het betreffende merk hier kunnen vinden als ergens anders

Aanbeveling
Op het gebied van camera's kan je hier genoeg vinden en door de snelle service ben ik zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beamer-013 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
site navigeert makkelijk, waardoor je snel en effectief kunt zoeken

Assortiment
het assortiment is zeer ruim en erg uitgebreid, als je het hier niet kunt vinden dan weet ik niet meer waar je wel moet gaan zoeken

Aanbeveling
ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen, dus zal de site zeker aanraden. Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van de service afdeling en daar kan ik dus niet over oordelen. Maar gezien het feit dat verder alles goed geregeld is en dat alles wat beloofd wordt ook nagekomen is, ik er op vertrouw dat ook de service goed is. Vandaar dat ik met een gerust hart deze site aan durf te raden bij vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snAboR 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Schuif achter je computer, selecteer het gewenste object, nog wat klikken en klaar. Makkelijker kan het niet.

Assortiment
CameraNU heeft een zeer ruim assortiment. Bovendien is zowat alles op voorraad. Geweldig.

Aanbeveling
Gezien het assortiment, het bestel gemak en de snelle levering zou ik zeggen : Ga naar CameraNU.nl

Extra toelichting
Probleemloos besteld, 's avonds rond 21:30. De volgende morgen voor 10:00 uur in huis. Alles compleet, goed ingepakt en dat alles voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lissie_m 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rard nederhoff 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
thuis het juiste product uitzoeken en al snel het juiste product in huis hebben

Service
snelle, nette levering. Ook aan de telefoon goed geholpen met vragen.

Assortiment
in een gewone fotozaak kunnen ze nooit een dergelijk assortiment bieden.

Aanbeveling
snelle, goede en deskundige afhandeling van bestellen, betalen en ontvangen.

Extra toelichting
snel, goed, netjes en betaalbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Janse 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk en snel zoeken op prijs/merk enz.
Snelle service!

Service
Zeer snelle service. volgende dag in huis.

Assortiment
ruim assortiment.. alleen stond er een camera op van 2012 die niet meer in de handel is...

Aanbeveling
gewoon goed.

Extra toelichting
mooie duidelijke overzichtelijke site. snelle levering van product. ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter van Grinsven 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen zonder dat je eerst een inlogcode moet maken en je kunt er op verschillende manieren betalen.

Service
Artikel ruilen is eenvoudig, retour formulier invullen op de site, opsturen en de volgende dag had ik al bericht en kon een ander artikel uitzoeken of mijn geld terug krijgen

Assortiment
Veel keus en de meeste artikelen hebben ze op voorraad

Aanbeveling
Deze winkel is zeker aan te bevelen. Groot assortiment prima service en natuurlijk het belangrijkste de prijzen goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

micha77 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website. Lekker overzichtelijk. Fijn ook dat ze complete pakketjes aanbieden. Dan heb je meteen de juiste maat UV filter bij je lens.

Service
Keurig op tijd. Goed verzorgd. Kan niet beter.

Assortiment
Alles in huis. Complete webshop.

Aanbeveling
Als je een betrouwbare webshop zoekt voor je camera's ga dan naar CameraNu.nl. Goede service tegen de best denkbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Verhoef 11-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Goede service en snelle levering

Assortiment
Ze hebben werkelijk alles op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Ruim assortiment. Goede service en snelle levering

Extra toelichting
Site geeft een professionele indruk. Overzichtelijk en makkelijk zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lotte47 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen,
goed en snel

Service
Netje en correct.

Assortiment
in de winkel was deze tas niet te koop

Extra toelichting
Snel afgehandeld en ook nog goedkoper dan bij een concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MKVG 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
overzichtelijk site. Fijn dat er vergeleken kan worden met producten. sneller service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarcelCanon 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne1966 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het uploaden van een foto lukte niet. Maar toen ik naar de winkel mailde werd ik meteen geholpen!

Service
De service was gewoon TOP! Een medewerker van de winkel heeft mijn foto geupload en de bestelling verder afgehandeld.

Aanbeveling
Uitstekende service, snel geleverd, prachtige kwaliteit en niet duur.

Extra toelichting
Ik was heel tevreden over de services, de kwalitiet van het product dta ik aangeschaft had (foto op canvas)en de snelheid waarmee alles geleverd werd. En dat voor heel heel aantrekkelijk prijsje! Complimenten!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Coudray PHL 11-07-2013

Algemene score

10,0

Service
Very good / excellent service / service oriented

Extra toelichting
Very nice professionnal and service oriented company, well recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Swart 11-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft niet naar een winkel omdat je met zekerheid koopt vanuit je luie stoel.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Alles wat je zoekt

Aanbeveling
overzichtelijke winkel met goede service en snelheid

Extra toelichting
Binnen 1 dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjantn 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webshop bestellen via logische stappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RobertGeenidee 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfecte webshop: directe bevestiging per e-mail, snelle accurate bezorging, geen bezorgkosten & factuur per e-mail! helemaal top.

Service
Geen ervaring met service eigenlijk: Juiste artikelen geleverd & de spullen waren altijd in orde.

Assortiment
Ze hebben bijna alles, maar helaas niet de Sony SLT-A57 + 18-135MM SAM, die ik graag wilde hebben :(

Aanbeveling
De site heb ik al meermalen geadviseerd bij collega`s en ze hebben er ook besteld natuurlijk.

Extra toelichting
De fotozaak waar ik het eerste kijk en meestal ook bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Borren 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Dus makkelijk product van mijn keuze te vinden.
Makkelijke en eenvoudige bestel- en betaalprocedure.

Service
Levering voldeed volledig aan de verwachting. Artikel 's avonds besteld en de volgende dag om 12:00 uur in huis.
Ook de informatie over het levertraject was perfect.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de aankoop- en bestelprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Kooren 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bedrijf zegt wat het doet en doet wat het zegt!

Service
Bestelling wordt direct in behandeling genomen en het verdere verloop wordt steeds gecommuniceerd.

Assortiment
Mijn te betellen producten zitten steeds in het assortiment.

Aanbeveling
Zeer correcte werkwijze!

Extra toelichting
Ik zou graag zien dat alle bedrijven zo werkte!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarmKiel 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
1 x een mail en de zaak is snel en keurig afgewerkt.

Service
Bij het stellen van een vraag gelijk een duidelijk antwoord . Naar volle tevredenheid.

Assortiment
Het assortiment is uit de kunst . Kan niet beter,

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaande antwoorden kan ik niet anders dan een 9 als cijfer geven

Extra toelichting
Geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

corlcam 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon winkel goed vinden, kreeg direct volgnummer en aanbod voor koffie. Was binnen 1 minuut aan de beurt.
Ging naar winkel omdat aanbod zo groot is dat ik persoonlijk advies wilde m.b.t. de eisen dit ik stelde aan een camera. Heb ik goed en uitvoerig gehad.
Heb in verleden via site camera gekocht, werkte handig, snel, duidelijk en bestelling werd prima afgewerkt.

Service
Werd deskundig, vriendelijk en met humor geholpen. Persoon had alle geduld.
Persoon gaf ook goede tips t.a.v. aanvullende zaken, zonder deze op te dringen.

Assortiment
Groot.Wel was voorraad van door mij gewenste camera klein, maar aanwezig. Dus prima.
Heb vooraf geprobeerd prijzen te vergelijken, maar dat is nog niet zo eenvoudig omdat je dan ook alle technische details van producten mee moet nemen. Prijs leek me echter vrijwel idem als elders.

Aanbeveling
Heb ik al wel eens gedaan. Persoon was zeer tevreden over service via internet.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met het advies dat ik kreeg, zowel wat betreft inhoud als wijze waarop deze gegeven werd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

legeneck 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke bestelling via een goede site.
zeer snelle levering

Assortiment
voor mij moeilijk te beoordelen daar ik alleen naar een van te voren uitgezocht artikel heb gekeken.

Extra toelichting
gezien mijn ervaring zou ik CAMERA NU bij al mijn bekenden aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

m van delft 1957 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel overzichtelijke site
je hebt de bijbehorende acc
zo gevonden

Service
ik had een camera gekocht die
de week erop ineens €40 goedkoper was
toen ik erover belde kreeg ik gelijk de helft van het bedrag terug gestort
super toch
ze hoeven het niet te doen

Assortiment
ze hebben letterlijk alles

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F.H. Blom 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen via de site

Service
Zeer snel in huis

Assortiment
Een zeer ruime assortiment en de keuze is reuze

Aanbeveling
Ik vertel dat de winkel zeer is aan te bevelen

Extra toelichting
Een dikke 10 en zeer verdient voor alle correcte verleende diensten. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Channah Rombouts 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en goed!

Service
Het is even niet helemaal duidelijk geweest, maar daarna wel weer.

Aanbeveling
Het is een hele goede winkel en ook nog eens goedkoop!

Extra toelichting
Top site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kimmy-07 10-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt goed filteren aan de linkerkant van je scherm

Service
super snel, iets 22:30 besteld via Ideal, de volgende morgen al in huis.

Assortiment
ik denk wel goed, maar ik heb niet verder gezocht want ik wilde deze camera

Aanbeveling
gemak, service en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liesbeth1966 10-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Hele snelle levering! Handig als je snel iets wilt hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saweli 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen gaat zoals het hoort, gemakkelijk en snel.

Service
De levertijd is super snel. Voor de rest nog geen ervaringen.

Assortiment
Het assortiment is groot en de prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Extra toelichting
Prima winkel met een groot assortiment en lage prijzen dat spreekt toch iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Homma 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving op de uitgebreide website

Service
Snelle aflevering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkel met een uitgebreide website

Extra toelichting
Een winkel waar ik snel weer naar toe zou gaan, omdat de bediening correct, gemotiveerd en kennis van zaken heeft. Het assortiment is uitgebreid en goede website! De bestelling verliep vlot en werd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chr Maas 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele snelle levering , binnen 24 uur

Assortiment
Veel accesoires voor betaalbare prijs.

Aanbeveling
Zowiezo de snelheid

Extra toelichting
Ik zal beslist eerst naar de website van cameranu bekijken voordat ik verder ga zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dickterlouw 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Duidelijke website met veel informatie, ruim assortiment. Bestellen ging eenvoudig en snel. Canvas van prima kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JournalistCisca 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is prima in orde.

Service
Keurige afhandeling. Op tijd geleverd.

Assortiment
Een nogal bijzonder apparaat bleek gewoon op voorraad te zijn. Super!

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StefDrop 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site is makkelijk te vinden naar waar je op zoek bent. duidelijk aangegeven in de verschillende categorieën

Service
Snel en duidelijk antwoord op je vragen. Vriendelijke toon in het antwoord. Dus vermoedelijk ook gemotiveerd personeel. Levering geschiedde binnen de beloofde termijn.

Assortiment
Er is voldoende keuze tegen een mooie prijs zeker in vergelijking met andere bedrijven

Aanbeveling
Met de ervaring die ik heb met CameraNu kan ik zonder problemen deze webwinkel aanbevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Fijne webwinkel war ik zeker zal terug komen wanneer ik weer iets nodig heb op het gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wijst zich vanzelf.....

Service
Tot nu toe nooit problemen gehad, als iets op voorraad is heb je het ook de volgende dag!

Assortiment
Erg veel keuze, voor iedereen is er wel wat te vinden

Aanbeveling
Prima, nooit problemen gehad!
Enkel een 9 omdat alles altijd nog wat beter kan.....

Extra toelichting
Regelmatig iets besteld, nooit problemen gehad. Op voorraad betekent dat je het bestelde artikel ook werkelijk de volgende dag in huis hebt. Prijzen zijn vaak lager als op een ander!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonmunstergeleen 09-07-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supersnel en eenvoudig

Service
perfect vandaag bestellen morgen aan de deur

Assortiment
enorm en veelzijdig

Aanbeveling
in elk opzicht

Extra toelichting
Een snelle en perfecte service , alles direct per mail bevestigd . Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Vliegendhart 09-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
laat in de avond nog bestellen en je bestelling wordt die dag nog op de bus gedaan zodat je het de volgende dag in huis hebt.

Service
Ik had wat problemen met postNL ivm de staking na 1 telefoontje zochten ze het voor mij uit en kon ik alsnog mijn bestelling op het postkantoor ophalen ( terwijl ik bij postNL eerst te horen kreeg dat ik het maar met cameraNU moest oplossen )

Assortiment
Ik heb nog geen producten gevonden die ze niet kunnen leveren. Wel zijn ze niet altijd de goedkoopste maar de prijs is over het algemeen wel goed. Als ze met alles de goedkoopste zouden zijn zouden ze een 10 krijgen! ( maar service is ook wat waard )

Aanbeveling
Zeker! niet alleen online makkelijk bestellen ver buiten de openingstijden maar ook in de winkel krijg je goed advies!

Extra toelichting
Cijfers zijn hoog, maar dat verdienen ze ook! Soms heb je van die webshops van moet ik die nou vertrouwen of niet. webshops waar ik zeker geen dure bestelling zou durven te plaatsten. Bij CameraNU durf ik dit zeker wel. Dat ik zo positief ben hebben ze alleen maar aan hunzelf te danken. Ik werk niet voor CameraNU maar vind het gewoon een fijne (web)shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews